11. února 2013

Muži v černém: video o UFO v Rusku s českými titulky

Díky Zbyňkovi ze zdravaplaneta za otitulkování ruského dokumentu Muži v černém!
Souvislosti v předchozích článcích Orgonetu:
http://orgo-net.blogspot.com/2012/12/medvedev-priznal-navstevy-vesmiranu.html
http://orgo-net.blogspot.com/2013/01/rusko-vyzyva-usa-reknete-svetu-o.html
http://orgo-net.blogspot.com/2013/01/muzi-v-cernem-o-ufo-v-rusku.html

Čtenář, který mě upozornil na odkaz, připojil i výstižný článek, díky!

Ahoj, třikrát sláva, zdravaplaneta přeložil do češtiny ruský dokument "Muži v černém", na který se odkazoval ruský premiér Medvěděv. Včera (9. 2. 2013 ) ho uploadnul na jeho kanál Youtube -http://www.youtube.com/watch?v=f4JAZuzLgus


Citace z webu exopolitika pro uvedení kontextu:
""Po dokončení rozhovoru s pěti televizními reportéry premiér Medveděv i nadále reagoval na reportéry a učinil několik připomínek mimo vysílání, aniž by si uvědomil, že mikrofon byl ještě zapnut. Jeho poznámky mimo vysílání byly více otevřené ohledně jeho skutečných pocitů stran nedávného politického vývoje v Rusku, kde úřady vládly občanským svobodám. Jeden reportér se ho pak zeptal, zda ,,prezident řešil tajné spisy o mimozemšťanech, když dostal kufřík potřebný k aktivaci ruského jaderného arzenálu?,“ a Medveděv odpověděl:

„Spolu s kufříkem s jadernými kódy je prezidentu této země poskytnut jakýsi zvláštní přísně tajný spis. Tato složka v plném rozsahu obsahuje informace o mimozemšťanech, kteří navštívili naši planetu…Spolu s tím obdržíte i zprávu o absolutně tajné zvláštní službě, která vykonává kontrolu nad mimozemšťany na teritoriu naší země…Podrobnější informace o tomto tématu můžete získat z dobře známého filmu Men In Black… Neřeknu vám kolik z nich je mezi námi, protože by to mohlo vyvolat paniku.“

Medveděv byl přeložen reportérem z Reuteru takto: “Podrobnější informace na toto téma můžete získat z dobře známého filmu Men In Black”. Překlad Reuteru byl použit mnoha dalšími médii při tvrzení, že Medveděv žertoval a že z jeho poznámek je třeba oddělit zrno od plev. Například jeden reportér řekl:

… předtím než ruští mimozemští konspirativní teoretici mohou říci „řekl jste to tak“, ruský premiér rychle uvedl, že jeho komentář byl vtip. “Podrobnější informace na toto téma získáte z dobře známého filmu ‘Men In Black,’” řekl.

Jiný reportér opatřil svůj článek titulky: “Ruský premiér Dmitrij Medveděv udělal vtípek o mimozemšťanech a konspirátoři okamžitě ztatili svou mysl.“

Avšak přesnější překlad toho, co Medveděv vlastně řekl o jevu Men in Black je: “Podrobnější informace můžete získat, když se podíváte na dokumentární film stejného názvu.“ Takže Medveděv se odvolával na ruský “dokumentární film” nazvaný Men in Black, nikoli na hollywoodský trhák stejného názvu. Protože tento ruský dokument je teprve z nedávné doby a mimo Rusko nebyl dobře znám, většina západních médií přijala překlad reportéra z Reuteru. Tento dokument byl přeložen do angličtiny a uvolněn na Youtube 18. prosince 2012.

Je pravda, že zatímco Medveděv poskytoval podrobnou odpověď na reportérčinu otázku o mimozemském životě, široce se usmívala a ostatní reportéři se mohli smát v pozadí také. Přesto Medveděv vypadal velmi vážně po celou dobu své obsáhlé odpovědi a nezdálo se, že by žertoval. Takže odvolával se Medveděv na hollywoodskou komedii Men in Black, odhalil oprávněnou informaci reportérce za použití suchého humoru? Nebo namísto toho Medveděv poskytl upřímné přiznání o ruském prezidentu, kterému jsou dány tajné informační spisy o tajné agentuře vytvořené kvůli monitorování mimozemšťanů, kteří žijí mezi námi, nebo se odvolával na nedávný ruský dokument, aby se jím reportéři zabývali?

