27. února 2013

Návrh žaloby na Klause podepsal potřebný počet senátorů

Díky čtenáři za odkaz.

26. 2. 2013
"Pod návrh žalovat prezidenta Václava Klause z velezrady se podepsal potřebný počet 27 senátorů. Horní komora se bude věcí zabývat, a pokud většina zákonodárců věc podpoří, postoupí ji Senát Ústavnímu soudu. Velezrady se měl Klaus dopustit dílčí amnestií, již vyhlásil na počátku roku."

45 komentářů:

  1. Konečně se něco pohlo..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A k čemu nám TOHLE bude ???

      Jen za posledních 10 dnů, nám bylo oznámeno že :
      - zaplatíme BILION za tunel s fotovoltanikou
      - vrátíme zlodějům a vrahům jejich kořist a lup (církevní restituce) ve výši desítek miliard
      - Drábkův tunel na zakázku systémů výplat, a možná i pokutu za něho zaplatíme opět my

      ...takže bilion a x-miliard jen za posledních 10 dnů...a my budem ztrácet energii na tomhle ???

      Nebylo by lepší se spojit v podávání trestních oznámení na Drábka, na Nečase, na Kalouska ?

      Nebylo by lepší se spojit a hledat právníka který v tom pomůže a sestaví nejen obžalobu, ale i prohlášení všech těch, kteří už ODMÍTAJÍ platit zlodějiny a tunely druhých ???

      Na Klause si opět lidi vyplýtvají energii a nic z toho nebude, mezitím projde ČEZ, projdou restituce, Drábek se bude chechtat všem do ksichtu.

      Je na čase říct DOST a doopravdy PŘESTAT těm hajzlum dávat energii, prachy, cokoli
      Prostě už to zastavit ......!!!!!

      Vymazat
    2. Souhlas! Jdeme do toho?

      Vymazat
    3. ja jsem taky pro a myslim ze spousta lidi se prida kdyz to nekdo sepise!

      Vymazat
    4. Souhlasím..obzvlášť církevní restituce jsou podle mne velezradou našeho národa :( Lída

      Vymazat
    5. Souhlas.A na úhrady těchto tunelů jim seberem rodinné majetky.

      Vymazat
    6. V Brazilii někdy v 60-tých letech 20.stol. vznikla něco jako liga za spravedlnost, jejímiž členy byli výhradně bývalí nebo propuštění policisté. Ti objížděli notorické kriminálníky, před soudem osvobozené vrahy a zvrhlíky, zkorumpované politiky a kmotry mafie, a všechny popravovali na místě, kde byli zastiženi. Vrazi, defraudanti, korupčníci a různí kmotři se ze strachu o život sami začali hlásit u policie, a nechali se zavírat do hlídaných vězeňských cel. Popravy policejního gangu tím neskončily, ba právě naopak !
      Brazilská vláda a justice byla před kolapsem, poněvadž brazilský lid jim fandil, a často propukaly, když k nějaké popravě někde došlo, v té oblasti masové demonstrace za svržení vlády, všech korupčníků, mafiánů apod. Na jejich dopadení byla vypsána odměna, která se postupně úměrně neúčinku takového způsobu dopadení gangu zvyšovala. Bylo vidět, že lidé jsou skutečně rozezlení, a že dopadení onoho policejního gangu si vůbec nepřejí, ale naopak jej podporují a fandí mu.

      Co by čert nechtěl,nakonec se našel zrádce uprostřed těch samozvaných soudců a vykonavatelů spravedlnosti. Zlákala ho velmi vysoká částka za dopadení gangu, a tak své druhy prásknul. Postupně byli všichni členové identifikováni, pochytáni a odsouzeni. Ani ten práskač si své jidášské odměny dlouho neužil - byl popraven neznámým střelcem stejným způsobem, jako byli odstřelováni ti exemplární hříšní grázlové.
      Když už stále hledáme dobré příklady z ciziny, máme o jednu zkušenost k přemýšlení navíc !

