30. listopadu 2012

Ekologická parní elektrocentrála

Díky čtenáři za informace o zajímavém vynálezu studentů!

"Sice to dělá první dojem že je to vrabec v hrsti proti malovanému holubu na střeše, ale je to české,funguje to a bylo by možné to brzy realizovat. Zdravím Mac."


Orgonet: Vypadá to opravdu nadějně, kdo se pustíte do výroby, doufám, že se pochlubíte výsledkem!

PDF najdete zde:
https://docs.google.com/open?id=0B1lmMjJ4Fl45dGdmdmFUbXkwYUk




Keshe: Prezentace technologií MAGRAV v Itálii

Děkuji za upozornění na nové zprávy o Nadaci Keshe!


AKTUALIZACE: PREZENTACE TECHNOLOGIÍ "MAGRAV" OD "KESHE FOUNDATION" V ITÁLII A TISKOVÁ KONFERENCE

30.11.12   Jaroslav Chvátal
Jaroslav Chvátal Dne 17. listopadu 2012 proběhla po první prezentaci technologí “MAGRAVS” “Keshe Foundation” v Itálii tisková konference za velkého zájmu různých italských médií. Během této konference se dr. Keshe snažil odpovědět na množství zvídavých otázek ze strany novinářů. Z této konference vzniklo video, které má naše redakce k dispozici a které se v současné době titulkuje, tak aby ještě o tomto víkendu, nejpozději však v pondělí byl tento hodinový dokument k dispozici i našim čtenářům. I z vide a je na první pohled zřejmé, že v Itálii došlo k velmi vřelému přijetí dr. Keshe a zástupců jeho “Keshe Foundation”.

Tisková konference

Dne 17. listopadu 2012 proběhla po první prezentaci technologí “MAGRAVS” “Keshe Foundation” v Itálii tisková konference za velkého zájmu různých italských médií. Během této konference se dr. Keshe snažil odpovědět na množství zvídavých otázek ze strany novinářů.
Z této konference vzniklo video, které má naše redakce k dispozici a které se v současné době titulkuje, tak aby ještě o tomto víkendu, nejpozději však v pondělí byl tento hodinový dokument k dispozici i našim čtenářům. I z videa je na první pohled zřejmé, že v Itálii došlo k velmi vřelému přijetí dr. Keshe a zástupců jeho “Keshe Foundation”.
Informovaná společnost v Itálii vnímá aktivity “Keshe Foundation” a uvolnění technologie “MAGRAV” italskému lidu jako zcela ojedinělou a vysoce významnou příležitost, která již v blízké budoucnosti může mnohé změnit. A jak dr. Keshe v jedné části rozhovoru poukázal, je to všechno především hra s diplomatickými přístupy, se strategií, která vyžaduje čas a vzájemné porozumění.
Spolupráce s vládami, které jsou ochotny se otevřít technologické renovaci ve velkém měřítku, musí být postavena na vzájemně pozitivním přístupu a společném cíli s uvědomněním si jedinečných a revolučních vlastností technologie “MAGRAV”. Takovou spolupráci je potřeba podporovat a chránit, tak aby mohla růst a nést ovoce pro dobro celého lidstva. 
Sám dr. Keshe byl velmi potěšen přístupem organizačního výboru celé akce ze strany společnosti “Talenti del Nuovo”. Sami novináři naopak ve svém vyjádření cítili ze stranydr. Keshe a jeho Nadace ochotu přispět svými objevy a poznatky k epochálnímu skoku lidské civilizace směrem dopředu. Přitom nejde pouze o onen hmotný technologický potenciál, ale i duševní a duchovní hodnoty, které by měly jít s technologickým pokrokem ruku v ruce.
Jeho tvrzení, že kombinace vynálezavosti a absolutního odhodlání spolupracovat se všemi vládami světa může být předzvěstí něčeho, co se doposud nepodařilo nikomu v politické oblasti, může být předzvěstí intelektuálního, ale i duchovního sjdnocení lidstva rozpuštejícího rozdíly a konflikty mezi národy pod světlem nové společné vize.
Vážení přátelé, během tohoto víkendu, nejpozději v pondělí vám zprostředkujeme dokumentární záznam této veskrze ojedinělé první tiskové konference na půdě Itálie. V pondělí v 9.30 hodin bude naše redakce realizovat druhý rozhovor s dr. Keshe, který vám po technickém zpracování pochopitelně poskytneme také ke shlédnutí. Zůstaňte proto ve spojení a očekávejte další aktualizace.


Poznámka: Tento materiál lze volně šířit. Prosíme však vždy o uvedení zdroje matrix-2001.cz. Děkujeme Vám za to.

Luisa Muratori v Brně 13. 10. 2012

Díky čtenáři (čtenářce?) za odkaz, krásné!

Publikováno 16. 10. 2012 autorem: 

Luiza Muratori se narodila  v Bologni 17.10 v roce 1945, jako by se vynořila z druhé světové války, a brzy si uvědomíla, že není jako ostatní. Žila s velkými obtížemi, přerušila studium, ve věku 17 let začala pracovat. Vdala se a porodila první dceru Sabrinu. Protože manžel má stejné nadání po narození druhé dcery Pamely, rozhodli se své umělecké nadání a přirozený cit pro výtvarné umění vtělit do života a obohatit řady mnoha mladých lidí té doby, kteří se nazývají "free": 

V těchto letech ji otevřel se svět plný zážitků a dobrodružství.Otevírají se také obrovské příležitosti, které jsou předzvěstí širší vize, která překračuje normální existenci. V té době častěji pozoruje UFO na noční obloze a informuje média o této záležitosti. Časopisy, knihy, vydavatelství Bloom, které se zabývají UFO, fascinuje každá událost.
Luisa vše analyzuje a dělá vlastní závěry..

http://youtu.be/5D7wpfDB3eE



http://youtu.be/DDnGFOQw3R4

Pozvánka na akci 12.12. 2012: Všichni jsme jedno

Ahoj Orgonete,
 posílám ti odkaz na video, které slouží zároveň jako pozvánka na akci, jenž pořádá Revolta a která si bere za úkol pomoci druhým. Revolta se rozhodl, že uspořádá vystoupení, na kterém kromě něho vystoupí i Suvereno, Vladis, DNA a další. To vše proto, aby z peněz vybraných na vstup pomohl dětem v Africe. V tomto videu se však také dozvíte další způsoby, jak např. pomoci dětem z dětských domovů. 
Myslím si, že pomáhat je lidské a podpořit snahu lidí, jenž se o to přičiňují je v dnešní egoistiké době opravdu moc potřebné. 
Rozhodni, zda stojí toto video za zveřejnění na tvém blogu. Zcela určitě by tak podpořilo dobrou věc, která přinese úsměv těm, jenž za život nemají moc příležitostí smát se radostí. :)
Buďme vděční za uvědomělé a snaživé lidi, jakým je Revolta a další :) 

http://youtu.be/Kf0ydxw5VOE



Měj se pěkně a ať se daří! 

sobull

Příběh vašeho zotročení

Pro nové čtenáře znovu uvádím starý působivý článek.
Je to přepis anglického videa, které mám otitulkované na overstreamu, původní adresa http://www.overstream.net/view.php?oid=nrnnaaaim1u1, ale už to nehraje a nemohu se k němu ani dostat. Pokud se tam přece dostanu, přendám ho i s titulky na youtube.


Video v angličtině:
http://www.youtube.com/watch?v=Xbp6umQT58A


Text poprvé publikován zde:
http://orgo-net.blogspot.cz/2012/04/pribeh-vaseho-zotroceni.html

P. S. Díky za odkaz, ušlo mi, že to na youtube vyvěsil zdravaplaneta (:-)))
http://youtu.be/MLqFYPMNBtY





Příběh vašeho zotročení
Překlad: OrgoNet

Zde je příběh vašeho zotročení. Jak k němu došlo? A jak se konečně můžete stát svobodnými?

