4. ledna 2013

Richard Bartlett: Matrix Energetics

Dva čtenáři nezávisle na sobě mi poslali informaci o matrixové energetice:

Dobrý den. Mám v ruce knihu: Dr. Richard Bartlett, Matrix energetics. ISBN 978-3-9814301-7-2. Jak změníte realitu působením na kvantové pole. Prosím jestli by se nenašel někdo, kdy by se podíval na stránky www.matrixsenergetics.com. Pokud by to někoho zaujalo, byl by překlad videí velmi přínosný. Možná, že nyní po opadnutí vlny transformačních info by někdo měl volnou kapacitu. Děkuji a přeji aby vše bylo tak jak jsme schopni si to uspořádat. Zdravím M.


ahoj orgonete, nejsem v diskusi na tvém vebu, ale myslím, že tento příspěvek by měl každý znát. Jedná se o rychlé sekundové léčené čehokoliv. MUDr Bartlett to vyučuje již pár let, ale bohužel k nám to ještě nedoputovalo. Je napsaná i kniha o Matrix energetics, jak se metoda rychlého uzdravování jmenuje, ale je dost obtížné podle ní jít. Bohužel dostupná videa jsou pouze v aj. Možní se najde někdo, kdo bude ochoten tato videa přeložit. Bylo by úžasné, kdyby se tuto léčbu naučili i lidi v čechách, co by pak dělala farmaceutická lobby???? Posuď sám, zda to přidáš na své stránky. Krásnou transformaci přeje Daniela
  

Orgonet:
Tak to prověřuji, a zjišťuji, že videa nemá smysl překládat, nedá se z nich naučit v podstatě nic, je to velmi obecné. Z metody je vidět jen, jak si facilitátor najde dva body na těle léčeného, působí na ně, léčený "spadne" ... ale co a jak a proč, to stejně nevíme. To je know how, které se předává na řádných seminářích ...

Na webu Matrix energetics také nejsou žádné konkrétní informace.

Kdo se to chce naučit, musí zřejmě na seminář.

V našich podmínkách je asi nejlepší pracovat s onou knihou, a vypadá to opravdu zajímavě, ale asi to bude těžké.

Matrix Energetics

cena:360,-
dostupnost: skladem
Umění a věda transformace / Jak dosáhnout radikálních změn "reality" působením na kvantové pole

Richard Bartlett -  Matrix EnergeticsV roce 1997 zažil Richard Bartlett posun ve vnímání, který dal jeho životu zcela nový směr. Zjistil, že slabý dotek spojený s cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli fyzickou, mentální, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly zcela mimořádné - a stále se vzpírají logice.

Dr. Bartlett čerpá ze zdrojů kvantové fyziky a jeho cílem je poskytnout nástroje, naději a přímou a osobní transformaci komukoliv, kdo je otevřen novým vjemům. Metoda matrix energetics představuje zcela novou disciplínu. Její principy dokážou bez nadsázky přetvořit náš pohled na svět i způsob, jakým jej prožíváme. Všichni jsme totiž spolutvůrci své osobní reality, ať už si tuto roli vědomě zvolíme nebo ne.

Ohlasy na knihu:

"Práce Richarda Bartletta je neocenitelným darem tomuto světu. Je jedním z mála lidí na celé planetě, kteří boří hranice toho, co jsme si doposud představovali, že je pro lidstvo možné." (Rhonda Byrne, vedoucí producentka knihy a filmu Tajemství)

"Matrix energetics… vystřeluje čtenáře do říše nových představ o tom, co znamená zdraví a co jsme schopni okamžitě ovlivnit... Tato kniha vám otevře smysly tak, že poznáte, co všechno ve skutečnosti dokážete." (John J. La Valle, MBA, odborný školitel v oblasti neurolingvistického programování a spoluautor knihy Techniky přesvědčování)

