14. ledna 2013

Nová převratná teorie fyziky a astrofyziky

Zajímá vás, jaké jsou základní síly, které drží pohromadě veškerou hmotu, od subatomární úrovně až po galaktickou? Čtenář právě poslal odkaz na fascinující video s novým objevem, který otřásá veškerými základy fyzikálních a astrofyzikálních teorií. 
(Je to anglicky, ale kdo se zajímá, pochopí. Někdo z odborníků se jistě ujme překladu?)


úžasný!... tak jednoduché, až těžko uvěřit, že se na to nepřišlo dříve. Pro zajímavost -  rozložení mag. pole (magnetů) v polokoulích velmi připomíná strukturu zákl. vesmírného vzoru tzv. "flower of life"

http://youtu.be/9EPlyiW-xGI






Orgonet: Něco z obsahu: 

Autorem teorie je David Allen LaPoint (víc o něm zatím nevím).

Uvidíte různé pokusy ukazující, že magnetické pole každé částice i hmoty je tvořeno vlastně dvěma protilehlými magnetickými poli ve tvaru misek, mezi nimiž dle podmínek probíhají různé jevy - tvorba plazmatu, přitahování a odpuzování ... Soudržnost vesmírných struktur není již třeba vysvětlovat černými děrami, temnou hmotou a temnou energií, ty podle této teorie vůbec neexistují.

Magnetické misky použité při pokusech mají stejný tvar jako tzv. dóm výzkumné instituce CERN v Ženevě. Není jistě náhodou, že tento tvar dómu se vyskytuje na mnoha stavbách ve světě - kopule chrámů ... Pomocí těchto misek lze vytvořit ve vakuu například plasmové Slunce o průměru 100 mm, které je obklopeno rovníkovým plasmovým diskem o průměru 300 mm, a mnohé další jevy napodobující struktury vesmíru.

Tato teorie primerových polí je schopna vyřešit energetickou krizi. Nové poznatky bude možno aplikovat na výrobu radikálně nových reaktorů na výrobu energie pro celý svět. Reaktory budou velmi malé, bezpečné a relativně levné. Jejich testování by mělo začít v létě 2013.

Všechna videa jsou natočena v reálu, nejsou tam žádné úpravy ani manipulace kromě rychlosti. Jinými slovy, je to skutečná věc. Těžké tomu uvěřit, ale je to naprostá pravda.

2012: Právě se změnil svět!







12 komentářů:

  1. Autor si asi přečetl knihy které napsal Keshe, nic nového pod sluncem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...a již v roce 1993 publikováno v úžasných knihách od Drunvalo Melchizedeka - Květ života 1 a 2.

      Vymazat
    2. Tak to urob tiež ...

      Vymazat
    3. Páči sa mi Váš príspevok (Like)
      Takto to môžu oficiálne priniesť na svetlo sveta....

      Vymazat
    4. Všechno je to hezké a věřím, že i funkční. Je mi celkem jedno, jestli je to Keshe,nebo David Allen LaPoint. Spíše by mne zajímalo, kdy si to konečně, bude moci koupit KAŽDÝ. Generátorů volné energie je všude na netu kupa, v praxi nevím o nikom,kdo by to měl :-(

      Vymazat
  2. naprostý souhlas

    OdpovědětVymazat
  3. Všimla jsem si že vždy se při tvarování ukazuje květ života. Posvátný květ života, -MERKABA.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. květ života a Merkaba je něco jiného

      Vymazat
  4. Páči sa mi Váš príspevok (Like)
    Takto to môžu oficiálne priniesť na svetlo sveta....

    OdpovědětVymazat
  5. lidé opět postoupili, našli další kroky .. ale je smutné jak lidská hamižnost si přivlastňuje již objevy, které zatím ani stále neumí využít ku prospěchu společnosti, naší zdravé planety, našeho skaženého genetického hospodářství. Je tolik co řešit. Na konci tohoto videa opět, autorská práva. Jen se tihle tupci honosí cizím peřím, ubožáci. Nebo, za chvíli budeme platit daně i z vesmíru, že nás ovívá vesmírný prach. Je to všechno na hlavu postavené.

    OdpovědětVymazat
  6. 21.3.2013 by měl M.T. Keshe představit své objevy čili se můžeme těšit, že to konečně příjde ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. moc rychle popřeli temnou hmotu i energii - nevěřím, meziprostor musí být, jinak by nebylo tady a tam a to nic mezi tím aby to mohlo to tady a tam definovat - objev klidně platný, zbytek tvrzení o vyrvácení neexistence dalšího je paskvil

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.