19. února 2013

Radarové kruhy v Německu vyrábějí sněžení

Abychom nezapomněli sledovat činnost klimateroristů, tak pár dnešních ukázek.

Plánované počasí v Česku (i Německu, Polsku) je: sněžení.

Za tímto účelem již včera navečer nastříkli nad první vrstvu "žluté deky" druhou vrstvu chemtrailsové oblačnosti, přes noc ji nechali "nakynout" a posunovali směrem na jihovýchod.

Mohutné kruhy kolem radarů nad Německem prozrazují posunování oblačnosti a její umělé povzbuzování ke srážkám.

Myslím, že radary umístěné v Česku zatím nemají technologii s takovým radiusem jako ostatní radary v Evropě, zejména v Německu - gigantické kruhy kolem našich se radarů nevyskytly, máme tu jen takové menší soustředné.

Zdroje snímků (kliknutím je zvětšíte):
Eumetsat http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT15/index.htm,
Srážkový radar Německo http://niederschlagsradar.de/
Srážkový radar Německo http://www.t-online.de/wetter/info/niederschlagsradar.html

Včera vytvořená chemtrailsová oblačnost na sever od ČR:



Dnes ráno. Nad Německem patrný vláknitý chemtrailsový původ oblačnosti.

Radary v Německu a přilehlých oblastech vytvářejí gigantické "haarpové" kruhy, což je důkaz umělého radiačního působení na oblačnost za účelem posunu oblačnosti a vytvoření srážek.




7 komentářů:

  1. Ahoj, po dlouhé době (asi po čtyřech letech) jsem letěla letadlem a když jsme přilétali do Berlína z Abu dabí, tak nás vělmi udivilo, že při klesání z deseti km, jsme prošli jednou oblačností jakoby do mezi oblačnosti a pod námi byly další dva přechody mezi oblačností než jsme uviděli zemi! Velmi divné na tom bylo, že ty jednotlivá patra oblačnosti (taková šedá hutná patra) byla vertikální a oddělena tmavými okraji, jako když něco rozříznete. Jasné oddělovací hranice. Oblačno - měco jako mezi patro kde byla viditelnost - další hranice (horizontální) a opět oblačnost a zase viditelnost - viděli jsme že nad námi a pod námi jsou jakýsi patra. Tohle dle mého nebylo úplně normální, nikdy předtím jsem to během letu neviděla, až ed v únoru nad Berlínem

    OdpovědětVymazat
  2. Podívejte se sem : http://www.accuweather.com/en/de/national/weather-radar

    Na mapě uzříte neuvěřitelnou věc : desítky radarů po celé Evropě spřažené do jednolité rozsáhlé oblasti, kde dochází k manipulaci počasí ! Oblast obsahuje území Francie,Švýcarska,Irska,Velké Británie,Česka,Belgie,Holandska,Lucemburska, Dánska,Finska, Švédska, Norska, a části zemí jako Španělska, Polska, Itálie, Litvy a Estonska ! Něco podobného dnes vidím poprvé. Tzn.že klimouši vyrábí sněžnou lineární frontu od severu k jihu,a pak ji nasouvají nad střední (možná i východní ?) Evropu východním směrem ! Ty pulzující kruhy mi připomínají pekelné pece, jakoby se peklo na čas nastěhovalo nad Evropu !

    OdpovědětVymazat
  3. Čechy ovlivňují radary Dresden v Sasku a Eisenberg (či Elsenberg?) v Bavorsku.

    OdpovědětVymazat
  4. Sníh je moc fajn. Strašně se rád se procházim zasněženým lesem, je to jako v pohádce.
    Ovšem fakt je ten, že už jsem snad dva měsíce neviděl sluníčko, což mě začíná docela vadit. A nepomáhá ani když mu domlouvám. o:) Mc Cali

    OdpovědětVymazat
  5. Ten záhadný meteorit výbuch nad Uralem má určitě spojitost s nastávajícím prouděním mrazivého počasí z Ruska, dělají všechno proto aby to sem v plné síle dorazilo.Ona se jim ta sibiřská zima letos pořád nedařila (klimateroristům) tak tomu pomohli. Rozhýbali to pořádně, radarama tomu pomáhají.

    OdpovědětVymazat
  6. Několik týdnů se na stránkách http://www.haarpstatus.com/status.html zobrazovala nad Evropou, Severní Amerikou i Austrálií jen modrá barva, tedy bez činnosti harpu. Teď se ale stránky už nezobrazují, jak i komentuje https://www.facebook.com/HaarpStatus: "HS zase nefunguje bez známého důvodu".
    Víte o tom někdo něco bližšího?
    Díky
    A.

    OdpovědětVymazat
  7. Námět pro Orgoneta :
    http://www.novinky.cz/domaci/293799-v-cesku-je-extremne-malo-slunce-minuly-tyden-svitilo-jen-dve-hodiny.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.