Jako všechna zvířata, i lidské bytosti chtějí vládnout a využívat zdrojů kolem sebe. Nejprve jsme ponejvíce lovili zvěř a ryby, a pak se stalo našim myslím něco magického a hrozného. Jako jediní ze zvířat jsme se začali bát smrti a budoucnosti. A to byl začátek naší velké tragédie a velkých možností.

Víte, když se začnete bát smrti, zranění a vězení, pak se stanete ovladatelnými. A tím se stanete cennými. Tak cennými jako žádný jiný zdroj. Největším zdrojem, který mohou lidské bytosti ovládat. Nejcennější není přírodní bohatství, nástroje, zvířata nebo půda, ale ostatní lidské bytosti.

Zvířata můžete vyděsit pro tuto chvíli, protože se bojí bolesti, ale nemůžete jim hrozit ztrátou svobody, mučením nebo vězněním v budoucnosti, protože zvířata mají velmi malý smysl pro zítřek. Nemůžete vyhrožovat krávě mučením a smrtí, nemůžete strašit strom, aby vydal více ovoce, nebo mučit pole, aby dalo více obilí. Strašením slepic nezískáte více vajec. Ale můžete vyhrožováním donutit člověka, aby vám dal svoje vejce.

Toto farmaření na lidech je nejlukrativnějším a nejdestruktivnějším zaměstnáním v historii.
A v současnosti dosahuje vrcholu své destruktivity. Lidskou společnost nelze racionálně pochopit, dokud ji neuvidíme takovou, jaká je. Je to série farem, kde lidští farmáři vlastní lidský dobytek.

Někteří lidé tomu nevěří, protože vláda jim poskytuje zdravotní péči, vzdělání a silnice,
a tak si představují, že zde funguje nějaké dobro. Nic není vzdálenější realitě. Farmáři poskytují svému dobytku zdravotní péči, vodu a výcvik.

Někteří lidé tomu nevěří, protože máme některé svobody, a představují si, že vlády chrání naši svobodu. Farmáři vysazují své  plodiny v určité vzdálenosti od sebe, aby zvýšili své zisky. Když umožní svým zvířatům větší prostor a pole, budou jim produkovat více masa a mléka. Ve vaší zemi vám váš hlavní farmář zaručuje určité svobody, ne proto, že má starost o vaši svobodu, ale protože chce zvýšit své zisky. Už začínáte chápat podstatu klece, v níž jste se narodili?

Jsou čtyři hlavní způsoby farmaření na lidech.

1) Přímé otroctví: První způsob ve starém Egyptě bylo brutální donucování lidí k práci. Lidská těla byla ovládána, ale produktivita lidské mysli byla mimo dosah biče a vypálené cejchy. Otroci zůstali vysoce neproduktivní a bylo třeba ovládat obrovské zdroje.

2) Římské otroctví: Druhou tváří otrokářství byl římský model. Tam měli otroci dáno několik možnosti získání svobody, což podporovalo jejich kreativitu a zvyšovalo produktivitu. To znamenalo nárůst bohatství Říma a také daní pro římskou vládu. A s tímto dodatečným bohatství se Řím stal impériem. Po zničení ekonomického bohatství, které stálo za jeho mocí, Řím padl. Věřím, že vám to nezní úplně cize.

3) Nevolnictví: Po pádu Říma vznikl přechodný model vlastnictví dobytka a zdanění. Rolníci, místo aby byli přímo vlastněni, obdělávali půdu samostatně a platili daně jejím vlastníkům. Tento model ale znamenal velké rozdrobení produktivní půdy a zanikl  během hnutí zvaného Ohrazování, kdy bylo vlastnictví půdy konsolidováno. Stovky tisíc rolníků byly vyhnány z půdy, na níž pracovali jejich předkové, protože vznikly nové technologie farmaření s méně lidmi. Zvýšená produktivita v pozdním středověku umožnila vyrobit potraviny pro města a velkoměsta, i nový model vlastnění lidí. To způsobilo příliv rolníků do měst.

4) Demokratický model: Rozvíjejícímu se průmyslu se stala dostupnou obrovská zásoba levného lidského kapitálu, a vládnoucí třída lidských zdrojů si uvědomila možnost získat více peněz tím, že nechají svůj dobytek zvolit si svá zaměstnání. V demokratickém modelu bylo přímé vlastnictví otroků nahrazeno modelem mafie. Ve skutečnosti podniky vlastní mafie, která jednou měsíčně vybírá daň, kterou krade vlastníkům podniků. Vy si nyní můžete zvolit sami své zaměstnání, což zvyšuje vaši produktivitu. A tak i daně, které můžete platit svým pánům.

Úryvek z filmu: Děti, v životě máte mnoho voleb, ale velmi rychle vám uteče. Když je vám -náct, můžete dělat všechno, a taky to. děláte. Ve 20 a 30 vyděláváte peníze, máte rodinu. Po 40 vám roste břicho a brada, muzika se vám zdá hlučná, a vaše kamarádka se stane babičkou. Po 50 máte malou operaci, po 60 máte velkou operaci. Hudba je pořád hlučná, ale už ji neslyšíte. Po 70 čekáte, kdy přijedou vaše děti, po 80 máte mrtvici, a když už to nemůžete vydržet, voláte maminku. Nějaké dotazy?

Vašich pár svobod je chráněno, protože jsou výnosné pro vaše vlastníky. Velkým problémem demokratického modelu je, že  zvyšování svobod ohrožuje farmáře. Zpočátku vládnoucí třída profituje z relativně mála svobod, ale když si jejich dobytek více zvykne na své svobody, a na rostoucí bohatství, začnou se ptát, proč vůbec potřebují vládce.

No, však nikdo neříká, že farmaření je snadné!

Udržet dobytek platící daně pod kontrolou vládnoucí třídy je třífázový proces.

1) První krok je indoktrinace mládeže skrze vládnutí zvané vzdělání. Jak  bohatství demokratických zemí roste,  je vzdělání přizpůsobováno, aby byly pod kontrolou mysli i duše dobytka.

2) Druhým krokem je vzájemně proti sobě poštvat občany vytvořením závislého dobytka.
Je velmi obtížné ovládat lidi přímo, silou, a může to být dokonce kontraproduktivní, jak je vidět v Severní Koreji. Chov lidí v přímém zajetí není snadný. Je třeba, aby si mysleli, že jsou svobodní. Pak budou vyrábět pro své farmáře mnohem více.

3) Nejlepší způsob, jak udržet jejich iluzi svobody, je vzít některé z dobytka na výplatní listinu farmáře. Tyto krávy se stanou závislými na existujícím stavu, a budou útočit na ostatní krávy, které budou poukazovat na pokrytectví, násilí a nemorálnost vlastnění lidí.

Komentář hlasatele krimizpráv:
Podezřelý je tváří k zemi, policista nad jeho hlavou, druhý za zády, další policista stojí poblíž. Krátká bitka. Pak policista vstane, vytáhne zbraň a střelí. (Policista zastřelil ležící bezbrannou oběť ranou do hlavy.)

Svoboda je otroctví a otroctví je svoboda. Když přimějete krávy, aby na sebe útočily, každá se přizpůsobí této situaci, a pak je nemusíte tolik ovládat přímo. Tyto krávy se stanou závislými na štědrosti svého farmáře, a budou se zuřivě stavět proti jakémukoli zpochybnění vlastnictví dobytka. Intelektuální a umělecké třídy vždy závislé na farmářích řeknou, že žádáte-li svobodu od farmářů, poškozujete své kravské kolegyně. Dobytek je takto držen v uzavření, tím, že se posune odpovědnost za násilí na ty, kteří žádají skutečnou svobodu.

Je mnoho způsobů,  jak vytvářet nepřetržité vnější hrozby, aby vyděšený dobytek žádal farmáře o ochranu.

Tento systém farmaření na lidech se nyní blíží ke konci. Obrovské tragédie moderních západních ekonomických systémů nevznikly navzdory našim ekonomickým svobodám, ale kvůli nim.

