20. února 2013

Matthew o klonování lidí 1

V souvislosti s tím, že jsme se z Matthewova posledního poselství dověděli, že papež je klon, a moc si to neumíme představit, jistě zaujme kapitola "Klonování lidí" z Matthewovy knihy "Překvapující odhalení pro novou éru".

Klonování lidí

Suzy: Možná víš, že nedávno byla klonována ovce, a někteří lidé říkají, že by to mohlo vést k pokusům o klonování lidí. Co tomu říkáš?

Matthew: Matko, divila by ses, co o tom všechno mohu říci! Klonování je na Zemi relativně nový proces, ale jinde ve vesmíru se užívá už po celé věky k tomu, aby civilizace nevymřely. A navíc klonování ve vašem světě není tak nové, jak se vám veřejně říká – už po nějakou dobu jsou tímto procesem reprodukovány dospělé osoby.

Suzy: Matthewe, jsi si tím jistý?

Matthew: Ano, matko, jsem. Zmínil jsem svého přítele Huga. Pracuje s rostlinami a živočichy na Jupiteru, a tak zná klonování velice dobře. Nemyslím tím, že on je zdrojem mého vědění – realita klonování je široce známa, kromě vaší Země, ale pokud chceš důkladné vysvětlení lidského klonování, mohu ho požádat, aby ti o tom vyprávěl.

Suzy: Prosím tě o to.

Matthew: Matko, Hugo je zde, reagoval na můj energetický signál. Tak začni, Hugo!

Hugo: Dobrý den, paní Suzy! Jsem rád, že mohu být s vámi. Zdá se, že jste se ptala, zda u vás na Zemi se provádí klonování dospělých lidí. Ano, je to skutečný fakt, a to už po nějakou dobu, jak vám řekl Matthew. Začnu přímo začátkem procesu klonování, jestli mohu. Děkuji.

Klonování lidí je proces, kdy je živé bytosti odebrán buněčný materiál za účelem reprodukce přesně stejné podoby v nové entitě. Buněčný materiál je umístěn do sterilní nádoby, do tekutiny příznivé pro růst tohoto materiálu v čistotě, aniž by do substance vstupovaly nedokonalosti. Po prvním a druhém dělení je látka přenesena do většího laboratorního kontejneru za stejných sterilních podmínek i teploty a s kontrolou světla.

Tam se rychle objeví embryonální forma a brzy je rozeznatelná forma foetusu. Když foetus dosáhne stádia vývoje přibližně šesti měsíců normálního těhotenského věku, je opět přenesen, do nádrže, v níž je tekutina blížící se plodové vodě v děloze během těhotenství. Když plod dokončí svůj vývoj jako v děloze, je odebrán z tekutiny a zachází se s ním tak, jako by se narodil normální cestou. Kromě toho, samozřejmě, že není třeba ošetřovat pupečníkovou šňůru. Rozdíl oproti normálnímu vzhledu se upraví malou kosmetickou operací.

Proces replikace lidí netrvá devět měsíců. Je urychlen pomocí chemických additiv a ideálními laboratorními podmínkami. Počáteční proces může trvat mezi šesti a sedmi vašimi týdny, kvůli jistotě dokonalého plodového vývoje, a dalších osm až deset týdnů je třeba pro plný vzrůst. Protože nejde o přírodní proces zrození, obvyklá doba těhotenství zde nemá význam.

Klonování není omezeno na reprodukci malých dětí, kterým je umožněno normálně růst od narození až do dospělosti. Když jde o klon konkrétní dospělé osoby, doba stárnutí od vynoření dítěte do dospělého věku mezi 30 a 35 lety je pouhých 350 – 400 dní. Další asi jeden měsíc je třeba k vytvoření klonu 65letého jedince. To je přibližný věk většiny lidí, kteří jsou v současnosti na Zemi klonováni.

Substance, která dovoluje toto rychlé stárnutí, se ještě nestala na Zemi známou, kromě několika vědců, kteří se zabývají procesem klonování. Na Zemi je několik jedinců, kteří jsou postiženi chemickou nerovnováhou, která způsobuje, že jejich těla stárnou mnohem rychleji než je u vás normální. 10leté dítě může mít vzhled, organické funkce a procesy jako velmi stará osoba. Stará podle vašich měřítek, to znamená, ne jinde. Chemikálie, která způsobuje nerovnováhu v dětském organismu, je to, co se dá dokonale použít v procesu rychlého stárnutí z malého dítěte na dospělého.

