19. února 2013

Matthew 18. února: Papež je klon

Matthew: Poselství  18. února 2013
18. února 2013
Překlad: OrgoNet

Obsah:
Moc; odpovědnost za světové změny; rezignace papeže Benedikta; historie Vatikánu; severokorejský jaderný test; náklady na válku; náhodné násilí; produktivita; přechod k míru; status žen a gayů; sedm desetiletí pokroku.

S láskyplnými pozdravy od všech duší v této stanici je zde Matthew. Od prosincového slunovratu se většina obyvatel Země věnuje svým obvyklým povinnostem a obvyklým zájmům. Ti, kteří věřili v teorii dne zkázy, spojovanou s koncem Mayského kalendáře, si připadají trochu pošetilí, ale po pravdě řečeno se jim ulevilo.


Nikdo z nich neví to, co vy, že během vzedmutí světla před těmi pár týdny Země učinila své první krůčky do čtvrté hustoty. Mnozí z vás ještě cítí zklamání, nebo dokonce znechucení, protože se nestalo nic zjevného, a především tyto milé z vás bychom chtěli povzbudit a dodat jim nové důvěry.

Představte si novorozené dítě, které přijde s konkrétními talenty, dovednostmi, zájmy, nezávislými myšlenkami a cíli. Tento “balíček potenciálů” v prvních dnech dítěte vůbec není vidět; avšak jak ta malá osůbka roste, začnou se vynořovat vrozené schopnosti, a při správné výchově rozkvétají do stále větší kreativity a dokonalosti.

Stejný proces je se Zlatým věkem Země, tak nedávno zrozeném, a s jeho “balíčkem potenciálů”. Intenzita světla na vašem světě učinila toto dítě zcela mimořádně “plodným”, jak by se dalo říci, a je nyní mnohem snadnější než dříve, aby plody vaší práce vzkvétaly.

Je to čas, abyste se cítili pozitivně, optimisticky a vítězně – zvládli jste obtížná stádia vzestupu Země! Její odchod ze třetí hustoty byl předem dán, ale mnoho miliónů z vás, kteří ve větší či menší míře dřímete, to nemuselo dokázat.

Ale dokázali to, a to díky jak přílivu světla během slunovratu, tak díky vašemu vyzařování. Vaše světlo bylo podstatné tehdy, a právě tak podstatné je I nyní, když se pohybujete vpřed ve vašem procesu spolutvoření světa.

Celkem vzato, máte nejen moc, ale I odpovědnost učinit váš svět tím, čím chcete, aby byl. V kontinuu je tento slavný svět již hotovou věcí, ale v lineárním čase vaše poslání pokračuje. A to, co přijde dále, je nanejvýš naplňující a radostné – obnovení míru, zdraví a harmonii pro Zemi a všechny její obyvatele. Nesmíte selhat tím, že dovolíte, aby zklamání zatemnilo vaše světlo!

Vaše vesmírná rodina při procesu vzestupu Země velice pomáhala a dále pomáhá, a to mnoha způsoby, které jsme již vyjmenovali. Právě tak jako vstup Země do čtvrté hustoty o slunovratu byl předurčen, tak byla předurčena i veškerá mimozemská pomoc – obojí je významným opatřením mistrovského plánu Zlatého věku, který byl stanoven v souladu s Gaiinou vizí pro Zemi.

Protože světlo vaší vesmírné rodiny je intenzívnější než vaše a jejich technologie jsou daleko pokročilejší než vaše, jejich pomoc pokračuje způsoby, které překračují vaše současné schopnosti. Avšak tempo vývoje společnosti je určováno kolektivem obyvatel planety – nemůže tomu být jinak, protože je to váš svět.

Promluvme si na chvíli o některých aktuálních událostech – nejprve o papeži Benediktovi. Rezignace papeže je velmi nezvyklá událost, a její oznámený důvod „pokročilý věk“ je určitým způsobem faktický.

Papež, kterého vidíte na veřejnosti, je klon. Protože klon rychle stárne a jeho energie se snižuje, nebude už o mnoho déle schopen fungovat, a náhradní klony se v tuto dobu těžko najdou. Proto papež sám, který vypadá zdravější a mladší než klon, zůstane v ústraní. V závislosti na délce jeho života a na načasování pravdy o klonech, která vyjde najevo, ho možná uvidíte později, a bude vypadat docela svěží.

Význam této rezignace je mnohem dalekosáhlejší než upadající klon – otvírá dveře pravdám, které byly skrývány po celá staletí, jako je pedofilie kněžstva, která byla po 1500 let bezuzdná.