Masový nárůst ekonomického bohatství v 18. století byl důsledkem ekonomických svobod.
A tento nárůst bohatství živil bohatství a moc státu. Kdykoli se dobytek stane exponenciálně produktivnějším, dojde i k exponenciálnímu nárůstu farmářů a na nich závislých. Růst státu je vždy v poměru k postupu ekonomických svobod. Ekonomické svobody vytvářejí bohatství, a to přitahuje více zlodějů a politických parazitů, jejichž chamtivost pak zničí ekonomické svobody.

Jinými slovy, svoboda vytváří metastáze rakoviny státu. Vláda, která začíná jako nejmenší, se vždy nakonec stane největší. Proto nemůže být žádná schůdná a trvale udržitelná alternativa ke skutečně svobodné a mírové společnosti. Společnosti bez politických vládců, bez vlastnění lidí, bez násilí daní a etatismu.

Být skutečně svobodní, to je velmi snadné i velmi těžké. Vyhýbáme se pohledu na naše zotročení, protože je tak bolestné ho vidět přímo. Pořád tančíme kolem neustálých násilností umírajícího systému, protože se bojíme útoků od našich dobytčích kolegů.

Ale mohou nás držet  pouze v těch klecích, které odmítáme vidět.

Probuďte se, abyste uviděli tu farmu a mohli ji opustit.




Něco hezkého: Poselství naděje

Dobrý den přeji Orgonetku,
posílám "Neco hezkého". 
S láskou  Irena

Orgonet. Děkuju, zatím neznám, ale už se těším!

http://www.youtube.com/watch?v=1mb9GefF9oM




Nahráno uživatelem  dne 20. 09. 2011
IGOR: Inspirující video o naší sounáležitosti s Vesmírem, o našich nadějích, tušeních i možnostech - a možná o podobě našich zítřejších životů... - Ano! - Můžeme změnit své vědomí, svůj nervový systém - a tím své vyzařování i schopnost napojit se na univerzální pole vesmíru, v němž panuje Mír, Láska a Moudrost. Můžeme! Stvořitel nás na to už rovnou připravil, pochystal. PŘEDVYROBIL! :-) Ale uskutečnění je na nás!!! A zdá se, že právě teď...


29. listopadu 2012

Předzvěst budoucnosti? New York celý den bez zločinu násilí

Předzvěst budoucnosti? 

http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-20536201

29. 11. 2012
New York slavil den bez zločinu násilí


(Překlad: OrgoNet)

Poprvé v historii živé paměti proběhl v New Yorku den zcela bez násilného zločinu.
Mluvčí městské policie řekl, že v pondělí 26. 11. 2011 proběhlo 24 nejméně krvavých hodin v historii.
Za celý den nebyla oznámena ani jedna vražda, přestřelka, bodnutí či jiný případ násilného zločinu.
Navzdory červencové špičce se počet vražd ve městech snižuje na nejnižší úroveň od roku 1960.

(Kráceno.)


Další odpovědi indigového chlapce (261 - 280)


Milý Orgonete,
koukla jsem teď na vaše stránky a zjistila jsem, že se Sašovy otázky zobrazily s nějakými "mrchami". Posílám tedy soubor ještě jednou. Můžete-li prosím, vyměňte to.
Zdraví Vlabi

Orgonet: Vyměněno!

261. Jak lidi vysvobodit ze zajetí snu?
Sen, to je výběr člověka. Nemusíte za něj nic řešit. Budou-li něco potřebovat, zeptají se. Pak můžete pokračovat.

262. Planeta Faeton. Jedna z krásných planet minulosti. Na Faetonu byla válka. Jelikože nezvládl sluneční energií, rozletěl se v termojaderných explozích na kusy. Naši planetu vyhubil. Podle jednoho zdroje měl 12 měsíců. Dnešní Luna a Pluto jsou jeho bývalé měsíce. Současní astronomové se domnívají, že po Faetonu zůstal pás asteroidů.
Ale jsou tu někteří, kteří si pamatují, jak to bylo, když ničily planety. Ale jsou i tací, kteří rovněž pamatují, ale něco jiného: Faeton nezanikl, existuje, ale je skrytý, je na něm život a vzpomínka na jeho zničení je lež, nebo k tomu došlo v jiné realitě. Existuje ještě jedna verze: že totiž při přiblížení Nemezis k Faetonu došlo k vlně termojaderných výbuchů, které způsobily jeho rozpad. Moc rád bych slyšel tvé mínění o Faetonu, pokud disponuješ takovými informacemi (co je pravda a co z výše uvedeného nikoliv).
Na Faetonu nebyla válka. Došlo tam k narušení linie, která drží formu planety. K narušení došlo kvůli intervenci obyvatel, jež byla pro všechny ostatní nečekaná. Jedna z linií byla příliš silná a zničila planetu. To nebyly termojaderné výbuchy. Ke zničení došlo okamžitě.
Stalo se tak kvůli touze ovládat sílu, která se objevuje jednou za 11.894 let. Zdroj této síly se nenacházejí ve sluneční soustavě, ale projevuje se v ní. Faeton nebyl rodnou planetou těch, kdo dnes žijí na Zemi. Ti, kdo z něj na Zem přišli, nemohli zde žít, protože Slunce bylo příliš blízko.
Luna nebyla přivedena Faetonem, ale jinými, těmi, kdo sem přišli dříve než lidé. Pluto přišel z vnějšku za Předělem. Je to úlomek velkého rozměru. Není na něm život.
Pro člověk je realita jen jedna. V ní je Faeton mrtvý. V jiné realitě existuje, ale ta není pro člověka dostupná. Informace o Faetonu jsou v poli Země.

263. Planeta Mars. Je pravda, že všichni Marťani vymřeli? Nebo odešli pod povrch Marsu a tam žijí i dnes? Nebo dnes žijí na jiném místě (ne na Marsu)?
Planeta je obydlená. Pozemšťani tam však nebudou vítáni. Lidé se musí zbavit představy o osídlení Marsu. Je jim dáno tam pobýt jen určitou dobu. Potom začnou churavět. Dříve byl Mars jiný. Ti, kdo tam žijí, snaží se zachránit zbytky toho, co tam bývalo. Mars byl hodně podobný Zemi a blíže ke Slunci na 0.3 a.e. s úhlem sklonu 15.4.

264. Mimozemšťané (je jedno jaká civilizace) sami rozhodují, s kým vejdou do kontaktu, nebo je možné se sami s nimi spojit?
Stačí vám zadat otázku.

265. Plazům podobní, kteří jsou vzpomínáni v různých starověkých pramenech, například ve Védách, byli z Orionu?
Ne. Z Faetonu.

266. Co nejkonkrétněji bych se chtěl dozvědět o způsobech přemísťování k libovolným událostem v prostoru.
Je třeba si vytvořit představu toho, k čemu se chcete přemístit. Ta se vytvoří na základě toho, co existuje ve vašem světě tvarů. Cesta, to jsou změny, které je nutné uskutečnit, aby se představa stala formou. Formy cesty vybíráte sami.
Vycházeje z teorie, že v daném vesmíru existují cykly, ale není tam žádný čas, lze předpokládat, že k libovolné události se můžete vrátit. Ano, ale bude to jiné. Budete se s tím muset seznámit. Může to totiž být všechno najednou.

267. V čem jsou tak „unikátní“ „indigo“?
Nejsme unikátní. Jsme takoví, jací jsme. Hledat a předvádět zvláštnosti, to není náš úkol.

268. Slyšel jsem, že idigo v dospívání buď ztrácejí své schopnosti, nebo věnují čas každodenním pracem a zřídka se uchylují k poznatkům „jiným“. Setkáváte se navzájem a udržujete mezi sebou styky? Kontaktujete se s učiteli a blízkými lidmi, kteří byli ve vašem okolí v době dětství?
S dospíváním přicházejí znalosti. Tyto znalosti je třeba používat. Nelze celou dobu sedět v lavici ve škole. Je třeba ještě plnit úlohy. Učitelé jsou potřební lidé, ale je jich dostatek ve škole. Jsou ještě jiní Učitelé. S nimi se stýkáme celý život, stejně jako vy. Mezi indigo je trvalé spojení a nezávisí na lidech. My, stejně jako vy, se přátelíme, ale vybíráme si.

