13. března 2013

Nový papež, a hned 666?

Aktuálně od čtenáře:

Orgo určo koukni na obrázek :) budeš koukat:)


Orgo, když jsem rozklik nový článek na novinkách,že byl zvolenej papež, tak mi hned vyskočil "top" příspěvek s tímto počtem hlasů.
Šak koukni stojí za zmínku.

Orgonet: Koukám. Viz Číslo šelmy. (:-)))))




70 komentářů:

  1. No a už ten příspěvek mi stačili smazat..prý porušoval pravidla..čí asi :-) bastardi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ho napiš do diskuze.. Já co vím tak na rouchu papeže je nápis zástupce Boha na zemi, a že latinská písmena odpovídají čislicím je součet 666. Já bych řek že zástupcem Boha na Zemi byl jeho syn Kristus a kdokoliv jiný to bude o sobě prohlašovat musí být antikrist.. Navíc je to banda teploušů a pedofilů do kotle s nima, jen oblbujou lidi a odvádí je od Boha i když jsou mezi nimi i čestní je to zvrácená organisace která člověku nepřináší duchovní růst..

      Vymazat
  2. Orgo, díky za uveřjnění. Jinak novinky ten příspěvek během 20.min smazaly a nahradili novým. Též mám vyfoceno :D

    OdpovědětVymazat
  3. To vystúpenie pred verejnosť práve o 20:22 tiež nebude náhoda.
    IvH

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a co znamená 20:22?

      Vymazat
    2. Pozri nižšie uvedené príspevky o numerológii. A pôsobilo to ako načasované, aspon na mňa pri sledovaní TV.
      IvH

      Vymazat
    3. 2+2+2 je kolik? :o)

      Vymazat
  4. Ja to nestihla o co slo!??:-)

    OdpovědětVymazat
  5. kuturní uderka http://www.youtube.com/watch?v=VycZVyApqew

    OdpovědětVymazat
  6. 1+1+5=7+2=9a66 zaujimavé

    OdpovědětVymazat
  7. ve 20:13 bylo na balkoně vysloveno habemus Papam.Součet čísla jest 6
    Ve 20:22 vyšel nový papež na balkon. Součet jest 6
    Je to 266. papež v historii Římskokatolické církve.
    Dnes je 13.03.2013-součet sice není 6, ale je to 13
    Dle proroctví měl být ten předešlý papež(Benedikt XVI.) jen krátce. Ten poslední má být poslední, bylo řečeno, že má být tmavé pleti. A vida, on, argentinec přeci je tmavší pleti! Dostupné fotky mohou působit jinak.
    Co je zvláštní, že když jsem hledala na wikipedii, jak takový Jorge Mario Bergoglio vypadá, byla jeho stránka prázdná.
    Teď jsem tam koukla znova a už je funkční a je tam napsáno že:
    "Stránka byla naposledy editována 13. 3. 2013 v 21:13."
    Z těch trojek člověka bere až dech.Fascinovat nás to však nemusí. Tohle není náhoda. Je to numerologie, magie...snaha ovládat Boží nástroje ku prospěchu svému. Vatikán je v tom majstr. Tudíž..na trůn usedla šelma šelmovitá. Jak bylo psáno a jak je všem o tom známo. Jistě je toho víc,co by bylo dobré zmínit. Nemyslím si ale, že je to tak důležité. Čas blížících se proměn uvidíme všude kolem nás. Na obloze i na Zemi. Jen je třeba si dávat pozor na skryté manýry té šelmy.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja tam nemam 21.13 :-) ale 19.30

      A co tedy me jeste dostalo je ta tmavsi plet. :-)

      Vymazat
    2. Všimli jste si někdo, že se papežem stal vysoce postavený JEZUITA ?! To vypovídá za všechno - "inkvizice Božích psů" se vrací mezi lidi. Bude tóčo, budete čubrnět, co se bude dít.

      Vymazat
  8. Nebyla tu náhodou řeč o tom, že bude černý se jménem Petr? Nebo možná hraju jen moc karty...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. černý nabylo myšleno jako černoch !!

      Vymazat
    2. Poslední se má nazývat Peter Romanus = Petr Římský, a to je poněkud daleko od jména toho nově zvoleného - František. Uvidíme, jak dlouho bude na trůně, a kdy ten Petr jako poslední přijde. Může to být dřív, než se stačíme pořádně vzpamatovat z toho chaosu kolem.

      Vymazat
    3. "Peter Romanus" je jen indície, ne jeho jméno...

