11. února 2013

Samoléčení pro každou příležitost

Ahoj Orgonete.

Zde je uvedeno několik velmi vhodných metod samo-léčení. Myslím, že tyto informace můžou některým lidem zásadně pomoci, což považuji za velmi důležité, proto jsem neváhal a tuto zprávu ti poslal. Momentálně se tato zpráva šíří po naší zemi přes maily.

Zejména doporučuji dočíst do konce, protože právě závěrečná část poskytuje velmi důležitou informaci.

Hezký den všem. Honza.

Léčebná metoda těžkých a nevyléčitelných nemocí


Tuto léčebnou metodu jsem se naučil asi před 25 léty. V té době nebyl internet a takové informace se získávaly z překladů. Dostal jsem od známého, který překládal z angliny list papíru, na němž byla detailně popsána tato metoda i cesta jak přišla do civilizace, protože toto tajemství bylo skryto v hluboko v ruské tajze. Nevzpomínám si už na jméno toho lékaře, ale údajně to byl primář onkologického institutu v Kyjevě. Tento člověk, se svým týmem prováděl onkologický výzkum v tajze. Popisoval velké problémy než se místní obyvatelé nechali vyšetřit. Žil tam 3 roky. Časem se však dozvěděl tuto léčebnou metodu, která se vyznačuje tím, že je čistě přírodní -bez vedlejších účinků, je dostupná pro každého-finančně nenáročná, působí velice rychle a účinně. Já osobně v té době jsem by mladý a zdravý a ani jsem tomu nevěřil. Zcela určitě bych na vše zapomněl, kdyby se mi nepřih odilo toto: vzpomínám si, že byl pátek večer a začal jsem cítit divnou bolest na tváři. Jdu k zrcadlu vidím na obličeji vřed, v sobotu jsme měli vstupenky na ples. Vzpomněl jsem si na tuto metodu, poprvé jsem to vyzkoušel, a když jsem se ráno vzbudil moje tvář byla čistá. Od té doby se léčím pouze touto metodou a bylo se mnou před devíti lety opravdu zle. Měl jsem našedlý kostrbatý nádor, který rostl, byl asi 7cm velký a je pryč. 


Tato léčebná metoda léčí:

• Nemoci krve
• Mozkové kmeny
• Nemoci srdce
• Rakovinu
• Lupenku
• Cukrovku
• Záněty i kostnice
• Léčí vše najednou zdá se to neuvěřitelné, ale je to tak. 


Čím více nemocí člověk má, tím intenzivnější by měla léčba být. 

Návod: Léčba spočívá v převalování nejlépe slunečnicového nebo arašídového panenského nebo 100% oleje v ústech. 

Polévkovou lžíci naplníme olejem nemusí být plná - podle velikosti člověka a začneme olej v zavřené puse převalovat tak, aby se převaloval po celé ústní dutině. Převalujeme zvolna. Po chvíli olej zřídne a máte pocit jako byste měli v puse vodu.
Je to bez chuti a bez zápachu, dá se to vydržet. Někdy se stane, že Vám olej v ústech naroste a nemůžete převalovat, potom trochu vyplivněte do záchodu. Za žádnou cenu olej nepolkněte!!! Je tam spoustu škodlivých věcí z vašeho těla
Olej musíte převalovat asi 15-20 minut. Je závislost intenzity převalování na čase. Po tomto čase olej vyplivněte do záchodu a ústa vypláchněte teplou vodou. Po vyplivnutí musí být olej přeměněn v bílou emulzí podobnou mléku, pokud je emulze nažloutlá znamená to, že jste převalovali malou intenzitou nebo kratší čas . Začátky nebudou pro mnohé z vás jednoduché, ale nevzdávejte se, po 15 převalování už budete mistři. Převalování provádějte nejméně 3 krát denně. Po první tři dny může, ale také nemusí nastat bolest hlavy, je to reakce na rychlé vyčištění cévek v mozku pokud se objeví během jednoho dne zmizí. Přeji Vám všem hodně trpělivosti a za úspěch ručím.


Tuto metodu znám, prováděla jsem ji s cedrovým olejem, když jsem dočetla knihy Vladimíra Megreho o Anastázii, olej však byl příliš drahý, ale této metodě skutečně věřím a už opět začínám s olivovým olejem...

Zázračné kyselé zelí

Oblíbené kysané zelí účinně chrání před vznikem rakoviny jater, plic, tlustého střeva a prsu. Věděli jste to? Látky zabraňující nádorovému bujení však neobsahuje zelí jako takové, ozdravné účinky mu dodává až proces kysání. Během něj totiž v zelí vznikají takzvané izotiokyanáty látky, které mají silně protirakovinné účinky.Uchování celých zelných hlávek nasolením už znali staří Římané. Dnešní způsob výroby kysaného zelí údajně převzali ve středověku Slované od Tatarů. Při objevných cestách po světových mořích se dávní mořeplavci chránili požíváním kysaného zelí před obávanými kurdějemi, nemocí vznikající z nedostatku vitaminů.
Obsah vitaminu C je v kysaném zelí dokonce vyšší než v čerstvém, což je důsledek činnosti bakterií mléčného kvašení. Již 200 g kysaného zelí pokryje denní potřebu vitaminu C. Zelí působí také proti depresím a obsah vitamínu B12 je dobrý pro nervovou soustavu. Vysoké množství vitamínu C zvyšuje imunitu a je velice potřebný ke tvorbě hormonů. V kysaném zelí najdeme také draslík, železo, vápník, zinek, hořčík, fluor a enzymy. Kysané zelí rovněž podporuje tvorbu krve a hormonů. Aktivuje imunitní systém v boji proti virům a bakteriím, posiluje organismus proti infekcím. Snižuje také vysoké hodnoty krevního tlaku a zároveň aktivuje funkci střev a vylučování toxických látek. Podporuje i látkovou výměnu a má odvodňující účinek, a proto umožňuje rychlé odstraňování odpadních látek z těla . 


