9. ledna 2013

Zákon lásky

http://youtu.be/8b3b09BfDeE




Zveřejněno 6. 01. 2013
Jen ten kdo DÁ, dostane... Ve skutečnosti máme jen to, co DÁVÁME... Je to tak prosté. - Vrátí se ti jen to, co jsi dal druhým... Takový je ZÁKON LÁSKY...
MUDr. Ivan Rusnák, CSc. absolvoval Lékařskou fakultu Univerzity Komenského v Bratislavě. Po celou dobu aktivní medicínské činnosti od roku 1968 do roku 2006 pracoval v oboru vnitřního lékařství se zaměřením hlavně na oblast trávících orgánů, jater, poruch látkové výměny a výživy, včetně cukrovky. V popředí přednáškové činnosti od roku 1996 byla témata směřující k pochopení vztahů mezi duševním prožíváním a souvislostmi vzniku tělesných a psychických nemocí, odraz různých typů duševního stresu na jednotlivé orgány v propojení s endokrinním systémem. Přednášky byly směřovány k hledání příčin nemocí, tedy do oblastí, ve kterých bude muset medicína udělat zásadní pokrok - pochopit zákony života týkající se i člověka jako bytosti duševně- fyzické. Další část přednášek se týkala poznávání podstat při narození člověka i při jeho odchodě z tohoto světa, využívaje dlouhodobé poznatky z praktických zkušeností v nemocnici.
Je autorem knihy Nemoc jako pomoc při poznávání Zákonů života.
Po celou dobu svého medicínského působení pracoval v Liptovském Mikuláši. Nyní žije v Liptovském Hrádku.
MUDr. Ivan Rusnák, CSc.
od roku 1968 do roku 2006 pracoval v oboru vnitřního lékařství se zaměřením na oblast trávících orgánů, jater, poruch
látkové výměny a výživy, včetně cukrovky. Je autorem knihy Nemoc jako pomoc při poznávání Zákonů života. Po celou dobu svého medicínského působení pracoval v Liptovském Mikuláši. Nyní žije v Liptovském Hrádku.

24 komentářů:

  1. Pan doktor Rusnák je jeden z lékařů, kteří mají mou úctu a respekt. S lékařským diplomem a znalostmi propojuje klasickou medicínu s etikoterapií. Jak je vidět, jde všechno, pokud se chce. Pomáhá účinně, má pochopení a nadhled. A také znalosti. Zase po dlouhé době jedno opravdu kvalitní video, na rozdíl od těch s Karaimi, bosorkou, šamankou a hlavně nedůvěryhodnou osobou. Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šlápla ti Markéto na kuří oko Karami, že tak vytrubuješ? Vytváří pohodu na rozdíl tebe ty důvěryhodná. Nevím ,že by na tebe ona plivala. Není-li tvůj zpřízněnec neznamená ,že hned kamenem jen proto, že je. Kdy tento hnus povah z národa zmizí.
      Kdy lidi dokáží být pohodoví k druhému i když není v souladu snimi. Tak se zamysli nad sebou.
      Tomáštak.

      Vymazat
    2. Ty predsa tiež nie si pohodový, keď Markéta nie je v súlade s tebou.

      Vymazat
  2. CHCE TO ZMĚNU !
    CHCE TO ŽENU !

    B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.andelevmychvlasech.cz/clanky/novinky/pujde-na-hrad-kralovna-nebo-sasek-.html

      Vymazat
    2. Nezapomínejte, že provázky k politickým marionetám jsou stejné jak pro muže tak pro ženy !

      Vymazat
  3. Tahle přednáška krásně navazuje na nedávný příspěvek tady o filmu Atlas mraků. Prostě nic není náhoda a všechno souvisí se vším. Asi není náhoda ani to, že se tu ta přednáška objevila tak brzy po avizování na ten film... :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Vážená pani lipinová,jsem pro změnu a žena by byla to nejlepší,pani Fišerová ale není to nejlepší co bych chtěla, ona je milá hodná, ale na hrad bude potřeba Šárky ,aby se nedala a ustála tlak mužské energie ...proto volím Šárku bojovnici ...která se jen tak nelekne p.Bobošíkovou doporučuji Všem
    Táňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Muži boli bojovali a schyľuje sa ku finišu. Ak príde Šárka bude to opäť o boji. Hm, iba že by ˇšárka a Táňa urobili tandem :-) jedna z nich prezidentka, druhá premiérka vlády.

