10. ledna 2013

Orgonet pomluven na blogu Idnes a Koho budu volit

Přátelé, někdo se o vás otřel, a to dost drsně.
Zdraví čtenář Mirek aka TaiFyra



Orgonet: Skvělé, tak už jsme slavní i na Idnes (zatím ne na mainstreamu,  jen na osobním blogu málo známého autora) (:-))), ale i tak to jistě přitáhne kousek pozornosti k chemtrails a ostatním našim záležitostem. A to není špatný dárek k ke kulatému výroči - 8 milionům přístupů, které padly včera (:-)))), to už by si nás mohl všimnout i Sisyfos (:-))). Kdepak by se mi o tom před 4 lety snilo ...
Pro jistotu si článek zarchívuju, kdyby náhodou někoho napadlo, že přitahuje nežádoucí pozornost na nezvedený blog a přikázal ho stáhnout. (:-)))


A když už to bylo napsáno v souvislosti s volbami, tak to využiju k úvaze na téma 


Koho budu volit?

Mám v mailu mnoho vašich dopisů a článků na podporu Táni Fischerové, díky za důvěru, ale nevyvěšuju je.  To proto, že vyvěšuju ponejvíce to, s čím osobně souhlasím. (Komentáře na její podporu nechávám kvůli oživení diskuse.) A volbu Táni nepovažuji za dobrý nápad.

Uznávám, že Táňa je krásná, čestná, duchovní a poctivá. Je to hezká představa, že bychom měli takovou prezidentku. Ale v zásadě se ztotožňuji s názorem, který napsal Karel Dolejší ve svém článku Na prezidenta mám asi takové nároky jako na průvodčího ... http://www.blisty.cz/art/66840.html

Neměli bychom se upínat na to, že nový prezident změní náš stát k nepoznání. Bude stačit, když bude dodržovat ústavu, chovat se slušně a nedělat ostudu venku. To by Táňa asi zvládla, ale proč bychom měli zrovna ji zatěžovat svými zatím těžko dostupnými sny a ideály?  Je to jemná bytost. Vlastně to ani nechce dělat, ale nechala se ukecat, tzn. nejde do toho z žádným elánem a nadšením, naopak. Že prý to vzala, když teda vesmír asi chce ... Já myslím, že v tomto případě vesmír spíš chtěl, aby ukázala sílu odmítnout něco, na co nemá dost sil, a dělala dál to, co umí, ale je příliš hodná a příliš vychází lidem vstříc. Takže už teď v kampani trpí, a tváří se, jako by v ní ani nebyla, a doufá, že nebude zvolena.

Táňa jako skromná dušička prý dokonce odmítla sednout si při nějaké besedě na jeviště mezi ostatní kandidáty (říká na videu Inspirativní TV), a zůstala v hledišti, protože se necítila hodna ... Co kdyby se jí něco takového stalo jako prezidentce, že by se při nějaké oficiální příležitosti necítila hodna?

Táňa je u mě diskvalifikována taky proto, že je havlistka, a že jako duchovní bytost nerozeznala havlí temnotu ... Respektive asi rozeznala, protože v rozhovoru pro Inspirativní TV řekla, že v některých věcech sice s Havlem nesouhlasila, ale nic mu neřekla, protože přece nebude kazit přátelství proto, že mají jiné názory ... Jak by asi taková duchovní bytost jako prezident jednala s vládou složenou převážně z neduchovních, nečestných, nemorálních, arogantních a agresívních bytostí překypujících energií, s jasnou vizí svého obohacení, jak by asi s nimi komunikovala, když se nedomluvila ani s přítelem. "Venco, nelíbí se mi, že děláš to a to."

Nemá žádnou představu, co by jako prezidentka mohla realisticky udělat. Kromě obecných představ, jako že všichni se budou mít rádi a budou tvořiví. Ale jak toho dosáhnout, nemá potuchu. Chybí jí realistická vize, rozhled po světě, řídící schopnosti ...

Takže, myslím, že ona sama přijme s velkým ulehčením, když ji volba mine. Ostatně sama veřejně prohlašuje, že nepočítá, že bude zvolena.

Když bylo zločinnými praktikami zabráněno volit Okamuru, který překypuje energií, nadšením, vizí i schopnostmi řídit věci, tak budu podle svého nejlepšího svědomí a vědomí volit mladého Dienstbiera, který je nový a svěží, jeví se jako čestný, vzdělaný, schopný a nezkompromitovaný.

Čtenáři OrgoNetu ať si volí koho chtějí, též podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.







