6. ledna 2013

Ukázky manipulací počasí z Eumetsatu

Mám dojem, že jsme se zde s chemtrailsovou osvětou vrátili do situace před 4 lety v začátcích tohoto blogu, kdy se do mě všichni čtenáři pouštěli s tím, že chemtrails neexistují. Mnoho jich časem  pochopilo, ale přicházejí noví, takže zřejmě budeme muset znovu protrpět jejich neznalosti a argumenty stejné jako před těmi lety ... Pokud tedy někdo nevěříte na chemtrails a umělé počasí, já vám to neberu, ale sem mi to psát nemusíte, nebudu to stejně zveřejňovat. Můžete si to napsat na kterýkoli jiný chytrý web, nebo si založit vlastní blog o tom, jak chemtrails neexistují, blogger je pro všechny zadarmo (:-)))

Bylo by hezké, kdyby zdejší noví čtenáři pochopili, že geoinženýrství je celosvětové, nezáleží na hranicích a státech, protože vládcové světa/kabala/Illumináti ovládají úplně celou planetu, včetně Ruska, Kuby, Íránu a čehokoli. Vládcové světa nejsou totožní s politiky, ti jsou jen jejich nastrčené figurky, kterým vládcové říkají, co mají dělat. Kdo se vzepře, nese příslušné následky. Takže, vzpírá se málokdo, a na ta chemující letadla nemá vliv žádná vláda ani prezident na světě. Bohužel.

Mohou být i mocné frakce kabaly, vlastnící prostředky na ovládání počasí, a ty bojují proti sobě, a následky toho boje neseme zejména asi v Evropě, kde se v počasí pořád o něco bojuje (udělat někomu sucho, udělat někomu ničivou bouři, záplavy, ledovku, zabránit někomu, aby dělal sucho, zabránit v dešti, atd. atd. pořád dokola.)

Nemá to vůbec co činit s tím, kdo je v NATO, ani se samotnými USA.

Svět jako celek má prostě vytvořeno umělé atmosférické prostředí. Pozemská technologická zařízení jsou rozmístěna naprosto všude, v oceánech a mořích jsou plovoucí nebo podmořská. V neosídlených místech planety možná méně hustě, ale dostatečně. 

K významnému kroku k dokonalé globalizaci počasí došlo zejména celosvětovým zavedením mobilní telefonie, které proběhlo asi tak před 10 lety. To umožnilo klimateroristům bez problémů instalovat svá zařízení na ovládání počasí kdekoli na planetě, a to za nadšeného souhlasu lidí. To jsou ty všudypřítomné vysílací stožáry a věže a panely na střechách domů. Myslím, že se klimateroristům nesmírně vyplatilo uvolnit předtím utajovanou mobilní telefonii pro veřejné použití. Jednak nás dokonaleji kontrolují přímo přes telefonování, a jednak zavedli geniální systém ovládání a manipulace skrze nepředvídatelné počasí.

Chemtrails jsou součástí geoinženýrských technologií, a ty se používají v souladu s povahou místa a záměrem klimateroristů. Například v horkých oblastech nejsou tolik potřeba. Oblačnost, či oblast nízkého tlaku, pokud ji tam chtějí vytvořit, se v těch podmínkách lépe tvoří jinými technologiemi. Ale oni tam spíš chtějí působit destrukci střídáním katastrofálního sucha a záplav/chladu atd. v delších časových obdobích, a chemtrails jsou spíše pro krátkodobé působení.

Myslím, že máme velké štěstí, že Česko je jediný stát na světě, který má luxusní veřejně přístupný satelitní zobrazovací systém (JSMSG, NOAA), který nádherně zobrazuje činnost klimateroristů - chemtrails, umělé tvoření bouřkové a třásňové oblačnosti, různá vlnění, radarové kroužení, atd. Za to vděčíme ČHMÚ a dr. Setvákovi, který tyto družicové snímky před x lety pro ČHMÚ předplatil a toto předplatné k naší radosti dosud trvá (což klimateroristy určitě štve, že jejich aktivity jsou tam jako na dlani, ale zatím jim to nezkrouhli). Dobrým zdrojem je stále ještě Eumetsat, ale má snímky po hodině, a za tu dobu se chemtrails stačí proměnit v oblačnost celkem nenápadnou, o níž vám neprobuzení nebudou chtít věřit, že pochází z chemtrails. 

