7. února 2013

MMS: Paraziti, rakoviny, koupele. Seznam poradců detoxikační medicíny.


Ahoj OrgoNete!

Čekal jsem až bude dokončen překlad všech přednášek z lednového kongresu do češtiny. Dělají se korektury odborných, lékařských výrazů. Vidím, že netrpělivost po informacích je veliká a že Drahoš již poslal příspěvek ke kongresu. Snažím se nejdůležitější poznatky zpracovávat do článků. Zatím posílám tři přednášky. Můžeš je zvěřejnit najednou, nebo rozdělit na tři samostatné příspěvky - témata. ( možná lepší kůli komentářům - zvaž sám...) (Pozn. Orgonet: rozdělím to.)

Jsou dotazy na seznamy poradců doporučovaných Ing. Bláhovou. Rád bych upozornil na to, že Bláhová na seznamu není, ani nemá kapacitu někoho přijímat. Má na dlouhé měsíce dopředu obsazené beznadějně všechny termíny. Jeden člověk nemůže nahradit špatně fungující zdravotní systém. Nemocných lidí je hodně. Snaží se předávat zkušenosti dál a učí a zaškoluje další lidi, na které se můžete obracet. (Pozn. Orgonet: Seznam poradců je pod článkem.)

Ještě chci sepsat důležité zkušenosti s postupem léčby, které by mohly řadě lidem pomoci, aby zbytečně neopakovali chyby v postupech a rychleji našli řešení a vhodný postup.

Zde jsou prozatím nejdůležitější informace od třech přednášejících. (Celkem bylo 6 přednášek.)

Přeji všem hodně úspěchů v léčení a prevenci před nemocemi.

Ota

Praha, leden 2013 - Nové postřehy z přednášky od Dr. Andrease Ludwiga Kalckera, Ph.D.

Paraziti, rakoviny, koupele


Andreas měl sám artritidu, kterou vyléčil MMS. Zmínil, že Rockefellerova nadace realizovala již kolem první světové války výzkum na parazity, který později několikrát opakovala a vždy se stejným výsledkem - že příčinou mnoha nemocí jsou paraziti v těle. Výzkum se však zamknul do trezoru a nebyl nikdy zvěřejněn. Medicína se následně ubírala jiným směrem. Ne odstraněním příčiny nemocí - parazitů - ale medicína nabídla lidem tlumení následků těchto nemocí, tišením bolestí.

Již v sedmdesátých letech minulého století byly první výzkumy odhalující léčivé účinky ClO2, ale opět nebyly zveřejněny. Od konce 80 let do dnešních dnů bylo zaregistrováno ve světě několik patentů k léčivým účinkům ClO2. Dají se dohledat. Tyto patenty nebyly nikdy poskytnuty lidem k léčení, ale zůstaly nevyužity.

MMS má vynikající detoxikační účinky i na škodlivé a toxické látky z léků, antibiotik, očkovacích vakcín i látek z chemoterapie. Pitím, klystýry a výplachy s MMS se můžeme těchto škodlivých látek zabvit a tělo očistit. MMS odstraňuje z těla i těžké kovy. Je tu však látka, kterou ani MMS nedokáže odstranit, protože s ní nedokáže zoxidovat. Varuje před použitím chemoterapie s platinou nebo karboplatinou. Jsou to ty nejhorší a nejškodlivější látky, které nelze z těla odstranit žádnou známou metodou.

Je známé, že MMS - ClO2 čistí, detoxikuje tělo od všech škodlivin a zabíjí viry, bacily a patogeny ( s výjimkou některých skupin parazitů ). Co je však největší zátěž pro tělo, je odstranění zabitých patogenů v těle. To tělo ve větší míře nezvládá, konkrétně to nezvládá kapacita jater, které se čistí velmi pomalu. Zde nastává u léčení hlavní problém! A jak pomoci čistit játra? Udělejte si koupel ve vaně v solné lázni!

Do vany dáme 3-4 kg té nejobyčejnější soli a na 20 minut se do teplé solné lázně namočíme. Sůl odebírá toxiny z těla, kůže se přemění na čistící filtr našeho těla a velmi to uleví přetíženým játrům. Tato koupel se má dělat bezprostředně ko klystýrech nebo u žen po výplachu. Koupele se podle výzkumů doporučují dělat pouze 20 minut. 20 minut se vytahuje toxicita a jiné škodlivé látky z těla a po 20 minutách se pomalu začínají škodliviny z vody opět vstřebávat zpátky do kůže. Platí to pro solnou lázeň i pro koupel v MMS.

Na rakovinu prsu jsou velmi účinné u žen výplachy předem, ale doporučují se dělat později v noci, před spaním, kdy jsou výplachy nejúčinnější. Vhodné je využít čas k výplachům na ženské problémy v období kolem úplňku, kdy larvy parazitů nejvíce migrují.

Pokud tělo kumuluje toxiny, které se namají kam ukládat, vzniká z toho často rakovina. Může k tomu dojít i při rychlém hubnutí. Rakovina i paraziti mají rádi sladké, takže přísunem cukru rakovinu a parazity krmíme.

Chemoterapie i ozařování ničí i zdravé buňky v těle i ty buňky, které se starají o obranyschopnost organismu, o imunitu. Proto se mnohdy po chemu či ozařování rakovina ještě víc rozbují, metastáze či nádor se rozroste.

