27. února 2013

Co se to s námi děje? Běžné symptomy Vzestupu

Myslím, že nám všem pomalu dochází, že i když se loni v datu zimního slunovratu nic viditelného nestalo, přesto jsme nevědomky přijali velký náklad vysokých vibrací a teď se s tím pomalu vyrovnáváme. Něco se s námi děje. Naše těla, mysli a duše nejsou jako předtím. Takže symptomy transformace nepřestaly být aktuální.


Ahoj Orgonetku,
mám takový podnět.

Totiž - například od včrejška (21.2.) se cítím tak, že mám tlak uprostřed mozku a mezi obočím, v nose mám krev - takto nějak jsem se cítila před velkým zemětřesením v japonsku nebo když jsou jiné silné geo a meteo vlivy. Nebo taky haarp. Jsem na to hoodně citlivá. Je fakt, že jsem nyní po děsivě dlouhé chřipce, při které mé mladé tělo již mlelo z posledního.... a jsem tím pádem oslabená. Ale ten stav je hrozný. Když zavřu oči, vidím různé geometrické obrazce, nerozumím tomu, tak čekám, až se mi to odhalí.

Já si vlastně přeji, aby se stalo něco viditelného, aby lidé zase začali chránit zemi a život. Ale nyní nedokážu rozeznat, odkud ten tlak přichází, působí na mne hodně destruktivně ...

Tak jsem chtěla poprosit, jestli by se u tebe na blogu dala zřídit alespoň občasná rubrika s diskuzí, jak se lidé cítí, co vnímají za vlivy, protože je vskutku zajímavé, jak se ty stavy shodují s těmi například haarpovými tabulkami.
s vírou a nadějí
Hanka čtenářka

Orgonet: Díky za podnět! Přikládám aktuální (zkrácený) článek o tom, jak se fyzicky projevuje transformace, čili to, že buňky našeho fyzického těla "dohánějí" vyšší vibrace, které naše jemnohmotná těla již přijala.

Když uvědomíme, o co jde, tak to hodně pomůže vše snášet. Přejde to samo, až se tělo přizpůsobí.
(Co v tom článku je, to mám skoro všechno, a něco velmi intenzívně. Určitě nemám akorát 4., 7., 8. a 35.. ) Pochlubte se, co máte/nemáte vy (:-)))!


Kapitola z knihy Karen Suttonové, zveřejněná na webu Zlatý věk Gaie. Ke každému symptomu je tam ještě vysvětlení, ale to by bylo moc dlouhé, myslím, že to takhle stačí.

Co to se mnou je? Běžné symptomy vzestupu
Karen Sutton 23. 2. 2013
Překlad: OrgoNet

  1. Pocit, že jste jako v tlakovém hrnci či v intenzívní energii. Pocit stresu.
  2. Deprese.
  3. Úzkost, panika, a pocity hysterie.
  4. Potřeba často jíst, návaly hypoglykémie.
  5. Neobvyklé bolesti a pocity v různých částech těla.
  6. Neustálé napětí a bolest v šíji a krku.
  7. Vyrážky na kůži a průjem.
  8. Bolest u srdce a palpitace.
  9. Období velmi hlubokého spánku.
  10. Hluboké emocionální výkyvy, pláč.
  11. Noční pocení a návaly horka.
  12. Pocity chladu, neschopnost se zahřát.
  13. Živé, divoké a někdy násilné sny.
  14. Závrať, ztráty rovnováhy, točení hlavy.
  15. Celková bolest těla a dny extrémní únavy.
  16. Pálení očí a zamlžené vidění.
  17. Ztráta paměti a potíže s vybavováním slov.
  18. Potíž pamatovat si, to jste dělali nebo s kým jste mluvili před pár dny či před hodinou.
  19. Nevzpomínáte si, na co jsou některé věci.
  20. Pocit desorientace, nevíte, kde jste, ztráta pocitu místa.
  21. Ztráta identity.
  22. Pocit, že jste „mimo tělo“.
  23. Různá vidění a slyšení.
  24. Pocit, že se zblázníte, nebo že na vás jde duševní choroba.
  25. Pocit, jako že shlížíte dolů do dlouhého tunelu, abyste se spojili s nižšími vibracemi. Pocit, jako byste hráli divadlo či něco předstírali.
  26. Nesnášenlivost věcí nižších vibrací (3D), zračící se v rozhovorech, postojích, společenských strukturách, způsobech léčení atd. Z těch věcí je vám vnitřně úplně špatně.
  27. Nechce se vám nic dělat.
  28. Chce se vám jít Domů, jako by vše zde skončilo a vy už jste sem nepatřili.
  29. Náhlé zmizení přátel, činností, zvyků, zaměstnání a obydlí.
  30. Absolutně již nemůžete dělat jisté věci. Když se pokusíte dělat svou obvyklou rutiny a činnosti, cítíte se přitom hrozně.
  31. Vaše plány se najednou uprostřed mění a jdou zcela jiným směrem.
  32. Probouzíte se v noci mezi 2. a 4. hodinou.
  33. Zvýšená citlivost na své okolí (dav, hluk, TV, lidské hlasy atd.)
  34. Vytvoříte si situaci, která se zdá vaší nejhorší noční můrou, v mnoha aspektech.
  35. Hučí nebo zvoní vám v uších.
Pokud máte tyto příznaky, tak nejste nemocní, ale jste normální lidskou bytostí, která si zvolila cestu hledání pravdy, vzestupu, transformace, duchovního probuzení, nebo jak tomu chcete říkat, a prodělává nezbytný (a dočasný) proces proměny buněk fyzického těla na buňky vyšších vibrací.

Chce se od nás jenom, abychom to neřešili, hodně odpočívali, pomáhali fyzickému tělu v čištění vhodnou stravou, a vzdali se představ, že všechno musíme stihnout. 

Dodatek 28. 2.:
Orgonet dodává pro ty, co si myslí, že transformace neexistuje a příznaky jsou způsobeny jinými vlivy:

Ti, kteří se VĚDOMĚ ROZHODLI pro cestu probuzení, osvícení, pravdy, transformace, vzestupu, nebo jak se tomu ještě všelijak říká, prožívají takto proměnu fyzického těla k vyšším vibracím, vědí to, a vědí také, jak svému tělu pomáhat.

Ti, co se pro tuto cestu nerozhodli, popírají ji nebo o ní vůbec nevědí, ti ať jdou se stejnými příznaky radši k lékaři.

Každý ví, zda se rozhodl nebo nerozhodl.


181 komentářů:

  1. ten tlak mezi obocim me zaujal. uz nekolik let vnimam tlak na stejnem miste. nejedna se o nic trvaleho. proste to prijde, vetsinou, kdyz jsem v klidu a tlak je spise jen slovo, jedna se velmi prijemnej pocit, pokud se na to soustredim vetsinou spokojene usinam... takova blazenost soustredena do jednoho mista - lip to asi nepopisu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To místo na čele je tzv. 3 oko aka epifíza aka šišinka mozková, jím se nahlíží do duchovního světa. Většina lidí ho má plně zakrnělé, někteří méně. Plně aktivní ho nemá asi nikdo.

      Vymazat
    2. popros andělé o pročištění třetího oka.Uleví se Ti

      Vymazat
  2. puvodne jsem nechtel priznaky cist a ted jen kroutim hlavou, ze naprosto, ale naprosto sedi vsech 35 bodu, uh

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky mě to zaujalo protože až na to buzeni mezi 2-4 mě to sedí naprosto všechno ale ne najednou jde to postupně v různém pořádí asi posledních 4-5 let a něco už i přestalo ale zažil sem fakt všechno z těch bodů v posleních letech kdo ví čím to je...je to zajmavé :D

      Vymazat
  3. Obavam sa, ze su to znova transformačné príznaky ktore sedia na každého

    OdpovědětVymazat
  4. Shoduji se hned s několika body v seznamu:
    5. - Bolesti v levé noze, zejména v kyčli, ale střílí to nohou až do lýtka (v podstatě k tomu není žádný velký důvod, nepřetěžuji levou víc než pravou nohu)
    9. - Neskutečná potřeba spánku a únava, také jakoby bezdůvodná (a nemám to tak jen já, ale celá naše rodina je proti dřívější době spavá - usínáme i v sedě, spíme mnohem delší dobu).
    12. - Pocity chladu, které vycházejí jakoby zevnitř, nikoli zvenčí. Velmi často k nim dochází po ulehnutí ke spánku, vlastně až pod peřinou, což postrádá jakoukoli logiku.
    13. - Sny, které si proti svým "zvyklostem" pamatuji - a moc příjemné nebývají.
    14. a 15 - taky se stává a jde to spolu jakoby ruku v ruce
    16. - Už asi měsíc trvající výživný zánět spojivek, ačkoli už na to mám i kapky do očí, moc to nepomáhá. Pálení a slzení očí den co den...
    17., 18. a 19 - Hodně často se mi stává, že si nemůžu vybavit slovo, o kterém vím, že ho velmi dobře znám, nemůžu si vybavit, co jsem dělala včera, no a na sklerózu mám fakt ještě nějaký ten rok čas...
    26., 27., 28., 30. - vše z uvedeného, jen v různé dny různou intenzitou, občas mám pocit, jakoby se lidi vyjadřovali a mysleli jako blázni a honili se za absolutně nepodstatnými věcmi, jako by se rozčilovali kvůli pitomostem...
    30. - TV mi leze na nervy dost často, a to i pořady, které jsem mívala docela ráda.

    Takže jste mě uklidnili, že nemám nakročeno na psychiatrii... :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážená paní publikující svůj příspěvek ve 14,22.Po přečtení jsme na sebe se ženou jen koukli, souhlasně pokývali,ano přesně to se nám děje taky.Ještě navíc se nám děje bod 32,žena se probouzí úplně pravidelně ve dvě,je jedno v kolik hodin jde spát,někdy se při tom potkáme,ale já mám ten rozptyl v uvedené toleranci 2-4.Čím více tady čtu,že se nám to děje podobně,tím více pčemýšlím.Haarp,chemtrail,vzestup,nebo všechno dokupy??
      Jiří

      Vymazat
    2. Hm tak já taky sedím do všech bodů kromě toho buzení v noci:) spím jak špalek:)
      Někdy si připadám jak neschopnej imbecil, já tak ale i jednám a slov fakt nenacházím, já, vždy taková v češtině obratná:)))
      Jo a brečím a brečím, hroutí se mi svět a vůbec mám výše popsaný pocity....DíkyBohu, že nejsem sama:)))

      Coccinelle

      Vymazat
    3. ad Coccinelle: jo, je to jak kdyby na člověka padly smutky celého světa, a přitom se to stane ve chvíli naprosté pohody, kdy by jednoho ani nenapadlo mít z něčeho depku jako barák, v úplném klidu. Už se mi stalo, že jsem takhle věšela prádlo nebo něco míchala v hrnci a najednou sevřený krk a slzy mi tekly a nešlo to zastavit...