      Vymazat
  2. absurdní okamžik jsme zažili....jak dle romanu Franze Kafky..žeby se Klaus stal prezidentem...a on se stal...takže kdyby juvenilové dnes nosili na hlavě cool lidský extrement,již nás NIC NEPŘEKVAPÍ....

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím si, že s tou štvanicí na Klause už se to přehání. Sice s amnestií nesouhlasím, ale podat návrh na žalobu za velezradu jen proto, že Klaus využil své pravomoci v souladu s Ústavou, je nesmyslné. Média tuto štvanici vyvolávají jen proto, že Klaus jako jeden z mála politiků hájí v zahraničí zájmy naší země.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. blbost Klaus si zaslouží daleko horší trest jako že bude obviněn z velezrady ale aspoň utrpí jeho ego narcistický to mu ublíží daleko víc než cokoliv jiného...pustil kamarádíčky zloděje a ten zbytek to měl jen zakrýt !!!

      Vymazat
  4. Já osobně se za něj budu modlit. J

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý nápad, asi to bude potřebovat.

      Vymazat
    2. Ja to od zacatku citim pozitivne, ze udelal dobře, myslel to dobře. Nedokazu to vysvětlit,ale prijde mi to jen jako další medialni hon ...

      Vymazat
    3. A kolik sr.čů z poslanec.sněmovny, senátu, justice atd. si myslíte, že by mělo čelit žalobě za velezradu ?! To nikdo z vás neřeší ! Jen špičku ledovce v osobě Klause jste schopni vidět, vy slepci a rádoby spravedliví lidé ! Proto bič otrokáře vás znovu nemine ! Přizdisráčstvím lepší svět nevybudujete !

      Vymazat
  5. Tato žaloba je hloupost, protože z ústavy Klaus za amnestii prostě nemá zodpovědnost. Pokud chtějí někoho žalovat, ať žalují spolupodepsaného Nečase. A samotná amnestie je celkem nic, proti tomu, co soustavně dělá Nečasova vláda. Zvyšování daní, penzijní reforma a církevní restituce. Nebo v podstatě paralýza MPSV Drábkem. To se mi zdá jako věci s většími důsledky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak to vidím..Lída

      Vymazat
    2. Nečas na vládním výboru odmítl sdělit, kde, kdy a s kým vším přesně tu smlouvu podepsal ! To by měl být jasný důvod ho odvolat, obžalovat jej z poškozování zájmů ČR, a nařídit veřejné vyšetřování !

      Vymazat
  6. Souhlas.Jsem pro zrušení jakékoli imunity.Každý zedník,ktarý blbě naplácá omítku,tak ho vyhodí.A tito lemplové za velké naše peníze jsou nedotknutelní.Vědí proč.Jen kradou,lžou a tunelujou beztrestně,Jen si zkuste spočítat,kolik škody napáchal "ten náš světový ekonom z prognostického ústavu" Klaus za svoje období.Al Capone to byl s daněmi troškař.A je potřeba pokračovat s dalšími zločinci typu Nečas ,Kalousek Vondra a stovky dalších.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně ! Žádné zapomínání vládních zvěrstev ! To už tu několikrát bylo, a víme jak hořké pilule jsme za ně museli polykat ! Před soud s nimi a odsoudit, zbavit majetku a občanství, a nařídit jim doživotní exil !

      Vymazat
    2. Souhlas. Imunita je potrebna pouze na pude parlamentu, aby bylo zaruceno pravo rikat veci otevrene. Ta dnesni imunita je cira zhyralost.

      Vymazat
  7. Zbytečná ztráta času, vždyť rozsudku se stejně nevyhne.Jeho skutkové na něj dopadnou jako na každého z nás v duchovních sférách po odchodu z této reality. Spravedlnosti jistě bude učiněno za dost.Božská prozřetelnost má jistě připravený ten nejlepší způsob, jak pomoci jeho nemocné duši:-)Nové lekce, zkoušky, poznání, strádání,bolest,štěstí a láska a td.to vše na něj myslím čeká v dalších životech.Bude mít ještě mnoho příležitostí napravit co napáchal.Měj me s ním soucit a přejme mu hodně sil a zdaru.Proto považuji takové nějaké návrhy žalob za zcela zbytečné, opravdu k pousmání:-) Ruda

