17. ledna 2013

Léčba půstem


Milu
9:48 (před 35 min)
komu: mně
Léčba půstem! - Tělo Ing. Dvořáka zachvátilo zhoubné nádorové onemocnění a chirurgové už jen bezmocně krčili rameny. Za dohledu ošetřujícího lékaře nakonec podstoupil tzv. Breussovu léčebnou kúru, spočívající ve 42-denním půstu, respektive dietě o čaji a zeleninových šťavách. Zvítězil. Dokument natočil režisér Viliam Poltikovič pro cyklus Zpověď v roce 2000 ve společnosti FEBIO.

Zveřejněno 16. 1. 2013

22 komentářů:



  1. Citujem text : "...Ctnosti jako překážky v růstu
    V oblasti duchovna lidé mimo jiné věří, že když se budou chovat určitým způsobem, výsledkem bude, že se stanou lepšími lidmi. Podle rozšířeného názoru je špatné zabíjet kvůli potravě, a proto je vegetariánství často hodnoceno jako součást duchovního hledání. Například Buddha byl dobře známý vegetarián. Stejně tak Adolf Hitler a Mussolini. U Buddhy to byl výsledek jeho vývoje a ne něco, co děláme proto, abychom se stali dobrými nebo oduševnělými. U Hitlera a Mussoliniho to samozřejmě nezpůsobilo jejich duchovní nebo osobní zdokonalení. Naopak je možné, že právě tento faktor způsobil jejich nevyrovnanost.
    Vegetariánství může být výsledkem osobního růstu. Většina lidí si osvojila tento způsob s nepatřičnou námahou, aby se stali „dobrými“ nebo oduševnělými. Při takovém osvojování jsem zjistil, že vegetariánství je trvale nevhodné a mnohokrát bolestné pro osvojitelův fyzický i duchovní růst. Fyzicky se často projevuje všeobecná slabost jako následek nedostatku asimilovatelných proteinů. I když je člověk zdravý, kvalita lidské energie se mění. Psychicky je mnohem nižší hladina lidské energie, i když fyzický pocit člověka je dobrý, nebo i lepší. Vegetariánská strava působí velmi často jako uklidňující činitel a negativní pocity a myšlenky jsou odstraněny a odsunuty. Toto je opak toho, co potřebujeme na duchovní cestě. Na duchovní cestě je potřeba odsunuté myšlenky a pocity vynést na povrch vědomí. Pokud si tyto věci nezačneme uvědomovat, bude to znamenat, že nás budou nadále vést k destruktivním vzorům žití. Pouze díky znalosti obsahu našeho vědomí mohou být destruktivní složky odstraněny. Uklidňující prostředky nebo potlačování je na překážku vývoje potřebného k uvědomění.
    Na působení proti tomu jsem v několika příkladech experimentálně navrhl, aby lidé začali jíst maso. Bez výjimky sami v krátké době zjistili, že začínají být neklidní, naštvaní nebo častěji deprimovaní. Není pravděpodobné, že by maso samo o sobě mohlo vyvolat takové reakce, zvlášť natolik odlišné. Maso jen dodalo duchu energii, takže skryté a potlačené pocity mohly proniknout napovrch. Jakmile se tyto projevy jednou dostanou do vědomí, lze s nimi naložit nejrůznějším způsobem. Po určité době se tito lidé prokousali svými zápory a pohybovali se směrem k narůstajícím pozitivním stavům, které nebyly závislé na jejich stravě.
    Kdybych místo učitelem byl bachařem v přísně střežené věznici, udělal bych opačný pokus. Žádal bych, aby vězni dostávali vegetariánskou stravu. Násilí by jim bylo vzdáleno a dali by se lépe zvládnout, dodržovali by snáze vězeňský řád. Od té doby, co mám zájem na tom, aby se lidé vyvíjeli a byli informovanými, nechci, aby psychologicky potlačovali záporné pocity. Chci naopak, aby se propracovali těmito oblastmi tak, aby nalezli svou pravou podstatu, která je místem pozitivity a klidu, neposkvrněná skrytou negativitou. Když budete vegetariánem, stanete se lepším člověkem v obecném slova smyslu, budete méně naštvaní, příjemnější atd., ale nestanete se buddhou. Předpoklady pro to totiž vytváří pouze kvalita vědomí.
    Vegetariánství sloužilo jako pomůcka pro ujasnění, že jedinec nemůže dosáhnout opravdové změny vnějšími zavedenými pravidly nebo morálkou, jakkoli to může být dobře myšleno. Výsledek takového úsilí je povrchní a často přijde vniveč následkem stresu. Člověk se nepoloží z opravdové změny, která spočívá čistě v odstranění překážek, které zakrývají naši pravou podstatu. Opravdová proměna přichází z nitra a mění vnější chování. Vytvoření nebo přijetí něčeho, co je označováno za ctnost, může opravdovou proměnu velmi znesnadnit..."

