4. ledna 2013

Něco pro pochopení celosvětové finanční krize

Od čtenáře:

Vážení přátelé, jestli máte problém pochopit současnou celosvětovou finanční krizi, podáváme vám pomocnou ruku. 

Věnujte prosím pozornost následujícím řádkům:

Kdysi v Indii do jedné vesnice přijel muž a oznámil vesničanům, že vykupuje opice a za každou dá 3 dolary.
Vesničané věděli, že v okolí je mnoho opic, a tak přestali hospodařit na své půdě a všichni šli chytat opice.
Muž opravdu koupil stovky opic za dohodnutou cenu. Ale počet opic v přírodě se brutálně snížil.Tím vesničané polevili v úsilí a vrátili k farmaření.

Nato muž oznámil, že bude kupovat opice po 7 dolarech. Toto znovu vyburcovalo vesničany a opět začali chytat opice.
Ale počty opic se zase snížily a lidé se vrátili na svoje farmy. Muž zvýšil nabídku na 10 dolarů, ale již bylo velmi těžké chytit nějakou opici. Muž tedy oznámil, že bude kupovat opice za 50 dolarů za kus, a protože musí na čas odjet do města, bude ho zastupovat jeho asistent, který bude jeho jménem opice vykupovat.
Jakmile muž odjel, asistent svolal vesničany a řekl: " Podívejte se, v těchto klecích je 5000 opic,které můj šéf už od vás koupil. Každá tahle opice má teď cenu 50 dolarů. Já vám je prodám za 30 dolarů; a až se šéf vrátí z města, vy mu je můžete prodat po 50 dolarech."

Vesničané dali dohromady všechny úspory a opice koupili zpět. Od té doby už nikdy neviděli šéfa ani jeho asistenta. Pouze opic bylo všude okolo jako na začátku - a peníze zmizely.

Pokud jste trik pochopili - vítejte na Wall Street a v MMF!

A už víte, proč nám zlikvidovali naše Závody přesného strojírenství, závody Kolben-Daněk, Šmeralovy závody, Teslu - elektrotechniku, TRIOLA, výrobu košil, výrobu koberců, OP Prostějov - oblečení, hutě a slévárny. V zemědělství chovy skotu, prasat, drůbeže a proč se všude seje řepka?

Protože se z ní vyrobí nafta, ta se nalije do kamionů a ty k nám přivezou ovoce z jihu, zeleninu ze Španělska, Polska a česnek z Číny. Nám zbude jen vydojená zem a oči pro, pláč. Mizí ovocné sady, zelenina, brambory a  mlékárenské závody mizí jeden po druhém! A k farmářům si pro zbylé kvalitní mléko jezdí z Německa. Z mléka odstředí kvalitu, zbylé nic doplní sójou, emulgátory, barvivy a éčkami, a vy, přitroublý čecháčci to sežerte. A ještě si za to svinstvo pořádně připlaťte. Tu zvadlou zeleninu a nahnilé ovoce, co projely celou Evropou a cestou na skládku to ještě vzali přes Čechy a za drahý peníz dali přebrat těm blbečkům a tak to ještě snadno zhodnotili. Vždyť si to přeci nechají tak snadno líbit. A co by chtěli, když si nechají vládnout bandou grázlů v čele s "prezidentem" kleptomanem? Banky si v klidu a bezpečí vyvádějí výsledky naší otročiny formou lichvářských úroků, stát tě okrade o zbytek a ty se blbečku třes strachy, jestli nepřijdeš o robotu, jestli bude na chleba a střechu nad hlavou. Dři dvanáct, čtrnáct, šestnáct hodin denně za mizernou almužnu. A když tomu chceš na chvíli utéct třeba do přírody, slétnou se jak sršni letadla naplněná hliníkem, bariem a spoustou dalších jedů a tím ti zakryjí nebe. A je po srandě. Ukradli ti i to slunce. A lidi chodí se sklopenou hlavou jako otroci a jen se třesou strachy. A o to tady přeci jde. S posvěcením politických grázlů naplnit žaludky národa jedovatýma sračkami, otrávit jim vzduch a prolhanými masmédii je dokonale vystresovat. Potom může nastoupit Farmacie s dalšími tak zvanými léky  a dílo zkázy dokonat. A to vše v zájmu pár jedinců na vrcholu pyramidy, kterým slouží ta ubohá chátra, co jsme si zvolili ve "svobodných volbách". Tak tedy vzhůru do roboty a ty okovy si ještě sami pořádně utáhněme. Vždyť otrok se nemusí o nic starat, jen musí dřít. A svoboda dá tolik lidské práce a dřiny, tolik zodpovědnosti musí mít svobodný člověk. A to přeci není nic pro nás. My milujeme pohodlí a lenost, ať to stojí, co to stojí. A naše děti? Ále, to už je přeci jejich věc, nebo né?.

