3. ledna 2013

Koho volit?

Díky AM za odkaz na tento test! Už to mám proklikáno a potvrzeno své rozhodnutí (:-)))

Ahoj všichni,

posilam link na stranky, kde si clovek muze zjistit, jaky je prekryv nazoru kandidatu na prezidenta s vasimi nazory. Podle me je to skvely pocin a stoji zato se temi 45 otazkami proklikat, protoze si clovek alespon ověří svou spavnou volbu kandidáta

http://volebnikalkulacka.cz/volba-prezidenta-cr-2013/

Jestli se Vam to libi, tak to poslete dal, protoze mi nekdy prijde, ze se lide ve volbach rozhoduji podle toho, jak se ten den vyspali aniz by si nasli cas na to o tom trochu popremyslet...+


Orgonet: Též chválím tento počin kohovolit.eu , všimněte si, že vedle volební kalkulačky jsou tam i další zajímavé stránky (:-)))

43 komentářů:

  1. Bylo by to celkem fajn, kdyby zde byli všichni kandidáti. Z prosazování některých a neustálé vynechávání J. Bobošíkové je mi už vážně na blití. Omlouvám se za hrubší výraz, ale co je moc, je moc. Tím víc mi napovídají koho mám volit, protože netáhne za jeden provaz s "elitou".

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mi to vyšlo,přesně jak jsem očekával. Volím Táňu Fisherovou:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dopadl úplně stejně... ;-) Libor

      Vymazat
  3. Osobně jsem fandil Okamurovy a s ním jsem měl shodu ale 60% pak tam byla Roithová ale 25% a zbytek byl téměř v mínusu nebo kolem nuly. Ale překvapila mě ta rychlost když byl Okamura stažen z volby tak jak rychle zmizel z tohoto portálu :D Takže nevím koho teď volit.. Ideální by bylo kdyby ho vrátili do hry.. Nevěřím že by byl takový lhář a mazal nám med kolem huby.. Shlédl jsem od něho 5 videí.. pročetl všechny jeho blogové příspěvky.. A kdo říká že je populista tak tomu nerozumí :).. Mějte se krásně a usmívejte se ono to už nějak dopadne..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prominte ,ale vubec nechapu jak mohou cesti obcane prat japonci aby vyhral prezidentske volby,spis si myslim ze mu vsichni fandite na truc nasi politicke scene,nic jineho v tom nevydim a nezajima me jestli se tady narodil,je to jednoduse japonec.Osobne proti nemu vubec nic nemam ,ale mam dojem zeby v Cechach mel byt prezident Cech.
      Preji hezky zbytek dne

      Vymazat
    2. Správně,Čech.Žádný Japonec,žádný ži....

      Vymazat
    3. Co jsi zač?Šikmoočka?

      Vymazat
    4. Kam se poděla naše sounáležitost?
      Češi, Japonci, Židi, Rómové, ... už nejsme jedno?

      Anna

      Vymazat
  4. Také my vyšla Táňa Fischerová :) A potvrdila se má volba :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě také vyšla Táňa Fischerová, dost mě to potěšilo, potvrdila se mi má volba :)

      Vymazat
  5. Jedinej kdo by nebyl ovce a otrok jak ostatní by byl Okamura, kterýho se ale (opravdu nenápadně) zbavili. Je jedno koho zvolíte, lepší časy vám to nepřinese dokud celá ta vláda nepadne. Lidi nepotřebujou vládu, ovce potřebujou vládu. Většina škol, společností mohou být samostatné instituce, nepotřebuje zdravotnictví, vládu, daně ani armádu. Ovšem to abyste přijali a uvědomili si to se už musíte snažit někde jinde než na demonstracích. :-)))

    OdpovědětVymazat
  6. No, moc objektivní to není. Vyšel mi Zeman, kterého zrovna moc nemusím. Přitom jediným volitelným kandidátem je pro mě Bobošíková, protože jedině ta nás dle mého názoru dokáže ochránit před totalitními praktikami EU.

    OdpovědětVymazat
  7. Zakladni otazkou je, kdo z nich je zidozednar? Odpoved: Kazdy. Bohuzel nam System nabizi vyhradne SVE kandidaty, jediny NAS byl podveden a vyrazen z boje. Zide maji navic pojistku v osobe P. Rychetskeho, ktery ma zalobu pod palcem. Jaka to nahoda... Asi bych volil Bobosikovou. Byt taky zednarka z Lipy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě do toho prachy židoamíků.Jsou nějaké podmínka volby,které dává ústava.Ale těžko bude plnit svoji povinnost židosoudruh rych....

