14. prosince 2012

Pěkné cigárovité UFO

Pěkné UFO nad Mexikem, natočeno z okénka letadla, prosinec 2012. Kamera prý přestala náhle fungovat, což je tam vidět (:-))

http://youtu.be/sT2rjd1r9Dk

8 komentářů:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=VHr5RAdGoZc

    OdpovědětVymazat
  2. jestli to ale není jen meteorologický balón opatřen vánočními světýlky..
    L.

    OdpovědětVymazat
  3. Ano,toto je typické mimozemské plavidlo.Řádně osvětleno blikajícími led diodami,mlhovkami,obrysovými světly,blinkry...Do prčic lidi neblázněte!Nikdo tady mimozemšťana nikdy neviděl,ale jejich autobusy lítají nasvícené jak komediantský kolotoč ?Jo aha,já zapoměl.Je jich vlastně plno mezi námi :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak víš že to jsou ledky ?? až to uvidíš na vlastní oči , poznáš že je to nějaký dopravní prostředek , cizí..nespleteš se , tomu věř !

      ano je jich tu plno ..

      Vymazat
    2. jasne, stovky ludi uz ufo videlo, a nikto im neveri, ale ak misionar v pralese najde novy kmen tuponoscov s kostami vo vlasoch, tak to vsetci beru ako fakt a nemusi mat ani dokazovy material- foto a video, pretoze by sa tuponosci bali o svoje duse, keby ich fotili a natacali...kdezto na ufo existuje 9857 vysvetleni, ktore ho popieraju a existuje 11 432 roznych vysvetleni javu, ze ktory boli mimozemstania zameneni...
      Na Mesiaci nic nie je, iba skaly, na Marse tiez nic nie, ziadny terajsi, ani minuly zivot, vsade to mame preskumane, su tam sondy, fotili to z kazdej strany...ale najst na Zemi novy kmen ludi, novy druh rastliny, zivocicha? Vsak su tu, nam priamo pod nosom, a nevedeli sme o nich?! A potom dokazeme jednoznacne popriet zivot inde vo vesmire?! Trochu sproste.

      Vymazat
  4. Netroufám si posoudit, jestli se jedná o skutečný snímek nebo fake,ale jistojistě si tak nějak "pravou" kosmickou loď doutníkového tvaru představuji.Také se může jednat o tentýž objekt, který byl zachycený při střemhlavém vletu do soptící sopky Popocatepetl.
    Tak nebo tak, informace o létajícím mimozemském objektu jsou známy (alespoň mě) od počátku 90.let.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty vole oni lítají v elektronickým cigáru.Čekal jsem všechno,no tohle.

    OdpovědětVymazat
  6. ja fakt neviem co si o to mysliet ,osobne som videl okruhle svetlo na oblohe co menilo farbu v tej chvili som nemal fotak pri sebe ,,ale je aj fakt ze prave preto sa to vola ufo lebo sa jedna o neidentifikovatelne objekty a nemusi ist o blikajuci bus v ktorom et maju retro disco party,iba ak ide o rasu co pocuvaju Michala Davida a disco 80tky
    PS.VELA ZIAROVIEK ZNAMENA VIAC DISCO :D

    ASGARD

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.