"Matrix energetics je účinná, univerzální, snadno osvojitelná a použitelná metoda... Techniky Richarda Bartletta jsou jedněmi z nejvýjimečnějších terapeutických prostředků, jimiž jsem se kdy zabýval. Tato kniha skrývá hodnotu, která přinese dlouhodobý prospěch každému, kdo si ji přečte." (Christopher Hegarty, PhD, badatel a žurnalista v oboru alternativních lékařských postupů a bývalý šéfredaktor časopisu Alternative Medicine Magazine Register)

Obsah:

Předmluva Dr. William A. Tiller
Úvod

1. DÍL

1. Jak jsem objevil matrix energetics
vyslyšená modlitba, matrix energetics a její pomocné ruce, ještě jedna lekce, matrix energetics - stav bytí

2. Konvenční medicína = myšlení v problémech
problém s myšlením v problémech, na kolotoči medicíny - točíme se v kruhu, nemoc: "Dělejte něco!"

3. Matrix energetics = představte si řešení, ne problém
uvažujte o VŠECH řešeních, uvědomte si důsledky svého řešení, alternativa k přístupu "my proti nim", jak se myšlení v problémech stává problémem, co je dobré na morfogenetických polích, buďte ochotní být blázni, síla vymyšlené reality, vytvořte si vlastní podmanivé mýty!, měňme realitu pomocí kvantové fyziky, využití kvantových myšlenek ve všedním životě

4. Nový vědecký pohled na realitu
duch a věda, model reality v klasické newtonovské fyzice, věda se pořád snaží o "správné vysvětlení světa", Einstein znovu přichází s představivostí, kvantová fyzika a tajemná realita, mystická matematika, pozorování světlených částic kvantovou optikou - svouštěrbinový experiment

5. Naučit se myslet tak, jako by věc byla již vyřešena
změna matrice reality pomocí otázek, matrix energetics - cesta změny umožňující nový prožitek reality, formulujte otázky pečlivě a uváženě, věci vždy nemusejí být takové, jaké se zdají, nástroje ukotvení, myšlení otevřené zázrakům, prožijte novou realitu, to, co vidíte, se nemusejí stát zrovna vám, očekávání vás může omezovat, očekávejte neočekávané, jste připraveni probudit se v Matrixu?

2. DÍL

6. Metoda dvou bodů
jak na to, všímejte si odlišností, nikoli toho, co je stejné, způsoby, jak dosáhnout zhroucení vln(y), umění cítění dotekem, postup při technice dvou bodů - shrnutí, ukázky techniky dvou bodů, nechte jednoduše, ať se to stane, přetvářejte sebe samé

7. Archetypy
abyste něco změnili, použijte představivost, uzdravení versus přeměna

8. Cestování v čase a paralelní reality
používání otázek při technice dvou bodů¨, čas ve skutečnosti neexistuje, využití cestování v čase s technikou dvou bodů, v spojení s matrix energetics, paralelní vesmíry

9. Zážitky ze seminářů matrix energetics

10. Příběhy s matrix energetics

11. Často kladené otázky

Bibliografie

241 stran, vazba brožovaná, formát: 205x140 mm, vydáno 2012


37 komentářů:

  1. Je to Kvantové léčení, kdy člověk vypne všechny myšlenky a léčí stavem uvědomění. Respektivě je jen iniciátor léčení. V ČR již existují lidé, kteří takto léčí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zajímavé, defakto je to jako vizualizace? Kdy si člověk sám třeba nahradí orgán novým? Nebo si tím něco uzdraví?

      Vymazat
  2. V listopadu loňské ho roku vyšla kniha od Alexander Loyd a Ben Johnson - Léčebný kód která je naprosto skvělá a popisuje velice jednoduchou metodu léčení jakýchkoli nemocí. Metoda vychází z principu zbavení těla stresu na buněčné úrovni a tím aktivace imunitního systému. V podstatě něco podobného jako kvantové léčení. Zatím ji nemám přečtenou celou, je krásně čtivě napsané i s ohlasy lidí, kterým pomohla. Jako další účinek mimo vyléčení tělesných problémů je zlepšení vztahů v rodině, úspěšnost v práci i celém životě...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to nieco podobne ako EFT ? Ak ano, u vas v Cechach je na to lektorov ako huby po dazdi. Sam si robievam EFT na skvely den. Denne. 5 minut.