      Vymazat
  8. Přečtěte si projev Bobošíkové na Českém Bildenbergu.Ta jediná je pro Český národ.
    Ostatní jsou Židi.A jak je všeobecně známo,jakýkoliv Žid nikdy nebyl a nebude loajální k jinému národu.

    OdpovědětVymazat
  9. Nejlepší shoda mi vyšla se Zemanem 29%, to je fak bída. Budu volit Bobošíkovou. Sice ji nemusím, ale ve věcech které jako prezidentka může ovlivnit, se s ní většinou shodnu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím, taky p.Bobošíkovou moc nemusím, ale jediná nikomu neleze do ........

      Vymazat
  10. Taky mi vysla pani Fisherova...jsem spokojena..myslim, ze by ta nase politika nejakou zenskou energii snesla..

    OdpovědětVymazat
  11. Volit chodí pouze ten, kdo nepochopil, že tímto dává souhlas s pokračováním zde vládnoucího zrůdného režimu. Nevěřte tomu, že by se kandidátem mohl stát někdo, kdo není "jejich". Lidi, nebuďte naivní. Převibrování do páté dimenze se, bohužel, zdá stále více být bludem, nicméně to neznamená, že bychom měli s režimem spolupracovat a domnívat, že se poměry možná změní k lepšímu. Jinak chci ještě dodat, že by bylo více než potřebné, abychom v současné těžké době mohli on line diskutovat, zde to ale asi nebude možné. Facebook a Twitter pochopitelně vylučuji předem. Chodí sem více lidí, kteří mají velmi rozumné názory, chybí zde ale možnost propojení, příspěvky se zde objevují až za několik hodin, případně až druhý den a to samozřejmě není to, co mám na mysli. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobrý nápad, tak ho zkus realizovat.
      Založ si blog nebo fórum, nech mu volný průběh - všichni diskutující se okamžitě zhádají tak, že nepůjde o výměnu názorů, nýbrž vulgarit.
      Nebo u toho seď celý den a moderuj, pokud tě má kdo živit.

      Vymazat
    2. "Volit chodí pouze ten, kdo nepochopil, že tímto dává souhlas s pokračováním zde vládnoucího zrůdného režimu." - také to tak přesně vidím viz heslo: "čemu dáváš pozornost, tomu dáváš energii". Já jsem s všemi volbami skončil. V podstatě je to divadlo jako český / evropský fobal. Loutkovodiči to mají pojištěné v jakémkoliv režimu či válkách na všech možných stranách. Proto alespoň pro mne je lepší tyto záležitosti již pro vždy ignorovat a věnovat se rozumnějším aktivitám.

      Ale je také dobré si klás otázky. Třeba: Někteří z kandidátů byly dříve či jsou aktuálně v poslenecké sněmověně / v europarlamentu / v senátu a co za tu dobu udělali pro blaho českého občana dobrého. Pokud jsem o žádném takovém skutku ani neslyšel, tak proč je podporovat na prezidentskou funkci? Že by se najednou probrali a začali konat? Kdo za nimi stojí a komu prospěje jeho či její zvolení? A volit menší zlo, tak to je také asi pěkná hloupost (i zde jsem se snad již jednou pro vždy probudil).

      Nicméně pro příznivce prezidentských voleb doporučuji YT kanál "reformycz" http://www.youtube.com/user/REFORMYcz/videos?flow=grid&view=0, např. video s paní Fisherovou http://www.youtube.com/watch?v=frXHnODeQjc

      Vymazat
  12. Vyšla mi Fišerová- přestože bych ji nevolila. Já totiž nebudu volit vůbec nikoho. Přímá volba prezidenta je totiž jen pouhá fraška, která má zakrýt tu skutečnost, že o prezidentovi je již dávno předem rozhodnuto. Bude jím Zeman. Jsem o tom tak přesvědčena, že jsem si na jeho konečné vítězství vsadila ve Fortuně. Když vyhraji, dostanu 1200 Kč. Já to totiž tvrdím už od doby, kdy se stal prezidentem Klaus. Jeho kámoš Zeman z Prognostického ústavu byl tenkrát z toho tak rozzuřen, že za ním patrně loutkovodiči přišli a řekli: Neplač Milošku, uděláme Tě prezidentem po Klausovi. A ještě jedna moje předpověď: Klaus pochopitelně neodejde do důchodu, ale bude vykopnut za své zásluhy o rozkradení republiky někam na výnosné koryto do EU.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, jestli to bude zrovna Zeman, ale s tím, že je přímá volba prezidenta pouhou fraškou, souhlasím. Sami si dosadí koho chtějí.