      Vymazat
    4. Neuvěřitelné, na mě to taky sedí ve většině bodů, a to postupně asi posledních 7 let.

      Vymazat
    5. Uf,uf,uf. Děkuji za tento článek i diskuzi. Už nějakou dobu se potýkám s podobnými příznaky.

      Vymazat
    6. Uf,uf,uf...děkuji za tento článek. Nějakou dobu už hledám různě na netu co že se to se mnou děje. Bod 26 mě trápí asi nejvíce. Dříve jsem byla hooodně společenská a hodně upovídaná.ale to už neplatí. Nemám si s lidmi co říct,stává se ze mě samotář. Lidi mi vůbec hodně lezou na nervy a v práci je to s nadřízenými-nadřazenými idioty úplný očistec. Jak to přežít a jak se s tím poprat nevím. Začínám být hodně otevřená a nedokážu to potlačit. Mám velmi blízko k tomu,že začnu říkat to,co si myslím což by asi znamenalo,že budu bez práce. Neumím si s tím poradit.

      Vymazat
  5. wow, tak krom toho že mám pomalu všechny symptomy mě hlavně úplně bilo do očí číslo 28, protože tento víkend jsem měla už šílenou krizi, zhroutila jsem se doma na postel brečela a v hlavě mi jela jediná věta, že chci jít domů. tak teď mě slušně zamrazilo.. pokusím se tedy více relaxovat a méně řešit co se to děje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to úplně stejně, jsem v krizi, neustále brečím a mám pocit, že sem nepatřím. Dnes jsem se probudila a cítila jsem se jakobych tu byla poprvé, vše mi bylo cizí. Jsem ráda, že nejsem sama.

      Vymazat
    2. Tak v tomto se poznávám, zoufale už chci domů.

      Vymazat
    3. Totéž - akutní pocit, že musím jít domů, a přitom doma jsem. A hrůza z toho, kolik let života mám ještě před sebou - taky není důvod, na světě jsem fakt ráda.

      Vymazat

    4. Poslední dobou mám ten stejný problém,najednou v hlavě hlas,že chci jít domů,ale kde jsem nebo kde mám být doma ?

      Vymazat
  6. Myslíte si, že když se některý z příznaků transformace kombinuje s výkyvy jako je zemětřesení, HAARP ap., může to mít na organizmus fatální dopad?? Moje sestra dostala silnou cévní mozkovou příhodu(mrtvici)ve velmi zajímavé datum 21.11.12(z obou stran stejné). Vždy byla velmi citlivá na všechny povětrnostní a magnetické vlivy, pociťovala to jako boleti hlavy, kloubů, dušnost nebo zvýšený tep. Ani nevím, co v ten osudný den bylo mimořádného, co to mohlo způsobit. Díky za odpověď,JanaR.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje sestra měla také příhodu přesně v ten samý den, ale nebyla to mozková, ale epilept. záchvat, předevčírem jí byla epilepsie oficielně diagnostikována lékaři. Něco bylo.Já mám také většinu popisovaných příznaků, někdy když zavřu oči tak vidím geom. tvary, spíše to vypadá jako bubliny v lávové lampě, někdy jako motýlý křídla...

      Vymazat
    2. Dík za odpověď. Moje sestra na potvoru dostala epileptické záchvaty hne tři 19.2.13, ono nám to nestačilo. Ale nezpufám, čím těžší úkol, tím větší posun:-). Taky mám dost těch uvedených příznaků, ale nyní se o sestru starám doma(je ochrnutá a nyní i zmatená mysl) tak to moc nesleduji. Před tím se se mnou často točil svět, i vleže. Hodně přátel taky ubylo, probouzím v noci pravidelně v té době, již několik let a citlivá na větší hluk a TV jsem taky dost dlouho. Pocit marnosti mně taky navštěvuje.
      Ať jsou šťastné všechny bytosti:-) JanaR.

      Vymazat
    3. To já když usínám, ale ještě bdím a mám zavřené oči, naskočí mi pod víčky něco jako sekvence neznámé reality, jakobych se na to díval otevřenýma očima. Vše v 3D, a barevné !

      Vymazat
    4. Mě se to děje taky. Zavřu oči,a jakoby naskočí nějaký film s nahodilým snímáním cizí reality. Podobně mám také barevné sny, slyším i zvuky, cítím vůně a pachy, bolest, mokro, sucho atd.,no prostě druhá realita se vším všudy.

      Vymazat
  7. Dost trefne..ja mam snad vsetko uz dlhsiu dobu,nieco v mensej a nieco vo vacsej miere.. najhorsie je tie emocie dostat nejako pod kontrolu a byt v pohode :) aj ked som uz z toho niekedy na nervy...

    OdpovědětVymazat
  8. OrgoNet: Ďakujem, som na tom veľmi podobne, ako Ty. Asi snáď okrem 4., 8. a 35. sa všetko ostatné občas (niektoré aj často) aspoň čiastočne u mňa vyskytuje...
    alexk

    OdpovědětVymazat
  9. Za tu rubriku se přimlouvám též, já mám 14 dní závratě a prohledávám net kdo je na tom stejně :)

    OdpovědětVymazat
  10. Treba mat vsetky alebo len niektore?
    Lebo ja mam len niektore a doteraz som ich pripisoval stresu, zlemu zivotnemu stylu :-(
    Naproti tomu niektore sa u mna prejavovali davnejsie (X rokov dozadu) a uz prestali.
    Tak ako to je vlastne?

    OdpovědětVymazat
  11. Díky moc..Hned sem se uklidnila, neboť mám vsechny príznaky asi tak 2 mesíce :-)) Ir.

    OdpovědětVymazat
  12. Mám naprosto shodné, ač někdy nežádoucí symptomy. S napětím očekávám jakoukoliv reakci. Ala.

    OdpovědětVymazat
  13. Pociťuji velkou většinu příznaků, psalo se o tom na podzim 2012 na mnoha stránkách, např. zde : http://www.popelky.cz/spolecnost/priznaky-transformace-citite-je.html

    OdpovědětVymazat
  14. Aby som sa priznal niektoré z týchto stavov mám ale musíme si uvedomiť že už to nieje tak ako kedysi takmer vymizla jar a jeseň existujú už len prechody medzi zimou a letom... telo si na toto zvyká len veľmi ťažko lebo nemá prechodné obdobie kedy sa môže prispôsobiť. Plus sami dobre vieme čo sa deje počasie je ako šialené vdaka jeho úpravám, a naviac niektoré prúdy sa menia ale to sem nechcem tahať je to neoverené... je jasné že sa niečo deje a uvidíme ešte či sa tomu dokážeme prispôsobiť. Ale bude sa musieť niečo zmeniť v nás inak to neskončí dobre. fPs.G

    OdpovědětVymazat
  15. no todle už mám za sebou.dost příznaků jsem proděla a odezněly...

    ale co občas setrvává a to se až divím pískání v uších(myslím že haarp)
    občas to s tělem pěkně hází (měsíc,pole země atd.) ..
    spíš ted spoustu příznaků pocituje manželka...

    měl jsem tu dost věcí loni....ted zatím klid nebo drobnosti.
    docela jste tam zapoměly bolesti zad kolem páteře (nervy)..a brnění končetin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nenazvala bych to brnění, ale je to takový jakoby nezvládnutelný neklid v nohách - i když sedím v klidu v křesle a třeba si čtu nebo pletu svetr, jak kdybych měla někam běžet, nejde to ničím zastavit a příjemné to teda není ani trochu. A pak to přejde úplně samo bez toho, abych něco dělala.

      Vymazat
  16. No...mam toho dost.
    Ale nejsilněji pociťuji poslední 2-3 měsíce skoro neustálé pískání v uších. V obou najednou, nebo střídavě. A že spim teď jako medvěd brtník je taky pravda, doufám, že to neni na dlouho. o:) Mc Cali

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky všem, co jsou v tom se mnou :-). Ty příznaky mám, úplně všechny jako vy a dokonce i to brnění v nohách. To ale naštěstí nevnímám jako nepříjemné, dá se říct, že jsem si zvykla. Co mi fakt vadí, tak to buzení a občasné depky, to zase pak nemůžu usnout. Tento úplněk byl snad nejhorší, to jsem byla vtahu vzhůru a tělo bylo v jedné vibraci. Nesnesu ležet, sedět, no prostě nanic. Člověk si myslí, jak na sobě pracuje a pak tohle. takže jsem ráda,že nejsem sama a všechno je jak má být. Přeji vám všem hodně lásky a pohody. S láskou Hana

      Vymazat
  17. Nevím zda to je vzestup ,nebo lidi cítí ,že pomalu přestávají zvládat situaci v ČR:((((

    OdpovědětVymazat
  18. AHOJ, DOCELA TO SOUHLASI. JE TO ASI TAK.I VICE DUCHOVNI LIDE PROZIVAJI NYNI HORSI CHVILE. TEDY JDOU TAKE JAKOBY NA DNO,CI TAKE MAJI CO DO CINENI SE SVYM VNITRNIM STINEM. DEJE SE TO TAKTO CELKOVE ASI VSEM.NA JARE MA PRIJIT NOVA ENERGIE A ZMENA... TESIM SE, NEBOT TAKTO TO DALE NEJDE.
    DEKUJI ZA TENTO CLANEK S PRIZNAKY TRANSFORMACE. AHOJ HONZA.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Příště, prosím, bez caps locku - je to jak kdybyste na nás řval. Díky

      Vymazat
    2. Takto to dál nejde....to vystihuje vše,celou podstatu dění,které probíhá a kterým všichni trpíme.

