27. prosince 2012

Zlaté světlo: Blesková transformace se nezdařila, ale nic nekončí

Čekám čekám celé Vánoce jako mnozí z vás, zda dojde k nějakému slibovanému nezpochybnitelnému potvrzení Vzestupu, a pořád nic ... Nicméně něco mi říká, že tak rychle, jak jsme si představovali, to ani nebylo možné, a klidně ještě počkám a budu dál pozorovat, jak se to vyvine, a věřím Zlatém světlu, viz následující článek.
Jedno povzbuzení přece jen mám: na Štědrý den přišla mi pod ruku jedna velmi stará kniha, a to místě naprosto neočekávaném. Prentice Mulford, Dar Ducha, napsáno v r. 1904, česky poprvé v r. 1925. Je tam všechno, co tady probíráme ohledně transformace, například i to, že přesné datum nelze stanovit, ale je jisté, že k tomu dojde. (Autor to tipuje nejdříve na rok 2008). Psal to před více než 100 lety ... 
(Je tam i mnoho dalších věcí speciálně promlouvajících ke mně, takže pro mne objev ...)   


Převzato z:
http://inner-light.ning.com/forum/topics/mam-pro-vas-jak-trochu-spatnou-zpravu-tak-i-velice-dobrou-zpravu


Právě jsem se dozvěděl, že transformace bude probíhat zřejmě až do března 2013, jelikož blesková transformace se nezdařila, přestože se pozitivní ufouni o to snažili celé tři dny, ve kterých měla blesková transformace proběhnout. Vinu přikládají nejen nepřipravenému lidstvu, ale taky silnému vlivu negativních sil. Féwa se též zmiňovala o tom, že negativní sily vytvořily umělou clonu a proto nedošlo k přímému zásahu světlem, pramenícím z galaktického středu - srdce. Nic tím ale nekončí, neboť brány jsou otevřeny a transformace bude probíhat nadále až do března 2013.

Nyní nejsme v žádné konkrétní dimenzi (kde lineární čas prakticky vůbec neexistuje), ale v mezi dimenzích, něco jako ve třech dimenzích najednou. O tom se Féwa taktéž zmiňovala. Z důvodu, že jsme v mezi dimenzích, odkud může být kdokoliv vtažen kamkoliv (i o tom se Féwa zmiňovala), proto je nyní OBZVLÁŠTÉ velice důležité soustředit se pokud možno jen na to co je pozitivní a HLAVNĚ se nenechat zviklat žádnými negativními, zavádějícími a zcestnými informacemi. To, že jsme v mezi dimenzi je i pozitivní a to z toho důvodu, máme přístup i k informacím a energiím páté dimenze, což účinek tvořivé vizualizace mnohonásobně zesiluje. Opět vám všem opakuji, že my jsme tvůrci svých světů a jejich realit a naši budoucnost si tvoříme v TEĎ, čili v přítomnosti.Proto prosím všechny z vás, kteří se chtějí nadále podílet na transformaci a tvoření překrásného světa, ve kterém je radost pobývat a žít, abyste si pozorně přečetli článek s názvem: "VÝZVA, prosím všechny o spolupráci a vzájemnou výpomoc ve vytváření překrásného světa, ve kterém je radost pobývat a žít pro všechny, kteří si přejí v něm pobývat či žít.", který je uveden ZDE. a začali jste si od teď nvizualizovat, že již došlo k úspěšné transformaci do páté dimenze a že již jsme ve světě, ve kterém je radost pobývat a žít pro naprosto všechny zúčastněné.Z těchto důvodů každého upozorňuji taktéž na to, že odtud bez milosti a bez varování vyhodím každého, kdy by se jen náznakem snažil sabotovat probíhající transformaci této planety a jejích obyvatel nazpět do jednoty, čili do páté a vyšších dimenzí. Z důvodu, že je zde již mnoho členů a já nestačím vše sledovat, proto vás prosím abyste mne na případné sabotéry okamžitě upozornili abych proti nim mohl zasáhnout dříve než začnou čířit negativitu.Úzce související články:
* Z čeho a jakým způsobem jsou tvořeny veškeré hmotné projevy existencí, aneb jak si stvořit překrásný svět, ve kterém je pro všechny zúčastněné radost pobývat a žít je uvedeno ZDE.
* Jak se stát VĚDOMÝM tvůrcem svého světa a jeho realit a neomezeným pánem svého osudu. UvedenoZDE.
* Pomozte umožnit planetě a všem jejím obyvatelům hladký průběh transformace do 5.D a vytvořit pro všechny zúčastněné krásný svět, ve kterém je opravdová radost pobývat a žít. Uvedeno ZDE.

* Osobní nulový bod, neboli duchovní srdce, je dimenzionální brána do nekonečna, přes kterou se můžete protáhnout kamkoliv si jen přejete a stát se tak opět svobodnými. Uvedeno ZDE.
* Proč je nyní VELICE důležité soustředit se na to co si přejete, setrvávat ve vnitřním klidu a pokoji a nenechat se ničím rozhodit. Uvedeno ZDE.

* Dávejte pozor na co myslíte, neboť dříve než se nadějete se to stene realitou. Uvedeno ZDE.
* Jak se vyvázat ze všech disharmonických vazeb, abyste již nemohli být nijak, nikým a ničím ovládáni. Uvedeno ZDE.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Neberte to prosím na lehkou váhu, neboť v březnu 2013 by planetu v projevu 3.D nejspíše čekalo to, co je uvedeno v článku s názvem: "Pane Andov: Zprávy kruhů v obilí o roce 2012", který je uveden ZDE.


87 komentářů:

  1. *** ...je přece holý nesmysl, aby někdo vzestoupil horizontálně - v lineárním čase :-) ***

    "Země touží vzestoupit a vzestoupí. Vy jste její neoddělitelnou součástí. Rozhodnutí je na Vás."

    http://www.63plus1.cz/3259/#top

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc věříš lumírovi a zapomněl jsi na sebe.