CITRUS na vyčištění střev
Na ideální vyčistění střev je jednoduchý přírodní produkt – citrusový plod. Každý večer cca dvě hodiny po posledním jídle zkonzumujeme jeden celý citrusový plod, nejlépe grep, ale nejčastěji se užívá pomeranč, (i citrón) vše bez kůry . Nejen šťávu! Pak už nic nejíme!!! Dužina citrusových plodů neprovádí detoxikaci, ale čistí veškeré toxické nálepy, usazeniny i parazity a působí ve střevech jako štětka na vymývání sklenic. Ideálně čistí klky ve střevech a na rozdíl od léků, nemusíme pak v těle doplňovat vzácné bakterie, které jsou součástí imunitního systému. Lidé užívající pravidelně denně potvrdili, že v minulosti trpěli zácpou, syndromem dráždivého trakčníku, těžkou plynatostí a nadmutím, obezitou, chronickou vyčerpaností, bolestmi žaludku. Odstranili i problémy s kůží a vlasy, jakož i dalšími častými nemocemi. Chci jen podotknout, že během několika měsíců došlo k jejich váhovému úbytku až o 6 kg , ale pozor, ne na objemu v pase, ale na váze! Prostě zbavili se odpadů - fekálií, zahnívajících ve střevech a způsobujících tak výše uvedené problémy, z nichž nejvážnější je rakovina konečníku. Je to dlouhodobá – doživotní kůra, ale jeden citrus denně není skoro žádná finanční investice. Bez další změny stravovacích návyků. Zvažte sami, co je lepší.
P.S. že to funguje poznáte po několika dnech, kdy budete z WC utíkat před vlastním zápachem. 


Játra 

Každé roční období přísluší některému z našich tělesných orgánů. Příslušná doba je dobou nejvyšší zranitelnosti daného orgánu a zároveň nejvhodnější dobou pro jeho detoxikaci a léčbu.V této době se zároveň nejsnáze projevuje dysfunkce v dané oblasti.
Jaro jako roční období patří játrům a jejich párovému orgánu – žlučníku.
Játra jsou především orgánem detoxikace ale samozřejmě i trávení. Zpracovávají tuky, sacharidy, aminokiseliny, redukují hormony, ukládají vitamíny,odstraňují toxiny a těžké kovy.
Kvalita činnosti a vitality jater má vliv na zdraví a kvalitu zraku, množství a kvalitu krve, na stav nervů, svalů, šlach, kyčelních kloubů, ramen, šíje a krku,výkonnost a vitalitu (proto jarní únava). Jejich dysfunkce se projevuje sklony k alergiím, exémům, bolestem hlavy, sníženou imunitou. Nejčastěji se problém jater a žlučníku a jejich podřízených tělesných partií projevuje v čase 23:00 až 03:00 hod.
V rovině emocí a povahy se dysfunkce jater projevuje nezvládnutelným hněvem, předpojatostí, žárlivostí, přecitlivělostí na hluk. Zdravá játra dávají schopnost flexibility, zdravého sebeprosazení a schopnosti plánovat.
V období jara se tradičně prováděli různé očistné kůry, rovněž tradice období jara a velikonoc měli svůj smysl.
Pro naši civilizovanou dobu je na místě především osobní zájem každého jednotlivce o péči o kvalitu svého potenciálního zdraví.
Základní bylinky pro jaro jsou: pampeliška, řepík, smil, jablečník, rozmarýna, také ostropestřec, hořec.
Z potravin jsou dobré drůbeží maso, pšenice, pšeničné klíčky, brusinky, mandarinky, ananas, kyselé zelí, zelené jarní výhonky, tvaroh, kyselé mléko, šípkový čaj.
Pozor na alkohol, tučné maso, smetanu, vejce, čokoládu, kávu, chemické látky v potravinách. ID 



8 fíglů, jak přežít zimu bez nemocí


1. Pomocník z domácnosti: Olivový olej
Jak pomáhá : Zvláčňuje popraskané ruce a rty Předtím, než vyjdete do zimy, potřete si ruce a rty olivovým olejem. Funguje také obyčejné máslo či margarín, ale na rozdíl od olivového oleje se tak dobře nevsáknou.

2. Pomocník z domácnosti: Váleček
Jak pomáhá: Zahřeje nohy Jeden z nejjednodušších způsobů, jak se zbavit studených nohou je masáž válečkem. Jezděte jím po chodidlech po dobu 3 minut. Váleček má ještě jeden blahodárný vliv. Pomůže vám natáhnout šlachy, takže se vám bude snáze chodit po vánočních nákupech. 

3. Pomocník z domácnosti: Kuřecí polévka
Jak pomáhá: Zmírňuje příznaky nachlazení. Při nachlazení pijte nejen dostatek tekutin, ale dopřejte si i dva talíře kuřecí polévky denně. Většinu infekcí dýchacího ústrojí způsobuje produkce bílých krvinek, kterým se říká neurophily, ty zvyšují produkci hlenu. Kuřecí polévka zabraňuje tvorbě neurophilů.