Tento proces urychlení stárnutí také vyžaduje ve stravě přídavek klíčových nutrientů, ideální laboratorní podmínky a kontrolované úrovně kyslíku a kysličníku uhličitého. Nevýhodou je, že když vzhled musí být identický s původní osobou, která je stará 60-65 let, pak musí stárnout celá klonovaná bytost, až je dosaženo identického vzhledu. Nelze zastavit stárnutí orgánů a dosáhnout potřebného vzhledu, a tak orgány podléhají veškerému stresu zrychleného stárnutí a také nedostatkům, které jsou vlastní rodinným genům. I když nově klonovaný jedinec původně vypadá svěžejší a mladší než originální osoba nebo předchozí klon, rychle se hroutí a začne vykazovat pokročilejší známky stárnutí ve všech ohledech.

Mluvil jsem dosud pouze o těle klonovaného jedince. Mozek je jiná záležitost. Je to nejsložitější aspekt procesu růstu, jak v laboratoři tak v těle. Lidský mozek je počítač, a funkce stahování z původního mozku do mozku klonu funguje přesně stejně jako u počítačů.

Duplikování původního mozku může být dokonale provedeno na klonu malého dítěte. Klonu je poskytována nepřetržitá výchova od narození po dospělost, a mozek funguje tak normálně, jak byste očekávali při zrychlených schopnostech učení. Protože mozek má tak rozsáhlou kapacitu, absorpce informací je pro klon nejen snadná, ale je velice zajímavé pro zúčastněné lidi, když vidí jeho obrovské skoky v učení. My to odsud pozorujeme a vidíme to jako jediný aspekt vědecké povahy na vaší planetě, který začíná být osvícený, pokud jde o funkční kapacitu lidského mozku.

Tento dosti dlouhý vzdělávací proces je nezbytný, protože náhlé vložení inteligence a znalostí na “nepopsanou desku” by způsobil neurologický šok.

Klony jsou vychovávány od dětství tutory, což jsou speciálně školení behaviorální vědci. Je to stejný proces jako u vašich dětí, které učíte, aby to byly vědomé, bdělé, odpovědné malé individuální bytosti s osobností, schopnostmi, smyslem pro odpovědnost a s charakteristickými vlastnostmi. Tutoři, jejichž žáci jsou jedinečnější než většina, se trénují osobními filmy rodiny a jsou jim poskytovány důvěrné rodinné historie, tak, aby se důvěrně seznámili s řečí a způsoby klonovaného jedince.

Je to zcela jiné, když objektem je rychle produkovaný dospělý klon. Významné stárnutí rozumu může být urychleno schopností mozku absorbovat informace a provádět funkce daleko rychlejším a komplexnějším způsobem než si uvědomuje většina lidí na Zemi. Pokud by tomu tak nebylo, klonování dospělých lidí by nebylo možné.

U rychle zestárlého klonu je zatím problémem udržení veškerých znalostí získaných během života originální bytosti. Schopnost dospělého klonu si pamatovat je narušena natolik, že klon se může jevit jako zmatený či s momentální ztrátou slov, dokud paměť nenaskočí, či vlastní myšlení klonu nepřekoná a nezakryje váhání. Protože to ale u “skutečných” lidí není neobvyklé, obvykle se na to u klonovaných bytostí nehledí s podezřením, ale je to spíše pokládáno za lidskou nedokonalost.

Vložení veškerých informací z mozku originální osoby či nahrazovaného klonu musí být provedeno v okamžiku potřeby nového klonu. Nejúspěšněji to probíhá z mozku původní osoby do prvního klonu. Při každé následující proceduře vkládání informací z klonu do jeho náhrady dojde k mírnému zhoršení. Nelze použít původní mozek a tak obejít toto zhoršení, i když původní jedinec ještě žije, protože tento originální mozek nemá stejné akumulované vědění jako naposledy klonovaná entita. Můžete vidět, že identická zásoba nejnovějších informací je základem, pokud má náhradní klon být přijat jako skutečná osoba.

I když jsme potěšení, když vidíme na vaší planetě tento pokrok v technologii, jeho zneužívání neutralizuje naše nadšení pro váš objev. Mocní lidé byli klonování po mnoho let a jsou klonováni I nyní, a nic z toho není v dobrém úmyslu. Vždy šlo o účely ovládání a kontroly. Někteří z vašich světových vůdců byli klonováni před mnoha lety a nyní jsou ve třinácté nebo vyšší verzi původní osoby. Účelem klonování těchto lidí je vytvořit jistotu dlouhověkosti a udržet jejich vliv.