    OdpovědětVymazat
  8. ale Klaus se tomu stále vysmívá:-) Já myslím že prezident by měl mít pravomoc propustit všechny vězně (protože kdyby ji neměl a věznice se naplnili politickými vězni nebo lidme kteří se nehodí systému, nemohl by zasáhnout). ovšem měl by tento zákon být rozveden, pokud se najde nezodpovědný prezident jako Klaus, který jej zneužije ve svůj a kamarádů prospěch

    OdpovědětVymazat
  9. Já když se odprostím od vší zaujatosti vůči němu. Pro všechny i nás se týkala jeho amnestie, díky Union bance nám tenkrát přibylo dost šedivých vlasů, takže bych vlastně měla křičet taky a podepisovat. Ale nevím něco mi tam furt na tom celém nesedí. To proč ji po letech vůbec podepsal v takovém rozsahu, celou dobu byl v jiném směru myšlení. Tak si říkám, že i on je zranitelný přes rodinu, nebo přes minulost. A tak klidně může být někdo ještě nad ním, kdo potřeboval amnestii a prostě ho přitlačil, jemu nic nezbylo než podepsat. A pak mi nesedí kdo je teď za žalobou , opakovaně Karel Janeček. Tenhle člověk by měl být asi zticha a nevykřikovat moc, je ve stejném hejně co ostatní. Každý nechť si zjistí o tomto podnikateli info sám. Takže o velezradě vykřikuje opravdu ten pravý. A pak mi nesedí to, že "Podle ČTK se návrh žaloby netýká pouze amnestie, ale senátoři v ní Klausovi vytýkají například to, že dosud nepodepsal doplněk lisabonské smlouvy o novém záchranném fondu eurozóny, nebo připomínají jeho údajné otálení s podpisem dodatku k Evropské sociální chartě " a s tím bohužel nemůžu souhlasit , že nepodepsání tohoto je velezrada. Ne zatím jsme díky tomu jako jediní ještě s VB, tak trochu ubránění. Protože podpisem těchto dvou věcí už můžeme opravdu jen mýt EU zadní část. Takže by mě celkem zajímalo, kdo opravdu stojí za amnestií, prostě nevěřím, že Klaus. Ten v tom sehrál jen úlohu loutky, vyhlašovatele. A kdo a v jakém zájmu, dělá to okolo velezrady, neb je to šaškárna zase sloužící někomu v pozadí a ráda bych věděla komu. A podle mě se nepohlo vůbec nic, jen je někdo , někdo vzadu o kom nevíme. To mě připomnělo , že vlastně i ten astronom, co ho tady někde máme zveřejněného, říkal něco o někom v pozadí, kdo se ještě neodkryl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pod tohle se podepisuju. Vidím to podobně.

      Vymazat
    2. Přesně tak.....
      Třeba nám jen hodili špek, abychom si měli s čím hrát, až budeme odevzdávat majetek této země církvím, a odvedli tak naši pozornost a neotravovali jsme.

      Velmi se omlouvám, ale podobným dojmem na mě působí i akce ve Frenštátě.
      Nikde není prokázáno, že to byl úmysl... stále jen domněnky, ale v lidech je šponována zášt´ a nenávist na maximum.... a v tichu a potají, za zavřenými dveřmi, se zákazem vstupu novinářů nebo zástupců dalších polit.stran......nám podepsali restituce. Přes nesouhlas lidí této země. Zvláštní..

      Vymazat
    3. Ano...souhlas..média pozornost lidí zaměřují tak, aby jim unikly důležité věci...Lída

      Vymazat
    4. Anonymní 19:04
      Ano, přesně tak, jak jste popsal a vypsal pocity z toho všeho vy, cítím i já a proto jsem se rozhodla k amnestii nevyjadřovat. Cítím, že všechno je trochu jinak. Takže ani žalobu nepodepisuji, nekomentuji

      dan.