Vatikán, který je jedním z hlavních světových hráčů pod záštitou Illuminátů, je mezinárodním hlavním stanem satanismu, a jeho nevýslovné bohatství zahrnuje ukradené umělecké poklady získané ve spolupráci s nacisty za 2. světové války. Každý papež, který vznesl námitky proti obrovským klamům, hanebnému konání a hromadění majetku, fungoval jen krátce.

Možná nejvíce šokujícím prozrazením bude odhalení starých záznamů, které ukáží, jak byla Bible před dávnou dobou strategicky upravena – zejména vyfabrikovaná historka o Ježíšově ukřižování a zmrtvýchvstání – aby umožnila církvi kontrolu nad katolickou populací.

Až se toto vše stane veřejně známým, dlouhá nadvláda Vatikánu skončí. Jeho zhroucení bude pro katolíky velice smutné a obtížné, ale všichni oddaní křesťané budou hluboce zasaženi, až se dozví, že základ jejich životů byl postaven na lži.

Soucit se všemi těmi dušemi jim může pomoci přijmout to, že pravda o Ježíšově životě a učení je daleko cennější než to, co jim bylo vštěpováno. Jejich názory, založené na spiritualitě a nikoliv na dogmatu, přetrvají, a rituály založené na nepravdách se vytratí.

(Pokračování.)

25 komentářů:

  1. PS: proroctví svatého Malachiáše

    OdpovědětVymazat
  2. To opravdu myslíte vážně s tím, že jsme už transformovaní a že papež je klon????jediná rozumná informace je o donebe volajících činech tohoto náboženství a jejích představitelů a zprznění nejen dětí ale i myšlenky této víry a Krista pro jejich prospěch a nadvládu nad ovečkami.

    OdpovědětVymazat
  3. Učení církve může být zmanipulováno, o tom zřejmě není pochyb. Ale mnoho fyzických důkazů (artefaktů), které byly v průběhu staletí učiněny na základě různých nálezů vč.archeologických,dokazují pravdu o Ježíšově životě, působení, ukřižování, zmrtvýchvstání i Jeho odkazu. Tím, že by se zhroutila katolická církev, není důvod, aby křešťané svou víru odvrhli nebo ji tím ztratili. Víra totiž není sezónní kabát, který si navlékáte a svlékáte podle potřeby. To totiž globalistům zásadně uniká ! Proto nezničí křesťanskou víru tím, že provedou generální útok a svržení katolické církve ! Křesťanská víra bude přes všechny represe a útoky dál žít v srdcích lidí s vírou v Ježíšovo učení a spasení ! To nikdo na světě nevykoření, leda by vyhubil úplně všechny křesťany jako byl o tom nedávný pokus se židy za 2.sv.války !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj. Chtěl bych jenom lehce zareágovat tvé upozornění, že existují fyzické důkazy o existenci Ježíše. Chtěl bych jenom říct, že jsem měl možnost seznámit se v poslední době z mnoha materiály, které ukazují na to, že Ježíš je opravdu vymyšlená postava. Existují publikace (dokonce dnes už i v češtině)kde je krok za krokem rozkrýváno pozadí vzniku lži jménem Ježíš. Ve skutečnosti neexistuje jediný opravdový důkaz, že někdo takový žil. Všechny takzvané důkazy o životě Ježíše jsou podvrh a výmysl. Třeba i David Icke na to upozorňuje ve svých článcích a vystoupeních. A já si myslím, že toto bude pro mnoho lidí opravdová životní pohroma, protože si nebudou schopni připustit, že žili celý život ve lži a ještě tuto lež cpali svým dětem. Nechci se tady s nikým dohadovat jestli žil nebo nežil. Každý si k pravdě musí dojít svou cestou. Mějte se všichni fajn.

      Vymazat
    2. Na tohle se nedá nereagovat. A co oběti při křižáckých výpravách a inkvizicích???? Toho zla napáchaného ve jménu Boha - to je to největší znesvěcení vážený křesťane. Víra je bohužel pořád jen víra a né vědění, tak jako to věděli předci žijící na tomto území před tím, než přišli křesťani a masově je vyhubili a majetky zabavili!!! Víra je bohužel slepá a tak slepý vede slepého.....