      Vymazat
  9. Prosím vás přemýšlejte. To číslo šelmy je s těmi, co jsou také v souhlasu s tímto názorem... Kdežto ta paní s nejvíce nesouhlasným názorem hovoří smířlivě a její číslo 301 rezonuje s klíčovými čísly letošního roku i s čísly dnešního dne 13.3.2013. Mimochodem, Velikonoce jsou 31.3.2013, také stejný součet i mezisoučet. Nechci dělat přednášku o numerologii, jež mě zajímá, ale studoval jsem osídlování Ameriky a Jezuité byli jediní, kdo indiánům opravdu pomáhal, o jménu František jehož dva nejslavnější nositelé ani nemluvě. Byl tam i určitý silný duchovní symbol než jméno oznámili , ale to by asi nikoho moc nezajímalo a nemá cenu to vypisovat, jelikož je mě líto, že reagujete jen negativně a nepoznali jste, že číslo šelmy je na vaší straně. Nedivil bych se kdyby jste reagovali negativně i na tento příspěvek. Přitom tento papež je nadějí právě pro změny, které sice chcete, ale které tímto přístupem blokujete. Je mě to vše moc líto… Mimochodem, jestli přijde během krátké doby problém s elektronikou a internetem bude polovina těchto problémů vyřešena. Prosím přemýšlejte, meditujte, hledejte odpuštění, pokoru a se vším ať každý začne u sebe…

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta paní kterou myslíte, není paní ale je to můž,který má cizí nick na novinkách. A používá jméno a titul cizí slušné osoby zřejmě z úmyslu ji porušovat.Všichni to vědí na novinkách. A kdyby jste sledovala na novinkách její diskuze mluvila by jste jinak. Ten člověk co napsal to nemyslel byť ani ze setiny úpřímně. Jak říkám,je to můž,který se vydává za cizí osoby pač je podezření,že má i více nicků, a zřejmě musí mít i rozdvojenou osobnost. Tak aby jste jen do příště věděla co je zač:) jinak s Vámi ve všem plně souhlasím:)

      Vymazat
    2. "...číslo šelmy je na vaší straně."
      Môžeš to prosím nejako rozviesť ? Odkedy sa pamätám, to číslo bolo považované za satanistický symbol, ale vždy platí, že všetko môže byť inak, než sa zdá.
      Ďakujem. IvH

      Vymazat
    3. Souhlasím s vámi, nový papež byl zvolený již po vládě Ryb, a že si tu hrajete s čísly, nevíte, ani co znamenají. Papež byl zvolený v 19.07 dle numerologie 1+9+0+7=17=1+7=8 a osmička naležato je číslo nekonečna, ale i také číslo smrti, znamená to, že dle proroctví to bude poslední papež a smrt je nový začátek,možná to bud eon, kdo rozsvítí světl ov nás. dle numerologie číslo 6 je číslo rodiny a o tom tomuto papeži jde, vytvářet rodinu a dobré kvality, kde si vše pomáhají. Tento papež je vysoce duchovně vysoko, počkejte se soudy, než zjistíte co je to člověka.
      možná byste měli začít u sebe,pak by se světlo šířilo rychleji.

      Vymazat
    4. Bavíme sa predsa o číslach, nie o osobe pápeža. A keď sme pri ňom, ani on nie je ostrovom samým pre seba a o dianí v zákulisí tiež nemusí vedieť všetko. Možno by si mal/a začať u seba tiež ...

      Vymazat
    5. Přesně tak ! Jezuita ze silně mimoevropské katolické enklávy nebyl zvolen papežem jen pro nějaké rádoby mírové a ryze bohulibé záměry, jak se tu mnozí domníváte. Vatikán tím dokazuje, že čelí krizi, jakou možná ještě od doby starého Říma nazažil ! Jenže o tom ví málokdo,a proto to lidem mezi řádky uniká !

      Vymazat
  10. PhDr Kovaříková mě děsí. Má radost z toho ze pedofilní satanisti mají nového vůdce. jak vůbec někdo může zapomenout či přijmout činy kterych se církev dopouští od svého vznik, vždyť je to všechno tak průhledný :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť říkám, že Vatikánu hoří koudel pod zadkem, proto je tam nyní papežem bojovný jezuita ! Však ho brzy uslyšíte !

      Vymazat
  11. Jak to vidíte s tím papežem? Není ani černoch ani Petr.