65 komentářů:

  1. Chtel jsem radne volit,ale nejdu,protoze opet nezakonne zasahli,aby je neohrozil Okamura...svou pritomnosti u urny bych vlastne souhlasil s letitymi praktikami,ktere nejsou solidni a cestne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedelas dobre!Mozna davas svuj hlas k dispozici k rozdeleni mezi vsechny,neni lepsi odevzdat neplatnej hlas kde jasne rikam ze ho nedavam nikomu? Jen blazen uz dnes veri nasim zakonum a vyhlaskam,takze co rikaji ze udelaji s hlasem tech kdo neprijdou je jedna vec ,a co udelaji skutecne je vec druha,proto pujdu,ale s dat jim pisemne, ze nikomu svuj hlas nedavam ;-).....proud

      Vymazat
  2. No, tak děkuji za dobrou zprávu. Neboť tak se mi to jeví.Když někomu stojí za to, takto reagovat, pak naše názory někomu hodně vadí.Já budu volit tu jemnou dámu.Ve druhém kole pana France.Přeji všem krásný večer a pokojnou noc. Vladimíra

    OdpovědětVymazat
  3. Orgonet čtu,ne se vším souhlasím,prostě mám i svůj názor, a ve volební kalkulačce jsem neblíž k Zemanovi,takže žádná Fišerová.Asi nejsem ten správný mašíbl,nebo octovač.Ale jakubroth.blog moc dobrý.Ukázal dostatečně svou duševní úroveň a toleranci k názorům druhých.Dnes jsem jeho blog navštívil poprvé a naposled.Mám naštěstí možnost svobodné volby a budu číst jenom to co mě zajímá.Ale na druhou stranu i tohle je reklama a pravděpodobně to Orgonetu zajistí další pravidelné čtenáře.Takže děkujeme jakubroth.blog.Čím více informací se mezi lidi dostane tím lépe.
    Petr.

    OdpovědětVymazat
  4. Orgonete sympatizuji s Fišerovou ale je pravdou,že pro tento špinavý systém je třeba solidní ruku chlapa.Nikdo čestný a fundovaný jako Dienstbier pro mne k volbě není.Musím naprosto souhlasit s tím co se tu píše.Škoda taky ,že to nevyšlo s Okamurou.Proto nemá smysl volit natruc nebo k volbám nejít. Volit prostě s rozumem a teď. Hlavně studenti,aby taky zvážili a nezmařili šanci, aby se nenaříkalo pak nad rozlitým ......
    Díky.

    OdpovědětVymazat
  5. Upozornil jsem, že poneseš za svoje jednání odpovědnost. Čím dřív se to stane, tím lépe pro tebe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohol by si vysvetliť, o čom točíš ?

      Vymazat
    2. Jé, už aby to bylo. Už aby si všichni nesli za svoje jednání přímou odpovědnost. A ono se to blíží milý PANE. Pak nebude třeba podobných blogů, pač psychopati budou samočinně eliminováni.
      Pěkné sny.
      Six

      Vymazat
  6. Chudák pan blogger. Kdo mu tak ublížil, že si musí takhle přihřívat své ego? Nejlepší je se do diskuse pod jeho článkem vůbec nevyjadřovat. Čím menší počet ohlasů na článek, a to i těch negativních, tím víc to svědčí o nezájmu o jeho "dílo". Všimněte si, jak se raduje z každého komentáře a jak rozpoutává diskusi.Ale jednou možná také sundá klapky z očí, pokud už nebude pozdě.

    Jourová Jana

    OdpovědětVymazat
  7. Okamuru jsem chtěl volit taky.
    No co se dá dělat ...
    Erik H.

    OdpovědětVymazat
  8. Ten sepsaný článek na blogu idnes.cz o "octovačích" nemá ani cenu komentovat,pousmát se a zvolit na stránce křížek:) je to typický výplod nevědomého člověka.Který jenom úraží,ponižuje a plive jed kolem sebe. Hloupého nepřesvědčíš. A je krásně vidět,že autor čekal horkou diskuzi,která bude s jeho článkem souhlasit. A vono naopak:) Prej mašíblové co věří na konec světa:D :D co na ten blog sem chodím ani jednoho jsem nepotkal. Klasická nevědomost. A veškeré zlo pochází z nevědomosti

    OdpovědětVymazat
  9. Nevim koho tam hodit. Asi nikoho. Chci volit někoho, kdo není prounijní. A taková tam není. Jinak mám výhrady ke všem kandidátům, tu větší, tu menší.
    Viktor

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paní Bobošíková je euroskeptik, tak jako já...H.