MMS - ClO2 neničí zdravé buňky v těle, jen zabíjí ty cizí, škodlivé, nemocné. Tím ClO2 podporuje obnovu a zdravé fungování autoimunitního systému a návrat k přirozenému stavu organismu, který je schopen se s většinou nemocí vypořádat sám. Po ClO2 nevzniká žádný škodlivý a toxický odpad, protože v těle funguje zhruba hodinu a pak se rozloží na čistý kyslík O2 a nepatrnou špetičku kuchyňské soli NaCl. Jediné, co tělo musí zvládnout, je vyloučení zabitých patogenů. Příliš prudké hubení patogenů v těle může s člověkem hodně zacloumat a zhoršit mu zdravotní stav, protože tělo je nedokáže efektivně a rychle odstranit. Proto se doporučuje pomalé, pozvolné dávkování, ale systematické, pravidelné a pomáhat i koupelemi, klystýry.

Přednáška na videu Andrease Kalckera o účincích ClO2 je ze září 2012.
Vynikající přednáška. Trochu odbornější, ale spousta cenných informací:
https://www.youtube.com/watch?v=eAudLxSo_eQ



SEZNAM PORADCů DETOXIKAČNÍ MEDICÍNY

kteří jsou ochotni a schopni změřit parazitární zátěž. Všichni pracují se Salvií / EAV, elektroakupunktura Dr.Volla, modifikace EAM/. Uvádím, je-li tomu jinak.


PRAHA Petr Filinger, pracuje s Oberonem, a vlastní i diagnostický přístroj FSCAN, kontakt petr@filinger.net, 608 705 309, FSCAN funguje jako diagnostický přístroj i generátor

PRAHA Martina Šedivá 724 254 197

PRAHA Iveta Belušová, 776 791 964, energiregenera@seznam.cz, Sensitiv Imago, brzy Salvia

PRAHA Háje, manželé Kašparovi, Oberon, 776 708 333, 606 684 258, vka111@yahoo.com

MILOTICE U NYMBURKA Jana Maliariková 604 950 201, Mail agapes@seznam.cz, Oberon, Salvia

KARLOVY VARY Alena Holubová, 608 971 550

NEPOMUK U PLZNĚ Marcela Kalabzová Oberon plus Salvie, 773 486 600

RAKOVNÍK Miroslava Dvořáková, Salvia i Oberon, 775 220 013 stripkov@seznam.cz

JABLONEC Ludmila Kosařová, 606 766 076,Salvie plus plazma  l.kosarova@seznam.cz

LIBEREC Emilie Vrkoslavová 606 123 100, Salvie 

LIBEREC Ing. Žaneta Marijczuková, 604 416 434, Salvie  zaneta.marijczukova@seznam.cz

DĚČÍN Ivana Hroudová 774 760 741, Salvie

LITOMĚŘICE MUDr. Řezníčková 602 381 031, Salvie Xreznickova.jana@seznam.cz

LITOMĚŘICE Lucie Koubková, 774 575 314, luciekoubek@seznam.cz

LOUNY, Dagmar Fronková, 775 960 609 dag.fornkova@seznam.cz

PARDUBICE ing. Vítězslav Křesťan. Vitezslav.krestan@seznam.cz  731 388 635, Salvie

ČÁSLAV , ing. Kubištová, 607 637 810, Salvia

PÍSEK Helena Šilingerová 721 864 430, Oberon i Salvie Silingerova.h@seznam.cz

BRNO Adéla Strážnická, 775 168 603, Salvie.

BRNO, LUHAČOVICE, Hana Formánková, 608 422 227, mojepohoda@seznam.cz, Oberon

BRNO, Stanislava Palatková, palatkova.s@seznam.cz 724 287 056

VALTICE, Ing. Květoslava Bartošová, 737 458 191, Oberon, nový telefon 722 954 559

KUNŠTÁT, Eva Marvanová, marvanovae@seznam.cz, 608 550 337 

UHERSKÉ HRADIŠTĚ Zdena Machynková, Salvie zdenka.janikova@post.cz

HODONÍN Mgr. Blanka Vrablcová, 737 108 088, detox.hod@centrum.cz

OLOMOUC Martina Třísková 775 154 727, Salvia, triskova@centrum.cz

OLOMOUC – pí Chaloupková, Diacom, 777 052 454

ZLÍN - Jarmila Zeldová, 734 804 160, Salvia, jarmilazeldova@seznam.cz

OSTRAVA Alžběta Andrýsková, 777 645 264, LIFE STREEM, novější verze Oberonu, eroplan@seznam.cz

FRÝDEK-MÍSTEK Naďa Mugadova 608 771 532, Salvia detoxmed@seznam.cz

STUDÉNKA U OSTRAVY, paní Vašicová, 777 004 989, Diacom

ODRY-LOUČKY , paní Vašutová Ludmila, 728 885 326, Salvia L.vasutova@seznam.cz

FRENŠTÁT POD RAD. - Trojanovice , Hana Podsedníková, hanapodsednikova@seznam.cz, 777 585 528

BRATISLAVA, MUDr. Jana Macháčková , jmachackova@gmail.com

SR-BRATISLAVA, zapper-centrum. Alena Oravcová, ala@centrum.sk, 0911 608 410

SR-BRATISLAVA, zapper-centrum, Ing. Milan Kolembus goel@goel.sk 0911 384 252

SR -HANDLOVÁ Dušan Matejček dusanmatejcek@atlas.sk Oberon, Salvia, plazma

SR- TRENČÍN manželé Batkyovi batkyovci@gmail.com

SR- MARTIN MVDr. Jiřina Varinská, jirinavarinska@gmail.com paní doktorka má jako hlavní činnost veterinární praxi,proto bere jen omezený počet klientů Oberon, Salvia

SR-KOŠICE Jitka Kandráčová, jkandracova@gmail.com 0948 600 974, Oberon??


