15. března 2013

Nový papež obviněn z obchodu s dětmi a dalších zločinů.


Nedávný článek spojující numerologii a volbu nového papeže byl z mé strany myšlen jako legrácka, ale vyvolal vážnou diskusi ... takže vidím, že více informací o novém papeži je žádoucí.

Měli jsme tu již článek o plánovaném zatčení bývalého papeže Benedikta

Stejná právní instituce ITCCS nyní vydává zatykač na nového papeže.
Jak je to s jeho právní účinností, to nevím, ale obvinění jsou závažná.


Obviněný zločinec kardinál Jorge Mario Bergoglio se stává prvním jezuitským papežem.
Zatykač na nového papeže.

13. března 2013
Překlad: OrgoNet

Papežem byl v rekordním čase dvoudenního konkláve zvolen člověk obviněný ze zločinů, který se stal prvním jezuitským papežem v historii.

Bývalý kardinál a zvolený papež „František I.“, Jorge Mario Bergoglio, je obviněn z napomáhání únosům během tzv. „Špinavé války“ za argentinské vojenské junty v 70. letech, a z obchodu s dětmi http://www.eldia.com.ar/edis/20110502/acusan-cardenal-bergoglio-robo-bebes-durante-dictadura-20110502214006.htm , a to právníky a členy skupiny pro lidská práva Plaza de Mayo (Los Angeles Times, April 17, 2005, "Argentine Cardinal Named in Kidnapping Lawsuit".

Kromě své osobní kriminality Bergoglio jako jezuita zastupuje skupinu nejvíce odpovědnou za zločiny proti lidství a za genocidu prováděné po celá staletí, za něž byl jezuitský hlavní představitel shledán vinným 25. února 2013, společně s Josefem Ratzingerem a dalšími představiteli Vatikánu.

Jezuitský řád vytvořil v severní Americe v polovině 19. století vražedný systém internátního školství pro Indiány, a od svého založení v 16. století vedl ničení a zabíjení miliónů nekatolíků po celém světě.

Pod tajnou přísahou http://www.biblebelievers.org.au/jesuits.htm povinnou pro každého člena jsou jezuité oprávněni a podněcováni k zabíjení, mučení a svržení každého oponenta Vatikánu a papeže.

Tato fakta, obvinění v Argentině a jeho účast na globální konspiraci proti dětem, vyhlášená v kanonickém právu jako Crimen Sollicitationis, činí nového papeže způsobilým pro okamžité zatčení a odsouzení dle mezinárodního práva a verdiktu Soudu občanského práva z 25. února 2013.

ITCCS chápe volbu papeže tak, že zvolení Bergoglia bylo rychlým a nepopiratelně domluveným plánem, jak je evidentní z rychlého provedení – během dvou dnů, což je rekordní rychlost volby.

Zvolení Bergoglia činí obvinění Vatikánu a jeho nejvyšších představitelů ze zločinů proti lidskosti ještě závažnějšími. Nový papež, jako hlavní zmocněnec Vatikánu, přebírá tuto vinu a odpovědnost.

Bergoglia se proto týká okamžité zatčení dle znění nařízení Soudu pro občanské právo z 5. května 2013, vydaného Mezinárodním občanským právním a soudním dvorem pod autoritou „ius gentium“ , Práva nárdů a Římského statutu mezinárodního soudního dvora.

V souladu s tím náš tribunál vydává Mezinárodní občanský zatykač na nového římského pontifika Jorge Maria Bergoglia – papeže Františka I., za zločiny proti lidskosti a účast na globální zločinné konspiraci se základnou v Římě.

ITCCS brzy zveřejní další důkazy o genocidálních cílech a činech jezuitského řádu v souvislosti s probíhajícími zločiny, které jsme zdokumentovali, a důkazy o zločinech, z nichž je Bergoglio podezřelý v Argentině.

13. března 2013
Centrála ITCCS, Brusel

Zatykač vydaný 15. 3. 2013:



Dodatek Orgonet: tohle zbavuje veškerých iluzí o jezuitech:
Zmíněný krvelačný odstavec z jezuitské tajné přísahy
http://www.biblebelievers.org.au/jesuits.htm
„Dále slibuji a prohlašuji, že při každé příležitosti povedu nesmiřitelnou válku, tajnou či veřejnou, proti všem kacířům, protestantům a liberálům, tak, jak budu veden, abych je vyhladil a vykořenil z povrchu celé země; neušetřím žádného věku, pohlaví ani postavení; budu věšet, ničit, vařit, stahovat z kůže, škrtit a pohřbívat zaživa tyto ničemné kacíře, rvát žaludky a lůna jejich žen a drtit o zeď hlavy jejich dětí, abych navždy zničil jejich ohavnou rasu. Když nebudu moci jednat otevřeně, tajně použiji otrávený šálek, škrtící provaz, ocel dýky či olověnou kulku, bez ohledu na postavení, hodnost či autoritu osoby či osob, ať je jakékoli jejich postavení v životě, veřejné či soukromé, a kdykoli toto bude nařízeno papežem či Nejvyšším představitelem bratrstva svaté víry, Tovaryšstva Ježíšova.“
Ještě P. S. Orgonet: 
Asi je ta volba dobře promyšlenou akcí Vatikánu, jen nevíme přesně, co kujou. Jistě už měli předpřipravený i jeho klon. (Ale klon takhle starého papeže se stejně bude těžko udržovat (:-))))) A koho vlastně zatknou, klon nebo Františka?) Viz články o klonování.