      Vymazat
    2. Souhlasím s Orgonetem, co se týka Fišerové ve spojení s Havlem, jinak bych byla pro paní Táňu. Jelikož si myslím, že by prezidentem měla být žena a Bobošíková je euroskeptik, tak asi Bobošíková. Diestbier dnes dost útočil a je to Dientsbier.

      Vymazat
  10. Dienstbier je eurohujer...já volím Bobošíkovou...H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bobo na Hrad!!!!!

      Vymazat
    2. taky dám Bobo svůj hlásek :-)
      Honza
      Brno

      Vymazat
    3. Eurohujer - to je geniálny výraz !

      Vymazat
  11. Lidé by si měli spíše pokládat otázku , je vůbec nutné si vydržovat ve státě prezidentský úřad,který ročně stojí nemalé peníze?Je vůbec potřeba prezident,má v dnešním globalizovaném světě ještě vůbec smysl hrát tuhle šaškárnu?Opět se v našem státě vytvořila mistrně propracovaná propaganda na volbu prezidenta to se musí nechat to je fakt.Možná opět bylo zažádáno o pomoc od USA, od těch nejpovolanějších.Zavládla bych řekl až davová histerie,většina lidí,alespoň co znám byla dokonale vtažena do divadélka, kde se volí nový kašpárek na jeviště,režisér však neznámý:-) Co tedy vlastně lidé očekávají od tohoto úřadu, jaké naděje vkládají do člověka, který volby vyhraje?Myslí si snad občané ,že po zvolení bude na světě krásněji,že zmizí korupce,násilý, vraždy,že budou kvalitnější silnice, že půl milionu nezaměstnaných dostane práci,nebo že snad budou levnější potraviny nebo se konečně po 100 letech dostanou k lidem volné energie či snad přestanou šílenosti s geoinženýrstvím....drazí občané předpokládám že bohužel nikoli,já osobně tak naivní rozhodně nejsem,proto nesouhlasím s volbami,s elitáři a vůbec s tímto systémem.Nenechám se vmanipulovávat do jejich hry,proto moje jasné stanovisko zní, že k volbám nepůjdu a zcela je ignoruji.Myslím si , že pokud lidé půjdou k volbám, tak jen upevňují moc matrixu.Jsem toho názoru, že kdo se účastní této komedie, tak nahrává opět jen mocným tohoto světa,kteří si budou mnout ruce nad tím, jak opět mají lidi tam, kde je chtějí mít.Proto lidé bděte a nenechejte se obalamutit.Nedávejte drahocenou energii temným mocnostem tohoto světa, protože už tím , že půjdete k volbám, tak ty parazity vyživujete svou energií.Doufám, že takových lidiček co už řeknou opravdové a rázné DOST tomuto šílenství bude víc.Píše se rok 2013 a mi připadá zcela absurdní se starat o to, kdo bude zvolen prezidentem,když mi pomalu je diktováno co mám pěstovat na zahradě a kolik vzduchu mohu vdechnout do plic.Ano co hrdlo ráčí,ovšem za mírný poplatek :-))Přeji krásé nové dny a místo k volbám si zajděte do lesa,do hor,udělejte raději někomu radost, zasportujte, zameditujte..... prostě žijte:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já k volbám rozhodně půjdu. Tato úvaha se mi nezdá správná. S energií si naložím podle svého, lístek naafirmuji tak, aby mě nevysáli. Ještě jim k tomu přidám nějaký ten litřík octa. Pozor však dávejte na esoterické manipulace veřejného mínění, podprahové opalování u televizí, vymývání mozků mikrovlnami, které vám smaží do hlav i ty vaše milované mobily.
      Je pravda, že je president loutka,ale je to tak.
      N.