      Vymazat
  10. No já si myslím, že to jsou srabíci. Měli ho žalovat už dávno a to za kuponovou privatizaci. Jenže to by se s ním svezlo asi příliš mnoho lidí. Jako velezradu tu amnestii vůbec necítím - vždyť úplně stejně se zachoval i Havel. Prostě ho chtějí potopit a vyčíhli akci pod kterou se podepsal jen on sám. Beata

    OdpovědětVymazat
  11. Neblázněte,jediný politik,který ví o co go a nebál se jít proti většině,aby uchránil suverenitu ČR.Jediný šel proti proudu a nazýval věci pravými jmény.Jediný se nepodělal z EU.
    Nevěřím,že amnestie byla z jeho hlavy,jen má taky rodinu a možná strach o ni a musel to udělat.Tímto ho chtěli odepsat i před národem.Pamatujte si to,časem budete litovat,že už není prezidentem.S amnestií samozřejmě nesouhlasím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě , kdo stojí za tím zájmem, že k tomu přidal ještě , že nejen amnestie,ale i nepodepsání těch dokumentů týkajících se EU je velezrada.To by zbytek vlády musel být už dávno souzený za vlastizradu a postaven ke zdi, jinak to snad ani nejde. Ono málokdo ví, že v době kdy se měla podepisovat Lisabonská smlouva. Už byl v případě jeho nesouhlasu, připraven pokyn k zbavení svéprávnosti. Proběhly hovory jak je to možné provést a byli připraveni to udělat. Tolik někomu záleželo na podpisu v té době. Nebo také málokdo ví, že nesouhlasí s plošným nesmyslným kalendářem očkování, v jeho podobě, s vakcínami jak jsou teď. Pocit z toho všeho- znemožnit ho, v očích veřejnosti ho úplně odrovnat, udělat z něj nesvéprávného, starého dědulu, co už mu to nemyslí, jen aby ho dostali mimo politické dění a on už nevykřikoval proti EU. Nevím proč jsem si vzpomněla na Kazcinského.Myslím si , že ví víc než může říct, protože je prostě zranitelný, každý by si vybral radši podpis nečeho, než aby se mu stalo něco z rodinou A hlavně , že nikomu nevadí huhlající, spící Karel, ten už je OK, jednající zásadně proti zájmům ČR.

      Vymazat
  12. Tak,tak, nebýt Klause, tak jsme v ..... Ještě Bobošíková do nich v EU parlamentu bije. Neměli bychom ale dát jasně najevo také my, co si myslíme? Třeba na Václaváku a před parlamentem s hrnci a poklicemi jako na Islandu ?

    OdpovědětVymazat
  13. Nechapu kde se ve vas vsech diskutujicich bere to nenavist a zloba vuci vsemu.
    A to si vsichni rikate ze jsme na vzestupu k lepsimu zmysleni.Nejprve si ocistete cerne myslenky
    ve vasich dusich.Ludva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ludvo, nenapsal bych to lépe. Píší o lásce a vyjadřují nenávist. Nod

      Vymazat
    2. Dekuju,taky sem tak asi nekdy premyslel do doby nez sem narazil na orogonet.
      Ted vse vnimam jinac a zije se mi omnoho lepe.Ludva

      Vymazat
    3. Ludvo, duchovnost neni o tom nechat si vse libit.......
      Je potreba harmonie, balanc.
      Nechat si vse libit je stejne vychyleni z rovnovahy jako agrese. Je potreba OBOU, pracovat na sobe.. ale stejne tak ODSTRANOVAT HROZBY A PREKAZKY VE VNEJSIM SVETE A TO AKTIVNE !!!
      Vse ostatni je jen vymyvani mozku a manipulace, pocinaje cirvemi v minulosti (kdyz te nekdo uderi - nastav druhou tvar:) a koncice New Age dneska, podle kterych stale dost lidi jede, aniz by se zamyslelo !
      Oboji ma stejny vyznam: kdyz je neco spatne, tak jsi malo/spatne meditoval...vyzaroval... pritahoval....je to tedy TVOJE chyba a selhani.
      Ucel je doufam kazdemu myslicimu jasny.... VZDY je to tva chyba tve osobni selhani, ale proti nam, nasi vlade a nasemu systemu se nebur, nic nedelej, nekonej, bud pasivni a pod prsty nam necum, nedej boze neber vidle do ruky s tim ze nas vyzenes.