77 komentářů:

  1. "Nedávný článek spojující numerologii a volbu nového papeže byl z mé strany myšlen jako legrácka, ale vyvolal vážnou diskusi ... "
    UUUFF...SE MI DOCELA ULEVILO :-) Z komentářů jsem trochu znervozněla kolik lidí se stále zabývá pravým opakem..ale tak..každý se hledáme..a každý najdeme
    Hezký den všem Dáša

    OdpovědětVymazat
  2. No tak aspoň představuje dnešní typ úspěšného tvora "homo sapiens",čím větší svi....,tím je úspěšnější!Bravo!Berte si z něj příklad...

    OdpovědětVymazat
  3. Pošuci mezi sebou zvolili hlavního pošuka, kterého zároven asi i obětovali ve prospěch jejich dobra:-)) To k čemu se po staletí církev zavazuje je neskutečné svinstvo a je škoda, že neexistuje peklo, nebot tam by se všichni sešli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechapu nazory tipu že peklo neexistuje , Člověk nemá šanci tyto věci vědět čiže je i posuzovat jestli jsou nebo nejsou, Je to jako s Bohem , věří na něj miliarda lidí a neviděl ho nikdo.

      Vymazat
    2. nesuď nebo budeš sám souzen

      každý z nás tu hraje nějakou hru...

      Vymazat
    3. Peklo existuje, a je tak reálné, jako váš život zde na Zemi. Komu se tam "podaří" dostat, byl by se raději předtím vůbec nenarodil, až pozná, co bude zažívat za hrůzy a muka trvale a navěky bez možnosti úlevy či změny. To není strašení, to je jen varování všem smíškům, egoistům, vysměvačům, popíračům a dalším ignorantům ! Každý si volíme sám za sebe, zda chceme jít ke Světlu, nebo před ním utéct do Tmy ! Nevýhodou pro všechny zvědavce a pochybovače je to, že peklo nemohou navštívit dříve, než-li po smrti těla ! Podobně nikdo nemůže přijít k Bohu, něž-li skrze Jeho Syna ! Tak to Bůh určil, a tak se to i děje a bude dít až do Konce světa ! Proto je nutné do svého náboženského života zapojovat kromě Boha i pána Ježíše, jeho matku, naši Boží orodovnici a přímluvkyni, sv.P.Marii, a sv.Ducha, jenž všechno oživuje a udržuje na živě !

      Vymazat
    4. Někdo vznešenou a čistou, jiný špinavou a nízkou !

      Vymazat
    5. Anonymní 9:59
      Ve všem bych s vámi souhlasila, až na jednu vyjímku."Boží orodovnice,sv.P.Marie." Jste si jistý, že je to tak v očích Boha dobré ?

      dan.

      Vymazat
    6. peklo existuje tak ako je nebo tak je aj peklo!!!!

      Vymazat
    7. Daně,myslíš že bůh má oči;)?Každý ho máme v sobě;)Ale prostě mě osobně se nelíbí tradiční křesťanské pojetí boha.MB

      Vymazat
  4. Jéžíš by se musel obracet v hrobě, pro co jeho jméno zneužívají. Církev je něco strašně špatného. Vždycky mě udivovalo, jak něčemu takovému může dospělý člověk věřit a následovat jejich učení, pokyny a dogmata a páchat zlo vůči ostatní lidem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježíš vstal z mrtvých, pokud vím, takže ten se v hrobě obracet nemůže. Chjo, zase diskutují opravdoví odborníci :-)

      Vymazat
    2. Je tu celá řada hloupostí a neznalostí, které se mladým lidem podařilo temné kabbale vštípit do hlavy ! Bude velmi mnoho práce, osvěty mezi mladými, aby jim byla odhalena pravda, kterou před nimi kabbala zatemnila a skrývá !

