5. ledna 2013

Chemtrails v Rusku samozřejmě existují

Někteří čtenáři (zřejmě noví) se tu pokoušejí šířit domněnky, že chemtrails v Rusku neexistují. Tak to je prosím velký omyl, který zde vždy jednou za čas je třeba uvést na pravou míru. Hledejte pod štítkem Chemtrails v Rusku (pod článkem).
Jinak, stačí zagooglovat a najdete spoustu videí i fotek ruských chemtrails. Zde jen pár příkladů ...

Petrohrad: Bábuška, vnuk a chemtrail:

Moskva pod úderem:
http://youtu.be/auq7OOV4nQg



http://youtu.be/_iO7IOeJqQs,
http://youtu.be/YtI1BarKhV0
http://youtu.be/8LvAiRLAcmY

Díky za tento podpůrný komentář (:-))

Ahojte, byl jsem v Rusku v roce 2011, a chemtrails samozřejmě jsou i tam!!! A to v míře, že se nedá vůbec říct Ojedinělé! Naprosto stejný humáč jako nad zeměmi NATO. Možná, a to je má domněnka, jim tam přidávají něco, aby byli rusové více otupělí ke svobodě a více agresivní vůči sobě.
Milý ORGO - omlouvám se, že jsem občas zapochyboval že jsi orgo! :-) Jsi jim jen víc a víc jak cítíš! A to je skvělá zpráva pro všechny! Děkuji a zdravím Milan Namur

P. S. Orgonet: Celá galerie uměleckých fotek chemtrails nad Moskvou zde: http://www.flickriver.com/photos/mordolff/sets/72157622766680832/
Malá ukázka (:-)))


27 komentářů:

  1. Když je v Rusku chemtrails taky- kdo jim to tam tedy sprejuje? Je to údajně suverenní stát, nezávislý na USA, v NATO taky nejsou, takže kdo to tam páchá? Že by Putin a spol. k tomu dali souhlas? V tom případě to není žádný světec, jak ho chtějí v dnešní době lidé u nás vidět, ale patří k těm samým mafiánským strukturám „elit“, které to svinstvo na lidstvo sypou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je ta správná myšlenka, která by měla dokázat existenci chemtrails. Domnívám se, že ve vzdušném prostoru států jako: Bělorusko, Kuba, Sev. Korea, Irán a mnoho dalších, které nemají nic společného s NATO, či USA, by se takoá letadla vůbec neměly vyskytovat. Pokud tam ty čáry jsou také, tak ta teorie o chemtrails má pořádnou trhlinu. Kdo cestuje do podobných zemí a může podat svědectví? Také by to mělo být vidět na radarových snímcích, jestli jsou tam nad těmito státy také vidět nějaké čáry. Radarové snímky třeba nad Španělskem jsou tady dávány jako jeden z důkazů a co tak jako důkaz tu dát panenskou oblačnost třeba nad Běloruskem nebo Iránem.

      Vymazat
    2. Prosím vás, přečtěte si článek Proč existuje geoinženýrství atd.
      Pokud jste schopni rozumět čtenému, mohli byste pochopit, že geoinženýrství je celosvětové, nezáleží na hranicích a státech, protože vládcové světa/kabala/Illumináti ovládají úplně celou planetu, včetně Ruska, Kuby, Íránu a čehokoli. Vládcové světa nejsou totožní s politiky, ti jsou jen jejich nastrčené figurky, kterým vládcové říkají, co mají dělat. Kdo se vzepře, nese následky.
      Mohou být i mocné frakce kabaly, vlastnící též prostředky na ovládání počasí, a ty bojují proti sobě, a následky toho neseme zejména asi v Evropě, tady je počasí stále bojem.
      Nemá to vůbec co činit s tím, kdo je v NATO, ani se samotnými USA.
      Svět jako celek má vytvořeno umělé prostředí, takový je fakt.
      Chemtrails jsou součástí geoinženýrských technologií, a ty se používají v souladu s povahou místa a záměrem klimateroristů. Například v horkých oblastech nejsou tolik potřeba. Oblačnost, pokud ji tam chtějí vytvořit, se tvoří jinými technologiemi. Ale oni tam spíš chtějí ničit střídáním katastrofálního sucha a záplav/chladu atd.
      Myslím, že Česko je jediné na světě, které má luxusní veřejně přístupný satelitní zobrazovací systém (JSMSG, NOAA), díky ČHMÚ a dr. Setvákovi, který ty služby před x lety předplatil a předplatné dosud trvá (což klimateroristy určitě štve, že jejich aktivity jsou tam jako na dlani, ale zatím to nezkrouhli). Dobrým zdrojem je stále ještě Eumetsat, ale má snímky po hodině, a za tu dobu se chemtrails promění v oblačnost celkem nenápadnou, o níž vám nevzdělaní nebudou chtít věřit, že pochází z chemtrails.
      Většina planety má satelitní snímky značně upravené, stylizované, není na nich skoro nic vidět. Tam, kde je jakž takž něco vidět, se omezuje přístup k archívním snímkům, třeba na 4 poslední, takže když chcete něco zachytit, museli byste u toho sedět pořád, a k tomu má málokdo motivaci, ani já ne ...

