23. února 2013

Lubomír Zaorálek o státní mafii


Díky čtenáři za příspěvek!

Mail, který vám přeposílám, jsem obdržel už asi před čtrnácti dny. Video se Zaorálkovým  proslovem  je ale dosti dlouhé, asi 40 min, a tak jsem ho stále odkládal ale skutečně se vyplatí mít  trpělivost a vyposlechnout ho až do konce. Věřte, že má hlavu i patu a každopádně se vyplatí poslechnout poučit se pro přítomnost i budoucnost. V projevu detailně popisované sviňárny se totiž můžou v tomto zločinném státě totiž  stát komukoliv z nás,  jak občanům , tak i poctivým podnikatelům.To, co většina z nás už možná dávno ví (bohužel ale i zdaleka ne všichni) , zformuloval totiž poslanec Zaorálek na základě jen těžko zpochybnitelných faktů do jasných a skutečně nesmírně hrozivých argumentů, s kterými musí souhlasit každý, kdo má ještě kousek svědomí a poslední zbytek nějakého právního povědomí v sobě! To vše, co se  po 1. lednu  2013 u nás odehrálo je skutečně velkým a vážným mementem, jak v žádném případě jít dál jako stát a celá společnost  jít už nemůžeme a nesmíme, bez ohledu na pravicové nebo levicové smýšlení.

Zveřejněno 17. 1. 2013
http://youtu.be/7c3ouG8ArUU

19 komentářů:

  1. AUDIO - WMA 32 KBPS (10mb):
    http://ulozto.cz/xCGuimS/lubomir-zaoralek-o-statni-mafii-wma

    OdpovědětVymazat
  2. Jak svrhnout diktátory
    http://www.youtube.com/watch?v=wW7yMKW1vig

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak nevím ,tohle je příspěvek o práci CIA jak destabilizovat země a připarvt je na porobu USA!!!!to se m opravdu nelíbí ,všichni víme jak dopadly tzv. revoluce v Libyi,Egyptě,Tunisku a o co se ted pokouší v Sýrii.O Gruzii jen tolik ,že Nacistu Saakašviliho už sundali.Je s podivem ,že ti tzv. ochránci demokracie nepomáhají lidu USA proti totalitě .která jim vládne od dob tzv. 11.9.

      Vymazat
    2. To je tím, že američané jsou svou vládou totálně vygumovaní, a věří jí vše, co řekne ! To se v ČR nikdy nestane !

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. hezký komentář, ale z jiného pohledu beru jeho projev jako záslužný. Líbí se mi, že takto o politice nemluví nikdo ze zahraničí jako Icke či kdokoliv jiný, ale že se tak děje u nás v ČR. Bylo pro mně překvapením si celý rozhovor poslechnout od člověka, co ví co se děje uvnitř vlády takto veřejně. Někde se začít musí a první krok je vždy důležitý. Velice děkuji panu Zaorálkovi za jeho proslov bohatý na slova, která to vyloží lidsky a věcně srozumitelně lidem.

      Vymazat
    2. a ať si pije víno, za to co předvedl ve sněmovně si zaslouží vína pln džbán :)

      Vymazat
    3. Neprokazujte svou hloupost veřejně podobnými výroky

      Vymazat
  4. Velmi dobrý proslov, jen ty poloprázdné lavice ve sněmovně. Kdo by toto poslouchal, že ?
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  5. Koleduje si o eskortu za Rathem a němka je připravená na noční.

    OdpovědětVymazat
  6. Možná by si tento záznam zasloužil o trošku více pozornosti, než byly ty poloprázdné lavice, kdyby začal kolovat po netu ,:-) lidi by více diskutovali o tom co se děje, jakým správným směrem by se věci mohli dát do pohybu a podpořit je. A hned pod něj bych dala video od anonym.čtenáře, tady v komentářích s odkazem video " Jak svrhnout diktátory" - inspirativní video s obrovskou myšlenkou nenásilí davu lidí a projevem jejich vůle.
    Moc dík za tento odkaz na video, možná by si u Orgonetka zasloužilo i vystavení na hlavní stránce, ale to je to pouze na jeho zvážení.
    Myslím, že toto jsou právě momenty, kde si lidé mohou uvědomovat , že mají moc s tím vším něco udělat a v čem spočívá naše nenásilná ale velmi účinná hybná síla. S láskou Laira.

    OdpovědětVymazat
  7. Komediant a populista. Za současný stav je spoluzodpovědný a jak sám řekl - schvalovali jsme tento zákoník... A přitom kritizuje nízké tresty za podvody. Je to pakáž, podepsal jsem souhlas s Klausovou velezradou (www.klausovavelezrada.cz) a páni senátoři to zametli. Přitom jenom tuto výzvu podepsalo více než 73.000 občanů! Našel jsem zajímavou věc, možná by stálo za to ji dát na Orgonet na hlavní stránku - http://www.promena.biz/. Hezký den všem. M.S.

    OdpovědětVymazat
  8. Doporučuji všem sledovat nebo si alespoň pořizovat záznamy z poslanecké sněmovny jako je tento. Dovíte se tam skutečnosti, které si ani v novinách nepřečtete ! Škoda jen, že jsou ty záznamy do TV pouštěny až po půlnoci a končí též časně mezi 4 - 5 hodinou ranní, takže je sleduje jen málokdo, a tím se ty skutečnosti málo dostávají mezi lidi. Proto by bylo dobré, kdyby se našel někdo, kdo bude podobně zajímavé záznamy stahovat a předkládat Orgonetovi ke zdejší prezentaci, aby se to dovědělo co nejvíc lidí !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. znovu opakuji to obehrané o zažrané české specialitě...blablabla,at to bylo ve třicátých letech,za soudruhu,či dnes...jak dlouho se hezky česky kecalo o stavbě Nuselského mostu?Na Divokém Západě se říkalo,že sice Buh vytvořil bohaté a chudé,až přišel Samuel Colt a učinil je sobě rovnými....dvacet let si parlament převaloval v hubě,zda jezdit vpravo...až přišel Rozkas pro obyvatele a termín 14dní na změnu směru na ježdění vpravo....Kecá se o akcízu na Severojižní magistrále,za výběr prachu se postaví tunely,auta pod zem a centrum pěší a klid....To by musel příjít nový ROZKAS,jinak se to nehne...Od 1990 za výběr by byly tunely a hajzlíky s pozlacenou klikou....

      Vymazat
  9. Ten chlap to má těžce dobře srovnaný - toho budu volit za PŘÍŠTÍHO PREZIDENTA !

    OdpovědětVymazat
  10. Také by mě zajímalo, kdo sepsal tu amnestii.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No kdo asi ? Bratrskou pomoc zajistili soudruzi ze Siónu za to, že jsme jako ČR a jako jedni z mála na světě Palestincům neodsouhlasili jejich suverénní stát !

      Vymazat
  11. Zaorálek je první vlaštovkou ke Změnám ve vládě !!!

    OdpovědětVymazat
  12. kde udělali soudruzi z USA chybu??? http://www.presstv.ir/detail/2013/02/24/290537/drone-pilots-suffer-worse-mental-ills/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.