      Vymazat
    3. Oba pláčete na špatném hrobě :-)))))

      Vymazat
  4. jako vždy , rozbíhá se mnohostranná diskuze. Nic divného. Je nás hodně, a nikdo nejsme stejní. Nikdo. Otázka je, kdy jsme schopni se shodnout na PRAVDĚ. Tu se ale musíme naučit vnímat svým SRDCEM, ne na podkladě toho, co nám kdo kdy řekl ve škole, nebo někdo jiný po mnoha studiích sepsal. Opět jen opakoval zafixované lži a nepravdy.
    Za sebe jen k tématu a názorům dodám, že by bylo dobré rozlišovat mezí vírou a náboženstvím. Je v tom zásadní rozdíl. Pak, Ježíš, není smyšlenou postavou, existoval, žil-Přišel na Zemi v těle s úplnou DNA, tj. s aktivními všemi 12 vrstvami- a zanechal potomky. To je velké tajemství katolické církve a ukřižování se nekonalo. Ne vždy sdělením Mathewa "tleskám", vnímal jsem často, že často bylo prakticky vše ok, ale jedna či dvě věci byly jakoby náhodou mimo. Tady např. nějak nevnímám tu tezi o "klonu". Rád si počkám na údajné "prozrazení" toho. Ale za zveřejnění pravdy o Ježíši je třeba poděkovat. To bere totiž církvi velký kalibr, kterým ovládají masy věřících. Tezi o vině, o hříchu, o vykoupení, které Ježíš svým ukřižováním uskutečnil. Měli v tom prsty mimozemšťané, kteří v té době již na Zemi "účinkovali" a kteří byli Sumerskou kulturou nazváni Anunnaki, což pak potvrdil US archeolog Zecharian Sitchin. Btw. mají na svědomí i jiné "špeky", jako např. genetickou manipulaci s naší DNA, což až nyní se nám začíná dařit překonávat. Ale to už jsem jinde, v jiném tématu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to vidíte ! Jaký v tom (o Pánu Ježíši) mají lidé hokej ! Jedni tvrdí, že vůbec nežil. Jiní zas, že ano, ale že měl manželku a děti. Další, že to byl obyčejný člověk, jen něco jako lepší mystik, a že byl popraven jen jako rebel proti římskému právu a regionálním zvyklostem. A mohl bych uvádět další a další odlišné někdy až obskurní názory dnes již výhradně těch, co v Ježíšově době nikdy nežili. Jedna věc jsou názory a řeči. Druhá zase dochované dobové zápisy, hliněné tabulky s nápisy z Medopersie, papyry s nápisy z Egypta, archeologicky doložené biblické lokality včetně různých fyzických nálezů či artefaktů (včetně podmořských !), které se k Ježíšově osobě vztahují buď přímo nebo zprostředkovaně jako jistý druh hmotného svědectví Jeho existence a působení zde na Zemi.

      Sv.Tomáš (Ježíšův apoštol) napřed musel vložit své prsty do Ježíšových krvácejících ran, aby se přesvědčil, že před ním stojí živý zmrtvýchvstalý Kristus, a ne nějaký démonický přelud či duch ! Stejné je to nyní s vámi, co v Něho nevěříte. Ale přijde doba, kdy na to sami přijdete, co je o Něm pravda, a co je o Něm lež !

      Vymazat
    2. O nálezech mimozemských skeletů (ET´s) stejně jako o nálezech skeletů obrů (až 36 m živé výšky !)po celé Zemi už dnes není nejmenších pochyb. O tom všem vypráví také Starý Zákon, Epos o Gilgamešovi (Sumer) a další perské a egyptské starověké písemně obrazové památky. Znovu se tak dostáváme k tomu, že nejenom Starý a Nový Zákon popisují skutečné reálné události v historii Země !

      Vymazat
  5. Kdy už konečně lidem dojde, že mimozemšťané lžou? Hrají na vás komedii, a všechno co řeknou se bude: NEUSTÁLE POSOUVAT KVULI PROBLÉMUM. Jinak řečeno: Satan Vás bude udržovat ve lži tak dlouho, než bude konec a již se nestihnete probrat. Je mu jedno jak to udělá... Prostě vám bude lhát. Jemu je to jedno... ;)

    Ta hra s mimozemšťany je taky dobrá komedie.... Achjo, přiznejte si konečně že na Satana nikdo z vás nemá. Je prostě chytřejší a vždycky bude. (Než teda skončí)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi dobrý postřeh ! Tomu říkám Odhalení !
      Satan je Otec Lži, to mnohým z vás zásadně uniká ! Další falešnou tezi, kterou šíří mezi lidmi je to, že on vlastně vůbec neexistuje, že si ho lidi vymysleli, aby se mohli navzájem strašit. On že je prostě lidem neškodný. Jak pekelně genilální, že ?!
      Jeho lhaní, mlžení, manipulace, intriky, pikle apod. jsou na tak vysoké úrovni, na jaké je žádný člověk nemá ! Jeho schopnost vidět, chápat a řídit svět v rozsahu, který bezmocně pozorujeme, mu dává obrovskou moc nad námi. To ovšem neznamená, že je neporazitelný. On o svých slabých místech ví, a dobře si je hlídá. Na nás spočívá tuto jeho moc oslabovat, lámat a přebírat ji na sebe jako kolektiv, jako vědomé a svobodné lidstvo. K tomu se však musíme všichni bezpodmínečně spojit - jak na úrovni fyzické tak na té duchovní ! Proto nás celá staletí rozděluje, oslabuje, vysává, štve proti sobě, udržuje ve strachu a všemožných fobiích, stresu a frustracích. Protože jen tehdy jsme bytosti nesvobodné a zcela v jeho moci !