Vážení přátelé, říkáte, že není z toho cesta ven? Ale je a docela snadná. Vezměte budoucnost naši i našich dětí pevně do svých rukou a vyžeňme zlotřilé politiky, zlodějské bankéře a líné úředníky, co z nás a naší přírody vysávají lidské i přírodní zdroje. Donuťme je veškerou škodu napáchanou na tomto národu a zemi nahradit. Rozkradli tuto zem, a proto musí být postaveni před řádný soud a souzeni za vlastizradu a zločiny proti lidskosti. Jak říká klasik, aby si to už žádný chytrák nedovolil a mi žili v pokoji a míru. Vždyť náš život je jedinečný dar a tak si ho řádně užijme jako svobodní lidé.

33 komentářů:

  1. Jak moc bych si přál,aby to tak viděla většina obyvatelstva.
    Jsme opravdu otroci,kteří jsou zneprázdnění svými finančnímy,pracovnímy problémy,nebo filmy a seriály,popřípadě počítačovými hrami,které nás odvádí od všeho toho,kde se dá najít pravda a něco sní dělat.
    Já osobně mám v poslední době takový vztek na to,že lidé jsou tak slepí a nevidí,co s námi dělají a přitom je to snadné jak facka.

    Dám malý příklad.

    Platím si zdravotní pojištení cca 1100kč měsíčně,nebyl jsem u lékaře asi 5-7 let,což jsem zbytečně zaplatil minimálně přes 60tisíc,ale stejně,co mám stoho,když k lékaři příjdu po tolika letech.
    Zaplatím poplatek jen při vstupu,potom za předpisy,když ležíte v nemocnici,tak platíte za den cca 60-100kč.
    Když máte vážne zdrav.problémy a máte jit na operaci,tak vám ani nezaplatí celou výšku částky,kterou potřebujete.
    Tohle jen jeden s mnoha příkladu,jak obrat lidi a to nemluvím o cenách za léky,které jsou nehorázně přemrštěné.
    Je mi líto důchodců kteří léky potřebují a museli se dožít tohohle toho,kde jim tisíce měsíčně bere farmaceutika.

    Co by dělali,kdyby všichni přestali platit daně,půjčky,hypotéky,s čeho by žily mocnáři,jak rád bych se dožil takového činu,aby se lidé v něčem už prokázali,že jim to už stačilo.Ale to by museli chtít všichni něco dělat a ne být svázan ve strachu.Jsme svět 7miliard otroků.A stačí tak málo,aby se něco změnilo a to myšlení lidí a jejich činů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obávám se, že pravda je mnohem horší. To, jak všichni popisují své pohoršení nad situací, že nás zotročují, je zlomek toho, co bychom měli vědět. Mám za to, že pokud je pravda o našem zotročení někde výš než jsou naše zkušenosti ve 3D ( myslím tím to, že naše vědomí jsou pod neustálým dohledem abychom se díky nevědomosti pachtili za uživením se a nemysleli na otevření mysli ) pak nemáme šanci z tohoto kruhu bez pomoci z vnějšku vystoupit. Entity, které " papají" naši negativní energii se jen tak lehce nevzdají zdroje. Já to vidím tak, že buď se dočkáme faktického ověření " teorie sta opic", nebo nám i nadále budou vládnout tyto entity a my budeme muset trpělivě čekat, až se ten poslední neprobuzený probudí a entity bez svého zdroje opustí systém parazitování na lidské negativní energii. Oni mají nepředstavitelnou moc. Mám za to, že to, co tu nyní zažíváme jaksi přesahuje naši realitu a prolíná se někam kamsi výše. Jako když Neo ve filmu Matrix musel pochopit, že existuje inteligence vyšší, která si z něj vyrobila zdroj. A že to, co považoval za realitu je jen náhražka, že tomu nesmí přikládat důležitost.
      Matess

