8. ledna 2013

Teal Scott: Bakterie a viry nejsou příčinou nemocí


Ahoj,
posilam velmi poucne video, jak se lecit, neboli jak pochopit nemoci.
Myslim, ze se nevztahuje jen na nemoci....oplati se pozorne cist/poslouchat a spojovat si body do cele mrizky...


Mir a klid vsem
Miro



Zveřejněno 30. 12. 2012
www.thespiritualcatalyst.com

Teal Scott se narodila v roce 1984 v Santa Fe (Nové Mexiko). Již během prvních let jejího života bylo jasné, že na Zemi přišla s aktivovanými mimosmyslovými schopnostmi jako: jasnovidění, jasnocítění, jasnoslyšení. Uměla manipulovat s elektromagnetickými poli a dokázala komunikovat s myšlenkovými formami. Narozdíl od jiných dětí, se u ní s věkem tyto schopnosti neztrácely.
Její rodiče se živili jako průvodci v divočině (Wilderness Rangers). Získali práci v národním parku Wasatch-Cache v Utahu. V té době si bohužel vůbec neuvědomovali, do jak nábožensky vypjatého prostředí se přestěhovali.
Zvěst o schopnostech malé Teal se velice rychle rozšířila a její rodiče upadli v nemilost v rámci místní komunity. Někteří se jich dokonce báli. Teal byla kvůli svým schopnostem zavlečena do místní náboženské sekty. Rodiče neměli o ničem ani ponětí. Stalo se to díky rodinnému známému, ve kterého měli bezmeznou důvěru.
V této sektě byla Teal 13 let rituálně mučena a mentálně programována. Když jí bylo 19 let, podařilo se jí utéci. Od té doby působí jako duchovní "katalyzátor". Pomáhá druhým lidem rozvzpomenout si na energeticky propojenou JEDNOTU našeho vesmíru. Najít blaženost i ve zdánlivě naprosto extrémních podmínkách.

Web: http://www.thespiritualcatalyst.com/TealScottHome.html

43 komentářů:

  1. Ještě že slečna není můj tip, jinak bych se nesoustředil :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý "duchovný", alebo "fenomén" má nejaký zvláštny príbeh. Už len čo je pravda, a čo nie...

      Marek & Marek G.

      Vymazat
  2. Výtečné video!

    OdpovědětVymazat
  3. Je celá skvělá, krásná a moudrá.

    OdpovědětVymazat
  4. Poslouchá se to pěkně,ale zajímalo by mne,co by tato "vyvážená bytost" dělala,kdyby ji třeba pokousal vzteklý pes.Nebo ošetřovala nemocné s Ebolou,či jinou nebezpečnou infekcí,bez očkování či "skafandru".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžete se člověku vůbec něco takového stát, vezmeme-li v úvahu zákon přitažlivosti? :)

      Vymazat
    2. Třeba to nemá v programu...

      Vymazat
    3. Takovou otazku muze polozit nekdo, kdo je postizeny nejakym zpusobem skolni medicinou... co je to steklina? A kdo vlasne rekl, ze se muzeme od nekoho necim nakazit? doporucuji zjistit si vznik alopaticke mediciny, obeznamit se puvodem a vznikem nemoci a to pokud mozno pri vlastnim vyhledavanim informaci bez prebirani informaci manipulacnich (skolnich) ktere jsou, jenom z jednoho jedineho zpusobu nastaveny tak jak jsou, a to tak, ze clovek muze podat pouze a jen zase takovou otazku, jaka byla v tomto pripade...... :-)

      Vymazat
  5. Vypadá na první pohled jako další esoterická businessmanka, tentokrát až z dalekého USA...Pavel

    OdpovědětVymazat
  6. nejvetsi choroba je arogantni nestydatost.ZEMAN ,spoluator opozicni smlovy bude nestydate a drze kecat na Prime.