      Vymazat
  19. Milý OrgoNete,
    moc děkuji za tvou skvělou práci na tomto blogu a tento článek, který vyjmenoval "všechny" moje současné transformační příznaky a ještě i nějaké "navíc"; nejhořší ale v posledních dnech kolem tohoto silného úplňku 25.2.2013 je velice hlasité "hučení" (a občas intenzivní pískání) v učích, hlavně v levém..., kterého počáteční hlasitější projevy začaly po aktivaci hvězdného kódu s Luisou Muratori v říjnu 2012, ale v těchto dnech je to opravdu "síla" i v noci mě ten "rachot" často budí. Mám "vypozorované", že intenzita se u mě stupňuje hlavně při "příchozích" silných energiích... přesto vím, že je to k mému "dobru", takže i tento nepříjemný projev transformace přijímám. :-)
    Přeji nám všem lehkost a snadnost bytí v této transformační době a článek s láskou sdílím (na www.gaudencia.blog.cz)
    Mějme se všichni krásně a slunce v duši... :-))
    Raduza-Gaudencia♥

    OdpovědětVymazat
  20. Aktualní informace co se s námi děje jsou na arantia.cz facebook.
    Markéta Selini Jana chaneluje
    Lady Gaiu a Kryona a poselstvi co nám dává jsou velmi přesná.
    Arantia.cz zemeandelu.cz



    OdpovědětVymazat
  21. Dobrý večer. Možné je vše, ale doporučil bych vám zajít k lékaři (odborníkovi). Mám podobné zdravotní problémy a jak se zdá, tyto pochází od poruchy krční páteře. Podrobnoti o vámi popsaných potížích lze najít na internetu pod pojmem např. tinnitus, cervikální syndrom a pod.. Pochřipkový stav by tomu jen napovídal. Pijte hodně vody, min. 3 l za 24 hodin a zakupte vitamíny řady B, E, hořčík.
    Zdravím, J. V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za info (co se týče tinnitus atd.), preventivně si raději zajdu na ORL. Pochřipkový stav (chřipku jsem neměla snad 6 let) ani nedostatek vitamínů (beru pravidelně neb jsem vegetarián) nehrozí, to spíš ta krční páteř. I přesto, že někteří lidé píšící komentáře jsou šprýmaři či skeptici, jsem moc ráda, že tato diskuze vznikla, protože můžeme podpořit ostatní i pomoci si navzájem a v tom je nakonec toto vše pozitivní. Ještě jednou díky a přeji krásný den nám všem. :-)

      Vymazat
  22. Ale kdepák...žádný vzestup! Tyhle příznaky výše popsané, jsou důsledkem ničení našeho zdraví stožáry negatívní energie, impulsy 7-10MHz amerického Haarpu, který mimochodem teď opět zesiluje výkon pro Evropu, vysoké vlhkosti indukované z tajícího sněhu a rozmočené půdy, husté mlhy a absolutního nedostatku Slunce. To je příčinou našeho stavu. Kecy o nějakém Vzestupu jsou na odpoutání skutečnosti! Protože ten Vzestup má trvat ve skutečnosti několik let, nebude to vůbec postřehnutelné. Snad pro vyjímečné senzibily ano, ale to pro absolútní většinu není podstatné....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, to nejsou příznaky vzestupu, ale naopak destrukce, energetické napadení. Destrukce starého systému a jeho působení. Zase zavádějící polopravdy, až kecy. Lidi probuďte se! Nevěřte žvanilům, ale více se o sebe starejte o své tělo, duši, relaxujte více.
      Vše co nám kecají, že je vzestup , transformace, tak je to destrukce energií vaší bytosti. Jakmile přijde jeden z výše napsaných stavů, okamžitě jednejte, Relaxujte, dejte solnou koupel, vyběhněte do přírody a hlavně přesmykněte v hlavě na pozitivní vlnu, dejte bylinkové théé. Jinak se budou další a další potíže nabalovat, tak, jak je váš organismus napaden. Jo a taky je dobré se upřimně, od srdce zasmát. Smích má dobrou vibraci, léčivou, uleví se vám. Pokud přetrvávají problémy dlouhou dobu, je možné, že již nastává nemoc organismus v místě blokace - jděte k lékaři. Ale rozhodně se nedejte oblbnout, že je vám špatně po těle i duši jen proto, že jste na vzestupu:-D To je blbost!:-)))) Je to lest.

      Vymazat
    2. Ti, kteří se VĚDOMĚ ROZHODLI pro cestu probuzení, osvícení, pravdy, transformace, vzestupu, nebo jak se tomu ještě všelijak říká, prožívají proměnu fyzického těla k vyšším vibracím. Vědí také, jak svému tělu pomáhat.

      Ti, co se pro tuto cestu nerozhodli, popírají ji nebo o ní vůbec nevědí, ti ať jdou se stejnými příznaky radši k lékaři.

      Každý ví, zda se rozhodl nebo nerozhodl.

      Vymazat
    3. :-) a právě ti, co se vědomě rozhodli, jsou na ně kladeny pasti a pastičky.
      Proto řiďte se intuicí, ta vás nikdy nezradí ;-)
      Samotné zvyšování vibrací bytosti, ve všech částech, nebolí :-) naopak je úžasné.
      Bolí bloky, bolí ataky na bránění vzestupu, chcete-li.

      Vymazat
    4. Vždyť ne nadarmo se říká, že co peklo jednou zchvátí, více zpátky nenavrátí ... proto ty pasti a pastičky !

      Vymazat
  23. Souhlasí. Hlavně touha jít "domů". Nechápu co tady dělám

    OdpovědětVymazat
  24. Omlouvám se za komentář mimo téma, ale nevím na koho se obrátit. Před včerejškem jsem viděla v určitou večerní dobu vycházet měsíc - úplněk, obrovský. Včera bylo zataženo a po měsíci ve stejnou dobu ani památky, ale nebyly vidět ani hvězdy. Ale dnes už mi to hlava nebere, u nás hvězdy svítí, ale měsíc, který by dva dny po úplňku měl být ještě pěkně vidět, neexistuje. Vidíte dnes někdo měsíc?
    Orgonetku, nebylo by dobré zavést nějaké diskuze na téma co se děje se sluncem a měsícem? Co kdo viděl nebo neviděl?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi byla zatažená obloha...?

      Vymazat
    2. Kdyby bylo zataženo, tak to neřeším. Hvězdy svítily jasně. No měsíc nakonec vyšel, ale o hodně později než měl, prostě je to nějaké divné

      Vymazat
    3. To už se tu občasně řeší delší dobu ! Zdá se, že kromě Měsíce kolem Země krouží ještě jeden kulatý objekt, který je buď větší než Měsíc, nebo je blíže k Zemi. Proto se jeví jako větší něž Měsíc. Někde jsem četl, že je ten druhý objekt dokonce "zavěšen" na oběžné dráze Měsíce, a že s ním kolem Země obíhá "v tandemu" !

      Vymazat
    4. Včera v pátek jsem pozoroval na modré obloze brzy zrána Měsíc. Svítil poněkud "výhrůžně", což vedlo k tomu, že jsem se na něj "musel" často dívat. Pojednou mě zaujalo to, že obvyklé mapy,skvrny má poněkud odlišně uspořádány, než jsem donedávna vídal. Když vyšlo Slunce, světlo Měsíce zřetelně zbledlo, ale bylo velmi dobře viditelné. Ještě větší podezření ve mě onen "Měsíc" vzbudil, když se mezi 7.00 až 7.30 hod.náhle z oblohy ztratil, jako když jeho světlo někdo vypne. Schválně jsem pátral po obloze po horizontech na jedné vyvýšenině, odkud bylo kol dokola dobře vidět, ale po "Měsící" ani památky. Máte někdo podobnou zkušenost z onoho pátka mezi uvedenýmm časem ?! Pokud ano, ozvěte se, a přidejte svou zkušenost !

      Vymazat
    5. Ne přímo z pátku, ale běžně měsíc je vidět a za chvíli najednou není, jakoby prostě nebyl. Nevyznám se v astronomii, ale někdy je malý a někdy obrovský, prostě něco tady nesedí.

      Vymazat
    6. No tak v patek mel zapadat v 7.52,mi se jednou stalo,ze zase hvezda se jakoby odloupla,zvetsila se a zacala letet,pak se najednou zastavila,chvili tam tak stala a pak zhasla taky jen tak jako by se vyplo svetlo a co bylo zajimave,ze jsem mel dojem,ze ona pozoruje mne a ja zase ji.

      Vymazat
    7. O tom už přeci mluvil i Daniken.Když byl v letech teenagera, pozoroval jednou noční oblohu. Po chvíli jej zaujaly dvě hvězdy blízko sebe, a tak na ně upjal svou pozornost. Zcela náhle a bez varování se ty dvě hvězdy daly do pohybu tak, že si v mžiku přetočily vzájemně svoje polohy. Zíral na to jak na zjevení, a dodnes mu prý na to nikdo nedal uspokojivou odpověď. Byl to impuls k tomu, že se začal zaobírat fenoménem tz.duté Země. Myslí si, že hvězdy jsou pouhá holografická projekce (neví se koho) stejně, jako vše ostatní, co zachycují teleskopy ve vesmíru.

      Vymazat
  25. Všechny uvedené syptomy mám větší polovinu svého života, cca 17 let a vážně si nemyslím, že by to souviselo s nějakou transformací.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale ano, jsi bytost, která až se probudí, má sílu (pozitivní ve smyslu tady) Tak je ti bráněno, aby se tak nestalo. Různými obtížemi, aby jsi byl/a slabá/ý.

      Vymazat
    2. No já to spíš tipovala na duševní chorobu, ale k felčarům bych s tím v životě nešla. Čím/kým je mi bráněno a proč? Ráda bych tomu porozuměla...

      Vymazat
    3. Současní felčarové nám spíše ukrátí život, než by skutečně pomohli ! Farmakolobby je drží proti nám v šachu ! Mat máme dostat my pacienti !

      Vymazat
    4. Problém je i v tom, že lékař nemůže léčit lidi jak ho napadne, ale musí to dělat tzv. lege artis (podle jak je psáno). Protože kdyby se pouštěl do nějakých experimentů na vlastní pěst, velmi snadno by mohl skončit před soudem jako obžalovaný, mohl by jít na tvrdo do kriminálu a mohl by dostat zákaz výkonu povolání, na které tak strašně dlouho studoval. Zkuste se na to taky někdy podívat z té druhé strany - jestli byste tolik riskovali např. pro úplně cizího člověka a uvedli tím do problémů celou svou rodinu.

      Vymazat
  26. Nedostatek sluníčka hraje v tomto období hlavní roli našich depek...takže octujme, rozhánějme mraky myšlenkou, dobrá je i bioptronová lampa ...V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak zpívá Žlutý pes "modrá je dobrá, už je to tak" :-)))

      Vymazat
  27. Neznám příčiny,ale před úplňkem krční páteř se ozvala,napřed levá strana šíje a teď pravá strana.....cvičím,plavu,to co dříve pomohlo,teď nepomáhá,takže nyní opravdu tělo trpí a musím i nějaké prášky na tu šíj,což normálně nedělám. Tak ať je líp všem "postiženým".......Martin

    OdpovědětVymazat
  28. Pro tyto dny pro nás Ludmilka Kozáčková ze stránek Amezdas přichystala "léčivé radiační sestavy",kde jsou kombinace šesti radiací a od čísla 83 do 92 (stačí každá minutku),nechávám na sebe působit.Kdo je vnímavý,pocítí výsledek velice rychle.
    http://www.amezdas.cz/radiacni_sestavy.html
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
  29. Nooo, ty symptomy výše popsané prožívá ve své každodenním životním cyklu každý člověk a myslím si že to probihá již tisíce let :)Čili kdo se v tom chce najít tak se určitě najde. Nevylučuji ovšem ani fakt, že se skutečně něco nepopsatelného děje. Můj názor je ten, že bychom měli na sobě vnitřně pracovat, rozpouštět ego, ovládnout mysl, najít svou pravou podstatu ( své já ), tedy lépe řečené si sám sebe uvědomit. Určitě bychom neměli pasivně čekat bez jakéhokoliv úsilí a spoléhat, že to nějaká síla z kosmu udělá za nás a my dojdeme osvícení. Takhle to dle mého názoru nefunguje. Mějte se všichni krásně, ahoj:)

    OdpovědětVymazat
  30. Je to tak 60%.Pískání v uších mám každý den od cca 18.00 víc než rok,už to ani neřeším.Největší pecku jsem dostal 22.12.12 ráno.Vše bylo tak jasné,lidi byli tak průhlední,vše jsem o nich věděl.Co osoba,to jiný pocit.Další den to zmizelo.Atd...