      Vymazat
    2. Moje řeč! Díky, jana

      Vymazat
    3. Jo, tohle nejde rict lip.. nac venovat pozornost temto hovadinam a zivit tim tak celej matrix? tohle stale neni pochopeno, kdyz chci neco odstranit ze systemu tak ne bojem, tim se to zivi, jenom a jenom odvracenim pozornosti. nic jineho nefunguje. je to jednoducha poucka, sladky ovoce, a stale tak nejak ne a ne ochutnat. kdo nas stale nuti koukat na televizi? kdyby ji naraz vsichni vypli tak to zmizi, zadnej vul nebude provozovat zrtatovou firmu.. a kdyz to naridej zakonem, koukejte na televizi, tak kdyz to vsichni odignorujou tak jim to nebue nic platny.. a kdyz pochopi kazdy, i policiste ze nebudou hajit smrady jenom proto ze dostavaji nazrat a ze to nejaky radoby "zakonodarce" naridil prijmout jakoze jsou to jen sprosta slova na papire, tak vlada ktera je kompletne ignorovana neni vladou.. vsechno drzi pohromade jenom vira v to.. tak podme verit v lepsi svet a vyserme se na to co existuje.. udelejme novy, co lze ztratit, stavajici koncept je uz v riti tak jako tak.. Probuh, nechodte uz k tem volbam ja ovce.. dyt vy jste tisickrat cennejsi nez to cemu se klanite.. neuctivejte zlate tele.. ono ani neni zlate ale zdechnute tele, politiky.. co za sila tahne nekoho do politiky.. pomahat lidem.. no jasne.. zastupovat obcany k jejich prospechu.. Hnizdil ma pravdu, odobne znam lidi, psychopaty ve vysokych manazerskych funkcich.. vetsina z vas nekoho takoveho zna.. ano.. vi jazyky, je inteligentni.. ted mne napada.. na slovensku prezident nevymenoval jakehosi Centesa generalnim prokuratorem.. co mne udivuje, Centes jse de posrat aby se do te funkce tak jako tak prokousal.. o co jde? tak to budu akceptovat a jedu delat neco jineho, dyt je to uplne jedno.. takovyto clovek nema nouzi o penize ze nema co zrat a musi neco delat.. mozna by do smrti nemusel hnout prstem.. ale to ne, on jde na evropsky soud protoze do te funkce chce a chce a chce.. dyt je to absurdni.. a znova - cely narod na to kouka a zajima se o to.. tak to vypnete, at to hovado nema pocit ze vsechny zajima ta jeho dementni zakomplexovana pseudokazua, at jde do hajzlu, tam mas lopatu a delej.. umite si predstavit ze se bude narod koukat na kauzu kudeho cloveka v republice ktery neuspel na pohovoru do zamestnani? ach, co to do mne vjelo.. :) vsechno je oukej, koukejte na tivi, chodte volit a hemcejte ze je vsechni blbe :)

      Vymazat
    4. mistr JEŽÍŠ sem přišel ze Světlých sfér do temnoty aby to tu prosvětlil, proto volím podle vyzařování bytost , která to přijde prosvětlit i když pro vás bude nenápadná , a ukáže že se lidé už nemusí bát

      Vymazat
    5. Pokaždé, když se o něco jedná a je možné něco změnit k lepšímu se vyrojí přesvědčovači, kteří vnucují ostatním pasivitu jako nejvyšší smysl a dobro života. Plakají nad svými energiemi a svou svobodou a poté, když si svoji pasivitu při volbě užijí do dna, tak si nechají diktovat co mají pěstovat na zahrádce a cití se asi moc dobře, protože oni jsou ti kabrňáci co jim to zase nandali.
      Kdybych byl diktátorem, takové lidi bych miloval.
      Six

      Vymazat
  12. Taky si dovolim komentarik,i kdyz se nejspis neobjevi,jsem totiz individualita,takze s orgonetkou nesouznim,zcela zakonite a jak pise,co s ni nesouzni,nezverejnuje se,ale nevadi,aspon si to precte sama:-) ;-).Muj nazor na volbu presidenta: "odmitam volit ze vsech zel to nejmensi,kdyz chci volit nejlepsi z dobryho"! Tim je myslim receno vse a to si taky na mym listku komise precte :-)........proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. proude nezabloudil jsi na špatnou adresu? ty jsi přece kmenový oblíbený diskutér na NWOO......protiproud

      Vymazat
    2. No vidíš,tvůj komentář je zde a ty máš se svou skepsi po ptákach a možná i po kozách :o)
      Jinak na Dinsbiše pozor.Poslouchal jsem jeho názory na Radiožurnálu a opravdu má velký zájem lézt EU do řitního otvoru (řečeno medicínský).Že tam chce lézt mi samozřejmě nevadí,vadí mi,že tam chce tahat i mě a lidi na kterých mi záleží.O tom,že je pro brzké zavedení eura se nemá snad ani smysl zmiňovat.Dobrý kandidát je ten,kterého by jste chtěli za vedoucího ve skautu.A takového já mezi nima nevidím....