269. Proč lidé mluví ze spaní?
Lidé ze spaní hovoří proto, že se tolik přibližují ke své druhé realitě, že na ni tělo začíná reagovat. Rozhovor ve snu – to je přenos části té reality v tuto. Pak je možné se tím zabývat způsobem, jak to bylo vysloveno. Ale obvykle se sen zapomene.

270. Žít v Petrohradě – vyzkoušet. Vysvětli, jaký je účel tohoto podivného města?
Petrohrad, to je město spojení mezi mořem a souší. Toto město nenáleží jen Zemi, protože pocity v něm žijících lidí mohou být takové, že se to zdá být až nepochopitelné. Ale takové město je velmi zajímavé tím, že je v něm hodně kontaktů. Kvůli tomu bylo jednu dobu i hlavním městem. V Petrohradě lze dobře sledovat, jak se spojují země a moře. To probíhá ve vzduchu i na zemi.

271. Oddělení delfíni, kteří se nějakým způsobem snažili kontaktovat s člověkem, byli pak druhými delfíny odmítáni, nějak si přestali rozumět. Proč tomu tak je?
Při hovoru s lidmi delfíni přijímají jazyk člověka do svého jazyka, tak jak potřebují chápat, o čem lidé mluví. Ne všechny jazyky jsou ve vztahu k jazyku delfínů správné. Některé zvuky narušují obecné vnímání, kterým disponují delfíni, a tehdy ti, kdo používají takové jazyky, musejí odejít daleko ode všech ostatních.
Pokud bychom to převedli na situaci lidí, je to podobné, jako když člověk, který neuměl nadávat, najednou říká ošklivá slova, naučil se tomu - okolními lidmi nebude přijat, a oni se budou kontaktu s ním vyhýbat.

272. Co je to za tajemné místo – město Praha? Jaké tu jsou energie? Proč se tu schází tolik neobyčejných lidí?
Praha disponuje nevelkou, ale planetě nutnou energií. Ta v sobě nese informaci z minulosti, v které lidé nacházejí zalíbení. Minulost, to je pro lidi vědění. Proto za tím do tohoto města přijíždějí, aby ucítili, a pokud se podaří, i pochopili ono vědění. Tajemství se ukazují lidem. A město Praha je otevřené.

273. Dítě jedné mé známé se jí nedávno přiznalo, že telepaticky komunikuje s jinými dětmi, ale s ní nemůže, protože ona má v hlavě dva obry a ti k ní nepropouští jeho myšlenky.
Mezi všemi dětmi indigo existuje spojení, které nezávisí na nikom na Zemi. Komunikace s dospělými je nyní obtížná a postupně se zastavuje, protože dospělí používají ne-svoji mysl. V tom případě se jejich pochopení také stává cizím. Takoví lidé se neznají navzájem a nemohou se přátelit. Bojí se, že by jejich mysl mohla být druhým přístupná, a tak se brání. Obři, to je zosobnění obrany, kterou vytvářejí dospělí, co se bojí sami sebe.

274. Bude válka v Iránu? Pokud bude, pak bude začátkem něčeho velkého (jako otevřená opozice islámského a křesťanského světa) nebo ne?
Válka bude. Víry se musí utkat. Víra je naděje na pomoc. Lidé budou hledat silného a sami se stanou slabými. Silní se války nezúčastní.

275. Která místa jsou v Rusku nejbezpečnější ve spojení se změnami roku 2012 a můžeš říci, co se stane v Novosibirsku a Sibiři v tu dobu?
Nemá smysl hledat bezpečné místo, protože Změna se musí dotknout všech tak, jak je třeba. Pokud změníte místo pobytu, situaci vlivu zkomplikujete. Tato změna vlivu se pak může dotknout druhých lidí okolo vás a ovlivnit je více, než je třeba. Sibiř v Novosibirsku zažije na sobě Změnu stejně jako jiná místa.

276. Nakolik věrohodná je informace z Plejád (Oris a jiné zdroje, pokud je znáš) a informace Adamy z Telosu (lemurijská civilizace pod horou Šasta)?
Plejády jsou v kontaktu jen s nemnohými. S lidmi komunikují daleko rozumnější bytosti, ale je to na vyšší úrovni než jen hromadění informací. Plejády se snaží komunikovat veřejně, ale těžko nacházejí pochopení, protože jim lidé často nevěří. Také je těžké to, co hovoří z Plejád, překládat. Oris je překladatel, ale hodně prostý. Předá jen 28 % přicházející informace. Zbytek se přeloží za dlouhou dobu, nebo se nepřeloží vůbec. Ty, kdo jsou z Plejád, lidi moc nezajímají. Je zajímá naše světové uspořádání, v kterém jsou lidé - jen částí. Informace z Plejád mohou trochu ovlivnit události na Zemi, což není moc dobré. Vměšovat se do vašich záležitostí nelze.
Lemurijská civilizace pod horou není. Je to výmysl.

277. Nakolik je blízká jistotě představa o vnitřním uspořádání naší planety, která je nám všem známá ze školy – horké železné jádro, dále žhavotekutá hmota na několik tisíc kilometrů, pak tvrdá kůra o tloušťce asi 40 km?
To není zcela přesná představa. Uvnitř Země je „gravial“ – urychlovač „hmoty“. Skrze Zemi je možné projít do jiných světů. O tom vám vyprávějí autoři knih. Před vámi to dělali ti, co tu žili dřív. Nemohu to říci přesněji.

278. Jak indigo spojují své znalosti a fungování v hmotném světě? Když znají mnohé z toho, co neznají druzí? Nebo takové problémy nemají?
Jednoduše: nechlubí se tím, že hodně vědí. Já například ve škole často dostávám trojky. Pokud je potřeba použít širších znalostí, než těch, které jsou dostupné ostatním, nemůže se to dělat všem na očích. To může být pro jejich vědomí škodlivé a takové konání je zakázáno. Většinou takové vědomosti nelze používat tak, jaké jsou, pokud existuje jejich převedení do formy lidem přístupné. Je nutné takový převod použít. A pokud takový převod neexistuje, je nutné ho zkusit vytvořit. Kdybys sděloval informace bez „překladu“, mohl bys být za to potrestán.

279. Jaká je povaha informačního pole? Může současná věda objasnit jeho strukturu (hypotézy o torzních polích atd.)?
Informační pole vzniklo zároveň se Zemí. Je s ní navždy spojeno a nemůže být odděleno. I-pole obsahuje znalosti nutné pro ty, kdo přicházejí žít. Ti, kdo v něm žijí, zanechávají nové poznatky o životě. I-pole je jim vždy dostupné. Tento přístup lidem nelze vzít, ale je možné to udělat tak, aby nebyl viditelný. To dělají například cigarety a alkohol. Jsou za tím lidé, kteří nabízejí k použití jen své informace a používat jiné zakazují.
Věda objasní i-pole tehdy, až procento jeho chápání lidmi dosáhne 98,4. Do té doby budou lidé používat knihy, počítače, televizory a výmysly. Přání objasnit to dříve by přivedla k nepochopení a nedůvěře.

280. Jak stanovuješ procenta na dálku, když vidíš od člověka jen písmena a slova otázek?
Když člověk zadá otázku, vyznačuje se na Zemi. Potom je ho vždy snadné najít, protože více se vyznačit nelze. To, jak se člověk vyznačil, je jeho procento.


Eckhart Tolle: Bude konec světa?

Koukám, že Peťa Derfler má přeloženo moje oblíbené video o konci světa ... To si nenechte ujít!!!

http://youtu.be/b2N5nA-6MUM




Publikováno 6. 09. 2012 autorem: http://eckhart-tolle-cz.blogspot.cz



Ať to máme pěkně  pohromadě, přidávám k tomu svůj post na stejné téma z r. 2010. Je to asi jiná přednáška než výše uvedené video, ale to nejlepší se shoduje (:-))), moudrost zůstává moudrostí ...