    odkaz na text : http://www.viaaltera.sk/byt-dobry-jeste-neznamena-byt-buddhou-aneb-pasti-na-ceste-osobnostniho-rozvoje/

    Dakujem za zverejnenie :-)

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaroslav Dušek: Mně se líbí vysvětlení, že blíže ke světlu je rostlina. Potřebujeme do těla dostat energii a většinou jde o tu sluneční, světelnou. A my jí dostáváme přes to jídlo. No, a rostlina je blíže k slunci než maso, protože je vlastně z toho světla a vody utkána. Maso vznikne až o kousek dál od slunce, protože zvíře musí tu rostlinu sníst nebo musí dokonce sníst i jiné zvíře. A často žere různé léky, odpady či dokonce kaly. A to si my potom vpravujeme zase do svých těl.
      Dokonce existuje názor, který říká, že jídlo vám energii odčerpává. Že jídlo jíme, když máme energie moc a potřebujeme ji srazit dolů. To se mi líbí, neboť si dobře pamatuji stavy únavy po větším jídle či dokonce po nějaké žranici. Začalo mi to být divné a nepříjemné, že když se najím, cítím se těžce a unaveně. Tak jsem jídlo omezil a bylo mi lépe, celkově. Opět jde o mentální návyk, třikrát denně se přejíst, přitom když jíte málo, klidně obden, je vám výborně.

      http://www.2012rok.sk/wp/strava-a-ocista/13817-jak-vypada-denni-jidelnicek-jaroslava-duska

      Vymazat
    2. K pôvodnému príspevku Mareka: Mám pocit, že niečo na tom bude. Moje osobné skúsenosti to potvrdzujú.

      K prvej reakcii: Taktiež sa mi to páči, avšak myslím, že je to OK, len ak je to v súlade s našimi pocitmi. Ak sa do podobných zmien v stravovaní musíme nútiť, ak je to o "znásilňovaní" samého seba alebo svojho tela, podľa mňa to oveľa viac škodí - len to niekedy trvá aj dosť dlhú dobu, kým si to človek uvedomí. Asi najrozumnejšia rada sa mi javí: "Riaďte sa svojimi pocitmi. Jedzte na čo máte chuť a v takom množstve a tak často, ako cítite, že Vám prospieva." Samozrejme mnohí ľudia (vrátane mňa) majú niekedy (alebo aj často) problém rozlíšiť, čo je ich vnútorný pocit (hlas vyššieho Ja, ap.) a čo sú myšlienky, alebo jednoducho pažravosť. :)
      Krásny deň.
      alexk