Když vidíte některé světové vůdce v televizi nebo na fotografiích, můžete si všimnout náhlé významné změny vzhledu směrem ke kypícímu zdraví a mládí. Obvykle tato vysoká zdatnost a životní síla bezprostředně následuje po dni nebo několika dnech nepřítomnosti na veřejnosti, když předcházelo období evidentního stárnutí vzhledu. Vy můžete přisuzovat tyto postřehnutelné rozdíly krátké dovolené či uzdravení z ohlášené nemoci, ale my zde víme, že prostě starý klon byl nahrazen novým.

Současně bývá vytvářeno několik klonů, vzdělávaných tak, jak bylo již vysvětleno, a jsou drženy na různých místech vaší planety, aby byly vždy připraveny pro proces vkládání znalostí. Mnoho verzí klonu je nutností, protože toto umění na Zemi ještě není dokonalé. Tělo klonovaného dospělého se rozpadá daleko rychleji než stejně stará těla, která zestárla přirozeně. Je to částečně z důvodu zrychleného procesu stárnutí od dítěte do dospělého těla, a částečně z nedostatku znalostí vědců, kteří provádějí tyto procedury. Jedním z faktorů je také pozemská atmosféra třetí hustoty.

Suzy: Hugo, promiň prosím. Děkuji ti za odpověď na otázky, které mi tanou v mysli. Ale jsou klony přijímány rodinou oné osoby? Jistě musejí vědět, o co jde.

(Pokračování může následovat, bude-li zájem. Toto je asi třetina kapitoly.)

49 komentářů:

  1. To už je trochu přehnané, to snad i ti co věří každé konspirační teorii bez přemýšlení se musí u tohohle klonování snad zarazit ne ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deniken o tom mluví a píše již pár desítek let...
      Nové zjevení pána Ježíše Krista (historie našeho multivesmíru není to žádné sektářství či dogma)
      o tom mluví také --lidé jsou naklonování bytostmi jež se pokusili tvořit mimo působnost stvořitele...

      Vymazat
  2. Až do včerejška se mi to taky zdálo příliš, ale teď už se mi to zdá zcela reálné, jako mnoho dalších předtím neuvěřitelných věcí, třeba chemtrails, Illumináti, kontrola mysli, Dutá země, UFO, mimozemšťané atd. atd. ... (:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To že mi nadhlavou někdo řídí počasí mi před pár lety připadalo nemožné.Takže při současných schopnostech vědy považuji klonováni lidí jako fakt. Byla jen otázka času kdy po ovci příjde další krok.

      Vymazat
    2. Klon ovce byl jen takový lakmusový papírek, jak lidi klonování vůbec přijmou. Klonování lidí probíhá už desítky let. Začalo to za 2.sv.války v Německu.

      Vymazat
    3. Predpokladam ze tohle bylo davno pred ovci. Jelikoz udajmy Matthew umrel v roce 1980 a predpokladam ze to napsal jeste zaziva. Kazdopadne obavam se, ze puvodne psal sci fi knihu ale nejak se to zvrtlo. Alespon ze ty jeho knihy prodava za rozumny ceny a nechce "verici" sedrit z kuze.

      Vymazat
    4. Že by taky nějaká sci-fi tento komentář ? :-)))

      Vymazat
  3. Myslím, že vše co před námi vlady taji je daleko horší. Když se mužou klonovat třeba ovce.., tak proč ne lidi??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až to vše budeme postupně odhalovat, budeme víc a častěji zvracet než mluvit

      Vymazat
  4. http://czech.ruvr.ru/2013_02_19/Marsochod-Curiosity-objevil-ulomek-neznameho-mechanismu/

    OdpovědětVymazat
  5. Já myslím, že na tom něco bude. Už jsem si všiml některých zde popisovaných příznaků, které naznačují, že dotyčná osoba není tou pravou osobou, ale že ji zastupuje někdo jiný, kdo má téměř shodnou vizáž, zvyky, projevy apod. Proto uvítám, když se to pokračování zde objeví ! Autore, nic nehleď na škarohlídy a popírače, a přisuň sem ty objevy kolem klonování ! Každý dílek mozaiky má svou nezastupitelnou platnost !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Súhlasím, tiež si rád prečítam pokračovanie. Ale príde mi čudné, že tento popis je akýsi materialistický - akoby pre pokračovanie života osoby stačilo preniesť do nového tela (klonu) len znalosti (ktoré podľa mňa aj tak nie sú uložené v mozgu - inak by sa nedali prenášať do iných životov). A čo duša? Aby sa dalo hovoriť o pokračovaní života určitého jedinca, do nového tela by musela byť "prenesená" aj duša. Navyše aj telo má svoje vedomie, čiže vedomie klonu musí byť iné, ako vedomie pôvodného tela. A kedy sa do klonu dostáva duša a aká duša?
      To sú len niekoľké z otázok, ktoré mi napadli...
      alexk