Eckhart Tolle o konci světa 
(Přepis části přednášky, poprvé publikováno na http://orgo-net.blogspot.cz/2010/09/eckhart-tolle-o-konci-sveta.html

Matthew nám poradil, že se nemáme nechat "převálcovat" spoustou informací, která se na nás odevšad valí. S tím zcela souhlasím. Takže kvůli rovnováze zase trochu duchovna od mého nejoblíbenějšího duchovního učitele Eckharta Tolle. Je to úryvek z přednášky, která byla právě zveřejněna na jeho TV. Myslím, že se Eckhart při ní dost pobavil (smajly znamenají, že se chechtal on i obecenstvo). Sám říká, že nikdy předem neví, co vyjde z jeho úst, takže tentokrát z toho vyšla přednáška na téma Konec světa v roce 2012. 

"Hodně lidí se ptá se strachem, jestli svět v roce 2012 skutečně skončí. (:-) Tak já bych tu měl takový malý vzkaz pro budoucnost,  (:-), která neexistuje jinak než jako přítomný okamžik. Zde je vzkaz pro člověka, který nás sleduje na této nahrávce v roce 2013. (:-) Ta osoba to sleduje samozřejmě ve svém přítomném okamžiku, v žádné budoucnosti, protože budoucnost neexistuje, nikdy ji nemůžete zažít. Takže: „Ahoj vy tam v roce 2013. Už víte, že svět neskončil, že?“ (:-) Anebo možná že se nahrávky v roce 2012 rozplynou? (:-)

Já nedělám často předpovědi do budoucnosti, z toho prostého důvodu, že v absolutních pojmech žádná budoucnost neexistuje. Ta existuje pouze v konvenčních pojmech. To jsou různé úrovně.

Abych dal příklad, že v absolutních pojmech budoucnost není a v konvenčních pojmech je: v konvenčních pojmech jsme nejprve tady, pak si dáme přestávku, a potom šálek čaje - takže to vypadá jako budoucnost, což je konvenční realita. V absolutních pojmech nikdy nezažijete to, co jsem teď popsal, jako budoucnost. Jediný způsob, jak prožijete to, co jsme popsal – že strávím chvilku tady, pak půjdu ven a pak si dám čaj – to vše můžete zakusit jen v přítomném okamžiku. Nikdy jako budoucnost. Taková věc, jako zažívat budoucnost, prostě neexistuje. Budoucnost není nikdy zde. Ta je vždycky pouze v mysli. Takže o tom nemusíme filosofovat, protože je to okamžitě zřetelné – v absolutních pojmech budoucnost neexistuje. Protože jinak byste mohli říci: aha, tady to je. (:-). Platí to i o minulosti, tam také nikdy nemůžete jít.

Přes to vše učiním nyní předpověď. (:-) Předpověď o konci světa v rámci konvenční raeality.: Všichni, kdo jsou na této planetě naživu, miliardy lidí, úplně všichni, budou smeteni v průběhu příštích 80 – 90 let – opravdu všichni. (:-) Je to hrozná věc. (:-). Úplné vyhlazení lidí, kteří jsou nyní na této planetě. Vlastně je to už za pár let. No, buďme velkorysí a řekněme, že za 90 let, možná některé malé děti za 100 let. Je to tak. Vy řeknete: Ano, ale budou tady jiní, kteří se narodí, ti tady budou i potom. Ano, to je pravda, ale mluvme opět v konvenčních pojmech: To vám nijak nepomůže, že ano. (:-) Můžete se uklidňovat myšlenkou, že tady budou po vás další, ale to vám nepomůže, vy budete pryč a ostatní také. Pryč z planety. A bude to skrze strašnou chorobu, která se nazývá smrt. Způsobuje ji je stáří, nemoce, nehody. ...(:-) Takže v tomto světle konec světa nevypadá už tak hrůzně, že ne?

Viděl jsem před pár lety sci-fi film, možná to byl Star Trek, nejsem si jistý. Byl tam cestovatel v čase, a ten přijel z takzvané budoucnosti do současnosti někde na této planetě, aby byl svědkem katastrofy, která měla přijít. Lidé se dověděli, že přijel z budoucnosti, setkali se s ním, a on jim vysvětloval, že za pár dní má dojít ke katastrofě, která zabije milióny lidí. On že tam je jen jako pozorovatel, protože v jeho době se našly historické záznamy o té katastrofě. Lidé mu řekli: Tomu musíme zabránit, musí se něco udělat. A on řekl: Ne, nedá se tomu žádným způsobem zabránit. A oni se ptali: Copak vy s tím nechcete nic dělat? A on řekl: Ne, vždyť vy jste přece už všichni mrtví. (:-) Pro něj, protože přišel z jiné doby, všichni, se kterými se setkal, už dávno zemřeli. On byl na návštěvě v minulosti ... (:-)

A proč to tu říkám? Protože život formy je tak krátký, prchavý, pomíjející, efemérní, a jaká ještě najdete  pro to ve slovníku synonyma, život formy je tak nestálý, že je možná dobrým nápadem, aby člověk uvažoval o sobě jako o již mrtvém. Je to negativní věc? Pro mysl možná ano. Je to jenom nápad, jaký postoj zaujmout k životu. Je to opuštění připoutanosti k formám života, včetně fyzické formy těla, ke všem formám, které máte kolem sebe. Uvědomíte si, že je to všechno tak krátkodobé, že vlastně nezáleží na tom, co se tady stane. Odpoutáte se od forem. A uvědomíte si, že když už jste mrtví, je to osvobození.

Například: jeden způsob, jak už být mrtvý, je neposuzovat, co se děje. Protože když už jste mrtvý, nepotřebujete posuzovat, co se děje. (:-) A to je velké osvobození. Jste tady a říkáte si: OK, já už jsem mrtvý, mně je to jedno. Neposuzujete, co se děje, a když neposuzujete, něco ve vás umře. A co umře? To, co posuzuje. Ta část vaší osobnosti, která žije prostřednictvím reakcí a souzení. Ta část, která se stále vnucuje, dokud jste naživu, jako Já. Já jsem ještě tady, žiju.

Ale čím více něčemu odporujete, tím více se cítíte identifikován se svou formální identitou, psychologickou formou, i fyzikou formou – někteří lidé jsou plni odporu, a kladou důraz i na svou fyzickou přítomnost, třeba i v hádce. Jsou rozhněváni. Na tom staví třeba televizní seriál Angry. Lidem se to moc líbí, proto se na to pořád dívají, když to teď dávají v televizi znovu. Je tam osoba, která když se rozzlobí, stane se obrovskou a velmi silnou – to by chtěl každý! Je tady egoistická potřeba zdůraznit svou formální identitu. Fyzickou formu, ale důležitější je psychologická forma mého Já.

Takže když máte k něčemu odpor, třeba si na něco stěžujete, nebo něco kritizujete, nesouhlasíte, tak se identifikujete se svou mentální pozicí a tím posilujete psychologickou formu svého Já. V tom případě docela jistě nejste mrtví, ale zdůrazňujete formu. A čím více zdůrazňujete formu - ve staré Číně v taoistické filosofii pro to mají výraz hora, a pak mají výraz údolí, Většina lidí chce být horou. To znamená, že  zdůrazňujete svou formální identitu. A čím více zdůrazňujete psychologickou, formální identitu svého já, tím více ztrácíte kontakt se svou základní identitou. Tou, která je za formou, která je bez formy, a které můžeme říkat údolí. Hloubka toho, kým jste, za tou malou osobností. I velké osobnosti, VIP, jsou ve skutečnosti všechny malými Já. Jenom se po určitou dobu nafukují, než jsou smeteny s planety – někdy mezi teď a uplynutím 90 let. (:-) Stačí malý špendlíček, aby se sfoukly při smrti jako nic ... (:-)

To, co říkám, je děsivé – pro formální identitu. Ale něco jiného ve vás se tím uklidní – v podstatě cítí osvobození. Je to osvobození od formální identity. A to je nádherná věc. A tak když řeknu, že už jste mrtví, myslím tím, že můžete jít životem, jako byste již byli mrtví. To znamená, že tu můžete být jako hluboká přítomnost, a ne pouze jako definovaná přítomnost osobnosti a mysli, egoistického já. Může tu být hloubka toho, kým jste. Takže to, co zemře, je forma. Jenom forma se může rozpustit, jenom ta umírá. Smrt je rozpuštění formy.