    OdpovědětVymazat
  12. Tohle má být poslední papež dle Bible a má špatně skončit, ovšem měl by se jmenovat Petr, což není pravda. Tak by mne zajímalo jak to vlastně bude?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On už je zásadní rozpor v tom, že podle Malachiáše ten současný papež má být poslední tedy 112, a v tisku se úplně normálka objevuje, že je už 266-tý ! Tak to je už pořádně hustá bramboračka ! Všude jen lži a mámení !

      Vymazat
    2. A nie je to tak, že tých 112 sa počíta od vyrieknutia toho proroctva niekedy v stredoveku, či kedy to bolo ?

      Vymazat
    3. toho Malachiaše bych nebral vážně, ale Nostradama a Ceisiho ano.. Církev jako nástroj útlaku, moci a manipulace s lidmi zanikne, nebude potřeba, pravá podstata Boha bude každému vyjevena.. tak bych se toho nebál

      Vymazat
    4. Já bych se toho obával, protože pokud zanikne církev tak jak ji známe, nahradí ji nové světové náboženství Nového světového řádu. Jakási směs mystérií, satanismu, okultismu a ezoteriky. Taková církev bude ještě horší, než co tu máme ! Pamatujte, že může být vždycky hůř, než je tomu dnes ! Tak proti tomu něco dělejte, nebo se dočkáte vzkříšení Babylonu a Starého Říma !

      Vymazat
  13. Zdravím, jsem zvědavá cože tam bylo ?že to museli hned smazat.můžete te popsat?
    Díky T

    OdpovědětVymazat
  14. To není možný. Já viděla 666 pro změnu v diskuzi Mladé Fronty. Bohužel jsem neudělala print screen.

    Mám však jiný printscreen. Ukazuje, že černá je bílá. V tom případě je i bílá černou. Máme tedy černého papeže?

    http://img844.imageshack.us/img844/2329/papezw.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano černý papež = jezuitský generál ! To není vtip, tak to prostě je ! Schyluje se k něčemu hodně důležitému, pozorně sledujme, co se bude ve světě dít !

      Vymazat
  15. Představte si, že jsem měl několik dní před volbou velmi živé sny a mimo jiné jsem zapsal i civilní jméno papeže. začínalo na B a znělo italsky. Mám dokonce důkaz, protože jsem to poslal známému mailem. Kromě jiného jsem viděl kardinála, který byl bos. To je odkaz na chudobu sv. Františka. A včil mudruj...Jo a s tou 666 jděte někam. Jedna věc je jistá jen málokdo opravdu rozumí symbolům apokalypsy a souvislostem v ní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavý sen.. napadá mě že to může znamenat že se moci chopil král bosáků (zednáři,ilumináti a další pakáž) no necháme se překvapit..

      Vymazat
    2. Že by ypNWO bylo provedeno skrze stávající katolickou církev ?! To by Vatikán tedy všem vypálil rybník !

      Vymazat
  16. Ano, nic není náhoda. Čísla mají vesmírnou sílu a uvedené trojčíslí je číslo šelmy. Je například uvedeno i na čárových kódech u potravin a jiných výrobků. Levá, pravá strana a střed každého kódu má číslo "6", takže jsou na každém tři šestky. Docela dobrá NEnáhoda a všichni víme, že i potraviny jsou prostředkem k manipulaci lidstva. Šelma nespí, ale SVĚT se mění a změní se. Chce to vytrvat a doslova se obrnit velkou trpělivostí, samozřejmě pracovat na sobě přes veškeré problémy a starosti. Pozitivní výsledek se určitě dostaví. Všem moc pěkné dny ve zdraví.......... :-) :-) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud se Šelma dostane k moci, bude jí dovoleno neomezeně a jakkoli dle své vůle vládnout jen 3,5 roku. Nadělá sice asi škody dost a dosti, ale doufejme, že to všechno vydrží naše těžce zkoušené kosti.

      Vymazat
    2. 666 - pokud to nevíte, má ještě jeden velmi zajímavý výklad. První šestka - pilíř církve a víry, druhá šestka - pilíř ekonomie a obchodu, třetí šestka - pilíř politiky a moci. Když se prý začne hroutit jakýkoli z těch třech pilířů, strhne s sebou i ty ostatní. A to prvnímu pilíři nyní bezprostředně hrozí, proto je papežem jezuita ! Kdo by si byl pomyslel, jak duchovní rozměr těsně souvisí s tak ryze ateistickými atributy druhého a třetího pilíře.

