15. února 2013

Nad Uralem byl sestřelen neidentifikovaný objekt

Média se předhánějí ve zprávách o dnešním roji meteoritů, který způsobil škody v Čeljabinsku na Urale. Viz např.
http://www.lidovky.cz/rusko-nad-uralem-zasahl-meteoricky-roj-udalost-vyvolala-paniku-pwg-/zpravy-svet.aspx?c=A130215_073850_ln_zahranici_vsv
"MOSKVA: Na řídce osídlené oblasti ruského Uralu v pátek ráno dopadl roj meteoritů. Následná tlaková vlna zranila víc než tisíc lidí, z toho přes 200 dětí. Většině z nich ublížily střepy z oken, jež rozbila tlaková vlna. Průzkumné týmy začaly vyhledávat úlomky meteoritů, nalezen byl už zřejmě hlavní kráter široký osm metrů."
Sorcha Faal má jiné informace: 
Jednotky vzdušné a vesmírné obrany Ruska oznámily Kremlu, že nad Uralem dnes sestřelily neidentifikovaný objekt. 


Rusko ve stavu vysoké pohotovosti po sestřelení neidentifikovaného objektu, při incidentu zraněny stovky lidí
Sorcha Faal 15. února 2013
Originál: http://www.whatdoesitmean.com/index1658.htm
Překlad: Orgonet


Pochmurná zpráva připravená ruským Velitelstvím vesmírných sil (VKS http://structure.mil.ru/structure/forces/cosmic.htm ) cirkulující dnes v Kremlu praví, že jedna z jeho jednotek vzdušné obrany operující ve stavu „vysoké pohotovosti“, umístěná osadě Uržunka blízko Čeljabinsku, vypálila střelu a zničila http://rt.com/news/meteorite-crash-urals-chelyabinsk-283/ „neidentifikovaný kosmický objekt“ ve výši 20 km, ten vybuchl a způsobil rozsáhlé a masívní škody a zranil přes 500 lidí.



Čeljabinsk, jedno z nejdůležitějších průmyslových center ve státě, je hlavním městem a správním střediskem Čeljabinské oblasti Ruska, a leží na severozápadě oblasti, 210 km jižně od Jekatěrinburgu, na východě pohoří Ural, na řece Miass, na hranici Evropy a Asie, a má 1,3 miliónu obyvatel.

Jak praví zpráva VKS, tato letecká obranná jednotka při útoku na UFO použila systém S-400 „Triumph“, který prezident Putin nařídil rozmístit na hranicích Ruska na podzim minulého roku http://rt.com/politics/russia-air-defense-modernization-483/

Systém S-400 Triupmh http://en.wikipedia.org/wiki/S-400_(SAM) je protiletecká zbraňo nové generace, schopná odpálit tři různé typy raket. Systém byl zkonstruován k zachycování ničení rušících letadel, radarových letadel, výzvědných letadel, strategických nosičů, raketových střel a balistických raket středního doletu.

Ruští vojenští analytikové oznamují, že Triumph je schopen vysledovat současně více než 100 cílů v dosahu více než 600 km a zničit až 12 cílů v různých vzdálenostech.

Stav zvýšené pohotovosti letecké obranné jednoty, která vypálila na UFO, byl, jak praví tato zpráva, vyhlášen z důvodu projevu premiéra Medveděva na ekonomickém fóru konaném v sousedním krasnojarském kraji http://english.ruvr.ru/2013_02_15/Russia-s-economic-prosperity-impossible-without-democracy-Medvedev/ , jak se v podobných situacích vždy dělá pro ochranu ruských politických a vojenských vůdců.

Policie v čeljabinské oblasti, jak praví zprávy RT http://rt.com/news/meteorite-crash-urals-chelyabinsk-283/ , dostala po tomto sestřelení UFO rozkaz k vysoké pohotovosti a zahájila „Operaci Pevnost“ , aby ochránila životně důležité infrastruktury, a obyvatelům bylo úřady naléhavě doporučeno, aby vzali děti ze škol a zůstali pokud možno doma.

Podle zprávy se v čeljabinské oblasti se nyní hemží přes 20 000 příslušníků ruských vojenských sil http://rt.com/news/meteorite-crash-urals-chelyabinsk-283/ , a krajské ministerstvo pro mimořádné události údajně vyhlásilo, že jev byl sprchou meteoritů http://rt.com/news/meteorite-crash-urals-chelyabinsk-283/ .