Takže je tu možnost pro velký pokus – můžete s tím experimentovat v denním životě a jít životem jako někdo, kdo je už mrtvý. To je jen způsob, jak to vyjádřit.  Neposuzování přítomného okamžiku, to je vše. Pouze přítomný okamžik. Pouze ho nechat být. Nechat být, jak je, protože už je. Když proti němu nereagujete, nezdůrazňujete Já, stáváte se údolím. Hloubkou. Takže opuštěním reaktivity se stáváte tím, čím už jste, ale nevěděli jste to. Objeví se hloubka. A je to více než hloubka, hloubka je jen slovo. Je v tom inteligence, je v tom život, moudrost, z té hloubky povstává život. Z té hloubky mohou povstat formy.

Jste úplně jinou entitou, když přistoupíte k dimenzi hloubky v sobě. Ale svět o tom neví. Nedávají to v televizi, nebo leda tak ve dvě v noci, ale myslím ani to ne. Když se toto aktivuje, stáváte se jinou entitou. Ztělesňujete úplně jinou energii. Zde se stáváte napojenými na něco, co má svou vlastní hloubku, která je hlubší než vy. Spojíte se s hloubkou samotného života. A samozřejmě tento život je věčný. Není to forma života, nemusíte zdůrazňovat formu svého Já, můžete začít pociťovat, co je za formou vašeho Já. A to je plné míru, je to mocné, dává vám to sebehodnotu.

Sebehodnota, to v konvenčních pojmech znamená, že se srovnáváte s jinými a vidíte, že nejste tak špatní. Jsou mnozí horší než vy. Řeknete si, nejsem tak špatný a lepší než mnoho jiných. Na tom není nic špatného, to je konvenční realita. Ale my se chceme dostat nad tuto konvenční realitu a neodvozovat svou hodnotu od toho, že jsme v některých oblastech lepší než jiní, že jsme dosáhli více než jiní. Na této úrovni dosahujete toho, aby vás ostatní zmenšovali. Ale můžete se dostat tam, kde nebudete potřebovat, abyste čerpali svou hodnotu z měření s ostatními. Ta hodnota pochází z místa, kde nejsou pojmy, je to cena a síla života samého. A vy, toto vaše fyzické tělo, je jen jeho dočasným vyjádřením, dočasným projevem"


28. listopadu 2012

Celoplanetární meditace 12. 12. 2012 ve 12:12

Ahoj Orgonete,

opět posílám pozvánku na celoplanetární meditaci dne 12.12.2012 v 12:12 hodin,

Více je zde:

http://pomoc-lidem.cz/index.php/oddelovac-novinky/pozvanky-na-leceni-vasi-duse/564-celoplanetarni-meditace-12-12-2012-v-12-12-hodin



Mějte se všichni hezky a veřte, že se zapojí hodně lidí, je to jejich důležitá pomoc v procesu transformace a zakotveni vyšších vibrací k pomoci planetě Zemi i nám všem.

Bude přítomno i mnoho bratrů a sester z Vesmírných rodin Světla a svými loděmi budou rozvádět vyšší vibrace po celé planetě i skrze křišťálové pyramidy v horách a jinde.

Ztište se, poproste o Boží vedení a řiď te se srdcem a impulsy, které vám duchovní svět předá k vaší práci, kterou máte vykonat, nezištně a s čistým úmyslem pomoci druhým a palnetě Zemi, ona to teď nejvíce potřebuje.


Je vhodné se před meditací i několik dní pročistit v přírodě a nic neřešit, žádné starosti, dejte průchod vyššímu vedení a v Boží prozřetelnost, že vám ve všem pomůže. Stačí se na něho obrátit i na celý duchovní svět, který je denně s vámi.

S láskou čtenář.

Mezinárodní petice na podporu Keshe technologií

Děkuji čtenáři za odkaz na petici adresovanou OSN na podporu nových čistých a levných energií a technologií Nadace Keshe.

Potřebují 5 000 podpisů, v tuto chvíli jich chybí už jen 343 ...



http://www.change.org/petitions/united-nations-support-the-keshe-foundation-technologies-for-power-water-food-space

Text petice.

Překlad: OrgoNet

Vaše Excelence,

My, obyvatelé planety Země, vás naléhavě, avšak zdvořile žádáme, abyste využil své prestiže, znalostí, zkušeností a struktur OSN k podpoře a rozvoji vesmírné technologie, vodní technologie, technologie na výrobu energie, systému životního prostředí (přímé jímání CO2/CH4, čištění jaderných odpadů), systémy výroby proteinů a potravin, což jsou vše technologie Nadace Keshe, vyvinuté jaderným inženýrem Mehranem Tavakoli Keshe. Bylo dokázáno, že jsou bezpečným, čistým, produktivním a skutečně neomezeným zdrojem energie.

S touto technologií budeme schopni zvrátit škody učiněné naší planetě Zemi a nahradit energetické systémy škodlivé životnímu prostředí, na nichž jsme tak dlouho závislí.

Navíc k tomu dle našeho názoru energetická technologie Keshe je jediná nezávislá technologie, schopná dodat rychle elektřinu 1,5 miliardě lidí, našim bratrům a sestrám, kteří nemají přístup k elektrické energii. Do 15 let tento počet vzroste na 1,6 miliardy (protože nová síť infrastruktury je příliš drahá),

Elektřina dá této 1,5 miliardě bratrů a sester novou svobodu a důstojnost a slušný život. Místní elektřina z plasmových reaktorů Keshe jim dá možnost vytvářet místní podnikání, komunikační systémy, nástroje pro dálkové vzdělávání, zavlažovací pumpy, atd., což bude krokem k prosperitě, svobodě a míru.

Tam, kde je roh hojnosti (viz logo Nadace Keshe), tam není politická potřeba krást vodu a zdroje potravin jiným národů, a tím současné geopolitické konflikty ztratí svou podstatu.

Pane Ban Ki-moone, všichni obyvatelé planety věří, že vaše ochota postavit se za projekt Keshe povede k prosperitě, důstojnosti, rovnosti, míru a osobní svobodě nás všech.

My, lidé Země, vám předem děkujeme za vaše snahy učinit Zemi lepším místem pro život.

Obyvatel Země

Aolian: Zase na nás sypou radioaktivní odpad

Díky, Aoliane, za obzvlášť vydatný příspěvek. 
Vysvětlivka pro nové čtenáře, kteří se ptali: klimouši = klimateroristé. To je odnož globalistů/kabalistů/Illuminátů/temných, mající na starosti celosvětové ovládání počasí, pracující 24 hodin denně, 7 dní v týdnů, aby i tu nejmenší částečku světové oblohy měli pod svou kontrolou.
Aolian dnes dává nahlédnout, kdo konkrétněji má za celým klimaterorismem prsty. Naprosto s ním souhlasím.
Předevčírem jsme zatopili v nových kamnech v zahradním domečku, dle návodu jednoho z vás jsme vložili do komínové šachty kastrůlek octa, jen tak na zkoušku. Chemtrailsové polojasno se vyjasnilo, do půl hodiny přeletělo přesně nad naším komínem letadélko, zřejmě z nedalekého letiště Hosín ... prostě to mají pod kontrolou, veškeré letectvo zapojeno do kontroly ovzduší, ať vědomě či nevědomě ...


Tak už nám zase sypou na hlavu radioaktivní odpad

Je úterý 27. listopadu a v pochmurném odpoledni směřují mé kroky opět do „zplesnivělého“ lesa, do oné tajemné lokality s neobvyklým výskytem jakési bílé plísně (viz můj předchozí článek http://orgo-net.blogspot.cz/2012/11/aolian-jak-nam-za-humny-zplesnivel-les.html). 