      Vymazat
    3. Ja po jedle nie som takmer uplne nikdy unaveny - a nikdy, ked ho jem v dobrom rozpolozeni. Co vlastne jedavas ty ? A.... Jest obden ? Z dlhodobeho hladiska ? .... A ako potom budem vyzerat ???.... Ci zase zafunguje niekoho parazit a povie "neries povrchne veci, oci klamu, ide o POCITY, vysostne len o ne, oci do toho neplet !..." ?.... Akeho muza chcu zeny ? Poviem to, rebrateho bez svalov chce NAJMENEJ zien. Preco ? Lebo takto zdravo zijuci muz nema vyzerat. Ja som tak vyzeral. Stale som stihly, ale rebra mi uz nevidno, a mam....SVALY. A to jem 3 krat denne (raz ci dva krat tyzdenne len 2 krat, napr cez vikend), vysoko energeticku stravu, hutnu, a cvicim 3 krat tyzdenne. Vyzeram stale lepsie, som usmievavejsi, pokojnejsi... Dakujem, mäsko, vajicka, maslo, mast, zeleninove stavy :-)....
      Mimochodom, ani 40 dnova hladovka neodstrani ZLCNIKOVE A PECENOVE KAMENE (ci tvrde ci makke, ci piesok...).... Pricombpecen je CISAROVNA ZDRAVIA.... Ja osobne kedze nemam ziaden nador, sa vzdavam hladovky..... Mna viac zaujimaju joginske detoxikacie organizmu.... Pri nich sa aspon nedtraca svalova hmota.... Mizne akurat odpad z celeho organizmu, ale BEZ straty svaloviny. A to mi vyhovuje :-)

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    4. Teraz mi nieco napadlo....Pekna MOJA myslienka (kyoru mozeme mat v sebe viaceri).... Naco sa priblizovat k Slnku len cez rastlinnu stravu (co je podla mna aj tak somarina), ked savmozeme cez maso a zivocisne kvalitne produkty priblizovat k zivotu (vajce), svalom (sbalovina zvierata), a k SRDCU ???..... Slnko predsa svieti na vsetkych..... UDERNA POZNAMKA : Len mi prosim nehovor, ze rastlina ma blizsie k uvedomeniu a osvieteniu, nakolko ona prijima Slnko este viac nez vegetarian, a udaene ovela viac, nez konzument (aj) mäsa...... :-).... Vies aky je najinteligentnejsi papagaj ? ...Nestor Kea..... Preco ? .... Je mäsozravy. A inteligencia nech sluzi duchovnemu rastu, lebo ta prava inteligencia nie je intelektom, ktory od prirodzenej oslavy zivota skor UTEKA, akoby k nej viedol .... Intelektuali nech si ostanu s kavickou a cigaretkou v bare..... Herci, rozni umelci, depresie..... Ide to casto ruka v ruke...... Kto ich obdivuje ? Ja nie. Ja obdivujem len tych, ktorych ZIVOTY su umelecke diela. Obdivuhodne. PRE MATKU PRIRODU. :-)

      Marek & Marek G.

      Vymazat
  2. pes si pro dobré trávení dá menu trávu,nebo rovnou extrement,ačkoliv posléze nadále hýří zdravím,olízne kojenci vedle v kočárku tvářičku,který najednou trpí alergií.....kdepak je bdění a rovnováha homo erectus?

    OdpovědětVymazat
  3. on to jára da Dušek bere z gruntu poctivě....BEZ AUTA kvačí pěšky po silnici dvacet minut na černošickou zastávku,kde mu každých 25min,jede vlak zvaný CITY ELEPHANT do Prahy...začal u sebe a system 100 opic ho bude následovat...