V ruském dokumentu Men In Black, se debatuje o jistém počtu významných případů UFO v Rusku a v USA. Hovoří se tam o roswellském zřícení UFO, spolu s dalším množstvím případů únosů mimozemšťany a o UFO, které vyřadilo na různých střediscích jaderné zbraně. Dokument zkoumá svědectví o tom, že na Zemi byly zbudovány mimozemské základny a že některé jsou v zakázaných amerických vojenských oblastech za plného vědomí Pentagonu. Dokument dokonce pokračuje v seriózní diskuzi o Eisenhowerově údajné schůzce s mimozemšťany, kde se dosáhlo jistých dohod s některými z návštěvníků, kterým bylo dáno povolení těžit některé pozemní zdroje výměnou za pokročilou technologii. Kdyby Medveděv chtěl, aby ruská reportérka zkoumala některé z těchto informací, které odhalil, pak dává smysl to, že se ve skutečnosti odvolával na ruský dokument MIB.

To vede k neuvěřitelnému závěru. Kdyby se Medveděv ve skutečnosti odvolával na ruský dokument MIB, pak bezvýhradně podporoval informaci, že mimozemšťané zbudovali základny na vzdálených střediscích armády USA s vědomím Pentagonu. Dokonce, co je ještě více překvapující, že Medveděv schvaloval tvrzení, že prezident Eisenhower se ve skutečnosti setkal s mimozemšťany a že se dosáhlo dohod o vyspělé technologii za obchod s planetárními zdroji. První zprávy v médiích o Medveděvových poznámkách do „vypnutého mikrofonu“ jednoduše neznaly ruský dokument s názvem Men In Black, a došlo se ke špatnému závěru, že se odkazoval na komedii. Přeložený text jeho komentáře se nyní jeví jasněji, Medveděv se odvolával na ruský dokument odhalující jev Men in Black a upřímně radil ruské reportérce, aby vyšetřovala některá z tvrzení, které učinil, aby se dozvěděla o celosvětovém zakrývání mimozemšťanů mezi námi.""

P. S. Orgonet: Obávám se, že toto odhalení se netýká odhalení doprotivých mimozemšťanů, které slibuje Galaktická federace (Plejáďané, Arkturiáni). Web Golden Age of Gaia, dříve 2012 Scenario, spolupracující s dobrotivými mimozemšťany, Medveděva záměrně ignoruje a zakrývá i existenci těch nedobrých, o kterých převážně hovoří dokument. 

13 komentářů:

  1. když jsem juknul na titul,vzpomněl jsem si na Jiřího Sováka,jak při jedne divadelní diskuzi o Bertoldu Brechtovi se zvedl ze židle se slovy...Já už to mám jasný,Brecht sere na mě,já seru na Brechta...a odešel...

    OdpovědětVymazat
  2. Tak proto Georgtownské desky, proto depopulace lidí - protože elity prodaly mimozemšťanům planetární zdroje, které patří nám pozemšťanům. A ti chamtiví globalističtí hajzlové nám budou věšet bulíky na nos, že máme ropný zlom, industriální zlom, a já nevím jaké ještě všechny zlomy, kvůli spotřebě 6,5 miliard lidí a dalšímu nárůstu populace! A ET´s nám zatím v tichosti vytěží zdroje na Zemi ! Vždyť prý kradou i naši sladkou vodu z jezer, přehrad, řek a dokonce i tu upravenou z vodojemů ! Ne náhodou ukazuje sci-fi seriál "V", jak mimozemské lodě kradou naši vodu pomocí mohutných potrubí z jezera ! Ať si je ty kolaborantské nenažrané haj.ly ET´s odvezou do pekel, a nechají navěky tam !

    OdpovědětVymazat
  3. Ted mi teprve vše dává smysl,byl vtom infu chaos.Díky orgonete,ještě se uslyšíme,až nadejde čas.V+V

    OdpovědětVymazat
  4. Já nevím, nemyslím si,že nás někdo vytěžuje. Vždyť ve vesmíru je tolik neobydlených planet,kde by mohli těžit do puknutí.Tak proč zrovna u nás? A jiné civilizace by to zarazili bez toho aniž by jsme o tom věděli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to právě nevíme, proč ET´s potřebují zrovna naše pozemské zdroje. Pátrejme dál, třeba se dovíme víc.

