9. ledna 2013

Chemtrails 9. 1. 2013

V těchto dnech nás pokrývá umělá žlutá deka (těžko rozoctovatelná) bránící slunci a jemně srážkující.
Časně ráno byla nad Německem nastříkána chemtrailsová oblačnost (kliknutím zvětšíte):


Chemtrailsová oblačnost se nyní přesunuje směrem na naše území. Předpověď je mírný déšť, uvidíme, zda to bude něco většího (čáry na černobílém snímku b3 obvykle znamenají silné srážky).







6 komentářů:

  1. http://www.jednej.cz/demonstration.php?id=65

    Jednej.cz - Demonstrace proti chemtrails v Brně

    OdpovědětVymazat
  2. Ilumináti jsou v háji. Snaží se bránit proti "zvětšující " se mu Slunci ale co naplat, za pár neděl, se slunce posune a naše planetě se taky posune na delší oběžnou dráhu. A to potom chci vidět jak budou Ilumináti vysvětlovat veřejnosti, to co stejně nemohli zakrýt. A za další jak mohou vysvětlit veřejnosti to, že v březnu 2013 bude zapadat slunce ve 4 hodiny odpoledne, místo toho aby zapadalo až po šest hodiny odpoledne. Nebo jak budou vysvětlovat, že ráno bude tma až do 9.hodiny. Jsou v háji. A jak vysvětlí obrovský rozdíl vzdálenosti mezi Sluncem a Měsícem, který bude po kritickém datu 20x větší ? Chci vidět politiky, jak budou v háji. Inu konec světa se blíží.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem již pozoroval v době mezi 21. až 30.12.2012, že se slunce o něco zvětšilo. Bylo to vidět krásně při jeho východu nad obzor. Mohl jsem se do něj dokonce přímo dívat očima, a nic se mi nestalo ! Připadalo mi, že je víc žlutooranžové než bílé. Kdoví, co bude pravdy na tom slunečním zvětšování do velikosti rudého obra (viz obrazce crop circles) ! Když jsem to ukazoval několika mým známým, jen nechápavě na mě čučeli jak na blázna ! Lidi fak "tuze a hustě chrápou", a ne a ne se probudit !

      Vymazat
    2. Lepší konec světa (současného systému za jakoukoli cenu), než tady čekat na pekelné otrocké NWO !

      Vymazat
    3. proč ti globalističtí pitomci nevrhnou síly a prostředky armád místo na války, represe a totality na Zemi, na výzkum vesmíru,kde by mohli zakládat těžařské stanice, a vozit na Zem potřebné suroviny, a pozemské zdroje nechat na pokoji do "železné zásoby" !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.