      Je to stejne, jako kdyz pujdete po ulici a nekdo po vas zacne hazet psimi vykaly.
      Co udelate, budete jen stat, koukat, meditovat...a cistit myslenky ?
      A nebo pujdete a vyvinete akci (at uz slovni a nebo fyzickou) aby jste dotycneho ktery vas ohrozuje zastavil ?
      Co bude lepsi, co myslite ?
      A nebo myslite, ze se proud letajicich psich vykalu zastavi jenom tim, ze budete meditovat a cistit myslenky ?

      Vymazat
    4. Milý Ludvo,jenom se rozhlédni co nás všechny oni stojí.A hlavně co to bude stát naše děti.Ty je nemáš?

      Vymazat
    5. Pro anonymní 28.2.13, 11:31
      Vždyť i ve Starém Zákoně o Jóbovi je napsáno, že když byl k němu vyslán anděl Utěšitel, omlouval se Jóbovi za zdržení a prodloužení jeho zoufalství, které způsobilo to, že se mu do cesty postavila pekelná knížata, a on s nimi musel svést boj.

      Vymazat
  14. !!!!! DŮLEŽITÉ !!!!! !!!!! DŮLEŽITÉ !!!!! DŮLEŽITÉ !!!!! DŮLEŽITÉ !!!!! DŮLEŽITÉ !!!!! DŮLEŽITÉ
    Zaorálek v parlamentu promluvil na téma "Amnestie" Stojí za poslech
    Proč to jenom naše neZÁVISLÉ noviny neotiskly?
    .
    Těžko někdo očekával, že takto hrůzně pravdivá slova někdy uslyší na půdě parlamentu.
    Díky za tento projev! Tady musí souhlasit všichni, pravice i levice, nestraníci, občané, veřejnost atd.

    http://www.youtube.com/watch?v=7c3ouG8ArUU

    Doporučuji poslechnout celé i když je to dost dlouhe cca 42 min.
    Každý si udělá obrázek o naši společnosti. (Doporučuji vyslechnout alespoň čas 15,45 - 28,00 min)

    Radek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš nám odhalil, že nebyl loutkářem,za jakého se celou dobu vydával, ale také loutkou v cizí moci !

      Vymazat
  15. Já s žalobou souhlasím. Myslím, že zde Klaus zasáhl zásadně v neprospěch celého národa. Žalobu vnímám jako informaci pro něj, že tady silně přestřelil.
    Přesto mu nepřeji nic zlého, každý si neseme své hříchy na onen svět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdo si odnese hříšky, jiný hříchy, někteří dokonce nezměrná svinstva !

      Vymazat
  16. Ono je to dokonce tak,že ti, co mají zodpovědnost za někoho dalšího (např.otec za rodinu, prezident a vláda za obyvatele státu apod.), dostávají i vyšší tresty za své zpronevěry (materiální,morální i duchovní) a zlou vůli !

    OdpovědětVymazat
  17. Protože mi kdysi jeden kněz řekl, že není vyloučeno, že může být cesta do pekel dlážděná hlavami zhýralých kněží, biskupů prostě odpovědných představitelů církve před Bohem !

    OdpovědětVymazat
  18. Osobně si myslím, že byl k amnestiím dotlačen - nedostatek kapacit věznic a vliv lidí v pozadí.. Všimli jste si, jak v té době vypadal? Jako troska.. A to je jeden z mála lidí, kteří upozorňovali na dopad EU. Aktivně a bez cenzůry.. Kéž by ho média tolik nebagatelizovali.. (Byť měl své mouchy s privatizací apod., každý může dozrát...) Lepší než iluminát z bildenbergského spolku schwarzenberg.. nenechte se zmanipulovat a mějte otevřené oči. Názor nepřebírejte, ale vytvářejte na základě logiky a ověřování...TB

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.