      Vymazat
  2. Citujem : "...Vážení přátelé, říkáte, že není z toho cesta ven? Ale je a docela snadná. Vezměte budoucnost naši i našich dětí pevně do svých rukou a vyžeňme zlotřilé politiky, zlodějské bankéře a líné úředníky, co z nás a naší přírody vysávají lidské i přírodní zdroje."

    Moja otázka : Návod na ich vyhnatie je AKY ??? Tým, že nebudem mať v banke peniaze, a nebudem voliť, pomôžem tomu, aby to nerobili ani ostatný ? Nevolím, peniaze v banke mám (musím prehovoriť mamu, aby som si ich z banky mohol vybrať - možno trochu trápne, ale taká je realita). Ked ich vyberiem, kto si odo mňa zoberie príklad ? Je jednoduchšie na ľudí zapôsobiť ako "toltécky bojovník", či ešte lepšie, "toltécky majster" (o to všetko usilujem), lebo to by videli moje jedinečné správanie a jedinečné prežívanie života na základe akejkoľvek mojej komunikácie s nimi, čo by na nich zanechalo stopy, a keby sa pýtali ako sa mi podarilo byť takým, dal by som im tip na literatúru. Ale ked nebudem mať peniaze v banke, nebudem voliť (nevolím), tak... to nikto ani nezistí, kým sa ma na to nespýtajú. A ked sa aj spýtajú, tak nebudú mať inšpiráciu urobiť to isté (väčšinou), lebo sa im bude zdať, že chybujem JA.
    Co s tým ? Len sa pýtam, niekto nech poradí.

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný den všem, přesně tak, souhlasím se čtenářem... Jen mám ještě jednu technickou poznámku: ve všech článcích tohoto typu nám radí, jak to zařídit, aby nám mocnáři dali pokoj: "postavit se jim a vyhnat je". No jo, ale jak? Já už vím jak. To na internetu nezrealizujeme. To záleží na tom, kdy se konečně jako lidi budeme umět opět spojit a pochopit i v praxi, že to, že "jsme jedno" znamená, že si musíme věřit a spolupracovat. Možná jsem blázen, že věřím v obrovskou sílu lidské pospolitosti, ale já to VÍM, že spolu to můžeme zvládnout. Mocnáři toto nemají, každý si akorát hrabe svůj písek a nemají víru ani v sebe natož v lidi okolo sebe. Pojďme se o tom bavit, ale spolu, z očí do očí....a přirozeně bez nátlaku. Konečně musíme začít věřit tomu, že jen MY to můžeme změnit. Ale jako skupina, jednotlivec sám nezmůže nic, pokud někde v tichu nemedituje (což je v našich podmínkách dlouhodobě téměř nemožné). Díky nám všem, že se konečně začínáme vidět: to je totiž ten opravdový klíč k transformaci! Tím, že přetransformujeme svůj nesebevědomý vztah v sobě a od dětství podporovanou nedůvěru, se dostaneme k vědomí sebe i lidí v našem okolí........ Ať se nám to daří:-). Díky.

    OdpovědětVymazat
  4. ....obávam sa že to po dobrém nepôjde...keď je špina "zažratá".....

    OdpovědětVymazat
  5. Poděkujte hlavně komunistům a 48 roku. Tady je vidět, kam vede vůle lidu.