    OdpovědětVymazat
  4. Anonym 12:39...... Tie teoreticke nazory ktore tu ponukas, ma nevyvedu z reality... :-).... Chces dom ? Zacni rubat drevo, alebo pripravuj hlinu na tehly.... aby si mohol vyrobit dosky, alebo tehly.... Nekupuj tehly ani dosky, je to uz hotove, je to dalej od slnka a od prirody BEZ TOHO, aby to preslo tvojimi rukami..... Pozor, stratis tym padom energiu. Energiu, ktorej mas podla nejakej "uletenej filozofie" tak vela, ze musis jest, aby si ten prebytok energie utlmil jedlom.... ..... Nie je ti to smiesne ?.... Ja ako zivocichojedlik sa nenecham oblbnut nazorom, ze to, co doda nejakemu vyhladovanemu putnikovi energiu (a vedz, ze najviac mu ju doda mastne mäso), v skutocnosti energiu ubera...... Cim dalej, tym viac pouzivam vedenie, nez vieru. A to vedenie prichadza cez respektovanie selskeho rozumu ktory ma kazdy v sebe, akurat nie kazdy ho v dostatocnej miere objavil...
    No len, over si tu maxienergiu vyplivajucu z nestravivania sa jedlom NA SEBE. Skusenost ta NAUCI.....aka je to somarina. :-)
    PS : Samozrejme, hladovka je nieco ine.... Hoci ja dom ani pri nej nepocitil zvysovanie energie...... Co ked je to len blud (to zvysovanie energie pri hladovke) ?..... Co ked je to len TEORIA povazovana za idealny priebeh hladovky, ktoru mozno okusi jeden z tisica (lebo by sa napojil na energiu univerza), ktori by ale po prekroceni 60 dni bez jedla (teda po nerespektovani vlcieho hladu) aj tak zomrel ??... A z coho by zomrel ? Z prebytku energie ?.... Daj si coby len 10 dnovu hladovku, a skus pri nej cvicit v posilnovni.... Budem ti gratulovat, ked ta neodnesie sanitka. .... Ci si nemyslel seba v spojitosti s nabijanim sa mnozstvom energie (pri vyluceni jedla, ktore, ako papagajujes, berie telu energiu), ale niekoho ineho, KOHO NEPOZNAS, NEVIDEL SI HO, ALEBO TO PROSTE NEMOZES OVERIT ? ...Aha, a sme doma..... :-)....

    Marek & Marek G.


    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.pentablue.net/temata/07007.html

      Vymazat
    2. Najsilnejšie zvieratá(kone, voly, slony) nejedia mäso, mäsožravé zvieratá (šelmy) nie sú silné, ale skôr agresívne. Takže je predpoklad, že človek k tomu aby mal silu nepotrebuje jesť mäso. Ja som 17 rokov vegetariánka, manžel je vegetarián od detstva. Mäso som prestala jesť z lásky k zvieratám, neznesiem pocit, že by kvôli mne muselo byť zabité zviera. Nemala som problém prestať jesť mäso, pretože mi nikdy nechutilo. Myslím si, že do vegetariánstva by sa človek nemal nútiť a zrieknuť sa mäsa by sa mal až vtedy, keď to tak cíti. Rešpektujem ľudí, ktorí jedia mäso, je to ich voľba a neodsudzujem ich. Ale ja sa bohužiaľ stále stretávam s neskutočnou netoleranciou zo strany nevegetariánov. Takmer vždy keď niekto zistí, že som vegetariánka tak ma začne presviedčať aby som začala jesť mäso, pretože si ohrozujem zdravie, alebo ešte častejšie sa stretávam s výsmechom. Vážim si slobodu a preto ju nechávam aj iným. Slobodu žiť a konať tak ako si myslíme, že je pre nás najlepšie. Prajem všetkým veľa tolerancie a lásky. Jana

      Vymazat
    3. Jan(k)a, neporovnaval by som sa so zvieratami..... Ty vari ano ? Slony trpia artrozou, kone a voly su otrokmi..... Tomu mam tlieskat ? Aha, uz viem, preco sme take ovce..... Cele generacie konzumujeme hlavne rastlinnu potravu a prebytok sacharidov v nej.....hlavne vo forme obilia..... Zeby toto bol dovod sucasneho sveta a tych OVIEC, volov a konov (v ludskych telach) v nom ???... Dva krat by som sa tomu nedivil..... ;-)