    OdpovědětVymazat
  31. Je to tak 60%.Pískání v uších mám každý den od cca 18.00 víc než rok,už to ani neřeším.Největší pecku jsem dostal 22.12.12 ráno.Vše bylo tak jasné,lidi byli tak průhlední,vše jsem o nich věděl.Co osoba,to jiný pocit.Další den to zmizelo.Atd...

    OdpovědětVymazat
  32. dočkáte se, a bude to hardcore.

    OdpovědětVymazat
  33. Paní, to na Vás leze chřipka. Chce to půl hořčičáku medu a doléť sivovicůa do toho jeden citrón. Večer vypiť a do rána ste fit!!!

    OdpovědětVymazat
  34. Mám pocit jako by mě každý sledoval, nemůžu vůbec mezi lidi, nejradši jsem doma a to jsem byl sales manager, na vše jsem se vykašlal a dívám se každý večer na starý hrad v komplet tichu. To bych do sebe před lety nikdy neřekl.

    Úplně jsem se zbláznil si připadám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíš k doktorovi..rychle

      Vymazat
    2. Presne toto má moja kamarátka, s ktorou som sa nestretla viac ako 5 rokov. Minulý rok v septembri som cítila niekoľko dní vnútornú potrebu ísť za ňou. Na zvonenie nereagovala, tak som poprosila jej susedu, či by som nemohla zanechať odkaz. Po troch dňoch sa mi telefonicky ozvala. Bola som veľmi rada, že ju opäť vidím, veď napokon bola to kamarátka ešte z detstva (nikdy sme sa nepohádali). Prežili sme spolu aj ťažké obdobia, a ona toho v živote mala viac než dosť. Samozrejme po tak dlhej odmlke sme si mali čo povedať. Vraví mi: snívalo sa mi s tebou v júli niekoľkokrát.
      Zaujímavé, v lete som na ňu začala častejšie myslieť....a v septembri ma to doslova hnalo za ňou. Telepatia? Určite. Avšak najviac šokujúce bolo to, že už ""3 roky""" nevychádza z domu vôbec, ani k vonkajším dverám. Hovorím šokujúce, pretože ja sama som mala ten istý problém pred 3 rokmi, kedy som nevyšla z domu 1 a pol roka. V mojom prípade, to boli hrozné stavy úzkosti a strachu, ktoré prechádzali už neskôr do kolapsových stavov. Uvedomovala som si, že to takto nemôže ísť ďalej a vyhľadala som lekára. Už len to, že som po tak dlhej dobe musela von, bolo pre mňa čosi príšerné, stav sa mi zhoršoval ešte viac. Čo budem hovoriť bolo to z jedných dverí do druhých, od jedného odborného lekára k ďaľšiemu, nič nezistili. Napokon som si povedala pôjdem k psychiatrovi, a svojho lekára som poprosila, nech mi napíše sprievodný lístok. Sedenie trvalo zhruba 10 min, a já som odchádzala s receptom a z lekárne plná igelitka. Ani jednu tabletku som neužila, vnútorne som cítila, že mi ešte viac ublížia. Tak som sa rozhodla hľadať pomoc na internete. Skrátim to... sama som si nechala kúpiť lieky, Persen, ktoré sú čiste na bylinnej báze. Vždy som jednu užila, kedy som cítila strach. Začala som sa učiť triediť myšlienky a hovoriť si: ty to dokážeš, toto ťa predsa nemôže zlomiť, ani ťa to nedostane. Vychádzala som v ústrety svojim pocitom, najviac strachu, buď povolí on alebo ja. A tak krok po kroku som začala, najprv to boli vchodové dvere, potom chodník, neskôr chodník a späť. Každý deň som sa učila a podporovala seba samu... Hurá !!! Vyhrala som, dokázala som to.
      No a kamarátka, má tie isté presné pocity, že ju ktosi sleduje! Po dvoch týždňoch som ju pomaličky dostala tiež ku dverám, pred dom, potom von a na prechádzku. Cítila som, že mi dôveruje, a možno aj to bol impulz, že vlastne prežila som to isté. Hovorila, že doma bola preto, že ju niekto sleduje. Ako sme začali chodiť von viac, prestala o tom hovoriť, na otázku ako sa cíti, povedala dobre. Dokonca už tiež začala sama chodiť aj na nákupy, ožila a bola plná elánu. To trvalo do minulého mesiaca. Jej syn mi volal, že sa to zrejme vrátilo. jej syn mal byť ON, ja som bola ONA, vnúčik tiež ON - čiže my sme ONI. Nevidela som ju. Neviem čo je s ňou, mobil má vypnutý. Chcela by som ešte napísať, že obdobie tých jej 3 rokov ako mi hovorila, že neboli asi márne, že tak to malo byť, že si vlastne uvedomila kto je, že je čosi viac ako len telo, že je čosi silné.
      Neviem, či je riešenie lekár (plná igelitka oblbovákov ktoré sú dosť nebezpečné, ved to vieme). Znova mi chýba, a je mi za ňou smutno. Každý deň čakám, že mi zavolá......
      Nezbláznil si sa, je nás ako vidíš takých viac. Ja osobne som si vôbec nemyslela, že som blázon, pretože si svoj stav uvedomuješ. Ale čo to je...?...... máme na výber.... skôr sa prikláňam, že tak to má byť.... vzostup....?
      Zo srdca ti prajem len to najlepšie a netráp sa, nezbláznil si sa.
      Iv.

      Vymazat
    3. Pro psychofarmaka. Díky za radu :)

      Vymazat
    4. Pro Anonymní 27. února 2013 21:24
      Možná jsi sepnutý na neurorestart globální dohledové sítě. Ten systém cíleně odpojuje sepnutého člověka úplně od všeho, od lidí, od práce, od činnosti. Takto postižení lidé často končí na práškách, v ústavech nebo dokonce sebevraždou. Zatím se neví, co je cílem tohoto tajného systému, ale zdá se, že je zapojen do Agendy 21 a depopulace lidských obyvatel Země. Jsou už známy i případy, kdy tento systém sepnuté lidi na dálku týrá šokovými impulsy, když začnou mít podezření, že jsou vystaveni dálkovému ovládání.

      Vymazat
  35. A co škubnutí tělem - takovej velkej tik (třeba před usnutím). To mě přišlo jako znamení ... ?
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to škubnutí tělem mám taky u spaní, co to znamená? nikdy jsem to neměl až poslední rok. Díky

      Vymazat
    2. Jsou fáze REM spánku. Střídající se hluboký spánek, snový cyklus- uklízení mozku (sny fantasmagoras tomu říkám) kdy mozek třídí a srovnává své zachycené informace během bdění,ve kterém jsou i okamžiky,které jsme nezaregistrovali vědomě, tak ve snu se nám jeví podivně:-)) , dále jsou tam astrální sny, vize, které si nepamatujeme, pokud nejsou pro nás užitečné, důležité.Tyto informace ,astrální sny, nám nosí duch, nebo duše. A právě tyto astrální "sny" jsou nejčastější na počátku usnutí a ke konci, těsně před probuzením,zpravidla. Nu a astrální proto, že naše duše, duch, jak kdy, v tento okamžik jdou "dom". Když jde duch- fyzické tělo hlídá duše a naopak během našeho spánku. (Toto je známé např při vědomém astrálním cestování.) Takže- duch opouští tělo- jde si "dom" odpočinout, nebo brouzdat, ale jak vystupuje z těla, (teď budu mluvit lidově) zmerčí nebezpečí v našem blízkém okolí, např. pro nás,negativní bytosti různého druhu apod,číhající, které sice jsou prakticky okolo nás stále nějak, někde, průběžně, ale nemusí mít zálusk škodit. Pokud ale chtějí škodit , tak duch rychle hupsne zpět do těla, aby ochránil naší celistvou bytost,spící. A je to tak rychle, to hups, že naše fyzické tělo sebou trhne nu a vás to probudí :-))) Na okamžik. Povětšinou se tak děje právě těsně při usínání, když už nevnímáte a přímo odpadáte do bezvědomí :-)), nebo v dalším stadium REM, v průběhu spánku, když vám z brouzdání astrálem přinesou důležitou informaci , tak se s ní probudíte. Takže s tímto se setká téměř každý člověk ve svém životě, občas. To nic není :-) Nemusíte se bát.

      Vymazat
    3. Já se zase po probuzení v posteli protahuju jako kočka - šponuje mě to do délky nohama i rukama, jakoby mě někdo natahoval na skřipec. Až když už to hodně fest bolí, tak to "natahování" teprve povolí. Že by také nějaký ten symptom Transformace ?! Protože ještě loni se mi nic podobného nedělo !

      Vymazat
    4. Mám taky taková rána po probuzení. Po tomto skřipcovitém natažení vstávám jak vymlácené obilí z mlatu. Všechno mě bolí, a nikam se mi nechce.

      Vymazat
  36. Ano, dočkáte se, protože proti tomu nic neděláte. Autorka článku si přeje, aby se stalo něco viditelného, ono se stane, ale nebude se jí to moc líbit. Všichni jste utopeni v sobě /= v duchovnu/ a nedáváte pozor, co Iluminát dělá okolo Vás. Proč jste všichni aktivní jen u počítače, proč nás je na demonstracích tak málo? Aby nebylo pozdě, vážení, až se probudíte! Duchovně vyspělá bytost se jasně staví proti zlu, a to i na fyzické úrovni. Duch, duše a tělo jedno jsou, jsou Celek! Vše, co Vás izoluje od pozorného vnímání okolí je od Illumináta. Všechny nové nauky, falešní proroci, Reiki, Shambala, mimozemšťané a různé senzace mají jen odpoutat Vaši pozornost od jejich aktivit. Nechce se mi věřit, že to stále nevidíte. Vzpamatujte se lidi a pojďte nám pomoct vyměnit vládu, šlo to na Islandu, v Maďarsku, půjde to i u nás, pokud nás bude v ulicích dost. Proražte zeď Matrixu a přidejte se. Sledujte akce NWOO.org.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konečně rozumný názor, sto procent souhlas!