Místní obyvatelé však spekulují http://rt.com/news/meteorite-crash-urals-chelyabinsk-283/ , že šlo o pád vojenského letadla nebo výbuch rakety, a obyvatelé města Emanžilinsk asi 50 km od Čeljabinsku viděli letící objekt, který náhle vzplanul, rozpadl se a spadl na zem, a nad městem pak visel černý oblak. Svědkové z Čeljabinska nyní uvádějí, že vzduch ve městě „páchne po střelném prachu“.

Nejzlověstnější v této zprávě VKS je tvrzení, že „neidentifikovaný kosmický objekt“, který byl sestřelen a zničen nad Čeljabinskem, „zrychlil“ do naší zemské atmosféry z dráhy „přesně podobné“ dráze asteroidu 2012 DA14 http://www.aljazeera.com/indepth/opinion/2013/02/201321212834710672.html , který se má dnes přiblížit nejblíže k naší planetě a ta uvidí tento 130 000tunový kosmický balvan ze vzdálenosti 27 700 km – což je zhruba třetina vzdálenosti Země – Měsíc.

I když tato zpráva VKS neříká výslovně, že tento „neidentifikovaný kosmický objekt“ byl inteligentně ovládán, ruští analytikové vesmírných zbraní přesto uvedli, že jeho trajektorie se vyžaduje „extrémní analýzu“, aby bylo možno plně vysvětlit jeho „bezprecedentní chování a účinky“, včetně rozsáhlé škody, kterou těleso způsobilo, jak se můžeme dočíst zde: http://en.ria.ru/science/20130215/179484907.html

„Budovy v celé čeljabinské oblasti byly poškozeny tlakovými vlnami a sonickými výbuchy … v továrně na zinek v Čeljabinsku po nárazu tlakové vlny částečně spadla střecha a zeď...“


„Střecha nespadla, ale poškození je významné. Okna jsou rozbitá, některá vyražena i s rámem, řekla mluvčí univerzity agentuře RIA Novosti. Spadly i některé stropní obklady, dodala. Okna byla rozbita aspoň v tuctu škol a třech nemocnicích, jak oznámilo Ministerstvo pro mimořádné záležitost. Střecha čeljabinského zimního stadionu byla rovněž poškozena.


„Elektrárna v Jižnouralském okrese má rozbito 10% oken, ale bez vlivu na její funkčnost“, oznámil ruský dodavatel energie Inter RAO.

Jak jsme dříve oznámili v našem článku „Rusko přikazuje Obamovi: Řekněte světu o mimozemšťanech, jinak to učiníme myhttp://www.whatdoesitmean.com/index1649.htm (pozn. Orgonet: Překlad článku http://orgo-net.blogspot.cz/2013/01/rusko-vyzyva-usa-reknete-svetu-o.html), podobných incidentů lze očekávat více.

February 15, 2012 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.





44 komentářů:

  1. Nějak moc náhod najednou. Rezignace papeže,
    spadnutí "meteoritu".., něco se děje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano děje, když kobyla dodělává, tak nejvíce kope. Tím mám na mysli hroucení systému kterým je lidstvo ovládané. Více v článku s názvem: "Energie Tvého domova - Poselství Kryona" uvedeného zde: http://www.inner-light.ning.com/profiles/blogs/energie-tv-ho-domova-poselstv-kryona

      Vymazat
    2. Deje sa toho stále veľa. Už tisícročia.

      Vymazat
  2. Tak mě přijde celkem logické, že jde o UFO. Původně jsem měl zato, že o tom vlády vědí, a že jen čekají na průlet, aby mohli demonstrovat nejnovější obranný systém a zmírnit tak škody. Je logické, že meteorit exploduje při průletu atmosférou a vzhledem k tomu, že jeho rychlost je vždy značná, tak zvuková vlna a její ničivost odpovídá škodám, navíc, nikdo neví z čeho meteorit byl složen a tak se za jeho ostatky pohrne armáda jako vosy na sladké, protože co kdyby tam byl nějaký neznámý chemický prvek či pevnější kov apod...Nevím, proč z toho hned děláte UFO ala mimozemšťané. Neříkám, že tu nejsou, o tom žádná...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. UFO je anglicky Unidentified Flying Object, čili neidentifikovaný letící objekt. To znamená, že se neví, co to je. Může to být pozemská zbraň, letadlo, mimozemské hmotné těleso nebo i mimozemská loď vesmířanů. Nedošlo mi hned, že Češi to budou brát pouze jako talíř s mimozemšťany. Tak pro jistotu přepisuju UFO na neidentifikovaný objekt.