      Vymazat
  13. vyšla mi Fišerová a budu volit Fišerovou!!!!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Děkuji za odkaz, vyšla mi také p. Fišerová a chtěla jsem volit p. Fišerovou, takže úžasné!

    OdpovědětVymazat
  15. Nechcete nasho Gasparovica ? Radi si ho s vami vymenime za vasho Klausa... Gasparovic vyhral v denniku Novy Cas prve miesto v ankete "najhlupejsia celebrita"... Premiera mame sudruha Fica.... Proste totalny odpad je ta politika :-).... Ako vasa, tak nasa. Ja by som radsej NEVOLIL. A ked uz, tak zenu. Tu, ktora mi biac "reze" svojimi nazormi a sympatiami, lebo mam aj mozog a aj oci, a obe tieto vymozenosti pri vzakomnej spolupraci umoznuju sirsi pohlad, a teoreticky lepsie rozhodnutie.

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
  16. Tak z těch exotů se teda vybrat nedá,
    a proto budu volit Táňu Fischerovou
    bo chci první českou prezidentku!!!

    PF TF

    OdpovědětVymazat
  17. Zjistěte si kdo je kdo a za co a koho kope... a jinak, president v našem systému je nula, takže jaká křeč?

    OdpovědětVymazat
  18. Ži jako Žid.Proč myslíte,že dotujou Fišerovu kampaň Židi amíci??????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to není regul.Měl dostat 300mil.Co na to ústavní soud?????

      Vymazat
  19. Ted uz jedine Bobosikovou!!!

    OdpovědětVymazat
  20. Vzhledem k tomu, že v médiích jsou omílaní stále jen preferovaní kandidáti ( kdoví kým) a těm zbylým se jaksi nedostává šance na zviditelnění, těším se na to, jak všem vytře zrak někdo přezíraný, někdo, koho si zvolili voliči, ke kterým se v této společnosti vůbec nepřihlíží, a sice mladí lidé, většinou studenti. A protože se jedná především o budoucnost jejich a ne zapšklých páprdů, kteří už koneckonců měli spoustu možností, jak prosadit své kandidáty, kteří vesměs byli v politice již činní ( a vesměs se již znemožnili, např.neschopností předložit a prosadit koncepty, vedoucí k potřebným změnám), dám rozhodně svůj hlas tomu, kdo se vymyká veškerému dosavadnímu politickému byznysu, tomu, koho chtějí volit naše děti, ať je konečně změna v systému a ať pořádně bije do očí možná někdo procitne Olivie

    OdpovědětVymazat
  21. VÝZVA pro jasnou volbu - HLASOVACÍ LÍSTEK č.10 .......... JÁ - jdu volit. Jdu volit prezidenta. Rozhodl jsem se pevně, a kdo má trochu rozumu, udělá to jako já - zvolím našeho nového prezidenta - toho nového. Toho, který mne bude zastupovat jako občana tohoto státu na život a na smrt. Člověka, který se vždy zajímat především o lid. O svůj lid. Musím si sice vytvořit nový hlasovací lístek - lístek č.10 - a vložím ho do obálky !! Budu volit člověka, jehož program se mi líbí mnohem - mnohem víc, než programy a jednání všech současných kandidátů a politiků této země. Prezidenta, který před senátem a parlamentem pronese úvodní větu, na kterou čekám - a víc od něj nechci. Těším se, až zahuláká do řad parlamentu svůj zahajovací projev: "Neblázněte ... co to děláte ?!? Dyť jsou tady lidi !!!!!" JÁ - jdu volit Josefa. JOSEFA ŠVEJKA. ........ Hlasovací lístek přiložen - TOHLE házím do urny.... http://www.ulozto.cz/xDMDqFs/kandidat-c-10-pdf