      Vymazat
    2. nemá, ale bránit se mu je naše přirozenost i povinnost !

      Vymazat
  6. Mne především zaráží ta bezbřehá důvěra v místní guru jakými jsou třeba Icke - já osobně z něj dobrý pocit nemám. Vím že to zní divně, ale uvědomte si že pokud jsou tyto skupiny tak mocné aby ovládli národní státy, proč by nemohli nastrčit pár lidí do nově vznikajících skupin lidí jako je třeba tato komunita na orgonetu a jiné ve světě ? Skrze falešné guru mohou zabránit duchovnímu rozvoji. Berte proto každou přijatou informaci s rezervou (i tu mou pochopitelně :-)) Vzpomeňte třeba na Zeitgeist, kterému dřív spousta lidí věřila, přitom byl taky stvořen lidmi od illuminátů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vazne aj zeitgeist?? To som vobec nezachytila, som celkom prekvapena...

      Vymazat
    2. Ani to se vyloučit koneckonců nedá. Ale poněvadž si Orgonet komentáře moderuje sám, a články taky rediguje sám, pak by jako případný konspirátor a škůdce musel být jedině on sám. A proto jsem, i vy jeden illumináte v uvozovkách, v případě Orgoneta stran této otázky dosud v klidu a v tichém obdivu k jeho práci zde.

      Vymazat
    3. Štvou nás proti sobě, štvou nás znovu proti sobě, ale jen naoko a přitom se královsky baví na náš účet, jak jim to dokonale baštíme i s přílohami ! Uvědomte si proto, že probíhající 4.světová válka (tzv.informační) je vysoce sofistikovaná a inteligentní špinavá hra o nás bez nás !

      Vymazat
    4. jak jsem již někde tady řekl, budete z odhalování konspirací a nekalých praktik globálních elit vůči nám překvapenější stále více a více, než si vůbec dovedete představit ! Hloubka zla na Zemi je totiž nezměrná ! Máme proto volbu buď konečně proti tomu něco dělat, a zachránit se, nebo dál pasivně přijímat jejich odsouzeníhodnou hru, a zaniknout s duálním systémem !

      Vymazat
  7. Jo taky nevidím souvislosti.

    OdpovědětVymazat
  8. channeling Ježíše

    Kdo je Jeshua

    Rozhovor s Jeshuou, říjen 2002


    Kdo jsi, Jeshuo?

    Jsem ten, který byl mezi vámi a kterého jste znali jako Ježíš.
    Nejsem Ježíš vašich církevních tradic nebo Ježíš vašich náboženských spisů.
    Jsem Jeshua-ben-Joseph; žil jsem jako člověk z masa a kostí. Dosáhl jsem před vámi Kristovského vědomí, ale byl jsem podporován silami, které jsou v této chvíli mimo vaši představivost. Můj příchod byl vesmírnou událostí – sám jsem se tomu zpřístupnil.

    Nebylo to jednoduché. Neuspěl jsem v mých snahách předat lidem nezměrnost Božské lásky. Existovalo mnoho nedorozumění. Přišel jsem příliš brzy, ale někdo přijít musel. Můj příchod byl jako vhození kamene do velkého rybníku. Všechny ryby se rozprchly a kámen klesl do hloubky. Přesto byla i dlouho poté patrná zčeření hladiny. Dalo by se říci, že druh vědomí, který jsem toužil zprostředkovat, udělal svoji práci poté pod povrchem. Na hladině rybníka byla stálá zčeření. Dobře míněné, avšak zavádějící interpretace těchto zčeření rostly ve vzájemné boje ve jménu Ježíše. Ti, kteří byli dotčeni mou energií, pohnuti impulsem Kristovské energie, tento impuls ve skutečnosti nedokázali začlenit do své duševní a fyzické reality.

    Trvalo dlouhý čas, než Kristovské vědomí mohlo vkročit na planetu Zemi. Nyní ale tento čas nastává. A já se vracím a promlouvám skrze mnohé, skrze vše a všechny, kteří mě chtějí slyšet a kteří přišli, aby mě pochopili z tichosti svých srdcí. Nekážu a nesoudím. Má nejupřímnější naděje je mluvit k vám s nekonečnou a nezlomnou přítomností Lásky, která je vám přístupná kdykoli.