      Vymazat
    2. orgonet.. presne..

      aj lopta vykopnuta a letiaca je pokial sa neidentifikuje UFO :)

      Vymazat
    3. No, velký zájem armády je zvláštní, v případě dopadu meteoritu bych spíše čekal zájem vědců - geologů, astronomů,... Libor

      Vymazat
  3. (Asteroid) ... který se má dnes přiblížit nejblíže k naší planetě ... ze vzdálenosti 27 700 km – což je zhruba třetina vzdálenosti Země – Měsíc.


    Tretina? 27700 * 3 = 83100. Mesiac je v priemere vzdialený 384400 km. 384400 / 27700 = 13,88. Takže to nie je 1/3, ale skôr 1/14.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak první co mě napadlo, kdy vlastně to má prolétat to těleso okolo nás. Pak , že to mohlo být něco z technologie pozemské, ať už cizí,nebo ruské a nedopadlo dobře ani jedno. No a nakonec , že to bylo něco mimozemského. Ale na to, že by se mělo jednat jen o pár prolétajících "šutříků" jsou tam teda dost velké manévry a vzrušení.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Osobně si myslím, že tady hodně lidí chce věřit něčemu fantastickému . . . Spadl prachsprostý meteorit, to je vše! Není první, ani poslední.

      Vymazat
  5. Třeba to byla velká náhoda, že trajektorie vesmírného tělesa byla taková, jaká byla. Mne však současně zaujalo, co je v článku výše uvedeno:
    Čeljabinsk, jedno z nejdůležitějších průmyslových center ve státě, je hlavním městem a správním střediskem Čeljabinské oblasti Ruska, a leží na severozápadě oblasti, 210 km jižně od Jekatěrinburgu, na východě pohoří Ural, na řece Miass, na hranici Evropy a Asie, a má 1,3 miliónu obyvatel. Je to podivné, nemyslíte?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co na tom vidíš podivného? Jsou to základní informace pro Američany, co nemají potuchy, kde to je a co to je.

      Vymazat
    2. jemu/jí se asi zdály divné ty světové strany :)

      Vymazat
  6. Nejsem žádný mudrc, ale pokud se toho kolem roku 2012 vyrojilo tolik, že mnoho lidí věřilo v transformaci,tak myslím, že opravdu probíhá. Nějak se toho v posledních dnech děje podezřele moc, abdikace papeže, teď meteority, tak mi to nějak zavání opravdu tou apokalypsou, což v překladu značí odhalení. Jedeme z kopce vážení, tak si držme klobouky. Hlavně používejme selský rozum, pokud ho ještě někdo vlastní a zůstaňme lidmi se srdcem na pravém místě za každých okolností. Dokonce jsem někdě četla, že jsme národ vyvolený, tak se tak chovejme, ať neuděláme ostudu. Myslím, že naše srdce jsou otevřená, nevypadáme tak, ale pokud se někdo ocitne v nesnázích, je neuvěřitlné, jak dokážeme pomoci. Myslím, že se nemáme za co stydět, jen těch sportovců, kteří dělají čest našemu národu, těch vědců, na to kolik nás je, velice příznivé. Který národ to dokázal? Zamysleli jste se někdy nad tím? Za 1. republiky jsme byli na druhém místě ve světě. To je málo? Jsme užasní, jen si musíme více věřit, že to dokážeme znovu. A jak řekla kněžna Libuše, vidím město veliké, které hvězd se bude dotýkat. Máme dobrá srdce, tak toho využijme. Všem hezké dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Excelentně napsáno, dík za tak hezký příspěvek.

      Vymazat
    2. krásná a pozitivní řeč

      Vymazat
    3. Krásný příspěvek a děkuji za něj. Jsem laik v bádání, ale selský rozum mně říká: meteorit.......hhh, viděl jsem jich za život dost, ale takhle neletěl žádný............ :-)
      a Libuše má pravdu......... :-)

      Vymazat
    4. Řeč krásná, ač trochu naivní:-) Meteoritů jsem viděl taky dost a takhle letěl právě každý.

      Vymazat
  7. Můžu se zeptat, co je logického na tom, že detroit nebo asteroid exploduje? Na to je nějaké pravidlo? Díky za případné vysvětlení.