Všechny zdraví
Ing. Hana Bláhová
8.10.2012
















35 komentářů:

  1. MMS je další"alternace" způsobu léčby......nikoliv "dogma" pro každého jako něco univerzálně 100% úspěšného...každý máme jinou "krev",i když jí máme na první pohled stejně červenou,ale koluje v ní to,co nás činí "originalitami".....takže i MMS jednomu může pomoct a druhému už ne a zbytečně bude do sebe lít tuto "chemii"......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, MMS je jedna z alternativ. Ing.Bláhová také říká, že nevyřeší všechno. Má už v databázi 1500 pacientů, kteří MMS vyzkoušeli při své léčbě a došla k závěru, že MMS hubí všechny viry, bakterie a mnohé plísně, ale nehubí některé druhy parazitů, především není schopno MMS zkikvidovat malé mikroskopické parazity o velikosti setiny milimetru, které jsou ukryté na nedostupných místech v krvi, v mozku, kloubech ( konkrétně to plasmodia, mikrofilária-vlasovce a pomalé viry ). Odstranění těchto parazitů člověk sám a pouhou MMS nezvládne.
      MMS hubí asi 40% parazitů, a pak parazity v ranném stádiu vývoje. Zkušený poradce dokáže navrhnout optimální léčbu a ví, kdy pomůže MMS a kdy antihelmitika, či informatika. Mnohdy je nutné tyto prostředky správně kombinovat.
      Ota

      Vymazat
  2. Milý Orgonete,napřed jeden citát,je od předního (bývalého)anglického homeopata,prof Ernsta a jeho kolegy Singha:"Detoxikace, jako metoda alternativní medicíny, je založena na mylných představách o fyziologii, metabolismu, toxikologii aj. Neexistuje žádný důkaz o účinnosti jakékoli detoxikační metody a některé z nich jsou rizikové. Jedinou substancí, kterou lze z pacienta extrahovat, jsou peníze".
    Mohl bys si myslet,že si je "koupili temní",ale to už je Tvoje věc.Já Ti k tomu mohu říct-pokud někdo používá "přístroje"EAV,tak je nutně podvodník.Ty přístroje jsem před čtyřiceti lety konstruoval,pro lékařský výzkum,tak vím,že je to naprostá pitomost.Ovšem,přeber si to jak chceš,ale uvaž,že přes veškeré "duchovno",které na svém blogu propaguješ,můžeš ublížit opravdu nemocným lidem.A k tomu MMS-najdi si na netu,co k tomu říká"Sisyfos"-prof. Heřt a nositelka bludného balvanu prof.Strunecká.A jinak -hlavně zdraví i trochu toho duchovna,ale pamatuj-přírodní zákony jsou jen jedny(jsou to "zákony Boží")a jejich porušování bude přísně potrestáno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi budete asi těžko vysvětlovat:-)
      Tam, kde primář infekčního to na borelii za půl roku vzdal, pomohlo EAV a 6 vytesovaných homeopatických injekcí už před víc jak 10.lety. Pacient se po antibiotikách (půl roku penicilin...)dal dohromady pitím čaje z dubové kůry a anýzu a laktobacily s laktózou a vrátil se do normálního života.
      Doktor byl ale soudný a Institut na tenkrát Husově v Praze doporučil sám:-)
      L.A.:-)

      Vymazat
    2. "A jinak -hlavně zdraví i trochu toho duchovna,ale pamatuj-přírodní zákony jsou jen jedny(jsou to "zákony Boží")a jejich porušování bude přísně potrestáno."..:-))))),Ale prestan clovece porad shanet nejakou autoritu,trest a strach,at bozi,nebo jinou,ne strach a boss,ale vlastni zodpovednost te ma ridit,ty sam se mas ridit:-))).To TY! jsi tou autoritou,prestan se bat a sam za sebe si prevezmi tu odpovednost a nepresouvej ji ustrasene kamkoliv jinam! :-).Uvidis jak se ti zmeni zivot,kdyz si uvedomis sam sebe a svy umeni pracovat se Silou universa,nepotrebujes k tomu zadnyho "sefa",ale sam pred sebou vyrust a sam sebe si uvedomit.:-)......proud

      Vymazat
    3. tituly před jménem a za jménem bohužel neznamenají(Heřt, Strunecká), že tito lidé mají např. k mms fundované odpovědi. Viz. např. peklo na talíři - energetické nápoje, kde se jistá profesorka, vystudovaná dietoložka s tituly před a za jménem vyjadřuje ke složení těchto nápojů způsobem, který je více jak úsměvný. To jen k VŠ titulům, kde znalosti formuje nikoli rozhled u mnohých, ale jen rámec náplně školy ;).