      Vymazat
    2. nová doba..uz se nedemonstruje v ulicích :-)

      Vymazat
    3. Ze by pan Koral? Vite, duchovni cesta neni boj PROTI..To vase PROTI jsou hratky vaseho ega..ja si vasi prace vazim, ale nepodporim ji, jelikoz ten odpor ve me vyvolava jeste vetsi bezmoc..vite, zkuste precist knihu od E.T. Nova Zeme..je tam par kapitol o KOLEKTIVNIM VEDOMI ci spise nevedomi a nejspis si uvedomite, ze je treba zmena, ale ne demonstraci..ty nepomuzou, vlady se chopi dalsi jedinci ovladani egem a nevedomim a choroba lidstva se bude sirit dal, jen v jine podobe..a ano, souhlasim s vami, ze shambala a pod.jsou jen dalsi manipulace..s laskou, Kat.

      Vymazat
    4. něco na tom bude, už v Bibli je napsáno, že víra bez skutků je mrtvá

      Vymazat
    5. ......pomoct vyměnit vládu.......

      koho do tý nový vlády máš nachystanýho korále?

      zatím byla každá nová vláda horší a horší než ta poslední

      nové volby a vláda nic neřeší, řešení je nevláda jakýchkoli vyšších struktur, vláda sobě sama a toho nedosáhneš pouličním demonstrováním a bojem!

      Vymazat
    6. 100% ní souhlas.Vyměnit vládu a jít k lepším zítřků. Ano, nic není zadarmo, ale proč krmit tyto darmožrouty ve vládě. Pak uvidíte, že mnoho jmenovaných příznaků vymizí, protože jsou většinou ze stresu této doby.

      Vymazat
    7. Jak bylo řečeno o zlých duchách, když byli vyhnáni, přišli zpět každý se sedmi dalšími, horšími než byli sami. A tak fungují i vlády !

      Vymazat
    8. Globalisté nedávno prohlásili, že 95% plánů k nastolení NWO (Nový Světový Řád)je už naplněno, splněno. A vytčený cíl je prý záležitostí již jen několika málo let ! Takže nevím, jak téměř nově zrozeného Goliáše obrátit v prach !

      Vymazat
    9. Je to Pyhrrhovo vítězství, co globalisté zpupně hlásají do světa. Uniká jim totiž, že jsou tu mocnosti vyšší, než je jejich virtuální petrodolar. Takže si přes špičku pyšně nafrněného nosu sotva mohou všimnout, že se začalo dít něco zásadního i kolem nich samých ! nwo to prostě a jasně NEVYHRAJE, ONI to jen buď ještě neví, nebo tu prohru prostě ignorují, a jedou ve své agendě dál na pekelných koních do chřtánu propasti. Holt z rozjetého vlaku se dost obtížně vyskakuje, kdyby náhodou někdo z nich chtěl z té obskurní stupidní hry vystoupit.

      Vymazat
  37. Depresia, úzkosť, hystéria ... atď. - typické príznaky vzostupu... ale niečo sa fakt deje. V posledných dňoch sa cítim ako zamilovaný ... (mám 54 rokov)- nech to ešte vydrží!!!

    OdpovědětVymazat
  38. Tak to je sila,uplne vsechno sedi,ja to tady nechtel rozvadet aby me nekdo nebral za blazna a heledme se kolik nas v tom je.Dokonce sem se prestal bat smrti,pripada me to jako ze uz vim ze smrti nase existence nekonci,nevim kde beru tu jistotu ,jednoduse to prislo samo od sebe.
    To piskani v usich a zvoneni sem pochopil jako moje druhe ja ktere me vzdycky na neco upozorni.
    Posledni dobou asi 2 mesice si porad predstavuju jake je to zit na jine planete,treba na Marsu nebo na Jupiteru,nevim kde se to ve me bere,proc to prichazi a zase odchazi,premyslim proc by meli zit mimiozemske civilizace na pevnine kdyz muzou zit ve vzduchu,nebo pod vodou,sou to obrovska data informaci ktere my prichazeji jako nejaky tok proudu.Nekdy se pristihnu ze vubec nevnimam svou zenu a deti,premyslim nad temito vecmi aniz bych mel k tomu nejaky duvod.
    Jeste to vubec nechapu,ale je to velmi uklidnujici.
    S laskou vsem Ludva

    OdpovědětVymazat
  39. mam vsetko , okrem 32 a je to des ... neviem ci to suvisi s nejakou transformaciou ...

    OdpovědětVymazat
  40. Byl to dobrý nápad, dát na sem takovou diskusi. Tak, co se týče nějakých příznaků, tak letos mám nepříjemnosti s kýčlí. U mě dosud nepoznané. Ale dělám těžkou práci, tak bych to dokázala odůvodnit trochu "odborněji".
    Pískání v uších však rozhodně není samosebou. Já osobně se domnívám, že je to následek velkého tlaku. Tělo však "neumí rozlišovat " jedná-li se o tlak jako stres (to jest původce problémů jsi ty sám) anebo druhá verze se může jednat o tlak vnější ( Haarp anebo přirozeně zesílené geomagnetické pole). Já osobně se však přikláním k názoru, že tlak je na nás činěn ze všech stran a přesně tyto stavy souvisí s touto dobou. Takže ano. Jsem si jistá, že v tomto případě (pískání a hučení v uších) je jeden z nejdůležitějších příznaků toho, že se v mozku něco děje anebo jinak, že se něco děje kolem nás a naše těla o tom vydávají zprávu. Takže hurááá, je nás hodně. Kdo tomu chce říkat náhoda, ať si říká.
    Já sama však přikládám největší váhu změnám mých snů. Sny jsou schopny říci velké věci.Musí se jim však umět rozumět, což není tak jednoduché. Avšak, nyní se mi velmi změnily. Řekla bych to asi jako: pro mě velmi netypické. Jsou radostné, plné hezkých zpráv. Jako bych si v noci "odskakovala" žít. Já osobně si troufám učinit z toho ty závěry, že změny jsou velmi blízko a budou radostné.
    A tak, že mě velmi zaujalo to množství různě trpících lidiček na Orgonetu, docela by mě i zajímalo, jak jsou o tom se sny jiní. Nemohla by to být třeba nová anketa? Moc prosíííím

    dan.


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, tak ty sny, co mám já ,prý nejsou sny, ale prožitky v 5D.Zmotňuju vodu, jídlo, létám, tvořím,
      měním postavu, teleportuju věci, mluvím s taťkou,který zemřel před necelýni čtyřmi roky atd.
      Sny jsou velice živé, obvykle vše zapomínám, ale letos si je velice živě vybavuju a nechce se mi ráno vracet do reality. Krásné sny i Vám všem Ivana

      Vymazat
    2. Anonymní 14:45
      Díky za sdílení. Vida ! Takže nejsem jediná ! Já si také právě tak prožívám, tvořím, létám, starám se děti....prostě nádhera a to velmi skutečná ! Nikdy jsem tak "skutečné" sny neměla. Jsou jiné, než všechny ty předešlé. A to mě zaráží. A proto je chci "připsat na účet" transformačních příznaků. Aneb...něco se děje.

      dan.

      Vymazat
    3. I já mám krásné sny:-) barevné:-)

      Vymazat
    4. Pokud možno pamatujte si své sny. Jsou to sdílení z minulých životů a uvědoměním si můžete změnit nastavené programy po tenhle život.Přes sny jsem se zbavila strachu a dokázala jsem odpustit(teda nevěděla jsem,že mám někomu něco ještě odpoštět.Měla jsem to v povědomí a nevědomí).Já vím,že to pokaždé nejde a že si i spoustu snů do rána nazapamatujeme,ale aspon nad tím ráno co nejvíce přemýšlejte.Krásný sluneční den všem:-)!Michaela

      Vymazat
    5. A co když je to cílený energetický útok (Haarp apod.)na komunity podobné OrgoNetu v ČR ! Přece si mohou snadno dohledat ID a obvyklou polohu každého počítače, notebooku, laptopu apod. každého z komentátorů, článků přispěvatelů vč.OrgoNeta !

      Vymazat
    6. Ani to se vyloučit nedá. Pokud to má být svého druhu virtuální vězení, asi jej málokdo odmítne.

      Vymazat
  41. ako to tak sledujem tuto...niektoré popisované sú príznaky chrípky a niektoré sú typické príznaky začínajúcej, resp. postupujúcej demencie...povedal by som že žiadny vzostup, ale ísť k doktorovi teba a liečiť Alzheimera...urobíte rozumnejšie ako sa oddávať planej nádeji že snáď vzotupujete...alebo, možno ste niektorí už vykročili pravou nohou do "kráľovstva nebeského...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Země je pořád placatá vidím..

      Vymazat
    2. Allzheimer, Parkinson apod. nešvary jsou nám dnes a denně implantovány pro nás neviditelným způsobem, ale globalisté dobře vědí, proč to dělají, když se nás pokouší hubit ve velkém jak přemnožení krys ve velkoměstech ! Pamatujte, že zvon s nápisem Depopulace dosud neutichá !

      Vymazat
  42. Mám uplně do detailu vsechno uz 5 mesicu a zacla jsem se kvuli tomu lecit na psychiatrii, uz ale pomalu dobírám antidepresiva s touho být zas normální. Mám jeden dotaz - KDY to skončíííí???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Především by bylo dobré antidepresiva vsadit co nejdříve! Už včera bylo pozdě.

      Vymazat
    2. To je jeden z cílů - populaci navést na psychofarmaka, z kterých se už nikdy zcela nevymaní, a farmakolobby si zajistí další miliardové farmaření na uměle znemocnělých lidech !

      Vymazat
  43. Všechny body do jednoho! Obzvlášť 26. mě přivádí k šílenství, slova ztrácí význam, všichni okolo sebe chrlí srdíčka, lididčky, miláčky a všichni se na dálku objímají... a když se o tom zmíním, že mi to vůbec nepřijde opravdové, dostanu takovej céres, že se raději stáhnu.
    Děsivé mi přijde, co se stalo se slovem Láska a transformace a jak budeme mít ještě mnoho práce ... Motyčková se Šorfovou to hrnou do světa obalené prázdným balastem,který dává návody, jak hledat návody, které nikdo nikdy neviděl. Tento týden jse si dovoli něco podobného napsat na fb u Igora Chaun a dostal jsem deost silnej stěr... tak tam raději psát nic už nebudu... I když je to paradox, je milé vědět, že v tom nelítám sám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Motyčkové, Šorfové i Chaunovi je lepší se obloukem vyhnout. Ať se v tom tito a další chytráci plácaj sami se svými věrnými pochlebníky a sponzory bez vlastního kritického myšlení.