      Vymazat
  2. Sorry, mna uz toto nezaujima.... Ja som sa rozhodol, ze plne zaradujem do svojho zivota toltecke ucenie, kde uplne premozem strach vo svojom zivote (pud sebazachovy ale nezmizne) - vsetky jeho podoby, takze usilujem a dosiahnem osvietenie. Som uz plne rozhodnuty. Uzavriem so sebou (odo dnes) "dohody", ktore mi budu vytvarat krasny zivot (uz od dnes), a dohody, ktore su spravodlive (vdaka nim nebudem "vampirovat" na niekom). Ja nechcem piatu dimenziu. Chcem SAM znicit PARAZITA, ktory vo mne prebyva.... A nicim ho natbrdo od dnes pomocou porozumenia, pomocou EFT, pomocou guraze, a pomocou CHCENIA zmenit SVOJ ZIVOT - CINMI.
    Ked ale nahodou tento rok piata dimenzia pride, tak pride.
    Ale ja osobne uz vidim nadpis, ako sa v marci (brezen) piata dimenzia nedosiahla tu na Zemi, a ako povedia, ze do roku 2016-2018 sa tak stane..... A mozno sa tak nestane ani o 100 rokov, ani to mie je vylucene.... Ale to mne ako tolteckemu bojovnikovi (ktorym sa stavam) bude pocad mojho terajsieho zivota jedno.... Ja totiz zboznujem sucasnu podobu hmoty na tomto svete, telo, fyziologicke, biologicke a ine potreby organizmu. Samozrejme, zavist, negativita a utrpenie ma na tomto svete vobec netesi... Ale ja si pekne svoj svet PRAKTICKY menim od dnes - tentoraz SO VSETKOU ZODPOVEDNOSTOU VOCI SVOJMU ZIVOTU - ABY BOL KRASNY. Urobte tak aj vy... Prejdite od presvedceni k cinom, lebo skutky su poctou ZIVOTA, a jeho prejavom. A skutky plne radosti a krady su poctou a podstatou RADOSTNEHO A KRASNEHO ZIVOTA. A ja prave teraz "idem do toho !!!!!". Idem robit vsetko, coho sa bojim, a idem sa otvarat radosti a Laske.
    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvelé Marek G., v r. 2003 mi "dohody" zmenili život. Obrat o čo ja viem 180 stupňov. VZOSTÚPILA SOM.
      Prajem TI úspešnú cestu. Najmä preto, že : "Toltécky muž ide do boja po brehu rieky a z druhého brehu mu na cestu svieti toltécka žena", čo TY si uvedomuješ a preto vyhráš.
      Krásny je na Fb Curanderissimo Art of Mexico /nemám po ruke presne, ale oplatí sa nájsť/
      Spriatelená duša BED

      Vymazat
    2. Toltécka žena, či TA nájdem, alebo nie, ked ja budem toltéckym mužom (na čom usilovne pracujem =)))))))) ....), tak mi možno ani tak silno nebude záležať na tom, či Ta nájdem..... Nebudem si komplikovať život hľadaním niečoho iného "zvonku", nechcem ísť z jednej pasce (predtým som tiež hľadal ženu so špecifickými vlastosťami - ale iného charakteru ... a roky) do druhej pasce.
      Teším sa...... A teším sa REáLNE, lebo ja žijem - reálne. A už pracujem na sebe, a pre seba, a nemusím NIč ZDANIť nikomu. :-)
      BED, mám na Teba obrovskú chuť... A je mi úplne jedno ako vyzeráš (nevidel som Ta). Základ už vo mne je (zbožňovanosť), už ma čaká len to najdôležitejšie - zbaviť sa parazita. Cítim, že v tomto období mi to ide ľahko, a v tomto období sa toho nevzdám, a nevzdám sa toho do konca života, lebo chcem, aby som mal krásny život..... Maj ho aj Ty =)... :-*

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    3. Žena nemá hraníc, jedno či toltécka či cigánska.

      Vymazat
  3. Já si nemohu stěžovat.Zatímco "obchodnící s deštěm" sčítají zisky a připravují další pasti, smyčky a předplatné,tak u mě transformace proběhla úspěšně.Pochopil jsem totiž,že nejlepším rádcem je mi můj zdravý rozum,intuice a úsudek.Všem ostatním přejí probuzení a konec snění a čekání na "něco z hůry".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stepe,jsi muj clovek:-).Presne jak rikas,spolehejme se sami na sebe a udelejme se lepsima,tim zlepsime vsechno,protoze pak si uvedomime zlo a zatocime s nim:-)A "shury",si nechame na hezky predstavy a sneni,relax,vzdyt i to je pekny,ale jako odpocinek a ne jako vymena za realitu ve ktery zijeme a mame tu moc si ji budovat,abysme byli realne stastny:-).......proud

      Vymazat
  4. Vážení přátelé,

    existují dvě úrovně událostí: jedny se dějí teď a tady (sedíte a čtete tento řádek) a druhé se nedějí, dějí se jinde, nebo se dějí jen možná.

    Řešení věcí druhého typu nemá význam. Cože? Proč? Protože se nedějí. Ony se prostě nedějí... teď a tady neexistují.

    Transformace, na kterou všichni čekali jako na smilování, patří a vždycky patřila do druhé kategorie. Je to událost typu "nevím, ale doufám, věřím." Podpora této myšlenky nepřinese v konečném důsledku nic než zklamání a jde o enormní ztrátu vašeho času.

    I kdyby byli všichni proroci a channelingy pravdivé a kdyby se z minuty na minutu začaly hmotně manifestovat myšlenky... co by prospělo více? Lidé věnující pozornost tomu, co právě probíhá, plně ponořeni v přítomném okamžiku (ne že by někdy někdo mohl být opravdu mimo něj :), nebo lidé přebírající si v zoufalosti ze současné situace po svém stovky nepřesných protiřečících si zpráv z pochybných zdrojů? Může někdo s vážnou tváří tvrdit, že by mohla být druhá možnost v čemkoli hodnotnější?

    Je důležité uvědomit si, co se děje a co ne. Ať už se mění dimenze a přehazují póly nebo se neděje vůbec nic, přikládat tomu větší význam než faktu, že JSTE vědomá přítomnost, že nyní probíhá dýchání a čtení těchto řádků, není nic jiného než hledání boha tam, kde ho nemůžete najít. Co hledáte je to, co hledá.

    Pokud si myslíte, že transformace vědomí je větší zázrak než fakt, že právě nyní dokážete rozeznávat barvy (opravdu, uvědomili jste si někdy jak je to úžasné?) a cítit život v každé buňce svého těla, sloužíte špatnému pánovi.

    Rád bych vám popřál mnoho trpělivosti, abyste se té své vysněné spasující Transformace konečně dočkali... ale to by nebylo upřímné. Přeji vám, aby vám všem trpělivost s rádobyproroky a všemy ostatními Mašky co nejdříve došla, abyste přestali doufat, že spása je v budoucnosti, která neexistuje, a abyste si uvědomili, že žádná spása ani není třeba... abyste konečně viděli krásu a dokonalost toho, CO JE, místo pouhé naděje v dokonalost toho, CO NENÍ.

    A ona vám trpělivost dojde, je to nevyhnutelné. Nebo zemřete. Tak jako tak budete z této iluze vysvobozeni.

    Dříve či později se přestanete obelhávat a až vydá Malá Babička v roce 2018 patnáctou zprávu s vyfabrikovaným důvodem k oddálení Transformace vědomí, budete toho mít akorát tak po krk a právě v tu chvíli, přesně v tu chvíli si uvědomíte, že jste ztratili 6 let řešením toho, CO NENÍ, místo užívání si toho, CO JE.

    Hodně štěstí a zdraví do nového roku.

    Sy_

    OdpovědětVymazat
  5. Koukněte se na sebe a na svoje myšlenky, chováte se přesně tak jak to nemá být. Čekáte na něco v budoucnosti... 21., pak 25., teďka do března... a ono se zase nic a nic nestane :-))) zamyslete se nad sebou jestli furt chcete na něco čekat, na věc která nikdy nepřijde. Nebo s tím můžete udělat krátkej proces hned teď. Stačí být pozorný, přijímat absolutně všechno co se děje, být s tím vším absolutně spokojený a věnovat víc pozornosti své činnosti než výsledku (budoucnosti). - A již ste to dokázali, tohle je osvícení. Nic prostšího, můžete být osvícení hned když budete takhle žít. Vyřešeno, kdo na to má odvahu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Este si zabudol/zabudla na zbavenie sa strachu z cohokolvek. Az vtedy pride osvietenie :-)
      Marek & Marek G.

