2. ledna 2013

Féwa 1. 1. 2013

Féwa 1.1.2013 20:01

Spirituálne zarovnanie interferenciou mosta - Arkturiánskeho koridoru

Do polnoci z 31.12. 2012 - 1. 1. 2013 prebiehala výrazná očista od vlákien negativity, ktorou sa tmavá energia pokúšala zadržať vzostup kolektívneho vedomia. Čo bolo i dôvodom, prečo 21. 12. 2012 nenastal prechod do novej dimenzie. Nebudem do detailov rozoberať negatívne vstupy. Dôležité je, že nastal veľkolepý okamih v dejinách Zeme i ľudstva (i keď je takmer fyzicky neviditeľný, okrem fyzicky videného polnočného oficiálneho preletu cca 20 lodí, ktoré sprevádzali veľkú striebornú loď - na palube s Andromeďanmi, Arkturiánmi, Plejáďanmi a Síriancami.)

Nastalo spirituálne zarovnanie frekvencií arkturiánskeho koridoru - to znamená priestoru (časového tunelu) v ktorom sa Zem nachádzala a ešte čiastočne nachádza. Jeho stredovou líniou. Predpokladom tohto spirituálneho zarovnania bolo planetárne zarovnanie konkrétnych planét s Galaktickým stredom, ktoré tomuto dôležitému momentu predchádzalo. Je to v konečnom dôsledku hlavný dôvod, prečo 21. 12. 2012 nenastal rýchly posun.

Orientácia trigonu časovej brány, ktorá je vstupom do novej reality (realít) - je z nášho pohľadu smer severovýchod - juhozápad, pričom stredová línia je spirituálnym zarovnaním s novou realitou. Tento pohyb v čase, ktorý je náročné slovne opísať, bude znázornený na kódoch. Momentom spirituálneho zarovnania nastal časový posun Zeme, pričom sa čiastočne "vnorila" do trigonu centrálnej (2.) brány. To znamená, do energetickej brány, ktorá je priamym vstupom do novej dimenzie. Na rozdiel od 1. brány, ktorou sme sa posunuli do Arkturiánskeho koridoru.

Spirituálnym zarovnaním mala Zem dovolené vstúpiť do 2. brány. Čo bol najnáročnejší moment cesty návratu. Vstúpili sme tým takmer pol na pol (pohľadom času) medzi národy Galaxie. Do vrstvy reality, ktorá už dovoľuje fyzicky sledovať ich plavidlá, ale i konkrétne bytosti. Prenikáme do ich frekvencie (vraciame sa).

Dá sa povedať, že od tejto chvíle nastal moment pôrodu absolútne pripravenej Zeme do jej jednotnej frekvencie. Úplné prekopírovanie Zeme a tým i kolektívneho vedomia nastane vo chvíli (v nanosekunde), kedy celá prekĺzne do vibrácií 5D. Bude to jej signál vyslaný vesmíru (božskej esencii) a tým i okamžitá rezonujúca odpoveď. Je to matka Zem, ktorá sa rozhoduje a je rozhodnutá vzostúpiť. A sama najlepšie vie, kedy nastane tá jediná správna chvíľa.

Potrebujete vedieť, že je mimoriadne dôležité, aby ste vďaka najväčšiemu daru človeku - jeho schopnosti vizualizácie - nasmerovávali neustále svoj pohľad do 5. dimenzie, ktorej existencia je absolútnou ľudskou hojnosťou, šťastím, láskou. Vizualizujte si svoj nový nádherný svet. Pomôžete nielen sebe, ale i matke Gáii. To isté teraz robí matka Zem. Chcela by som opäť nasmerovať pozornosť na stránku Zlaté Živé Světlo Lumír a na stránku Jana Bergmanna. Prosím, pozrite si videá, obrázky, informácie. Veľmi Vám to pomôže. Tak trochu hráme o čas. A jednotný zámer, ktorým je absolútne šťastie každého človeka predstavuje spoločnú snahu o vytvorenie nového, lepšieho sveta.

Sme v očakávaní nečakanej chvíle, ktorá dovolí prekĺznuť celej Zemi do nových frekvencií, zanechajúc za sebou predchádzajúcu realitu. S hlbokým nádychom a sústredením sa na cieľ....ako keď sa žene rodí dieťa. S láskou Féwa

Viac tu: http://www.pomoczosvetla.sk/news/fewa-1-1-2013/

17 komentářů:

  1. Hezké, ale nestačilo by to tak, jak to řekla čínská mistryně? "Žijte podle přikázání."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stačilo, ...to many words.

      Vymazat
    2. Absolútne súhlasím. Prijatia Féwy sú tak zložito napísané, že 99% ľudí, ktorí to čítajú nemajú ani potuchy, čo čítajú. Vraj stačí, ak to prečítate, že niečo vo Vás si to zapamätá. To je najväčší nezmysel na svete. Ak máme niečo prijať do svojho ducha, musí mám to byť úplne jasné, pretože ak to takto nie je, otvárame dvere temným vplyvom a posúvame sa smerom dole, aj keď si myslíme, že stúpame stále vyššie. Féwa už ani sama nevie, na aký kanál sa napojila. Svetlý však určite nie je. Poznám jej staršie prijatia, ktoré neboli až také nezmyselné.Féwa niekedy pochopí, čo vykonala, lebo ak zviedla väčší počet ľudí svojimi bludmi, bude musieť raz, ak opustí tento svet všetkým ukázať správny smer. Aj keby to malo trvať tisícročia. A žiadni Plejáďania jej v tom nepomôžu.