      Vymazat
    4. Mimochodem, ta paní dietoložka v peklu na talíři se jmenuje také Strunecká :)
      zde je odkaz na video peklo na talíři, kde se vyjadřuje p. Strunecká k energy drinkům. Obrázek si udělejte po shlédnutí 6min. videa sami.
      http://www.stream.cz/peklonataliri/773364-peklo-na-taliri-energeticke-napoje

      Vymazat
    5. Prof.Heřtovi z klubu skeptiků Sisysfos odpověděl podrobně na jeho článek Jim Humble, kde dokazuje, že MUDr.Heřt neříká pravdu o MMS. Čánek je už staršího data a bylo tam tolik nepřesnotí a nepravdy, že ho pan Heřt vloní zásadně upravil a ty nejhorší nesmysly z něj odstarnil. Jim Humble říká: "Když už se nějaký skeptik rozhodně někoho kritizovat, měl by si přinejmenším obstarat náležité podklady, namísto nepravd, jimž v USA říkáme prostě lži." Celou vyčerpávající odpověď Jima Humbla najdete v poslední knize z roku 2012 - "MMS/CDS - Jednoduchá a účinná léčba nemocí".
      Ota

      Vymazat
    6. K Anonymu 7.2.2013 8:19
      Nezníám všechny poradce detoxikační medicíny. Znám však práci Ing,Bláhové a má s ní velké úspěchy. Pomohla stovkám lidí z chronických a "nevyléčitelných" nemocí a ti lidé se zcela uzdravili. Reklamu ji dělat nemusím, dělají ji sami uzdravení lidé, kterým nikdo jiný nedokázal pomoci. Má dlouhodobě obsazené termíny na 6 až 9 měsíců dopředu. Naopak mnozí jsou zklamaní, když je nemůže ihned přijmout.
      Přístroje, s kterými detoxikační poradci pracují nemusí být 100% účinné na likvidaci nemocí, ale mají hodně velkou účinnost na diagnózu příčiny nemoci. Tedy identifikaci a lokalizaci parazitů. Oosbně jsem vloni v září prošel měřením a aniž bych poradci sdělil jakýkoliv zdravotní problém, identifikoval mi parazita v plicích. Říkal, že problém není zase tak velký, ale že tam je a může to způsobovat lehčí astma. Skutečně mám od dětství lehčí astma a posledních 20 let se mi vracelo v podobě chronických kašlů v podzimním a zimním období. Vždy jsem léčil bylinkami a trvalo běžně 2-3 týdny, než se chronický kašel uklidnil, zmírnil, či ustoupil, ale každý rok se vracel.
      Po diagnóze parazita v plicích jsem vloni prodělal léčbu astmatu MMS, dle protokolu Humbla ( opatrná inalace, pití kapek a masáže MMS s DMSO ). Po jednom dni léčení se kašel na 2-3 dny silně rozdráždil, ale vydržel jsem a pak kašel začal ustupovat, až zcela zmizel. Cítil jsem i pocit úůevy, vyléčení. Za deset dnů jsem se zbavil celoživotního astmatu samoléčbou, kterého mne medicína za 45 let nedokázala zbavit, ani nikdy zcela nepomohly žádné bylinky. Cena surovin na léčbu nepřesáhla 100 korun českých.
      Ota

      Vymazat
    7. Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc o MMS.
      http://www.rizikaockovani.cz/clanky/Pozor-na-doporuceni-MMS-pro-autisty-Anna-Strunecka-20/
      Kritický článek o MMS a léčbě autismu s celou řadou zcela chybných a nepřesných tvrzení.

      Paní profesorky Strunecké si vážím za její osvětu, kterou učinila skrze svou knihu "Doba Jedová" a také za její kritický postoj k očkování.

      Nevím, co ji však vedlo k napsání článku o MMS a ke kritice léčby autismu. To, že se tímto tématem zabývá mi ani tak nevadí, ale z toho, co napsala je jasné, že o léčbě MMS mnoho neví, ani o surovinách, které se k přípravě používají.

      Nemá smysl všechno komentovat. Kdo má zkušenosti, četl knihu, či to nastudoval z internetu, udělá si obrázek sám.
      Ale alespoň pár postřehů :
      1/ MMS zaměňuje nejasně za SAVO, ale to je něco jiného, i když to tam přímo neříká, ale mluví o desinfekci toalet.
      2/ Říká, že zastánci MMS tvrdí, že léčení trvá několik hodin až několik dnů. Ano u malárie je to 1-2 dny, ale např. borelióza, rakovina, AIDS a další se léčí dlouhé týdny i měsíce.
      3/ Vnáší informaci, že autismus se léčí 19 dní. Průkopnicí v léčbě autismu pomocí MMS je Kerri Rivera a ta tento údaj neuvádí. Je to léčba na několik měsíců. Záleží i na formě autismu.
      4/ Zaměňuje prášek MMS2, s kapalinou pro přípravu MMS1.
      5/ Straší věcmi, které mají na organismus minimální, zanedbatelný vliv, což pozitivní účinky MMS několikanásobně překonávají.
      6/ Neví co MMS je, protože píše, že lidi pijí chloritan sodný - NaClO2 ( což je nesmysl a nesmí se to! ) a zapíjí to jakousi kyselinou, říká v textu. Kdo to zná, ví, že se to míchá dopředu ve sklínce v "homeopatickém" množství a pije se kysličník chloričitý rozpuštěný ve vodě ( pouze 1-3 kapky na 2 dcl vody.
      7/ Obviňuje paní Riveru z nevhodné léčby, kterou děti trpí. Přitom Kerri prokazatelně vyléčila desítky dětí z autismu a děti i rodiny jsou ji za to vděčné. Dostává denně kolem stovky dopisů z celého světa s prosbami o pomoc a na jejím webu k léčbě autismu jsou potřebné návody, postupy a diskuse.
      8/ Prof. Strunecká odmítla účast na mezinárodním kongresu o MMS, kde bude přednášet i Kerri Rivera. Paní profesorka se nechce na toto téma nic dovědět, nechce využít možnosti si o problému pohovořit s člověkem nejzasvěcenějším a přitom nemá ani pořádně nastudované složení, míchání a fungování MMS, které kritizuje, jen na základě jakéhosi předsudku a neznalosti tématu, přičemž sama ke konci textu přiznává, že se možná mýlí. Potom nevím, z jakého důvodu se tím zabývá, když se zamýšlí nad problematikou, s kterou se dostatečně neseznámila?