      Vymazat
    3. Psal jsem: musel BY se obracet, ne že se obrací, znám teorii o tom, že vstal z mrtvých. Pokud se nad touto teorií obšem zamyslíš, opavdu si myslíš že jeho tělo se vyléčilo a FYZICKY vstal z mrtvých? Mám spíš dojem, že to bylo původně myšleno jako metafora pro duchovní cestu a pro to, že jeho duše je nesmrtelná. Stejně jako nás všech. A peklo existuje jen v nás, tedy musíme si na vlastní kůži prožít naše zlé skutky a taky pocítit co cítili oběti - to je osobní peklo.Takže ttrocuh uber plyn, "odborníku"

      Vymazat
  5. Davate temto lidem az moc sve pozornosti a pritom jsou tak bezvyznamny pro tento svet, co se jejich funkce tyce, nikoliv jako lidske duse.
    Energie pravdy si je najde.
    Venujte tu vydavanou energii/pozornost radeji sobe, svym blizkym, svemu srdci, zemi...v prospech, vasim cilum, smeru, vasim touham a pranim...tim tu energii vyuzijete lepe a prenesete ji do sveho okoli...

    Omlouvam se, za naznak poucovani, no nedalo mi vyjadrit pocit, ktery z toho mam...

    Mir a klid vsem srdcim
    Mira

    OdpovědětVymazat
  6. lidi nebudte naivní-kto to tu vydáva zatykač na papeža?"Bruselskí právnici"-Kohn a spol..?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máte pravdu. Proto je naivní se domnívat, že by někdo ze světské moci vztáhl ruku na toho, kdo je hlavní figurkou na celé šachovnici světa.

      dan.

      Vymazat
    2. Jsou to dva hráči - za duchovní sféru černý papež, za světskou - anglická královna !

      Vymazat
    3. papež je jen loutka , na ukazování, moc toho nezmůže viz Ratzinger !

      Vymazat
  7. Nech sa uz vsetci konecne prebudia, prec so satanistami z nasej Zeme.

    OdpovědětVymazat
  8. Tady je taky něco - těžko říct, jak moc to je pravda... třeba to někomu zapadne do skládačky:

    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1800-pravda-o-nove-zvolenem-washingtonskem-papezi-frantiskovi

    Každopádně je tam pěkný diskuzní příspěvek o černém papeži:

    v tom clanku je jedna chyba ze vatikan je podriadeny zaujmom usa pritom je to naopak...jezuit i vladnu svetu...takzvan y cierny papez bol zvoleny pretoze v jezuitskom rade je nazyvany general a jemu je podriadeny aj papez...kazdy kto sa zaujima o historiu do hlbky to vie...hlavne je zaujimavy datum zvolenia 13.03.2013 dost mysticky datum....dark days are coming...setko naplanovane...c havez, konflikt kldr a stredny vychod...imperi um povstane coskoro

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť říkám, že se brzy něco velkého semele !

      Vymazat
    2. A když to datum sečtete,tak taky vyjde číslo 13!Jde to s náma s kopce,držte si klobouky...

      Vymazat
  9. V tomto článku je sice uvedeno jak chtějí potrastat zloduchy, jelikož, ale veškerá sebranka vládnoucí tomuto světu používá své klony, které vystupují za pravý originál, tak otázka zní: Koho že to chtějí odsoudit, zda pravý originál, nebo pouze nějaký klon, z důvodu aby se vlk nažral a koza zůstala celá?
    Takže kdo ví, zda to opět není pouze nějaká na oko dobře vypadající šaškárna, kterou se snaží uchlácholit probouzející se lid, který je z důvodu zjišťování pravých skutečností již stále méně a méně ovladatelný.
    Podrobnosti o klonech jsou uvedeny v článku s názvem: "Matthew o klonování lidí" který je uveden zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2013/02/matthew-o-klonovani-lidi.html a zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2013/02/matthew-o-klonovani-lidi_22.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tebe ovládají vášně..a špatná úvaha

      Vymazat
    2. A já zase nemám rád suchary a stroje bez vášni a emoci !!!Špatná úvaha proč?Protože je jeho a ne tvoje?Tak tedy argumentuj a vyvrácej.A bez vášni.

      Vymazat
    3. nejsem tu od toho abych ti něco vyvracel..jen vím jak to je

      klony ?? :-)))))))))

      Vymazat
    4. Už tu několikrát padlo, že poradce několika amerických prezidentů polský žid Z.Brzezinsky svého času pronesl zásadní prohlášení na půdě Kongresu USA, v němž mimo jiné řekl tuto důležiotu informaci : že internet se NIKDY neměl stát veřejným a veřejně dostupným médiem. Že to byla zásadní a systémová chyba (jako těch, co stojí za oponou a ovládají svět), která přinese (jako jim)jen samé hořké ovoce. A jak se zdá, podle toho jak se lidé organizují, probouzejí atd., že měl k jejich smůle pravdu !