      Vymazat
    2. Klídek - přeslazenou Šofrovou mám taky problém rozdýchat... :-)))

      Vymazat
    3. :-D zmatení, iluze, lidi prostě chtějí a rádi být v iluzi, o které mluví ,mluví,mluví, mluví a za prachy nejlíp:-))) Je to "in" a vynáší to, proč ne, žejo? :-)))) Je to zábavné, dobře placené, líbivé a bezpracné:-))

      Vymazat
    4. Není nějaký jiný blok pro tyhle lidi?:-))Doporučuji vám založit si nějaký úplně super negativní blok, kde by jste mohli po všech plivat a můžete si libovat v negacích a nadávat na celý nespravedlivý svět a dokonce si tam můžete nezávazně psát o nás bláznech a chrlit od rána do večera nadávky.Ale ono by to nebylo asi ono,že?:-)

      Vymazat
    5. To víte, egoismus a pokrytectví graduje do svých nejohavnějších podob ! I to je mimo jiné viditelný příznak konce tohoto veskrze prohnilého systému !

      Vymazat
    6. Máte pravdu pod slovem láska , a krásné slova nic nemění na tom že se, lidi chovají k sobě jako hovada. Motyčková mluví o lásce, transformaci ale mě to příjde že věci se vyvinou jiným směrem. Bohužel si myslím že nějaká válka bude. Nejsem pesimista vím to už třináct let. Nebudu to rozebírat mám vize a bohužel jsou pravdivé. Je mi líto že to píšu ale ted už můžu. Nebudu pokrytec a nemiluji celý svět, všechny lidi na světě. Vyrojilo se hodně mystiku a tvrdí že miluji všechny lidi na světě. Ale když příjde na lámání chleba je to jinak. Občas pomáhám lidem ale né za peníze, nejsem kartářka. Jen mně mrzí a bolí kam jsme se to, dostali Stačilo by milovat svého blízkého a pak je celek. Děkuji , A ještě víc.

      Vymazat
    7. Ilumináti mají rádi 14tku na konci letopočtu. Takže bych se nedivil, kdyby spustili další světovou válku již letos.

      Vymazat
  44. Zdravím všechny :-), Orgonetka obzvláště a posílám poděkování .... chci jen napsat "příznaky nepříznaky" ... vybrali jsme si :-) ... a řídila bych se milovaným Eckhartem Tollem ...
    S Láskou přeji dobré dny. :-)

    OdpovědětVymazat
  45. Pro některé z vás je stále problém necpat druhým své "nadrady"
    nejsou žádné takové, jak to kdo vidí , cítí tak to je...
    Nemáte li respekt k druhým, jak ho chcete najít k sobě?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemyslím, že tu někdo někomu něco cpe. Prostě napíše, co se osvědčilo jemu. Když ti to nesedí, tak si toho nemusíš všímat. Někomu jinému to třeba pomůže.

      Vymazat
    2. Někdo to bere jako"nadrady"a někdo rád pomáhá druhým.Kdo neumí dávat a jen bere tak tohle moc nepochopí.Bože a zadarmo?A Ti lidé tady si rozumí?A co když tady vznikne přátelství a nedej Bože láska:-).NA KONCI ŽIVOTA LITUJE VÍC LIDÍ TOHO, CO NEUDĚLALI, NEŽ TOHO, CO UDĚLALI...

      Vymazat
    3. Radit je něco jiného než každého jen chorobně mentorovat ! To se zají i zarytému kliďasovi, a agresorovi tohoto typu jednou jednu nečekaně a bez ohlášek liskne !

      Vymazat
  46. já už se tak dva měsíce ráno nemůžu vůbec probrat, nikomu se dobře nevstává, ale je to jak po prášku na spaní, jsem jako omámená. v noci kolem druhé se budím, nechce se mi žít tento život,
    štve mě televize a negativní lidé.. také chci věřit, že jde o příznaky vzestupu, ale co když je to jen berlička pro nás a jedná se o příznaky haarpu, chemtr.a podobného otravování našich životů?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrá otázka!! :-)

      Vymazat
    2. Taky už mě taky napadlo, že to celé může být jen dobře sehrané divadlo ! Proto neustále vůkol pozorujmež, zda jsou nám elementálové ještě nakloněni !

      Vymazat
  47. Zdravím za krásnej článek a duchaplnou diskusi, Také si myslím, že se něco děje, halavně cítím už cca. 4 měsíce takouvé zvláštní impulsové hučení v halvě, je to neěo jako mikrovlnka, je to tak v 3 minutových intervalech hlavně když usínám, Nevím asi Harp, nebo nějaký vysílač, těžko říct.
    Taky mám poslední dobou pocit, jako by se lidé začínali dělit na dvě skupiny .. Tak fakt nevím,
    co se z toho vyklube :-)
    Miki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už asi 5 let slyším večer když usínám, takové divné hluboké vrčení (asi jako když někdo hluboko ve sklepě pod domem vrtá s příklepem do betonu), které pravidleně zesiluje a kolísá jakoby v jakýchsi pulsech. Nikdy se mi nepodařilo identifikovat zdroj, odkud to vychází. Zdá se, jakoby to vycházelo "z prostoru" kolem mě. Někdy se ten zvuk jakoby stěhuje tu a tam do kruhu kolem mě. Nejzajímavější na celé této záležitosti je to, že onen zvuk slyším na různých místech (CB,Praha,Plzeň) a různých stavbách (RD,panelák,kancelář ve městě), takže jakákoli chiméra je vyloučena !

      Vymazat
  48. Som rada ze v tom niesom sama...Ja mam tiez vela takychto priznakov a su to velmi neprijemne stavy ze niekedy neviem co so sebou ale mam este k tomu aj hucanie v hlave-ci usiach ...neviem presne kde ...a casto placem a neznasam ked su ludia k sebe zly-ked hoci zvysia hlas hned sa rozplacem...alebo ked citim negativnu energiu...CHCEM LEN ZIT V HARMONIII A LASKE...<3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-*.... :-*.... Aj ja chcem zit v harmomii a laske...... Ale to sa da asi len v prirode, alebo u toho, kto zboznuje pracu, ktoru robi, a k tomu este zvlada X veci....

      Marek & Marek G.

      Vymazat
  49. Domů... ale kam domů?, když ten pocit, že chci jít domů mám i tam, kde doma jsem?
    Nebo tam doma doma vlastně nejsem?
    .
    ...často mívám pocit, že už bych chtěl mít své poslání tady na Zemi splněné a mohl
    odsud odejít, nějak se mi nechce žít v tomhle šíleném světě, v téhle šílené zemi...
    Cítím se úplně bezmocný vůči tomu, co se děje - a bojovat proti tomu octem? No nevím,
    jestli zrovna tudy vede cesta...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto ti rozumím, taková hrozná bezmoc a žal. Když vidíš co dělají lidé na celém světě. Co činí zla druhým.Pro co? Pro peníze obyčejné,papírky s číslama. Přesně ti rozumím. V takové chvíli mi je tak zle. Že vždycky říkám mít loď tak hned letím na jinou planetu. Ale pak si uvědomím,že by to nic nevyřešilo. Že jsme tady proto abychom to určo zlepšili. A ti co říkají,že příznaky transformace jsou jen haarp. Tak to je blbost,to už bohužel zašli tak daleko,že vidí konspiraci i ve stromě,že má křivý větvě. A to je ovládání strachem. To co oni chtějí.
      Jinak z výše uvedených "symptonů" mám tak 90% :D
      A taky mi hodně vadí zaplá televize, jeden velkej negativní proud.

      Vymazat
    2. http://www.youtube.com/watch?v=fwCKg16moGs to je odkaz na film Náš domov

      Vymazat
    3. Doporučuji!

      Vymazat
    4. TAKÉ SE PŘIPOJÍM, TEN POCIT TOUHY PO DOMOVĚ JE NEUVĚŘITELNÝ, VŽDYCKY SE MI CHCE PLAKAT. POPRVÉ JSEM TO POCÍTILA V LONI V LETĚ, KDYŽ JSEM STÁLA VENKU POD HVĚZDAMI A DÍVALA SE NA MLÉČNOU DRÁHU, STÁLA JSEM A PLAKALA, CO TADY VLASNĚ DĚLÁM A CHCI DOMŮ. NA TO MI BRATR DONESL FILM,, MŮJ DOMOV", KTERÝ JSEM VIDĚLA ALESPOŇ 10X, NEŽ JSEM SE NĚJAK SROVNALA. ANO, TA TOUHA PO DOMOVĚ JE OPRAVDU HODNĚ SILNÁ. VŠECHNY PŘÍZNAKY MÁM TAKÉ.TAKŽE,NASHLEDANOU A ZATÍM KRÁSNÉ DNY A ROKY ČEKÁNÍ :-).
      S LÁSKOU HANA

      Vymazat
    5. Fakt už si zvykněte na to, že psát caps lockem je bezohlednost vůči ostatním.

      Vymazat
    6. Je to navíc nestydatá lenost a skrývané pokrytectví ! Podobně založené lidi vůbec nelituji.Dostávají od života a od světa, co jim patří. Tak ať neskuhraj, a zpytujou především svoje falešné svědomí !

      Vymazat
  50. Když jsem tyto příznaky začal pociťovat poprvé, musel jsem nechat práce a šel jsem k doktorovi. Po vyšetření mi řekli, že jsem fyzicky naprosto v pořádku a tak mě poslali na psychiatrii. Když jsem dotorovi řekl všechny mé příznaky popsané výše, sdělil mi, že mám fóbii jako hrom (agorafobii), čímž mě uklidnil :-)
    Přes 2 roky do mě cpal hořčík a citalopram s nadějí, že mi to zvýší hladinu serotoninu. Když jsem po taové době zjistil, že se vůbec nic nezměnilo, už jsem k němu nepřišel a přestal jsem léky brát. Rozhodl jsem se, že za sebe musíím převzít odpovědnost a začal jsem s tím "bojovat". Po počátečních nezdarech jsem přišel na to, že nejde o to proti tomu bojovat, ale pochopit proč se to děje. Tehdy jsem všechny tyto příznaky srovnal na přiměřenou hranici a bylo po problému. Nyní se to začíná zase trochu projevovat a pro mě je to takové cvičení ducha. Pár týdnu dozadu jsem si uvědomil, že je tento život vlastně nádherný a kdybych měl na výběr, jestli se po smrti reinkarnovat, tak bych do toho asi šel znovu. A to i přes to, že momentálně téměř nemám práci, mám pocit, že jde všechno proti mě atd...A to je právě to výživné, co mi dává životní energii. Mám za sebou i nějaké mimotělní zážitky (většinou právě mezi 2-3 hodinou ranní) a proto se smrti nebojím. Těší mě dělat dobré skutky, pomáhat ostatním a nemám jinou radost, než radost z ostatních a přírody. Škoda jen, že většina lidí tento život nechce žít, protože bez těch super lidí kolem mě bych se k něčemu takovému nikdy nedostal. Žijte jeden pro druhého a spolu to nějak zvládneme. Ano, můžeme tady krafat o věcech, které nám životy kazí, ale problém se tím nevyřeší. Radši by jsme měli řešit ty věci, které nám radost dělají a postupně je rozšiřovat. Jak jsem tak pochopil, problémy které se tu řeší jsou tu proto, aby jsme se našli, sešli. No je nás už více než dva a proto můžeme začít konečně něco dělat. Toť mé shrnutí mého života, a to jsem chtěl pouze napsat, že doktoři vám v tomhle případě rozhodně nepomůžou. Sešít, uříznout, zasádrovat, to ano, ale duši vám tak akorát po(lék)ají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pekné. alexk

      Vymazat
    2. Anonymní 10:59
      Krásné ! A ze srdce Vám gratuluji k takovému probuzení se !

      dan.