      Vymazat
    3. Prosím?
      "číslo je uvedeno i na čárových kódech u potravin a jiných výrobků. Levá, pravá strana a střed každého kódu má číslo "6", takže jsou na každém tři šestky."

      Prohlížím několik čárových kódů, žádný nezačíná 6 (značí, tuším, zemi původu)
      1. číslice jsou: 8 - Česko, 5 - Německo, 7 - Norsko ...

      Můžete to dovysvětlit? Díky.
      A.

      Vymazat
  17. Spis by me zajimalo jak, dle proroctvi sv. Malachiase, dokazou z jeho jmena, nebo jmena ktere prijal, dat dohromady Petrus Romanus.:-)

    Poslední papež

    Poslední 112. zápis v seznamu papežů se od ostatních odlišuje tím, že nenese žádné označení. Autor své proroctví zakončil tímto konstatováním: "Během extrémního pronásledování svaté římské církve bude sedět na stolci "Petrus Romanus" (Petr Římský), který bude pást své stádce uprostřed mnoha soužení; po jejich skončení bude město na sedmi pahorcích zničeno a obávaný Soudce bude soudit svůj lid. Konec." Městem na sedmi pahorcích nemůže být myšleno nic jiného než Řím. Většina interpretací tak celkem logicky dochází k závěru, že je tím oznámen příchod apokalypsy a soudného dne. Ovšem zda-li je tento výklad správný, na to si musíme ještě nějaký čas počkat.


    Aktualizováno 13.3.2013
    Papež Benedikt XVI. oznámil 11. února 2013, že poslední únorový den rezignuje na svůj úřad. Své rozhodnutí zdůvodnil zdravotními problémy. Stal se tak druhým papežem v historii (prvním byl Celestýn V. v roce 1294), který využil svého práva vzdát se dobrovolně papežského postu. Novým papežem byl 13. března 2013 zvolen argentinský kardinál a jezuita Jorge Mario Bergoglio. Vybral si jméno František I

    viz.: http://gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2005050014

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Septem arces = sedm pahorků (římských), tak se pravilo již za starého Říma !

      Vymazat
  18. A hle, jedno teoreticke vysvetleni Romanus by tu mohlo byt:

    Marius (v Čechách také často Márius) je mužské křestní jméno latinského původu - vykládá se jako „pocházející z rodu Mariů“ (římský šlechtický rod, základem je zřejmě latinské mas, maris="muž"). Podle církevního kalendáře má svátek 19. ledna.

    Tak ted jeste ten Petrus a nebo jine vysvetleni Romanus.:-)

    OdpovědětVymazat
  19. tak proroctvi se asi naplnilo, sice papez nema cernou barvu pleti, ale svym pusobenim u jezuitu bude cernej az az...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To, že je "černej", dokazuje i žaloba na něho (a zase jsou v tom děti !), co se tu hnedle po jeho zvolení papežem objevila !

      Vymazat
  20. vnímáte to, čemu věříte, vnímáte to, na co soustřeďujete svou mysl, tedy to, co v daném okamžiku jste!!

    Nabídnu Vám jiná čísla: papeže volilo sice 115 kardinálů, ale zvolen mohl být a byl zvolen 77 hlasy. Kouř se objevil v 19:07 tedy v us vyjadřování času, v 07:07 a do třetice, kardinál, dnes papež František letos završí 77 let. A teď něco říkejte!!

    Lépe než vybírat čísla z klobouku bude se soustředit na srdce toho či onoho a zvl. na to své. Protože jinak Vás vede strach, setrvačné zakotvení v dualitě a neustálé vnímání bubáků. Takto se jen šíří dál tyto "temné vize" a zpomaluje se vývoj na planetě.

    Nejsem žádný přívrženec církve. Vím jak vznikla, jaké síly se o to zasloužily, vím komu slouží v prvé řadě i čeho se dopustila za éru své existence. Kdyby to nebyl tak príma kšeft, už by nebyla, že?
    Bohužel se musíme vyrovnat s tím, že je a že minimálně ještě nějakou dobu bude. Teď jde o to jaká církev bude. I ona se musí transformovat. Zda bude na straně Lidstva nebo temných vládců jako dosud. A k tomu prvnímu nikdo nepomůže šířením negativních myšlenek. Snažte se vidět církev obrozenou, změněnou, sloužící Lidstvu. Ne sobě, ne moci, ne ziskuchtivosti, ne manipulaci, ale míru, Lásce, spolupráci, otevřenosti.vzájemnému respektu. Asi tak. Ve stručnosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je, už jsem s tím otravnej ale "kam směřujeme pozornost tam teče vaše energie" vy ten hněv potřebujete a ptejte se proč, ještě napovím že hněv je jenom jeden a hněváme se se vždycky jenom sami na sebe, kdo nevěří atˇse ponoří dovnitř, taky mi to trvalo 40 let než jsem to pochopil a bolelo to...