      Vymazat
  10. tak jsem dal tento odkaz do diskuze na FB v skupine CT24 a prispevku: "Katolická církev je v krizi. Nový papež bude muset znovu získat důvěru věřících, která utrpěla po sérii sexuálních skandálů kněžích. A taky by měl vyjádřit jasný postoj k právům homosexuálů nebo třeba k potratům..." a samozrejme ho hned SMAZALI kreteni!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Jeden zločinec za druhým. Už od začátku věků, kdy byla napsaná Bible.

    OdpovědětVymazat
  12. ja len tolko netreba sudit nikoho a vlastne co nas po papezovi ,chceme robit poriadky vo vatikane a mame bordel pred domom ,nase mysle zbytocne zatazuju ,politikou ,nabozenstvom atd ,jednoducho sa sustredme na seba a nase kroky vpred :)

    AsgarD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasim,ale jenom na pul!A co bolest kterou zpusobil druhejm,taky reknes co je mi po tom?? Kdo netresta zlo a nepredchazi mu,podili se na nem svou necinnosti!Diky nasi necinnosti,lhostejnosti a nenazranosti je svet jakej je a nemam proto omluvu,tedy ani pro sebe po celej cas dokud jsem neprozrel,ozejvam se ke kazdymu zlu ktery potkam,lhostejno jakymu a od koho,staci ze se jasne prezentuje jako zlo,nerozeznavam maly a velky,zlo je zlem,kde muzu zasahnout i fyzicky,tam to delam........proud

      Vymazat
    2. Správně, i Pán Ježíš zpřevracel pulty a stánky židovských kramářů, kteří svatokupčili před Božím chrámem, a ti bohatší a významější dokonce už i v jeho předsíni (forma zla - zneuctění autority Boží přímo na prahu Jeho svatostánku podložené až chorobnou žádostí provinilců po zisku prodejem model,bezvýznamných cetek !). Jak byl Pán Ježíš vždy klidný, toto Jej doslova vytočilo, a bral berlí (pocestní holí) svatokupčíky i s jejich stánky útokem.
      Podobně i Anděl Utěšitel, když byl Bohem seslán, aby zmírnil zoufalství a beznaděj starozákonního Jóba, se Jóbovi omlouval, že se poněkud zdržel, neb mu cestu zastoupila pekelná knížata, a musel s nimi svést boj. Takže sami vidíte, že ani v nebi nejsou ke zlu na Zemi ani jinde ve vesmíru lhostejní, a potírají jej všude, kde na něj narazí !

      Vymazat
  13. ,,...abych navždy zničil jejich ohavnou rasu."...
    O ktorú RASU sa jedná?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zřejmě to mají převzaté z Talmudu, protože bohem vyvolený národ, toho času vládnoucí světu, je jen jeden ;-)

      Vymazat
    2. Anonymní15. března 2013 15:55

      opět máš jen část informací a na základě těchto nedostatečných informací, si vytváříš úsudek...

      Vymazat
  14. Je to rasa Dařbuján a Pandrhola!

    OdpovědětVymazat
  15. VATIKÁN padne a jeho přisluhovači rovněž. Dočkejme času a uvidíme. Přesně tak, pracujme hlavně na sobě, ale nějaký ten názor je občas dobré vypustit i na tomto krásném webu našeho Orgoneta. Díky moc za to.
    Všem pěkné dny ve zdraví a pohodě..... .-) :-) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aby padl Vatikán (to se rovná tomu samému, jako když řeknu zničení, zboření Vatikánu), to si nepřeji, ale aby padl "falešný systém svaté církve" (schválně to tak formuluji v uvozovkách, abyste si všimli, pochopili oč kráčí !), to si přeji již nyní !

      Vymazat
  16. Odpovědi
    1. Je to dané vesmírným intelektem - Stvořitelem.... :-)

      Vymazat
  17. Zdravím,

    Nevím, proč všichni řešíte papeže, Zemana a podobné pochybnosti. Proč řešíme něco na co nemáme vliv a na co vlastně ani vliv chtít nechceme? Proč tolika nagativizmu, který se tady poslední dobou stále více objevuje? Přátelé, do našich myslí se vkrádá trudomyslnost. Pojďme řešit pozitivní věci. Pokládejme si zde v diskuzích otázky, náměty a postřehy, ale zbavme se toho negativizmu. Pokud někdo hledá kýble špatného, nechť si večer zapne Novu. Zde chci nacházet pozitivní, ne však ultra-fantasticko-konspiračně-fanatické žblebty.
    Od té doby, co znám orgonet, čerpávával jsem zde pozitivní myšlenky, náměty. Poslední měsíc je to hledání čímdál tím víc marné.