    OdpovědětVymazat
  6. Nechci komentovat to, o čem se píše až přespříliš. Zkuste se podívat na docela pěkné shrnutí toho, kde se nyní nacházíme.
    http://czechnewstv.cz/bude-nejaky-zitrek/
    Matess

    OdpovědětVymazat
  7. Mírová cesta jak ztoho ven je jen jedna: Nevolit strany, které byly v posledních 60 letech v parlamentu a vybírat strany (osoby), které důsledně prosazují prvky přímé demokracie viz Švýcarsko, svobodu občana i státu. Každý ať si sáhne do svědomí nakolik současný systém umožňil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nevolit žádné strany !!!! nepotřebujeme je, ani politiky !

      Vymazat
  8. Děkuji čtěnáři za příspěvek. Souhlasím s tím, co je napsáno, ano, děje se to. Jen si nemyslím, že by bylo tak snadné řešení, jak je v příspěvku popisováno.
    Neumím si ani představit, to takhle jednoduše prosvést. Ano, jako článek na přemýšlění je to dobré (pro ty, kteří žádné informace nemají), ale co hlubší obsah plánu, jak se pozbýt těch, kteří tento problém a systém vytváří a provádějí.
    A co potom, když naše zem bude bez těchto zlosynů? (tedy při představě, že by se to v naší zemi podařilo...) Co ti, kteří je řídí? Ti, kteří vlastní už snad úplně všechno, a při jakékoli naší snaze se jich zbavit, nebudou váhat zasáhnout?
    Ano rád bych napsal, že by to bylo nádherné, že bychom byli svobodní a mohli dýchat vzduch nenasycený chemií a měli čistou přírodu. Jen se obávám toho, že jen sedět a psát to pořád dokola na netu do diskuzí moc nepomůže. Je třeba informovat lidi venku na ulici transparenty a letáky atp.

    Bez nás, lidí, kteří se těmto problémům věnují, to nepůjde. Nikdo, ani 5 dimenze, to za nás lidi neudělá!!!

    Hezký den všem. Honza J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jenže teď máš na výběr , posunout se dále , nebo zůstat v "matrixu " !

      Vymazat
  9. Autor mi mluví z duše,jsem stejného názoru,ale musím podotknout,že vzpříčit se systému není žádný med. Těch pár kroků co jsem za sebe zatím udělala mi dosti znepříjemňuje život. Např.odmítnutí očkování sebe a dětí. Odmítnutí penzijního spoření atd... Těší mě ale že přibývá lidí stejného smýšlení,jen tak dál,třeba se to někdy pohne k lepšímu. A když už jsem se tak hezky rozepsala,pochlubím se jak nám parádně funguje CB :) Stavěli jsme ho v létě a opravdu to má co do sebe,doporučuji všem,výroba je jednoduchá a náklady pár tisícovek,to nikoho nezrujnuje :)
    Přeji vám všem hodně trpělivosti v roce 2013,bude to ještě dlouhá cesta než najdeme ráj.

    OdpovědětVymazat
  10. tak to je a je na čase to změnit!!! Pavel V

    OdpovědětVymazat
  11. Ano, tak nějak to je...........
    Pozitivně hodnotím i řadu komentářů.
    Co pro změnu udělat? Především se sjednotit, musí vzniknout většina. Není nutná agrese, s tím oni počítají a tudy cesta nevede. Jediné řešení je stávka ! Ale všichni a všude. Ne jednodenní, ale dokud neodejdou - a všichni. Pod tlakem stávky současně také donutit k úpravě zákona, aby politici a státní správa byli trestně odpovědní, protože jedině to zastaví vládní korupci a korupci na dalších úrovních. Pokud by do toho národ šel, tak je jisté, že svého cíle dosáhneme. Stávka není protizákonná, takže je to naše legální a stále velká zbraň. Demonstrace jsou naprosto k ničemu a když budou nepokojné, tak je potlačí. Stávku nepotlačí, stávka skončí až dojde k úpravě zákona, nebo i ústavy a jejich odstoupením.
    Kdo to ale zorganizuje ? A nejen to. Musí do toho jít značná část národa.
    Hezký den všem. Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaký byl průběh změny na Islandu? Sám to v tuto chvíli přesně nevím, ale mohla by to být dobrá motivace k tomu, jak to již reálně proběhlo.

