7. ledna 2013

Zuzana Piussi: Nemoc Tretej moci

Něco, co mi zatím uniklo (nečtu noviny): slovenská dokumentaristka Zuzana Piussi, která ze zoufalství nad slovenskou politickou scénou natočila odhalující dokumenty o slovenském soudnictví a politice a je za to trestně stíhána.

Viz např. Idnes: http://kultura.idnes.cz/zuzana-piussi-je-na-webu-0wx-/filmvideo.aspx?c=A121213_184351_filmvideo_ob

Někteří čeští politici (Schwarzenberg) se zachovali farizejsky a podpořili ji, protože jsou spokojeni, že v Čechách se nikdo takový nenašel, kdo by o nich natočil pravdu, takže mohou předstírat spravedlivé rozhořčení nad stavem na Slovensku (:-)))

Nemoc Tretej moci: 

http://ishare.rediff.com/video/others/nemoc-tretej-moci/7184664


Od Fica do Fica: 

http://youtu.be/_oOztMmXbfE




16 komentářů:

  1. hej dost ti unika.pogoogli si za koho kope pjusi.od fica je horsia uz len modra banda,s cernoknaznikmi a spol.

    OdpovědětVymazat
  2. http://ekonomika.sme.sk/c/6657588/rtvs-odmieta-odvysielat-kriticky-film-o-soche-svatopluka.html
    ..dalsie zakazane filmy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sme podporuje najvacsie zlo ,ak zalozite na SME blog a zacnete pisat svoje nazory na politiku a je to proti ich gustu tak vam to pisanie a blog zrusia .

      Vymazat
    2. http://afinabul.blog.cz/1211/ako-sa-na-slovensku-overuje-identita-blogerov

      Vymazat
  3. To už nemá cenu riešiť veď je to smiešne pozrite sa tam už ľudia tam vykrikujú robia bordeľ vyhrážajú sa a čo z toho ?
    Zmenilo sa niečo ?
    Zmenilo sa niečo pre nás ako občanov ?
    Prišla revolúcia ?
    Nič také všetko pri starom to je len dôkaz toho že tí čo sú pri moci nás majú totálne na háku a buď ich budeme ignorovať a prestaneme platiť dane. Alebo ich budeme musieť vyhodiť silou. Ja som osobne za prvý spôsob prestať im dávať financie nech si robia politické kampane bez našich peniazi. A to je všade tak volite,volite prezidenta alebo robite protesty a niečo sa zmeni ? Nikdy nič buď to budu riešiť všetci alebo to bude riešiť 10 percent republiky a ostatných 98 sa bude doma stažovať a 1 percento sa na ních bude živiť. Neviem fakt na čo je toto dobré.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. urobi dokument No a co,,vsetci dobre vieme ako to tu chodi ,moze sa clovek aj dotrhat aj rebelovat stale prd,,maju nastrcene zelene pandrlaky co dav poslu do ritky za chvilu,,netreba im veru platit a nepodporovat ich velke hlavy ,nerobit uplne nic ,elektrika nebude ked nepojdeme do prace ani chlieb a mozu sa aj zasrat ,my ludia tvorime stat a oni su len vyplod volieb .,,nepodporujem ani Fica ani Dzurindu ale Zuzana Piussi je nasadena figurka

      Vymazat
  4. Někdy plácáš děsný kraviny - proč v téhle souvislosti proboha zmiňuješ ausgerechnet knížete, je naprosto nepochopitelné a je vidět, že teda opravdu nečteš a nemáš přehled.

    OdpovědětVymazat
  5. Viem kto je Z.Piussi a za akým učelom bol dokument vytvoreny.Ale nechcem ho komentovať. Snáť len toľko. Je to hra právnikov,ktorý sa chcú hrať na vysokých Slovenských patriotov. Pri tom niesom privržencom ani jednej politickej strany na Slovensku...
    Ešte by som si dovolil vysvetliť kto je "modrá banda" SDKU... "černokňažníci" KDH.......... MS.




    OdpovědětVymazat
  6. Je to o osobní statečnosti každého jednoho z nás, Pán Bůh ji opatruj...

    OdpovědětVymazat
  7. ...... stale se mi vybavuje Icke ...... ptate se me proc me nezabijou? Nemuzou. Neni to v mem paradigmatu .......
    Treba ma holka v osudu posedet v base aby mohla bejt prezidentkou :-) sorry vsem Slovakum. To je takovej blbej ceskej humor :-)
    My tu zas cekame na Jaru-du Cimrmana pripadne na jeho potomky :-) Muj osobni nazor je ze to by zadnej ilumnat nevydejchal :-)
    J

    OdpovědětVymazat
  8. zuzana piusi je spolupracovnicka za glogal gowerment, to ze natocila toto este neznamena, ze je s nami, ani GWBusch nie je s nami aj ked ma rad svojho psika..

    OdpovědětVymazat
  9. Ja som odišiel zo školy, začal podnikať a mám dosť peňazí už ma to ani nezaujíma učiť sa a robiť ako otrok za zopár eur ??? Nebudte blázni skončite z tým nema to budúcnosť.

    OdpovědětVymazat
  10. Neviem síce, za koho kope piussi, stačí mi, že náš výsostný demokrat mikloš s požehnaním dzurindu chodí na bilderberggroup seansy

    http://dolezite.sk/S_Mikulasom_Dzurindom_o_Gorile_tajomnych_metaforach_Bil_9.html

    OdpovědětVymazat
  11. Včera na odpolední Vltavě měl dobrý komentář Karel Vachek, řekl v podstatě, že kníže a spol se radují, že se to děje jen na Slovensku, tady jsou vlastně adekvátní a možná i horší kauzy, ale nás to nechává v klidu a to je vlastně pro zdejší mocipány dobře, ne? tak budou raději solidární přes hranice...
    Dita

    OdpovědětVymazat
  12. http://beo.sk/recenzie/1593-zuzana-piussi-od-fica-do-fica-revolucne-hrdinstvo-ci-nekriticky-diletantizmus

    Sa cudujem Orgonetu, ze tu dal taky GRC ... uplny GRC jednofarebny od Meseznikova zidovskeho az po nuloveho Kordu....

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.