    Jaro klepe na dveře, probuďme se s přírodou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Vaším názorem se plně ztotožňuji. My všichni máme takovou spoustu malých a všedních potíží a problémů, které nám přerůstají přes hlavu. Naše společnost se radikalizuje a agresivita, která narůstá v každém z nás pomalu ničí normy, které nás mají chránit před námi samými. Nemusíme se bát papeže, je to jen bezradná figurka, jak nakonec dokázal Benedikt svou rezignací. František je druhý ňouma a proto byl zvolen. Ti kdo ho zvolili od něj čekají, že nebude příliš zasahovat do stávajících struktur. To je pravý důvod, proč byl zvolen. Má zaujmout vhodnou pózu a nikoliv věci měnit. Jenže podobné to bylo s Janem XXIII, který téměř na smrtelné posteli svolal druhý vatikán. Strukturám v církvi pak dalo hodně práce zabránit změnám, které se pokusil prosadit. Výsledkem je tato církev, která ztratila význam v očích nás prostých lidí.

      Vymazat
    2. Na to si založ odborně-technický web nebo blog, a nesnaž se cenzurovat blog,jehož nejsi autorem ani vlastníkem !

      Vymazat
  18. Ti akoholici nebyli zvyklí na internet a proto teď ta obří snaha kriminalizovat všechny co nepíšou jak v elitních mediích. In vino veritas. Jinak bible je o největších zvěrstvech a je inspirací nejaktivnějších.

    OdpovědětVymazat
  19. Matúš
    Evanjelium podľa Matúša

    23

    Pán o farizeoch a zákonníkoch.1 Vtedy hovoril Ježiš zá­stupom a svojim učeníkom 2 a riekol: Na stolici Mojžišovej po­sadili sa zákon­níci a farize­ovia; 3 tedy všet­ko, čo by vám po­vedali, aby ste za­chovávali, za­chovávaj­te a čiňte, ale podľa ich skut­kov nečiňte, lebo hovoria, ale nečinia. 4 A viažu ťažké bremená a ne­znesiteľné a uvaľujú ich na plecia ľudí, ale oni sami nech­cú ich po­hnúť svojím prs­tom. 5 A všet­ky svoje skut­ky činia na­to, aby ich ľudia videli. Lebo rozširujú svoje filak­téria a robia veľké podol­ky svojich plášťov; 6 majú radi pr­vé mies­ta na ležanie pri večeriach a pr­vé stolice v synagógach 7 a po­zdravovania na tr­hoch, a aby ich ľudia volali: Rab­bi! Rab­bi! 8 Ale vy sa ne­volaj­te rab­bim, lebo jeden je váš Učiteľ, Kris­tus, a vy všet­ci ste bratia. 9 A svojím ot­com nenazývaj­te nikoho na zemi, lebo jeden je váš Otec, ten, ktorý je v nebesiach.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většina z komentátorů odsuzuje Bibli, ale četl ji někdo z vás, pokrytci ?! Pokud ji budete číst CELOU, pak budete čučet, kolik moudra a dobrých rad do života lidem dává v každém století, pro každý lidský věk i vztah. Kam se na ni hrabou rady bulvárních plátků a časopisů a současných rádoby odborných knih !

      Vymazat
    2. bible je kniha apokryfů, je plná skrytých symbolů a významů, takže pokud ji někdo bere do slova , málo kdy se dozví něco důležitého

      a za druhé byla častokrát upravována

      Vymazat
    3. Proto je třeba její texty studovat a rozjímat o nich. To není iDnes, Blesk nebo MF dnes, to si zásadně uvědomte !!!
      A poněvadž lidé těžce zlenivěli číst a rozumět tzv.těžkému čtivu (sem patří i různé filosofické a ezoterické traktáty, a často také odborné rozsáhlé texty!), proto mají hubu plnou drzosti, nactiutrhání a nízkého myšlení. Než by se tím těžkým čtivem přeci jenom alespoň po částech prokousali, a tak měli nějaké pemzum kvalitních vědomostí, raději se prchlivě a cestou nejmenšího odporu utíkají ke zlu a ohavnostem. Pokud budete číst jen blbosti a bezcenné texty, nedivte se pak, že kabbala má nad vámi neomezenou moc ! A jen ten, kdo se neustále vzdělává (myšleno v nejširším spektru toho pojmu), má šanci se proti Systému, Matrixu bránit ! V tomto kontextu jste si již jistě všimli, že Systém,Matrix NECHCE VZDĚLANÉ lidi, ale jen POSLUŠNÉ OVCE !!!

      Vymazat
  20. http://jakubsobek.blog.idnes.cz/c/322681/Illuminati-v-CR-1-Illuminati-voli-Karla.html

    OdpovědětVymazat
  21. http://www.videacesky.cz/hudebni-klipy-videoklipy-hudba/coldplay-viva-la-vida

    OdpovědětVymazat
  22. Viac lásky, svetla a dovery v dobro vám všetkým želám. Nedajte so sebou nikomu manipulovať a riadte sa svojim srdcom.