      Vymazat
    2. jaká duše se do klonu dostává? Možná zodpoví někdo jiný. Co mohu říci na Váš dotaz je to, že když jsem v minulosti pročítal články ohledně podzemních základen na Zemi a informacemi s tím spojených, utkvělo mi v mysli, že u uměle vytvořených bytostí oproti přirozeným způsobem inkarnovaným bytostem je v očích vidět jakoby tupost. Výstižnější než tupost je nepřítomnost životní jiskry, či živoucí energie v očích => oči jsou zrcadlem duše. Odkud tyto duše pochází je pro mne v tuto chvílí záhadou...

      Vymazat
    3. Niečo o mojom pohľade na "životnú iskru" alebo "životnú energiu", či "božiu iskru som napísal ako odpoveď na príspevok Jarmily (20. února 2013 19:51).
      Pred veľa rokmi som čítal knihu (dúfam, že si názov pamätám správne) "Duch počítače". Asi to najzaujímavejšie, čo som si z nej vtedy "odniesol", bola informácia (a zdalo sa mi to pravdepodobné aj vzhľadom na moje osobné skúsenosti s technikou a počítačmi), že akonáhle vznikne nejaký celok schopný "niesť" vyššie vedomie, než časti, z ktorých je zložený (ľudský plod, plod zvieraťa, ..., ale napr. aj prístroj, počítač), nájde sa vhodná duša (na adekvátnej úrovni vedomia) a tento "celok" "obsadí". Autor tým vysvetľoval aj to, že sa často stáva, že rôzne prístroje, zariadenia, počítače, autá, ap. akoby reagovali na správanie osôb, ktoré s nimi zaobchádzajú. Myslím, že to pravdepodobne zažije občas snáď každý. Podľa mňa to aj vysvetľuje univerzálny princíp (aspoň ako ho chápem ja), že všetko, čo existuje je/má vedomie.
      Čiže keď zovšeobecním vyššie uvedené, akonáhle vznikne nejaká "samostatná" entita (Inelia Benz používa výraz "singularita"), okamžite je "obsadená" vedomím príslušnej úrovne. Mne osobne to dáva zmysel ako zjednodušený model, ktorý vysvetľuje, že aj každá elementárna častica má svoje vedomie. Keď sa spoja do vyššieho celku, ich jednotlivé vedomia nezanikajú, ale ako celok majú tiež svoje spoločné vedomie, a tak ďalej až do nekonečna oboma smermi. To sa dá aplikovať aj ľudskú bytosť, každá častica tela má svoje vedomie, aj každá bunka, každý orgán, telo ako celok, človek ako celok (telo + nehmotné súčasti), každá skupina ľudí, ktorá ma niečo spoločné vytvára kolektívne vedomie, väčšie skupiny taktiež, ...
      alexk

      Vymazat
    4. No bez duše ten klon být prostě nemůže. A duše je napojena na svůj archiv vzpomínek a zážitků, zkušeností se světem a životem zde na Zemi, někde v "informačním poli", ákáše jakkoli dál chcete. Proto bez duše není možný přístup k tomu, co duše zažila v těle na Zemi ! Jak to ONI dělají (ty přenosy duší), je mi také záhadou...

      Vymazat
  6. Proč by to mělo být přehnané. Tam už jsou otázky třeba v Egyptě, ty těla zvířato lidí. Jen si pořád nedokážeme připustit, že jinde jsou prostě civilizace úplně jinde ve vývoji a že i tady na Zemi, je plno věcí jinak než nám k oblbnutí pořád cpou. Už jsem to psala jinde. Vím , že nedaleko existuje ústav, kde už před skoro 30 lety dovedli na základě prenatálního vývoje, vyvolat růst třeba prstů. Dostal do něj gangrénu, přišel o něj a za nemalý peníz mu tam byli schopní vyvolat jeho znovu narostení. Není to výmysl, toho člověka znám.Tak pak kde jsme tady na Zemi ve vývoji opravdu, asi bychom se hodně divili. A pak nevím proč si myslím, že třeba film Avatar zase není až tak mimo. A už vůbec si nemyslím, že u těch miliard sluncí a miliard planet není jinde život , jen tady na zemičce takoví pošahaní tvorové.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jen dílo šílených bezcitných "kravaťáků" a "motýlkářů" !!!