      Vymazat
  6. Toho 23 se něco stalo. Jeli jsme kolem 18,30 z nákupu. Nad námi šedivo, pršelo a najednou se začalo nad městem co zůstalo za náma na obloze zableskávat. Nejdřív jsem si myslela, že nějaký světla ze zábavy, bouřka taky nebyla, nebo že třeba ohňostroj. Byly to záblesky jakoby nad tou chemo dekou. Jenže pokračovaly a šířily se dál po obloze další a další jak jsme jeli i nad lesem nad náma i manžel totální negativ na tyhle věci koukal co to je. V tu chvíly dost velká bolest hlavy na temeni a začaly mě mravenčit ruce a šel mi okolo nich zvláštní chladný jakoby průvan, v tu chvíli jsem je měla ledový ač se v autě topilo a bylo příjemně. Takže si myslím, že opravdu se něco dělo, něco probíhalo,ale ta deka , to počasí, plno lidí onemocnělo na celý svátky včetně celé naší rodiny. 24 večer těsně před setměním bylo vidět čáry jak podle pravítka, hustě vedle sebe, takže makají na zaclonění, na znemožnění něčeho co proběhnout fakt mělo ,nebo má.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dřív se tady hodně mluvilo o octování, proč ta diskuze najednou utichla? Teď, když by možná opravdu bylo na nebi něco k vidění a očividně jsme pořád pod nějakou umělou dekou.
      Orgonete (pokud jste to pořád vy, ten původní Orgonet, který s blogem začal), proč o tom mlčíte? Pojďme všichni octovat!!!!!!!!!!!!!! Jak to vidíte vy ostatní?

      Vymazat
    2. Psala jsem sem v průběhu roku několikrát, ale cenzor moje příspěvky nezveřejňuje. Já jsem říkala už v létě, že tyto stránky už nemá původní Orgonet, po té jeho několikaměsíční "pauze".
      Častokrát jsem četla - chemtrail není důležité téma, nestarejte se, změny probíhají i tak, mimouši nás zachrání. Haha.
      Podle mne je chemtrailování důležitější, než si myslíme. Dávno jsme se měli proti tomu spojit a protestovat - po celém světě. Podle mě je ta největší léčka, že čekáme na převibrování do 5D. Až začnou na nějakou mutaci díky chemtrailům umírat lidi ve velkém, možná nám bude někdo tvrdit, že převibrovali do jiné dimenze. Válka je v plném proudu a my nebojujeme, čekáme, že se to vyřeší samo a že to někdo vyřeší za nás. Ale tak to asi nebude. Zodpovědnost máme my. Můžeme to možná ještě změnit, ale v tom případě probudit se teď hned! 25tého jsem nemohla zničehonic ani chodit, třeštila mi hlava a bylo mi zle, neudržela jsem se ani na nohách. Něco se děje, to jo, v atmosféře probíhá válka. Koho s kým a proč? To se ptejte !

      Vymazat
    3. Áno, poďme octovať! Myslím na to odkedy som si pozrela videá Davida Ickeho, tu nedávno zverejnené. Pár ľudí toho veľa nezmôže a sú ľahko zraniteľní, ale keď sa spojíme...

      Vymazat
    4. Po tom co tyhle svátky hodně lidí onemocnělo silným kašlem, rýmou, horečky na pohotovostích až 4 hodinové fronty si říkám co vlastně všechno jde v chemtrailu na lidi aplikovat. Co když třeba i vir, bakterie a podobně. Prostě asi jim to vychází a daří se jim lidi honit jak v ohradě zatímco oni úspěšně makají na plánech. A k 5 dimenzi opravdu si všichni myslíte , že jste zralí tam případně jít, kdyby nějaká byla? Já si to o sobě nemyslím ,nejsem na takové úrovni, upřimně si to přiznávám.Mám pořád své chyby, nedostatky prostě ještě ne. A v TII říká MJ , že nikdo za nás změnu neudělá, že musíme jen my samy a tak pokud budeme jen povídat a čekat na 5 dimenzi možná už pak bude opravdu pozdě.

      Vymazat
    5. Prosím, pojďme do toho, vidím to stejně. Octovat.

      Vymazat
    6. Chtěla jsem tím říct, že tím, že spousta lidí nevidí realitu (zvrhlo se to v nějaké srdíčkování a přání všeho krásného všemu, což by nebylo špatné, ale tak to nefunguje) a proto nemůže správně používat svou energii. Myslím, že pořád dovolujeme, aby naši energii někdo zneužíval. Musíme víc přemýšlet, co s tím chemováním, jak to zastavit, protože to nás drží v zajetí. Já to tak cítím .

      Vymazat
    7. Pojďme všichni octovat!!!!!!!!!!!!!! :-)))

      a to myslíš že to něco vyřeší ?? jak dlouho se necháš klamat ??

      Vymazat
  7. Achchch.......tak ona se nezdarila.........jaka to NECEKANA novinka,ze to samo jako darecek nepujde a chce to prilozit ruku k dilu,hlavne hlavu a myslet i kdyz to dnesni odnauceny lidi ze zacatku boli :-))))))))))))))))))))))).SAMO SE NEUDELA!!! A neudela to samozrejme ani nikdo za nas ;-).......proud

    OdpovědětVymazat
  8. Víte stále myslím, na článek snad ze září, či října kde autorka článku píše, že transformace dovrší v březnu, snad je to i tím,že očekáváme průlet komety, na který i kruhy v obilí ukazují ve filmu Mayské kruhy v obilí.

    OdpovědětVymazat
  9. No, nic proti, ale stále věříte tomu, že se do vyšší dimenze dostaneme? Na přípravě na přechod se dá docela slušně vydělat. Proč si kazit kšefty? Až se zase přiblíží ono datum, zase se vše odloží, zase o pár měsíců. Nebuďme naivní a nevěřme všemu co se kde povídá... Hezkou budoucnost!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty si zatím pro to nic neudělal , stejně jako většina zde jen čekáte na něco : hmatatelného: jenže ono to nepřijde,

