10. ledna 2013

Nechutné jednání bank a zákonodárců

Dobrý den (či ahoj?),
už delší čas sleduji Vaše stránky a moc se mi líbí. Zároveň bych Vám za ně chtěl poděkovat, protože jste mě posunuli vně mainstreamu a otevřeli mi oči. Od té doby jsem se velmi posunul a o tom bych Vám chtěl něco povědět.

Několik let jsem bádal a procházel lživý balast, který se kolem pravdy nabaluje, až se mi díky vyšší prozřetelnosti podařilo náhodou narazit na společnost, která došla a prokázala stejné závěry, ke kterým jsem došel i já sám a tak je chci rozšířit a aplikovat mezi co nejvíce obyčejných lidí dříve, než bude pozdě.

Jedná se o to, jak dnes bankéři nakládají s úspory daňových poplatníků, s úsporami obyčejných lidí, kteří si své peníze musejí tvrdě vydělat. Je až pobuřující (slušnější a konzervativnější jsem nenašel), jak málo nad penězi máme kontrolu a jak málo o nich vlastně víme! 

Jsem ovšem přesvědčen, že Vy máte alespoň ponětí o tom jak nechutné je jednání centrálních bank, které vytváří podmínky pro banky komerční, nemluvě o činech našich zákonodárců. Konkrétně mluvím např. o kvantitativním uvolňování, monopolu na peníze, pěněžním multiplikátoru nebo zadržováním ekonomicky nezbytných informací.

Například,že existuje několik možností jak zabránit ovlivňování vlastních úspor, ale rozhodně takových kroků není možné docílit s nějakými finančními "poradci" a už vůbec ne těmi "nezávislými" jako např. OVB, kterým byla v minulé dekádě prokázána spolepráce na zpronevěře ve výši 300 000 000,- a spolupráce na praní špinavých peněz.
Jako malou ochutnávku zasílám několik videodokumentů.

Šichtářová, Pikora o důchodové reformě - vtipné a krátké. Právě jim vděčíme za přesunutí penzijní reformy (největšího tunelu od kupónové privatizace) z roku 2010 na letos.
http://www.youtube.com/watch?v=xj-ZlfuSdJI

přednáška Andrease Clausse. Jednodušše a výstižně.

Ekonomický kolaps dle bývalého agenta CIA


Budu se těšit na Vaši odpověď.
S pozdravy a přáním pevného zdraví PŠ

Orgonet: Odpověď je Díky! 

17 komentářů:

  1. No to je absolutně fantastické. Přímo fenomenální. Jsem tak dokonale šťastný, když konečně vím, že banky okrádají svět vytvářením peněz z ničeho. Ale zeptám se. A co dál? Kdo stojí za těmi bankami? Jakou naukou se ten někdo řídí? Od koho ta nauka pochází? Dá se s tím vůbec něco dělat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč jen cítím tolik ironie ve Vašem komentáři? Pobouřil jsem Vás snad? Nebo jste natolik znalý, že Vám můj článek nedal nic nového a tak zbylo jen se objevit pod článkem? Rád bych oponoval Vaším slovům, fantstické a fenomenální. Nejde ani o fantasii,ani fenomén a nic podobného v mém dopise to ani nenaznačuje. Ale já Vám odpovím. Jak jsem řekl, jde jen o malou ochutnávku, takže co dál? Prostě čekám na mail admina, zda se bude chtít dovědět více a popřípadě se domluvit např. o seriálu či jiné užší spolupráci, která by mohla pomoci nám všem. Vím kam míříte dvěma dalšími otázkami. Za bankami stojí mnoho lidí mnoha národností, vyznání, jazyků, příjmení i povolání. Samozřejmě toto není odpověď,kterou by jste pravděpodobně čekal, ale kdybych to všechno dokázal napsat do jediného článku, byla by z toho kniha, spíše série knih. Pojem nauka je opravdu široký, Vy však nemáte na mysli ani nauku občanskou, ani ryzí právní,že? Dle toho jak jste otázky postavil a formuloval, soudím, že si jistě dokážete odpovědět sám. S čím konkrétně? S vlastními úsporami? S praktikami bank? S bankami samotnými?

      Vymazat
    2. Celá ironie byla z toho důvodu, že věšet v lednu 2013 na blog jakým je orgonet informaci o tom jak funguje finanční systém považuji za dětinské. To je celé. Jsem samozřejmě rád, že jsem se vzbudil a začal přemýšlet jinak než jak velí média. Ale předpokládám, že i dle dalších komentářů poznáte, že ta Vaše informace nikoho nijak nepřekvapila a nepobouřila. Všichni co sem chodí to totiž dávno ví.