      Kritiky si někdy cením více než chvály, ale pokud je kritika z pozice, kdy o tom člověk nic neví a ani se nechce nic dalšího a podrobnějšího dovědět, pak kritika pozbývá smyslu.
      Ota

      Vymazat
  3. Zdravim :-),no a ja bych nesoudil ani MMS,pristroje,leky ani radobyleky,ale vycinil lidem,nam vsem :-).Nakonec my to jsme,kdo leci,radi,pomaha,ale taky ublizuje,lze a skodi,je to na nas jak se chovame sami k sobe i navzajem,co trpime zlu!Jak pouzivame NASTROJE,at k praci,leceni,nebo vytvareni skod.Na nasi moralce a nasem svedomi!Kazdymu bych poradil at si vsima svyho tela a hlavne svy kyselosti,kyselej organismus je brana nemocem,parazitum,plisnim.Starejme se o to jak zijeme,co jime a pijeme,jak pestujeme nase jidlo,piti a starame se o ovzdusi,hlidejme si svy pH a dostaneme se kam je treba,nebudem potrebovat silny synteticky leky ani pristroje,postaci priroda a jeji dary,ma leky na vsechny potize.Syntetika a technika,to neprirodni,se hodi mozna jen ve vyjimecnejch pripadech,a to opravdu jen mozna:-).To jsou veci ktery ovlivnit muzeme a s jejich pomoci i nase zdravi.Kdo se jim nevenuje potrebuje pomoc lekaru,sarlatanu a proste "tech druhejch'. System nas vede ke zkaze,jak zdravotni,tak osobni,ale je jednoduchy rikat: "to ja ne,to oni,ja s tim nic nenadelam",i to je prace systemu,tohle pokrytectvi a lenost.Pritom tyhle veci muze ovlivnit kazdej sam za sebe a tim vsichni dohromady.Zamysleme se ;-),vsechno souvisi se vsim,staci jen zacit menit co je spatny a to je v nasich silach i bez car a kouzel, v realite,jen si ji musime umet priznat a nespolehat na falesny nadeje,zacit jednoduse konat :-).Hodne stesti vsem kdo se chteji zase stat lidma,a nezapomente,v jednoduchosti je ta Sila,slozitost ji pred nami jenom schovava,proto byla vynalezena.Primerena prevence neni prazdnej pojem,at jde o zdravi,nebo o vsedni zivot:-).Tak to vypada kdyz se lidi jen "vezou" a zapominaj na vlastni zodpovednost k sobe,ostatnim i svy Zemi,je treba se nad tim zamyslet a naucit se zase myslet:-).Mame to v rukach,jen chtit opravdu neco delat.....proud

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den. Ráda bych věděla, co za podvod je přístroj typu EAV . A zda my lidé známe všechny přírodní zákony.. Předem děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. neznáme ! i zákony země, vesmíru se vyvíjejí, a doplňují, zpřesňují obsah, formu i význam existence reality 3D, v níž člověk prostřednictvím těla existuje.

      Vymazat
  5. Já mám s touhle látkou zkušenosti hlavně co se týče zánětu středního ucha a nebo s běžnými nemocemi jako chřipka a podobně. Funguje to skvěle. Rozhodně volím raději mms než chemikálie v podobě antibiotik a jiných léků. Jinak doporučuji kouknou například na nezávislý český film s výpovědí lidí z české republiky, kteří se díky mms vyléčili právě z rakoviny a jiných těžkých nemocí. Najdete ho zde http://www.youtube.com/watch?v=uXRI6xHU60c&list=WL47CC2D1D1E5BDB2D

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji lidičkám kteří sem přispívají a dostáváme tak ty nejlepší informace.
    Na detox těla pomáhá i enterosgel který odvádí z těla mrtvé patogeny zažívacím traktem a nezatěžuje ledviny a játra.Vlastní zkušenost.Dobré i při zapperování.
    Více odpovědí najdete na http://www.enterosgel.eu/ je to český výrobek a na dotazy tam odpovídá i lékař.Pomáhá i s plísněmi a střevo obsazuje dobrými bakteriemi.