      Vymazat
  10. To už se psalo někdy v létě,že ta hlavní vlna bude probíhat do března.Kdo se díval a nechal inspirovat přednáškami Ivanky Adamcové,tak ta to tam jasně říkala.Vše je už dané na miliony let dopředu.Je třeba jen plout s přítomným okamžikem a nehledat nic vně,ale uvnitř a dále pracovat na svém "egu" a opět,největší silou ve vesmíru je láska.V žádném případě nesoudím ty,kteří tomu nevěří,nebo napadají Orgoneta.Naopak,velice jim děkuji,je to ůžasná škola,Bůh slyší každou naši myšlenku i tu,kterou by jsme druhé odsuzovali.Vždy jde pouze o evoluci každého z nás.Mám vás všechny ráda,jste naší součástí.
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarmilka, to je Bohyna, nie Boh..... Ale chapem, Ty ako zena chcez radsej Boha. Ale bola by ironia, keby svet stvoril Boh. On mohol akurat tak venovat nieco ako semeno na vznik, ale stvorila ho Bohyna, tak ako samica tvori na Zemi ZIVOT. Zem je zenskeho pohlavia. A stvorila ju zena. Ked si budete mysliet ze je tu OTEC, SYN A DUCH SVATY, tak zeny budu stale v uzadi. A to je ta najvacsia chyba...
      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Pro mne je Bůh "všechno".My jsme v něm a on je v nás, není ani jeden,ani trojjediný,je nekonečný a v principu jing a jang je obojím a nebo taky ničím a to "nic" vstřebává do sebe všechno.Mám moc ráda přednášky od Ivanky Adamcové a většinou zde uvádím i její citace a jedna taková mne utkvěla v paměti:"Až budete jednou archandělé,tak pochopíte víc".
      S láskou Jarmila

      Vymazat
  11. tak jsem si vzpomněl,jak byly plné noviny zarovnání planet v roce 1974,pak tu pořvával na americký zpusob Billy Graham,http://apostol.webnode.cz/billy-graham/ ,zmatek kolem Aštara a vytáhnutí za kšandy do lodí v roce 1998,apokalypsa roku 2000,kdy ZCEPENÍ POČÍTAČE,jako zlatý hřeb paní NAKAMARU a FIXNÍ DATA třech dní temnoty...ačkoliv jsem vlčák,ošlehán takovými událostmi od roku 1948,tohle jsem NAKAMARU sežral i s chlupama....jak by asi napsal Vasil Bilak ve svém Poučení z krizového vývoje...nohy v teple a SLOUŽÍM LIDU NADÁLE bez EGA v hrsti....

    OdpovědětVymazat
  12. nezdařila ?? pořád probíhá,,prostě se přidalo málo lidí, stejně jako zde ,jste se zaměřili jen na kritiku temných , než by jste něco pro Zemi udělali !!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tvoje "neco" si dtrc za klobuk. Pis konkretne. A - co si urobil/a pre Zem ty ?...
      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. SMIEM VEDIET CO SI UROBIL PRE MATKU ZEM ?

      AsgarD

      Vymazat
    3. ty přicházející energie , musíte , nebo můžete , ukotvit v Zemi . kdo nechce ať si tu zůstane i nadále .-)

      Vymazat
  13. vy co jste dosud nevzestoupili, nezoufejte, jsem v 5D, pořádně nikdo tu není a je tu zima a tma..že já vůl toho 21. převibrovával :(

    OdpovědětVymazat
  14. "Neco nasim zrakum nespatreneho a zleho se pohybuje,zatim se to nechce ukazat,je to den za dnem silnejsi." "Saruman veri ze pouze velka sila muze udrzet zlo pod kontrolou,ja prisel na neco jineho,zjistil jsem ze spise drobne,vsedni ciny obycejnych lidi muzou zastavit temnotu,obycejne projevy laskavosti a lasky"........nebojme se,nejsme sami,mame jeden druhyho ........
    hezka myslenka ,a myslim,ze spravna :-) Hobbit,predelanej pan prstenu:-),ale ne tak uplne zbytecne :-).....proud

    OdpovědětVymazat
  15. Ak sa nemýlim, tak v článku o nevydarenom vzostupe /ostatnom pred sviatkami/ bolo Orgonete napísané, že sa nepodaril, lebo bolo príliš veľa PRIPRAVENÝCH DUŠÍ a tam HORE to nezvládli.
    No a teraz je tu informácia , že ľudia neboli pripravení ! :-//
    Kto tu blafuje ??? Hi

    OdpovědětVymazat
  16. Jaké rozhodnutí ? , Vždyť to 5D je transformací kosmu , která má vliv na hadí sílu člověka , mě se např. už dříve aktivovala ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt ?.... Preboha.... Je mi luto tvojej naivity ci sebaklamu
      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Já nejsem naivní :D , já říkám co doopravdy cítím , já mám cit na energie ;)

      Vymazat
    3. Také zreteľné povznesenie si pamätám cca v r. 1994 o návratu z prírody. A šlo to ďalej, ja som až tak nevnímala seba ale decká hovorili - mother čo je s tebou - ty si akási iná ? Zabudnite na DÉČKA, každý sme chvíľu aj v tri aj chvíľu v 5D. Nie sú pevné hranice, dá sa ale doare ukotviť kotvu. Najlepšie je sa zamilovať.
      Ak nemáte partnerov zamilujte si život, každého tvora, kvet, strom, nebo, Slnko, dotýkajte sa ich a šepkajte, milujem... vďaka Bože. Milujem i teba bôľ u srdca, slzy na tvári.
      :-DD akurát ma štvú mačky, ... parazitky jedny, ale aj tak ich ľúbim. Be

      Vymazat
  17. Taky na orogonet chodím kvůli počasí a občas si přečtu nějakej článek o kterým si nejsem moc jistej co si o něm myslet ale dvě věci nikdo nikoho nenutí si tohle číst a vůbec tomu věřit a za druhé po bitvě je každej generál předpokládám že kdyby se něco událo ať už teď nebo v budoucnu budou tu zase ti samí lidé co orogonet teď kritizují psát jak to věděli

    OdpovědětVymazat
  18. Omlouvám se pošlu jeden odkaz do komentářů, ne do mejlu, jen v rychlosti i nás všechny postihlo toální nachlazení takže jsem tu jen na skok. Asi před týdnem jsem se dívala na seriál Konspirační teorie a výstavba podzemních úkrytů a došlo i na letiště v Denveru, docela mě to zaujalo, hledala jsem k tomu něco , našla stránky kde je o něm víc a i video http://jedenacteho-zari.7x.cz/letiste-v-denveru je to dost přinejmenším zvláštní. Ale takhle si obrazy o míru , lásce a dětech nepředstavuji a ještě zvláštnější je, že je to spojováno s katastrofou od Slunce.

    OdpovědětVymazat
  19. A pak kdyby mi byl někdo schopný říct co to je na stránkách http://www.google.com/sky/ konstelace, lev, dám infračerveně a před jeho přední nohou se objeví něco, co není bez infra vidět , co je to?

    OdpovědětVymazat
  20. Ještě před inzerovanými daty jsem sem psal do diskuse, že to tak nebude a že to je jinak - v souladu z výše uvedeným. Zajímavé je, že to zdejší "cenzura" nepustila a můj příspěvek nebyl zveřejněn. Asi nebyl shledám moc "pozitivní", kčemuž luze jen dodat, že poloviční pravda je horší než lež. Selektivní filtrování informací se povážlivě blíží těm polopravdám.... Mimo jiné jsem tam uvedl, že ta posedlost "magickými" čisly je spíše záležitostí těch temných a velice rádi s nimi operují. Z pohledu mého a několika mých přátel se brány otevřely a citlivější jedinci vnímají toky jemné energie. Tyto paprsky síly je třeba pomáhat kotvit k zemi a posílat dalším. Není důležité nějaké přesné datum, či období, důležité je otevření vnitřního zraku každého z nás.... XiXao

    OdpovědětVymazat
  21. Hele lidi já nevím jak vy, ale já už jsem v páté dimenzi. Lidi neumějí aktivovat svou osobní Merkabu. Kurz v Česku stojí 6.500,- Kč, a ti, kteří se to naučili mohli s Merkabou přistát v 5D.
    Mne se to podařilo. Děkuji. Tomáš M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už se všichni hlásíme do kurzu k šorfové de..ne Tomáši M(arný?)! Kšeft je kšeft.