      Vymazat
    3. To jste mě opravdu pobavil. Považujete-li takovou činnost za dětinskou, znevažujete tím práci a snahu kde koho. A přoč myslíte,že jsem očekával,že někoho překvapí? Jak stojí v původním dopise, orgonet již nějakou dobou čtu. Jsem li dítě, protože chci přiložit ruku k dílu v tématu, kterému rozumím nejlépe, pak se vrátím do školy nahradit si hodinu, kterou jsem pravděpodobně zameškal. A jak víte, že to ví všichni? Mluvíte snad za ně? Všechny je znáte a víte, že tyto konkrétní informace viděl už každý? Jste si naprosto jistý, že nikdo tu nemá penzijní fond? A jak víte, že veškeré informace,které mám,znáte? Jak jsem řekl, jde o malou ochutnávku a někde se začít musí. Jsem zvědav, zda se budete pošklebovat i paní s dětmi, která sem poslala několik let staré video Americký sen. pš

      Vymazat
    4. Vážený pane Šebesto. Dovolte, abych se Vám za své předchozí výroky omluvil. Udělal jsem to z mladické nerozvážnosti. Už to víc krát neudělám. Slibuji. Přeji Vám hezký víkend a mnoho zdaru v hledání.

      Vymazat
    5. Děkuji Vám za omluvu, v dnešní době se jich příliš nedostává. Jistě nám tato zkušenost něco přinesla. Nejspíš i já jednal přehnaně, proto se omlouvám i já Vám.
      S pozdravy a přáním pevného zdraví. pš

      Vymazat
  2. Heh sverit svou praci do rukou tech z...u? To snad ne :D jednou do roka k vanocum trojskou unci zlata zakopat a uspory jen leti. Tak to delam ja. Vyplatu hned celou vybiram.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu nevím jak je možné,že můj článek něco takového tvrdí. Pokud ano omlouvám se, opravdu to tak nebylo myšleno, ba právě naopak. Jen tak dál, přemýšlel bych i o stříbře, které je dost podhodnocené a jistě Vás i potěším informací, že Čína začátkem října ukázala záda Americkým dluhopisům a začala je vyměňovat za drahé kovy, což v kombinaci s potvrzením QE4 ukazuje na to,že můžeme očekávat v roce překročení historického rekordu 1912 dollarů za unci. Jen tak dál. pš

      Vymazat
  3. NWO se blíží
    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1504-svedsko-chce-uplne-ukoncit-placeni-v-hotovosti
    jojo,je to tak...J.

    OdpovědětVymazat
  4. Jenom k prvnímu klipu. Důchodci se za 40 let asi nebudou mít zase tak špatně, když se jim u kanape válí plechovky z Plzně! Meměl tam být spíš Ambrosius za 2,90 ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak víte,že tou dobou nějaký ambrosius bude existovat a že Plzeň bude stále drahé? Myslím,že takové detaily jsou trošku bezpředmětné. Na druhou stranu, aspoň někdo všiml detailů. pš

      Vymazat
  5. v roce 1987 jsem revolučně u České spořitelny si zavedl sporožiro,první bezhotovostní styk v soc. ČSSR.Díky vlastní lenosti jsem učet nechal vyhnít až do roku 10,kdy jsem prchl k Fio,kde nechávám pár šupu ze dvou duchodu na nutné platby,jinak dojím občas kontokorent, ale opatrně...Schovívavě sleduji majitele ruzných webu,jak skuhrají o prachy a nemají na učtu koncovku 2010,čili poslední českou banku.....krmí tak zahraničí a tady nic nezbyde....To je moje primitivní odezva na bankstery....

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím, že názor je to správný, dobře popsáno i hezké videa. Nejsem ekonom, ale už delší dobu je jasné, že cpeme státu a bankám peníze, ze kterých profituje někdo úplně jiný. Takže už nějaký čas toužím, a nejsem rozhodně sám, o distancování se od těchto systémů. Pochopil jsem ale také jednu dost důležitou věc. Je nutné se osvobodit od státu a všech těch machinací, podvodů, zotročování, manipulací atd.. Toto osvobození spočívá právě v této důležité věci.- Mít prostředky na získávání vlastní a bezplatné energie - vlastní výroba. To znamená i neomezené čerpání. Mám tím na mysli elekrickou energii. A podle všech informací, které jsou na internetu dostupné, nejsme od této chvíle příliš vzdáleni. Je řada lidí co se této tématice věnuje a jejich pokusy v sestrojení určitých prototypů nejsou daleko od správného řešení. Je zde samozřejmě také technologie nadace Keeshe, nebo pana Rossiho.
    Je stále více jasné, že toto by učinilo každého zcela nezávislým a soběstačným úplně ve všem - a to samozřejmě vede i k možnosti vyrábět, vytvářet za zcela jiných podmínek.
    To je jediná cesta jak zastavit veškeré mašinérie zakládajícím se na podvodném typu a jak vše obrátit k lepšímu. - no vlastně jak pro koho. Já mám však na mysli lid, ne tuneláře, prospěcháře, vykořisťovatele apod..
    Když se tak v poslední době tím vším - těmi udělátky, které někteří i prezentují probírám, narážím totiž i na piktogramy v obilí. A to mě trochu přivádí k myšlence, že některé tyto agrosymboly zřejmě nesou i technické informace, nebo návod ohledně energetické technologie. Určitý dojem to ve mně vyvolalo.
    Hezký den všem. Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, podobného dojmu okolo kruhu v obilí jsem taky došel. V nějakém dokumentu jsem viděl,že nějaký člověk z nich vyčetl postup kvadratury kruhu(zabýval se tím už Da Vinci). Bohužel si už asi nevzpomenu kde jsem to našel. Touto tématikou se již příliš nezabývám. Pokud Vás však tato tématika zaujala, budu rád když se zde nebo na mail smrdutka@gmail.com (budete přesměrován na můj pravý mail, tenhle připojuji kvůli ocharně proti spamu) ozvete. pš