      Vymazat
    3. Také se domnívám, že nad mnoha státy by se chemtrails logicky neměl vyskytovat. Pátrám po tom již delší dobu a došla jsem k závěru, že ekoteroristi sprejují asi 2/3 planety- ale jednu třetinu si pro sebe nechávají do budoucna čistou a panenskou. A tou třetinou může být právě Rusko. Těch pár chemtrailsových videí z Ruska, vyskytujících se na youtube může být jen taková kamufláž, řízená tajnými službami. Těch videí je málo, zhlédlo je vždy jen pár lidí a také diskuse pod nimi jsou divné a krátké. Na to jak je Rusko obrovské, tak by tam těch videí o chemtrailsu měly být stovky.

      Vymazat
    4. No já fenoménu chemtrails věřím-stačí se podívat v létě odpoledne ke slunci. Neustále je ve vzduchu cca 15 letadel a to normálně nelze vysvětlit! Vaše argumenty o výše jmenovaném článku nevěřící spíše odradí. Přece existuje nějaký svrchovaný vzdušný prostor, který je monitorován radary a hlídán protivzdušnou obranou. Přece tomu nevěříte, že třeba v Iránu nebo Sev. Korei je vidět třeba 15 letadel najednou ve vzduchu po dobu třeba 4 hodin?

      Vymazat
    5. Vysvětlení-Treaty on Open Skies 24.3.1992.

      http://forum.valka.cz/viewtopic.php/title/INT-Smlouva-o-otevrenem-nebi/p/351201#351201

      A nedělejte si iluze o možnosti kontroly a sledování těchto"speciálních" letadel.Spadají pod MO,nemají povinnost se hlásit při vstupu do vzduš. prostoru,dodržovat koridory a letové výšky.Mají však přednostní právo a mohou vypínat tzv.odpovídače.Proto nebývají na monitorech vidět.Jediná jejich evidence je v soupisu letů za určité období zpětně.Máte-li někoho známého,který pracuje jako dispečer na letišti,zeptejte se sami.
      Vlasta

      Vymazat
  2. Leningrad? Nebo Petrohrad?
    Létám často až za Ural. Přes Moskvu i severní cestou. Nad Evropou je vidět "žluto". Nad evropskou částí Ruska je čistěji. Čím blíže na dálný východ tím modřejší nebe. Nad Amerikou je různobarevná mlha. To je jen malé pozorování při mých vzdušných cestách. Nelétám asijský směr ani jižní Ameriku ani Afriku.