      Vymazat
    3. Milý prúd, je úplne jedno, či je orgonet muž, žena, puberťák, medvedík mýval alebo marťan. Na tento blog totiž nechodíme kvôli predstave že jeho autorom je atletický svalovec, ale úplne z iného dôvodu.

      Vymazat
  13. Orgonete, ted jsem cetla clánek na idnes. No pekne me to zvedlo ze židle.Pry Octovači..je to smutny. My jsme octovači a on zase ve společnosti vytváří kyselé-mrtve prostredí. Orgonete jsem stastná a vdecna za Tvoje stránky. Prosím pokracuj, nenech se otravit.
    Lidi budou jiste pribyvat. Taky se neztotoznuji se vsím co říkáš, nicmene zustavam ♥ Díky a Vydrž. Irena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se ten titul líbí, jsem s radostí octovač (:-)))

      Vymazat
    2. jenže stím octováním má pravdu, problém to nevyřeší ! je to jen potírání příznaků,chem .trails gumují přátelé z vesmíru a ne ocet !

      Vymazat
  14. pro bloggera na idnes
    http://www.rozhlas.cz/minutovehry/hry/_zprava/kdyby-mohla-prdel-mluvit--1153813
    :)

    OdpovědětVymazat
  15. Když na lístek něco připíšeš,bude hlas neplatnej. Já rozhodně nebudu volit nic, co má jméno fischer - ová. To smrdí bruselismem a dalším silným vnucováním i chemistění nebe.
    Odpůrce článků bych si také rád přečetl.

    OdpovědětVymazat
  16. Když jsem na Beatu slyšela okomentování k TV šou mezi kandidáty Zemanem a Fisherem, jak tam na sebe kydali bahno....Teda kdo že jim platí jejich kampaně....Bylo mi z toho docela šoufl...
    Takže tady kdesi níž článek o bankovních tunelech je zřejmě naprosto pravdivý....BOHUŽEL...
    PROTO JÁ OSOBNĚ K VOLBÁM JDU, ABY MŮJ HLAS NEMOHL BÝT VYUŽIT A ZNEUŽIT V PROSPĚCH VLÁDNOUCÍ LŮZY ZBOHATLÍKŮ...V PŘÍPADĚ, ŽE BYCH TAM NEŠLA... A NEBUDU VOLIT NIKOHO...
    NA LÍSTEK NAPÍŠU, ŽE PREZIDENT STEJNĚ NEMÁ ŽÁDNÝ PODSTATNÝ PRAVOMOCI - TY MÁ JEN V PŘÍPADĚ VÁLKY... I KDYŽ TOU AMNESTIÍ TO FAKT VYVEDL....
    NA BEATU DNES ŘÍKALI, ŽE SE JEDNÁ O 100-150 KAUZ, KDE JEDNA JE O MILIARDĚ A VÍC...
    TAKŽE ZAS PŘIJDEM O 100 - 200MILIARD KAČEK, A PAK V NÁSLEDUJÍCÍ ZPRÁVĚ ŘEKLI, ŽE BUDOU ZAVÍRAT MENŠÍ POŠTY, A TY ŽE BUDOU NAHRAZENY MÍSTNÍMI OBCHŮDKY, TŘEBA VIETNAMSKÝMI VEČERKAMI....CHÁPETE TU ABSURDITU?????
    JEŠTĚ PŘED PÁR LETY JSEM SI ASPON NĚJAKÉHO POLITIKA VÁŽILA, ALE ZTRATILA JSEM VEŠKERÝ RESPEKT, ...
    FAKT SI TĚCH LIDÍ NEVÁŽÍM...
    MĚLA BY TO BÝT JEJICH PŘÍKLADNÁ MORÁLKA, PŘÍKLADNÝ ŽIVOT..., JEJICH ČEST... - CO NÁM Z TOHO NABÍZEJÍ???
    JENOM LEŽ, LEŽ , LEŽ...JEJICH VLASTNÍ OBOHACENÍ + VYCHYTRALOST...
    UKAŽTE MI NĚJAKÉHO ČLOVĚKA, KTERÝ SE POHYBUJE VE VYSOKÉ POLITICE A JE ČESTNÝ..., MORÁLNÍ A VY NA NĚJ NIC NEMÁTE....
    PLÁČU, PROTOŽE TAKOVÝ NENÍ...
    LIDI, STOJÍME NA KRAJI PROPASTI... NĚKTEŘÍ UŽ DO NÍ PADAJÍ, DO JINÝCH SE CHYSTAJÍ ŠŤOUCHNOUT.
    ACH JO..., KOLIK DALŠÍCH LIDÍ ZAVŘELO SVŮJ BYZNYS A SKONČILO NA ÚP???? NEBUDOU MÍT NA SVÉ SPLÁTKY A PAK HOLÝ ŽIVOT????
    PROSÍM...OTEVŘETE SVOJE OČI, DUŠI, SRDCE..NADECHNĚTE SE A UVĚDOMTE SI, KDE JSOU NAŠE SVOBODA, NAŠE PRAVOMOCI???...PROSTĚ NÁŠ ŽIVOT???
    A NAŠE DĚTI??? JAKOU BUDOU MÍT BUDOUCNOST???
    PREJ SCHVÁLILI TO TISKACÍ PÍSMO, ABY SE UČILI MALOŠI MÍSTO PSACÍHO... NESOUHLASÍM, ABY Z NAŠICH DĚTÍ DĚLALI DEBILY... PSÁT SE NAUČILA MOJE BABI, MATKA, MUSELI JSME SE TO NAUČIT I MY... NAŠE DĚTI SE TO NAUČÍ TAKY!!! ŽÁDNÝ OHLUPUJÍCÍ ÚLEVY!!!