      Vymazat
    2. Navzdory všem historickým i současným excesům zůstává církev, kterou ustanovil před svou smrtí Kristus Spasitel, svatá a čistá. To jen hříšní lidé v sutanách a rouchách ji celá staletí vystavují na pranýř, a veřejnosti k hanbě a špatnému jménu !

      Vymazat
    3. Taky se mi chce věřit, že nový papež může přinést pozitivní změny v té šílené instituci. Přejme si to.
      :-)
      A.

      Vymazat
    4. Zvláštní postoj - přeješ si, aby nový papež přinesl pozitivní změny, a přitom tomu nevěříš

      Vymazat
  21. Nič nie je náhoda...všetko je tak, ako má byť...ideme v ústrety tomu, čo si zaslúžime.

    OdpovědětVymazat
  22. Ach :-)....666 je cislo cloveka a bestie,proto je treba se tak na nej i divat,ne jen jako na bestii,my sami si urcujeme ceho to cislo bude:-),jestli obou,nebo jen cloveka,je to na kazdym z nas za sebe a aspon tuhle svobodu kazdej z nas ma,ze muze bejt clovekem,nebo bestii,stanme se lidma a zmenime svet,s tim uz by nedokazal nic udelat ani papez,ani cirkev,illuminati,elity,kapitalisti nebo komunisti a vsechny ruzny vypatlany a zpatlany nazvy,protoze to bude o lidech a prirode,ne o nazvech,jen si to uvedomit,jelikoz ti vsichni kolem nas potrebujou stejne jako se potrebujeme my navzajem,bez nas by nebyli,nemohli by existovat.......proud

    OdpovědětVymazat
  23. chcel by som a želám si aby to bola len náhoda..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náhody NEEXISTUJÍ ! Vše se děje podle plánu ! Zkoumejte a pozorujte, pak sn

      Vymazat
  24. a proč jako smazaly ten článek na internetu nechápu :-(, ví někdo?
    ten komentář byl správný...

    OdpovědětVymazat
  25. Jaktože tenhle papež není černý? Je černý až moc - Vrchnímu jezuitovi se říká "ČERNÝ PAPEŽ".

    http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=518145

    http://cs.wikipedia.org/wiki/Gener%C3%A1ln%C3%AD_p%C5%99edstaven%C3%BD_Tovary%C5%A1stva_Je%C5%BE%C3%AD%C5%A1ova

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Problem je v tom, ze Bergoglio nebyl "vrchnim jezuitou" zvanym cerny papez.
      A co ted s tim ?
      Tak by mohl byt treba jeden z vrchnich jezuitu, coz ? Tak trosku cerny papez a to trosku z toho se ztrati.
      A je to :-)

      Vymazat
    2. 3.4.2009 proběhlo zasedání G-20, NATO a US-EU v rámci setkání v Evropě, kdy se zde sešli vůdci mnoha mocností západních států. Během tohoto setkání večer toho samého dne přišlo přes 500 nejelitnějších osob našeho světa na tzv. "Černou mši" do katedrály ve Štrasburku. Tuto mši vedl papež Benedict XVI., který kvůli tomu přiletěl tajně do Francie. Podle důvěryhodných pramenů šlo o velmi neobvyklou ceremonii, která nepostrádala celou řadu zvláštních ceremoniálních prvků. Tyto zprávy říkají, že "černou mši" navštívil také prezident Obama se vou manželkou, britský premiér Gordon Brown, francouzský prezident Nicolas Sarkozy, bývalý britský premiér Tony Blair, zástupci evropských královských rodin, vrcholní američtí a evropští bankéři a korporační vůdci. Hodně zajímavé je, že se tohoto setkání zúčastnil také bývalý americký parlamentní předák Newt Gingrich. I když rituály tohoto formátu řízené přímo papežem Benedictem XVI. pro elitní vůdce naší globální společnosti jsou stále zahaleny tajemstvím, proslýchá se, že tento rituál je spojen s potencionálním faktem, že naše Země bude v brzké době procházet nejhlubšími změnami minimálně za posledních 10 000 let. Černá mše sice už proběhla, ale čas veřejného působení "černého papeže" nastal až nyní. To byl hlavní důvod abdikace Benedikta XVI.- vše je skrytě řízeno podle nám neznámého plánu !