Většina webů o počasí má totiž satelitní snímky značně upravené, stylizované, není na nich z manipulací vidět téměř nic. Včera mě napadlo najít si nějaké průkazné snímky pro Asii. Ne že by se nenašlo, manipulace jsou tam pro poučeného zřetelné, ale záběry jsou z velké dálky, velmi retušované, takže pro osvětu se moc nehodí. Nepoučený a neprobuzený člověk, nevidící ani chemomříže nad vlastní hlavou, nebude nic vidět na méně zřetelných snímcích. (Ale když si dám práci, určitě na něco výraznějšího kápnu.)

Na satelitních a radarových webech, kde je jakž takž něco vidět (sat24, meteox), se za ty 4 roky, co to sleduju, značně omezil přístup k archívním snímkům, z několika dní zpět nebo i neomezeného archívu třeba jen na 4 poslední snímky čili na hodinu, takže když chcete něco zachytit, museli byste u toho sedět pořád, a k tomu má málokdo motivaci, to ani já nemám.

Pár snímků z webu Eumetsat  vybraných za posledních 24 hodin, zobrazujících manipulace počasí tam, kam vidí tento satelit. (Vidí i Rusko, ale ze strany, takže vláknitost oblačnosti je sice vidět, ale ne tak výrazně.)
Dokazují, že geoinženýrství probíhá nejen nad Evropou, nebo dokonce jen Českem, jak si někteří stále myslíte ...
Obrázky lze kliknutím zvětšit.

Egypt: mraky pochodující v zástupech.
 Francie: chemtrails nad žlutou umělou dekou.


Maroko: Chemtrails


Alžírsko: chemtrails

Turecko: chemtrails.

Nad Atlantikem: Chemtrails, kam se podíváte.


Střední východ: Vlnění, mříže.


Severní Afrika: Chemtrailsová oblačnost


Česko, Německo: Oblačnost zarovnaná do čtverce, výrazná spodní linie.

 Řecko: Vlnění, tvorba oblačnosti "třásněmi".

Španělsko: Chemtrails.




20 komentářů:

  1. Ahoj orgonete:)
    kdo chce vidět uvidí. Kdo nechce vidět neuvidí. A můžou mu k tomu být dány tuny důkazů. A stejně bude slepý. Tudíž je to boj s větrnými mlýny. Každý musí na to přijít sám. Pokud mu nepřijde divný,že v prosinci jsou dny jak na jaře. A v létě někdy noci jak na podzim. Tak je to jeho problém. Tisíce let je počasí neměnné jaro,léto,podzim,zima. Dnes máme jaro v zimě, léto v podzimu atak dále.Třeba jako nyní u nás na moravě. Včera lilo jak z konve dneska sněží. Opravdu typické počasí pro leden :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. samozřejmě že se manipuluje s počasím ale pořád jak si nechcete pochopit že hlavní podíl na změnách počasí a
      klimatu , má dopadající energie z vesmíru která je jiná a silnější, což nakonec dokazují i změny klimatických poměrů i na jiných planetách v naší soustavě !

      Vymazat
  2. oprravdu,ale opravdu se ději anomalie,jak jsem zmínil zde nedávno,osoba mě blízká,upadla,ulehla,po dvou týdnech pití pouze vody ztratila skoro chut k jídlu,vstala a uvažuje zcela jinak,než před pádem.Šumění v uších,to je muj nadstandart,se kterým se musím smířit,jako divák,pozorovatel bez emocí.Velmi dobré je NÁHODNĚ otevřít něco od Tolle,Bhagavadgitu,Tibetskou knihu o životě a smrti,Hovory k sobě...a dostane tu správnou inspiraci...I hádali se dva mniši o prapor,,co se třepotal ve větru...Jeden říká,vítr se hýbe,druhý říká,prapor se hýbe..Šel kolem šestý patriarcha a povídá...ne prapor,ne vítr,ale MYSL se hýbe...v tom momentu byli mniši osvícení...