    OdpovědětVymazat
  7. neni vsechno zlato co se trpiti :)

    OdpovědětVymazat
  8. Prosim netahejte nam sem politiku,nato je spousta jinych stranek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. al tohle je celé o politice, jestli jste si nevšimnul..chemtrails a spol je politika

      Vymazat
    2. chemtrails je neverejna politika,to me zajima.
      Ale bulvarni politika do toho nepatri,to zajiste souhlasite

      Vymazat
  9. Angela Davis si zadarmiko kocovala po socialistickych zemich a prednasela jako kasandra o tom,co ted z USA si naramne povazujeme...trzni zdravotnictvi a pacienta jako zbozi.Soucasna Americanka by mohla vegetovat treba v Haluzicich a odtud take zadarmo vyrazet do okolnich zemi....

    OdpovědětVymazat
  10. Moc díky Miro a Orgonete, naprosto úžasné! Toto video mi udělalo velkou upřímnou radost.
    Krásná žena, nádherné, srozumitelné a logické vysvětlení. Na ní samé je vidět, že se tím asi velmi pravděpodobně řídí. Podobně zdravého českého doktora či doktorku jsem neviděl :-)
    MK

    OdpovědětVymazat
  11. prosím přeložit do češtiny ...

    OdpovědětVymazat
  12. Zajímavé zrekapitulování věcí, které se už běžně ví. Viz. etikoterapie. Ale nezapomínejte, že žijeme trochu jinde. Slunné Nové Mexiko vs. zimní ČR? Co se mi nelíbilo a bylo silně zavádějící: nepoužívání doplňků s vit. D- vitamín D se vstřebává i z pilulky (potvrdí to i biochemie), nevystavování se slunci mezi 10 - 15 hodinou (nesmyl, je to právě naopak- zvláště v našich zeměpisných šířkách), nepít vodu z kohoutku (proč, když u nás ji ještě úplně neotrávili- viz. rozbory), pramenitá voda v láhvi už není pramenitá a kameny ji nevyčistí za 10 min- i takový šungit na to potřebuje hodiny. Ale vesměs pozitivní video. Z 60% rozhodně použitelné. Lepší, než čekat pomoc od andělů a mimozemšťanů. ;-)
    Radim

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja kombinujem sungit s krystalom :-)... Je to vraj este lepsie. Mozno to tak je. Mimochodom, vodu nechavam odstavat v nadobach, na ktorych mam napisane slova Laska, vdacnost, sucit, rodina, stastie, mudrost, priatelstvo.... Po slovensky, anglicky, rusky a indicky - fixkou. Ci to pomaha ? NEVIEM :D.....

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. umělé vitamíny tělo špatně zpracovává, a pokud si dáš jen vitamin D , vyloučíš ho bez užitku, voda z kohoutku je chlorovaná a totálně mrtvá, atd atd

      Vymazat
    3. Co se týče vody, dovolím si zde hodit nasbírané informace. Voda z kohoutku taktéž jako minerální voda jsou pro člověka v dlouhodobém užívání nevhodné. Voda kohoutková dále obsahuje anorganické minerály, pesticidy, kovy, hormony z antikoncepčních léků, chlór. Byť by bylo množství toho co zde popisuji jen minimální, v lidském těle to nemá co dělat. K anorganickým minerálům a vitamínům(např. vit. D) řeknu jen to, že se lze dopátrat informací, že tělo v anorganické formě zužitkuje max. do 10% z přijaté dávky, zbytek jde z těla ven močí nehledě na to, že se část anorganických minerálů usazuje na kostech a v těle(ověřit si může každý sám pokud má bolesti kloubů, zmírněnou pohyblivost anebo mu jen klouby vržou). Jak z toho ven? Anorganické výše zmiňované složky umí zpracovat rostliny a přetvořit je na organické, tedy pro člověka nejhodnotnější. Navíc v ovoci a zelenině je také nejhodnotnější tekutina, mnohem lepší než kupované balené vody, kohoutková voda, jde o tekutinu na bázi přírodní destilace, která odstraňuje již zmiňované nánosy na kloubech. Doplňující info: Masaru Emoto taktéž zmiňuje kohoutkovou vodu, kde vidí jako největší problém měnící strukturu vody od pozitivní na neg. pomocí chlórování. Pro kvalitní vodu v domácích podmínkách doporučuji min. filtr Dionela, popřípadě mercedes mezi filtry na pitnou vodu a to výrobek od Johann Grander. Materiály o vodě: film Tajný projekt: Voda - zde najdete jméno Johann Grander, film Voda - ruský dokument s cz titulky, Knihy Masaru Emoto, Kniha a články o Victor Schauberger, Kniha Dr. Wallacha - Mrtví lékaři nelžou.