      Msrek & Marek G

      Vymazat
  5. Pekne receny nazor Jano, on to mozna ten Marek nemysli zle, ale nahony z toho citit nevyrovnanost a az komickost, staci se podivat na cetnost prispevku a jejich formu. O fakticke strance veci ani nemluve. Maso je hloupost, maso na nasem taliri, je to jen zvyk, tradice, pohodlnost a chut... Jsme stavbpou tela bylozravci, nemame jediny instinkt co maji masozravci, maso nam zpusobuje mnoho obtizi a nehlede na to, co to zpusobuje planete. Tyrani zvirat ovlivnuje nas vsechny, i ty co ho neji, jak "fyzicky" skrze vse co je s tim spojeno (odlesnovani pralesu, znecisten vod, ty skutecne skodlive plyny, ne to protezovane lzive CO2), tak energeticky, to peklo v tech tunach koncentraku na planete, ten strach a bezmoc a utrpeni miliard tvoru tvori I NASE pole, ve kterem zijee... Jak se tu porad chcete povznaset nekam nevim kam do jake dimenze, kdyz nesundate tyhle bryle na tak elementarni vec se nedivate rozume, ale skrze sve zvyky... Ktere nam byly vtluceny do hlavy v relaitvne nedavne minulosti... Proc asi... Nemyslim to nijak zle, nikoho se nechci dotknout, kazdy se yvijime, ale M M a jeho prispevky... to je uz trochu fanatizmus, trochu lehkosti do te horlivosti chlape ;-) JSem vegan, denne sportuji nekolik hodin, hlavne horolezeni, kde sakra potrebujes silu, v zime podnikam polarni vypravy na daleky sever, kde "plati" pravidlo ze bez speku a salamu neprezijes... Sam jsem tomu roky veril... az jsem to zkusil coste... A ono to jde a jde to moc dobre... JDe o to chtit skutecnou zmenu, ne jen tu pohodlnou... Mejte se hezky a bezte ven, je tam uzasne... Petan :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petan, ďakujem za pekný príspevok. V podstate súhlasím takmer so všetkým, čo si napísal. Avšak chcel by som zdôrazniť, že na vlastných chybách som sa naučil, že každý sme iný a žiadne univerzálne recepty dobré pre všetkých neexistujú. Zatiaľ to cítim tak, že niektorí aspoň nejaké živočíšne zložky v potrave momentálne ešte potrebujeme. Ale dúfam (chcel by som napísať, že viem alebo aspoň verím), že už čoskoro nastane doba, keď všetkým bytostiam na/v tejto krásnej matke Zemi bude stačiť energia v iných formách a už nikto nebude potrebovať jesť (alebo aspoň jesť živočíšne produkty) a všetci tu budeme krásne v Láske nažívať. :)
      Čo sa týka súčasného žiaľ asi stále veľmi prevažujúceho spôsobu získavania živočíšnej "potravy", to je samozrejme naozaj tragické a veľmi túžim po tom, aby sa to čo najskôr zmenilo k lepšiemu (aj pokiaľ by trvala potreba konzumácie živočíšnej potravy). Verím, že s vývojom vedomia ľudí bude prirodzene stále viac ľudí inklinovať k ľahšej a svetlejšej strave a aj to bude stále viac možné (aj čo sa týka potrieb ľudského tela).
      Ešte dodám, že verím, že aj rastliny cítia a vnímajú (ako do určitej miery všetko, čo existuje) a teda téma spôsobu získavania potravy by sa dala rozšíriť aj na rastliny, avšak tzv. "živočíšnu výrobu" vnímam v momentálnom stave ako omnoho závažnejšiu pre vývoj na Zemi. Ale aj preto dúfam, že už nie je až tak ďaleko doba, kedy by sme jedlo nepotrebovali vôbec, alebo by nám stačilo to, čo nám matka Zem a jej deti dávajú prirodzene (plody, orechy, ...).
      alexk

      Vymazat
  6. Zasadni film na tema rakovina, maso a pozadi nemoci a podfuku na lidech ze strany vlad a farma korporaci, jen potvrzujici zdejsi film:

    http://vimeo.com/28617527

    A tady treba clanek na ktery jsem narazil dnes: http://www.petr-pavlicek.cz/products/jak-je-to-s-rakovinou/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonym 23:44 : .... pozri na "stravovaciu pyramídu WHO - Svetovej zdravotníckej organizácie - skorumpovanej" ....... Na prvom mieste sú obilniny, na poslednom mäso a vajíčka (ak si teda odmyslíme sladkosti, ktoré sú na úplne poslednom - a to len preto, aby sme mali vieru k WHO tabuľke nakoľko všetci vieme, že sladkosti škodia - o nič iné im tým nešlo...).... Prečo asi ??? Aby bolo čo najviac pacientov....;-)
      LUDIA, OTVORTE OCI, veríte WHO ??? :-)))...