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímalo by mě, jakým způsobem podle vás funguje manipulace počasí prostřednictvím zesilovačů pro mobilní telefony? Četl jsem již o tom teorii, že voda rezonuje na určitém kmitočtu a když se tento kmitočet zesílí el.mag.frekvencí z těchto věží, tak dojde k rychlému odpařování vody a tím tvorby mraků. Jak tedy podle vás funguje řízení tohoto procesu? Když by chtěl někdo vytvořit mraky třeba nad Jeseníky, tak musí zapnout "něco" jen v dané oblasti a to musí nějak technicky provést.Jak? Nedovedu si představit, že to zapne o své vůli jen 1 os. a rozhodne se udělat v těch Jeseníkách velkou vodu. Pokud by to tak fungovalo, tak zase na něčí pokyn a že by se to neprovalilo, tak tomu nevěřím. Tyto věže jsou přece všude, údržbu provádějí obyčejní lidé a že by si nikdo toho "něčeho" nevšiml? Že by na tyto stránky nechodil žádný technik třeba od T-mobilu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo provozuje mobilní vysílače? Korporace. Kdo vyrábí antény? Korporace. Jak víme, že nejsou propojené do centrály, o které nemá nikdo ani ponětí? A princip? Tisíce byť malých mikrovlnných antén, které jsou rozsety všude kolem, dokáží polarizovat okolní prostředí tak, že buď přitahují nebo odpuzují vlhkost a také odpařují vodu ze země. Záměrně tak mohou držet smogovou pokličku nad městy a hustě osídlenými (pokrytými) oblastmi. Druhou funkcí těchto antén je bombardování obyvatelstva nízkofrekvenčními kmitočty, udržujícími většinu v poslušném stádečku. Podívejte se po okolí, kolik jich všude je. Proč asi? Pokryto už máme spoustu let, tak proč se přidávají další a další? Téměř každých 100 metrů můžete vidět střechy plné spoustou antén.

      Guess

      Vymazat
    2. ...tak např. já vím, že přesně tak jak popisujete to funguje, ale jak to dělají nevím...stačilo na webu čhmú sledovat v létě bouřky ze satelitů (snímky z družic MSG)...jedna z největších v červnu vznikla odpařováním vody na Moravě, přesunula se na Liberecko a tam to vše spadlo a byl z toho přívalový déšť a mnoho škod na majetku...mám to dokonce nahrané...ale v létě takto probíhaly všechny bouřky...sleduji to 10 let a tohle léto bylo velice vyjmečné...před tím k nám srážky chodily od moří...ale v létě se voda odpařila např v Polsku či Německu a spadlo to o 200-300km dál u nás, či naopak...hledejte odpovědi a udělejte si svůj obrázek o stavu věcí...nečekejte až Vám někdo odpoví...buhví kdo a buhví co... ;-) B.

      Vymazat
    3. Nebuďte naivní jak malé děcko ! Zrovna vám klimouši budou říkat, jak s chemtraily a s počasím manipulují ! Všechno se dá utajovat, když na tom bude mít někdo prioritní zájem ! A zařízení na věžích mobilních operátorů jsou ideální místa, protože to nikoho ani nenapadne, že by tyto věže mohly být zneužity proti lidem ! Zapínání a vypínání vysílané energie či různých vlnových délek pro potřeby rychlého odpařování z vod a půdy je zcela jednoduché. Stačí jeden dva operátoři-technici (samozřejmě pod přísahou, prověrkou, a vysokým platem, a dalšími výhodami ), kteří mohou řídit celou síť takových věží, a podle potřeby manipulovat s počasím podle někým "shora" zadaných souřadnic. Vondra se Švarcenšláfenberkem by o tom jistě mohli mnohé povědět, kdyby mohli nebo chtěli ! Běžní technici, co provádějí údržbu zařízení na věžích mob.operátorů, různých stožárech a rozhlednách, vůbec nemusejí o účincích klimazařízeních vědět. A vůbec, že to klimazařízení jsou ! Oni přeci jenom odstraňují technické závady nebo provádějí údržbu a kontrolu. Proto to uniká pozornosti veřejnosti. Jsou však tací "šťouralové" (a dobře, že je máme !), kteří si všímají víc, než je klimateroristům po chuti, a proto se prostřednictvím jejich pozorování a odhalování dovídáme tyto skutečnosti !

      Vymazat
    4. O vypařování pomocí antén se píše zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2011/10/meteorolog-o-principu-umeleho.html, v tom článku nezapomeňte přečíst odkaz http://orgo-net.blogspot.cz/2011/10/odbornik-k-mereni-odparovani-zapornym.html, který to celé uvádí.

      Vymazat
    5. On to ani nikdo nezapne nějakým vypínačem.Je to prostě uložené v programu a aktivuje se na dálku podle "potřeby".Obsluha ani operátoři o tom nemají ani ponětí a technici opravují jenom jim příslušné části,nikoliv celky.Je dost zajímavé,že pro výkony do 100W jsou přívodní kabely silné i 30mm.Běžný koaxiál to rozhodně není.A také sledujte,kde se oblačnosti vytváří a jak rychle.To "za mých mladých let"nebylo.Pro připomenutí vkládám text o přidělených frekvencích (publikováno loni na Orgonetu).Blbě se to hledá,tak jsem to "obtáhl".
      Vlasta
      K odpařování vody:
      Indikace kmitočtů v těchto pásmech není nic jednoduchého. Vysvětlím.

