22. února 2013

Obří anděl u Slunce

 Díky čtenáři za odkaz! Zajímavá teorie, že Slunce je pevnou planetou, viz níže! To by vysvětlovalo ledacos ...

Obří anděl míří k našemu Slunci již podruhé na fotografiích NASA, 20. února 2013 
Publikováno 21. 2. 2013
Překlad: OrgoNet



Datum pozorování: 20. únor 2013
Místo: Earths Sun
Umístění na videu: 6:08

V 6:08 videa pozorujeme anděla mířícího k našemu Slunci. Je to již podruhé, co publikuji tohoto anděla (pro první pozorování klikněte sem http://www.ufosightingsdaily.com/2012/10/angelic-ufo-travels-toward-sun-in-nasa.html .) Tento anděl může být podle vyrovnaných proporcí obří loď, anebo to může být skutečný živý anděl. Můžeme si být jisti pouze tím, že míří přímo do našeho Slunce … možná něco sbírat, možná je to jeho domov. Mnozí již spekulovali o tom, že Slunce je ve skutečnosti masívní planeta podobně jako Země, se silovým polem, které vysílá teplo ven a nikoli dovnitř, a tak povrch zůstává neporušený a obyvatelný, což může způsobit, že digitální fotoaparáty vidí pevný černý objekt, když se dívají přímo do Slunce. Digitální kamery nelžou.

Oficiální fotky NASA z LASCO C2, LASCO C3, SOHO STEREO ahead & Behind EUVI 195.

 
Video vloženo 20. 2. 2013:
Obří mimozemská tvář 4:55, obří anděl – mimozemšťan 6:08







36 komentářů:

  1. tady (http://www.dobakonce.cz/?p=7907) je jiný (poněkud zvláštní, náboženský) pohled na stejný úkaz - nicméně, za zamyšlení to stojí...
    Radek

    OdpovědětVymazat
  2. Podle mého názoru a vnitřního tušení je Slunce jakýsi "tunel", cesta, kterou se dá dostávat do naší sluneční soustavy. Vesmír je plný života, jsem ráda, že už je to konečně vidět i pro naše oči:-). Hurá! Zu.

    OdpovědětVymazat
  3. V 6:08 videa pozorujeme anděla mířícího k našemu Slunci. ;) (rofl) lol

    OdpovědětVymazat
  4. Toho "anděla" v okolí Slunce už pozoruji na záznamech od roku 2006 ! Je to "něco plochého", asi jako obrovský disk nebo nějaké gigantické delta-křídlo. Viděl jsem ten objekt v různých polohách, proto tu plochost objektu zmiňuji. Další záhadná věc, která je s tím objektem spojená, je, že při svém letu v ocasní části něco ze sebe vypouští (vypadá to jako roje jisker,světel) jakoby to byly nějaké "spaliny motorů". Připomnělo mi to také podobné charakteristiky malých objektů náležející k objektům Ringmakers ze Saturnu !

    K tomu obývání slunce : jsou na youtube přístupné záznamy, kde je vidět, jak různé objekty vyplouvají nebo naopak vplouvají do slunce skrze tmavé skvrny vč.tzv sluneční brány (ty rovnoramenné trojúhelníky asi 800.000 km vysoké !). Na několika záznamech je dokonce dobře viditelno i do oněch černých skvrn : zdá se, že hořící masa na slunci je velmi tenká, a tvoří hustou síť těsně na sebe navazujících hořících vortexů na způsob hustě řazených útků(chlupů)koberce. Tam, kde jsou ty vortexové hořící sloupy "vypnuty", vzniká tmavá skvrna (prostě černá díra), kde nic nehoří. A výhradně těmito místy ony různé objekty vplouvají nebo zase vyplouvají z nitra slunce. Je mi ovšem divné, že by byla uvnitř slunce něco jako absolutní tma.Co je v té tmě, nebo co tvoří tu tmu, je také záhada. Něco naznačily záběry s odsáváním nějaké černé hmoty(plynu či čehosi hybridního nebo dosud pro nás neznámého ?) ze slunce obrovským černým kulovitým objektem (články o tom i zde na Orgonetu). Že by uvnitř slunce byl nějaký pevný objekt se mi nějak nezdá.