    OdpovědětVymazat
  7. Nevěřím MMS a to z jednoho jediného důvodu. Člověk je stvořen z přírody, a k léčbě potřebuje jenom přírodu.(Mimo chirurgické zákroky atd.)
    Tudíž mi jde absolutně proti rozumu,že budu do svého přírodního biologického těla lít nepřírodní,agresivní,naředěnou kyselinu. To je nesmysl.A pokud to někomu pomohlo tak jenom díky své víře tudíž u léčby placebem.
    A o spolku Sisyfos ne třeba se rozepisovat:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MMS není potřeba věřit. MMS je třeba vyzkoušet a hlavně pochopit jeho fungování a správné užívání. ClO2 není tělo nepřátelské a nevzniká z něho žádný škodlivý a toxický odpad, jako z léků a chemoterapie. Dokonce MMS 2 z kterého v žaludku vzniká kyselina chlorná je od přirody přítomná desítky tisíc let v lidském organismu, ale je ji tam málo na vypořádání se s civilizačními nemocemi, takže jen navyšujeme nepatrně její hladinu, protože organismus není schopen ji vytvořit dostatek na boj s nemocí.
      Nejsem odpůrce přírodní bylinné léčby, ale za posledních 20-30 let neuvěřitelně klesl v bylinách, v ovoci i zelenině obsah účinných léčivých látek, obsah vitamínů a minerálů a naopak narostl podíl těžkých kovů. Z různých stran mi přichází informace, že byliny už nemají sílu, jakou měli kdysi. To je fakt, který nemůžeme ignorovat.
      Mnohým jídlem a nápoji dostáváme do těla nesrovnatelně škodlivější látky a mnohdy se nad tím ani nepozastavujeme. Každé jídlo a každý nápoj je větší chémie, než si jsme ochotni připustit. Je to tak. V Africe byly tisíce a tísíce lidí uzdraveni díky MMS a domorodí afričané nemluví o pití chémie. Mluví o pití očištěné vody! Reagují na výsledky pití MMS a lidé vědí, že je to pro ně dobré a jdou dlouhé dny a stojí často slouhé fronty, aby se této vody mohli napít a navrátilo se jim zdraví.
      Ano i o víře a placebu se mluví, ale MMS vyléčilo i stovky a tisíce zvířat z jejich nemocí. Nevím, zda u zvířat je také možné mluvit o placeno efektu, že si vsugerovali, že je nějaký nápoj vyléčí. Zažil jsem už několik zvířat, které neměli s MMS žádný problém a v klidu ho pili a mnohdy na něj čekali, až ho opět dostanou. Intuitivně cítili, že je pro ně dobré a že jim pomáhá.
      Samozřejmě je to alternativa a je to každého volba, čím a jak se bude léčit.
      Ota

      Vymazat
    2. Tak placebo?Synovi je 38 let.Několik roků měl vodu v koleně,stálé bolesti a nemohl ani kleknout.Roky chodil po doktorech a ti si s ním nevěděli rady.Když už byl psychicky na dně,přišel za mnou,abych mu nějak pomohla.Dala jsem mu MMS2 a neřekla,co to je.Po nějaké době mi volal,co prý to bylo.Koleno nebolí,neotéká,hybnost v pořádku.Teprve pak jsem mu řekla,že je to desinfekce bazénů.Nechtěl tomu ani věřit.Riga

      Vymazat
  8. Milý "Anonymní" - "zákony Boží" jsou zákon přitažlivosti -t.j.stejné přitahuje stejné, neboli co vyšleš, to se ti vrátí, neboli -prvotní je vždy myšlenka, a ta tvoří vše, i to, kým jseš, a Bůh, Vědomí, Jednota, Vesmír, Absolutno atd atd nazvi si to jak se ti líbí nejvíc - netrestá, ale miluje, bezpodmínečně a absolutně všechno a všechny.

    OdpovědětVymazat
  9. Ta sůl by měla být zásaditá ph 8.5, všechny nemoci jsou o překyselení viz: http://www.regenerujte.cz/pages/kniha.php
    osobně jsem to vyzkoušel, funguje to 100%, ty věci, které se popisují v té knížce jsme se měli učit na základce tím bychom si ušetřili spoustu nepříjemností, teprve až pochopíte jak pracuje v těle vztah zásaditý-kyselý, tak přijdete na to , že naši medicínu, kromě chirurgie, ovládá neuvěřitelná demence. MMS používám na mytí zubů.

    OdpovědětVymazat
  10. Ano, mohu plně potvrdit, že každou nemoc si každý vypěstuje sám, ať vědomě, nebo nevědomě. I za úrazy si může každý sám. Já své klienty léčím pouze potravinami tak, že jim udělám ručně testy snášenlivosti potravin a podle nich si oni upraví sami jídelníček. A to máte vidět ty změny!Tělo se vyléčí úplně samo bez chemie, samo zregeneruje, jen člověk nesmí být líný dávat trochu pozor, co do sebe dává.MMS neodstraní skutečnou příčinu nemoci, pouze zlikviduje bakterie a organismy, pomocí kterých se tělo léčí! Zastaví ve skutečnosti léčebný proces. protože když něco bolí, tak už probíhá 2.fáze nemoci a sice léčení pomocí bakterií, plísní a mikroorganismů, které odstraňují toxiny a mrtvou tkáň, aby mohla narůst nová, zdravá.Při tom tkáň zduří a může být i vyšší teplota. Lidé tento proces zastavují a brzdí tak dlouho, až tělo umře. Všechno je to naopak! A strašně těžko se to lidem vysvětluje, když jim farmacie vnutila viry, které neexistují, a naprosto zvrácený model nemocí a jejich skutečných příčin. Je jen jedna jediná příčina všech nemocí, a sice porušení nejvyššího zákona lásky, a k tomuto porušení samožřejmě také patří macešské zacházení se schránkou ducha - s fyzickým tělem. A laskavý Vesmír Vás na tuto chybu upozorní nemocí.... Vše je dobré. A.Poláčková, Praha, Frýdek-Místek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla by velká škoda, kdyby se zkušenosti a schopnosti různých léčitelů, esoteriků, prostě duchovních lidiček, zvrátily tady na Orgo-blogu na pouhou chorobnou ctižádost a pochybnou soutěž o to, kdo má větší pravdu, a kdo má lepší, účinnější metody, síly apod. Je to nedůstojné a hloupé !