      Vymazat
  5. Tak jsem se dodíval.Vtom filmu je přece jen zlomek toho co víme a co titíme,nebo ne?V+V

    OdpovědětVymazat
  6. Vždyť Alex Collier jasně řekl, že naše Země, a ještě jedna planeta mimo Sluneční soustavu, jsou předmětem invaze či okupace jistých nepřátelských vesmírných entit (tz."vodíkových" proti nám "kyslíkovým"). A nevyloučil, že to co ukazují sci-fi filmy jako např. District 9, Battleship,Skyline nebo Battle Los Angeles apod., může být do několika málo příštích let skutečná realita. Vše prý záleží (zda se to stane) na stavu vědomí a síle lidstva !

    OdpovědětVymazat
  7. A zase jen negativita. Právě toto v člověku vyvolává pocity marnosti, bezmocnosti. I kdyby to byla pravda, tak co chcete proti tomu dělat? Vždyť většinu lidstva tvoří nevědomí pitomci, kteří vám stejně nikdy neuvěří, i kdybyste snesli miliony důkazů. A proč to všechno právě teď, proč ne před např. 800 lety? Co Bůh, je to jeho vůle? Existuje vůbec nějaký Bůh či tvůrce vesmíru? Co mělo ve skutečnosti znamenat datum 21.12.2012? Takový humbuk, nic se nestalo a teď jakoby ani nic takového nebylo a jede se dál, ačkoliv život alespoň ve zdejší kotlině je doslova k nesnesení. Na co čekáme? Na smrt? To by mi vůbec nevadilo, ale ta nejistota, kdy, jak odkud? Jak to vidím kolem sebe, věci se neuvěřitelně zhoršily právě po proklamovaném vzestupu lidstva do 5D, který se nekonal a ani jakýkoliv náznak změn k lepšímu. Stal se pravý opak, jakoby pekelné mocnosti dostaly ještě větší možnosti ke svým rejdům a ničitelské činnosti. Sophie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správně jste to zanalyzovala ! Tzv.pekelné mocnosti dostaly zelenou pro své rejdy na Zemi, aby se naplnila proroctví, a duální systém ve 3D mohl být konečně ukončen a odstraněn. Bez tohoto vrcholného představení Zla to prostě není možné. Proto, kdo to ví a chápe, bude trpělivě snášet toto poslední tažení Zla světem, protože na jeho konci vznikne nový začátek Zlatého věku pro tolik zkoušené lidstvo. Není přitom ovšem vyloučeno, že budeme muset se Zlem svést bitvu nejenom o naše těla, o náš život, ale především o naše duše !
      Jak se říká : štěstí přeje připraveným !

      Vymazat
    2. Jen doplnění.
      Zlatý věk na této planetě už dávno mohl dnes být, pokud by se podařilo Hitlerovi během druhé světové války dobít všechny státy, které si určil, nastolit třetí říši a vyvraždit lidi, které chtěl. Nastalo by v té době chvilkové období největšího temna (ještě nás to čeká), které by ospravedlnilo pomocný zásah Galaktické federace světla.

      Dle mých zdrojů byla druhá světová světová válka předčasně ukončena samotnými temnými silami!! (sami si ji začaly), které si uvědomily, že už by si neměly "s kým hrát". Zmizeli by jim totiž otroci (my obyčejní lidé) a oni samotní by byli "vymazáni" z tohoto vesmíru. Proto tady musíme ještě dnes snášet temnotu a negativitu.

      Vymazat
    3. Máš k tomu ještě nějaké info?

      Vymazat
  8. a to přijde jenom mi divné, že je to ruský dokument a velkou část tam zabírají americké záběry a "důkazy"

    OdpovědětVymazat
  9. http://uloz.to/xEcQbaD/constantine-dvdrip-cz-dd-5-1-petr3007-avi
    ..... já vím, že to je pod nálepkou horor ..... obrazně hezky znázorněno dobro a zlo a je to aplikovatelné i na ty mimozemšťany ( sice mezi řádky,ale přece). Nakonec i zodpovězena otázka proč to Bůh dopouští. Navíc je mnoho zapsáno v Bibli. Ať už ji při vesmírných válkách vyhrál kdokoli,jeho váda končí a Zemi znovu dostanou LIDÉ, jelikož ji mají od Stvořitele. Jen si na to mají vzpomenout. O tom je to celé 5D. Žádný boj není třeba. David

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.