      Vymazat
  7. To, co je popisane v clanku, nie je realne mozne. Nielen z fyzickeho hladiska, ale aj z duchovneho, kedze Zem ako aj ine casti vesmiru podlieha urcitym zakonom. Nie je mozne zasahovat do vyvoja ludskej bytosti takym sposobom, ako je pisane v clanku. Kazdy, kto sa o to pokusa, je odstraneny. Scasti to popisal aj vedec S.N.Lazarev do svojich prvych knihach, i ked on sa nezaobera priamo klonovanim, ale zasahom do jemnych struktur cloveka. Ked sa clovek snazi hrat na Boha a chova sa ako rakovinova bunka, je vzdy odstraneny. Vyvoj cloveka ako duchovnej bytosti tu na Zemi je tak zavazny a dolezity, ze akekolvek pokusy na jeho ovladanie su mechanizmom vesmiru vzdy razne blokovane.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak mne sa teda vôbec nezdá, že minimálne za posledných 2000 rokov by boli pokusy na o ovládanie ľudí nejako blokované ! Skôr naopak, niekto si tu spravil z poznania vlastný piesoček a používa ho proti ľudstvu. Beztrestne /aspoň v rámci tejto reality/ a bez nejakých zjavných zásahov odkiaľkoľvek.

      Vymazat
    2. "Skôr naopak, niekto si tu spravil z poznania vlastný piesoček a používa ho proti ľudstvu. Beztrestne /aspoň v rámci tejto reality/ a bez nejakých zjavných zásahov odkiaľkoľvek."

      To byl dobrý postřeh ! Proč tyto a jiné manipulace, zabíjení, ničení Země Bůh dopouští, se můžeme jen dohadovat. Ale nějaký účel to má, jinak by to nebylo ! Uvidíme snad již brzy, kolik kapek schází do přelití poháru Boží Trpělivosti a Božího hněvu !

      Vymazat
  8. Tady je celá stránka věnovaná lidským klonům:

    http://www.whale.to/b/clones_h.html

    O klonování lidí (zejména politiků) mluvil ve svých audiolistech již v 70. letech dr. Peter Beter. Tenkrát se mi to zdálo přitažené za vlasy, ale nyní již tak skeptický nejsem.

    Těším se na pokračování článku.

    OdpovědětVymazat
  9. To mi připomnělo film Resident Evil. Ten taky není daleko od pravdy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Téměř všechny sci-fi na úrovni vědecko fantastického filmu nelžou. Jen poodhalují, co je pod vrstvami slupek konspirací proti nám před námi utajováno !

      Vymazat
  10. Doteraz to budilo dojem, že niektorí potentáti majú dvojníkov - už aj Hitler na rôznych obrázkoch a záznamoch vykazoval isté odlišnosti, nehovoriac už o množstve "prežitých nevydarených" atentátov. V tomto svetle je to úplne jasné.
    Prihováram sa za pokračovanie !
    IvH

    OdpovědětVymazat
  11. Všechno má své pro i proti a dá se to zneužít,ale to je platné pro mnoho "věcí" v naší realitě a je to úměrné k "mentální"vyspělosti jednotlivce,tak i společností .......nedávno jsem viděl film Lůno-na podzim měl premiéru i v českých kinech a někdy je to taky "možnost",zkuste se podívat na "blízkou"budoucnost,doporučuji těm,co rádi hned všechno "odsuzují" ze svého subjektivního pohledu ......nemusí být všechno jen "špatné",jak někteří vnímáte ohledně klonování ras,tedy např. i člověka a kdyby to nebylo též součásti Universa,tak by to tady nebylo "předloženo" do našich myslí k seznámení a postupnému přijmutí....podobně jako bylo dříve např.umělá oplodnění,šlechtění organismů a živočichů,rostlin apod......nemůže jít všechno jen tzv.přírodní cestou jedné planety a "pokrok" stejně nikdo z nás nezastaví,ikdyž se mu to zrovna "nelíbí" -bráno tedy jen z jeho pohledu,nikoliv však z pohledu Universa,které ví co se do dané "reality" hodí a následná "adaptace" je otázkou času,takže Evolucí na této Zemi.......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V podobném duchu byl natočen sci-fi "Příběh služebnice" o společnosti, systému blízké budoucnosti. Dotýká se zvrhlé netolerantní společnosti k ženám !