      Marek & Marek G.

      Vymazat
  7. Vážim si skalných vegánov, pre ich vôľu. Už v Starom zákone sa spomínajú židia ako jedáci baraniny, kedže v pustinách bolo možné len pastierstvo. Takže ak mäso, tak len kozy, ovce, kozie mlieko, a pod.
    Z takého mäsa veru nepriberiem, ale čo ked obchod toto veľmi valne neponúka, ale ak musím zeleninu, tak jem koľko to dá, jedno, či varenu, alebo surovú. Ja by som preferoval pomer! Pomer mäsa a zeleniny.Jenoznačne 1 : 6! Moja stará mama varila mäsité jedlo raz v týždni, a to nedeľu. Celkom to sedí.
    Dožila sa 96 rokov, a pritom zeleniny veľa na výber nemala, ako je to dnes, (zemiaky, kapusta,fazuľa - bol základ). A potom verím jednodňovej pôstnej kúre, dá sa to zvládnúť, a črevo si oddýchne.Ja však medzi pôst počítam aj celodenné pitie čaju, alebo minerálok. Jan Werich hovorieval: "Jez do polosyta, pij do polopita!"

    OdpovědětVymazat
  8. Marku, přeju ti, že si užíváš života se vším všudy, a cením si, že nás chceš osvítit, ale jsi někde úplně jinde. Ten článek Léčba půstem vůbec není o vegetariánství. Tvé mladicky horlivé příspěvky jsou tu jen proto, že doufám, že vyvolají moudré reakce čtenářů. Až přijde čas začít se probouzet, on už ti život naservíruje, co je třeba. (:-)))

    OdpovědětVymazat
  9. Ja som si pred časom urobila detoxikačnú kúru, keď som 2 týždne pila koktail voda, javorový sirup, citrón a kanejské korenie. Problém som mala iba na druhý deň, keď mi začala ,,trešťať" hlava, čo bol dôsledok odburávania toxínov. Dala som si porciu kuracieho vývaru a potom to prešlo. Po celý čas kúry som sa cítila dobre, nemala som ani hlad. Som kávičkár, ale kávu som nepila a nechýbala mi. Tu je link, ale ja som nepila Madal Bal, ale tmavý javorový sirup bio. Ostatné som dodržiavala.
    http://www.neera.sk/
    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarka, dala si si porciu kuracieho vývaru a potom to prešlo...... Zaujímavé... Ale nájdu sa aj ľudia, ktorí povedia, že si urobila veľkú chybu, lebo tým že ti prestala trešťať hlava (vdaka kuraciemu vývaru), tak sa vlastne údajne detox. kúra skončila - vinou chutného kuracieho vývaru... :D :D....
      Ja - s triezvou hlavou uvažujem takto : To, čo niekto označuje ako "dôsledok odbúravania toxínov", môže vyzerať aj úplne inak ako trieštenie hlavy.... Stačí si urobiť DETOX, ktorý nie je o prijímaní len vody, či nejakého "koktailu", hoci by ním boli aj šťavy plné sacharidov.....
      Skúste si urobiť JOGINSKE DETOXIKACIE...... Očista pečene na hrubej úrovni (kamene idú preč - vidíte to), očista žalúdka zvracaním nalačno 1 liter slanej vody, derivačný kúpeľ (očista od odpadu v telesných tkanivách - svaloch, atd...), očista hrubého čreva urinovým klystírom, kúpel v 3-4kg soli - osmoza = detoxikácie, kupel v 200g himalásjkej soli - remineralizácia, kupel v 300-400g sode bikarbone (trvajuci 2-2,5 hodiny) - odkyslenie cez pokožku.... ( atd..... Ja som si všetko toto UROBIL X (v niektorých prípadoch XY krát, v niektorých sa dostanem za chvíľu na XYZ krát).
      A POKIAL VIEM, NIKDY SOM NECITIL NEPRIJEMNE DETOXIKACNE PREJAVY, a to som urobil pre svoje zdravie detoxikáciami oveľa viac, ako veľká väčšina z vás. A prečo mi netriešťala hlava ???? ... Lebo som neprešiel na detoxikáciu, ktorá pozostáva LEN zo sacharidov, trvajúcu niekoľko dní....... ;-)....
      Sacharidy sú totiž pre naše telo PODRUZNE, a je najvyšší čas, aby si to ľudia uvedomili... A potom ostáva už len jedna cesta - živočíšne produkty ako HLAVNA zložka potravy. Alebo NECHCETE ??? O.k., tak si aspoň robievajte mnou spomenuté detoxikácie..... Aj to urobí veľmi veľa..... Ziviny vám to síce nedá, ale krásne to prečístí organizmus (mnou spomínané jogínske detoxikácie)... :-) ...
      Napr. dnes mám za sebou shankapraksalanu (akurát som si po nej nedal ryžu s maslom, ale hovädzie mäsko s maslom a špenátovým pretlakom - a ešte stihnem dnes ísť aj cvičiť =)...mierne...)..... Už asi desiatu. Robím si teraz totiž antiparazitnú kúru (každý máme parazity) s názvom "TROJCATKO", a povedal som si, že je dobrý nápad dopomôcť vylúčeniu parazitov pomoci paliny pravej, klinčeka a lutolovho roztoku, aj s dopomocou shankapraksalany, aby to čo sa vylučuje hrubým črevom, si rýchlo našlo cestu von, a nevstrebávalo sa to späť do organizmu... :-)