    OdpovědětVymazat
  23. Oprav si tam dátumy, Marec nie je Květen, ale březen. Takto je to len zlý a nepodarený vtip.

    OdpovědětVymazat
  24. Není potřeba nikoho soudit, zákony existence se o každého postarají, ( navíc ty umučené, zmařené a obětované životy už to nevrátí) , ale to nijak nesouvisí s tím proč se nepostavit, proti proklamovaným lžím hlásajícími církvemi a stále, ještě tak obrovskou masou lidí přijímanými dogmaty, kterými se udržuje toto obrovské divadelní představení v kterém jsme chtíc, nechtíc všichni zainteresováni. Tyto všechny věci nemají s Bohem naprosto nic společného!! Bůh, vesmírná síla, cokoli, jak to kdo chce nazvat přebývá v nás, takže zákon lásky je součástí každé bytosti, a ten kdo používá negativ.síly strachu ( církev ) k tomu , aby jakkoli směroval a manipuloval lidské životy , je pouze nástrojem entity na nižším duchov. vývoj.stupni. Když si položíme jednoduchou otázku, kdyby v této chvíli zanikly všechny církve, zanikla by s nimi i schopnost lidí milovat, radovat se, soucítit, odpouštět ,….?? Samozřejmě, že ne, ale náboženství, jsou pro většinu lidí psaná pravidla, která si neustále musí opakovat, aby nezapomněli, že jsou těmi milujícími, odpouštějícími atd…, až si jednou uvědomí, že nic ztrátou náboženství neztratili. Uvědomí si nádherný poklad božství v sobě mají a mohou jej svobodně žít i bez církví a jejich náboženství. Je to však cesta, uvědomění každé bytosti a tak, jak už zde bylo někde řečeno: „ Všichni stoupáme po jedné hoře, proto se podporujeme ve stoupání po ní ,výš a výš. „V hloubce duše si uvědomujeme, že jsme jedno, patříme k sobě , naplňuje nás to hlubokým mírem a láskou. S přáním lásky a dobra všem. Laira

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víra je vždy jen jedna, a tak musí být i její výklad jednotný, společný. Pokud jsou tyto atributy v rozporu, je to schizma nebo ideologie, a ty s vírou a Bohem nemají NIC společného ! Proto nemůže být víra, a milion nebo miliarda odlišných výkladů ! To uvádím pro ty, kteří zastávají názor, že člověk je sám osbě Bohem. To platí jen do určité míry, ne však absolutně jako celek !

      Vymazat
    2. každý věří jen tomu co je sám schopen pochopit, 100 lidí , sto krát víra !!

      cíl je společný ale každý má cestu jinou ,, proto může být milion výkladů

      Vymazat
    3. Jenže ty výklady musí mít společný základ, jinak je to jednou o voze,jindy o koze !!!

      Vymazat
  25. Hledala jsem odpověď na otázku, zda nový papež Francezco I. je vskutku ten poslední, tj."černý papež" (a k tomu i další přidružené otázky, kterým se právě věnovat nebudu) a tu odpověď jsem našla. Lidičky, ono je to jednoduší a očitější, než by člověk čekal !
    Mojí odpovědí, které se už budu i držet je ANO. Nevěstka sedící nad vodami na sedmi pahorcích si vskutku vybrala ( a to velmi vědomě a úmyslně ) za svého papeže toho "černého " Černého" proto, že tento Jorge Maria Bergoglia je nejvyšší představený jezuitů. A ti odjakživa chodili zahaleni do černých hábitů.Je to tzv. prodloužená ruka Římskokatolické církve, to jsou ti, co vykonávají práci stejného smyslu, jako je pro politiku tajný agent. Proto tedy je nový papež opravdu "černý". Symbolicky ! Žádná skutečná proroctví nikdy nebyla vyjevena "očitě" ale vždy v symbolech ! Na což jsem na chvíli i já zapomněla.
    Bůh tedy s námi. Protože i Vatikán nám dal najevo, že se blížíme konci všech proroctví. O to více bych si přála, aby se lidičky, co stále spí rychle probudili a našli správnou cestu ve svých srdcích.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zda bude ten Opravdový Konec, to nevím, ale je "něco cítit ve vzduchu", že se něco důležitého brzy odehraje

      Vymazat
  26. Cha, cha, vraj 5. mája 2013!! To asi niečo prekecli. Alebo preklep?