      Vymazat
    3. :-) díky za písmenka ☼ pozdrav ♥

      Vymazat
  51. Neztrácej naději a nevzdávej to chce to vytrvat .

    OdpovědětVymazat
  52. Zdravím Orgonety,

    moc děkuji za velmi poučné videa co se týče psychofarmak a psychiatrie, přednášky doktora Hnízdila, moc si toho vážím ale nikde jsem neviděl přednášku o základních potravinách které většina čechů konzumuje a nemyslím uzeniny,masné výrobky a perlivé sodovky o objemu 2l za 5czk ale opravdu velké jedy a těmi jsou.

    1. Cukr rafinovavý - cukrová řepa, ve 30. tých letech s nálepkou lebky se skříženými hnáty, při finálním čištění - difuzi se přidává do melasy vápno!!! pro srážení nečistot
    2. Pečivo - nejde o kvasnice vodu,lepek ale hlavně o pesticidy které se používají na postřik 2x v roce a vše jde do zrna a také do nás ve formě mouky
    3. Dusičnatá hnojiva - zelenina (bez chuti)
    4. Anorganické postřiky a plyny - ovoce (bez chuti)

    ČR je zemí s povolením GMO - proč??

    Problém je ten že cukr a mouka jsou všude, ikdyž si chcete koupit zavařeninu,celozrné pečivo,mléčné výrobky,které nejsou vůbec zdravé mimochodem prostě všude.

    Jsme pomalu "deratizováni" ničen je náš organismus a na to vše dostaneme další dávku jedů na předpis od "pana doktora" a při té destrukci těla se ještě "doděláme" cigaretami a alkoholem abychom "spravili" psychiku.

    Ale je to proto že pro většinu lidí je to strašná finanční a bytoucí past ze které není úniku. 80% lidí žije u nás od výplaty k výplatě.

    Za 200,-Czk nejde nakoupit zdravý nákup.

    Ti co vytvořili tento deratizační systém udělali ze spoluobčanů své dozorce a to je na tom nejhorší.

    Nejíš maso? jsi divný
    Nepoužíšá cukr? jsi divný
    Nejíš pečivo? jsi divný
    Alkohol a cigarety se většinou odpouští.

    Všechny ještě jednou zdravím

    Radim

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já to doplním :
      nemáš TV ? jsi divný
      nečteš noviny ? jsi divný
      neposloucháš rádio ? jsi divný
      nechodíš na fotbal ? jsi divný
      nejezdíš na hory lyžovat či běžkovat ? jsi divný
      nejezdíš k moři ? jsi divný
      nechodíš na párty a diskotéky ? jsi divný
      nemáš idoly V.I.P. , jsi divný
      nemáš značkové oblečení a boty ? jsi divný
      nemáš počítač, internet ? začínáš být podezřelý
      nemáš auto ? jsi už podezřelý
      nemáš mobila ? je to k nepochopení, odsouzeníhodné - takové dobro, taková vymoženost !

      Vymazat
    2. člověk je divný vždycky, když se něčím odlišuje od stáda - je to jako když dáte do hejna bílých slepic jednu hnědou (nebo bílou mezi hnědé), ty ostatní ji nenechají nažrat a nakonec ji přímo uklovou. Být jiný se prostě neodpouští - krom toho jinakost je navíc voda na mlýn drbnám. :-)))

      Vymazat
    3. jj Tv nemám,noviny nekupuju ani nečtu, rádio pustím,ale po asi 10 minutách vypnu bo se to fakt nedá poslouchat. Na hory občas popíjet horkou griotku bo bych se na lyžích zabila :DD a bobovat na dětstkých plastových bobech mi tam nedovolí tak jen tak popíjím a koukám se na tu zasněženou krásu-letos není asi na co koukat..:(( K moři někdy jen proto se vyhřát na sluníčku,stačí bohatě Chorvatsko.Párty a diskotéky nebrat a když už tak jen koukat na to stádečko a říkat si jak jsem ráda,že jsem toho ušetřená. Idoly nemám a nechyběly mi nikdy. Bez netu bych byla jedině snad,kdybych měla zahradu jak bejk,milion knih a nemusela do práce. Auto nemám a mobila jsem chtěla asi tisíkrát zahodit. A jsem divná:DD pro mé okolí určitě až na pár a těch je velmi málo podobně postižených jedinců..:))

      Vymazat
  53. Také mám tyto příznaky již několik let...Poslední dobou se přidalo těžké dýchání - doslova lapu po dechu, ve dne i v noci - je to fakt děsivé. Neporadí mi někdo co s tím ? Prosím - bez chemie.
    Všem posílám světlo a lásku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skúste knihu http://www.eugenika.sk/detail/130951-vnutorne-priciny-chorob/ Neviem, či existuje aj v češtine, táto je po slovensky.
      alexk

      Vymazat
    2. mě pomohlo vyčistění LSVJ

      Vymazat
    3. Anonymní 13:41
      Na těžké dýchání bych doporučila "meditační tréning" To znamená, lehnout si alespoň před usnutím na záda, zcela se uvolnit a zkusit cvičit dech. To znamená nadechnout se, chvíli zadržet a pak pozvolna vydechovat. A plně se na to soustředit. Což je třeba denně opakovat. Těžké dýchání připisuji úzkostlivým stavům (málo sebedůvěry, přílíš "ustaraných myšlenek" apod.) Zaměření se na vlastní dech totiž uvolňuje mysl, s kterou je spojeno vše. Je také dobré značně omezit přísun jídla, aby tělo mělo ještě více času trávit a vyprázdnit se.
      Radím , jak jste si přál. Přírodní metodou, na které nemůžete vůbec nic zkazit.Zkuste to.

      dan.

      Vymazat
  54. Nevím zda jsou to symptomy "vzestupu" či následky chemtrails a HAARPu,

    ale mám spoustu problémů, které dle lékařů nemají opodstatnění - prý není důvod abych je měla, jsem dle nich zdravá. Některé trvají už pár let, některé jsou čím dál horší

    koncentrace, paměť, hledání obyčejných slov - 7 let, stále se zhoršuje (přitom jsem člověk aktivní, co hodně čte a neustále se snaží učit, tj. udržovat mozek aktivní)

    Občas u nás slýchávám divné zvuky z venku (něco jakoby vibrujícího, jako kdybyste zesíleně slyšeli energii, jak proudí, takové energické impulsy). Přesto že je to poměrně hlasité a má to pravidelný rytmus, slyším to jen já.

    problém se zažíváním - nechuť jíst, ale přitom cítím hlad, problém s trávením - 7 let, stále se zhoršuje

    Pocit chladu, nemůžu se zahřát - to mám asi celý život, ale nyní je to opravdu horší

    Bolesti hlavy, únava, potřeba více spát, bolest svalů, přesto se ale pravidelně několikrát v noci probouzím a přesto se ráno vždy vzbudím ve stejnou hodinu a nemůžu znovu usnout, i když bych mohla

    Sny, jenž se plní - to se mi stávalo již dříve, ale obvykle byla mezi tím snem a tím splněním delší časová prodleva, ta se nyní velmi zkrátila, občas do 24 hodin

    Tak to je asi to nejhorší, ostatní zatím považuji za nedůležité a nezávažné projevy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to zažívání doporučuju kefír z tibetské houby. Strašně lidem už hodně pomohl.Mě taky pomohl,ale po čase mě začala strašně bolet hlava. Podle léčitele východní medicíny se tomu říká jaterní oheň,který šlehá do hlavy. Tudíž z nějakých vedlejších splodin z té houby.Říkal,Co zatěžovali játra. Ale dočasně pouze v omezeném úseku mi to moc pomohlo na zažívání a močový cesty. Při delším jak říkám málem mi upadl patizon:) tož tak:)

      Vymazat
  55. Doporučuji vypnout počítač.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když to uděláme všichni, tak se tu nikdy nesejdeme :-)))

      Vymazat
  56. Mna sa z tych bodov tyka mozno len 5-6 bodov, ziadne piskanie, tlaky, ani bolesti, ani chlax...... A teraz mi dajte ako vysvetlenie to, ze som NIZKEJ VIBRACIE, a ze moj zaujem o toltecke ucenie, zdrave stravovanie, hatha jogu, detoxikacie organizmu, psychologiu, tantru, atd.... je vlastne TOHO DOKAZOM :D :D :D............

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Buď rád,že tyto "vymoženosti" nevlastníš,zatím.Ale neklesej na mysli.S léty jistě dorazí i s bonusy navíc:)!
      Vlasta

      Vymazat
    2. Až budete očipovaní, budete PC nosit stále s sebou v tom čipu, takže se napojíte bez problému na wi-fi i v autobude nebo v kavárně. A obrazovku nahradí pc brýle.

      Vymazat
  57. Bod 5 - různé neobvyklé bolesti....Mám delší dobu a nyní čím dál více neobvyklé bolesti v oblasti kříže. Když si zacvičím 5 Tibeťanů a přejdu na další trénink, bolesti zmizí, ale asi po 3-4 hodinách přichází znovu. Nejsem sám, protože jsem si zjistil, že tyto bolesti má daleko více lidí různých věkových skupin.Dále někdy spatřuji podivné stříbrné krystalky, nedovedu to přesněji popsat, ale když je vidím, je mně dobře. K lékaři nepůjdu, protože jsem vnitřně přesvědčen, že vše souvisí s transformací. Další lidé v mém okolí jsou o tom přesvědčeni rovněž. Hezké dny všem ve zdraví a s úsměvem na rtech. :-) :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  58. ...a skončí to vůbec někdy?? myslím ty příznaky:)

    OdpovědětVymazat
  59. Na jaře Vás vše přejde nebojte to je jen nedostatek sluníčka:)

    OdpovědětVymazat
  60. .Děkuji všem co se probouzí a jsem ráda,že se vracíte domů.Budme rádi i za ty,kteří tady kritizují jsou to naše lekce. My je chápeme a je mi líto,že mají před sebou dalekou cestu,ale věřím ,že i oni to zvládnou.Posílám všem energie radosti a lásky.:-)

    OdpovědětVymazat
  61. Niekde som citala ze dusevne choroby a poruchy vznikaju vtedy,ked clovek zije v prostredi,ktore je pre jeho dusu nevyhovujuce... mozno pre to tie stavy depresie a uzkosti , aj ja mam s tym skusenosti a vidim ako pribuda ludi s roznymi uzkostnymi poruchami alebo depresiami..ale myslim si ze to je mozno prave vdaka tomu vzostupu a uvedomujeme si, ze v takomto svete zit dalej nechceme a podvedome vieme ze si zasluzime ovela krajsi a laskyplnejsi svet :) a ze tento novy svet je coraz blizsie a tym viac po nom tuzime a mozno aj preto sa prejavuju tieto psychicke problemy. .ja mam velakrat pocit napr.v autobuse ze sem nepatrim a chcem ist odtialto prec aj ked netusim kde .. mozno domov - ako mnohi hovorite :) proste to niekde vo vnutri citim a je mi za tym niekedy smutno...verim ze to nie je nahoda, ze tieto priznaky sa objavuju u vela ludi ...som rada ze nie som sama a dalo mi to odvahu lepsie tieto situacie zvladat :) drzim vsetkym palce, som s vami ♥

    OdpovědětVymazat
  62. Pokiaľ ide o mňa, pocit, že sem nepatrím a bolo by načim ísť "domov" mám už viac než 30 rokov. Napriek tomu dodnes som sa napriek chceniu, či vedomému rozhodnutiu nedopracovala k tomu, aby som pochopila, prečo som tu, alebo aby som sa dokázala napojiť na mojich sprievodcov, či anjelov. Tak neviem, či je to za trest, alebo kde robím nejakú fatálnu chybu, čo mi bráni posunúť sa niekam.