    OdpovědětVymazat
  8. Copak by bylo možné bojovat s mimozemskou civilizací? Ano, je to nový pseudoterorismus. Díky rádoby nebezpečným mimozemšťanům pak spustí cokoliv. Stejné záměry mají i USA. Pravděpodobně dávno si vzájemně potvrdili strategii i udržení vlivu a moci. Dělají kolem toho taškařici a pak se jakoby smilují na lidem a řeknou pravdu o momozemšťanech. Směšné... Jestli roj byl, tak toho jen využili, pokud ne, tak to narafičili, spíše to první. Ať tak či tak, problém mají v tom, že se jim to vymkne, otázka zní za jak dlouho...

    OdpovědětVymazat
  9. Včera u nás videli piloti létat divné předmety na nebi a dnes v Rusku tato událost? Není to nejak divné? Že by náhoda? ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je jasné, že byli určitě v pohotovosti drony a vzdušné síly. Když se čeká taková velká událost.

      Vymazat
  10. Právě naopak. Amíci vědí, kde jsou důležité centra v Rusku. Mají satelity a v samotném Rusku hromadů práskačů, kteří za peníze udělají cokoli. Většinou si říkají " Liberálové ".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsou všude mezi námi, nenápadně koukají a své pikle kují ... jako zrádná duše, co prahne po svých hmotných zámkách, statkách ... co dodat ... všechno to je vidět, jen si to umět připustit. Ale člověk v sobě co zhlíží se, nemůže posoudit skutečnost reálně, pouze složit si ji ze střípků. Služit si to, co se mu hodí. Mějme pevnou víru v to, že pokud si zachováme zdravé srdce a rozum, dokážeme pomoci sobě a tím i druhým. Zorgan

      Vymazat
  11. A hele, my sme nevěděli že jseš Američan! No tak teď už to víš, kde to je , mudrlante.Ja si ale myslím to, co ten před tebou, totiž, že Rusové to neschytali jenom tak z voleje od nejakých ET! To je krmivo pro ovce, co rádo sní! Realita je jiná, v souvislosti s Asteroidem DA 14, se svezou všelijaké provokace od Amíků, když přihlédneme, že i ruský mainstream ovládají americké korporace. A k tomu se také přidal i Orgonet, když o vysoké pohotovosti malé zdejší vojenské jednotky píše v uvozovkách - t.j. vysmívá se! Právě že, kdyby to rakeťáci hned v 20km nesfoukly, tak následky by byly daleko horší! Mají mou pochvalu, rebjata....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tedy, určitě to byl nějaký bordel co asteroid vlekl za sebou. Dobrá práce tj. Zorgan

      Vymazat
  12. tohle ze je krater o velikosti 8m ???? kouknete na tohle http://www.youtube.com/watch?v=tZIAGQtlKLw

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevěř všemu. Na tom videu je trochu něco jiného - tzv. "Brána do pekla" v Turkmenistánu. http://cs.wikipedia.org/wiki/Br%C3%A1na_do_pekla

      Vymazat
    2. Prosím,aspon si přečte první nejvíce kladně hodnocený komentář k tomuto videu...Opravdu mě udivuje že jste ochoten/a tomuto uvěřit.Mile rád, Vám to přeložím: Hořící kráter,Dazvaza,Turkmenistán...jedná se o přírodní objekt pod kterým se nachází množství ropy a nad ropu,jak známo, jsou i ložiska zemního plynu...tento plyn se dostává na povrch a hoří,to si můžete otestovat i u svého sporáku,pokud ho máte doma...Tento kráter tam hoří již desítky let a byl uměle zapálen.Umělel zapálen známená, že byl zapálen člověkem :) a bude hořet ještě několik desítek ne-li stovek let :)

      Vymazat
  13. Lepší to "sestřelit" a i odklonit dráhu letu toho "tělesa" než aby to žuchlo těch 50t do obydlených lokalit a způsobilo to armageddon např.Čeljabinsku.....a ty střepiny,tlaková vlna apod. následky po výbuchu sestřelením je určitě lepší varianta než "drtivý dopad" toho tělesa vcelku,takže to dopadlo ještě dobře. Ale příčina odkud se to těleso vzalo,to bude asi několik "variant" - třeba to byl "doprovod" toho asteroidu,co prolítal včera nebo jeho odštěpek-je i možné,že nějakou zbraň použili zrovna na tom asteroidu a jeho kus se dostal na Zem......