Potěšila mne spousta podnětných komentářů, díky za ně. Již mám změřené pH lesního prostředí i záhadné plísně a vypadá to, že během příštího týdne bych mohl získat i podrobnější info, o který druh plísně se jedná (nebo alespoň do které taxonomické skupiny patří) a jaké jsou jeho nároky na prostředí. Podařilo se mi totiž navázat kontakt s ochotnými specialisty, kteří mají zájem se tomu podrobně věnovat. Pro své badatelské aktivity však potřebují mít na stole kvalitní vzorek zkoumané přírodniny. Nedal jsem se samozřejmě dvakrát pobízet a s chutí pro něj vyrazil do lůna našeho známého zaplesnivělého lesa. Mé badatelské plány mi však poněkud zkomplikovala dřevorubecká parta ze Slovenska. Operovala zrovna v okraji zaplesnivělé mlaziny, kde mydlila hlava nehlava vitalitou překypující břízky, jeřáby a vrby jívy stojící u mladých smrčků, s nimiž to zjevně jde z kopce. Jejich neduživé vytáhlé kmínky jsou totiž hromadně napadeny hnilobou. Poněkud ubohý počin, spřátelený lesní elf mi však naznačil, abych se držel stranou a prozatím se prošel v sousedním poklidném kousku lesa. Kus cesty šel se mnou a při loučení na mne spiklenecky zamrkal. Na malý mžik se přede mnou objevil optimistický obraz, kterak se přírodní předloha zdárně separuje od všech dalších nežádoucích elementů a nástaveb. Dodalo mi to nové chuti do života a docela pěkně jsem si užil hodinovou procházku v příjemném smíšeném lese s urostlými stromy. Poté konečně utichly motorové pily a přišel vhodný okamžik k odebrání kýženého vzorku oné tajemné plísně. Nyní ho čeká dlouhá cesta do Prahy. Jen doufám, že to není nějaký vetřelec nasprejovaný klimouši, který by postupně vyřídil minimálně půlku tamní přírodovědecké fakulty (:-)))) Ale myslím, že rozhodně to nebude horší než ta kvanta chemických svinstev, která nám teďka sypou z nebes přímo na naše hlavy...

Cítil jsem to už v průběhu své lesní výpravy, jež se kompletně odehrávala pod pokličkou klimateroristické mlhy, pečlivě udržované hojnými sprejungy. Navzdory přátelské lesní atmosféře mne asi v půli cesty náhle přepadla lehká malátnost a při návratu domů se k tomu přidal i mírný pocit celkového přeplnění balastem. Pak se to na chvilku jakoby odstínilo, doma to na mě ale padlo znovu a v plné parádě. To už se celá krajina zahalila do tmy, místo večerního relaxu se však nebe začalo otřásat pod nálety hřmotných vrčounů. Vzduch byl prosycen něčím, co připomínalo válečnický atak. Bez váhání jsem si udělal energetickou očistu aury a opakovaně si vizualizoval, že stojím nad velikým hořícím kotlem a sklepávám ze sebe nánosy prachu, špíny a bahna. K tomu přišla samovolná výzva, abych vypucnul několik starých atlanských obalů nad naší planetou, které nepříjemně polarizovaly energie mezi Sluncem a Měsícem. Teprve poté se mi očividně ulevilo. Jakmile jsem se dostal zpět do formy, napadlo mi, že bych se mohl zkusit juknout přes automatickou kresbu, čím právě klimoušové okořeňují naši atmosféru. Nejdříve se mi ukázala běžná klasika, a sice sloučeniny barya, hliníku, stroncia a železa. Následovala detekce ethylalkoholu a sterilizujících látek. Pak přišly na řadu látky s obsahem méně běžných prvků: fermium, lawrencium, rutherfordium, platina, beryllium, radioaktivní thorium, radium a uran. Opravdu velkorysá nadílka! Docela se to podobá loňskému podzimku... A tak si říkám, že bych měl své zimní oblečení obohatit o nový módní doplněk: minimálně o neprodyšný skafandr s plynovou maskou (:-))))

Venku mezitím profukuje inertní východní vítr a mlha drží jak přibitá. Také satelitní snímky z letošního podzimku se velmi blíží těm loňským. Povětšinou je na nich patrná výrazná blokáda atlanského proudění do Evropy a naopak ochotný příliv kontinentálního vzduchu od našich východních sousedů. Takhle vyumělkované počasí, to není jen tak, to přece vyžaduje pravidelnou péči a údržbu a stálý přísun energie z oblastí ležících jak západně, tak i východně od nás. Docela bych si tipnul, že jde o tajný pakt USA s Ruskem. O Rusounech je známo, že snadno podléhají emocím. Již vícekrát jsem cítil, jak zaboha nemohou skousnout „přeběhlictví“ sousedních postkomunistických států do Evropské unie. Nemohu si pomoci, ale připadá mi, jakoby z toho přímo čišela touha po pomstě. Naše země se tak chtě nechtě ocitá v centru klimateroristického dění, kde přinejmenším zakoušíme vlivy jak amerických, tak i ruských klimatických zbraní. Z klimateroru Amerikánů je cítit, že se hodně upínají na svou „vyvinutou“ techniku, z ruského klimateroru jsou ale cítit především živelné emoce vzteku a zloby. Samozřejmě v tom nechybí ani notná dávka přízemních pokusů o zastrašování a oslabování vnitřní psychické síly. A ruští ezoterikové zasvěcení do služeb klimateroru – to není žádná brnkačka. Zvláště poté, co s úspěchem odzkoušíte rozklížení chemických mraků kyselinou citrónovou. Tito novodobí černí mágové nejdou hned do útoku, ale pomalinku a nenápadně zkoušejí na dálku nejprve oslabit osobní elektromagnetismus nepohodlných jedinců a poté rozložit jejich psychiku tím, že jim rafinovaně podsouvají do mysli pocity strachu, beznaděje a vlastního zmaru. Pro své působení bohatě využívají složky vodního živlu nakažené temnářskými staroatlanskými rituály. Nechybí v nich ani rezignace na život, k níž byly v minulosti násilím donuceny některé klíčové vodní bytosti. Není divu, že tento styl temnářského působení ovládají právě ruští ezoterici. Vždyť Rusko patří k zemím, jež jsou nejvíce spjaty s vodním živlem a jeho emocionální podstatou. Prožil jsem tam vícero minulých životů a zvláště k rozlehlým lesům tajuplné sibiřské tajgy stále cítím silné citové pouto. Po linii ruských ezoteriků lze pak s trochou koumacího nasazení vystopovat klíčové nákazy ulpívající na vodním živlu jakož i zbytkové energetické kanály otevřené do Staré Atlantidy. A je zcela jasné, že čím víc zneužitých platforem vodního živlu bude uzavřeno, tím lépe půjde odtroubit ten staromódní a vyčpělý Věk Ryb. 

Jaroslav Dušek: Božství ví, co má dělat

Děkuji čtenářce za odkaz na krásné video!

http://youtu.be/V-KdEz6S6wU


Přednáška Jaroslava Duška http://svobodanazivo.cz/recnici/jaroslav-dusek na Svobodě na Živo http://svobodanazivo.cz 2012
Více na: http://www.svobodavpraci.cz
http://www.facebook.com/svobodavpraci

Výplatní páska církví

Zdravím Orgonete :) k dalším důvodům reformy přidávám čísla o církvích, nejen kolik dostanou v rámci schválených restitucí, ale kolik platíme na platy kněží. Kolik je "oveček" na jednoho kněze, kolik máme církví atd., velmi zajímavé čtení. Jistě bude zajímat mnoho čtenářů, protože určitě velmi rádi těmto institucím přispívají. VO


Výplatní PÁSKA CÍRKVÍ

APOŠTOLSKÁ CÍRKEV
Registrace: 1989
Počet duchovních v roce 2005: 156
Počet věřících v roce 2001: 4 584
Počet duchovních v roce 2010: 184
Počet věřících v roce 2011: 4 934
Počet věřících na jednoho duchovního v roce 2011: 27
Výše roční finanční podpory od státu v roce 2011: 48 529 000 Kč
Výše finanční náhrady podle navrhovaného zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi: 1 056 336 374 Kč