    OdpovědětVymazat
  63. cast priznakov sedi...teda vacsina. Co s tym teraz? Pracovat musime, zit musime... je to viac nepríjemné ako užitočné.hm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moja rec...zneprijemnuje to zivot. nech uz je to co chce...

      Vymazat
  64. Ahoj, je skvělé vidět, kolik se nás tu schází :-)
    I já patřím mezi ty z vás, kteří se rozhodli, že chtějí jít tou správnou cestou. Párkrát už jsem zažila ten pocit nelpění na životě. Ale nemůžu si pomoct´, mě se tahle planeta prostě líbí. Je nádherná! Měla jsem období několika let, že kdykoliv jsem vykročila z domova ven, vyklouzlo mi "to je nádhera" (a to bez ohledu na to, že jsem se mezitím přestěhovala). Chtěla bych si celou tu krásnou planetu prohlídnout a tak vidím cestu ve změně, ne v odchodu. Já chci, aby tu nastala změna a abychom si zde dál mohli užívat.

    Někdy zahlédnu bliknutí stříbrno-zlatého světýlka, na vteřinku. Přála bych si, aby to byl někdo ze skřítků nebo víl... :-)
    Myslím, že to jsou oni :-)
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně o tom ta současná doba a blízká budoucnost na Zemi je : o ZMĚNĚ !!!

      Vymazat
  65. Zdravím všechny hypochondry a slaďounké růžové mazlíčky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I na posměváčky Osud pamatuje, a udeří nečekaně jako blesk z nebe !

      Vymazat
    2. Napřed ale vysílá varovné signály. Někdo na ně adekvátně reaguje, a vyhne se tak zbytečné bolesti a ztrátám. Ale ignoranti dostanou pořádný "kartáč" a bez dalšího varování !

      Vymazat
  66. Mozna ze vsechny tyto priznaky se bojevuji protoze vsechny zijeme ve stejne stresove dobe a mame velmi podobne zivoty, pracovni, rodinne...

    OdpovědětVymazat
  67. Posledny pol rok mam taky pocit ked som medzi ludmi (nikdy predtym som to nemal...v zivote som nemal problem s tym byt medzi ludmi) hlavne na poste, v meste...pocit nutkania vratit sa domov, neprijemne sa citim tam kde je vela ludi. Sú to až fatálne stavy, neviem to popísať. Príde mi to ako dáka "fóbia" miestami si pripadam ako duševne chory uz.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, tak přesně takový stav mám od loňského září a nejsilnější je to vždy v nějakém obchodním centru. Najednou si přijdu jako v nějakém snu a ta realita okolo není skutečná, nebo jak to popsat, okamžitě mne začne bolet hlava, je mi až nevolno z množství lidí a prostředí a vše uvnitř tlačí k jedné myšlence, okamžitě to místo opustit.
      Marcel

      Vymazat
    2. Připomíná mi to jeden experiment, který byl proveden před lety už nevím kde. Spočíval v tom, že na omezeném prostoru bylo vypuštěno obrovské množství krys. Ještě ten den jich tam zůstalo mrtvých ležet vysoký počet, aniž by došlo k jejich napadení apod. jinými krysami. S překvapením se zjistilo, že ty krysy umíraly na tzv.syndrom přemnožení. Prostě ty slabší kusy umíraly na přítomnost obrovského množství svého druhu. Když bylo odebráno větší množství těch krys, těch mrtvých radikálně ubylo. Až se to dostalo do stavu, kdy pominulo kritické přemnožení (určité množství na určité ploše), a žádná krysa již neumírala. Myslím si, že se to podobně děje i mezi lidmi. Nedávno jsem byl nakupovat v jednom pražském supermarketu, a 10 minut před 7.00 hod.ráno (otevíračka) tam už s připravenými vozíky stálo asi 50 zákazníků !!! Korunu všemu dodalo, když byl supermarket otevřen, ti lidé s vozíky se rozběhli, a vzali regály útokem, jakoby jim to měl někdo všechno vybrat, nebo jakoby zítra již na regálech nic nenašli ! Kde se vzalo, tu se vzalo během asi dalších 10 minut dalších několik stovek kupujících, a nepřerušený proud vstupujících lidí byl neskutečně přízračný až děsivý. Během chvilky bylo kolem mě tolik lidí, že jsem ani nemohl nalézt příslušný regál. V jednu chvíli mě dokonce proud vozíků hnal hlavním proudem nejširší uličky, a já musel dojít k hledanému regálu až oklikou boční uličkou. Byl jsem z toho náhlého "přemnožení" tak vzteklý, že jsem některým překážejícím lidem nadával, jiným napadal vozíky, razíce si cestu vpřed !

      Vymazat
    3. Ok letos se porvé v životě trochu obávám příchodu jara. Nikdy jsem to neměla. Vždycky jsem se na něj těšila,ale letos je to jiné. Vyhovuje mi tma bo jsem v ní schovaná. Nakoupit chodím jen když už je to fakt nutné a ještě jen když se už sešeří a to ještě dost často nasadím kapuci. Proběhnu tam a hned zase zpět ať jsem rychle doma. Kdyby záleželo jen na tom jak to cítím,nevyjdu ven vůbec. Nákupní centra i malá mi dělají problém. Vždycky se můžu pominout,když mi přestěhují sortiment,musím v tom blázinci trávit víc času než bych chtěla. Často se přistihnu,že projíždím jak autista naučené trasy a nevnímám okolí. Ponořená do sebe sama a pak rychle pryč.

      Vymazat
    4. Nejste nemocen ale vnímáte intezivněji . Lidi na poště platí složenky je tam pohyb peněz, lidi jsou z toho nervozní , protože kolikrát jim nic nezbyde a co tam cítite?? Jeden velkej strach!!!!

      Vymazat
  68. Dobrý den,může mě někdo prosím napsat jak dlouho ještě se budu cítit tak blbě?Ať už je to transformace nebo něco jiného,chtěla bych se už cítit lépe,nebo alespoň normálně.Děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  69. Dobrí den chcel by som sa spytat ci ma vplyv na transformaciu kurenie marihuany ?

    OdpovědětVymazat

  70. Hodně toho co tu píšete se týká i mne.Hlavně teď to spaní a buzení ve 3až 4 hod,neznámý chlad,pískání v uchu,motolice a co mne překvapuje je to,že slyším jméno,jako v telefonu úplně zřetelně až se leknu a pak zjistím,že se tomu člověku něco špatného stalo.Už se mi to opakovalo a vždycky to byla pravda.Prostě telepatie bude časem úplně naplno fungovat.Naše duše se začínají prosazovat víc jako dosud.Naše těla(skafandry pro tento život) se tím taky mění.V poslední době jsem cítila teplo které mi procházelo páteří od kostrče až do krční páteře.Mám někdy krásné barevné sny skutečné jako tento život.Ve snu plavu v postoru a viděla jsem bytosti s křídly.Jo,něco se opravdu děje.

    OdpovědětVymazat
  71. Stres, únava, mravce v rukách, bolesť krku a šije, chrbtice, problémy s kožou, hnačky, živé sny ktoré sa plnia, budenie sa v noci od 2:00 do 5:00 - komunikácia len s určitými ľudmi - na rovnakej vlnovej dĺžke, pamäť jasná, zvýšená komunikácia so psami bez slov !, je treba poznamenať či je to HAARP, alebo niečo iné ?

    OdpovědětVymazat
  72. Hledejte informace o negativních vlivech telefonních a televizních digitálních vysílačů a vifi systémů. Jsou to obrovské mikrovlnky působící přehřívání mozku a vnitřních orgánů. Opravdu lituji lidi v panelácích, kde je puštěno najednou 30 vifin. Ale je to i ve volném prostoru, nejvíce ve velkých městech. Záření přesahuje mnohokrát hranici bezpečnosti a normy pro ni byly mnohokrát zvednuty, aby se mohly stavět další vysílače. Vypínejte počítače ze zásuvek, i televize a mobily dávette co nejdál od sebe. Neměl by být zapnut ani pohotovostní režim, jinak se fakt nevyspíte, i když zdánlivě spíte, ale tělo neprojde hlubokou spánkovou fází, protože je neustále drážděno vlněním a z toho tyto stavy. Potom se senzibilizuje a reaguje na kde co. Naštěstí máme plechovou střechu na domě, budeme dělat uzemnění domu, aby vznikla Faradayova klec, uvnitř už rušivé vlivy nebudou.

    OdpovědětVymazat
  73. Na mě sedí úplně, ale opravdu všechny body.Střídá se období klidu a období těchto všech příznaků.Někdy si myslím,že to nemůžu vydržet.Byla jsem u lékaře, protože tyto stavy jsou úporné.Předepsal mi léky,zatím jsem je nevzala, ale nemám k nim daleko.Diagnoza Panická porucha.

    OdpovědětVymazat
  74. Na mě sedí úplně všechny body.Střídá se období klidu a období těchto příznaků.Někdy je to omezující a úporné.Byla jsem s tím u lékaře.Předepsal mi léky.Zatím jsem je nevzala, ale nemám k ním daleko.Diagnostikoval mi panickou poruchu.

    OdpovědětVymazat
  75. Na mě sedí úplně, ale opravdu všechny body.Střídá se období klidu a období těchto všech příznaků.Někdy si myslím,že to nemůžu vydržet.Byla jsem u lékaře, protože tyto stavy jsou úporné.Předepsal mi léky,zatím jsem je nevzala, ale nemám k nim daleko.Diagnoza Panická porucha.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.