      Vymazat
  11. Tak taky přispěji svou trochou do mlýna: 1. K příspěvku: "Nevěřím MMS a to z jednoho jediného důvodu. Člověk je stvořen z přírody, a k léčbě potřebuje jenom přírodu." Podle mě voda je jen chemikálie H2O. A taky ji lejeme do těla - musíme! Někde jsem dokonce četl o lidech, co pijí destilku a prý jim prospívá... Sůl NaCl, také jen chemikálie, O2 ryzí chemikálie, bez níž do několika minut umřeme...Takže Vaše tvrzení není úplně pravdivé. 2. MMS je také jen chemikálie NaClO2, která se po aktivaci kyselinou citronovou začne rozkládat na oxidant CLO2 a sodík a další dle všeho naprosto neškodné základní prvky či jednoduché chemikálie. Více najdete na netu od objevitele Humbla. CLo2 je ze všech mě známých oxidantů patrně nejméně agresivní vůči našemu tělu. Dle všeho O2 je již silnější a agresivnější oxidant, ale dýchat jej musíme. Pak je O3 čili ozón. Pak je Peroxid vodíku H2O2... Netvrďte mi že jste si v životě nenalil/a na ránu kyslíčník...3. K Sysifos a dalším... No doufejme, že vždy pravdivě a čestně hájí jen zájmy ryzí vědy a ne nějaké osobní zájmy či zájmy např. BIG PHARMA. Ale já jsem radši ostražitý. Nedávno jsem si přečetl zajímavou knihu Léčba rakoviny, která fungovala od novináře jménem Barry Lynes o objeviteli Dr. Royalu Raymondu Rife a jeho objevu léčby rakoviny elektromedicínsky. Dle nknihy vše vědecky podloženo a zdokumentováno a po několik let užíváno těmi nejlepšími lékaři té doby. A přesto potlačeno AMA!!! vedené samotnými lékaři... (takže hrubě pošlapali samu Hypokratovu přísahu v zájmu byznysu a svého EGA!). Hypokratés sám tvrdil, že pravdu má, kdo vyléčí. Když tedy na netu vidím videa s různými lidmi, co tam prohlašují, že se vyléčili pomocí MMS a to z toho či onoho neduhu, říkám si, že je něco divného a prohnilého ve státě Dánském... Pak mi všelijak otitulované kapacity, co tvrdí, že jde o podvody, spontánní remise (v procentuálně nemožném množství), placebo efekty a pod., jsou náramně podezřelé!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://civ.novestranky.cz/Klub-Sisyfos-a-snahy-o-omezovani-akademicke-svobody

      Vymazat
    2. http://www.institut-celostni-mediciny.elanatura.cz/eav.html

      Vymazat
  12. http://www.youtube.com/watch?v=AzB3OmD7hrI&list=UUcxTgG0jckRQ2XR1sE8kA4g&index=28

    OdpovědětVymazat
  13. Kdo by mel zajem na prodej, merici pristroj EAV od firmy Energy. http://ostatni.bazos.cz/inzerat/21332447/Supertronic-EAV-pristroj-od-firmy-Energy.php

    OdpovědětVymazat
  14. Ja na MMS nedam dopustit. Beru ho od leta. Mesic tri kapky denni davka a mesic pauza. Srovnala se mi stitna zlaza, shodila jsem poporodnich 15 kg (rodila jsem tedy pred 4 lety), nemam uz zaludecni bolesti, jatra maji konecne normalni hodnoty a navic se mi naprosto skvele srovnala psychika (deprese a vycerpani a caste ubytky energie z nicehoz nic :-) ) a to jsem to zacala brat jen tak pro form ze to vyzkousim protoze jsem proste zvedava a v poslednic 20 letech jsem do pusy nevzala nic krom prirodnich pripravku. Taky jsem mela nejdrive pocit ze je to husta chemie. Nicmene jsem starej dloubal a tak jsem cetla a srovnavala a dokoce jsem si i dala kafe s blaznivym potravinarskym chemikem (s chemikem uz na kafe nejdu :-) ) a dospela jsem k nazoru za kdyz muzu brat vitamin D v tabletach ( kterej si telo kvuli malo slunecnimu svitu nedokaze vyrobit v dostaecnem mnozstvi) tak muzu brat i v lehkych davkach to cemu se rika MMS - kdyz ho telo nevyrobi tolik abych byla uplne OK.
    Ja osobne pristroje v lasce nemam. Nicmene mam zkusenost ze pokud chce nekdo pristrojm pomahat tak pomaha a pokud NEVI tak rozhodne "pacient" jestli mu bude pomozeno nebo ne.
    Hezky den vsem
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. milá jani čteš mi myšlenky já jsem na tom úplně stejně taky se ve všem štourám a můžu jenom potvrdit to co jsi napsala /kromě toho chemika/...je na 100% pravdivé ... jsem na 2kapkách druhý měsíc! /protože to flákám/ pracuji dlouho do noci a i přesto cítím se o mnoho lépe ,přestaly mě bolet zuby, zmizela plísen nohou po koupelích,už nekýchám 30x po probuzení jak osel!!!mám volný nos.. neslzí mi oči ....mám vevnitř pocit "čistý" lehce se mi dýchá a myslím že porazím i to astma co jsem si z té alergie po 20 letech vybudovala.A začíná mě zase všechno bavit ,mám energii celý den a i když chodím spát až kolem půlnoci ráno vstávám v sedm!! Držím palce všem lidem co se chtějí sami uzdravit přeji hezký den Jana