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Tak to je defakto něco, co učí Eckhart Tolle, má tam taky věci do života a zároveň omládnutí a zapnutí imunity, respektive její zesílení.

      Vymazat
    3. Kdo vysvetlí matrix kvantovou techniku přes skype za rozumnou cenu.
      aa.burza@seznam.cz

      Vymazat
  3. Článek o knize Léčebný kód: http://www.phoenixcasopis.cz/component/content/article/160-2012-10/1834-lecebny-kod-revolucni-lecebna-metoda-ktera-nema-v-dejinach-obdoby-vyleceni-vsech-nemoci-na-bunecne-urovni.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Metod je dost i léčení jen to někdo umí propagovat a jiný ne.

      Vymazat
    2. skvěly odkaz!!! super !

      Vymazat
  4. znovuobjavujeme staré pravdy...toto vsetko-akurat zrozumitelnejšie a bez tych modernych vedeckých hieroglyfov najdeme v joge.

    OdpovědětVymazat
  5. Pár slov k tomu: jsem první a pokud vím zatím jediný český certifikovaný praktikující Matrix Energetics a vím, že jsou sem tam i lidé, kteří se "to naučili" tím, že četli knihu nebo koukali na zmíněná videa. Sám mezi ně nepatřím, nad knihou jsem si lámal hlavu a až na prvním semináři jsem zjistil, že lámáním hlavy se k ničemu nedospěje - spíše než hlava je k tomu zapotřebí srdce :-).

    Rozhodně to není TĚŽKÉ!!! Těžké je maximálně to, co nám stojí v cestě, předtím...

    Pro případné dotazy jsme zařídili diskusní fórum, které by mohlo přispět k tomu, že by si tam lidé mohli najít odpovědi na otázky, které je zajímají, a mně by napomohlo k tomu, abych nemusel odpovídat jednotlivě znovu a znovu na tytéž otázky - poté, co se nám původní fórum rozbilo a museli jsme je smazat, zprovoznili jsme v prosinci fórum nové - ale ještě v něm k ME nejsou žádné příspěvky. Adresa je zde: http://www.paprsky1.de/Paprsky_Forum/

    Pokud tam umístíte případné dotazy, zodpovím.


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry den,
      kedy prosim planujete najblizsie sedenie? dakujem. Zuzana

      Vymazat
  6. Provozuji semináře na toto téma. Naučím vás jak si vyléčit zlomeninu kosti během pár sekund. Své semináře si vedu sám a proto mám i speciální sazebník. Nedělám jen semináře Matrix Energetics, dělám i Kvantové léčení.
    Cena mého semináře se pohybuje v závislosti na čase a místu ve kterém je konaný. Proto cena není pevná. Uvedu příklad. Pokud seminář dělám o víkendech, a to v třech největších městech republiky _ Praha _ Brno _ Ostrava, cena se pohybuje kolem 8 tisíc korun. Pokud se jedná o seminář ve všední dny a je dělán v menších městech a regionech, tak je cena kolem 5 tisíc korun. Semináře jsou většinou dvouhodinové až tříhodinové ve všedních dnech a šestihodinové o víkendech. Minimální počet účastníků je 50 lidí.

    Dělám i jednotlivé konzultace mimo seminář a za ně si účtuji hodinovou taxu 1.500,- Kč + náklady spojené s dopravou autem. ( Do 100 km cena 20,- Kč/km, nad 100 km cena 40,- Kč/km ). Mám spoustu klientů a známých, kteří se tohle naučili a praktikuji to a předávají to dále.

