8. února 2013

Něco hezkého: Dvouletý basketbalista

Malý Titus začal házet na koš hned, jak začal chodit. Video bylo natočeno, když mu bylo mezi 18 a 24 měsíci.

http://youtu.be/qmMbm78sEB4




13 komentářů:

  1. hned bych se ruče zeptal,jestli nebyl v týmu AFROameričanu,co nám tento cirkus předváděli v socialistické ČSSR...nová inkarnace...

    OdpovědětVymazat
  2. :-))) To je neskutečné dítě!!! Že by reinkarnace nějakého slavného basketbalisty?

    OdpovědětVymazat
  3. nádherné, milé, hlavne ako sa mu rodičia snažia obyčajné hádzanie lopty spraviť zábavou:-), ak je to v Božom pláne, budeme ešte o ňom počuť, čítať a vídavať ho

    OdpovědětVymazat
  4. zřejmě inkarnovaný borec z této partičky,která hostovala také v proklatě levicující ČSSR.. http://www.harlemglobetrotters.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Draco Reptilian Cube Destroyed - Tanaath Silver Legion interview

    http://www.youtube.com/watch?v=RId0gU6nYZ0

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V této zprávě se říká, že v hlubokém vesmíru byla zničena krychlová (cube) gigantická loď Draco-reptiliánů. Tato loď údajně fungovala jako automatická umělá inteligence.Vysílala, vyzařovala negativní frekvence, a fungovala současně jako informační vysílač k četným pozemským lidským chanelingářům ("channelers") - přijímačům zpráv od ET´s. Na tuto loď narazila flotila Stříbrné legie Galaktické federace světla, a ihned se pustila do jejího zničení. 70 lodí, na nichž chtěli Draco z hroutící a rozpadající se lodě-kostky uprchnout, bylo zničeno. 19 lodí Draco uprchlo do vesmíru, a jedna Draco loď byla zajata. Zjistilo se dále, že tato loď-kostka byla také cosi jako vezením duší. Bylo jich tam na 5.000 + zajaté lidské duše (počet neurčen). Duše byly mučeny a vypouštěna z nich životní síla. Lidské duše byly uvolněny a jsou nyní na palubě lodi Rady Andromeda, a v biosféře "nemocničních" lodí, kde se podrobují rozsáhlé dekontaminaci a energetickému léčení.

      Takže, jak jsem již před časem upozorňoval na channeling, a jeho možné falšování Et´s entitami, zvláště Draco-reptiliány případně Greys (Šedými). Není vyloučeno, že tyto manipulace vycházejí jak ze Saturnu přes Měsíc (jako rezonátor,zesilovač), tak také z různých umělých nepřátelských objektů ve vesmíru ! Proto si dávejte na VŠECHNY informace podobného druhu dobrý pozor, a dejte na svou intuici, pokud vás před nimi varuje !

      Vymazat
    2. Oprava

      NIE "alaktické federace světla"

      ale

      len Galaktická Federácia.

      Su to dve rôzne zoskupenia, prává Galktická Federácia je členom Andromeda Council a

      falošná Galaktická federácia Svetla nemá nič spoločné so svetlom a sú to plejádania z búducnosti a to sú ti negatívni, ktorý chcu ovládaž plan=ty.

      Preto pozor na channelingy od Galôaktickej federácie svetla

      Vymazat
    3. A proč by negativní ničili a zabíjeli negativní ?! To si jaksi odporuje ! Vždyť mají společné zájmy !

      Vymazat
    4. V těch galaktických federacích je taky pěkný hokej, možná že záměrně, aby pravda byla sice na očích, ale aby nebyla přesto vidět !

      Vymazat
    5. Krychlové (Cube) černé obrovské lodě se poměrně často pohybují i v okolí Slunce !

      Vymazat
    6. Lidi, přestaňte už blbnout s Galaktickými federacemi. Je to už jen k smíchu. Nikdo je neviděl, ale fůra lidí ví, co přesně dělali, počty lodí, které zničili... Tohle snad nemůže nikdo myslet vážně. :-)))))

      Vymazat
  6. kouknu na Teal Scott,na Duška,Na Monforta...Motyčkovou,..a mám v duchovním srdci ŘÁDNOU ODEZVU....bez nějakého přenosu,či jak se spřáteléně cool rusky řekne CHANNELINGU...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne všechno, co tito vyjímeční lidé řeknou, je 100% pravda. Občas ke skutečným pravdám přimíchávají i svou osobní pravdu, subjektivní prisma, čímž je jejich objektivita prezenatce tu více, tu méně narušena.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.