20. ledna 2013

Louise Hay objevuje tapping/ťukání

Tak už mám přeloženo slíbené video s Louise Hay, zmíněné v článku Ťukání - tapping: revoluční metoda, která vás zbaví strachu, stresu i bolesti.

Louise Hay je neuvěřitelná. Je jí 86 let, napsala několik knih, té poslední se prodalo 50 miliónů výtisku. Je to "královna pozitivních afirmací". Mohla by se tvářit povzneseně, ale ona je nadšena touto novou metodou a začíná ji používat! Krásné a moudré video.

Pokud jste tapping ještě nevyzkoušeli, rozhodně to zkuste! Já už mám za pár dní pár dobrých zkušeností (:-)))

http://youtu.be/MCP0HhOvw4Q

Louise Hay a Nick Ortner: Tapping a pozitivní afirmace
Nick Ortner, nadšený terapeut metody EFT/tapping/ťukání a pořadatel každoročního "Světového summitu tappingu" dělá "terapeutický rozhovor" s Louise Hay.




6 komentářů:

  1. Dobrý,ale normální lidi si ťukají na čelo.

    OdpovědětVymazat
  2. Minulý týden jsem objevil taping. Matrix energetics mi asi nefunguje. Mám spoustu zdravotních problémů, ale o tom nechci psát. Můj pes má rakovinu. Od června ho držím při životě - v dobré kondici, zkoušel jsem MMS - tam byl problém že mu to smrdělo a nechtěl to brát. Stále používám konopnou tinkturu a mast. Asi měsíc mu dávám koloidní stříbro. Ale že by to vypadalo na uzdravení - to ne. Myslíte, že by bylo možné použít EFT a jak? Poradte. Děkuji Mac.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den. Zadejte si na internetu Jedlá soda a javorový sirup. Jedlou sodu bikarbonu v lékárně. Javorový sirup je k dostání ve zdravé výživě. Na internetu jsou přesné recepty.Četla jsem tam,že se vyléčil pán z rakoviny prostaty a jeden pán léčil psa z rakoviny kostí. Lékař nedával psovi naději a je to rok a pes žije. Na internetu si to prostudujte. Pes nesmí slodkosti a solit. Za skoušku to stojí. Přejeme úspěch a štěstí.

      Vymazat
  3. rakovina mívá psychické pozadí, tedy nějakou odblokovávací metodu, která dokáže najít a odtranit příčinu (u zvířat se to dělá přes člověka)
    (u mně nikdy ale nic takovému nefungovalo, ale mnoha lidem jo)

    googli léčba rakoviny pomocí zeleninových štav
    princip je v tom, že se jedná o stravu, která velmi nabuzuje imunitni system, ale rakovina z něj naopak skoro nic nemá

    modlitba k panu jesisi kristu za uzdravení, za to, aby se děla jeho vůle, za odpuštění příčin vzniku

    OdpovědětVymazat
  4. Zvířátka, žijící s námi v těsném kontaktu a každodenně, přebírají na sebe naše problémy i nemoci - podobně tomu bývá u dětí. Bylo by třeba začít s léčením majitele pejska, zvláště píšete-li o "spoustě zdravotních problémů". Určitě je třeba to řešit individuálně, ale slabší článek na sebe většinou přebírá potíže toho silnějšího, který to nezvládá. Je to i z veliké lásky a soucítění, které ještě nejsme schopni nahlédnout. Také máme pejska a léčíme ho vždy spolu s námi, i když se na něm naše příznaky ještě neobjevují - homeopatií, vitamíny, masážemi atd. Pokud máme něco akutního, snažíme se ho držet stranou od konkrétní osoby - tj. moc nehladit, nepřipouštět těsný kontakt, dokud se problém nevyřeší. Nikdy není pozdě. Odvahu !

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím Orgoneti - prihováram sa v týchto rozvírených časoch za umiestnenie do popredia , znova toto video s Luisou Hay. Stalo sa mi už pri prvom pokuse ,že ihneď po prvom preťukaní sa moje pnutie u pupku zázračne upravilo. Veľa ľudí sa dnes potrebuje stíšiť. Ďakujem, B
    a chcem vyjadriť podporu tvojej práci, vážim si ju.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.