      Rezonančních kmitočtů vody je více, nejvýznamnější jsou 2,45GHz (na kterém pracují mikrovlnky-délka vlny 12,3 cm - proto je tam „to děrované zepředu“, kudy vlna neprojde).

      Daleko významnější je frekvence 21 GHz, na které je několik setkrát! menší požadavek na energii pro vykonání „stejné práce“. Toto pásmo je podle Sb. Zák.z 19.4.2010 - národní kmitočtová tabulka - v rozsanu 20,2 - 21,2 GHz přiděleno družicové službě kmitočtových normálů a časových signálů. 21,2-21,4GHz družicovému průzkumu Země (pasivní), pevné, pohyblivé, kosmický výzkum (pasivní). Tato pásma jsou určena pro provoz C (civilní) a NC (necivilní-MO a AČR).
      Rezonanční kmitočty vodní páry jsou 190GHz - přiděleno družicovému průzkumu Země (pasivní), mezidružicovému 5.562 H, kosmickému výzkumu (pasivní)
      310GHh - nepřiděleno, pásmo je „volné“ do 1000GHz.
      Jedno z pásem pro GSM je 900-1800MHz. Toto pásmo vodu příliš do pohybu nedá.
      Myslím si, že odpařování vody z půdy probíhá na kmitočtech mimo možnost měření. Pro mob. operátory totiž platí i omezení z hlediska vysílacich výkonů a s 50W na 2.45 GHz se toho moc nezmůže. Vynásobte tento výkon 600x na 21GHz………
      Měřiče (i profi) elektrosmogu fungují od 5Hz do cca 6GHz. K těm „skutečným“ se dostane málokdo.
      Berte vše jako úvahu a podnět k další diskusi.

      Vymazat
    6. A když chtějí upgradovat na novější technologie, tak zavedou dalšího "mobilního operátora", a nikdo se nediví, že je třeba postavit další antény a zařízení. A ještě jsou lidi rádi, že jim nabídne o pár haléřů nižší tarif. Takže, až se zavede nový operátor (mám dojem, že se o tom právě hovoří), zkuste si všimnout, co pak bude fungovat jinak.
      Osobně si myslím, že od posledního upgradu se snížila důležitost a množství chemtrails, že jsou schopni více dělat ze země prostřednictvím antén.

      Vymazat
    7. Za nějaký čas budeme mít anténky i v hlavě :))

      Vymazat
    8. Neboj, už je tam máš.

      Vymazat
    9. Je ještě zajímavé, že se počítače pro domácnosti používají hlavně na frekvenci CPU 2 - 2,5 GHz. Je taky zajímavé, že jsem po práci s počítačem jako vychlazený. Proč asi teda nešel najednou vývoj dál, když tato frekvence narušuje vodu v těle? Po dlouhodobější práci s těmito počítači mám problémy s výměnou vody v těle.

      Vymazat
  4. Zde je animace oblačnosti nad Evropou a je krásně vidět konec čtverce a mizení oblačnosti nad Rakouskem..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.shmu.sk/sk/?page=978&cid=1

      Vymazat
    2. To, co provádějí klimouši na Zemi, se také může nazývat TERRAFORMING. Ostatně podobnou věc již delší dobu provádějí společně světové mocnosti na Marsu v utajování před veřejností ! A nejenom to : chtějí vyvážet války i do vesmíru !!!

      Vymazat
    3. Vojny vo vesmire ??? To si fakt myslia, ze zvitazia nad nejakymi mimozemstanmi s lepsou technologiou nez mame ??? :D

      Marek & Marek G.

      Vymazat
  5. http://www.youtube.com/watch?v=TqkbjMoDAdg&feature=em-uploademail

    OdpovědětVymazat
  6. Možná bys měl, Orgonete, vyvěsit nějaký svůj seriál o tom, na cos všechno v souvislosti s klimaterorismem přišel, cos odhalil, a co si o těchto aktivitách myslíš v širším kontextu toho, co se ve světě děje, a co je v blízké budoucnosti globalelitami na nás přichystáno. Třeba georgtownské desky, obrazy a sochy na letišti v Denveru, karetní hra Illumináti apod.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je vidět že kamufláž se jim daří, perfektně odvedli pozornost od toho důležitého !!

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.