10. ledna 2013

Chemtrails vydávané za "lodní stopy"

Pokud meteorologické weby zveřejní satelitní snímky, na nichž jsou vidět chemtrails nad mořem, snaží se nám je vydávat za "stopy lodí" (ship trails). Tyto snímky jsou z Eumetsatu, na odkazu najdete další http://www.eumetsat.int/Home/Main/Image_Gallery/ImageLibrary/index.htm?l=en


Kudy se to ty údajné lodi motají, proč nejedou přímo odněkud někam? Protože to nejsou lodi, ale sprejovací letadla, která vytvářejí chemtrails k odpuzení oblačnosti od Portugalska a Španělska.


http://youtu.be/UllP9hPe0zU
http://oiswww.eumetsat.org/WEBOPS/medialib/medialib/images/2011_12_20_1000-1445_m9_rgb_micro_loop.avi

6 komentářů:

  1. To by mne zajímalo, jak vysvětlí to, že snímky jsou pořízené v jednom daném okamžiku a ty stopy jdou vidět i několik hodin. Nebo jak vysvětlí začátek a konec stop, které jsou na otevřeném moři daleko od pevniny. Hmmm. No pozoruhodné vysvětlení, že to vytváří lodě. Ubohost.
    Hezký den. Honza J.

    OdpovědětVymazat
  2. krátké video z Markízy o orgonitu včetně fotky aury bez orgonitu a s orgonitem: http://youtu.be/zDDn2WvcOLE
    enjoy, MK

    OdpovědětVymazat
  3. Na prvním obrázku je mezi Talinem a Helsinkami, podle mého názoru tmavý led (dále na východ v zálivu i světlý led), souběžně s pobřežím 2 výraznější podélné mezery v ledu (podobně jako podél západního pobřeží Finska, kde je vidět volné moře - modrá barva). Mezi Helsinkami a Talinem je hustý lední provoz a je tam vidět široký pás volného moře.

    Ovšem dole, podél západního pobřeží Estonska (kde již led chybí) ty rovnoběžné čáry směrem k SZ – to na lodní provoz nevypadá. A.

    OdpovědětVymazat
  4. můj rozhovor s panem matelkou který pracuje v HK v meteostanici.

    Dne 27. prosince 2012 12:35 Jaroslav Rosa napsal(a):
    Dobrý den , pan Pozler.

    CHtěl bych se prosím optat zdali by mě někdo z vaší meteo stanice nemohl poskytnout pár otázek ohledně podnebí a to bud zde v čr nebo celosvětově.

    Moje myšlenky budou směřovat k technologii HAARP , manipulaci s počasím...(pokud nevíte o čem mluvím,na netu najdete-,či vám přiložím dokumentaci,patenty,obr z jiných meteo stanic...atd)...a kondenzačním čarám....
    Pokud stále nevíte jde o technologie manipulaci s počasím kterou vymyslel pan Tesla...jde o pumpování wattů do ionosféry...určitě na netu najdete informace .vymyslel to kdysi dávno ale mají to v roku negativní entity této planety...bohužel.


    Rád bych si otom promluvil s někým kdo je v oboru a zabývá se tím.Ukázal bych pár fotek a snímků jak tady z čr tak z celého světa a hlavně bymě zajímal názor lidí pracují v oboru..Rád bych si otom s někým promluvil otevřeně.po nashromáždění materiálu a důkazů bych pak rád podal trestní oznámení na pachatele neznámého....ale tyto kroky si budu řešit sám a nehodlám dotoho nikoho zatahovat.....

    Každý den je tu téměř páchán klimaterorismus....z letadel jsou schazovány jedy a aerosoly(pro vodivost atmosféry).....
    Nehodlám to dále tolerovat a není mě náš osud lhostejný.....ani naším dětem....

    Ujištuji Vás žeto myslím naprosto vážně.j.r.



    -Dobrý den,
    předpokládám, že na tyto otázky by Vám mohl odpovědět (případně poradit na koho se obrátit) RNDr.Metelka metelka@chmi.cz z naší pobočky ČHMÚ v Hradci Králové.
    S pozdravem R.Pozler.


    L.M:
    vážený pane Roso,
    pokud jde o problematiku HAARP, chemtrails a podobné věci, můj názor je prakticky totožný s tím, co se můžete dočíst na http://www.army.cz/images/id_15001_16000/15635/011.pdf nebo na http://www.infomet.cz/index.php?id=read&idd=1351335406.
    Z tohoto důvodu považuji veškerou další diskusi nebo rozhovory na toto téma za bezpředmětné a jen za ztrátu času (Vašeho i mého).

    S pozdravem L.Metelka

    OdpovědětVymazat
  5. Milí pane Metelko , dobrá tedy.....

    Byl bych rád kdyby jste mě poskytnou pár odpovědí..prosím neberte to nějak osobně ...ale zajímalo bymě zdali jste si otom přečetl jako ostatní či používáte svojí hlavu...

    -ano zprávy jsou z roku 2010 a četl jsem to už před tím....ovšem za týden je to zpráva stará 3 roky....a shodou okolností se otom ani nechtěl nikdo bavit na armádním velitelství,posléze jsem se bavil s tiskovým mluvčím a ten evidentně lhal....