      Vymazat
  12. Tady mě to přijde trochu nereálné.Nezapomínejme( a Orgonet není Sisifos),že lidská bytost je entita složená,že tělo oživuje duše s duchem.Vtělením se duše v plovině těhotenství,kdy začínají první pohyby,začíná pozemský život člověka.Pokud už tělo nefunguje ač už stářím,nemocí,či násilným ukončením života,nastává smrt,duše opět opouští tělo.Tak je to určeno věčnými zákony.Je dosti příkladů kdy pozemský člověk byl posednut jiným odtěleným duchem, a kdy se mu dokonce na určitý čas povedlo majitele vystrčit a tělo si pro sebe podmanit,však nejde to napořád,jelikož majitel,vlastník je s tímto tělem spojen tzv.stříbrnou šňůrou,která se může rozpojit jen smrtí dotyčného těla.Dvě věci na tom mě posadily ke klávesnici.Pokud se tedy podařilo cizí duši na čas uloupit něčí tělo,tak se tento jevil naprosto nekoordiniovaně,výjev naprostého idiotismu.A za druhé aby člověk v těle dobře "fungoval"je pro to z druhé strany mnoho jemné přípravy,pochybuji však silně o tom,že by bytosti ze druhé strany,ze světla takto šly na ruku temným,nebo,že by si je tito takto ochočili.Tak potom by se tedy klon pana Racingera aj.musel jevit jako slintající loutka,což sice k tomu neměl daleko,ale jistě mě chápete jak to myslím.Nebo jsou pouze používání dvojníci.Děje které se odehrávají před vtělením a po odtělení jsou události mimo naší hmotnost,a tudíž mimo naší možnost jakéhokoli zásahu.Člověka oživuje duch,zvíře bytost.Duch je samostatná entita,každý jeden sám za sebe.To co oživuje zvíře je paprsek světla z kolektivní duše(centrum druhu),z takového centra pořád něco se vyzařuje a něco do něho se vrací k obohacení.Jestli je možné klonování zvířat (ovce Dolly),nebo jestli je to podvod,já nevím.U lidí mě o tom nikdo nepřesvědčí.Určitě jde a je to cesta správným směrem,klonovat,nebo vyrábět náhradní orgány,ale o tom není táma tohoto článku.
    Jiří

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To co píše Jiří, je ukázkou jak se naučit rozlišovat a to tím, že zkrátka znát... Pokud totiž známe základy o člověku Zemi a možnostmi vývoje, nepodlehne podobným teoriím, kdy právě ony matou a manipulují neznalým lidstvem. Toto lidstvo pak věří téměř všemu, co jde „jakože proti“. Klonování člověka je možné, jen pokud se týká jeho fyzického těla, které ale vydrží díky chabému éterickému stejně jako u ovce jen dočasně. Astrální tělo zatím naklonovat nelze, protože tato duševní složka neobsahuje buňky ani nic podobného a už vůbec nejde klonovat složka duchovní se svobodnou vůlí člověka. Jestliže ke klonování jednou dojde, budou klony prakticky jakési zrůdy pod úrovní zvířat. K tomu se ale bohužel dopracujeme i bez klonování. Můžeme mít tisíc výhrad k papeži, ale on klon není, jinak by nemohl takto používat svoje tělo a smysly. Spíše by bylo vhodné se zamyslet kdo je a kým je veden Matthew... Vratislav

      Vymazat
    2. Duše člověka je vtělena novému tělu v lůně matky v okamžiku spojení spermie a vajíčka ! Ne dřív a ne později !
      Z toho proto vyplývají i duchovní a snad i karmické následky pro matku, když dítě zabije interrupcí nebo jiným způsobem !

      Vymazat
  13. Ani na vteřinu jsem nepochybovala, že po ovci přijdou lidé. Proč by to jinak dělali?Okolí se mi smálo.Tak, jako se nevěřícně staví k manipulaci počasí a podobně.Mimochodem, dnes se ve zprávách podivují nad skutečností, že nám to slunce nesvítí a nesvítí.Dělají z nás hlupáky na každém kroku.Stále si myslí, že jim do karet nikdo nevidí?No myslím, že spoléhají na tu většinu lidí, kterým tohle všechno připadá tak šílené, že tomu odmítají uvěřit. Vladimíra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je přirozená rekace člověka - odmítat nelogičnost a absurdity ! A na tom tento zvrácený systém staví svou moc a kontrolu !