    OdpovědětVymazat
  3. Prosim Vas lidicky vsiml si nekdo ,co se to deje s tim pocasim,vzdit je to do nebe volajici.
    V Indii jiz umrzlo 130 lidi!!
    Dilli rano namereno pouhe 4 stupne.
    A to nemluvim o Europu,,v Britanii mame nekdy az 15 stupnu,prsi bez prestani a kdyz neprsi tak neco?? pada z oblohy,ale dest to neni,nazval bych to kapalna mlha,jednoduse neprsi ale byl sem mokrej.
    Uz sem z toho blazen a pak ze se nic nedeje,prave naopak nase planeta se zmenila k nepoznani od 21.12.2012,lide trpici astmatem se primo dusi na ulicich.
    Nam vsem zname piskani v usich,se zmenilo na vyzsi ton,uz je to neznesitelne pisteni,ne piskani.Kdysi sem ho ani moc neregistroval,uz sem si na nej zvykl,je to soucast meho Ja,ale ted je to neco strasneho,to se neda vydrzet,nemohu vubec spat usinam nad ranem kolem druhe nebo az treti hodiny,nevim si rady t
    ak sem sahl po alkoholu,vypiju si par sklenicek a usnu jako male dite,ale takhle to resit nechci.
    Sem v tom sam nebo je nas v tom vic,prosim o radu?Ludva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zdravím všechny a Tebe Ludvo :)
      Už mě kdysi napadlo vyrušit jim nízké vibrace těmi vysokými. A tak jsem teď pátrala po netu a náhodně jsem vybrala nahrávku s údajně vysokými vibracemi pro vyčištění čaker - no, pro mě to moc příjemná muzika taky není - takové pískání, třeba je to podobné. Ale aspoň můžeš prozkoumat jaké kmitočty Vám tam posílají do hlavy:
      http://www.youtube.com/watch?v=McKu_qvCzM0
      Pokud má někdo zkušenosti s jinou muzikou nebo jiným mě neznámým postupem, můžem se domluvit a zkusit hromadnou protireakci. Napadlo mě jen - pustit tu muziku z okna :)
      Mějte se moc krásně a vše dobré.
      Beata

      Vymazat
    2. Určite nie si v tom sám. Môj syn má tiež ten istý problém už roky. Absolvoval radu vyšetrení rôzneho druhu, skúšali sme aj alternatívne liečenie a nič mu nepomáha. Je z toho zúfalý a mrzutý a prenáša to aj na svoje okolie. Netuším už ako mu pomôcť, no musí s tým žiť ako sa dá.

      Vymazat
    3. Mně se taky zhoršil tinnitus, ze šumění či syčení je pískání, jedině pomáhá detoxikace ledvin, jater a tlustého střeva. Dostáváme těch svinstev do sebe čím dál víc a ta kontrolka prostřednictvím uší zesiluje. Abych v noci spal a tolik to nevnímal, mám puštěný ventilátor topítka, jen na studený vzduch. Šumí to jak potůček a mně se spí lépe, tinnitus pak tolik nevnímám. Alkohol trvale nepomůže, přes játra a ledviny se tinnitus postupně ještě zhorší. Cítím s tebou Ludvo, zde každá rada drahá.

      Vymazat
    4. Ludvo, už si o tom písal i dávnejšie. Totiž ja som chytila tinnitus v Anglicku. Musela som domov. Nepomohli mi moc, trošku áno, betaserc tablety ti dajú. Potom urina, to som ti spomínala. A relaxu dosť pri činnosti čo ťa baví.
      Zaspávanie je potrebné riešiť dočasne liekmi.
      ... váž si seba . S láskou BED

      Vymazat
    5. Tady je odkaz na moc pěkné stránky je to velice zajímavé co se týká počasí bohužel v angličtině.

      mějte se všichni moc hezky Pavlína

      http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2013/01/05/earth-in-crisis-is-the-planet-on-the-verge-of-a-meltdown/

      Vymazat
    6. Ahoj. Také zdravím všechny zde přítomné. Mě už asi 3 roky píská jen v jednom uchu. Veškerá vyšetření bez výsledku. Nepomohlo nic. A stejně jako ty jsem i já sáhla po vínečku - 2 deci před spaním a opravdu jsem usnula a spala jako špalek do rána. Ale to opravdu není řešení. Poslední dobou mi pomáhá poslech namluvených audioknih v mp3. Jinak přes den jsem se s tím už za tu dobu nějak naučila žít. Ono asi nič jiného nezbývá.
      Danča.