    Na seminářích ještě předávám své vlastní know-how, které ovšem se nesmí nikde veřejně šířit ani po internetu. Mám na to svá autorská práva a za jejich porušení žádám pokutu ve výši 10 000 €uro. Toto know-how lidé používají jen pro sebe, nesmějí je však šířit. Proto na svých seminářích striktně vyžaduji, sběr mobilních telefonů od lidí a vracím jim je zpátky po ukončení seminářů. Taktéž je zakázané nahrávat audiovizuální záznamy.
    Na seminářích učím takové postupy, za kterých by mne Farmaceutická a jiná lobby viděla zdehonestujícího. Thomas.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rada by som sa pana Thomasa opytala aka je jeho uspesnost resp. ake percento ludi po absolvovani jednoho takeho kurzu (nie zrovna lacneho) dokaze danu metodu v praxi vyuzit. Tiez ma zaujima, ci je jedno s akou energiu (vibraciami, mnozstvom programov...)dany clovek na seminar pride. Ked sa pan Thomas venuje viacerym metodam, trochu to nabada k tomu, ze ta uspesnost nie je dostatocna, ci nie kazda metoda je urcena pre kazdeho.... alebo na druhej strane je to v podstate to iste?
      Dokazu sa to naucit aj deti?

      Vymazat
    2. Dobrý den,
      mám zájem o jednotlivou konzultaci, prosím kontaktujte mě na adrese okamzik.hani@seznam.cz, abychom se domluvili.
      Děkuji
      Hana

      Vymazat
    3. Dobrý den,
      prosím pana Thomase o kontaktní údaje pro upřesnění obecných údajů :-)
      Všechny zdraví,
      Martin Kolenyak, tel: 608541713

      Vymazat
    4. Dobrý deň,
      prosím kontaktujte ma na adrese trader2121@centrum.sk

      Vymazat
    5. Dobry den,
      prosim mozte nechat na Vas nejaky kontakt alebo terminy? Dakujem. Zuzana

      Vymazat
    6. "Ze srdce si vezmu od každého 8000 € na dvouhodinový seminář, plus na benzín a amortizaci auta, za hotel s plnou penzí, prádlo, který ten den použiju, na milenku, kterou si pro klidnou duši vezmu s sebou, samozřejmě platba předem a naučím vás co chcete. Jestli se to naučíte nebo ne, je vaše věc. Pracuji ve skupince minimálně 50ti lidí".

      Věřím, že takové věci ze srdce se zpoplatňují maximálně za přímé náklady, jinak nejsou ze srdce a transformační, ale jsou bez efektu. Na jednom takovým semináři jsem byl a z pětatřiceti lidí pak jeden uměl "kouzlit". A ten jeden prošel v životě drastickou životní zkušeností, tudíž asi uměl již správně "přepnout" vědomí, poněvadž již ve svém reálném životě nebyl omezen žádnými mantinely. Pro ostatní je to běh na dlouhou cestu. Třeba i více jak 10ti let. Zkuste začit filmy zdarma na youtube "KVANTOVÝ AKTIVISTA - film o spiritualitě kvantové fyziky" od Amit Goswami s CZ titulky a filmem zdarma "Co my jen víme" taky na youtube s CZ dabingem. Filmy navedou každýho dál. Pochopte co je Ego (s Eckhartem Tollem), sklidněte mysl, tím, že například nebudete poslouchat zprávy, sledovat bulvár, reklamy, nesledujte v TV vraždy, nenadávejte, nestresujte se, nerozčilujte se, věnujte se s láskou své rodině a fajn lidem... Procitnout skokem u většiny nejde. Dá to víc jak předražené semináře od spekulantů kšeftujících s lidskou blbostí.
      Mít know-how na uzdravování lidí/lidstva jen pro sebe a vyhrožovat pokutou může mít jen výkutálen "píp".
      Prosím Boha, aby mi odpustil, pokud jsem tu byl upřímný, ale negativní k vykutálencům, ale věřím, že jsem tím zachránil mnoho duší na cestě k jejich uzdravení.