    Odcházím spát jako naštvaný člověk...
    Volte to nejsprávnější... Máte ve svým nitru odpověď a tý se držte...!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proč to píšeš velkými písmeny? Aby se to blbě četlo?

      Guess

      Vymazat
    2. Taky mi vadí idioti, co na větší křik kolem toho, co napíšou, potřebují caps lock. Je to neslušné vůči ostatním diskutujícím, je to jako snaha je přeřvat. A proto caps lockem psané komentáře programově nečtu. Orgonet by je podle mého soukromého názoru ani neměl zveřejňovat. Tak se to dělá na všech diskusích, kde je respektován základní modus slušnosti, že caps lock je eliminován buď výmazem nebo nezveřejněním, event. blokem toho, kdo ho používá opakovaně.

      Vymazat
  17. Velice vyvážený článek a pěkná analýza! Je s tím Dínstbírem jsi se asi sekl. (možná uvidíme) Nevěřím novým čerstvým a hlavně neznýmým tvářím ve starých stranách...... Dnes jsem postupně dovyřadil VŠECHNY kandidáty - velice si totiž pamatuji co, kdo kdy řekl a napsal. Proto jsou pro mě nevolitelní. Na druhou stranu asi nikdo z nich nebude horší než VK a VH. Pro mě jít volit s čistým svědomím je prázdná obálka.
    jm

    OdpovědětVymazat
  18. Jsem rozhodnutá jít k volbám a dát svůj hlas kandidátovi,pro kterého jsem byla rozhodnutá ještě před kampaní.Ne proto, že bych snad naivně čekala,že volby něco změní, ale proto, abych se svým hlasem pokusila zabránit obsadit Pražský Hrad lidmi,které tam prostě mít nechci.
    Jako dobro má několik podob,tak i zlo má jich několik a tak budu doufat v to menší zlo.Jinak nevím, co víc bych mohla ke článku dodat.Zdraví

    dan.

    OdpovědětVymazat
  19. http://prezidentkatf.cz/online-prenos?t=1357853708887

    OdpovědětVymazat
  20. http://americankabuki.blogspot.cz/2013/01/toppt-transcript-conversation-with.html

    Když jsem tohle před dvěma dny přelouskal pomocí translatoru, nemohl jsem usnout :)
    Tomu říkám "důkaz Transformace" :)
    Jen jsem doufal, že si těchto stránek všimnou další spřátelené duše a začne diskuze a pátrání..
    Je li to pravdivé, tak to je bombááááá
    Alfa

    OdpovědětVymazat
  21. Zdravím všechny
    Omlouvám se, ale já se u toho článku na Idnes bavila. Mě teda egoisti obecně bavěj :-) takže ti Orgonete gratuluju. Já mít svůj blog ,tak o tobě ani náhodou nenapíšu, abys neměl větší návštěvnost než Já :-) a taky proto, že vím, že i negativní reklama je prostě reklama :-) a zadara v dnešní době?
    Přiznám se, že já dávám hlas Avatarovi. Při představě,že přijede na státnickou návštěvu do Afriky, mám záchvat smíchu i pod poklopem chemtrails (a o to jde především). A pak to pozdvižení při příletu do Ameriky ..... to když se pak amíků zeptáte jestli znají Čechy tak budou říkat - HASEK-JAGR-FRANZ :-)
    Mé nitro mi naprosto vážně říká, že jsme se přestali smát. Všichni ostatní kandidáti mi úsměv na tvářích vykouzlit nedokázali.
    Držme si pěsti a vzývejme ducha národa o pomoc (očekávám, že se mi zjeví Jara-da Cimrman) :-)
    J.W