      Vymazat
    7. Tak od r.1990 mi taky piska a huci v usich, je to silnejsi kazdym rokem pribude nejaky novy ton, malo slysim, je to na nervy. Rikaji mi,at si dam udelat strojek, ale se strojkem TO slysim taky, nekdy kdyz lezim se zvuk zmeni na huk traktoru. Kazdy typ doktora rekne -treba ortoped-mate to od patere, internista- slysite hukot krve v cevach, usni- slysite vnitrni zvuky tela. Odstranit se to neda. Rauni Kilde rika, ze je to od mobilu a verim ji. Nekdy kdyz telefonuji slysim jak me odposlouchavaji a jsem " ve vakuu" eteru. Bydlime zrovna proti transformacce, praci mam v dome a naproti je vezak se 14 antenami a z boku s 6.Je to udel. Neslysim to tak silne kdyz se uvedomuji v Ja a proto o ne moc usiluji.

      Vymazat
    8. Zdravotní potíže které popisujete jsem já i s dětmi prošla asi před čtyřmi lety, kdy jsme se přestěhovali na vesnici kde máme asi 500m od domu vysílač. Pro mě jsou doktoři až poslední instance. Takže jsem si pozvala na konzultaci kartářku-numerooložku dale pana feng shui a jednoho měřitele energii. Vyslechla jsem je, udělala si závěr a jelikož chodim na tento web tak jsme to tu oorgonitovali (pískání v uších jakoby náhle zmizelo) a vyzkoušeli mnoho čistících bylinek až jsme ped necelým rokem skončili u MMS. Snížily se nám všem v krvi nějaký látky i těžké kovy. Dušnost zmizela a já navíc i zhubla ( po porodu mi zůstalo 20 kg a bolesti v oblasti jater a žaludku a slinivky). Dětem zmizelo i kožní prokletí. Je pravda, že po 21.12 jsme zaznamenali doma zhoršení, ale to bych řekla, že spíše psychické. Jako "odpověď" jsem si zde přečetla článek o vit D, který ihned jak dojde poštou začleníme do svého života a pokud se to osvědčí, tak děkuji.
      Někdy si říkám, že je to hrozné. Jindy se ale sama sebe ptám, jestli bych, kdyby to bylo po dobrém, dokázala tak zjednodušit a změnit svůj život. Vzhledem k tomu,že nedokázala :-) tady platí ta známá babičkovská průpovídka, že všechno zlé je k něčemu dobré.
      Jana

      Vymazat
    9. Take sem mel podobny problem a pomohla mi jednoducha, davno znama vec. Cepice (helma) z alobalu. Venku na vas budou pravdepodobne koukat jak na blazna, ale doma to urcite vyzkousejte. Odstini to dost nechtenych signalu.

      Vymazat
    10. Mne začalo hučať v ušiach pred rokom. Prvýkrát som si to uvedomila večer pri meditácii, keď bolo v celom dome úplné ticho. Najskôr som si myslela, že vonku odhŕňajú sneh, ale keď som si uvedomila, že tu hučanie nejde zvonku, ale že je v mojej hlave, tak ma chytila poriadna panika. Nasledujúce dni som sa na to hučanie stále sústreďovala a tak som ho počula veľmi výrazne. Vtedy som na túto stránku ešte nechodila a ani som sa nemala s kým poradiť, pretože to z mojich blízkych nik nepočul. Manžel s dcérou si mysleli, že mi asi preskočilo. Myslela som si, že sa z toho zbláznim. Potom som si po čase asi na to zvykla alebo to možno počujem slabšie, neviem. Cez deň to nevnímam vôbec, pretože je okolo mňa stále hluk, ale večer, keď idem spať tak to počujem skoro vždy. Mám na CD nahraté modlitby v sanskrte alebo hindštine (neviem presne aký je to jazyk), ktoré som sa naučila naspamäť a tak si ich večer vždy pred spaním pustím a pri tom ako sa modlím, vždy zaspím. Potom mám vždy dobré a pokojné sny a tak sa ráno budím dobre naladená a vyspatá. Nadarmo sa nehovorí, že na čo sa večer naladíš, do takej astrálnej úrovne v spánku putuješ. Preto nie je dobré riešiť v mysli pred spánkom nejaké problémy, alebo sa nalaďovať na niečo negatívne. Modlitba alebo pekná relaxačná hudba, je pred spánkom asi to najlepšie. Jana

