4. ledna 2013

Manipulace počasí 4. 1. 2013

Koukám, proč se nám dnes tak rozpršelo, a samozřejmě je to vše jako vždy uměle manipulováno.
Oblačnost postupující k nám od severu je pěkně vláknitá - vytvořená z chemtrails.

Spuštění srážek bylo vyvoláno "žlutým třeskem", patrným na nočním snímku (to jest, krátkodobé opražení horní vrstvy oblačnosti radiací). (Žlutá barva na nočním snímku vůbec dle popisu nemá co dělat.)

Německý radar vytváří haarpové kruhy až k nám, hezký oblouček právě nad jižním českem ...

http://www.youtube.com/watch?v=ESSo4RBFSUE



Kolem Španělska obeplouvají chemtrails:

http://www.youtube.com/watch?v=kPSyjRIXEV8



Nad Egyptem vznikly na radiační povel klimateroristů všude naráz mraky, které pak pochodují v zástupech (cloud streets):

http://www.youtube.com/watch?v=wl833sxIiFc



Chemtrailsová vláknitá oblačnost nad Atlantikem (záp. od Islandu¨):




Prostě, není kouska boží oblohy nad naší planetou, který by klimateroristé nechali chvilku na pokoji. 

16 komentářů:

  1. Navíc byla dnes okolo desáté hodiny (9UTC) vidět nad jihozápadem Polska oblačnost uspořádaná přesně do pravého úhlu.

    OdpovědětVymazat
  2. a na Moravě již začali tvrdě odpařovat! Buchlovice až Vyškov, poměrně všude husté oblasti mlhy. Tu odpařenou vlhkost přesunou do Alp, a tam pustí sníh. U nás máme smolíka!

    OdpovědětVymazat
  3. Létají 24 hodin, někdy od září, nad naším územím, a Evropou.Proč? Tuto otázku si stále kladu dokola a snažím se zachytit info. Dle mě, není jasné odpovědi, nebo je dobře utajená,pro lidi. Změnit počasí- ano, ale co dál? Chemií ničí rozsáhlé území, poškozují přírodu a lidi, zvířata, bytosti. Je místo, kde nelétají? Proč by si ničili planetu, na které jsou s námi? Vzduchem se to rozplazí po celé planetě! Otráví se vše, spodní vody,potravinový řetězec ale i pro ně, jejich děti. Neříkejte mi, že žijí odděleně ve skafandrech s plnou klimatizací domů, aut a potraviny si vyrábějí ve sklenících s filtry na vodu a vzduch. Hermetikcy vše uzavřené.Že ti oni, nechodí ven. Na druhou stranu nevěřím jejich stupidnosti, že nejsou si vědomí co činí- dopady. Každá země má své výsostné vzdušné území....a oni si jím létají napříč a nikdo nic neví. Proč? Co se to děje? Kdo za tím stojí? Kdo financuje tuto strategii, která musí jít do miliard, nebo bilionů korun, za ty leta.Co sledují za cíl? Opakuji- jsou mezi námi, žijou na planetě jako my všichni...jsou odolní? Chránění? Oni a jejich blízcí? A pak, jak odstraní jedy z vod a zemin po planetě? Sakra, co to jeee?!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Položil jste výborné otázky, na které ovšem nikdo z nás obyčejných smrtelníků nezná odpověď. Jedno je jisté, že naše politická „elita“ , lépe řečeno prodejná vrchnost o tom všem moc dobře ví, ale zarytě mlčí a vůbec nic s tím nedělá. Přestože i oni i jejich děti konzumují jedy z chemtrailsu. Jsou nebetyčně zkorumpovaní, mají obrovské platy- a to je udržuje v přesvědčení, že jich se chemtrails netýká, protože si zaplatí dokonalou VIP lékařskou péči a ze všech nemocí se dostanou.

      Již jsem zde psala, že nejvíc chemtrailsované jsou severní Amerika a Evropa, ale že existuje stále ještě plno zemí, kde se nechemtrailsuje. Možná k nim patří i Rusko, kam se veškerá globální „elita“ po čase přemístí. Ve středu byl v TV hodinový pořad o Izraeli- v celé Izraeli nikde ani jediná chemočára. Dcera se teď vrátila z Thajska- rovněž nikde ani jediná chemočára. Vloni jsme byli v Emirátech- také nikde ani chemočára.

      Možná časem vše svedou na mimozemšťany- že oni nic, že to vše dělali nepřátelští mimozemšťani. Náznaky již tady jsou ve formě videí, kde lidé z tajných služeb CIA vykládají, že již v roce 1954 Zemi navštívili zelení mužíčkové.

      Vymazat
    2. Já sem jeden z nich ale nic ti nepovím.

      Vymazat
    3. V Izraeli že se nechemtrailsuje? Stačí se podívat na satelitní snímky Eumetsat. I emiráty jsou ze satelitů vidět počmárané.
      Totéž platí o Rusku, chemtrailsuje se tam vesele.
      Thajsko nevím, tam neznám žádný satelit.
      Geoinženýrství je provozováno na celé planetě, bez ohledu na státy a světadíly.

      Vymazat
  4. Zastiňují slunce a možná i nějaké blahodárné paprsky potřebné pro vzestup. Nevšimli jste si, že už je už hodně dlouho i přes den převážně tma?

    OdpovědětVymazat
  5. Koukám že nejsem jediný kdo si všiml, že od září nastala změna a mnohem víc létají. Navíc v říjnu byl delší dobu vyřazen z provozu radar v Brdech a od té doby víc kroužkuje, všiml si toho někdo? Jakoby když se nepovolil postavit nový vojenský radar, tak u tohoto jen dodali novou technologii, aby alespoň něco měli...