    -směry letadel jsou dosti sporné... a mřižky nad městama také.nejsem naivní,pouze říkám co vidí moje oči...
    dost letových tras se ani neshoduje s http://www.flightradar24.com/ .....
    ale to jen bokem.ono by se toho dalo vytáhnou více ale asi jeto zbytečné....

    -každý den koukám na CT24 na zprávy počasí atd.....můžete mě prosím nějak logicky vysvětlit proč tam blikají mezi mrakama obrazce a trojuhelníky ? a to konkrétně od radaru u Mníšku pod Brdy (botam někde)...vidím jasně v televizi blikající geometrické útvary které jsou vytvářeny uměle.... pravidelně.... s tím souvisí první obrázek .
    tak i 2 obrázek kde jsou jasně vidět kruhy....prominte mě ale můj selský rozum mě říká že todle asi není normílní nebo ano?

    ty samé obrazce jsou i na různých místech po evropě,nemusím zminovat že to jsou vše radary.lze sito ověřit jak na google mapách či jiných mapách .....


    nemyslím sito jenom já ,ani v tom nic nechci hledat pže se v tom nevyžívám pouze hledám pravdu.
    pokud neuznáváte chemtrails budiž ...mě je to stejně jedno.) kdo si co myslí. ale existenci haarpu jako takového popřít a vyvrátit nemůžete.ato nemluvím o snímcích který tady mám z ameriky ,japonska,číny a mnoho jiných destinací....

    Těším se a děkuji za odpověd.

    Jaroslav Rosa


    L.M.
    na prvním obrázku máte poruchu na radaru v Německu (kdesi u našich hranic), "vlny" na 2. obrázku se někdy objevují v blízkosti radaru a vznikají v důsledku způsobu snímání, hlavně u starších radarů. Ty "výseče" na radarech jsou výsledkem toho, že někteří provozovatelé bezdrátových sítí v rozporu se zákonem fungují na stejné frekvenci jako radary. Další dva obrázky jsou sice zajímavé, ale ničím výjimečné obrázky oblačnosti typu cirrocumulus nebo altocumulus.
    Doufámn, že to takto stačí.

    L.Metelka
    Dne 27. prosince 2012 19:39 Jaroslav Rosa napsal(a):



    Děkuji ,
    Mno co se týče radarů a této věci byto mohla být pravda. znám jednoho prof. pilota tak se ho optám.) podívám se nato.) děkuji.
    a co říkáte na toto? viz. příloha.
    a posl video jap. tsunami....takhle že byse formovaly mraky.?
    navíc jeden argument k fotkám letadla mají stejné vzletové hodnoty tykající se provozu a bezpečnosti,takže šachovnice nad městem je zcela nelogický argument....stejná dráha a ne o 1km každá vedle....

    Děkuji za odpověd.J.R.

    OdpovědětVymazat


  6. Jsou to typické mraky ve vlnovém proudění, něco podobného bývá občas třeba i i za Krušnými horami...
    "šachovnice": ono ve výšce není žádné proudění? I když letadla letí po stejné trase (což už dnes není nutné), tak než přeletí další, kondenzační stopa se může větrem posunout i o dost stranou.

    LM



    Dobrý den ,
    to to je poslední email pak dám pokoj.)
    -tak toto je jeden z pánu se kterým spolupracuji...http://www.youtube.com/watch?v=30g9hM0xco8 ; (tv prima)

    -jestliže je chemka výmysl jak je potom možné žetu máme hlášení z celého světa s tou samou věcí?
    -videí jsou tisíce..
    to že foukne vítr a posune to- to může být,ale určitě ne celé mřížka že?a když tak jeto zakřivené či obloukové...vím co moje oči vidí...to sice máte pravdu ale nefouká káždý den..a snímky z družic NOAA a MetOp to kolikrát jasně ukazují..

    -nad městem vedou linky kde letadla lítají ale čárky máme všude kolem....
    -na vlastní oči jsem viděl asi 3krát (škoda že jsem neměl kameru),doma v krkonoších jak za letadlem mizí contrail po 2 minutách a pak jak dělá obrat a zapne chemku....a ta čára tam zůstala ato celé 4 hodiny.
    -dále tu máme obrázky nanovláken...a ty jse vzaly kde..z chemky..stačí dohledat na netu.

    -sám mám náchylnější tělo na magnetismus a změny,a to potvrdí mnoho lidí na internetu ....když práškujou je mě doslova blbě a mám rýmu a mírné bolesti hlavy,nehledě nato že lidstvo dostává méně vitaminu D ... ujištuji vás že jsem naprosto zdravý člověk,a tyto "stavy" jsou opravdu pouze když je šédá zona.

    -CO vůbec nechápu tak jeto že máme modrou oblohu(dost krát jsem si to fotil u ALDISU) a začnou nám létat letadýlka a po 4O minutách tady máme umělou oblačnost,kde nebe vypadá jak vylitá šedá omáčka...to dřív nebylo a jeto jev který se opakuje hodně často....
    -a začínají si tohoi všímat lidi co o počasí a danné tématice nic neví...už toje zvláštní...teplotní rozdíly o těch ani nemluvm.

    tady je pár stanic který otom mluví otevřeně.
    http://www.osud.cz/meteorologove-tv-stanice-celeho-sveta-potvrzuji-programy-chemtrailsovani-oblohy
    ...atd obrázky poklud by někdo chtěl mohu hodit na ulozto.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.