4. Pomocník z domácnosti: Láhev horké vody

Jak pomáhá: Posiluje imunitu Kdykoliv cítíte, že na vás »něco leze«, přiložte láhev s horkou vodou k vašemu hrudníku. Přesně pod hrudní kostí se nachází brzlík, který vytváří T-lymfocyty, buňky, jež jsou základem obranných funkcí organismu. Teplem jejich činnost posílíte.

5. Pomocník z domácnosti: Láhev whisky 

Jak pomáhá: Likviduje bolest v krku Někteří odborníci doporučují kloktat whisky s vodou. To by bylo ale zbytečné plýtvání. Úplně nejlepší je whisky vypít. Připravte si ozdravný nápoj. Vymačkejte půlku citronu, přidejte trochu horké vody, lžíci whisky a lžičku medu. Pokud nepijete alkohol, kloktejte slanou vodu.

6. Pomocník z domácnosti: Žvýkačka bez cukru 

Jak pomáhá: Udržuje v kondici uši. Zánět uší patří k nepříjemným bolestem. Bohužel patří k častým nemocem zimního období. Při chřipce se smrkáním dostává hlen i do ušní trubice. Podle vědců se ale riziko, že onemocníte zánětem ucha snižuje o polovinu, žvýkáte-li pětkrát denně. Akt žvýkání totiž posouvá hlen z ucha. Sladidlo xylitol, které se dává do žvýkaček bez cukru navíc napadá bakterie, které problém způsobují.

7. Pomocník z domácnosti: Polštář navíc
Jak pomáhá: Ničí kašel. Pokud trpíte kašlem, určitě vám neuniklo, že váš stav se v noci zhoršuje. Je to proto, že se řasinky, kterým se říká cilia a které se vyskytují kolem plic a průdušek, narovnají a nemohou posouvat vrstvu hlenu. Hlen se pak hromadí, což způsobuje kašel. Když si hlavu podepřete polštářem navíc, chloupky zůstanou v původním stavu. Pokud netrpíte hlenovým kašlem, ale spíše suchým a šimravým kašlem, zkuste si dát prst do ucha a lehce jím zatřást.

8. Pomocník z domácnosti: Žárovka 

Jak pomáhá: Zlepšuje náladu. V zimě se častěji cítíme pod psa. Nedostatek sluníčka snižuje hladinu hormonu štěstí serotoninu. Minutové cvičení s žárovkou vám jej pomůže doplnit. Sedněte si do místnosti, ve které můžete zhasnout. Vezměte posuvnou lampu s 60wattovou žárovkou. Posaďte se metr od lampy, ujistěte se, že ji můžete zhasnout z místa, na němž sedíte. Rozsviťte lampu a dívejte se do ní jednu minutu. Pak ji zhasněte, zavřete oči a soustřeďte se na záblesk světla, které máte před sebou, dokud nezmizí. 



Včelí lékárna 



Jednou z mnoha možností přírodní medicíny jsou včelí produkty.Velmi známé a celkem běžné je používání včelího medu, dále je možné použití včelího pylu, mateří kašičky, včelího jedu a propolisu. 

Med
– je kromě své dobré chuti významným zdrojem potřebných živin. Jeho působení na zdravotní stav je velmi rozsáhlé, uplatňuje se při onemocnění dýchacích cest, nachlazení, chudokrevnosti, ledvinových potížích, nemocech srdce, nemocech žaludku. Výhodnější je domácí med, nákup v obchodech obnáší riziko koupě medu syntetického či málo kvalitního. 

Včelí pyl 

– Květový pyl sbírají včely a ukládají je do buněk v plástvích, kde jej dále upravují za pomoci medu do snadno stravitelné podoby. Pyl obsahuje velké množství biologicky účinných látek, zejména bílkoviny, minerály, enzymy, kyseliny, vitamíny. Svojí podstatou je zásadně hodnotnější a pro tělo daleko přijatelněší než v současnosti moderní syntetické multivitamíny. 

Mateří kašička
– je produktem hltanových žláz včel, které ji používají k výživě včelí matky. Je to surovina dlouhodobě známá a používaná jako přirozený zdroj stimulačních látek se širokým spektrem účinků hlavně v oblasti jater, srdce, nervové soustavy, stimulace krvetvorby, podpoře imunitního systému metabolismu bílkovin, tuků, cukrů, k podpoře psychické rovnováhy, fyzické kondice, schopnosti rozmnožování. 

Včelí jed
– využití včelího jedu je známé formou včelího bodnutí do postiženého místa nebo jsou na trhu masti s obsahem včelího jedu. Terapie je účinná ke zmírnění bolestí při artróze, zánětech kloubů, bolestech páteře, namožených svalů, ústřelech, změkčení pooperačních jizev, má silné protizánětlivé účinky. 

Propolis
– je velmi vzácná přírodní látka, kterou vylučují pupeny rostlin a stromů k ochraně před plísněmi, viry a bakteriemi.Včely tuto látku sbírají a tmelí jí mezery v úle, ale hlavně ji používají jako jedinou možnou desinfekci na plástvích a v úle. Výrobky vyrobené z propolisu vykazují velmi rozsáhlé a dnes klinicky ověřené biologické účinky na živý organismus. Mají výborný desinfekční účinek na řadu bakteriálních, virových a plísňových procesů. Rovněž vykazuje analgetické účinky, uplatňuje se při regeneraci poškozené kůže. 


