6. prosince 2012

Keshe: Jsou jeho vynálezy hrozbou pro korporace?


Ahoj posielam clanok od Keshe kde vyjasnuje jeho strategiu uvedenia a rozsirenia jeho produktov. Osobne si myslim ze to ma vymyslene dobre.
Juro



Orgonet: Díky, strategie šíření je to, co lidi nejvíc nechápou, tak snad teď trochu pochopí. Mně se ten způsob zdá dokonce geniální (:-))

Anglicky na fóru dr. Keshe: http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=349206.12.12 

SÚ VYNÁLEZY "KESHE FOUNDATION" HROZBOU PRE FARMACEUTICKÉ FILMY, ENERGETICKÉ SKUPINY A ROPNÝ PRIEMYSEL?

Odpoveď je NIE.

Môžu sa stať bohatšími za pomoci a kvôli týmto technológiám, tak ako sme vysvetlili krajinám bohatým na ropu a pochopili ako budú profitovať touto novou technológiou.

Sme hrozbou energetickým skupinám?

Nie: môžu byť viac zapojené a stať sa viac efektívnymi ak pochopia našu prácu.

Sme hrozbou pre farmaceutické spoločnosti?

Títo ľudia budú benefitovať viac s prácou cez naše nové technológie viac než sa im mohlo kedy snívať.

Nie sme tu na to, aby sme s niečím takýmto súťažili.

Vyvinuli sme vesmírnu technológiu na základe fungovania vesmíru, a teraz dávame človeku vedieť, čo môže byť spravené po novom a tieto nové systémy na energiu, medicínu a palivo sú vedľajšími produktami týchto nových objavov, ktoré si môže užívať každý a organizácie, ktoré toto ako prvé pochopia, budú mať z toho plnú výhodu pre ľudstvo.

Sme tu, aby sme spravili všetky systémy pohodlné pre všetkých a všetci nemôžu robiť všetky systémy, takže stále potrebujeme tieto organizácie, aby boli poskytovateľmi chorým, mladým a starým.

Je to na nich, aby si ju osvojili, spravili komerčnou a stali sa viac rozvinutými.

Pre tých z nás, ktorí nerozumejú tejto technológii, je tu potreba týchto organizácií, aby to spravili za nich, tak ako je to teraz.

Napríklad, dnešná medicína je vo forme tabletiek a injekcií a toto je niečo nové v posledných 100 rokoch. Teraz s touto technológiou farmaceutické organizácie môžu poskytovať systém v nemocniciach, ktorý dáva to isté vo forme Magrav pre rôzne choroby. Alebo môžu predávať systém do každej domácnosti a predávať informácie cez internet na preprogramovanie stroja ktorý kúpili, na vyliečenie choroby.

Toto je nové nastavenie mysle, a tí čo mu porozumejú ako prví, spravia väčšie organizácie, ktoré sú viac ľudskejšie a etickejšie ako dnešné systémy a stále môžu profitovať z ich starých penzijných fondov iným spôsobom ako dnes.

Kde vedia, že nemôžu robiť zlé veci, keďže ostatní majú túto technológiu a poskytnú ju zadarmo ak by nastalo jej zneužívanie.

Toto je etická kontrola a toto je spôsob akým to bude oveľa efektívnejšie ako podvádzanie a poskytovanie človekom vytvorených právnych kontrol na zastavenie novej technológie liečenia pod rôznymi zámienkami.

To je dôvod, prečo sme vydali technológiu vládam a masám a touto cestou, správnou cestou pre všetkých sa to presadí.

Tak, aby ju všetci celú poznali a pomáhali si navzájom, aby vytvorili lepšiu cestu pre ľudstvo bez zneužívania.

Štruktúra podpory starých, ľudí ktorí to potrebujú a mladých, a tých čo nerozumejú tejto technológii vo všetkých aspektoch v rámci týchto medzinárodných organizácií, ale musia pracovať iným spôsobom.

Nie každý má vedecké pozadie, aby si vyrobil jeho vlastný systém, ale teraz tieto organizácie môžu dosiahnuť viac než mohli predtým.