      Ládis.

      Vymazat
    4. ještě oprava: výrobek na zlepšení kvality vody od Johann Grander není principem fungování vlastně ani filtr. Dokáže vodu ovlivnit díky spec. složení tohoto výrobku :). Nicméně je to ověřené a lze najít potřebné informace. Na pití je tedy takto upravená voda více než vhodná. Ještě doplním, že lze nalézt v různých městech (najdete na internetu) tzv. Pí vodu, jde o vodu, která má taktéž upravené vlastnosti vhodné pro lidské tělo a lze tuto vodu na odběrných místech za pár kč. odkupovat. Anebo lze koupit zařízení na úpravu na Pí vodu. Našel jsem to na netu za cca 17tis. Kč.
      Krásný článek o inspiraci ohledně tématu vody je zde: http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/3640-strukturovana-voda-deseticipa-hvezda-v-posvatne-geometrii-1/ -- tento výrobek lze také objednat z usa :).

      Láďa.

      Vymazat
    5. pro Marek & Marek G
      Dle Masaru Emota, pokud to nemáte od něj s popisováním nádob na vodu kladnými slovy :), to pomáhá a tato osoba to má pro jen materiálně smýšlejícího člověka podloženo výzkumy. Dle mého názoru bohatě stačí napsat slovo jen v češtině. Každé slovo má svou energii podle významu a navíc je čeština krásný jazyk :) - hezky se o něm zmiňuje Jan Koňas. A co se týče vlastností vody, tak si to může každý na sobě ověřit sám. Protože jestli připustíme, že mysl dokáže ovlivnit vlastnosti vody, tak co to teprve dokáže s naším tělem, kde je cca 70% vody? :)

      Vymazat
  13. http://www.youtube.com/watch?v=8b3b09BfDeE&feature=autoshare

    OdpovědětVymazat
  14. Kdysi jsem to tu psal. Pasteur - ten který založil nauku a virech a bakteriích (agenc) na sklonku svého života prohlásil:" Nejspíše jsem se mýlil. Nejsou to agenc, které způsobují nemoci, ale prostředí, v kterém mohou žít. Tím myslel prostředí těla... a v čem se daří? Kromě jiného tak zcela určitě v kyselém prostředí. Jen na medicíně se o tom moc neučí...jaksi by došli totiž k tomu, že uzdravovat, by pak bylo příliš snadné, tudíž nevýdělečné a ne elitní zaměstnání.... Sám delší dobu užívám hydrogenuhličitansodný(soda bykarbona - jedlá soda) a nemoci se mě až tak netýkají. Odešla (prokazatelně osteoporoza III.stupně, psoriasa-lupenka, chronická bronchitida a bla bla bla....a to mi bylo pouhých 35 let....... Asi "náhoda".. .-)

    OdpovědětVymazat
  15. Poprosim o odpoved na tieto dve otazky :
    Spinujete niekto vodu ?
    Ak spinujete vodu, pomohli vam to zdravotne, alebo naopak, ste zo spinovania rozcarovani, ci sa vam pohorsilo ?...