Lupenka (psoriáza)


Psoriáza představuje nadměrnou produkci určitých kožních buněk, která způsobuje skvrny stříbřitých šupinek obvykle se vyskytujících na kolenou, loktech a kůži temene hlavy. Na západě je toto onemocnění dosti běžné, v některých případech může přejít do vážnější a velmi nepříjemné formy, kdy postihuje velké části těla a může být ve spojitosti s chronickými revmatickými poruchami. Lupenka je, jak se zdá, onemocnění, které prochází stálými změnami a často při něm pomáhá sluneční záření a koupání v moři. Pomoci mohou i byliny s čistícími a protizánětlivými účinky, jako je krtičník uzlovitý a jetel luční. Čaj z krtičníku
……10 g čerstvého kořene lopuchu většího, 5 g čerstvého kořene šťovíku kadeřavého, 15 g čerstvého krtičníku uzlovitého, 10 g čerstvých květů jetele lučního, 750ml vody.Příprava:1. Lopuch a šťovík smíchejte v rendlíku a přilijte vodu. Přiveďte k varu a 15 minut povařte, abyste připravili odvar. 2. Do čajové konvice nebo džbánu dejte krtičník spolu s jetelem. Tyto byliny přelijte odvarem z lopuchu a šťovíku a nechte 10 minut vyluhovat. Sceďte. Uchovávejte v zakrytém džbánu. Dávkování: Užívejte 3 krát denně dávku ze sklenky na víno. Podle potřeby ochuťte medem nebo citrónovou šťávou. Doplňková léčba: K léčbě malých flíčků nebo v raných stadiích lupenky může prospět krém ze svízele přítuly. Aplikujte malé množství na postižená místa 2 krát nebo 3 krát denně. Pokud je zasažena kůže na temeni hlavy, vyrobte přípravek na oplachování vlasů použitím 10 ml tinktury z rozmarýny lékařské a 10 kapek smolného oleje na 500 ml teplé vody. Aplikujte po umytí šamponem při posledním spláchnutí vlasů. Zdá se, že lupenka napadá spíše lidi nervózní a nesnášenlivé. Někdy mohou pomoci Bachovy přípravky z květů, jako je plané jablko, řepík lékařský či vrba bílá. Vyhněte se alkoholu a bylinám, jako je řebříček obecný, skořicové větvičky a lipové květy, protože ty podporují periferní krevní oběh a tím stimulují kůži.Užívejte denně 1 g vitamínu C a 1-2 g ch 



Léčivé bylinky

ZELENÝ ČAJ Zelený čaj obsahuje látky, které účinně brání tvorbě zubního kazu, je účinný při onemocnění dásní, zpomaluje růst bakterií typu streptococcus mutans. Prokazatelně snižuje hladinu cholesterolu v krvi a přispívá k ochraně organismu před zhoubnými nádory. Přispívá i ke snížení tělesné váhy, posiluje krevní stěny a snižuje cukr v krvi.

CITRÓNOVÁ TRÁVA Podporuje koncentraci a myšlení. Účinek této byliny je velmi osvěžující. Dokonce snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Citrónová tráva má výrazné citrónové aroma. Neobsahuje kofein.

MÁTA PEPRNÁ Mátu pěstovali již staří Egypťané. Hlavní účinek této rostliny se projevuje na trávicím traktu, protože máta působí na uvolnění křečí hladkého svalstva trávicí trubice (spasmolytikum) a desinfikuje (zbavuje choroboplodných zárodků). Máta je vhodný prostředek při rozmanitých projevech problematického trávení. Uleví při nadýmání, při nedostatečném vylučování žluči (jako pomocný prostředek se podává při žlučových kamíncích), při křečích v trávicí trubici, při nechutenství. Známý je účinek mentholu na povzbuzení centrální nervové soustavy. Tiší bolest při menstruaci. Odstraňuje bolesti hlavy a zvonění v uších. Využívá se také hojně v aromaterapii.

SKOŘICE Skořice se používá už více než 4000 let. Podporuje chuť k jídlu, snižuje krevní tlak a zlepšuje trávení. Zažívací trakt zahřívá a stimuluje, uklidňuje koliky, průjmy, nevolnosti a nadýmání. Díky dezinfekčním a antibiotickým účinkům ji lze použít i jako prostředek proti nachlazení, kašli a chřipce. Příznivě ovlivňuje metabolismus tuků a cukrů, což je výhodné u pacientů s cukrovkou. Moderní farmakologické výzkumy počínaje polovinou dvacátého století prokázaly antibakteriální, protizánětlivé a antioxidační účinky skořice, a v nedávné době byl prokázán i výrazný účinek antidiabetický. 

HEŘMÁNEK Příznivé účinky heřmánku pravého jsou známy již od starověku. Ve Skandinávii byl heřmánek považován dokonce za posvátnou rostlinu a uctíván jako symbol slunce. Preventivně lze heřmánek používat při potížích s trávením a stolicí (zácpy, průjmy). Heřmánek příznivě působí při léčbě zánětů trávícího ústrojí, uvolňuje křeče, působí protizánětlivě, dezinfekčně a potopudně. Pomáhá při nadýmání, ničí jedovaté produkty látkové výměny mikroorganismů jako jsou streptokoky nebo stafylokoky. Bylinka je vhodná při angíně či zánětech v dutině ústní nebo hrtanu (jako kloktadlo). V Matthioliho herbáři je heřmánek popisován jako lék proti zimnicím, nemocem jater, močopudný prostředek a prostředek proti bolestem hlavy.