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.dobakonce.cz/?p=7907 , tak jsem teda na tu stránku koukl.A udělalo se mi zle. Kombinace náboženského fanatismu s "konspiračními teoriemi" nedělá žádnou dobrotu ba naopak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když tomu nerozumiš tak sem nelez , děti mají své stránky třena mateřídouška .com nebo čtyřlístek net. com

      Vymazat
    2. Co k tomu dodat no.Soudíš a bezdůvodně urážíš. Tak ti jenom chci řict,že tady na orgu, na to moc nejsme zvyklý. Zkus jít do diskuze na novinky,tam najdeš palivo k hádání a urážení.Tady myslím,ne. Jinak mě nazýváš dítětem,ale tvá reakce mluví za vše.Někteří určitě pochopí,jak to myslím.

      Vymazat
    3. Nevidím v jeho názoru nic špatného a pobuřujícího.Je to jen "jeho" názor.Číší z tebe arogance a agresivita.Raději sem nechoď ty,nebo buď slušný.

      Vymazat
    4. Ahoj všichni,
      odkaz na stránku www.dobakonce.cz jsem sem dal pro zajímavost,
      pro možnost přečíst si i jiné názory na tutéž věc...
      A plně souhlasím s tím, že působí velmi nábožensky fanaticky
      (až mi z toho běhal trochu mráz po zádech - myslím, že v jejich
      společnosti by bylo k upálení na hranici za jiné názory jen kousek).
      .
      Nicméně - znovu opakuji, za zamyšlení to asi stojí, při hledání
      pravdy by se měl člověk asi zabývat každou možností...
      .
      Radek

      Vymazat
  6. UFO kolem slunce beru. Pokud se za něj nepokládají objekty přirozeně prolétávající v okolí slunce. Nezapomeňte, že Slunce je také gravitační pastí pro mnoho těles a při jisté trajektorii dojde ke zrychlení jejich pohybu, což se může jevit jako dlouhá čára. Ale anděl? Něco takového zvládne vytvořit každý trochu znalý počítačový nadšenec. Zatahovat tu andělskou mánii až ke koroně Slunce, to už- nezlobte se, je vážně na hlavu.
    Radim

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. proč mánii ? někteří andělé jsou větší než slunce ..jenže to asi nepochopíš

      Vymazat
    2. Nechte na hlavě ! Ruští kosmonauti se jednou omylem (?) tisku podřekli, že viděli z vesmíru v blízkosti Země gigantické bytosti (odhadovali je až na 300 m výšky) s křídly, které byly uvnitř jakýchsi průhledných jakoby skleněných obrovských koulí. Nikde nebyly vidět nějaké motory či jiná zařízení, a pohybovaly se zřejmě silou myšlenky,vůle těch bytostí požadovaným směrem.

      Vymazat
  7. Anděl?....nepřipomíná to spíš symboly??? Symboly jako znaky ...Symbol Saturnu... takže pro mne spíše jako příprava na ten "2." příchod krista"...viz illuminaty karty apd..něco podobného nosí i vojáci na čepicích... .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pro mdnamur

      Tak nám sem přisaď článek o těch symbolech. Já k nim řadím i symbol "V", který se objevuje snad ve všech znacích firem a institucí po celém světě, které jsou zapojeny do vesmírných programů. Odhaleno bylo dokonce to, že existují vesmírné gigantické lodě právě ve tvaru "V". Symbol "V" v lidmi vytvořených symbolech má tedy nějakou přímou souvislost s civilizací "V"-éček !

      Vymazat
  8. Tak to budu asi já ten anděl, zrovna jsem se tam vydal na průzkum, ale buďte si jisti, že Slunce je pro pozemšťany velkou neznámou. Lidi se ještě budou divit, až se dozví pravdu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nestraš, strašidel na nás na Zemi je už beztak dost !

      Vymazat
  9. V odborném článku někdy z 50 let je zmínka o stejné planetě jako Země na opačné straně orbitu- tedy pohledově za Sluncem. Toto těleso bylo pozorováno při snížené aktivitě Slunce v 50 letech cca. Možá na opačné straně orbitu žijí naši bezprostřední sousedé a jejich plavidla jsou vidět "kolem Slunce". Takové věci se nám lidem úspěšně tají...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O dvojníku Země přímo naproti nám za Sluncem jsem už také četl. Že by to bylo kvůli vyvážení sil a společné dráhy kolem Slunce?!