    OdpovědětVymazat
  22. http://jansedlacekjan.blog.idnes.cz/c/314362/Vetsina-prezidentskych-kandidatu-ma-ve-svem-programu-kolaboraci.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plně s Vámi souhlasím.
      Díval jsem se na duel Zeman Fišer.Pěkné a hnusné divadlo.
      Začnu otázkami.
      Zeman vzal na kampaň peníze od tuneláře.Co na oplátku pro něho udělá?Co mu opět prodá za mrzký peníz nebo dá za 1Kč?V politice a vůbec ve všem nikdy nic není zadarmo.V pol.to platí dvojnásob.Jestli si to někdo myslí ,tak to je mi ho upřímě líto.Už jsme něco dostali zadara od Němců?Jo,dali jsme jim na oplátku za hubičku zlatý poklad.
      Fišer prý dostal peníze od amerických židů.Je zajímavé,že naše servilní noviny se o tom nezmiňují.A už se nemusím ani ptát co dá židům na oplátku.
      Koupil si kompars,Ještě není zvolen a už lže a podvádí.Tak jako jiní komunisté a stb a židi.
      A pan kníže?Už jste někdy viděli/to asi těžko/spíš četli,že by někdo /VLASTENEC/přežil za Hitlera s majetkem celou válku až do 48?Já jedině kolaboranta.Už jste asi zapomněli,jak psali v RP o prvním koncentráku?Tedy o táboře pro nepřispůsobivé.Byla otištěná žádost o postavení prvního/ještě před Hitlarem/koncentráku pro cikány.Třeba něco podobného postaví jeho potomekjednou pro nás Vždyť jablko nepadá daleko od stromu.To nemluvím o jeho restituci podle rakouských zákonů a ne našich.To je jeho první tunel za pomoci zrádce národa.Vždyť je členem Bildenbergu.
      Dlouhý?Co se o něm napsalo o spojení s podsvětím.To by se sem nevešlo.Jeho zaměstnavatelé mluví sami za sebe.To ukazuje na spojení s NWO.Dodnes se kamarádí s obchodníky s topnými oleji
      Nikdo z kandidátů nemluvil o nás,o lidech, o národu o vlasti.Nikdo nebere na vědomí co chce 8 mil Čechů./když nepočítám zloděje,tuneláře,komunisty,stbáky,židy,nebo jejich křížence./
      Jediné malé plus bych zapsal Bobo.Za ten její proslov na Českém Bildenbergu.Ta jediná stála za Čechy.
      Měla by nám říci,kdo je jeho členem.
      O těch ostatních se ani nezmiňuji.
      Proč píši co bylo mnohokrát už napsané?Nebuďte líní a všechno si najdete.
      Jen tak malé opáčko.A bylo by toho mnohem víc.
      Jen věřím/opravdu se mi moc nechce věřit/,že se už náš národ probudí z nostalgie a poučí se z voleb za posladní 23 let a bude volit s rozumem.
      A prosím,nevolíte za sebe ale především za budouctnost našich dětí.
      Bylo by už na čase v sobě probudit hrdost,vlastenectví.

      Určitým lidem to bude znít ras.Ani náhodou nejsem.To není důležité ale co kdo dělá a jaký je.Tady je národ Čechů a měl by mu vládnout Čech. Nikdy jsem neviděl žida aby byl loajální k jinému národu.Ostatně sjte to viděli při návštěvě Izraele jak náš!!!!!!prezident tloukl hlavou o zeď.Rád bych věděl co a komu tehdy přísahal.

      Vymazat
  23. CHCE TO ZMENU - CHCE TO ZENU !!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  24. Aniž bych chtěl radit koho volít, zkusím si odhanout nejbližší vývoj.
    1. Fišer už je prakticky zehry.
    2. Teď nastane globální útok na pozici Zemana.
    3. Nenápadně se bude vyzvedávat pozice Trautnberka, jak on bude zachránce poškozených, které Klaus zbavil možnosti odškodnění
    4. Obchod Nečase s Klausem o restitucích církvi za amnestie bude zapomenout.
    5. Za presidentování Trautenberka dojde k nenápadným přesunům majetků od církví k sudetským němcům!!!!
    6.Klaus se slavně vrátí do politiky jako "zachránce ODS".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak, je po prvním kole. Teď nastane útok, co dím útok..., to bude neskutečná potizemanovská hysterie. Kalouskovy prachy a miliardy pravice sehrajou závěrečnou roli.!!!!!

      Vymazat
    2. Jo a venkov o víkendu bude zpracovávat církev.

      Vymazat
    3. Tak táhle předpověď naštěsti NEVYŠLA.
      Reklama na presidenta ve stylu Muller mix, Muller mix ..... se ausgerecht minula účinkem !!!!!
      Je po volbach
      a kosové si štěstím pletou noty
      .....
      .....

      Vymazat
  25. Volba prezidenta aktualizováno 8.1.2013
    http://www.lecitel-janvas.cz/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.