    OdpovědětVymazat
  27. A čo tak znovu zamerať pozornosť niekam, kde by to bolo užitočnejšie :
    http://www.energieupramene.blogspot.cz/2013/03/financni-system-silova-mrizka.html#links
    IvH

    OdpovědětVymazat
  28. Evangelium podle Tomáše:
    77 Ježíš řekl: Já jsem to světlo, které je nade všemi. Já jsem vším. Vše ze mne vyšlo, vše se ke mně navrací. Rozštípněte dřevo, já jsem tam. Zvedněte kámen a také tam mne naleznete.
    (J 1,5; J 3,19; J 8,12; Kol 3,11)
    - Přeloženo do současného jazyka: Nikdo z nás žádnou církev ani kostely nepotřebuje. Až to dojde těm oslům hýkajícím na náměstí ve Vatikánu po zvolení nového papeže, hned bude na světě líp. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. proč oslové ? pokud se někdo povyšuje nad jiné jako ty , bude ponížen !!

      představ si že každý z nás před narozením si vybírá / nebo je mu vybráno / kam se narodí , do jaké nejvhodnější rodiny a podmínek, se narodí , a jaké zkušenosti a situace musí zažít aby se posunul dále ! takže on třeba potřebuje ještě jednu zkušenost, a to být věřícím katolíkem, a v příštím životě bude osvícen a vzestoupí, kdežto ty protože se povyšuješ nad jiné,se budeš muset narodit ještě X krát , aby si pochopil že nikdo nemá nikoho soudit, protože neví jaké tu má kdo úkoly a co tu má vykonat !!

      Vymazat
    2. Je velmi lehké svádět vše na karmu a věčný koloběh bytí .Lidé se točí v koloběhu zrodu a umírání již velmi velmi dlouho. A i čas, po který se mohou duše zdokonalovat (a tak i přibližovat k Bohu) je jasně daný. Ne věčný ! Chci tím říct, že v této době dnešní novorozenci už mohou být vskutku poslední lidské duše, které dostaly ještě šanci vybrat si svůj osud tak, aby tu pravou cestu našly a pokořily svá ega před Bohem. Žel, kdo se stále chodí křižovat a klanět modlám v kostelech, v chrámech, v mešitách apod. ztrácí čas k potřebnému rozvoji své duše a dnes už není jisté, stihne-li být včas např. takový katolík probuzený .

      dan.

      Vymazat
    3. asi nevíš že existují i jiné 3d palnety v naši galaxii, na kterých budou lidé pokračovat .., v učení
      Anonymní16. března 2013 21:27

      Vymazat
    4. Pro Anonymní 16.3.2013, 21:27
      Krátkozraké vidění, "krátkozraké" myšlení, nic víc se k tomu komentáři říci nedá. Až budeš stát Pravdě tváří v tvář, poznáš ji bez příkras a bez předsudků, ne jako dnes zmanipulovaný nešťastník s klapkami na očích jak štvané koně !

      Vymazat
  29. Od zvolení papeže uběhlo už pár dní a ať se dívám, jak se dívám, na všech stránkách postrádám hledání, proč nový papež přijal jméno František, resp. proč jeho vzorem je František z Assisi. Osobně si myslím, že František z Assisi se musí v hrobě obracet a tak všem dávám k zamyšlení text, který jsem před chvíli dala jinam, protože sem se mi ho nepodařilo ani na několik pokusů vtěsnat (byl dlouhý, já vím), tak dávám odkaz, o kterém si myslím, že je velmi významný: "Plán Assisi z roku 1920"
    http://www.ulozto.cz/x53cmwV/plan-assisi-z-roku-1920-pdf
    PS: Orgoneta velmi zdravím - asi před týdnem jsem Vám na stejně několikátý pokus (tehdy úspěšný) poslala meil s odkazem na dvě videa, ale nejspíše to nedošlo. Jinak jsem za tyto stránky velmi ráda, čtu je téměř denně a hlavně nejeden text šířím v odkazech na diskusích, kde se lidé baví v podstatě o blbostech. Jsem kvůli tomu za blbku z Bohnic atd. (obzvláště za chemtrails a chválu Brna kvůli demonstraci, což je informace, kterou jsem získala z těchto stránek), ale co už - i kdyby se jen
    jeden zamyslel, tak klidně ta blbka budu). Všechny zde zdravím a přeji jen vše dobré.
    A ten František Assisi - vrátila se zima, musím dokoupit semínka slunečnice, to je tak celé, čím já Františka uctím - tím myslím toho skutečného, toho z Assisi. Ten v Římě mě nezajímá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) Napiš mi na email :) Ostatních si nevšímej, jsou to s prominutím pitomci. ellcz@seznam.cz ;)

      Vymazat
    2. A jéje, jeho svatost promluvila ! No hlavně, že o pitomosti toho víš nejvíc ze všech, nebo se pletu ?!