      Vymazat
    2. mě se to podařilo zadarmo, tedy jen za cenu knihy od Melchizedeka Drunvalda : Prastaré tajemství květu života díl. 1 a 2.

      Vymazat
    3. a kde je moj komentar???
      AsgarD
      Orgonet ved som nic zle nenapisal ,len reakciu ze ked niekto od niekoho taha peniaze to potom je dost divne ,pripada mi to ako odpustka do neba a nieje ferove osklbavat ludi o posledne peniaze .TOTO NIEJE MATERIALISTICKE ALE OKRADAJUCE .

      Vymazat
  22. Psala jsem to mockrát na jiné diskuse, párkrát i na tyto stránky a dovolím si svůj pohled zopakovat.
    Dlouho předtím, než začal boom kolem Mayského kalendáře, já jsem se z pozice astrologie držela a stále držím tzv. Platonského roku. Dodatečně jsem zjistila, že obojí spolu ladí (že dokonce to ladí i s nějakým aztéckým a podobnými kalendáři, přesto upřednostňuji Platónský rok a můj pohled je tento:
    Platónský rok je čas, za který naše sluneční soustava SKUTEČNĚ projde celým nebeským zvířetníkem. (To, co my ze Země pozorujeme jako Slunce v nějakém znamení, to je jen PROMÍTÁNÍ Slunce do znamení). Slunce se všemi planetami nebeským zvířetníkem projde jednou za 26 tisíc let a v současnosti právě jeden tento cyklus (Platónský rok) uzavírá, a to Věkem Ryb, který začal zrozením Krista a pádem Říma.
    Mayský kalendář uzavírá podobný cyklus, který rovněž trvá 26 tisíc let.
    V délce cyklu se Platónský rok i Mayský kalendář shodují, ač každý má jiné dělení:
    Platonský rok: 12x2150 (12 x 2150 let v jednom znamení)= 26 tisíc let
    Mayský cyklus: 5x5200(5 x 13.baktun) = 26 tisíc let
    Osobně je mi bližší Platonský rok a podle něj už mnoho let tvrdím, že lidstvo v současnosti čeká veliká transformace a na tom si trvám! Věřím, že i Mayský kalendář to vidí stejně, s čím ale mám od začátku problém, jsou ty přesně stanovené tři dny! Mezi silně duchovně zaměřenými známými jsem byla téměř za vyvrhele, když jsem od začátku tvrdila, že se nestane vůbec nic, protože takhle to nefunguje! Nežijeme ve světě pohádek, kde mávnutím kouzelného proutku budeme v jiném světě a bude pohoda! Sama jsem si svůj duchovní přerod z totálního ateisty osahala na ryze pragmatické úrovni a jsem přesvědčená, že duchovní cesta je především osobní zkušenost a je to cesta a je to dřina a boj, ne, slovy mého učitele astrologie, "ležení na kanapi, meditování a čekání na zázrak". Cesta a osobní zkušenost - tak je to na rovině individuální a tak tomu je i na cestě lidstva jako celku. I přes osobní přerod k duchovnu ve mě stále zůstal kus pragmatika a dovolím si tvrdit, že k duchovnu se jak jednotlivec, tak lidstvo, musí dopracovat zkušenostmi.
    Jsem přesvědčená, že na té cestě veliké zkušenosti a proměny k duchovnu jako lidstvo právě jsme, dokonce jsem přesvědčená, že k tomu zažíváme i ty tři dny temnoty, jen podle data Mayů mám jeden nesoulad: Tři dny a tři "dny", to není totéž!(pokračování)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Njn,holt tri dny a tri dny nejsou tri dny a navic je tma a my ji nevidime,protoze jen jako mela bejt tma a Zeme se zastavi,asi taky jen jako,kdyby to udelala opravdu,zafungovala by fyzika a zmizely by nam atmosfery,tedy konecna:-))),a ja se jmenuju a vlastne nejmenuju. Jezkovi oci lidi,uz se vzpamatujte a zacnete prece samostatne myslet a neprchejte pred malerama do sneni a nerealnejch iluzi.Co jsme si nadrobili svou lhostejnosti,ztratou moralky a vlastniho ususdku,si musime zase pekne napravit a bude dobre.Tak se do toho dejme a zacneme na sobe makat,tady a ted,v realu :-),budme k sobe hodny a vstricny,pomahejme si a respektujme se,ono to hned bude nekde znat,ta slusnost,dobra vule a plusy ;-)..........proud