Teraz to pre nich nie sú iba zemské systémy, ale musia sa naučiť pracovať mimo hraníc tejto planéty a s novým nastavením mysle a kultúrami myslenia a tak, je to viac práce pre nich.

Bude toľko zamestnanosti cez tento nový rozvoj, že zamestnanosť počítačovým svetom dneška, bude ako kúsok prachu na kopci v porovnaní s veľkosťou zamestnanosti, ktorú táto technológia prinesie v nasledujúcich rokoch.

Zmena ktorá príde je tak obrovská, že človek dnes nemôže porozumieť jej celistvosti.

Toto je ako príchod z dediny od bohvie odkiaľ a byť zvyknutý na somárov a to isté jedlo každý deň, do krajiny počítačov, tryskových lietadiel a kultúrnych reštaurácií veľkých miest za jeden deň.

Budete prekvapení čo v tom pre Vás je. Ale musíte porozumieť jej nástrahám a radostiam, ale teraz sa dvere otvorili a už nebudú môcť byť zatvorené.

Je na energetických organizáciách, farmaceutických spoločnostiach a ropnom priemysle, aby sa rýchlo prispôsobili týmto zmenám, inak zostanú pozadu a budú v ohrození, že ich prevezmú tí, ktorí pochopili zmenu a využili ju.

(c)2012 M.T. Keshe
(c)Translation: Pro Matrix 2001.cz přeložil Jura

7 komentářů:

  1. Citujem : "me hrozbou pre farmaceutické spoločnosti?

    Títo ľudia budú benefitovať viac s prácou cez naše nové technológie viac než sa im mohlo kedy snívať."

    Moja reakcia : .... aha, takže zdravotníctvo bude drahšie ? To má byť akože "výhra" ????? ....
    Marek

    OdpovědětVymazat
  2. "Sme hrozbou pre farmaceutické spoločnosti? Títo ľudia budú benefitovať viac s prácou cez naše nové technológie viac než sa im mohlo kedy snívať."

    Teď vydělávají biliony a mohou ještě víc? Drobný dotaz: Ty vydělané biliony dodávají nemocní lidé. Tedy nezdá se, že by Keshe technologie zatočily s nemocemi. Spíše to vypadá na pokračování závislosti, akorát namísto chemických léků jakési umělé biotechnologie.

    Snad by se to mohlo pochopit jen tak, že ty organizace vydělají víc proto, protože seberou zákazníky těm firmám, co dál pojedou na chemii. Ale i tak je to divné, vypadá to opět na "léčení" namísto "uzdravování".

    OdpovědětVymazat
  3. Tiež si myslím,že darovanie technologie vládam nám iba priťaží. Príchodom Keshe-ho vlády a korporácie zmenia myslenie? Odrazu sa stanú dobráci,vzdajú sa moci,vplyvu ,ziskov?

    Iba žeby Keshe mal secret plán:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. o tom co tu bude lidé rozhodnou sami..dělají jen to , co jim dovolíte !!

      Vymazat
  4. Vkladal jsem do nadace Keshe velke nadeje, ze oprosti (alespon castecne) tento svet od financnich zavislosti na energetickych zdrojich a zamava se zakernym farmaceutickym prumyslem...
    nebudu to dal ale rozvadet...jen mi to necim zavani nebo spis smrdi...
    ono se to ale vytribi...

    svetlo vsem
    Miro

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.protiprudu.org/iran-ukazal-odchytene-spionazne-bezpilotne-lietadlo/#more-396
    "Iránska armáda musí mať prístup k veľmi pokročilým technológiám, ktoré jej umožňujú preberať americké bezpilotné lietadlá a prinútiť ich nepoškodené pristáť."

    Naozaj sú sankcie pre Irán kvôli "jadrovému" programu, alebo kvôli tomu, že naozaj Magrav funguje?

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravy clovek premysla a vidi suvislosti. Farmako, GMO, ockovanie (tazke kovy, ortut...) tu je aj na poskodzovanie ludskeho potencialu.
    Takze, farmako bude vzdy proti.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.