      Vymazat
    11. Lidicky ja vas mam tak rad,dekuji vsem mockrat za reakci na muj problem.
      Ani sem netusil ze je nas vtom tolik,verte ze vyzkousim vsechny vase rady,ani si neuvedomujete jak je to krasne kdyz si lide takto pomahaji,to co ted citim ja ,bych pral citit vsem lidem teto nadherne planety.
      Proc musime takto zit,proc nemuzeme zit jen v miru a neublizovat jeden druhemu,to by byl raj na zemi.Moc Vam vsem dekuji s laskou Ludvik
      P.S. BED
      Nejakym zvlastnim zpusobem vim ze by me ta urina pomohla,ale ja to dosebe nedostanu,ja bych se urcite poblil,asi zkusim nejakej druh relaxu .Taky me prave napadlo ze doma v Cechach sem tim netrpel,zeby to bylo tou Anglii?Jeste jednou diky moc za rady a odkazy vsem

      Vymazat
    12. Mírně zlehčující článek na toto téma: http://orgo-net.blogspot.cz/2010/09/neco-tu-piska-nebo-jsem-se-zblaznil.html
      Jinak, i mimo zdroje uvedené v článku, mně taky často v noci něco píská či hučí, a pak to přestane. Nějaký zapnutý přístroj, nebo citlivost na elektrosmog, nebo mi schválně něco perou do hlavy, já nevím ... naštěstí to není pořád.
      Řeším to tak, že si zastrčím do uší sluchátka a pustím MP3 Eckharta Tolle nebo Esther Hicks, nebo nějakou meditaci, usnu a mám pak krásné sny, že ke mně opravdu mluví (:-)))

      Vymazat
    13. Nejste určitě sám,obecné příznaky moje a spousty chlapů v okolí-únava,brnění rukou a nohou,někdy třes,nespavost,pískání v uších(ne tak časté).Prostě typické příznaky kontaminace organismu Hliníkem a těžkými kovy.Opravdu hodně pomáhají vit.A,D,E,B komplex,doplňovat Mg,K,málo solit NaCl(snažit se míchat s KCl).
      Nesmíme se dát.Doktorskou chemii moc nechci ale po pravdě-co dál nevím.
      Vlasta

      Vymazat
    14. tak ještě jednou, zvyšuje se přísun energií z okolního vesmíru, dále jsme v pásmu nových jiných energií , takže to hle jsou příznaky zdravotních změn !!!

      Vymazat
  4. Chemtrails nad Ruskem by nahrávaly hypotéze, že něco přidávají do paliva civilních letadel. Chtělo by to ale sehnat víc fotek. Takhle to vypadá, že se tam chemtrails objevují jen sporadicky.

    OdpovědětVymazat
  5. Mozna by stalo za uvahu vsimnout si KDO kupuje bytovky ve mestech za Uralem, kdyz smerem na vychod je tech chemtrails mene. Loni jsem cetla clanek o tom jak se Nemci stehuji za Ural a jak jsou spokojeni na Sibiri.Nemci vyklizeji svuj stat islamistum a lacinym pracovnym silam.Pak by mely smysl i "prazdna mesta" videna ze satelitu v nahornych plosinach v Cine. Bylo to tady - pro koho jsou? Zatim je jenom hlidaji vojaci. Sledovat indicie...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tohle je typický příklad když někdo " blbne" z toho co čte !islamisé zůstanou doma , a vy přestaňte strašit ostatní !!

      Vymazat
  6. Ahojte, byl jsem v Rusku v roce 2011, a chemtrails samozřekmě jsou i tam!!! A to v míře, že se nedá vůbec říct Ojedinělé! Naprosto stejný humáč jako nad zeměmi NATO. Možná, a to je má domněnka, jim tam přidávají něco, aby byli rusové více otupělí ke svobodě a více agresivní vůči sobě.
    Milý ORGO - omlouvám se, že jsem občas zapochyboval že jsi orgo! :-) Jsi jim jen víc a víc jak cítíš! A to je skvělá zpráva pro všechny! Děkuji a zdravím Milan Namur

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.