    Ja uz dva tyzdne nespinujem vodu, nakolko nemam dobre skusenosti...
    Zacal som spinovat vodu na konci oktobra.... Na konci novemra som dostal zapal hrdla, drzalo sa ma to dva tyzdne.... Tyzden som bol potom v poriadku, ale znova ma to chytilo, na tyzden. Potom som bol opat tyzden v poriadku, a znovu chory, uz len na 3 dni. Nieco podobne sa mi predtym v zivote nikdy nestalo (takto sa vlecuca choroba), a dva roky som nebol chory vobec, a zrazu....(mimochodom, ak si odmyslim neskore chodenie spat, zijem velmi zdravym zivotjym stylom, kopa zlozitych detoxikacii, atd..).
    Preto pochybujem o pozitivnych ucinkoch spinovania, hoci sa mozem mylit. Pochyby vo mne vyvolava moja choroba ktoru som popisal, ALE aj to, ako je o tom MALO informacii, A AJ TO, ze je to propagovane ciernovlasym muzom silne neinteligentneho vzhladu, v ciernom obleceni, ktory vyzera ako CERT, akoby vyznaval satanizmus.... Video tocila firma pozostavajuca z troch slov, ktore vsetky zacinaju na pismeni "f", ktore je sieste v abecednom poradi, cize "666".... Navyse mlady parik,ktoremu ten muz naspinoval Colu, tiez vyzeral POCHMURNE, cierne vlasy, cierne oblecenie...(tak si to pamatam).
    Napiste prosim, ake mate skusenosti so spinovanim. Orgonet, mohol by si zaviest taku anketu, bol by som velmi rad....ludia by odpovedali formou komentov. Obavam sa totiz, ze je mozne, ze spinovanie vody je satanska praktika, ktora sice vylepsuje chut a travenie vody, ale zas na druhej strane oslabuje organizmus (ak nie u vsetkych, tak u niektorych). Prosim, venuj tomu novu temu, napr. s nazvom "Vase skusenosti so spinovanim vody".
    Dakujem

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Muz v tom videu pouzival ako "vysielaciu" pravu dlan. V inych zdrojoch mam ale opacnu informaciu = vysielacia lava dlan. Mozno by stalo za to skusit vymenit dlane.

      Martin

      Vymazat
    2. Také jsem přestala spinovat vodu asi po čtyřech měsících užívání,jsem začala být vyčerpaná a ještě se k tomu přidaly dermatologické potíže.Pak jsem začala mít,naodbytný pocit,že to je z té vody.Když jsem to překonala,začala jsem si energetizovat vodu svými myšlenkami.V duchu vodě děkuji,za to,že je lahodná a jemná a ještě ji nechávávám asi patnáct minut odstát ve skle.Prostě si vody važím,jelikož je to dar matky přírody.

      Vymazat
  16. Krásne dievča a celkom dobré rozpráva... ale nedá my to trošku mi pripomína elfku možno tými ušami :D

    OdpovědětVymazat
  17. A co nemoci u deti ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemoci si můžeš přinést z jiných existencí

      Vymazat
  18. Marek, vsetci mame mudrca v sebe, sam si si odpovedal, nespinuj vodu, staci ju pozitivne naladit myslienkou, krystalom. ja

    OdpovědětVymazat
  19. Odkaz pre Mareka ,čítala som niekde v komentároch že spinovanie vody je deštrukčná energia a ešte je tam 6 prstov zapojených.. treba sa riadiť svojim telom..