    OdpovědětVymazat
  6. Přečtěte se knihu od Stevena M. Greera - Utajovaná pravda. Jde o to, že elita, chce uspíšit návrat Ježíše Krista, který má přijít před koncem světa. Čili chtějí ten konec světa uspíšit. Je to hodně, hodně zjednodušená odpověď, přečtěte si tu knihu, někde ji ještě budou mít (poslední výtisk jsem koupil v Luxoru na Václaváku já), je myslím i na uloz.to.cz.

    OdpovědětVymazat
  7. Myslím si, že ONI jezdí do Švýcar, a tam 100% tohle není, to by si Švýcaři nenechali líbit. Byla jsem tam v letech 2005-8 a toto tam nebylo...lidi, octujte, já rozpouštím mraky myšlenkou,
    spojme síly, jde to. Slunci zdar. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozpustas mraky myslienkou ? Si Ignatenkova dcera ?...
      Napis do telky, radi to natocia....

      Marek & Marek G.

      Vymazat
  8. Když jsem byl v roce 2011 v Peru na Macchu Pichu a u jezera Titicaca aj. Tam jsem je lítat neviděl. Incké památky totiž vyzařují energii a v chrámu Slunce na Macchu Pichu je místo s největším výskytem pozitivní energie na Zemi. Takže tam se jim to moc asi nedaří. To ale neznamená, že v jiných částech země (sever, Amazonie) nelétají.

    OdpovědětVymazat
  9. Země opravdu vzestupuje a tím,že se začínají časoprostorové sféry ztenčovat,tak démonické aktivity se vyostřují a zesilují.Vše je děláno proto,aby se vzestup neuskutečnil a lidé zůstali v negativitě,jde o hodně.Lidem se řekne,že je to pro jejich dobro a že to nic vážného není a těm ostatním,kteří o tom vědí,tak se dostatečně zaplatí.Dle mého,je zde hodně silná aktivita černých mágů a psychotroniků.To,co není vidět,pro lidi neexistuje a řadí se to do pohádek,jenže to existuje.Být v pohodě a v lásce a nemít strach je teď důležité.Nepolevovat!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, skúšajú to všelijako a lepia sa hlavne na svetlých ľudí.

      Vymazat
  10. Alebo sa cele chemtrails robi na pokyn bytosti, ktorym take pocasie a znecistenie prostredia hlinikom, baryom atd.vyslovene vyhovuje.Ak im to vyhovuje, znamena to, ze nemozu byt ludmi z tejto planety.Mozu si pripravovat prostredie pre nich vyhovujuce, aby tu mohli nerusene zit a popri tom ovladat masu oslabeneho a chorobami zmietaneho ludstva.A my im to bastime aj s navijakom. Len sa divim, ze ti, co to vykonavaju v praxi su taki slepi, ze to nevidia, ze si bez obav pilia pod sebou konar lebo ziaden clovek so zdravym rozumom by toto nerobil.Jedine vysvetlenie je, ze cely matrix a ovladanie mysle naozaj funguje cielene a dokonale, takze vacsina ludi si ani neuvedomuje, co sa deje a ked si aj uvedomuje niektore fakty, tak si mysli, ze je to pre nase dobro, aby nas nedajboze neznicilo mediami tak propagovane globalne oteplovanie.Snad sa pravdu niekedy dozvieme, len aby uz nebolo neskoro...Nikar

    OdpovědětVymazat
  11. Na Orgonet jsem poslal pár fotek ze silvestra a nového roku, kde je jasně vidět začmárání ranní oblohy. Poslal jsem i trochu zamyšlení k tomu to tématu, ale bohužel to nevyvěsili. Tak to posílám alespoň do diskuse.

    Posílám vám foto krádeže sluníčka z jasné oblohy z nového roku 2013. Co se několik dní zase nad našimi hlavami děje je k uzoufání. Za války ničila Evropu Luftwafe, dnes to jsou klimouši. Tehdy padaly na hlavy nevinných bomby, dnes je to hliník a další jedy. Všichni nás nabádají k pozitivitě, ale jak mám být pozitivně naladěn, když mi nad hlavou proletí za hodinu stovka Mesršmitů plných jedů? Všichni volají po změně, ale nikdo nedá návod, jak to udělat. A přitom je to tak snadné. Znárodnit banky a zlikvidovat jejich lichvu. Platit přiměřený úrok z úvěrů, to je třeba 6%, ale z celkové částky. Potom nám všem zbude dostatek prostředků na podnikání a slušný život. Protože nám za naši práci zůstane dost peněz, které nyní mizí v Amerických sejfech, budeme moci nakupovat a tím se rozhýbe ekonomika. Tím pádem bude státu stačit výběr desetiprocentní daně. A peněz bude dost i na takzvaný zaručený minimální příjem úplně pro každého, i když nepracuje. Ale každý z nás je lidský tvor a má právo na důstojný život. Sražením bank na kolena zmizí korupce, úplatní úředníci a ti, co se jen přiživují na naší dřině. Dnes z nás ilumináti udělali otroky. Proto je třeba se té hydry zbavit a vytvořit svět nový, plný tvořivé krásy všude kolem nás. Nechme se vést svým vědomím a tvůrčím duchem, strhejme okovy nevědomosti. Vždyť na světě jsme proto, abychom život, ten úžasný dar, jež jsme dostali, abychom jej prožili a ne jen přežili. Udělejme to pro sebe i naše děti. Ještě je čas.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.