    OdpovědětVymazat
  22. Orgonete, někdo se o vás otřel ... Myslím, že je to úžasná reklama pro Orgonet. Každý má právo si myslet co chce, ale doufejme, že se díky tomu chemtrails dostane více k veřejnosti. Kdo chce kritizovat sejně bude a ten autor článku tak okatě útočí, že to možná lidi přitáhne. A Orgonet i my věrní čtenáři víme své, tak ať pan Jakub tu zlobu ze sebe nějak transformuje třeba přes octovače, alespoň se mu uleví. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  23. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/volba-prezidenta-esk-republiky

    OdpovědětVymazat
  24. Kdo viděl debatu a líbilo se mu to:
    http://www.youtube.com/watch?v=9FaIsRxP2IQ
    Boni Pueri

    A co říct k tomu všemu a tady?
    Jednu krásnou větu:
    The WORLD is a GARDEN Y O U made

    http://www.youtube.com/watch?v=Psd_E9N0WI8
    ...so help your people to care for your world (T 4:00, see also T 8:15)

    Někdo tím, že medituje (za to aby budoucí prezident dělal správnou práci) a někdo jde volit (a na lístek si může čmárat co chce, pokud tam bude vše, co má být, tak rozhodně neplatný není!)

    <8-<<

    OdpovědětVymazat
  25. Snad každý z nás cítí, že naše země potřebuje změnu. Máme šanci tuto změnu započít volbou prezidenta.
    Média se nám snaží vsugerovat,že šanci na zvolení mají pouze pánové M.Z. J.F.a K.S. Není to pravda, nejsme nemyslící stádo !

    Paní Fišerové si vážím pro její iniciativu v ProAltu i pro její lidské vlastnosti. Ale myslím si, že na ten marasmus, co po sobě zanechali V. Klaus a celá "protikorupční" vláda nebude mít dost sil.

    Jiří Dientsbier má sociální cítění, má konzistentní názory na dění u nás a nebojí se .
    Kmotři u něho nemají šanci - jak už prokázal.

    Volím mladého, zdravě sebevědomého a přitom skromného člověka: Jiřího Dientsbiera.

    N.B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prezident by neměl být ateista , protože ti nechápou, že člověk je především bytost duchovní, duch žijící v lidském těle, a že nás ovlivňují či jim podléháme, i zákony jiné než pozemské!

      pokud člověk na Zemi bude neustále na tohle zapomínat , nic na světě nebude v pořádku , nic nebude fungovat , jako je tomu nyní, nemůže jít proti zákonům-pravidlům , které platí v našem vesmíru !!

      Vymazat
    2. Dientsbiera? nemá americké občanství?

      Vymazat
  26. Dienstbier ma mimo jine americke obcanstvi a z toho vyplyva, ze musi ctit americkou ustavu, kde se vyslovne pise, ze nesmi podporovat cizi zajmy mimo USA, nevim, jak by se v tom pripade choval jako cesky prezident - on mozna by chtel, ale zda mu to Amici dovoli, takze s nim by jsme byli uz predem v prd.li, volim Bobosikovou... , adepty na zahrobi nikoli...

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Orgonete, podíval jsem se na článek na idnes a myslím, že asi nejvíc vypovídá o zabedněnosti pisatele. Co se týče voleb, tyto vnímám spíše jako referendum o stavu společnosti. Kolik procent máme ovcí, které budou volit podle ovčáků, kteří z ukradených peněz platí kampaně, volební průzkumy, úplatné známé osobnosti a maistreamová media, která masírují články typu "volte menší zlo". Další procento lidí jsou "rezignovaní", ti volit nepůjdou, protože se nic nezmění a nějak to do smrti už doklepou. A pak je zvyšující se procento lidí, kteří se probouzí a chtějí být svobodní a svobodně říci svůj názor, i když jich bude třeba méně a svého kandidáta neprosadí. Já budu volit podle svého srce a svědomí, bez ohledu na to, co mi pdstrkují ostatní. Prezident sice moc pravomocí nemá, ale má být morální autoritou a může působit jako váš ocet na chemtrails a rozpouštět negativitu. Jsem svobodný člověk a zvolím koho chci i kdyby to měl být jediný hlas, který bude mít. Pavel