BRATRSKÁ JEDNOTA BAPTISTŮ

Registrace: 1951
Počet duchovních v roce 2005: 21
Počet věřících v roce 2001: 3 641
Počet duchovních v roce 2010: 49
Počet věřících v roce 2011: 3 208
Počet věřících na jednoho duchovního v roce 2011: 66
Výše roční finanční podpory od státu v roce 2011: 14 081 000 Kč
Výše finanční náhrady podle navrhovaného zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi: 227 862 069 Kč


CÍRKEV ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE

Registrace: 1951
Počet duchovních v roce 2010: 93
Počet věřících v roce 2011: 7 394
Počet věřících na jednoho duchovního v roce 2011: 79
Výše roční finanční podpory od státu v roce 2011: 31 000 000 Kč
Výše finanční náhrady podle navrhovaného zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi: 520 827 586 Kč


CÍRKEV BRATRSKÁ

Registrace: 1951
Počet duchovních v roce 2005: 90
Počet věřících v roce 2001: 9 971
Počet duchovních v roce 2010: 111
Počet věřících v roce 2011: 10 872
Počet věřících na jednoho duchovního v roce 2011: 98
Výše roční finanční podpory od státu v roce 2011: 32 335 000 Kč
Výše finanční náhrady podle navrhovaného zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi: 761 051 303 Kč


CÍRKEV ČESKOSLOVENSKÁ HUSITSKÁ

Registrace: 1920
Počet duchovních v roce 2005: 388
Počet věřících v roce 2001: 99 356
Počet duchovních v roce 2010: 382
Počet věřících v roce 2011: 39 276
Počet věřících na jednoho duchovního v roce 2011: 103
Výše roční finanční podpory od státu v roce 2011: 114 472 000 Kč
Výše finanční náhrady podle navrhovaného zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi: 3 085 312 000 Kč

CÍRKEV ŘECKOKATOLICKÁ

Registrace: Rakousko-Uhersko
Počet duchovních v roce 2005: 37
Počet věřících v roce 2001: 7 704
Počet duchovních v roce 2010: 45
Počet věřících v roce 2011: 9 927
Počet věřících na jednoho duchovního v roce 2011: 223
Výše roční finanční podpory od státu v roce 2011: 12 641 000 Kč
Výše finanční náhrady podle navrhovaného zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi: 298 933 257 Kč


CÍRKEV ŘÍMSKOKATOLICKÁ

Registrace: Rakousko-Uhersko
Počet duchovních v roce 2005: 2753
Počet věřících v roce 2001: 2 748 918
Počet duchovních v roce 2010: 3 191
Počet věřících v roce 2011: 1 083 899
Počet věřících na jednoho duchovního v roce 2011: 340
Výše roční finanční podpory od státu v roce 2011: 951 466 000 Kč
Výše finanční náhrady podle navrhovaného zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi: 47 200 000 000 Kč


ČESKOBRATRSKÁ CÍRKEV EVANGELICKÁ

Registrace: Rakousko-Uhersko
Počet duchovních v roce 2005: 228
Počet věřících v roce 2001: 117 540
Počet duchovních v roce 2010: 256,7
Počet věřících v roce 2011: 51 936
Počet věřících na jednoho duchovního v roce 2011: 202
Výše roční finanční podpory od státu v roce 2011: 82 957 000 Kč
Výše finanční náhrady podle navrhovaného zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi: 2 266 593 186 Kč


EVANGELICKÁ CÍRKEV A.V. V ČR

Registrace: Rakousko-Uhersko
Počet duchovních v roce 2005: 11
Počet věřících v roce 2001: 14 914
Počet duchovních v roce 2010: 18
Počet věřících v roce 2011: 6 645
Počet věřících na jednoho duchovního v roce 2011: 363 
Výše roční finanční podpory od státu v roce 2011: 5 574 000 Kč
Výše finanční náhrady podle navrhovaného zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi: 118 506 407 Kč


EVANGELICKÁ CÍRKEV METODISTICKÁ

Registrace: 1951
Počet duchovních v roce 2005: 45
Počet věřících v roce 2001: 2 705
Počet duchovních v roce 2010: 51,5
Počet věřících v roce 2011: 1 952
Počet věřících na jednoho duchovního v roce 2011: 38
Výše roční finanční podpory od státu v roce 2011: 15 760 000 Kč
Výše finanční náhrady podle navrhovaného zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi: 367 634 208 Kč


FEDERACE ŽIDOVSKÝCH OBCÍ V ČR

Registrace:Rakousko-Uhersko
Počet duchovních v roce 2005: 36
Počet věřících v roce 2001: 1 527
Počet duchovních v roce 2010: 112
Počet věřících v roce 2011: 1 132
Počet věřících na jednoho duchovního v roce 2011: 27
Výše roční finanční podpory od státu v roce 2011: 12 093 000 Kč
Výše finanční náhrady podle navrhovaného zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi: 272 064 153 Kč


JEDNOTA BRATRSKÁ

Registrace: Rakousko-Uhersko
Počet duchovních v roce 2005: 73
Počet věřících v roce 2001: 3 443
Počet duchovních v roce 2010: 112
Počet věřících v roce 2011: 2 156
Počet věřících na jednoho duchovního v roce 2011: 19
Výše roční finanční podpory od státu v roce 2011: 31 316 000 Kč
Výše finanční náhrady podle navrhovaného zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi: 601 707 065 Kč


LUTERSKÁ EVANGELICKÁ CÍRKEV A.V. V ČR

Registrace: 1995
Počet duchovních v roce 2005: 13
Počet věřících v roce 2001: 5 420
Počet duchovních v roce 2010: 11
Počet věřících v roce 2011: 2 591
Počet věřících na jednoho duchovního v roce 2011: 238
Výše roční finanční podpory od státu v roce 2011: 3 725 000 Kč 
Výše finanční náhrady podle navrhovaného zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi: 113 828 334 Kč


NÁBOŽENSKÁ SPOLEČNOST ČESKÝCH UNITÁŘŮ

Registrace: 1930
Počet duchovních v roce 2005: 3
Počet věřících v roce 2001: 302
Počet duchovních v roce 2010: 4,5
Počet věřících v roce 2011: 155
Počet věřících na jednoho duchovního v roce 2011: 35
Výše roční finanční podpory od státu v roce 2011: 1 394 000 Kč
Výše finanční náhrady podle navrhovaného zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi: 35 999 847 Kč


PRAVOSLAVNÁ CÍRKEV V ČESKÝCH ZEMÍCH

Registrace: Rakousko-Uhersko
Počet duchovních v roce 2005: 155
Počet věřících v roce 2001: 23 053
Počet duchovních v roce 2010: 169
Počet věřících v roce 2011: 20 628
Počet věřících na jednoho duchovního v roce 2011: 122
Výše roční finanční podpory od státu v roce 2011: 44 996 000 Kč
Výše finanční náhrady podle navrhovaného zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi: 1 146 511 242 Kč


SLEZSKÁ CÍRKEV EVANGELICKÁ A. V

Registrace: Rakousko-Uhersko
Počet duchovních v roce 2005: 87
Počet věřících v roce 2001: 14 038
Počet duchovních v roce 2010: 102
Počet věřících v roce 2011: 8 162
Počet věřících na jednoho duchovního v roce 2011: 80
Výše roční finanční podpory od státu v roce 2011: 29 676 000 Kč
Výše finanční náhrady podle navrhovaného zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi: 654 093 059 Kč


STAROKATOLICKÁ CÍRKEV V ČR

Registrace: Rakousko-Uhersko
Počet duchovních v roce 2005: 35
Počet věřících v roce 2001: 1 614
Počet duchovních v roce 2010: 47
Počet věřících v roce 2011: 1 736
Počet věřících na jednoho duchovního v roce 2011: 37
Výše roční finanční podpory od státu v roce 2010: 12 738 000 Kč
Výše finanční náhrady podle navrhovaného zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi: 272 739 910 Kč