      Vymazat
    3. Když mi nejede auto, a přijde odborník a vysvětlí mi, jaká je v něm složitá technologie, tak stejně to nepochopím, a auto stejně pořád nejede :D

      Vymazat
  2. http://dolezite.sk/15_priznaku_ze_s_prichodem_roku_2013_se_probouzi_Ohnivy_211.html

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se těším na setkání. Určitě to přijde.......... :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já myslím, že už toho bylo dost.

    OdpovědětVymazat
  5. heh živé světlo můj kamarád z nové země...

    OdpovědětVymazat
  6. :-) Féwa, Féwa:-) Já sem Naii :-)
    http://prochazkaondrej.wordpress.com/2012/02/12/pohled-kontakterky-na-nasledujici-obdobi-transformace/
    pod článkem o plejáďance Féwa je komentář autora-z osobního setkání- velmi zajímavé.
    Sdělování paní Ilony-Féwy, způsobem,kterému nejde rozumět a dokola.Plácání. Myslím si, že je dobré jen tu prostě žít v souladu s přírodou, lidmi, Zemi, Vesmírem, s otevřeným srdcem a intuicí, tolerancí, pochopením a empatii.Tím posilujeme co máme. A když to vše činíme Vědomím, pak to nemá chybu.
    Promiňte mi poslední komentář :-) už se nebudu vyjadřovat k podobným:-)Cítím marnost a odtok energie. :-))))
    Slunečné dny i v duši ☼
    Aa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj

      Konecne rozumna rec, presne toto iste si myslim aj ja, doplnim, nehodnotit nesudit, nekritizovat, neriesit druhych, riesti sam seba od srdca, zmenit svoj zivotny styl uplne k prirode, byt plne zodpovedny sam za seba a svoje ciny, pomahat prirode a sebe a primerane aj inym, ale aby to bolo vzdy v rovnovahe, aj ludia aby boli v rohnovahe so vsetkym a vzdy.


      PS, Zabudnitna chanellingy, ktore tu ielaju negativne bytosti a Toltec05 a Terra03 servery , ktore patria ani nie tak armade jednej velmoci ako tym z orionu, ktory tisicky rokov sa snazili si vyklonovat dokonale telo az si nakoniec rozbili uplne DNA aj rozmnozovaciu schopnost a nas , nase tela a organy testuju aby prezili a ako otrkov uzivaju sedych, greys/ to su ich otroci a samo ze spolupracuju s reptilianmi z planety Alfa drakon a td, ved uz pochopte ze temny nam v 4 dimenzii postavili dokonalu repliku vzostupu, to j est, temny lev 4D vystavili repliku vsetkych dimeznii a mnooh ludi sa na to chytili ani o tom nevie... QA ti co channeluju ani nemaju potuchy od koho tie channelingy prijimaju..


      ANNJEL /jeden z milardy v tejto dobe inkarnovanych na Matke zemi/

      Vymazat
  7. I mě se to líbí.Dobrých scifi povídek není nikdy dost :o)

    OdpovědětVymazat
  8. "JAKMILE KOLEKTIVNÍ VĚDOMÍ TÉTO PLANETY DOSÁHNE URČITÉ KRITICKÉ ENERGETICKÉ HLADINY,
    dojde automaticky k "upgradování reality" - kvantovému skoku do 5. dimenze (což je tzv. Ráj)!"

    REALITU SI MŮŽEME SAMI MODELOVAT -> http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/realitu-si-m-eme-sami-modelovat

    OdpovědětVymazat
  9. Dost problematicky si jde vizualizovat něco, o čem člověk nemá ani základní představu. A já už těch řečí o jakémsi vzestupu kamsi začínám mít pomalu plné zuby, protože jde pořád dokola jen o plané plky bez viditelného efektu. Přelet žádného UFO jsem ještě nikdy neviděla, a to se dívám na oblohu často a denně, jediné, co nám tu nad hlavou lítá, jsou letadla rozprašující nám na hlavy jedovatý hampejz, nic víc. Takže Féwo, vzkažte té galaktické rodině, aby se už konečně nějak nezpochybnitelně a zjevně prezentovala a o její existenci se nevedly jen prázdné řeči, jakých je šikovný řečník schopný vyprodukovat moře.

    OdpovědětVymazat
  10. Súhlasím s názorom An 18:16, B

    OdpovědětVymazat
  11. co sa vam stalo pan redaktor ze ste pustili aj protikladne komentare hhmm. prebudzate sa? hmm.... channelingi su podvod odvadzaju nas od reality ale to je dobre ze su tie channelingi lebo sa lepsie prebudime, a zitime kde je pravda. dik orgonet....

    OdpovědětVymazat
  12. Ako sa priznala pani Ilonka. Výrazom, ktoré píše nerozumie. Ale znejú tak odborne... a ľudia sa namotajú. Keď to číta fyzik, vie svoje...

    T

    OdpovědětVymazat
  13. Pan Ondrej Procházka, naviedli ste ma na kvalitné informácie. Ano, názor pod článkom je prínosný. Odporúčam. Bed

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.