      Vymazat
  23. (dokončení)
    A to se musíme vrátit zpět k Platónskému roku a trochu počítat: Když Platónský rok vydělíme dvanácti, vyjde nám, že jeden jeho "měsíc" (jeden veliký lidský Věk) trvá cca 2150 let. Když tento
    "měsíc" vydělíme třiceti (průměrný počet dnů v měsíci), vyjde nám, že jeden "den" Platónského roku trvá 70 let. Tudíž 3 jeho "dny" trvají 210 let! A my tyto 3 "dny", které jsou závěrečné, tudíž temné, žijeme od let 1890-1900. Že jsou skutečně závěrečné, k tomu existuje důkaz, dokonce astronomicky potvrzený a udivuje mně, že téměř nikde nezmiňovaný, a tím důkazem je Polárka. Jen jednou za 26 tisíc let míří zemská osa k Polárce! V 26 tisíciletém cyklu se tak děje v posledním tisíciletí a Polárce se říká Hvězda našeho věku. Když zemská osa míří k Polárce, míří zároveň do středu naši Galaxie a je to výjimečný čas, o jehož neblaze-blahém významu se zmiňovaly už velmi dávné kultury. Je astronomicky spočítáno, že k nejužšímu spojení Polárka-zemská osa dojde 24. března 2100, pak se začne zemská osa od Polárky vzdalovat a vrátí se k ní opět až za 26 tisíc let.
    Pointa: Jestliže rok 2100 je tím, kdy v nejužším spojení zemské osy s Polárkou dojde ke konci jednoho a začátku nového cyklu, pak to znamená, že tehdy skončí i starý Platónský rok a začne nový. Když od tohoto data pozpátku odečteme tři "dny", pak počítáme 2100 mínus 210 a jsme v roce 1890-1900. Tehdy lidstvo naplno objevilo ropu a za sto let vlivem průmyslové a technické revoluce naprosto ztratilo spojení s přírodou, odklonilo se od skutečných hodnot, zažilo dvě hrozné války, rostlo jak do Vesmíru tak co do počtu obyvatel, až se ocitlo v sebedestruktivním stavu (přemnožení, boj o zdroje, není kam dále růst, deprese nemoc číslo jedna, o odpadu, jakým jsme svět zavalili, ani nemluvě!) Vším dnes žijeme dny temnoty a astrologickým počítáním tyto tři "dny" začaly v roce 1900 a skončí v roce 2100, jsme tedy někde uprostřed. Bezmoc lidstva a volání po změně je vidět ze všech stran, ale jsme stále jen uprostřed té změny, která je možná jedině přes osobní zkušenost. Obávám se, že vzhledem k nutnosti zkušenosti a pragmatického pozadí proměny, jsou před námi mnohem důležitější data, než byly 3 prosincové dny, a to izraelské lednové volby, na které se velmi čeká v souvislosti s Íránem, zprávy o fiskálním útesu z USA, hrotící se situace mezi USA a Ruskem kolem Sýrie, atd., stačí pozorovat svět.... Proměna už je ve vzduchu, jen ještě není lidstvem jako celkem zažita, zpracována a přijata, protože lidstvo neví - je přece temnota. A ta temnota je a je zjevná každý měsíc na obloze: tři dny trvá, než se po novoluní na obloze objeví nový srpek Luny poté, co jeden cyklus Luny skončil a nový se v temnotě rodil. A tento princip CYKLU je platný, ať trvá 29 dnů u Luny či 26 tisíc let u konjunkce zemské osy s Polárkou a středem Galaxie.
    Závěr: tři "dny" temnoty trvají už dlouho a ještě potrvají, jsme někde uprostřed. Záleží na osobních postojích a na tom, co žijeme v reálu, bude záležet na osobních postojích při setkáních s realitou - tam je ta budoucí duchovní cesta, Vesmír jen ukazuje, že fáze konfrontace je zde,ale je jen na nás,jestli z ní vyjdeme konstruktivně nebo destruktivně. Život samozřejmě nezmizí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujem Levita za Váš článok. Be

      Vymazat
    2. Nejsem astrolog, ale tento názor mi připadá velmi logický a racionální. A velmi za něj děkuji. Řada lidí hledá únik z neutěšené reality tohoto světa a mnozí ho nalézají v různých poselstvích z "vyšších světů". Bohužel si neuvědomují, že většina z nich je výplodem vyšinutých jedinců a nemá s realitou nic společného, ať už se jedná o poselství od mimozemšťanů nebo o sdělení různých duchvních bytostí. Lidé, jejichž prostřednictvím k poselstvím dochází, jsou buď klamáni, nebo sami klamou. Těžko se to dá rozlišit, ale není to podstatné - výsledek je v obou případech stejný. Bohužel těmto klamům rád podléhá samotný Orgonet a přitahuje k sobě lidi s podobnými sklony. Naštěstí se zde objevují racionální názory, které nesmyslnost těchto "poselství" odhalují. Pokud to udělají dostatečně ohleduplně (na rozdíl ode mě :-), je šance, že projdou cenzurou a jsou zveřejněny. Jestli jsou přínosné i pro Orgoneta, lze těžko říct. Spíš ne, protože se zde objevují stále divočejší tvrzení (viz všichni přejdeme k určitému datu do 5D a ti, co ne, nejsou na dostatečné duchovní úrovni a budou se dál smažit v pekle 3D).

      LK

      Vymazat
    3. přesto co píšeš , to byly nejdůležitější dny za posledních několik tisíc let , v této Galaxii !

      Vymazat
  24. Mám radost,Orgonete,že jsi nás,své věrné dušičky nenechal čekat až do nového roku a přišel jsi nás obšťastnit milým článkem.
    I já bych chtěla všechny sklamané a také očekávající krásných časů ujistit,že naše prosby a naděje byly a jsou vyslyšeny,jen ta cesta opětovné reakce chce svůj klidný čas.
    Co jsem si nevycucala z prstu a co jsem viděla, to jsem viděla.Pokusím se to tu teď "převyprávět":Viděla jsem:
    Velká louka plná známého i neznámého kvítí(to je vesmír a známé a neznámé planety).Někde uprostřed stojí nevelký chrám,ale velmi sešlý,protože zloději si z něj berou na stavbu svého domu, ale o ten hlavní chrám se nestarají(to je naše Matička Země.Jeho obyvatelé se starají o svůj blahobyt,berou si,co se ji hodí ze Země,ale údržbu Matky Země se nestarají.Tak jsem to viděla).
    V tom schátralém chrámu je plno dětí.Mají úplnou svobodu.Mohou si v tom chrámě dělat,co se jim líbí, co je těší.Mohou pobývat a dovádět i v nejhornějších patrech.(Chrám je naše Země,ty děti,co jsem viděla,jsou obyvatelé Země.Někteří se derou až na úplný vrchol společnosti, jiné jsou rozumější a něčím se zabývají,z něčeho i malého se umí radovat,jsou spokojení, i když jsou ve společnosti nejníže.Spolklo by to celou stránku, kdybych se měla rozepsat o činnostech těch "dětí")
    Ty děti měli různé ošacení.Některé byly oblečeny velmi chatrně,bylo mi jich líto,jiné měli i docela krásné ošacení a mě těšilo se na tu okrasu se dívat.(to ošacení znázorňovalo tělo duše.Čím "užitečnější" a jemnější člověk v očích duchovních,tím hezčí šat.Např."dítě" pomáhající plačícímu dítěti mělo mnohem krásnější oblečení, než "dítě",které skotačilo na horním schodišti.
    Když jsem si celé to osazenstvo Chrámu dost prohlédla, zaslechla jsem volání:"Děti, přišel učitel,přišel učitel,pojďte si ho poslechnout!"
    Některé děti jakoby neslyšely.Chtěly si ještě hrát.Jiné slyšely,ale byly líné se jít učit a tak dělaly, že neslyší.Jiné šly.Věděla jsem, že učitel bude mluvit o důležitých věcech, chtěla jsem tam také jít.(Učitel, je něco či někdo,nepochopila jsem přesně,co volá každého člověka k základní otázce života,co způsobuje,že se člověk "probouzí". To,co udělaly ty děti je totéž, co se děje na Zemi v časech jednotlivce,když ho "cosi" táhne k duchovním pravdám a někdo jde, jiný by šel, ale zrovna se mu to nehodí atd.)
    Jdu do učebny.Je tam hodně dětí.Učitel je tam také.Je to vousatý muž.Připomíná mi svým zjevem hajného.Někde vedle něj sedí krásný velmi barevný pták.Je to jako papoušek. Je velký.Dívám se na ptáka,vím, že ví úplně vše, takový pták ohnivák.Ale velmi barevný.Učitel mluví o neuvěřitelných dovednostech toho ptáka,říká také, že se ten pták musí ještě zdokonalit.(ten pták,to je naše duše.Učitel je Pán.Pán lidské duše.Více o něm nebudu prozrazovat)
    Některé děti chvíli poslouchaly, ale pak už je to nudilo a odešly.Jiné tam seděly stále,ale nedávaly pozor,co učitel říká.Jiné velmi pozorně poslouchaly a zůstaly v učebně až do konce vyučování(děti, tedy my, lidé.Tak mi bylo ukázáno, co se děje, když se člověk probudí a začne prohlubovat své znalosti.Někteří se něco dozví, ale po čase to vzdají a vrátí se ke svému dřívějšímu žití.Jiní se chtějí dostat dál,ale vybírají si, co se jim hodí atd.)