    Jsem součástí mnohem širšího vědomí, většího bytí, ale já, Jeshua, jsem inkarnovanou částí tohoto bytí (nebo pole vědomí). Nemám příliš rád jméno Ježíš, jelikož ho dostihla zdeformovaná verze toho, co skutečně symbolizuji. „Ježíš“ je vlastněn církevními tradicemi a autoritami. Byl po mnohá staletí tolik formován, aby zapadl do zájmů církevních patriarchů, že obecný obrázek Ježíše je nyní daleko vzdálený tomu, co skutečně reprezentuje, a proto by mě skutečně potěšilo, kdybyste dokázali tento obraz propustit a osvobodit mě z tohoto dědictví.

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem Jeshua, člověk z masa a kostí.
    Jsem váš přítel a bratr.
    Jsem v každém ohledu důvěrně obeznámen s tím, jaké to je, být člověkem.
    Jsem učitel a přítel.
    Nebojte se mě. Obejměte mě tak, jako objímáte někoho spřízněného.
    Jsme rodina.

    Jeshua, Ježíš a Kristus

    Kristovská energie, kterou vám přicházím nabídnout, pramení z kolektivní energie, která je za světem duality. To znamená, že rozpoznává protiklady dobrého a špatného, světla a tmy, dávání a přijímání jako strany jedné stejné energie. Žít z reality Kristovského vědomí znamená, že není žádný boj s ničím. Je to naprosté přijetí reality. Tato nepřítomnost boje nebo překážky je jeho hlavní charakteristikou. Od Krista (neboli Kristovské energie) poznáváme extrémy všech myšlenek, pocitů a činů jako manifestaci jediné božské energie, nemůže zde být žádná dualita, žádný soud ve způsobu, jak „on“ (Kristovská energie) zakouší realitu.

    Dejme příklad. Když Kristus ve vás sleduje ozbrojený konflikt mezi lidmi, jeho srdce pláče za osud poraženého, ale nesoudí. Cítí jeho bolest a ponížení s každou ranou, jeho srdce je naplněno soucitem, ale nesoudí. Dívá se na pachatele, toho se zbraní, toho, který má moc, který způsobuje bolest a cítí…jeho nenávist a hořkost a jeho srdce velmi truchlí, ale nesoudí. Srdce Kristovo objímá celý pohled hlubokým soucitem, avšak bez hodnocení, protože samo na sobě poznalo a zakusilo všechny aspekty bytí. Samo prožilo všechny role pachatele a oběti, pána a otroka a pochopilo, že není nikým z nich, ale tím, co tvoří základ obou.

    Kristovská energie prošla všemi energiemi duality. Sama je identifikována občas s temnotou, občas se světlem, ale přes to všechno něco zůstává stejné. A když rozpozná tuto „totožnost“ ležící vespod všech svých zkušeností, její vědomí získá nový druh jednoty: je „Kristem“. Kristovská energie byla energií, kterou jsem vám přišel nabídnout.

    Kým jsem, je skutečně složité vysvětlit. Budu se tudíž snažit rozlišovat mezi třemi „identitami“: Jeshua, Ježíš a Kristus.

    Já, jenž nyní hovořím, jsem Jeshua. Byl jsem lidskou bytostí, která ve své inkarnaci na Zemi nesla Kristovskou energii. Tato energie může být také nazývána Kristem.

    Ježíš – v mém názvosloví – je jméno pro Božího člověka, který byl výsledkem přijetí Kristovské energie do duševní a fyzické reality Jeshuy.

    OdpovědětVymazat
  10. Tato Kristovská energie byla do Jeshuy nalita ze sfér Světla, která je – z vašeho hlediska – umístěna ve vaší budoucnosti. Ježíš byl člověk, který vykonával zázraky a předkládal proroctví. Ježíš byl posel ze sfér světla, který byl ve mně inkarnován. Ve skutečnosti byl mým budoucím já. Ježíš byl, z mé perspektivy – člověka Jeshuy žijícího na Zemi – mým budoucím já, které se stalo jedním s Kristovskou energií. Protože v něm byl Kristus jasně přítomen a byl viditelný mnoha lidem, jevil se jim jako božský.

    Já, Jeshua, jsem byl člověkem z masa a kostí. Jedinečným a do jisté míry vykonstruovaným aspektem „výtvoru – Ježíše“ bylo, že jsem dostal své Kristovské já z budoucnosti. Nestal jsem se Kristem na základě své minulosti a tedy zkušeností. Nedosáhl jsem osvícení přirozenou cestou, ale prostřednictvím zásahu tak říkajíc zvenčí, esencí Kristovské energie z budoucnosti. Souhlasil jsem s tím hrát tuhle roli předtím, než jsem započal svůj život na Zemi. Souhlasil jsem s tím být „zastíněn“ přítomností Ježíše jako aktem služby a také proto, že jsem hluboce cítil touhu poznat skutečnost mých nejhlubších potenciálů.

