14. února 2013

Odkud fouká chemtrails

Od čtenáře: Spot o chemtrailsu na Primě se objevil v dokumentu "Odkud fouká chemtrails". Toto video vřele doporučuji. Dá se nalézt na "ulož to". Vašek.

Orgonet: Díky! Je to kompilace starších videí o různých "konspiračních" tématech.

http://youtu.be/COPUnwa0rfI

8 komentářů:

  1. Ahoj, nádherné a poučné video. Snad to lidem otevře oči... s dovolením to budu šířit i já....

    OdpovědětVymazat
  2. ja si osobne mislim ze to ma neco spolecneho z mimozemstany ,,priprava atmosfery nebo tak neco,,,,tech ufo videi stale vic ,,,,a medvedev zada informovat svet ,co a jak ,,bohuzel zatim jsem se nikde nedocetl jak dopadla ta konference ,,,,,kde o tom mel hovorit,,,,:-)

    OdpovědětVymazat
  3. ja si osobne mislim ze to ma neco spolecneho z mimozemstany ,,,priprava atmosfery nebo neco tak ,,,vzdyt i Medvedet ,,,zada aby se lidstvo informovalo ,,,mel o tom hovorit na konferenci zacatkem unora ,,,,bohuzel zatim jsem se nikde nedocetl jak to,dopadlo ,,,,a pak ,,,najednou zprava ze konci Papez ,,no dost divny ,,,neco mi na tom nesedi:-) :-) :-) :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Velmi názorné video. Rozesílám kam jen to jde...................
    Třeba to bude podnětem k probouzení těm, kterým bylo vědomí zamčeno.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  5. na Sumave ve Volarech je nadsenec,co ma svou vynikajici webovku o pocasi a webkamerach v okoli. Nekdo mu tam do navstevni knihy hodil odkaz na Orgonet a chemtrails....vydrzelo to tam par dni a bylo to vymazano.Zrejme si nechce svoje hobby kazit blbou naladou,jak sdelil.vendoidne sam venda chemapol...

    OdpovědětVymazat
  6. Schrňme si to, objev Chamtrails (wikipedia) 2010 mezinárodní konference OSN v Japonsku : schváleno, že od roku 2013 se končí s celoglobálním chamtrailsováním. Kde je výsledek ? Lidé stále dělají, že to neexistuje a už od roku 1950 se rozprašuje, i za války.
    Proč prezident české republiky podepsal zákat rozprašování nad českou republikou, když letadla stále přelétávají a práškují. Co to je za silné hry, které jsou mocnější, než OSN a celý náš prezident.
    Chceme jasné odpovědi. Vím, že se do boje proti celoplošnému rozprašování zapojili i někteří politikové zemí jako je Norsko a Švédsko. Proč ale stále děláme, že o tom nevíme.
    Můj názor je takový : Je to temnější a ještě temnější, než si dokážem představit. Zájmy jsou všestranné a možnosti velké.
    Děsím se toho že NASA jde pod Pentagon a začíná se uvažovat o tom, že rozpráší souvyslou vrstvu do ionosféry, kde by setrval tento bordel věky. Tudíž by nepadal už k zemi.
    Je to humus, do jaké doby se vměstnali duchovní lidé, vedle té největší materialistické spodiny, jenž se mermomocí snaží vše ovládat. Přitom by stačilo poslouchat opravdu sebe. Protože každý člověk je božskou bytostí a jde cestou. Záleží jen na nás v které vrstvě se budeme pohybovat. Neberte tyhle blázny vážně, jsou to polemici o ničem. Jejich zásahy jsou obrovské a celoglobální, ale víc mě sere to, jakým způsobem se chováme k našim zdrojům a planetě.
    Proč se vyrábějí produkty se sníženou životností. Proč se neustále musí snižovat hodnota peněz ? protože se stále vyrábějí více méně zbytečné věci, jejich životnost je skoro nulová. A mi všichni to podporujeme tím, že pro tyto firmy pracujeme a kupujeme si vše.
    Vraťme se ke svým základům, naučme se hospodařit, starat o sebe jinak. Nežerme toliko sračky a nekupujme nesmysli, které krmí kapsy přesně těmhle grázlům.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jste zapoměl: Proč se většina zboží a potravin vozí po Zemi sem a tam, když jim přece záleží na co nejnižší uhlíkové stopě?

      Vymazat
  7. Cítím bolest nad tím, že se to děje a já o tom vím a zároveň bezmocnost s tím cokoliv udělat, Mluvím o tom a jsem za paranoika , v lepším případě za osobu sledující filmovou produkci na podobné téma.Nikdo to nechce slyšet ani vidět.Napadlo mne, že vytisknu letáčky s odkazem, aby si to ,kdo bude chtít našel.A potom to nastrkám do schránek. Má někdo jiný, lepší nápad? Vladimíra

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.