      Vymazat
  30. http://www.novoucestou.cz/?p=28878

    OdpovědětVymazat
  31. Všechno to maj stejně dopředu naplánovaný,a my jim to všechno spolkneme.Papež Benedikt abdikoval,protože zjistil,že vatikánská banka je jedna velká pračka na špinavý prachy,tak asi nebudem tak naivní,abychom si mysleli že papež František spasí svět,je to pouze loutka.Hlavně že jim přispějeme restitucemi,které jim Nečas svatosvatě slíbil!Fuj.Ať už se těma prachama udusej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vatikánská banka Opus Dei je skutečná tajná zločinecká organizace pod ochrannými křídly katolické církve. Jeden papež (ve 20.stol., už nevím jak se jmenoval) chtěl po svém zvolení provést audit té banky a informovat o výsledku italský tisk. Ani ten audit nazačal, a byl mrtev - zákeřně zavražděn. Jeho smrt je dodnes zahalena tajemstvím. Uvádím to proto, že ne všichni papežové sešli ze světa přirozenou smrtí. Byli to vždy ti, co chtěli odhalit "církev za oponou" ! Tak uvidíme, jak se "pochlapí" František I. !

      Vymazat
  32. http://barboraopelkova.blog.cz/1303/zakon-pritazlivosti-reaguje-na-vasi-vibraci

    OdpovědětVymazat
  33. Kdo ví, proč a za jkých podmínek vznikla katolická církev a proč byla na koncilu v Nice ve 4 stol.n.l. předložena a schválena kanonizová podoba bible(s drobnými úpravami dodnes stejná)chápe, proč byla a "církev svatá" a je dále tím, čím je. V kostce pro neznalé-šlo o vymezení se illumináty již zcela kontrolované římské církve vůči původním textům Ježíše(jeho skutečné jméno bylo Jesheua Sananda Melchidezek) a jiným textům, pocházejícím z prostředí zasvěcenců Společenství essenských.
    Šlo o to, že tyto texty, včetně jejich přepisů obsahovaly pravdivý výklad lidské historie a původu lidské rasy, naví obsahovaly mnoho spirituálních bioregeneračních, pro přípravu k vzestupu vhodných technik, využitelných nejen pro úzký okruh zasvěcených spolupracovníků evolučních strážců, mnhohé byby využitelné i pro širší masy. Vzhledek k jejich i přes stálé represe drakoniánského římského císařství(v té době již bylo illumináty pokroucené křesťanství státním náboženstvím)v kruzích vzdělanců a zasvěcených možné dostupnosti, byly illuminátské špičky poňouknuty svými sponzory k tomuto kroku, tedy k vytvoření kanonizovaného illuminátského křestanského kodexu, určeného jako nástroj k ovládání mas. Tomuto účelu bylo a je v "církvi svaté" podřízeno vše. Od začátku byly součástí života církevních špiček orgie, rituály a rituální zločiny, s čímkoliv křesťanským neslučitelné a obsahově nespojitelné. Satanismus, pedofilie, vraždy, intriky. Řadoví členové často netušili, že jejich představení, ale i mnozí řadoví členové jsou aktivními členy tajných společenství, jejichž historie je prastará a jejich cíle nelidské. Proto je naivní čekat od této organizace cokoliv prolidského. Lidé, jako matka tereza aj. jsou při vší úctě k jejich práci využíváni jako skvělý marketingový nástroj k zastření její dnes mnohem lépe vnímatelné skutečné role. Jezuité vždy patřili k jejímu "tvrdému jádru". Nový papež nastupuje "na trůn" s pro mnohé gloriolou světce přestože má krvavé ruce. Divadlo pokračuje, obecenstvo tleská. Pravdomluvné provází nenávistné vrčení a za zády šeptané výhrůžky. Členy této církve je ovšem mnoho poctivě a poctivěji smýšlejících, ti však budou vždy v roli postradatelných pěšáků, postup je vždy jen pro "prověřené".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podobné myšlenky mi chodí hlavou už několik dní, závěry z nich žádné nedělám - tedy obzvláště pokud jde o Krista, je mi obtížně přijatelné to, co mě napadá (a vybavují se mi přitom i ty 4 díly přednášky Davida Ickea...), navíc tento Váš názor je už druhý, který u tématu volby papeže čtu, mám z toho docela zmatek. Nový papež se i ani náhodou nelíbí (už ten způsob, jakým předchozí skončil a jak rychle byl nový "zvolen"). Ale pokud jde o počátky křesťanství, co když vše opravdu bylo úplně jinak...? Souhlasím i s Vašim názorem, že mnozí mohli naivně dát své dobro do služeb podle plánu.... Nevím, jen si tak dumám.

      Vymazat
    2. Nějaké větší úpravy se s texty Bible dělaly ještě v 16. a 17.stol. ! Ale zásadní je, že archeologické nálezy svitků z Kumránu (Blízký Východ) ve 20.stol. mají významový obsah mnohých biblických textů shodný s nalezenou aramejštinou. Tím se potvrdila pravost Bible jako celku. O detailech nemluvím, to je jiná kapitola. Tam hledejme ty úpravy !

      Vymazat