    Ježíš, mé budoucí já ze sfér světla, se stal za jedno s Kristovskou energií. Přesto zde na Zemi nereprezentoval veškerou energii Krista, protože tato energie zahrnuje víc než je Ježíš. On je její jednou částí či jednou buňkou.

    Kristus či Kristovská energie (je to spíše jako energetické pole než osobní entita) je kolektivní energií, která má mnoho aspektů či „buněk“, které spolupracují takovým způsobem, že fungují jako jeden „organismus“. Všechny buňky do celku jedinečně přispívají a zakouší samy sebe jako jednotlivce a stejně tak jsou tohoto celku součástí. Někdo by mohl nazvat tyto aspekty Kristovské energie anděly či arch-anděly. Charakteristickým znakem andělů je vědomí individuality stejně jako vysoký stupeň nesobeckosti, která jim umožňuje cítit se zajedno s kolektivními energiemi a být radostně v jejich službách. Pojem (arch)andělé je objasněn v poslední kapitole Série pracovníků světla („Vaše Světelné Já“).

    Ježíšova mise na Zemi

    Ježíš byl energií z budoucnosti, která přišla lidstvu na Zemi přinést osvícení a poznání. Přišel z jiného světa či dokonce dimenze a vzal sebou vznešenou energii této reality. Když se inkarnoval na Zemi, jeho uvědomění vlastního Vyššího Já zůstalo nedotčené. Díky jeho přítomnosti ve mně, Jeshuovi, jsem si mohl snadno uvědomit pružnost materiálních zákonů a „konat zázraky.“

    Důvodem mého příchodu na Zemi, bylo vytvořit otvor či bránu do odlišného stavu vědomí. Chtěl jsem být příkladem možností, které jsou dostupné každé lidské bytosti.

    Ve sférách světla, odkud Ježíš přišel, bylo pociťováno, že Země se ubírá směrem, který skončí velkou temnotou a sebe-odcizením pro duše zahrnuté do Zemského experimentu. Bylo rozhodnuto, že bude uvedena do pohybu mocná síla, která jasně ukáže lidským bytostem volby, jež jsou jim dostupné. Osobností Ježíše jsme chtěli ukázat lidským bytostem zrcadlo a připomenout jim jejich vlastní božský původ a dřímající potenciály, jež v sobě nesou. Potenciály pro mír, svobodu a mistrovství nad sebou samými.

    OdpovědětVymazat
  11. Každá lidská bytost je mistrem svojí vlastní reality. Neustále vytváříte svou vlastní realitu. Jste schopni propustit mizernou či neuspokojující realitu, dovolit Světlu vstoupit a transformovat svůj svět. Člověk je svým vlastním pánem, má však tendence darovat svou sílu vnějším autoritám, které tvrdí, že znají pravdu a že pro něj chtějí to nejlepší. Děje se to v politice, medicíně, vzdělávání a tak dále. I váš „zábavní průmysl“ je plný falešných obrázků o štěstí, úspěchu a kráse, které neslouží nikomu jinému kromě těch, kteří je vytvořili. Přemýšleli jste někdy o tom, kolik peněz je utraceno pouhým vytvářením obrazů? V médiích, v novinách, filmech, rádiích a televizi jsou neustále šířeny obrazy. Odkud tyto obrazy pocházejí? Proč tam jsou? Kdo je vytvořil?

    Obrazy jsou prostředky používané pro získání moci nad lidmi. Obrazy mohou učinit lidi podřízenými a oddělenými od svých skutečných potřeb bez použití fyzické síly či násilí. Obrazy mohou přinutit lidi dobrovolně se vzdát jejich vlastní moci a vlastní hodnoty. Klamou vás takovým způsobem, že nepotřebujete být násilně nuceni k ničemu; přijímáte měřítka znázorněná obrazem za vlastní a podle toho pak také jednáte. Tohle je to, co bychom mohli nazvat neviditelnou kontrolou mysli a co je hojně rozšířené mezi vašimi „svobodnými“ západními civilizacemi.

    Primární funkcí Světla je přinášet jasnost, uvědomění a transparentnost do neviditelných struktur myšlení a cítění, které formují váš život. Světlo je opakem kontroly mysli. Kam do reality vstoupí Světlo, tam přeruší pouta bezvýznamné síly a moci a rozbourá na nich založenou hierarchii. Nepovolí zneužití moci a osvobozuje lidi od přeludů a iluzí, které jim odebírají sílu pro svobodné rozhodování.
    Ježíš byl, v době kdy žil, hrozbou pro vládnoucí pořádek. Tím, co říkal lidem a jenom tím, co vyzařoval, způsobil, že struktury moci byly viděny takové, jaké ve skutečnosti byly.