    OdpovědětVymazat
  25. (pokračování předešlého příspěvku)
    Viděla jsem učitele, jak bere svého milovaného ptáčka,s jakou laskavostí jej hladí,utěšuje.Nechtěla jsem, aby ten učitel odcházel.Viděla jsem, že všechny děti velmi miluje.Utíkala jsem za ním, volala jsem na něj.Vrátil se ke mě a já s ním chvíli mluvila.Dávala jsem mu hodně otázek.Už nevím, co vše.Ptala jsem se jej, kdy se vrátí.Byl smutný.Protože na ten den přišlo hodně dětí,ale hodně dětí,když poznají,že nepřišel,odejdou.A až On přijde,bude jich málo.
    21:12 byl dnem,kdy hodně dětí čekalo na svého učitele.Špatné je,že učitel má přijít později(toto datum není od Boha!)a právě proto, že hodně lidí se těšilo na převibrování apod. a nedočkalo se, si řekne,že dál bojovat nemá smysl.A odpadnou od probuzených! V tom bylo to dílo šelmy, že mnohé navnadila a tím i ošálila.Toto,co píši,mi bylo ukázané někdy na jaře.
    Ráda bych tak ujistila mnohé,co už přestali věřit,že rok 2012 teprve má přijít. A je to velmi blízko !
    Přeji všem dušičkám hodně klidu a víry,že rok 2013 bude kouzelný !Vaše

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vela ludi si povedalo, ze kedze sme si nevsimli (lebo este neprebehla) transformaciu, tak nema zmysel bojovat dalej ??? Keby ti ludia skutocne bojovali proti svojmu vnutornemu parazitovi, tak by im absolutne nenapadlo prestat dalej bojovat s vnutornym parazitom.... Ale problem je to, ze vacsina ludi len rozprava, ale nekona, alebo kona velmi malo. To bol pred par dnami aj mojbproblem.

      Marek & Marek G.

      Vymazat
  26. Pustil jsem si toto bez zvuku http://www.youtube.com/watch?v=x9zhHkLVCUs
    , na pozadí k tomu tuto melodii http://www.youtube.com/watch?v=H3pRyn-Vawc

    a stále věřím, že bude líp :-)

    Buďte pozitivní v mysli, a pokud nás bude dost, ono se to v dobré obrátí.

    P.S.: Možná, že stanovení přesného data "převibrování" bylo dáno úmyslně, aby bylo zrazeno co nejvíce lidí a v budoucím vývoji zajištěna další "bonusová" negativita. Jen blázen může být v této době šťastný. Díky Bohu za to - Pepé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mozno, mozno, mozno.... To slovo mi zacina byt odporne. :-)
      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. někdo tě zradil? možná ty sám sebe, bez práce nejsou koláče

      Vymazat
  27. ..... no, pokaždé, když vzkaz od vyšších sil obsahuje přesné označení kdo má vinu - nepřipravené lidstvo a silný vliv negativních sil - nějak to zavání. A po fialkách to teda není :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to že lidé nejsou připraveni, se vědělo ..jenže do poslední chvíle se čekalo kolik lidí se přidá, spousta / většina, lidí vzestup brzdí , svou připoutaností k hmotě , a tím že nevěří !

      Vymazat
    2. Co myslíš tou pripútanosťou k hmote - pripútanosť k ľudskému telu opačného pohlavia (týkajúce sa heterosexuála), alebo pripútanosť k majetku a prestíži ? Lebo sú to dve TOTAAAAAAALNE odlišné veci. Ja sa za svoju pripútanosť k telu nehanbím. Ved aký väčší zážitok po Láske (ktorú tu nezažíva drvivááááááá väčšina z nás - zatiaľ tu patrím aj ja) môžeme poznať ? EROTIKU s osobou, ktorú ľúbime predsa. A hned za tým (môj dojem), je to, ked sme zbavení parazita matrixu. A zbavenie sa parazita matrixu úzko súvisí aj s erotikou... Lebo erotika bez parazita v hlave je krásna erotika bez zábran (teraz si uvedomujem, že aspoň počas erotiky ma neobťažuje môj parazit, resp. ak, tak len veľmi, veľmi málo). Takže nie je hmota ako hmota. Telo je SUPER, a zaslúži si úctu (uctievanie), ale - PRIAMO úMERNE s citmi. Aby nebola disharmonia (môj súčasný problém, ktorý riešim).

      Marek & Marek G.

      Vymazat
  28. nenapovi vam illuminatske karty? http://www.911truth.ch/cards/illuminati_cards_mn.htm

    OdpovědětVymazat
  29. Zajímavý rozbor situace v Evropě a na středním východě po schůzce Rusko a EU o kterém se v novinách a v TV vůbec nemluvilo:

    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1451-schuzka-rusko-eu-v-bruselu-vyznamny-narust-rizika-valky-na-strednim-vychode-i-v-evrope

    Illumináti se pořád chtějí udržet zuby nehty u moci. Doufám, že už jejich moc brzo skončí a také dojde k odhalení. To odhalení by bylo už potřeba.

    OdpovědětVymazat
  30. VSTOUPILI JSME DO ZLATÉHO VĚKU - INSPIRUJÍCÍ A JASNÉ VHLEDY BEZ OSOBNÍCH VSTUPŮ ZDE:

    SOLARA
    http://www.transformace.info/index.php?option=com_content&view=article&id=886:solara&catid=37:pijata-vnitni-cestou&Itemid=128

    HILARION
    http://www.transformace.info/index.php?option=com_content&view=article&id=884:mistr-hilarion&catid=37:pijata-vnitni-cestou&Itemid=128

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podla nejakych zdrojov sme vstupili do zlateho veku, podla inych budeme od roku 2013 do roku 2015 vsetci ocipovani......
      Neviem, ale zacinam sa pomaly citit ako hlupak.... Alebo si zacinam mysliet o channelingoch a archaanjeloch, ze oni su illuminatmi spolu s tymi, o ktorych to tvrdia ? Mozne je vsetko..