      Vymazat
  10. Vesmír je plný překvapení, ale to, co v létě roku 1984 oznámila posádka sovětské vesmírné stanice Saljut 7, bylo mimořádné i podle kosmických měřítek. Na 155. den letu ohlásil velitel Oleg Atkov a kosmonauti Vladimir Lovjov a Leonid Kizim, že vesmírnou stanici zalilo oranžové světlo, které je na okamžik úplně oslepilo. Zmocnila se jich obava, zda na palubě nedošlo k požáru nebo explozi. Když se jim zrak vrátil, vyhlédli průzory ven a informovali pozemní středisko letového řízení, že tam vidí jakési tváře. Venku nad kosmickou lodí se pohupovalo sedm andělů. Jejich obličeje a těla vypadaly jako lidské, ale měli křídla. Andělé po dobu asi 10 minut udržovali stejnou rychlost a pohyb jako kosmická stanice a pak náhle zmizeli. Kosmonauti si připustili, že zřejmě na chvilku ztratili rozum, a po několika dnech nabyli přesvědčení, že je musela postihnout kolektivní halucinace. Ale během 167. dne letu se ke kosmonautům přidali tři kolegové z kosmické lodi Sojuz T-12 Světlana Savickaja, Igor Volk a Vladimir Džanibekov. A kosmickou stanici opět zalilo jasné oranžové světlo. Znovu se vynořilo sedm andělů - každý z nich byl podle svědků velký jak dopravní letadlo. Všech šest kosmonautů tvrdilo, že spatřili "usmívající se" anděly. Kdybychom brali v úvahu pouze zážitek první posádky, mohli bychom ho považovat za výsledek stresu spojeného s dlouhotrvajícím letem. Posádka měla strávit ve vesmíru rekordních 237 dní. Ale stres nyní vysvětlením - andělé se zjevili brzy po jejich příletu na vesmírnou stanici.
    P.S.Kdysi jsem o tom viděla i dokument,kde přímo kosmonauti o andělech hovoří.Ve vesmíru jsou nejen archandělé,ale i cherubíni,trůni,serafíni atd.a já věřím,že tohle je.
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť nebem je zcela jistě myšlen vesmír, a že je strukturován, nám podává i Starý Zákon, když mluví o andělech, archandělech, cherubínech, serafínech, trůnech, patrech nebes (dimenzích ?) apod.

      Vymazat
    2. vesmír je strukturován, dále jsou tu sféry a dimenze...atd.

      nebe je relita od sedmé dimenze

      Vymazat
  11. ahojte :-)

    milý Orgonetíku, děkuji za skvělé zprávy :-)
    20.02.2013 v 23.42 se nám narodil velmi obyčejný, krásný zdravý syn :-)))
    49 cm, stejně jako 13 komentářů ve chvíli, kdy jsem dorazil k Vám milí přátelé :-)
    DĚKUJI :-)

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 21:42
      nádherná zpráva ! Gratuluji Vám i tomu človíčkovi, co přišel na tento svět mezi nás !Ať vás a synka štěstí provází !

      dan.

      Vymazat
    2. Velké blahopřání, další člověk mezi námi! Ať roste, je zdravý a dělá vám jen samou radost. ;-)

      Vymazat
    3. Gratulace novému chlapečkovi i šťastným rodičům, ať se vám spolu dobře žije a světlo vás provází!

      Vymazat
    4. děkuji Vám všem, Orgonetíku, dan., i všem "anonymním" :-)))
      krásný den
      sv.

      Vymazat
    5. Také jsem zde připojovala blahopřání, ale asi jsem to špatně odeslala - nový člověk mezi námi: to je moc krásná zpráva! Ať vám dělá jen samou radost a vyrůstá ve zdraví. :-)

      Vymazat
    6. ještě jednou všem moc děkuji :-)))
      s láskou
      sv.

      Vymazat
  12. Ano,život je tak vzácný a proto každé narození dítěte je oslavováno anděly.Gratulujeme!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, bylo řečeno velmi důležité poselství : život je vzácný !

      Vymazat
  13. Je to naše již známé Nibiru není o čem polemizovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když to tak bezpečně víte, tak nám taky povězte, jak je ten objekt veliký, zda má s sebou nějaké měsíce, chvost prachu, plynů, ledu a kamení (něco jako ocas u komety) a jak daleko je od Země (stačí v astronomických jednotkách). Mohou být ty meteority (jsou ty, co dopadnou na Zem ?) či meteory (jsou ty, co jenom proletí v atmosféře nad Zemí ?) , co teď padají po celém světě, původem z toho ohonu Nibiru, případně různého kamení kolem něho ?

      Vymazat
  14. Symboly viz David Icke ............Lev již nedří má

    Veliká gratulace k Chlapečkovi!,!!

    OdpovědětVymazat
  15. http://www.youtube.com/watch?v=lwxtlXOHdD8&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat
  16. :-)dekuji :-)

    pozdravuje te mila duse vsak vis:-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.