    OdpovědětVymazat
  28. no, esli ten róth nebude óbr mašíbl. zdá se, že má orgonet naštudovanej dost, jenže rozkaz zněl jasně...
    petr z jbc

    OdpovědětVymazat
  29. Milé dámy a pánové,čtenáři orgonetu,přeji všem lidem této krásné země moudrého presidenta a věřte,že už něco pamatuji chce to změnu a pořádnou!!! potřebujem bojovnici Šárku a moudrou horákyni a tak budu volit pani Bobošíkovou.
    Pročpak nechtěli aby byla mezi kandidáty? tak jako p.Okamura?Moc toho ví na všechny a nebere si servítky.
    Všem přeji jen to dobré
    Táňa

    OdpovědětVymazat
  30. Volím Bobošíkovou. Očividně je jediná, která vadí médiím a "těm nahoře" a necpou nám ji horem dolem. Takže aspoň trochu záruka, že ji tam necpou nějaké pofidérní elitní skupiny. A v hlavě to má srovnané.

    OdpovědětVymazat
  31. Volím Franze. Alespoň se zasmějeme :-)
    Hans

    OdpovědětVymazat
  32. Octovači na hrad :-)) Příští kandidatura nás nemine ,)
    Hans

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezkýý .Jo Octovači na Hrad Orgonete připrav se :-)) Ir.

      Vymazat
  33. Vsechno zle je na neco dobre. Pan bloger si to zrejme ani neuvedomuje, ze udelal dobru veci velkou sluzbu. Dekujeme. At vsichni vedi, ze existuje i jiny nazor na vec nez ten ov-cansky.

    K volbam, at kazdy voli podle sveho pocitu.

    Mir a klid vsem
    Miro

    OdpovědětVymazat
  34. S tím freeglobem bych byl opatrnej. Freeglobe není čistej web. Je tam sice mnoho zajímavých témat a odhlaení stínových vláda atd. Ale není čistej. Něco na něm smrdí

    OdpovědětVymazat
  35. Bobo na Hrad !!! Naše republika potřebuje silnou ženu. Paní Bobošíková je ekonomka a jako jediná z kandidátů ví, kam směřuje EU...do...chce silný národní stát a tomu já fandím. Je pravdivá a ve svých názorech konzistentní. Je sebevědomá a nenechá sebou orat...tak jako třeba
    pan Franz...ten je sice roztomilý černý mužíček, ale pro tuto funkci je zapotřebí SILNOU ŽENU. M.J.

    OdpovědětVymazat
  36. Pan Franz je osobnost, který přestože vzrůstem malý má obrovskou duchovní sílu. I když se necítí dobře ve světlech reflektorů dokáže to zvládnout. Uvidíme jak s hlasy zacvičí státní volební komise, kterou jmenuje kdo?? Hádejte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. duchoví sílu ? asi nevíš vůbec co to znamená !! každý volí podle své úrovně vědomí chápání nejen tohoto světa ..

      Vymazat
    2. http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/2416-cekani-na-janeckovu-vladu-iluminatu.aspx

      Vymazat
  37. Za sebe: Buď Bobošíkvou nebo Roithovou nebo nebudu volit vůbec. Mladý Dienstbier má názory jak zasloužilý komunista, a to mi je setsakra proti mysli. Potetovaný Maor taky blábolí z cesty, kníže je senilní dědek, co usne všude, kam si sedne, Zeman se toho naklábosil v politice už taky až až, Sobotka je moc spojený s ODS, Fišerová je příliš hodná na to, aby jednala s dacany z parlamentu a vlády, z Fišera mám husí kůži už jen když vidím, jak používá ruce ke gestikulaci, tam je nonverbálně něco úplně špatně. Pokud jsem na někoho zapomněla, pak je to proto, že byl tak bezvýrazný, že jsem ho ani nezaznamenala, a ten tím pádem na tomto postu taky nemá co dělat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fišerová je sice hodná ale v parlamentu je nebo byla slyšet dost

      Vymazat
  38. Na idnesu je obvykle převaha zabedněnců, kteří neumějí (a ani nechtějí) otevřít svoji mysl. Takoví, jako jsem já, tam jsou v menšině.
    http://jansedlacekjan.blog.idnes.cz/

    OdpovědětVymazat
  39. Pro zasmátí:) zaprodanci a přisluhovači asi víme všichni komu. Manipulují a nabádají at volíme Schwarzenberga a Dienstbiera :D
    Nádherně zpracované video plné manipulace :D

    http://www.youtube.com/watch?v=p3K7PL7cK7Y&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.