      Vymazat
  15. Dobrý den.
    Ráda bych něco dodala k článku .............Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc o MMS.
    Děkuji za odkaz na video o energetických nápojích. Vyslechla jsem ho asi do půlky a stačilo. Kdysi jsem měla článek paní doktorky na stránkách, ale když jsem dostala od klientky emailem odkaz na její vyjádření o MMS, paní doktoruku jsem vymazala. Díky videu o nápojích bych ráda paní doktorce doporučila především změnu životního stylu, změnu životosprávy, více pohybu a větší starost o své vlastní zdraví. Myslím, že právě ona by MMS měla také používat. Měla jsem původně o ní zcela jiné představy a jsem moc ráda, že mé děti mě poslechly a energetické nápoje v plechovkách vůbec nepijí.
    Přeji všem hodně štěstí, Iv

    OdpovědětVymazat
  16. Tělo je vždy zdravé, když je dobrý stav duše, příčina nemoci je vždy ve stavu duše, nemoc vždy upozorňuje na to, že člověk sešel ze své cesty, že něco nedělá správně (postoje ke světu, neodpuštění, nepřijetí nějaké situace, nepochopení, málo lásky .......) Nemoc odejde sama, když se změní stav duše - změň sebe, změníš celý svět

    OdpovědětVymazat
  17. Měl jsem kdysi MMS ze zahraničí a na něco to fungovalo, na něco asi ne. Přemýšlím, že ho zase pořídím jen tak, aby bylo v lékárničce pro případ nějaké infekce. Na mne infekce nesedají většinou ani když projdou celou rodinou a to jsme pořád spolu, nevyhýbám se jim, když kašlou. Ale mám dotaz - kde se dá sehnat spolehlivé MMS, tj. jde mi o to, aby nebylo kontaminované něčím dalším, ale čisté. Kde ho nejlépe sehnat u nás? Díky předem za radu.
    Ještě se chci vyjádřit k tomu příspěvku předchozímu, že příčina nemoci je vždy ve stavu duše. Není. Superčistější duše když se omylem napije rtuti v množství, které nezabije, onemocní. A stejně je to s dalšími chemikáliemi. Čištění duší je v tomto případě bohužel na nic. S parazity to bude podobné. Ani sebelepší imunita (a já mám dost nadprůměrnou) nestačí na všechno.

    OdpovědětVymazat
  18. Měl jsem kdysi MMS ze zahraničí a na něco to fungovalo, na něco asi ne. Přemýšlím, že ho zase pořídím jen tak, aby bylo v lékárničce pro případ nějaké infekce. Na mne infekce nesedají většinou ani když projdou celou rodinou a to jsme pořád spolu, nevyhýbám se jim, když kašlou. Ale mám dotaz - kde se dá sehnat spolehlivé MMS, tj. jde mi o to, aby nebylo kontaminované něčím dalším, ale čisté. Kde ho nejlépe sehnat u nás? Díky předem za radu.
    Ještě se chci vyjádřit k tomu příspěvku předchozímu, že příčina nemoci je vždy ve stavu duše. Není. Superčistější duše když se omylem napije rtuti v množství, které nezabije, onemocní. A stejně je to s dalšími chemikáliemi. Čištění duší je v tomto případě bohužel na nic. S parazity to bude podobné. Ani sebelepší imunita (a já mám dost nadprůměrnou) nestačí na všechno.

    OdpovědětVymazat
  19. 3storms avoided to village drnovice,because forest is smaller.

    OdpovědětVymazat
  20. Naléhavě potřebujete peníze? Můžeme vám pomoci!
    Jste v současné situaci v potížích nebo vás hrozí v potížích?
    Tímto způsobem vám dáváme možnost vyvíjet nový vývoj.
    Jako bohatá osoba cítím povinnost pomáhat lidem, kteří se snaží, aby jim poskytli šanci. Každý si zaslouží druhou šanci a od té doby, co vláda selže, bude muset pocházet od ostatních.
    Žádná částka není pro nás příliš šílená a splatnost, kterou určíme vzájemnou dohodou.
    Žádné překvapení, žádné další náklady, ale jen dohodnuté částky a nic jiného.
    Už nečekejte a komentujte tento příspěvek. Uveďte částku, kterou chcete požádat, a my vás budeme kontaktovat se všemi možnostmi. kontaktujte nás dnes na pastorosasben@outlook.com

    Naléhavě potřebujete peníze? Můžeme vám pomoci!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.