BEDRNÍK ANÝZ Anýz má za sebou velmi dlouho historii jako léčivá rostlina. Používal se také v Číně a Indii. Význam měl při dehydrataci, při astmatu a nejrůznějších onemocněních dýchacích cest, při všech otravách, při nejrůznějších obtížích souvisejících s trávením, při bolestech, jako projímadlo a v řadě dalších indikací. Zevně se používal nálev k omývání při onemocnění očí. Dnes plody anýzu používáme vnitřně i zevně. Anýz povzbuzuje činnost všech žláz, účinek protikřečový je silnější než u kmínu a fenyklu. Podporuje správnou činnost střev, tlumí bolestivé křeče střev a působí proti nadýmání. Plod anýzu je známý pomocný prostředek při onemocněních dýchacích cest. Silice se částečně vylučují plícemi (desinfikuje a podporuje produkci hlenu), anetol povzbuzuje činnost řasinkového epitelu dýchacích cest (podporuje pohyb hlenu směrem ven), tento dvojí mechanismus velmi příznivě podporuje vylučování hlenu a tím čistí dýchací cesty. Podporuje vylučování mateřského mléka.

MATEŘÍDOUŠKA Mateřídouška se velmi často používá do čajových směsí proti nachlazení. Skvěle působí při suchém kašli. Velice vhodná je při potížích s trávením spojených s plynatostí a kolikami. Pomůže i při křečích hladkého svalstva. Je doporučována také při chřipce, kterou provází kašel. V poslední době se začala používat i v aromaterapii.

MEDUŇKA Meduňka pomáhá odstranit pocity strachu a mírné úzkosti, dobře působí při stavech nervové vyčerpanosti, nespavosti a lehkých depresivních náladách. Zmírňuje také žaludeční a střevní neurózy, má protikřečové účinky a předchází nadýmání. Meduňka příznivě působí při bušení srdce a srdeční arytmii. 

Zdravé srdce


 Srdečněcévní onemocnění jsou celosvětově nejčastější příčinou úmrtí obyvatel planety.
Srdečněcévní choroby stále spojujeme
s vyšším věkem. To je ale omyl. Na problémy se srdcem můžeme zadělat svým dětem již před narozením.
V současné době se podstatně snižuje stáří nemocných srdečněcévního systému, a pacienti středního a mladšího věku nejsou výjimkou. Dokonce jsou případy, kdy i nenarozené miminko má již v prenatálním věku aterosklerotické pláty v cévách.
Hlavní příčinou je jednostranná a málo kvalitní výživa populace, hlavní potravou „náctiletých“ je často bageta a cola z automatu. Svoji roli hraje také psychický stres a dědičné předpoklady. Lékaři doporučují zařadit do jídelníčku více syrové zeleniny a ovoce, ryb, přírodních a přírodně upravených potravin, a aktivního odpočinku. Omezit produkty rychlého občerstvení jako bagety, hamburgery a pod.
Takže za své zdraví je víceméně zodpovědný každý sám.


Třezalka tečkovaná
Je rozšířená v Evropě, Asii a v severní Africe. U nás roste na slunných stráních, na mezích, pastvinách a houštinách. Sbírá se v červenci nebo v srpnu. Užívá se celá nať nebo jen květ ve formě čajů, nálevů, tinktur, tablet, oleje nebo také homeopatik.
Je to bylina mající protizánětlivé a protiekzematické účinky. Její hlavní místo je při nervových problémech, psychickém napětí a depresích. Je vhodná na rehabilitaci po mozkových mrtvicích, při sklerózách multiplex a při všech formách zánětů a nervových poruch.
Obsahuje neobyčejně účinné látky pro lidský organismus - hormony, enzymy, stopové prvky. Zvyšuje obranyschopnost organismu, zlepšuje činnost centrální nervové soustavy a posiluje organismus. Předpokládá se, že v budoucnu bude léčit dosud neléčitelné choroby. Omlazuje organismus. Zároveň přitom čistí tělo.
Tato bylina a její produkty mohou mít fotosenzibilní účinky ID 



Léčba rakoviny javorovým sirupem a zažívací sodou 

Lze rakovinu vyléčit práškem do pečiva a javorovým sirupem? Očividně ano. Tato informace probleskla novinovými titulky, ale stejně tak rychle byla potlačena. Léčba popularizovaná Jimem Kelmunem, důchodcem žijícím v Asheville v Severní Karolíně, znamená skutečný průlom. Říká: „Podal jsem tu směs více než 200 pacientům, u nichž diagnostikovali rakovinou v konečném stádiu. Z toho 185 lidí pak kupodivu žilo ještě 15 a více let – a téměř polovina se rakoviny úplně zbavila.“
Vypadá to jednoduché až k pláči, ale tato prostá léčba zažívací sodou a javorovým sirupem je nesmírně účinná přírodní chemoterapie, která velmi efektivně hubí rakovinné buňky. Přitom zcela postrádá brutální vedlejší účinky provázející většinu nesrovnatelně méně efektivních „standardních“ chemoterapeutických metod. Za tepla vytvořená směs chemicky čisté jedlé sody (hydrogenuhličitan sodný; NaHCO3) a javorového sirupu je velmi efektivní prostředek proti všem druhům rakoviny. Ohřátím se na sebe pevně navážou molekuly sody a javorového sirupu, a takto vybavená glukóza může zamířit k rakovinovým buňkám. Rakovinové buňky prostě milují cukr, který přímo nezřízeně hltají. V tomto případě je ale na molekuly cukru navázaná silně zásaditá sodíková sloučenina! Kyselé rakovinové buňky absorbují s cukrem i sodu, a to je jejich zkáza... 