      NECH SA HRUBA A "JEMNA" OCISTA SPOJA V JEDNO........ Inými slovami - kamene z pečene a žlčníka dáte preč len očistou nahrubo (BUM-BAC, tak to je...čo si budeme hovoriť...), ale zas vyčistiť pečeň na molekulárnej úrovni, to chce napríklad tinktúru z ostropestreca mariánskeho... :-) Jedno bez druhého je VELMI NEUPLNE :-) ...
      Tak isto je totálna blbosť robiť si len klystíry či shankapraksalany, ale pritom nečistiť nahrubo pečeň.... Ja som tak robil, nevšímal som si pečeň.... A hrubé črevo vyčistené a ozdravené, no pečeň plná a plná kameňov a piesku (nazbierané od narodenia).... A kamene má každý z vás, hoci nie sú vidno na ultrazvuku.... Verte mi, ani mne nebolo vidno !! . :D :D :D... Ale vyšlo mi ich asi 2dcl + 2dcl piesku (za 7 očíst).... A na najbližší spln dávam znova očistu....;-)....
      Ked už sa bavíme o tých čistách....;-)...

      VSETCI máme v sebe rôzne parazity a telesné znečistenia, a ked si niekto myslí že ich odstráni len športom a stravou, ktorú ON považuje za správnu, tak... JE NA VELKOM OMYLE..... Bez hrubých očísť organizmu NIE JE SANCA.....

      Marek & Marek G.

      Vymazat
  10. do Somalska s vami, tam by vas hned presli tieto vase inteletualsko filozoficke rozmaznane debaty:) uz neviete, co od dobroty a blahobytu..keby ste skoncili sami na opustenom ostrove, dobre by vam boli aj pandravy:)) nepovysujte sa nad ziadne jedlo, lebo dobre je z kazdeho rozku trosku:) ked mate v poriadku hlavu, a robite a jete vsetko s mierou a laskou, neskodí nic:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konečně moudrá odpověď....mluvím z vlastní zkušenosti.
      Téma "jídlo" je podle mě téma ega.
      O něčem jiném, je téma filmu. Tam změna stravy patří. Alenka

      Vymazat
  11. Chemoterapie znamená konec
    http://www.wmmagazin.cz/view.php?nazevclanku=dr-dochtor-chemoterapie-znamena-konec&cisloclanku=2012110008

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.