      Ládis.

      Vymazat
  12. http://byznys.ihned.cz/c1-59001360-ekonom-podnikatel-libor-maly-spousti-projekt-hearth-pro-svet-bez-penez

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Znám tři pány, na které se amnestie nevztahuje a ty sedej už pár let za to, ze podobný projekt rozjížděli a propagovali. A to je tak rok 2003 nebo 4? Taky ekonomové. Držme panu Liborovi pěsti.

      Vymazat
  13. Článek od čtenáře je opravdu silná káva ale bohužel pravdivá. Přečetl jsem článek jedním dechem. Nejvíc co mě skoro denně ničí jsou ty odporné chemočáry na modrém krásném nebi , nebo neustálá oblačnost. Slunce je neustále schovaný a ne a ne proniknout přes chemickou clonu. Hned je jiná nálada když slunce tak krásně svítí a hřeje. Ovšem je ho méně a méně. Potěšila mě zpráva od anonymní pisatelky která uvádí že již odmítla očkování sebe i jejího dítěte atd. Vážím si těchto lidí kteří se umí postavit mocnostem. Svobodná vůle přeci existuje nebo ne? Pozdrav Honza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slunce má být schované také z důvodu, aby lidem poskytovalo co nejméně vitamínu D. Takže chemtrails mají dvojí účinek. Zasypávají nás jedy v ovzduší a ještě brání slunečním paprskům k pronikání.
      Vše na této planetě je naprosto špatně ! A jsou zde absolutní důkazy.
      Přesto věřím, že se tento stav zvrátí. Jsem velmi vděčný za tento blog, protože zde existuje informační svoboda a také možnost diskuzí i komentářů. Mnozí zde přispíváme důležitými informacemi, které Orgonet pro objektivní informovanost zveřejňuje.
      Mám dojem, že zde také vzniká určitý, naprosto specifický druh komunity, a co je důležité - jsme přátelé.
      Já například ve snaze informovat i další lidi, kteří o určitých velmi důležitýc poznatcích nemají ani tušení rozesílám určité články přes maily. To je nabídka informací. Tyto odkazy je pak přivedou sem a zaujmou je třeba i jiné témata. Takže tento blog se už dostal do povědomí mnoha lidem, ale důležité je, že k informacím takto dojde další řada lidí.
      Hezký den všem. Honza.

      Vymazat
  14. Moji malickosti chybi vira. Kdyz napisete ze se mame sejit a mluvit o tom tak mi ihned vleze do hlavy - OK tak treba se tu sejde vsech 20 diskutujicich v jedne mistnosti a ktery z nich je provokater tak jak jsem na to byla hodne zvykla a cvicena za totace? Hodne jsem se pohybovala mezi "manickama" a tu "svobodnou vuli" jsem nejspise ztratila pri nekolika zadrzenich stb kde treba clovek koukal na to jak kytaristovi lamou jeden prstik za druhym a ten co nejvice mluvil proti statu byl praskac. Mate pocit ze to je jen vec totace? To jsem teda asi ve Varnsdorfu mela vlci mlhu. Particka radoby "holejch hlav" tam nadherne vyprovokovala pochod mestem a kousek od tamni ubytovny (s romskou komunitou) si tyhle provokateri klidne ustoupili a mobilama volali a podavali hlaseni ze je prej malo nasili a jestli to maj nejak rozdejmat. Jsme opravdu nastaveni na oddeleni a rozdeleni. I ted kdyz tohle pisu tak nekde uvnitr si rikam ze urcite maji technologie jak me vystopovat a jelikoz jsem hodne naivni tak klidne i vyuzit. Mam sve slabe stranky :-) A tak si doma oddelene medituju a vyrabim orgonity a modlim se za nalezeni reseni. At SE PROSTE NAJDE RESENI. To nemusim najit ja sama. Jen se snazim podporovat tuto myslenku. Nicmene pri tom jsem obezretna co se temne stranky tyce. Uz to neni strach zaplat Buh.
    Casto mam v hlave slova jedne pisne : jisteze nakonec na svete zvitezi pravda ale az dokaze to co dokaze lez .... a ze ta teda dokaze