      Vymazat
  14. V Olomouci Iva Adamcová o klonech mluvila a bylo pro mne překvapením,že ač její heslo je:"vše je dobré",tak tohle neuznávala.Každý z nás máme boží jiskru,klon nemá a ani mít nemůže,je to naprogramovaný počítač bez duše.My nejsme jenom seskupení molekul a chemických látek a pokusy řídit takové věci je postavit se do role Boha.
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Otázkou je, čo chápeme pod pojmom "božia iskra"? Ak vedomie, tak všetko, čo existuje má vedomie (samozrejme na rôznych úrovniach). A teda aj klon. Ak pod pojmom "božia iskra" chápeme určitý znak vyššej úrovne vedomia, je veľmi pravdepodobné, že nedokonale vytvorený klon tela nemá rovnocenné možnosti ako pôvodné telo. Ak pod týmto pojmom rozumiete niečo iné, mohli by ste to prosím vysvetliť? Ďakujem.
      alexk

      Vymazat
    2. Boží jiskra a nebo taky duše,je energie Stvořitele,nebo aspekt StvořiteleDuch je vědomí, které prostupuje naší duší a dává jí život právě tak, jako naše ... Vyšší já,je však dále definované jako já, které zná a naplňuje cíl naší duše.Duše je energie, jíž jsme všichni naplněni a je naším prostředníkem, který nás spojuje s energií vědomí Boha Každý z nás jsme prodloužená ruka Boha a skrze něj všichni tvoříme.Bez Boha a jeho energii by jsme neexistovali a ani nemohli žít.Jedině duše oživuje tělo.Klon by mohl být oživený jedině skrze Boha a ne člověka,jinak je to magie,prostě jen oživené zombie s použitím DNA a embrií buňky.
      S láskou Jarmila

      Vymazat
    3. Má duši, ale démona !

      Vymazat
  15. Sežeňte si nějaké knihy od Taťjany a Vitalije Tichoplavových a zjistíte, že informace v článku jsou tak 40 let staré. Přenos té části duše která řídí tělo není problém. Atd...A někteří z vás po několika stránkách řeknou, že to je nesmysl a raději se vrátí k jistotě, k televizním novinám.
    Six

    OdpovědětVymazat
  16. Kto sleduje Hollywood, tak tam to zaregistruje vo filmoch z konca 70 rokoch. Filmy o dvojčatoch. Mengelem alias Dr.Zelený, Video od Swerdlova a podobne. No aj taktiež o Raelovi,teda o Raelianoch. Len pozor na to, či je to v súlade so stvoriteľom. Bola naklonovaná aj krava a po chvíli tu bola choroba šialených kráv. Človek po fyzickej stránke je frekvenčný počítač veď žijeme v Matrixe-15 dimenziálnom. Všetko, čo je nové pripadá ľuďom najprv šialene ale napokon to je pravda. Nikdy nehovor nikdy, vravel prednedávnom Pročko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem si vzpomněla, jak jsem někde četla o vzniku nemoci šílených krav ve spojitosti s firmou GSK (dodává známou Hexu) a před tím než ta nemoc krav vypukla jmenovala se firma trochu jinak.Takže asi klonování krav s tím nemá nic spojitého. Ale kdybych já si vzpomněla jak to tam bylo psané a co s čím pospojované, jak vlastně ta nemoc vznikla, musím to dohledat.:-) Tomu se zase pro změnu říká skleroza.

      Vymazat
    2. jestli nemoc šílených krav není něco ve smyslu prasečí, ptačí chřipka...

      Vymazat
    3. jasněže, umělé mutace za účelem poškozování lidského potravního řetězce, nic víc

      Vymazat
    4. No to jsou věci ! jak jste přišel na 15-ti dimenzionální Matrix ? neprolíná se vám náhodou svět počítačových her s realitou ? Odborně se tomu říká paranoia...

      Vymazat
  17. ještě mě napadla souvislost s filmem matrix, tam šlo přece taky o podvolení si lidí, tedy klonů v nádobách s výživným roztokem napojených srze médium na systém pod názvem Matrix ;). Ač je to na první pohled bláznivé, tak k přirovnání to lze využít. V seriálu Červený trpaslík je robot jménem Kryton. Jeho tvůrce do něj, jako elektronické změti součástek(rozuměj klon) :), vložil informaci o tom, aby Kryton věřil, že po smrti - samo provedeným odpojení od reality poputuje do křemíkového nebe. Věřil tomu do doby, než mu Lister vysvětlil, že křemíkové nebe neexistuje a robot tedy začal žít svou vlastní realitu či život postavený na jiných základech víry. A i když v Červeném trpaslíku nehledám pravdu, tak jak moc je od věci to, že klon žít a fungovat může... poté nastává otázka co je tedy a co naopak není možné? Jsou limity? Nebo jsou jen etické limity?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom svědčí několik sci-fi filmů, kde klon obvykle uteče z laboratoře. Poznává realitu světa takovou jaká je, a ne jakou mu naprogramovali lidští tvůrci. Ten rozpor pak vedl k tomu, že do klonu vložené informace klon sám přeprogramoval a přizpůsobil se prostředí, ve kterém se z vlastní vůle a touze po dalším poznávání reality pohyboval. Proto na něj armáda pořádala hony, a tvůrci jej chtěli zneškodnit jako nepovedený kus - zmetek !