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. těžko se v tom můžete orientovat když vše rozebíráte jen hlavou a egem :-)

      Vymazat
  31. Ještě chvílí o transformaci a končím s Orgonetem!A to jsem to tady měl tak rád... :o(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jenže to je důležité a probíhá to, kvůli tomu jsme tu a ne aby si se honil za mraky

      zklamaní jsou hlavně ti kteří čekali že vše jim spadne do klína bez práce , transformace probíhá, tak jak byla naplánována, také bylo řečeno že ti co nejsou připraveni na vzestup , nic neuvidí nebo neucítí,

      atd.

      http://www.pomoczosvetla.sk/news/fewa-27-12-2012/

      Vymazat
  32. v breznu se dovime, ze to bude az v srpnu, v srpnu ze az v listopadu, uz tomu prestavam nejak verit, spise si myslim, ze je to jeden velky blud a jen to, co nekteri chteji slyset a radi by tomu verili, na mne se uz kazdy diva jako na blazna a ze pry kdy bude ten konec sveta a ta previbrace... smich

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ľudia sa potrebujú báť a mať niečo "očakávané" a veľké pred sebou. Kedzsi to boli povery, rôzne tabu a báje. Dnes v dobe internetu a tv to nestačí. Musí to byť "kataklizmatické" aby to účinkovalo. A potrebujú to tí najslabší, ktorí sa považujú za autorov článkov a niečím viac, keďže "komunikujú" s anjelmi...

      Vymazat
    2. psaalo se tu že každý má přiložit ruku k dílu, vy je krafete o ch emo a nic , pak se nediv že nic nevidíš !!

      Vymazat
  33. Jasně, když ne v březnu tak v červnu, nebo v září...

    OdpovědětVymazat
  34. ok, ja jsem velmi pozitivne naladen na nadchazejici udalosti, budme patrioti:)), nicmene musim byt realistou a zde jsou nejake info...

    http://www.homelandsecurityus.com/archives/7305

    But Sandy Hook, there’s something very wrong there. But I am hearing that won’t be the final straw. There will be another if they think it’s necessary.

    OdpovědětVymazat
  35. Pokud se ze slunce stane rudý obr, tak jsme v háji komplet a co přijde potom, z toho nás už nikoho hlava bolet nebude, protože dřív se tu upečeme jako husa na pekáči... Už fakt začínám mít proroků katastrof tak nějak plné zuby a nebaví mě jejich vize ani za nehet.

    OdpovědětVymazat
  36. ja len dodam tolko aj ked ma uz kusok hneva ze sa vsetko presuva a stale to riesia nejake new age stranky a pripada mi to tak ze nam chcu zobrat este aj tu poslednu vieru v lasku a nutia nas nadavat na ich presun co sa neuskutocnuje ,jednoducho to netreba riesit a uz vobec neverit alebo si nepripustat tie ich vymyslene datumy,,,asi mam plne zuby namotavok a klamstiev co cloveka len stahuje z cesty do priepasti

    AsgarD

    OdpovědětVymazat
  37. Asi takto,jak pozoruji to nepochopení u některých,až moc "duchovních" lidí.......význam slova transformace se dá použít na "Evoluce"- vše se postupně přeměňuje v prostoru a čase v této "časové linii" kde je každý tam,kde má být v této formě-hmotě tedy jako "člověk ve svém životě"...... a duchovní dimenze apod. neprojevené světy nechte vyvíjet "Duchem" -energií naší Božské podstaty z úrovně její vibrace,jež jsme taky součásti......ale tady máme tělo jiné "hustoty"-vibrace,které má svoji evoluci v tomto čase a prostoru,buďme za to vděčni a poznávejme,prožívejme to co máme,proto jsme "tady a teď".......někteří věříte až moc"sladkým" slovům bytostí,ani nevíte jakých či všelijakým prorokům a jejich "názorům" - ale to nemusí být přeci Vaše realita,ale jen "informace",kterou můžete nechat plynout jako spoustu ostatního co v životě přijímáte,ale "nepřivlastńujete" a neřídíte se podle toho ve vlastním "nitru" a tvoříte si svůj vlastní život,existenci podle sebe dle svobodné vůle,avšak podle Zákonů Vesmíru a "kvantového"omezení pro danou hustotu s její časovou osou,linií.............

    OdpovědětVymazat
  38. Ľudia a čo tak dáť si KitKat ? Nech to tu zajtra je bez komentov !!!

    OdpovědětVymazat
  39. pro Stepe- nevím nechci se nikoho dotknout, také mám už nějaký pátek pocit že Orgo není Orgo.... nevím co s tím... Ale stejně mu přeji jen to nej!!!!

    OdpovědětVymazat
  40. ...neustálé diskuze o transformaci vědomí....z hlediska buddhismu existuje jen vědomí osvobozené a neosvobozené, neboli ponořené v svět jevů vznikajících a zanikajících.Svoboda je ryze vnitřní dílo bez ohledu na vnější okolnosti a poměry, v nichž musíme všichni žít.Jest proto jedinou možností přijmout odpovědnost za své činy na úrovni myšlenkové,pocitové i hmotných projevů a celkově se uvědomovat nejlépe jako svobodná božská bytost.Ona transformace pak probíhá pozvolna sama bez zásahu zvenčí už jen třeba tím, že člověk přestane jíst maso, začne recyklovat a jinak se nesobecky chovat vůči celku, jehož je tak či onak součástí....vydrží li to, transformace přeroste v osvobození....Ještě se nestalo v dějinách nikdy, aby byli všichni bez práce osvobozeni...Kéž jsou všechny bytosti šťastny

    OdpovědětVymazat
  41. Ja jsem byl vyhozen z Lumirovych stranek paradoxne jsem chtel i tak odejit nesnesou slyset pravdu ze tisicileti se cekalo a najednou jsou na prasky kvuli par dnum bohuzel prave co jim tam skodi to nechali asi se zalekli nicku gnom ;)

    OdpovědětVymazat
  42. Dobrý den, a hezký nový rok 2013 přeju.Bohužel za nás nikdo neudělá to,co je potřeba.Necháváme sebou vláčet jako novodobý otroci,největší gauneři dostali milost,politici si zvýšili platy,nám ostatním vše zase zdražili,jak dlouho si to všechno ještě necháme líbit?Stačilo by málo,kdyby se normální lidi domluvili a pořádně udeřili.Tak hurá do boje!!za naší lepší budoucnost...

    OdpovědětVymazat
  43. Souhlasím s posledním příspěvkem. Pokud my lidi něco neuděláme, tak se nestane nic. Spousta lidí na internetu tvrdí, že vzestup je dlouze dopředu naplánovaný. Když se na to podíváme logicky, pokud je něco dopředu naplánované, tak to přece nemůže ztroskotat na takové banalitě, jako že lidé nejsou připraveni. A další věc, těch zdrojů a varinat se objevilo taky hodně. Takže logická otázka - co je to potom za zdroje???? Kdyby existovala jedna varianta, tak to beru.
    Takže pokud chceme lepší budoucnost, musíme zákonitě začít u sebe a jako jediné řešení proti naší úžasné vládě, kterou zajímá budoucnost českého národa :-))), je se vzepřít. Když budeme všichni sticha a čekat až něco přiletí shora, tak Ti naši politici se určitě sami od sebe změní a bude jim na srdci ležet blaho všech spoluobčanů. Myslíte si lidi vážně, že tady něco příjde a vytáhnete nás to z toho bahna, které jsme si sami tady udělali???? No to by byla teda spravedlnost. Nezapomínejte, že lidová rčení jako např. "jak zaseješ, tak sklidíš", "jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá", jsou tu pro sprandu??? Věřím v zákonist příčiny a následku.... a tak je to myslím jedině spravedlivé.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.