    OdpovědětVymazat
  15. Vzpomínáte na "sčítání lidu" a "osobní" čárový kód na každém formuláři s nutností vlastnoručního podpisu (ďáblovi) ? Kolik bylo asi těch "odvážných" riskujících pokutu??????????
    Vlasta

    OdpovědětVymazat
  16. Děkuji za komentáře zde pod článkem, tak i v jiných přispěvcích na orgonetu. Jde vidět, že zde, aspoň dle mého názoru, přichází nová generace, nová krev, která je otevřená informacím kolem nás do mně sympatické hloubky. S upřímností, komentáře jsou zde opravdu výživné.

    Ládis.

    OdpovědětVymazat
  17. O potenciálu našeho národa o velikosti světového města svědčí to, že musíme být ovládáni aparátem který mají mnohem větší země(vláda, sněmovna, senát,kraje...)a úředníci se svým potenciálem by mohli klidně řídit USA.A tak vymýšlejí nesmysly, aby vykázali činnost. Pořád správně nefunguje spotřební systém vydělej-kup-zahoď-vydělej-kup nové atd. Lidé,ještě pořád naštěstí přemýšlejí... Již mnoho let je snaha zlikvidovat školství,zlikvidovat vztah mezi učitelem a žákem a nahradit ho neosobní technikou a testy.Z "ekonomických" důvodů plnit třídy na maximum, aby se snížila kvalita výuky,integrovat tam žáky zvláštních škol,aby stádo běželo tak rychle jako poslední kus...protože peníze jsou za žáka a kdo nemá žáky může zavřít.Bude to těžká cesta ven.

    OdpovědětVymazat
  18. jinak co se týče chemtrails,tak je divné,že se to před 21.12.2012 tady v Ostravě rozjelo tak moc jako nikdy předtím a drží se to do ted.
    Když vysvitne slunce,tak behem chvilky vidím stíhačky na obloze,jak stříkaji jedy po obloze.

    Je mi špatně,že naše vláda tohleto připustila,ničí zdraví lidí,ničí přírodu,spodní vody....a takové tu chcete volit??????????
    Směšná to komedie,kdo bude prezidentem,kdo získávíc křesel atd.
    Mě připdá,že i když je rok 2013,tak naše myšlení je zkažené s TV a všeho materiálu nám podstrkovaného,že snad lidé ve středověku byli vnimavější a chytřejší než dnes.
    Tam se dokázali aspon vzbouřit.

    Jen si říkám,jak dlouho si to necháme líbit než bude pozdě,než nepůjde zabránit zničení naší planety a tedy naší existence.
    Říkám to už dlouho,my lidé si nezasloužíme žít tady na Zemi,za to,co ji děláme a jak jsme se zkazily,za honbou po penězích a materiálních věcech,že nám není problém,k vůli 1000kč vzít život.

    My se už snad nenapravíme,dokud nenastane nějaká katastrofa,kde nám nebudou peníze k ničemu a lidé si budou sebe vážit.



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím všechny!Pár informací-už asi půl roku neplatím konces. poplatky(čr a čt) a nic se neděje.Gauneři a vymahači výpalného z OSA snad chrápou. Poďme se domluvit a na půl roku jim přiškrtit pár desítek milionů-to bude mazec, a nikdo nic neriskuje....
      Vašek

      Vymazat
    2. Gathrieli, jsem členem jedné Reptiliánské sekty ale mohu vám říci, že vše co se děje na planetě Zemi je dočasné vzhledem k plánu Stvoření. Uvědomte si, temné luciferské síly hrají v plánu Stvoření tutéž roli jako Andělé světla. Ač se to na první pohled nezdá tak si uvědomte, že paradoxně tyto temné síly umožňují lidem se probudit z letargie, ze spánku. Lidé najdou světlo na konci tunelu tehdy až jim je ouvej, protože dokud byli " okay " tak to světlo nevnímali, nevážili si ho. Pokora a vděčnost se objevuje u těch lidí pouze tehdy až zažívají příkoří, utrpení, jinak by si tyto dva slova neuvědomovali a neviděli by je.