      Vymazat
  18. Přikláním se na stranu Vratislava a Jiřího, poslední Mathewovo poselství obsahuje víc sporných bodů (není zde zatím celé) a začíná mi připadat lehce účelovité, což mě do jisté míry mrzí, protože ještě do konce minulého roku jsem si je ráda četla jako zdroj pozitivních možností. Teď mi to začíná připadat jako podsouvání účelových informací bytostmi, které nemohou tvořit, lidem, kteří to pro jejich prospěch (jejich=myšleno česky, ne anglicky, tj. těch bytostí a nikoli lidí. I já začínám být ostražitá. S láskou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíte brzy sami, kolik podvržených chanellingů koluje mezi lidmi jako konspirační metoda rozvracení duchovních hodnot a duchovní orientace jednotlivce, skupin, fór apod. Buďte obezřetní a opatrní, a nedávejte Šelmě svou kůži tak lacino, jak jsme toho dnes a denně u mnohých svědky !

      Vymazat
  19. Dnešní příspěvek od pisatele, který napsal :
    „ Až to vše budeme postupně odhalovat, budeme víc a častěji zvracet než mluvit“, má od mě opravdu 100 bodů ))), ten mě opravdu dostal. )) Bohužel to ostatní už mi tak legrační vůbec nepřipadá. Když jsem si to celé přečetla i s komentáři a podívala se na to , jako celek , připadlo mi to v první moment, jako by si nás různé entity prostě testovali, jak je které vědomí tvárné a rezonuje s jejich programem způsobu bytí. Oni nám nadhodí test.téma, při kterém sedí u svého 4D monitoru  a jen mrkají, jak se jim sypou data s příznivci a uchazeči o jejich pokrokové technologie kopčení bytostí. A tak se nevyhnu ani nutkavé otázce, k čemu mě nebo i Bohu bude můj klon? Klonování vidím jen jako jednu z nižších forem učení se bytostí , skrze omyly , které je však naprosto v souladu se svobodnou volbou tvoření a učení. Cítím , že to co je v nás má mnohem větší potenciál, než nechávat si narůst někde v kádince orgány, abych si takhle nahradila rychle a bez přemýšlení to co jsem zničila, aniž bych pochopila příčinu toho, proč a co dělám chybně. Věřím v úžasný božský potenciál lidského těla i ducha, vlastní nekonečné regenerace a nejen to, kterým nás obdařila vesmírná inteligence, a záleží jen na nás jak se budeme ochotni učit posouvat hranice svého vědomí.
    Dobro a lásku pro všechny bytosti. S láskou Laira

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. So všetkým súhlasím.
      Nech sú šťastné všetky bytosti.
      alexk

      Vymazat
    2. Na tomto (ale na dalších !) komentáři od Lairy je jasně patrné, že Laira už ví ! Stal se z ní skutečný insider, který čerpá své zdroje "tam zvenku". Kéž by každý den přibyl alepsoň 1 nový insider jako je Laira. Všechno by se rychle změnilo, a my bychom už nemuseli dlít a žít v zajetí duálního otroctví ! Proto díky Tobě, Lairo, že už víš...předávej svoje poselství dál, a otvírej oči vidoucím slepcům :-)

      Vymazat
  20. Jestliže si Boha představujete jako bytost, která vám říká, nutí své představy o vesmíru, tak žijete v zajetí vlastní mysli. Tato tvořivá entita kterou jsme, je esencí a pozorovatelem. Fragmenty duše na všech úrovních a dimenzích mají svou vlastní tvořivost, svobodnou vůli a podle toho s ní také nakládají, každá podle svého uvážení, uvědomění, stupni vědomí a vědění či dosáhnuté moudrosti. Klony jsou skutečné a nemusí nutně obsahovat duši, tyto bezduché schránky jen slouží svému úkolu, jsou ovládány svými stvořiteli...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.