    Role Pracovníka světla, kterou na sebe Ježíš vzal, byla těžká; zvláště pro mě, Jeshuu, lidskou bytost, která souhlasila nést tuto intenzivní, jasnou energii za svého života na Zemi. Já, Jeshua, jsem byl silou Ježíšovy přítomnosti téměř zastíněn, zastíněn přítomností svého budoucího já! Ačkoli mě naplňovala ohromnými vhledy, láskou a inspirací, bylo skutečnou výzvou fyzicky nést či „držet“ jeho energii. Nemohl jsem fakticky jeho energii začlenit do své fyzické bytosti – buňky v mém těle na to ještě „nebyly připraveny“ – a tak se mé tělo nesoucí tyto intenzivní energie Světla na fyzické úrovni vyčerpalo. Bez ohledu na fyzické hledisko zde bylo také duševní břemeno nést Kristovskou energii. Bylo pro mne velmi těžké pozorovat časté nepochopení povahy Kristovské energie, dokonce i mými nejbližšími přáteli či „žáky“. Jako lidská bytost, kterou jsem byl, jsem někdy zoufal a pochyboval o významu cesty, na kterou jsem se vydal. Cítil jsem, že svět není na Kristovskou energii připraven. Cítil jsem, že její podstata nebyla rozpoznána. Ježíš byl ve své době skutečným průkopníkem.

    OdpovědětVymazat
  12. Důsledky Ježíšova příchodu na Zemi

    S příchodem Ježíše na Zemi bylo zaseto semínko. Bylo to semínko Kristovské energie. Lidé byli pohnuti tím, co jsem říkal a dělal a nevědomě na úrovni duše skutečně rozpoznávali Kristovskou energii. Hluboko uvnitř jejich duší byla probuzena jejich paměť. Něco bylo zasaženo a uvedeno do pohybu.

    Na povrchu, na úrovni, kterou můžeme vidět a cítit ve fyzickém světě, vytvořil můj příchod mnoho rozruchu. Následkem zákonu duality, vytvořilo mocné vlévání Světla silnou reakci z Temnoty. Je to logické. Světlo chce zlomit struktury moci a uvolnit uvězněné energie. Temnota je energií, která chce potlačit a kontrolovat. A tak tyto dvě energie mají opačné zájmy. Kde jedna získá moc, druhá na svou obranu oplatí úder a znovu nastolí rovnováhu. Proto i můj příchod na Zemi zahájil mnoho boje a násilí jako opačnou reakci na Světlo, které jsem šířil.

    Pronásledování mých stoupenců, raných Křesťanů, je jedním příkladem této násilné protireakce. Avšak ani sami Křesťané, zakladatelé církve, se taktéž nevyhýbali násilí ve své snaze šířit mé učení. Vzpomeňme si na křížové výpravy a inkvizici. Ve jménu Krista bylo vykonáno mnoho temných, barbarských činů, jak od Křesťanů, tak od ne-Křesťanů.

    Mistři Světla, kteří se rozhodli vyslat mě na Zemi jako posla, si byli vědomi faktu, že silná a nebývalá energie Ježíše by mohla vyvolat silné reakce temnoty. Ježíš pronikl do reality země jako kometa. Byl to druh záchranného opatření ze sfér světla, od energií, které byly hluboce odpovědné za Zemi a její obyvatele. Byl to nejzazší pokus odchýlit směr, kterým se Země vydávala, způsob přerušení cyklů ignorantství a ničení, které se znovu a znovu opakovaly.

    Výsledky byly nejednoznačné. Na jedné straně vyvolalo Světlo Ježíše mnoho Temnoty (jako protireakci). Na druhé straně byla zaseta semínka Kristovského vědomí v srdcích mnoha lidí. Důležitý důvod pro můj příchod bylo probudit na Zemi duše pracovníků světla. (Pojem pracovník světla si vysvětlíme v dalším poselství). Tyto duše měly být nejcitlivější a nejvnímavější k mé energii, přestože se taktéž mnoho z nich ztratilo v nepochopení a temnotě planety Země. Pracovníci světla jsou ve skutečnosti poslové Světla se stejným posláním, jako měl Ježíš. Rozdíl je v tom, že ve své inkarnaci jsou ve fyzickém těle méně spojeni se svým božským Já, než jak tomu bylo u mě. Jsou více ovlivněni karmickými břemeny a iluzemi života na Zemi. Jsou více připoutáni k minulosti. S vtělením Ježíše se událo něco zvláštního. Ježíš nenesl žádná karmická břemena z minulosti, a proto mohl snáze udržet spojení se svou božskostí. Ocitl se zde poněkud uměle, postava z budoucnosti, která je souběžně zde i tam.