      Dále je nutné si uvědomit, že planeta Země byla Stvořitelem zvolena jako planeta zkoušek, učení, na tuto planetu se inkarnují i zlobivé duše z jiných kout vesmíru. Žili ve vysokých dimenzích ale tím, že se provinili proti plánu Stvoření spadli do nižších dimenzí tedy ocitli se zde na Zemi. Proto tu máme tak velkou hustotu.

      Ano, temné síly sice sajou naši životodárnou energii ale je to tím, že je to součást zkoušky a plánu geneze našich duších. Lidé kteří si neuvědomují své temné stránky duše a upřednostňují světlou stránku duše tak na nich je upírana pozornost temných luciferských sil. Úkolem člověka je lokalizovat temné stránky duše a zapracovat na ně. A pokud si nějakou nevšimneme, protože máme na to právo, tak nás na to upozorní právě tyto entity.

      Země je drillem pro vyuku duší. Ale jelikož se Země rozhodla zevstoupit do vyšších tonu vibrací a frekvencí, musí být Karma spálena. Proto lidstvo musí před vstupem do " Království nebezského " projít očistcem. Pokud chcete jít ke Světlu, k Bohu musíte projít tmou jinak byste si to neuvědomili. Temné síly z naší planety odejdou teprve ve chvíli, kdy lidstvo převezme zodpovědnost za své skutky, za své myšlenky a přestanou druhé odsuzovat a břemeno své zodpovědnosti házet na politiky.
      Uvědomte si, že politici a Ilumináti jsou našimi lektory ve vývoji naší duše.

      Až jejich čas nazraje, až temné síly splní svou funkci v rámci Stvoření, pak odejdou do jiných sektorů Vesmíru, kde budou zase učit další a další bytosti. Přeji hezky den, Kerry.

      Vymazat
  19. Každý den si vzpomenu na slova muže, který říká, že jedním z hlavních smyslů života je být kladnou složkou Tvůrčího díla, a to nezištně.Nepřistoupit tedy ke všemu sobeckým krokem,více rozvinout Empatii, vnímat opravdověji ostatní a to
    i vývojově nižší - zvířata.Vše má totiž svůj důvod a každá příčina i svůj následek, tak jako máme možnost volby a jsme to právě my, kdo každý den rozhoduje kudy se vydá. A nikdy to jinak nebylo a nebude. A vidím ve svém okolí, že to lidé stále nechtějí uznat, natož přijmout. No nic,jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.Není jiné cesty, než Cesty dobrovolné změny a aktivity.

    OdpovědětVymazat
  20. Podívejte se, finanční krize a chudoba lidstva je nevyhnutelná. Já zastávám názor, že lidstvo musí projít očistcem, a proto lidé budou umírat nemocní, chudí a bez peněz. Lidé se musí naučit zodpovědnosti. Ale když jim polopatě vysvětlíte, od A do Z jak to mají dělat, tak vás budou ignorovat, a vysmívat se vám. Proto je nutné lidi požduchnout k tomu aby spadli " čumákem " na Zem aby dřeli bídu, aby zažívali tyto strasti, protože díky tomu si uvědomí že to byli oni, kteří se odvrátili od Boha a od plánu Stvoření. Lidé sami si přivolávají na sebe temné luciferské síly. Dokud si lidé neuvědomí, že svými myšlenkami a činy ovlivňují svůj osud, tak jsou nuceni žít pod tlakem, v depresích a v bolestech. Už v minulosti se jisté entity pokoušeli lidi pozitivně ovlivňovat, ale výsledek přišel vniveč, proto musela nastoupit temná luciferská síla, která paradoxně některé lidi nakopla k tomu aby se probudili a aby se obrátili k Bohu a ke Světlu.