Recept: Javorový sirup a jedlá soda
3 díly javorového sirupu a jeden díl jedlé sody (soda bicarbona) smísit (např. 15 lžiček sirupu a pět lžiček sody) a promíchat, dát poté v kastrůlku na sporák, zahřívat 5 minut nepříliš silně aby teplota sirupu nepřesáhla 40°C, dokud směs poněkud nezahoustne. Na počátku může být užíváno častěji, např. 3x denně jedna čajová lžička. Jinak stačí brát 1 čajovou lžičku 1x denně dlouhodobě. Může být rozpuštěna ve vodě nebo třeba namazána na chléb. Javorový sirup může být případně dočasně nahrazen medem. Obecně platí: nejíst jinak žádný cukr v nápojích ani v pokrmech, s výjimkou trošky ovoce. Tato léčba je založena na tom, že rakovinové buňky milují cukr, který do sebe vtahují. Javorový sirup obsahuje čistou glukózu, takže tuhle podmínku dokonale splňuje. Tak se látka dostane přesně do centra nádoru. Jedlá soda pak dokáže díky obrovskému obsahu kyslíku rakovinový nádor doslova rozbít zevnitř. A to už během prvních tří dnů. Dochází tak k naprosté likvidaci nádoru v jakémkoli stádiu, tedy i v konečné fázi rakoviny. 

Rakovina není nemoc, ale přírodou řízené prodloužení života. Rakovina není nic víc než poslední projev extrémního překyselení organismu a toxicity tělesných tekutin a tkání. Za těchto podmínek a při dysfunkci imunitního systému by tělo předčasně zemřelo. Proto na svou ochranu moudře začne shromažďovat vnitřní toxiny, obalovat je oslabenou superkyselou tkání a zapouzdří je pod nepropustnou ochrannou vrstvou, aby zabránilo jejich dalšímu šíření. S tímto důvtipným řešením obdrží majitel smlouvu na delší život. My ovšem tomuto procesu říkáme choroba. Tělo vytvoří tumor proto, aby potlačilo a uklidilo jedy, které nemůže jinak vyloučit a prodloužilo si život na tak dlouho, jak jen je možné, poskytujíc svému majiteli dostatek času na eliminaci interní toxicity. Metastázy jsou poslední pokus těla ke své záchraně. Jestliže je tato interní toxicita úspěšně potlačena, tělo postupně bezpečně odstraní všechny nádory a navrátí se mu zdraví. Pokud tento proces není úspěšný, osud majitele těla je definitivně určen a umírá ne na rakovinu, ale na extrémně jedovaté léčebné postupy,intenzivní emoční zhroucení, zoufalství a stres. 

Zkuste své tělo z celého srdce co nejvíce milovat a co nejdříve začněte s detoxikací.
_________________



23 komentářů:

  1. Velmi děkuji za tento příspěvek. Hned jsem poslal mnoha dalším lidem. Díky moc a pěkné dny ve zdraví. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Znie to logicky a vyzerá to sľubne:) máte s tým niekto osobné skúsenosti? dá sa to robiť aj ako prevencia?

    OdpovědětVymazat
  3. Doplnil bych, že by bylo vhodné volit žvýkačky bez cukru prosté aspartamu, acesulfamu K atd...

    OdpovědětVymazat
  4. Zatím jsem to jen přelétl očima, ale dovolím si nesouhlasit s lupénkou. Jde především o onemocnění jater a zeslabené střevní stěny. Projevy na kůži jsou pouze toxiny co prošly celým tělem. Sůl čistí kůži. Proto pomáhá, ale jen krátkodobě. Takže léčba je ve snížení kyselosti organismu nepř. šťávou z červené řepy. A detoxikaci organismu. Např. ostropestřcem mariánským. Ten výborně čistí játra. Důležité je podávání vit. E aby se játra regenerovala. A vit. B na posílení střevní stěny. Pomůže i např. čaj ze slézu. Tak stručně asi tak. Pavel V www.lecenimkuzdravi.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Popíšu, co se mi nedávno stalo. Byla jsem u zubaře si nechat vytrhnout zub moudrosti. Pominu, že ta organizace má smlouvu s VZP- ale přesto mi vytrhnutí osmičky účtovala 1 600 Kč. Mnohem závažnější bylo to, že i když mi doktor vpíchnul údajně protibolestnou injekci, tak stejně to vytrhnutí příšerně bolelo. A vůbec nejhorší byly ty následky té vakcíny: dostala jsem po ní jakousi chemickou rýmu, která byla velmi úporná. Podotýkám, že jsem tam šla naprosto zdravá a nejím vůbec žádné prášky. A tak jsem se začala léčit z té podivné chemické rýmy po domácku, neb odmítám jakkoliv podpovat byznys farmaceutických firem, které si z nás lidí udělaly dojnou krávu. Kdysi byla na každém rohu cukrárna, ale teď je místo toho na každém roku lékárna- to o něčem svědčí. Také ty vtíravé reklamy propagující nepřetržitě různé léky v TV jsou velmi nepříjemné. Takže jak jsem začala léčit tu podivnou chemickou rýmu? Napařovala jsem si nosní dutiny párami z vařící vody (přehodíte si ručník přes hlavu a nasáváte solné páry z hrnce), vytírala si nosní dutiny vatou omotanou kolem párátka a namočenou v silném solném roztoku. Ale co mi nakonec pomohlo nejvíc? Že jsem si tři večery za sebou prstem namočeným v sypké jedlé sodě potlapkala žlutý jazyk, na kterém jsem cítila nenormální hořkost. A také jsem si tou jedlou sodou vytřela obě nosní dírky. Opět jsem navlhčila vatu na párátku a obalila ho pak sypkou jedlou sodou a vytřela si tím nos. A výsledek? Podivná chemická rýma vzniklá z podivné vakcíny proti bolesti vytrhnutí zubu je pryč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se mi take stalo. Po anestezii od zubare jsem mela uplne ucpany nos, nic nepomahalo, jak kdybych to mela uvnitr natekle, pak se mi ze strany nosu udelala boule ktera se asi mesic hojila a vstrebavala a po ktere zustala jizva.
      Vim ze to zni divne, ale diky tomu ze chemii nepouzivam a nepozivam, tak sve telo znam. A zubar byl bohuzel nutny a toto byl primy nasledek. Telo se snazilo co to dalo, dostat ten sajrajt z tela ven.

