7. ledna 2013

Zářící duha za letadlem

Dobrý den,

posílám Vám zajimavý fenomén, co jsem na obloze vyfotil. 
Nejdřív Vám to stručně popíšu:
Dívám se na oblohu na letadla, jak vytváření za sebou čáry. U jednoho letadla jsem si všiml, že se za ním objevila zářící obloha různých barev. Vzal jsem fotoaparát a začal fotit, během 2 minut se zářící barvy rozplynuly. Je jasný, že tento efekt způsobilo prolétající letadlo. Neumím si tento efekt nějak vysvětlit. U jiných letadel jsem tento úkaz nespatřil.  Ze dne 5.1.2013 čas 13:25-13:26, město Pardubice, jiho-východní část.

Fotky a stručný popis můžete uvést na vaše stránky, pokud je toho zajimavý.
Prosím, moje jméno tam neuvádějte.

S pozdravem D.

Díky!

Myslím, že to letadlo nasypalo do atmosféry kondenzační jádra pro mraky, v podobě nějakého toho jejich aerosolu - hliník a podobně, a vznikly příznivé podmínky ke vzniku velkého množství krystalků ledu, a ty takto zazářily ve slunečním svitu. To občas vídám. Tahle irizace je opravdu ohromná a krásně vyfocená.

Pokud slunce bylo zrovna ve stejné výšce jako duha, pak se tomu říkává sundog. Ale někdy to vznikne i jen tak za letadlem.

Lze to považovat za důkaz, že letadla opravdu do vzduchu něco sypou, a to něco slouží jako kondenzační jádra pro vznik oblačnosti. Za příznivých podmínek se to pak projeví jako duhový jev - irizace. V poslední době je sypajících letadel hodně, takže i hodně těchto umělých "halových jevů".  Naposledy na mě neco podobného zářilo koncem prosince, cestou autobusem. Lidi si vůbec nevšimli ...

Zdraví Orgonet












14 komentářů:

  1. Ahoj, na obrázcích je halový jev. Více se dá nastudovat a vyhledat přes google ;)

    OdpovědětVymazat
  2. V poslední době, pokud je náhodou vidět měsíc, i kolem něho je vidět duhové kolo.

    OdpovědětVymazat
  3. Ale zadnou paniku,to vypada,jakoby slunicko,chtelo vykouknout,ale zatim mu v tom branily mraky.

    OdpovědětVymazat
  4. ty optické efekty jsou hlavně způsobeny , změnou energetického pole kolem Země , je tu takové tekuté světlo, červené barvy, sprejování na to má jen malý vliv

    OdpovědětVymazat
  5. Nieje to spôsobené zmenou energetického poľa, ale lomom svetla na kvapkách vody.

    T

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prvotní je energie, stejně tak u duhy , nejdříve je to energetický jev , který vnímáme jako lom světla ve vodě , duha není je optický jev ale hlavně energetický !!!

      Vymazat
    2. Takisto ako nerozprávame o energetickom toku a transformácii energií a modifikácii molekúl cukru = namiesto že idem udusiť zeleninu, tak je to úplné hlúpe pri lome svetla...

      Vymazat
    3. Tvoje máma je energie! :D

      Vymazat
    4. celý vesmír je z energie , táto

      Vymazat
  6. To je jen Halový jev. To samé jako duha jen se slunce rozkládá na barvy po odrazu na vodních kapkách mraku. ;)

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.vz24.cz/clanky/system-na-rizeni-letadel-doda-do-cr-indra-nebo-thales/

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle patří do halových jevů. Ty jsou jako takové sice přirozené, ale zatímco dříve byly velmi vzácné, dnes se kvůli vyšší koncentraci kondenzačních jader způsobené chemtrailováním objevují častěji.

    OdpovědětVymazat
  9. Halový jev, a lom světla, s tím tu nikoho nezaujmete...to je moc jednoduché...v tom musí být jistojistě nějaká čertovina !!.-)) |Ano, "změna energetického pole země" to už zní o mnoho řádů lépe.
    Dr.Oblud

    OdpovědětVymazat
  10. a nebo taky treba pouziti nejakeho zarizeni obdobneho HAARPu (nevim o nicem, co by se dalo s HAARPem po vykonove strance srovnat), ktere je schopne svym EM polem za urcitych okolnosti narusit i EM maticky zeme...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.