      Vymazat
    7. Děkuji za krásný příspěvek, lépe bych to nevyjádřila. Marcela

      Vymazat
  7. Vážení, také dělám léčení podobné způsobu Richarda Bartletta a jeho knihu jsem si přečetl před 2 měsíci. Nechal jsem si patentovat svoji techniku před 15 měsíci pod jménem Reclearing. Technika pomáhá na principu čištění kvantových polí. Podotýkám žádná technika není spasitelná ani ta moje a dát za seminář 8 tisíc jsou přinejmenším vyhozené peníze.
    Milan Ščučka

    OdpovědětVymazat
  8. Vážení, také dělám léčení podobné způsobu Richarda Bartletta a jeho knihu jsem si přečetl před 2 měsíci. Nechal jsem si patentovat svoji techniku před 15 měsíci pod jménem Reclearing. Technika pomáhá na principu čištění kvantových polí. Podotýkám žádná technika není spasitelná ani ta moje a dát za seminář 8 tisíc jsou přinejmenším vyhozené peníze.
    Milan Ščučka

    OdpovědětVymazat
  9. Semináře "Kvantového léčení milostí":
    http://www.shamballa1024.com/cz/text-cz_kvantovelecenimilosti

    OdpovědětVymazat
  10. Milí priatelia,
    nezúčastnila som sa zatiaľ semináru Richarda Bartletta ale postupovala som podľa jeho metódy opísanej v knihe pri dvoch mojich disharmóniách - išlo o jeden psychologický a jeden zdravotný problém. V obidvoch prípadoch mala metóda jednoznačný účinok. Pri psychologickom probléme sa veci vo mne dali do pohybu a ja som zistila príčinu na ktorej som mohla ďalej pracovať a pri zdravotnom - problém jednoducho behom krátkeho času zmizol, čo potvrdilo aj lekárske vyšetrenie (keď by sme už chceli faktické dôkazy). Tak6e môj facit je, že metóda je ľahko naučiteľná aj z knihy, najdôležitejšie je zmeniť stav tzv. bežného vedomia, čo sa samozrejme nemusí vždy podariť a preto možno metóda nefunguje vždy. Taktiež sú možno výsledky niekedy iné ako by sme očakávali, lebo si hádam treba odpracovať najprv niečo iné (:
    zdraví

    Ines

    OdpovědětVymazat
  11. Prosím nemáte někdo stránku, kde se kniha Matrix energetics nebo kniha Ami se vrací dá stáhnout do čtečky? Děkuji :) odpověď prosím na mail vasutovatereza@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Absolvovala jsem kurz u Pavla Vondráška, který je žákem Richarda Bartletta a bylo to naprosto úžasné. Naučila jsem se dělat zázraky každý den :). Opravila jsem si ledničku pomocí kvantového doteku matrixu a nyní takto úspěšně léčím našeho psa. Jmenuje se to Technika Kvantového Doteku Matrixu a web je zde: www.kvantovaterapie.cz.

    OdpovědětVymazat
  13. Jmenuji se Petr Caprata a již několik let se zabývám touto tématikou. Technika Kvantového Doteku Matrixu mne oslovila tak, že společně s manželkou zajišťujeme semináře www.kvantovydotekmatrixu.cz pro Pavla Vondráška.
    Technik je spousta, ale tato technika mne oslovila nejvíce, proto ji doporučuji. Společně se seminářem zajišťuji kvalitní ubytování. V případě zájmu o tuto techniku navštivte náš web a recenze absolventů kurzů na našich stránkách. Účastníci jsou opravdu nadšení a máme z toho radost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na adrese www.kvantovydotekmatrixu.cz vyleze redir na nejaky eshop.
      Jinak ceny jako 8000 Kc apod. povazuji vice za zlatokopecke, nez od srdce.

      Vymazat
    2. Petr Caprata již není organizátorem kurzů Techniky Kvantového Doteku Matrixu. Všechny oficiální informace naleznete na stránkách www.kvantovaterapie.cz.