      Vymazat
  6. Super,děkuji!K tomu javorovému sirupu-pozor,do některých se přidává cukr!!!tak i zde je důležité číst etikety.

    OdpovědětVymazat
  7. Stejně tak pozor na sodu..je třeba sehnat takovou která obsahuje naprosté minimum Al. Při zpracování se tam něco málo dostane, ale u některých je to příliš. Jinak Tahle přírodní chemoterapie je super věc a osbně znám dva lidi kterým zachránila zdraví a nejspíš i život. Pavel V

    OdpovědětVymazat
  8. nemohu posoudit, nakolik jsou rady účinné, ale jsem velmi ráda, že nám to sem orgonet dal. Je dobré si čas od času něco takového "zopáknout". Někdy je tělu opravdu třeba v léčení trochu pomoci a pokud je ta pomoc z přírodních zdrojů, tak se tím nedá zkazit vůbec nic. V horším případě nepomůže

    dan.

    OdpovědětVymazat
  9. Článok som si preštudovala so záujmom, pretože od malička som "pod vplyvom" takýchto metód liečenia. Som dieťa horára a znalosti rodičov som preniesla aj do svojej rodiny. Skúseností sú veľké a občasné pochybovačné, či výsmešné reakcie okolia aj bolia aj ustúpia, keď pomôžem tam, kde lekár nezvládol.
    Matke Zemi denne ďakujem za zdravie svoje aj svojej rodinky. Myslím, že náš lekár už nevie ani ako vyzeráme...Byliniek a takýchto výborných rád sa netreba báť a je dobré to skúšať a uchovávať ako bohatstvo ľudstvu. Hoci choroby idú ruka v ruke s psychikou človeka. Harmónia duše a tela je najbližší liek.
    Ďakujem Orgonet za veľmi zaujímavé doplňujúce informácie.
    Viky

    OdpovědětVymazat
  10. Pozor! Není zelí jako zelí :
    http://www.stream.cz/adost/792869-a-dost-kysane-zeli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, taky jsem tento příspěvek viděl. Rovněž řada našich potravin vyrobených v Česku je urychlována a kvalitní přírodní a zaručené procesy se pomíjí. Proto je dobré postupně vybírat potraviny, které vyhovují našemu tělu - někdy si doslova řekne samo. Je velmi dobré se tomuto tématu věnovat a postupně odmítat modifikované potraviny, je potřeba podporovat české výrobky s jasnou kvalitou. Myslím, že i v této záležitosti se lidé "probouzí", a to je dobře. Vše se vším souvisí, tzn. důležité je i to, co vlastně jíme. Nakonec myslím, že každý sám dobře ví a má své zkušenosti. Pěkné dny ve zdraví vám všem......... :-)

      Vymazat
    2. Taky mi hlava nebere, proč se k nám vozí jablka až z Chile, kiwi až z Nového Zélandu, maso také až z Austrálie, hrušky z Egypta, hroznové víno až z jižní Ameriky a další podobná zvěrstva !

      Vymazat
    3. Proč se to k nám vozí ??
      -No přece proto, abychom byli ZÁVISLÍ
      -Proto, aby naše zemědělství zkrachovalo
      -Proto, abychom pak byli nuceni koupit jakoukoli sračku za jakoukoli cenu... a to i gmo, jen abychom neumřeli hlady
      -A taky proto, aby bohatli určité vrstvy lidí na této planetě, které už tak bohaté jsou, ale nestačí jim to a chtějí držet moc nad vším a nad všemi
      ........proto to sem vozí !

      Vymazat
  11. Mému bratrovi se vrátila rakovina. V minulosti přišel o ledvinu a část nadledvinek. Chemo neprodělal, nádor se odstranil. Teď se objevila v jícnu a nevypadá to dobře, půjde na operaci a dost se bojím. Ovšem proč vám to píšu? Protože se snažím ze všech sil ho informovat o MMS a i léčbě javorovým sirupem a sodou. Bez úspěchu. Ba naopak, jsem vyvrhel rodiny, matka mne obviňuje, že jsem internetový maniak a měla bych se jít sama léčit do Bohnic, bratr mnou opovrhuje a nemluví se mnou. Koukají na mne jako bych snad jeho rakovinu zavinila já sama. Jsem docela dost na dně a ani spát nemohu. Blízký člověk se mi ztrácí před očima a raději umře v péči doktorů, než by mi dal šanci a hlavně sám sobě, zkusit jinou variantu. Nemohu se s tím opovržením mnou srovnat. A to nejsem puberťák, je mi 44 - let. Mějte se fajn, ráda sem chodím číst.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkuste bratrovi jen tak doporučit, at zkusí polykat např: sodové tablety každý ráno třeba jednu, jen at to zkusí a uvidí, jak se bude cítit. Stojí to pár korun

      Vymazat
    2. Pro anonymní 12.2., 4:47.- Tak tato situace jistě mrzí. Přesto zkuste tento článek o léčbě vytisknout a hodit rodině na stůl, nebo na postel, aby si toho dotyční všimli a přečetli. Je sice fakt, že jejich ego se nemusí " snížit " k tomu čtení, ale uděláte tím aspoň co se momentálně udělat dá.
      Hodně štěstí a zdraví. Honza.