    OdpovědětVymazat
  13. Vědomí bytostí Světla, které se radostně rozhodlo „vložit“ energii Ježíše do pozemské reality, v té době nebylo dokonalé a všeznalé. Každá uvědomělá bytost je neustále v procesu rozvoje a pochopení sebe sama. Mezi lidmi je trvalá víra, že vše je předurčené nějakým božským plánem; za touto vírou je představa dominantního, vševědoucího Boha. Toto tvrzení je klamné. Není zde žádné předurčení vnější silou. Jsou zde pouze možnosti, které jsou výsledkem vnitřních rozhodnutí, která činíte. Můj příchod na Zemi byl založen na rozhodnutí, jež bylo učiněno kolektivní energií Světla, které byl Ježíš součástí. Byla to volba, zahrnující rizika a nepředvídatelný výsledek.

    Kolektivní energie Světla, o které hovořím, je andělská říše, která je hluboce spojena s lidstvem a Zemí, jelikož pomohla stvořit člověka a Zemi. Vlastně jste její součástí a nejste od ní vůbec odděleni, ale nyní mluvíme multidimenzionálně, tj. na úrovni vědomí, které je mimo váš lineární rámec času. V jiné dimenzi nebo rámci času jste těmito anděly, kteří tvoří sféry Světla, z které přišel na Zemi Ježíš. (Více najdete v kapitole „Vaše Světelné Já“). Vy – pracovníci světla – jste mnohem více propojeni s „příběhem Ježíše“, s tímto vléváním Kristovské energie na Zemi, než si myslíte. Byla to v jistém měřítku kolektivní snaha, do které jste vy všichni přispěli, a ze které jsem vzešel já Jeshua jako viditelný a fyzický představitel.

    Mé poselství bylo, že Kristovská energie je přítomna ve všech lidských bytostech jako semínko. Když ke mně budete vzhlížet jako k nějaké autoritě, toto poselství jste nepochopili.

    Přál jsem si a stále si přeji vyzvat vás, abyste věřili sami sobě a našli pravdu uvnitř svých srdcí a nevěřili na žádnou autoritu mimo vás.

    Oficiální Křesťanské vyznání mě, paradoxně, umístilo mimo vaši realitu jako autoritu hodnou uctívání a poslouchání. Tohle je skutečně opak toho, co jsem zamýšlel. Zamýšlel jsem vám ukázat, že vy sami můžete být žijícím Kristem.

    Nyní vás žádám, abyste poznali Krista uvnitř sebe a vrátili mi mé lidství.

    Jsem Jeshua, člověk z masa a krve a pro všechny z vás skutečný přítel a bratr.

    © Pamela Kribbe
    www.jeshua.net

    OdpovědětVymazat
  14. V hluboké minulosti, ztracené v časoprostoru,
    Děti Světla zhlédli dolů na svět.
    Uviděli děti člověka v jejich porobě, spoutané
    silou zvenku. Věděli, že až osvobozením se
    z otroctví, by se člověk mohl zvednout
    ze Země k Slunci. Sestoupily dolů a stvořily si
    těla, berouce na sebe lidskou podobu. Mistři
    všeho bytí pak prohlásily: „Jsme těmi, kteří
    stvořeni z vesmírného prachu, podílejíc se
    na životě z nekonečného BYTÍ; žijí ve světě
    jako děti člověka, stejně a přece rozdílně
    od jejich žití.“

    Tam v kruhu aeonů, sedí Velmistři žijící životem lidstvu neznámým. Tam v Síních
    Života spí; jejich Duše volně plyne přes těla lidí. Z času na čas, když jejich těla spočívají
    v spánku, inkarnují se do lidských těl. Učí a vedou vpřed a vzhůru, ven z temnoty
    ke Světlu.
    Tam v Síni Života, naplněné jejich moudrostí, nepoznané lidskou rasou, žijí věčně
    pod chladným ohněm života, sedí Děti Světla. Občas se probouzejí, přicházejí z hlubin,
    aby byli světlem mezi lidmi, nesmrtelní mezi smrtelnými.
    Ten, který pokrokem vyroste z temnoty, pozdvihne se z tmy do světla, osvobozen
    Síněmi Amenti, osvobozen Květem a Světlem Života. Potom doprovázen moudrostí
    a poznáním, prochází z člověka v Mistra Žití. Tam smí žít jako jeden s Mistry, osvobozen
    od pout temnoty tmy.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.