      Vymazat
  7. Pro Orgoneta :

    Sice tento příspěvek nesouvisí přímo s tímto článkem, ale jsou to myslím velmi důležité informace. Jak ty díry v Čechách (souvisí snad s činností urychlovače částic CERN?), tak to video, kde se naznačuje, že účinky Haarpu zřejmě cíleně přenášejí nové utajované bojové americké supersonické raketoplány pod označením X-37B. Jsou to stroje modernější a výkonnější, než tolik diskutovaná Aurora ! Pokud se najde nezištný překladatel, udělá mnoho dobrého pro další lidi, aby také věděli, že klimaterorismus se neprovádí jen výhradně ze Země, ale také z její orbity. Američané tam mají X-37B-éčka, a Rusové zase bojové plošiny
    "ко́смоссфе́ра"(Kosmosféra). Vypadá to na to, že nad námi probíhá skutečná hvězdná válka pozemských supervelmocí o ovládnutí světa !

    http://www.novinky.cz/domaci/289557-v-hornim-jiretine-se-propadla-zem.html

    HAARP's New Weapon. The X-37B Spacecraft
    http://www.youtube.com/watch?v=kknUOQ5PR4s

    OdpovědětVymazat
  8. Pro Orgoneta :

    Jak asi dopadla tato kausa ?

    "K planetě Zemi se přibližuje obří flotila tří kosmických lodí - již překročili oběžnou dráhu Pluta

    Setkání třetího druhu či seznamování se s neznámem. Tím jsou pro nás nadpřirozené jevy takzvané létající talíře a neidentifikovatelné létající objekty (UFO). Od 20.století jsou tyto jevy tak časté, že již je není možné ignorovat. Speciální služby mnoha zemí již dávno vytvořili scénáře a instrukce pro síly protivzdušné ochrany a organizují vše v tajných laboratořích po celém světě. Studují různé statistiky setkání s UFO a neznámými civilizacemi.

    První informace tohoto druhu byla právě odtajněna a je to poprvé v historii, kdy je možné mluvit na toto zakázané téma. Nezávislá a nezisková organizace SETI (Hledání mimozemské inteligence), učinila v těchto dnech konce roku 2010 senzační a zásadní prohlášení: "K planetě Zemi směřují tři obří kosmické lodi. První a největší o průměru 240km a ostatní dvě o něco menší, všechny však ve tvaru kruhů a válců. Lodě byly nalezeny na okraji sluneční soustavy v době přechodu oběžné dráhy Pluta. Důvodem k obavám je směr k planetě Zemi."
    Tyto objekty byly nalezeny vyhledávačem NAARD (program high-active pro polární výzkum), který se nachází na Aljašce a je především určen ke studiu polární záře. Tyto objekty jsou podle názorů pracovníků SETI mimozemskými kosmickými plavidly. Jsou tedy již známy i přesné souřadnice v naší sluneční soustavě. Jakmile dosáhnou oběžné dráhy Marsu, budou jasně viditelné i optickými teleskopy. Americká vláda již o této skutečnosti informovala patřičné úřady. K Zemi dorazí v prosinci roku 2012.

    Hledali a našli. Čekali a dočkali se. Co se bude dít v roce 2012? Je Mayský kód a kalendář tedy skutečností? Jsou to náhody? Čeká nás ještě poměrně dlouhý čas do termínu 21.12.2012, co můžeme očekávat? Téměř jisté je, že bude třeba zažít okamžik na který nás Mayská civilizace upozorňuje již několik tisíc let.

    Výzkumníci z organizace SETI potvrzují, že pokusy komunikace z mimozemskou civlizací za posledních padesát let nepřinesla jedinou odpověď. Budeme tedy muset počkat na další informace. (nezavisimaja RF)"

    Článek uveřejněn 17. 1. 2011 zde :
    http://www.infoexpress.cz/k-planete-zemi-se-priblizuje-obri-flotila-tri-kosmickych-lodi---jiz-prekrocili-obeznou-drahu-pluta/clanek_view.php?id=1784

    Cloní se snad chemodekami obloha tak intenzivně od konce roku 2012, abychom ty lodě neviděli ?

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý den,
    jsem autorem tohoto dopisu. Opravdu jsem nečekal,že jej uveřejníte, avšak nic proti tomu nemám, je třeba tato data šířit na veřejnosti, jen kdybych to věděl, pojmu to od začátku a více informativně, nikoli jako osobní dopis.
    Co jsem tedy čekal? Předcházející osobní korespondenci za účelem vytvoření spolupráce, která by vedla k oboustranné spokojenosti a zvýšení efektivity informací, které Vám můžu poskytnout. Můj mail již máte, budu se těšit na odpověď. s pozdravy pš

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.