      Vymazat
    3. Anonymní 4:47
      Já vám zcela rozumím. Co jsem vypozorovala já, tak platí :čím častěji a více nemocný, tím menší ochota zkusit něco jiného , než doporučí a dovolí lékař. U mé kamarádky je to podobné. Než něco jen tak, zkusit, tak si jen povzdychne: To stejně nepomůže.
      K vašemu trápení s odmítnutím pomoci, Vám neporadím.Obávám se, že s takovými lidmi člověk nic nenadělá, i když by tak rád pomohl !

      dan.

      Vymazat
    4. To mě mrzí, taky to znám. Jak pomoci někomu kdo o to nestojí nebo si prostě nedá říct.

      Vymazat
    5. Omlouvam se jestli to bude znit tvrde........ale spousta nemocnych lidi vylecit nechce ! Co chteji je Vas soucit a soucit okoli a pozornost. Je to o tom, ze Vas bratr je ted "chudacek" a vy odmitate mu jeho status uznat, naopak se mu snazite rict, ze je panem sveho zivota. A to je pekny kontrast.

      Vymazat
    6. Dobrý den,Váš bratr leží na silné geopatogenní zoně.
      Neptejte se mě ,jak to vím,bylo by to na dlouho.Dokonce umím nejenom dálku,ale naskakují mi tam i hodnoty -spí na stupni - 10,kdy -12 je nejvyšší.Každý člověk měřit umí,ale pokud to nikdy nedělal,je to jako by nikdy nejel na kole a hned by chtěl jet maraton.(viz pořady v televizi:))
      Je to dráždivý pruh -voda zlom,který přeruší svým prouděním ,nám akceptované geo.magnetic.pole v něco (oblast.vlnění) co my už neakceptujeme.V podtatě,proutkař,když hledá třeba vodu-hledá v podstatě co? Hledá PORUCHU v geo .poli,a to je to co nám v dlouhodobé expozici vadí.Velice devastující je na tom dlouhodobě spát.V podstatě tělo se ve spánku opravuje ,ale pokud jsem "zrengenování"touto poruchou,tělo se dlouhodobě NEOPRAVUJE a vadne v energii.Je otázka našeho genofondy,kdy a na co se rozbiju.
      Objevil jsem po mnoha prohrách(drahých)v oblasti odrušení,co na to platí .Z 50 odrušovačů fungují 3 (opravdu)
      Laik si může sám dát POD postel šungitovou Pyramidu Ne menší než 10 na 10 cm(neberte prosím menší ,ocgranné pole je půdorysně kruh a bokorysně otočená mísa na salát,základnou dolů.Lidé neumí často měřit a tvrdí,že stačí strana pyramidy za šungitu 5na 5 cm._nestačí,je to málo.Musí se jednou týdně opláchnout studenou vodou.Je to nezbytné,neboť část patogenit absorbuje do sebe a tímto se vybije(pyramidy v Egyptě se logicky neoplachují,neboť jsou v dotyku se Zemí (uzemněné-jako třeba hromosvod) a tím se vybíjí. Poslední a nejdůležitější je pyramidu polarizovat ROVNOU STRANOU NA SEVER(jedno jakou) nesmí být uložena rohem-nefunguje správně.Pracuje s geomagnetickým polem a je to kategorie tvarových zářičů.Je dobré fixou obkreslit správnou polohu pod postelí,je možné ji umístit i do otevíracího boxu pod postelí.Není vhodné do cca 35 cm okolo umísŤOVAT KOV.
      Moc věcí na gpz neplatí,prosím věřte mi,utratil jsem spousty peněz než jsem se to naučil a i našel.Šungitová pyramida 10 na 10 cm a dává se to pod postel v ůrovni pánve-tzn,aby kružnice dosahu byla mezi spícími a v oblasti středu spícího (CH)
      chvilku cca.3 den bolí hlava a často místo ,kudy šla gpz .přes tělo se opravuje a bolí.Lepší věc než toto ,co si laik může instalovat sámjsem neobjevil hezký den Petr dotazy na
      Blaha.petrik @seznam.cz

      Vymazat
  12. Olej jsem převalovala v ústech dva roky na lačno ráno a večer, zlepšilo se mi úplně všechno, vyhýbá se mi rýma chřipka. Teď jen když mě něco bolí, jsem líná. 2x nebo 3x denně čtvrt hodiny nemůžete mluvit nebo jíst, čistit si zuby, nejlépe také jen sedět, protože pohyb pohybuje i tekutinou v ústní dutině. Když člověk chodí do práce, je to složité,ale i doma, někdo zavolá, přijde pošťačka atd. Zažila jsem různé úsměvné příhody. Měla jsem z toho strach, ošklivilo se mi to, ale vůbec nic to není, vřele doporučuji. Tato metoda je známá starým lidem, např. mi o ní kdysi říkala moje babička a také je známo, že pracovníci na ropných plošinách, kteří "ochutnávají" ropu, nejsou nikdy nemocní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, prosím, krásný příspěvek z vlastní zkušenosti. Já jsem taky toho názoru pokud možno co nejvíce se vrátit k přírodě a vyzkoušeným metodám léčení, které fungují. Rovněž mám problémy se zdravím. Něco jsem již vyzkoušel a ejhle, funguje to. Okamžitě nastartuje psychika /pozitivní/ a postupně se doléčím sám. Tím netvrdím, že lékaři jsou na nic, ale tak jako ve všem, i zde se často zneužívají věci hlavně k chtivosti finančního zisku. Nevzdávejme to a bojujme.Pěkné dny všem ve zdraví..... :-)

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.