    Ještě příjde doba a popřemýšlejte o tom, že lidé se vzpamatují až po té, co lidstvo zachvátí potravinová hladová krize, která v roce 2013 vypukne. Otrávené jídlo ( dnes otrávený alkohol ) přiměje lidi, aby se konečně vzpamatovali. Jsem velmi vděčný a rád, za to, že lidstvo je v takových sračkách a problémech. Neboť je to nakopávací fenomén, které mnohe lidi probudí ze spánku, z letargie a začnou na sobě konečně pracovat.

    Proto schvaluji nedostatek finančních prostředků ve zdravotnictví, proto schvaluji ekonomické problémy v oblasti práce, bydlení, sociálních služeb. Lidstvo musí projít temným údolím slz, potu a krve aby mohlo konečně vstoupit do " království nebezského " čož znamená, planetární probuzení lidstva.

    Přemýšlejte o tom, že lidé se začnou probouzet a uvědomovat si hodnoty světla a lásky a začnou se obracet k Bohu až tehdy když už jim jde o kejhák a jsou v problémech. Pak si najdou čas a začnou se modlit a nalezají v sobě pokoru a vděčnost, kterou před tím neměli. Inu i tohle je plán Božího Stvoření. Klidně tomu nevěřte, ale zkušenosti hovoří za vše. Když je člověk v klidu nemá potřebu pokory a vděčnosti, ale v okamžiku, kdy se pod nim třese Zem a dochází k vibračnímu tření, si člověk najednou uvědomí, sílu pokory a vděčnosti. Proto bude trvat ještě zhruba 15 let než lidé dospějí k tomu k čemu byli Stvořitelem předurčeni to jest aby žili ve Světle a Lásce a tedy v JEDNOTĚ. Ale to si uvědomí až projdou temným údolím slz potu a krve. Proto je nutné a bylo to i dovoleno se STvořitelovým souhlasem, aby na naší planetě působili síly temna tedy reptiliánské, luciferské síly, které pracují pro Stvořitele, proto se rozhodlo, že pozemšťané budou mít polaritní vědomí, je to součást procesu, evoluce je to jako chodit do školy nebo skládat zkoušky. Čím víc člověk se naučí pracovat se svými problémy tím lépe jim dokáže čelit. S láskou Kerry člen reptiliánské sekty Drakonias

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kerry , máte aj inde informácie ? BED

      Vymazat
    2. Čo to je " INDE " ? Kerry

      Vymazat
    3. Kerry - sice huste napsany ale presny. Pohybuju se v oblasti ezoteriky skoro 20 let a sama jsem si prosla procesem naprosteho ulitnuti s "andelama" pres pad na hubu s "dalbem" (ne jednou ale tak nejak po patrech :-) ) a nakonec se dostala k tomu co me ucily obe moje babicky a to je "lidstvi". Mam uctu a pokoru k Bohu a to same i smerem k samotnemu panovi "temnot". Reknu na rovinu ze jsem si v zivote resila vic to ze se bojim Boha nez Dabla. Nicmene mam ve svete "duchovna" jednoho FAVORITA. Mozna starej otrepanej pribeh - ale samotnej Smrtak je u me fakt frajer. Tomu je to jedno kterej ty ses. Temnej X svetlej.... Prijde a neda se ani podplatit ani umodlit. Proste je CAS a jde se. A navic ON pracuje na pomezi svetla a tmy.
      Me se ta hra sveta libi - myslim obecne. Jasne ze to ve sve realite obcas huste nezvladam :-) jsem CLOVEK. Ale nejak ne a ne si vzpomenout co jsem to tu chtela vykonat? :-) ale urcite vim ze jsem se sem nudit k TV neprisla. A ze zkusenosti vim ze cim vetsiho "certa" potkam na sve ceste tak velkej "andel" mi stoji za zadkem. Moje smula ze cucim na certa klepu se strachy. Nekdy staci udelat celem vzad :-)
      Pises 15 let ..... tak to ja jsem teda pesimista. Ja to vidim tak na dve generace :-(

      Vymazat
  21. "Z řepky se vyrobí nafta..." ???
    OMG, ten Orgonit Vám zřejmě likviduje mozkové buňky...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.