      Vymazat
    2. kdyby jste ji znala osobně , nebudete ji podporovat

      Vymazat
    3. To doporučuje jako Táňa Fišerová ?

      Vymazat
  5. Souhlasím s paní Bobošíkovou...M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky souhlasím s J. Bobošíkovou, není mi ve všem sympatická, ale pro mě jediná volitelná kandidátka. Lobování za T. Fischerovou chápu. Čtenářka je o něčem ze srdce přesvědčená a snaží se pro to něco udělat. Souhlasím, že je paní Fischerová asi solidní člověk, ale
      nedovedu si ji představit jako prezidentku. Nicméně chápu. Někdy jednám podobně. Když mi o něco jde, snažim se získat i druhé.

      Vymazat
  6. Nepáči sa mi, že pod článkom je koment s úplne inou tématikou. Je to drzosť...

    Z osobných stretnutí a pár prednášok kolujúcich netom poznám Dr. Rusnáka ako obdivuhodného človeka.
    Stalo sa, že jedna blízka pani po úmrtí manžela sa dostala "do rozkladu" Psychiatri nevedeli čo s ňou.
    Schmatla som disketu a vytlačila 25 stránok jeho slov o tom
    "čo znamená odchod životného partnera" a poslala jej.
    Povedala neskôr, že jeho vysvetlenie ju vytiahlo späť do života.
    B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, BED. Mohla by si mi poslať mailom tých 25 stránok slov pána Dr. Rusnáka o tom "čo znamená odchod životného partnera" ? Bol by som veľmi rád, keby si mohla.
      Tu je môj neoficiálny (aby nikto náhodou neotravoval zámerne, a hlavne aj preto, že oficiálny mail obsahuje moje priezvisko) mail : NICKnaDNES@azet.sk ....
      Pošli mi, bud taká dobrá :-) ... Mňa veľmi zaujímajú tieto veci okolo vzťahov, zdravia, atd... Inak by som na túto stránku nechodil :-) ....

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. To už sa nedá Marek, 8 rokov prešlo , bolo len na diskete a ta sa vyparila, už ani telefon č. nemám. Ale vyhľadaj si ho, viem kde býva, bral ľudí i doma.
      Držím ti palce, B

      Vymazat
    3. Je toho kopa na seznam.cz B

      Vymazat
  7. Souhlasím s Evou-Silvou a názorem na Táňu Fischerovou. Cítím to stejně a volím určitě tuto nenápadnou, pro někoho slabě působící :) bytost plnou lásky. Nění tu snad milionkrát omíláno, cože je ta největší síla na světě, ve vesmíru.....? Vždyť i v této přednášce úžasného pana doktora je to skrze jiné téma vysvětlováno.. pořád dokola... a najednou se tu nabízí človíček se stejným obsahem mysli a je možné si ho zvolit za prezidenta. I kdyby nic, už to je obrovský posun...
    Tak dobrou volbu pro nás všechny :)
    Laurea

    OdpovědětVymazat
  8. Přednáška pana doktora mě velmi zaujala, velmi pěkné, příjemné, pravdivé. Díky za zveřejnění normálně bych se k přednášce asi nedostala. Píšu za jedna. :-))
    PS: ten offtopic (týkající se volby prezidenta) se sem opravdu nehodí, přimlouvám se za to, aby byly takovéto příspěvky, které nemají žádnou souvislost s článkem, mazány.
    Díky a pěkný zbytek dne všem přeje Daisy

    OdpovědětVymazat
  9. Prosím text uvedený s podpisem Eva lipinová není můj. Někdo kopíruje e-maily a ne správně. Eva Lipinová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://duhovaposelstvi.blog.cz/1301/proc-se-mi-toto-prihodilo

      Vymazat
  10. T. Fischerová se zdá být jako slušná ženská, ale podle mě je to na prezidentku málo. Je neprůbojná a mám dojem, že by byla loutkou v rukou těch, které určitě volit nechcete.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za správně NEOCHVĚJNÝ DOJEM...

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.