13. března 2013

Aolian: Osvětová kampaň o chemtrails

Díky Aolianovi za skvělou aktivitu, pro niž je zajisté více než dobře kvalifikován, a přeju hodně úspěchu. Bohužel do Plzně mám daleko, ale proč něco takového neudělat i jinde? Základ - letáky už máme (:-)))

Ahoj všichni,

v průběhu posledního týdne se mi podařilo dát do kupy dva informativní letáky k různým antichemtrailsovým kampaním. Připomínky a návrhy na úpravu vítány!

První leták „Víte, co se děje nad našimi hlavami?“ je základní informativní leták seznamující zájemce s problematikou ilegálně prováděných umělých úprav počasí. Ze svých předchozích zkušeností můžu říci, že spousta osob slyší hlavně na to, když je něco prováděno ilegálně, bez jejich vědomí. Když se veřejnost před deseti lety dozvěděla, že z nejcennějších území Národního parku Šumava ilegálně mizí cenné dřevo, byla ochotna se aktivně zapojit do kampaní na ochranu šumavské lesní divočiny.


Leták jsem zkusil vytisknout na barevné tiskárně EPSON AL-C1100 a tisk vyšel vcelku dobře jak pro text, tak i pro obrázky. Pro distribuci letáku na infostáncích nebo mezi spřízněné osoby postačí formát A4; pro vyvěšení do nějaké výlohy, na nástěnku apod. doporučuji zvětšit leták na formát A3.




Druhý leták „Páry octa rozpouštějí umělé chemické mraky“ seznamuje zájemce s podstatou octování a způsoby, jak a kdy octovat, aby bylo dosaženo kýženého efektu při rozpouštění umělých mraků, jakož i zmírnění dopadů blížící se prudké bouřky apod. Leták je koncipován tak, aby byl bez problémů čitelný v základním A4 formátu.




Oba letáky si můžete volně stáhnout po načtení těchto internetových odkazů:

http://uloz.to/xbBSTWs/letak01-upravy-pocasi-pdf
http://uloz.to/xRmuhYD/letak02-octujeme-s-chuti-pdf

(Mimochodem, pokud si dáte do vyhledávače na serveru www.ulozto.cz termín „chemtrails“, objeví se vám spousta zajímavých dokumentů z tématiky umělých úprav počasí).

Informační stánek v Plzni

V letošním roce mám v plánu věnovat více času aktivnímu šíření informací o umělých úpravách počasí. Uvažuji o realizaci jednoduchého mobilního infostánku v Plzni. Jako nejvhodnější místo pro fungování infostánku mi vycházejí Smetanovy sady u Státní vědecké knihovny, případně nedaleké Kopeckého sady. K rozjezdu této akce se mi jeví nejvhodnější druhá polovina května, kdy už klimoušové (snad) dovolí teplejší počasí. Osvěta o klimatických experimentech by byla prováděna úplně jednoduchou formou bez jakéhokoliv vnucování. Informace by byly podávány pouze osobám, které by se u infostánku samy zastavily na základě jednoduchých upoutávek a samy požádaly o poskytnutí infa či materiálů (letáků). Má někdo z vás chuť se připojit? Pokud by nás bylo více, je možné též udělat malou promenádu s transparenty po plzeňském náměstí. Nějakou tu praxi v informačních kampaních na ochranu přírody mám a vždycky je mi přáno poznat při těchto akcích spoustu zajímavých a nadšených osob. A v neposlední řadě zde nebývá nouze ani o humorné příhody (:-))))))))


Proč je důležité, aby o šílených klimateroristických pokusech vědělo co nejvíce osob

Nemusíte se nikterak rmoutit nad tím, pokud cítíte, že se stále jaksi nedostává síly na radikální zastavení destruktivních geoinženýrských experimentů. Mám k tomu dvě optimistická zjištění, o která se s vámi rád podělím. Při své práci jsem došel k poznání, že ze všeho nejdůležitější je o těchto průšvihových aktivitách VĚDĚT. Svým astrálním zrakem mám nakoukané ze všech možných stran, že pokud „proženeme“ informace o úpravách počasí a o výstavbě „hliníkového štítu“ nad planetou přes naše denní vědomí, automaticky tím dáme našim duším pokyn, aby si proti tomu začaly vytvářet potřebnou imunitu. Zároveň s tím nasměrujeme naše duše k tomu, aby si našly jiný způsob transformací než přes tok fotonů ze Slunce, jak to bylo původně v plánu pro hromadné očistné transformace na naší planetě.