      Vymazat
    3. Dobrý, krásný den v tomto roce vám všem! Za sebe mohu říci, že tato technika funguje i bez kurzů!!!!!! Kurz nepotřebujete! Potřebujete ale tu knihu, a pořádně jí pročíst. Podívat se na pár videí a věřte mi, že nic víc není potřeba. Vyléčila jsem si natolik poškozená játra, že mne čakala jejich transplantace. Prodělala jsem ale nejprve roční léčbu, která musela zbavit krev virů abych potom transplantaci mohla prodělat. V té léčbě jsem si říkala, že nic ztratit nemohu a Matrix jsem si udělala. Stačil jeden jediný zásah Matrixem, který jsem si dělala sama v sedě na sedačce. Udělalo se mi okamžitě špatně, zamotala se mi hlava a jako bych se lehce zhroutila. Za chvilinku to přešlo. Po roční léčbě mi lékaři řekli, že jsem v naprostém pořádku a nevěřili svým očím, když jim nejmodernější přístroj řekl, že se mi játra uzdravují. Kroutili nad tím nevěřícně hlavou.. Moje plánovaná transplantace nepadala v ten moment vůbec v úvahu a moji složku uložili k ledu, protože do nemocnice na žádné kontroly, odběry ard. už nemusím!! Jestli za mé uzdravení může jakákoli vyšší moc z nebíčka, nebo Matrix Energetics, to neřeším...

      Vymazat
    4. Dobry den, jdu stejnou cestou jako vy, jen kniha a vlastni sebevzdelavani a pokusy.Muzete mi prosim prozradit jak pusobite na sebe.U ostatnich mi to funguje, na sobe samotnem si neporadim s rymou, co delam spatne.Pripadne na havrant@seznam.cz.Dekuji

      Vymazat
  14. Tato metoda mě láká, ale zdá se mi to moc drahé . A mam takový dojem , že to je podobná situace jako před léty reiki. Bylo to velké bum ,
    taky se za to dávaly velké sumy a dnes je to vše za polovinu .......
    Ale ani se nedivím ,neboť zdravotních problémů je stále víc a u lékařů není šance se vyléčit, tak proč by to jiní nevyužili.................

    OdpovědětVymazat
  15. V současnosti nejlepší lektor metody práce v kvantovém poli je pan Kristián Beňo ,zde se ji můžete naučit sami nebo se přihlásit na kurz, letos začal ze Slovenska zajíždět i do Čech www.matrixenergie.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Kristián je opravdu srdcař a kvalitní lektor, který si nepřivlastňuje cizí nápady!...:-)

      Vymazat
  16. Ahoj, absolvovala jsem kurz jak u Kristiana Beňa, tak i u Pavla Vondráška a za mě doporučuju techniku kvantoveho doteku matrixu s Pavlem. Skvěle vysvětleno a hlavně jsem viděla na vlastní oči posuny u sebe, tak i u lidí na kurzu, což jsem postrádala u Kristiana. A konečně mi došlo, jak to použít v běžném životě.

    OdpovědětVymazat
  17. Jsem zde, abych svědčil, co tento velký kouzelník udělal pro mě. Nikdy jsem nevěřil v kouzlení, i když jsem byl v pokušení zkusit to .. můj manžel a já jsem měl spoustu problémů soužití, vždycky nebude dělat mi radost, protože se zamiloval do jiné ženy mimo manželství, já všechno možné, aby zajistily, že můj manžel opustit tuto ženu, ale čím více mluvím s ním cítím větší smutek, takže moje manželství padal vede k rozvodu, protože jsem již péči. Takže se vší tou bolestí a utrpení, rozhodl jsem se obrátit na sesilatele DR. Isikolo aby zjistil, jestli se věci mohou zacvičit mezi mnou a mým manželem znovu. Toto kouzlo kolečko DR. Isikolo mi řekl, že můj manžel je opravdu pod velkým kouzlo, které bylo okouzlila nějakým kouzlem, tak jsem řekl bych dělal všechny normální věci znovu. On šel dopředu a obsazení kouzlo pro mě, po 3 dnech odlévání kouzlo úplně změnil můj manžel dorazil omluvil říkat, jak se ke mně choval, že nebyl sám, opravdu děkuji DR. Isikolo přivést zpět svého manžela Chci, aby všichni kontaktovat pro ty, kteří mají problém s problematikou manželství a problém vztahu, který vyřeší za vás. Vaše e-mailová adresa je zde isikolosolutionhome@gmail.com
    A vaše mobilní telefonní číslo +2348133261196

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.