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Orgonete-už jsem se lekl,že to přejdeš mlčením.Už jsem Ti jednou napsal-"stalo se to a stane se to zas".Jediná otázka je kdy.Toto byla jen nepatrná připomínka.Bez zásahu "spiknutí"a "temných".A za případnou katastrofální sluneční erupci nebude taky moci nikdo z výše jmenovaných.

    OdpovědětVymazat
  15. Docela bych chtěl vidět, jak se dá sestřelit objekt o velikosti 1m a letící rychlostí 20 km/s...

    OdpovědětVymazat
  16. Některé komentáře zde jsou zajímavé. Tak přidám postřeh,jenž vypráví o možnosti sestřelení tělesa automatickým obranným systémem,který je umístěn v ruské tajze.
    Jinak se dá říci,že každý přitahuje,a tím pádem dává tomu energii,co je mu vlastní.

    OdpovědětVymazat
  17. Ach jo... Zase další překrucování a vymýšlení... V článku se píše o UFO, a že bylo sestřeleno a jsou zveřejňovány i odkazy na originální články, ale v těch se píše úplně něco jiného ! Žádné UFO, ale meteorit !!! Panebože, to je zase hon na nějakou senzaci ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. UFO znamená neidentifikovaný létající předmět, tedy i meteorit, kdo může za to, že český nevzdělanec si pod tím představí jen talíř s mužíčkama.

      Vymazat
  18. Dietrot měl být meteor.....tablet ma malou klávesnici....nevím jak se tam dostal detroit. .) Ve čtvrtek létal nad K.Vary taky zvláštní objekt........ lítal zvláštně, startoval jakoby z lesa kde žádné letiště není........balón to nebyl......

    OdpovědětVymazat
  19. http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1675-explodujici-ohnive-koule-jsou-hlaseny-po-celem-svete-rusko-japonsko-kuba-usa

    OdpovědětVymazat
  20. Stejně jednou umřeme . . . nevím o nikom, kdo by nezemřel . . .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "nevím o nikom, kdo by nezemřel"

      Možná St. Germain?
      http://www.jajsem.com/st-german-muz-ktery-nezemrel/

      Vymazat
  21. Milý Orgonete
    Posílám odkaz.
    Na youtube (video jsem bohužel neuložila) jsem z angl. přelouskala, že místní obyvatelé oblast, kam spadl "meteorit“, nazývají „brána do světla“…
    Zajímavé…Arkaim se nachází v blízkosti Čeljabinska….
    S radostí, že se snad probouzí stále více lidí, Vás zdraví Jindra

    http://atlara.wordpress.com/2012/01/27/arkaim-swastika-city-tajemna-civilizace-z-oblasti-arkaim/

    OdpovědětVymazat
  22. SZJ Orgoneta, rodinu i Orgonetíky...a další příznivce. Pro připomínku:RUSKO ZAHAJUJE NEJVĚTŠÍ VOJENSKO-NÁMOŘNÍ CVIČENÍ - Hlas Ruska : Ruské lodě plují do Středozemního moře in www.vlastnihlavou.cz web Myslete vlastní hlavou. Srdečně zdravím s láskou v srdci a sluncem v duši. Indy.

    OdpovědětVymazat
  23. Slyšel jsem, že nové zbraně včetně těch, které mají vypadat, jako pád meteoritů jsou novým fenoménem dnešní doby. Kdo je ale vynesl na orbit Země a provádí nyní zkoušky? Otázky zůstávají a vojenských "astronomů-geologů" přibývá...
    Pokud do 5let "spadne další" může za to člověk!

    OdpovědětVymazat
  24. Dobře si uvědomte,že UFO se nedá jen tak sestřelit,spíše je nemožné ho sestřelit.I když vlastníme jejich technologie,pořád to je jako chytat kometu za ocas.Ufo se zjevuje vždy záměrně,musíte ovšem vědět jak jej pozorovat a rozeznat od padající hvězdy/třeba./.Nevím v jak napjatém konfliktu jsou různé entity mezi sebou,pak by bylo vysvětlení,že jsme obdrželi ty špatné technologie od těch špatných a nevědomky jsme něčím nástrojem.Což opravdu odpovídá popisu těch,kteří usedli s vládci ke stolu.Nechápu některé entity co dělají,když musí vědět,že jejich činy se jím počítaji do karmy.Tohle je stejné jako u nás.V+V

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.