Druhým optimistickým zjištěním je fakt, že právě skrze antichemtrailsové kampaně dochází k nenápadnému leč efektivnímu znovuspřátelení a usmiřování různých bytostí, které se kdysi v minulosti, zejména v dramatické epoše tzv. „andělských válek“, rozhádaly až do krve. Tyto bytosti se nyní opět setkávají a znovu se z nich stávají kolegové, tentokrát se společným cílem podpořit své zdraví a pomoci přírodě na naší planetě. Trik invazních temnářů zákulisně rozvářet jednotlivé pracovní skupiny bytostí a poté se dostávat do jejich řetězců a na řídící posty v klíčových systémech Života byl již prožit a pochopen natolik, že to automaticky vyvolalo reakci opačného směru. Tedy reakci vedoucí ke znovusjednocení roztříštěných energií a znovuspřátelení znesvářených pracovních skupin. Při své práci se setkávám s osobami, jejichž domácím prostředím jsou důležité úrovně Života včetně Centra Motoru Života, Vesmírné fontány, Sluneční fontány, Srdce Života, Květinové říše Florio, Velké Lorety, Řečiště života, Nebeské klenby Silvio, Univerzální předlohy přírody, Centrální Ima Hoi a dalších klíčových životních systémů. A spoustu těchto osob poznávám právě skrze různé aktivní kampaně na ochranu přírody a samozřejmě také díky akčnímu webu Orgoneta. Díky za to!


Srdečně zdraví
Aolian


P.S. Na závěr přikládám aktuální foto s plzeňskou teplárnou v pozadí. Ten mléčně zbarvený kouř také asi nebude úplně košer...


18 komentářů:

  1. Letáky jsou oba super. Akorát s tím stánkem, je to skvělej nápad. Ale na druhou stranu oni mají velký páky. Tak aby tam z toho nezvniklo, šíření poplašné zprávy a paniky. Víte co myslím.Chtělo by to nějak ošetřit s vyjádřením od "officiální" míst. Nebo tak něco. Myslím to dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tímto názorem, bohužel. Bohužel proto, protože se to takto opravdu může stát. Aktivní "pomocníci a ochránci" z řad policie by nám v tomto případě nebyli asi tak nápomocní. Ale stojí to za zkoušku. A určitě by potom stálo za to se podělit s ostatními o cenné zkušenosti z takové akce.
      Příjemný den v srdci se sluncem. Honza J.

      Vymazat
    2. ..... nejlépe "ošetřit" je vůbec nepřipustit v sobě, že si někdo uvědomí možnost,že je to poplašná zpráva. Jsou to INFORMACE. A pak je takovej způsob, kdy "zabalíte" svůj projekt do ochranného světla. Požádáte andělskou nebo archandělskou energii. Aolian navíc pracuje s energií pozemských andělů - vodní, vzdušné,etherické a jiné entity. Co víc si jako ochanu pro svůj stánek přát? Přeju hodně úspěchu. Stáhnout mi to jde. Ráno v práci tiskám. Hezký den. Marie

      Vymazat
  2. Skvělé, díky.
    Zkoušela jsem stáhnout z Uložto, ale nepodařilo se. Hláška: "Webová stránka nebyla nalezena"
    A.

    OdpovědětVymazat
  3. Mně stahování šlo bez problému.

    OdpovědětVymazat
  4. kdo jste z Volar a okolí,provedte stranickou osvětu,jakmile hodím Rolčíkovi odkaz do navštěv,hned to vymaže...http://www.pocasi-volary.cz/kontakt.php

    OdpovědětVymazat
  5. Bylo by dobré to nějak dostat na facebook aby to šlo sdílet.

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý nápad. Pokud by se mělo v Plzni konat něco většího, doporučuji o tom informovat na http://jednej.cz/.

    OdpovědětVymazat
  7. Stažení bez problemu.Jsem zesplzně tak rád pomůžu. Kontakt pogmen@email.cz

    OdpovědětVymazat
  8. když pořádně,tak pořádně http://www.rouming.cz/roumingShow.php?file=Photographs_taken_at_the_Right_Time5.jpg

    OdpovědětVymazat
  9. Vyvěsila jsem ten první plakát u nás v domě na nástěnce, tak jsem zvědavá na ty reakce.

    OdpovědětVymazat
  10. skvely napad.urcite prijedu podporit i s detmi (5 a 8),vi o vsem dost.dej vcas vedet kdy. zijem totiz u sousedu v nemecku.ale v plzni jsem prozila krasnych 10 let. do toho!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělý letáček, díky. Mimochodem, včera jsem odpařila 3 litry octa a bohužel žádná viditelná změna jako obvykle, to nepovzbudí.

    OdpovědětVymazat
  12. Můj leták http://mp3h.mypage.cz/menu/foto rád ho sdílím :-)

    OdpovědětVymazat
  13. když ona soustředěná mysl,která meditativně vrhne svou energii k nějakému cíli...splní svuj ukol.Takže,kdo má za lubem vyvěsit uderné plakáty a NĚCO zpusobí,že je nevyvěsí...je to,jako by je vyvěsil....ta energie si své přijímače najde...zárověn si nevyvěsením uchrání karmický zádrhel ve svém okolí....čuchejte,větřte,hlídejte ego.....

    OdpovědětVymazat
  14. Z tachova do Plzně je to kousek, šel bych taky :-)

    OdpovědětVymazat
  15. dobrá práca tie letáky.Dík a nech ťa pánboh opatruje

    OdpovědětVymazat
  16. Tak dnešek mě posunul definitivně mezi skeptiky, neb ve 13 h měl být chemi-protest v Brně ... nebyla tam ani noha - mohu když tak doložit fotkami s liduprázdným náměstím Svobody. J.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.