    OdpovědětVymazat
  20. Ludia, díky za odpovede ohľadom spinovania :-)

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
  21. K vode :
    mám teraz oslabenú sliznicu žalúdka, tak nemôžem "chlastať" moju milovanú kávu, po niektorej ma páli. Cez to je u nás v mestečku senza café, keď prídete, máte pred sebou tabuľu kde ja popísané "telo kávy" , ktorú v ten deň preferujú. Kde rastie, aká krajina, nadmor.výška, akou arómou z priľahlej vegetácie je obohatená a tiež ACIDITA.
    I podávaná voda za kávou mi veľmi chutí. A som sa dozvedela dnes, že vodu majú vo väčšej nádobe, nechajú vysmradnúť chlór a odstátu po niekoľkých hodinách používajú na prípravu nápoja. Fuha, to už hej.
    Som si istá, že voda od toľkej milej pozornosti ľudí okolo nej sa nabíja pozitivitou. No a nepáli ma v žalúdku :-)
    BED

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. BED, robievas si vyplach zaludka raz za tyzden zvracanim osolenej vody nalacno ? Ak nie, zacni :-)

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. To je super napad,nechat vodu vysmradnout od chloru,diky za pozitivni informace.
      Ludva

      Vymazat
    3. je to to minimalni co muzete pro sebe udelat. Pripadne se da voda zamrazit v pet lahvi (tim se obnovi krystalicka mrizka) a zbyly kal(pokud v lahvi nejaky po zamrazeni identifikujete) odlijte. Tato uprava je nejlevnejsi a nejvhodnejsi. A jeste perlicka: voda ma i tu vlastnost, ze kdyz ji pijete ochlazenou na 4stupne C, tak se nikdy nenachladite. U jinych tekutit, pochutin je to jinak a muze nastat bolest v krku ;). Zbytek o vode a jeji uprave v komentarich vyse.
      Hezky den.

      Vymazat
    4. Chcem ešte k tomu výplachu žalúdka (lebo to súvisí s článkom aspoň čiastočne)... Najprv som sa toho bál, lebo mi to bolo nepríjemné.... Ale teraz je to pre mňa už taká malina, že som pri tom schopný počúvať hudbu a bručať si melodiu, a zároveň pri tom zvracať liter osolenej vody nalačno (do sklenenej veľkej misy, kde mám označené fixkou, kde dosahuje hladina vody pri 1 litry). Zvyčajne mi to trvá len jednu minútu, a dostanem zo seba 9dcl až 1Liter, čiže 90-100% úspešnosť. Navyše nie len že sa tým krásne prečisťuje žalúdok, ale aj sa krásne posilňuje používaním jeho sťahovania pri zvracaní. Je to perfektná vec, a ja to budem robiť každý týždeň až dovtedy, dokedy budem schopný. Udajne (čítal som v jednej knihe, zdá sa mi že od Osha) to aj pomáha otvorenosti človeka - v komunikácii s inými. Nie som proti, lebo posledné mesiace som najspontánnejší za svoj život. A aj najusmievavejší. Myslím, že na tom môže mať zásluhu aj tá jogínska očista žalúdku. Clovek akoby po nej niečo v sebe "resetoval"

      PS : Je obrovský rozdiel v "komforte" pri zvracaní jedla z nevoľnosti, a pri zvracaní litra osolenej vody (lyžička kopcovitá soli) hned po jej vypití. STACI NABRAT ODVAHU, UKAZTE, ZE JU MATE.... Tréning robí MAJSTRA. Aj v erotike, aj v očistách, aj v komunikácii (tu mi to ide zatiaľ najmenej dobre, zatiaľ).

      Marek & Marek G.

      Vymazat
  22. jo, voda do PET lahvi, to je bomba teda.

    OdpovědětVymazat
  23. Poprosím preklad. Ďakujem

    OdpovědětVymazat
  24. Kde je slunce pro vitamín D? Svítí čím dál méně, jen samé mraky.Děkuji za video, je inspirativní a podpořilo některé mé doměnky.
    U spinování vody je v knize pozice rukou opačně než na videu...ale sám autor odkazuje na svá videa rukou psanou poznámkou v knize s podpisem.Mražená voda je výborná, ale těžko ji pohodlně zmrazíte v něčem jiném než petce.Použití je při nízké teplotě a uvolňování škodlivin z plastu nebude asi tak dramatické...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.