      Vymazat
  26. Může být Petrem Římským František argentinský?

    V proroctví 112. papež, jímž se stal Jorge Maria Bergoglio, je popsán jako "Petr Římský". Již před začátkem konkláve bylo jasné, že tento titul na žádného z kandidátů moc nesedí, jediným Petrem mezi kandidáty byl ghanský kardinál Peter Turkson. Pravděpodobné nebylo ani to, že by si zvolený kandidát vybral papežské jméno Petr - to se nepoužívá z úcty k zakladateli papežského institutu, jímž byl apoštol Petr.

    Někteří příznivci proroctví se však nenechali odradit a přišli se způsoby, jak by se mohlo týkat i Jorge Bergoglia. Poukazují například na to, že otec Františka z Assisi, na jehož počest si Bergoglio zvolil jméno, se totiž jmenoval Petr, či na světcův přídomek "di Pietro". Symbolická prý může být i hora (Berg) z příjmení nového papeže, která je blízká významu jména Petr (skála).

    Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/podle-proroctvi-je-frantisek-posledni-papez-fmb-/zahranicni.aspx?c=A130314_141344_zahranicni_jw

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 18:35
      (cit.)" Symbolická prý může být i hora (Berg) z příjmení nového papeže, která je blízká významu jména Petr (skála)"

      Perfektní výklad ! To by mohlo být. Pak tedy za vlády papeže Bergolia bude vybudována pravá Církev Boží. Díky

      dan.

      Vymazat
    2. Já čekám její zrušení a vztah k bohu bude napříště vybudován na individuální intimní úrovni...

      Vymazat
    3. souhlas církve zaniknou, nebudou třeba.

      Vymazat
  27. Několik faktů o novém papeži.

    Žil dosud v malém bytě.

    Rád cestuje autobusem.

    Je synem italského železničáře.

    Je to první neevropský papež v moderní éře.

    Tvrdí, že adopce dětí homosexuály je určitou formou diskriminace dětí, avšak je přesvědčen, že prezervativy se smějí používat proti infekcím, tedy i proti AIDS. Na rozdíl od předchozích papežů, zejména Poláka Jana Pavla II., který zakazováním kondomů v Africe způsobil množství zbytečných úmrtí.

    V roce 2001 František myl a líbal nohy pacientů nemocných AIDS v hospicu.

    Hovoří plynně italsky, španělsky a německy.

    Dosud bydlel v malém bytě a nikoliv v biskupské rezidenci.

    V roce 2005 byl druhým nejčastěji voleným kandidátem na papeže.

    Má sice konzervativní postoje vůči církevní doktríně, ale kritizoval kněze, kteří odmítali pokřtít děti narozené svobodným matkám.

    Zdroj: http://www.guardian.co.uk/world/2013/mar/13/new-pope-thirteen-key-facts

    L O ♥ E Lída

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže je původem Ital - tedy Římský !

      Vymazat
  28. Srdečne zdravím :o) Prosím nevytvárajte a nehľadajte vo všetkom negatívne konšpirácie, pretože potom do všetkého tlačíte energie strachu. Toto je pápež, akého Múdra a Inteligentná Prozreteľnosť Stvoriteľa Veľkého Plánu poslala svetu k naplneniu transformačného procesu... Posilňujte ho radšej - posielajte mu lásku, lebo je iný... Volba nového pápeža sa mohla udiať podľa akéhosi proroctva, ale nezabúdajte, že nič v Univerze nie je dané ako Status Quo! Nedržte sa zubami-nechtami akýchsi proroctiev, pretože aj tak všetko, čo sa deje v Univerze, zapadá v konečnom dôsledku presne do Veľkého Plánu Stvoriteľa všetkého a všetkých. Spomeňte si kým ste vo svojom vnútri - ste Životom, Láskou, Svetlom, Vedomím Stvoriteľa všetkého a všetkých. Udialo sa všetko tak, ako má byť. A ešte niečo: číslo 666 nie je číslom jednej konkrétnej osoby. Je to číslo Šelmy - teda všetkých tých, ktorí vytvárajú tento Systém na Zemi - je to aj číslo tohoto (nepodareného) Systému... Neodsudzujte a nemyslite vopred na to najhoršie, logicky nekalkulujte, lebo stále dávate zadosť Zákonu Príťažlivosti... Radšej sa držte svojho srdca :o)

    OdpovědětVymazat