16. března 2013

Ptáci na ostrově Midway

Od Aoliana:

Ahojky, tak distribuce antiklimoušských letáků v Klatovech proběhla úspěšně, nakonec jsme jich ještě měli málo (:-)))))))))
Jinak tady mám odkaz na zajímavé video z trochu jiného soudku (ze života ptáků), začíná to poměrně romanticky a najednou přichází záběry, při kterých mrazí v zádech...


Ale holt realita je realita. Ještě že je v plánu použití přímé dematerializace po zhroucení iluze na naší planetě.
Zdraví
A.

Z webu projektu Midway:

"(Video je trailerem k filmu Midway.)
 Mediální projekt Midway je mocnou vizuální cestou do srdce šokující symbolické přírodní tragédie. Midway je jedním z nejodlehlejších ostrovů na planetě (2000 km od pevniny), kde leží na zemi mrtvá těla desítek tisíc mláďat albatrosů, jejichž těla jsou naplněna plastikem z Pacifické skládky. Náš tým se vrací na ostrov několikrát v průběhu několika let a natáčí svědectví o cyklu života a smrti těchto ptáků jako mnohavrstvou metaforu naší doby. Naším vedoucím je fotograf Chris Jordan, a procházíme ohně hrůzy a smutku, tváří v tvář nesmírné tragédii. V tomto procesu nalézáme cestu k transformačnímu prožitku krásy, přijetí a pochopení." 







9 komentářů:

  1. Rozbrečelo mě to:-( opravdu tragédie

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Orgonete, něco jsem našla http://www.paulchefurka.ca/Population.html. Neumím anglicky, ale ty grafy mluví za vše i bez překladu, možná Tě to zaujme. Díky jménem všech, kteří chtějí vnímat, vidět i slyšet a ctí Tvé poslání a nadšení pro lepší budoucnost. Přeji hodně úspěchů a pevné zdraví Magda

    OdpovědětVymazat
  3. Ale holt realita je realita. Ještě že je v plánu použití přímé dematerializace po zhroucení iluze na naší planetě.
    Zdraví
    A.

    Ahoj můžeš to prosím víc rozvíst. Moc by mě to zajímalo:) díky:)

    OdpovědětVymazat
  4. Což se takhle místo roznášení letáků zneuznávajících výsledky demokratický voleb a siláckých řečí o jakési "dematerializaci" zapojit do této podpisové akce:
    Hours to ban bee killers!
    http://www.avaaz.org/en/bye_bye_bees_eu_spread/?tWZzXdb
    V podstatě je to na stejné téma jako ten film o nešťastných ptácích.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vše okolo nás se skládá ze dvou částí.Tou první je matérie,založená na určité interakci a vazbě hmotných částí.Ty můžeme vidět pouze proto,že se nacházíme ve stejném prostoru a čase.Pokud změníme prostor (a čas),stane se toto okolí pro nás neviditelné.To se nazývá dematerializace nebo vaporizace (volné vyjádření myšlenek A.Einsteina,Tesly aj.-Můžeme být rádi že se probouzíme do stejné reality,v níž usínáme-návaznost na projekt Philadelphia,Montauk).
      Druhá součást (nedílná) je duchovno (astrál,transcendentno),které je pro většinu hmoty nepostřehnutelné,avšak jedno bez druhého existovat nemůže.
      Tento web sdružuje převážně čtenáře a příznivce,kteří řeší obě tyto složky nedílně,souběžně.Nechci za nikoho vyjadřovat jeho názor,myslím si však,že budete těžko hledat někoho,kdo by se zabýval takovou pitomostí,jakou je distribuce letáků s POLITICKÝM námětem a kontextem.Tuto činnost provádějí ti,jimž to jejich EGO nařizuje.Většina lidí,kteří jsou čitateli a přispěvovateli těchto stránek,mají tuto kapitolu dávno za sebou a jejich lidská a duchovní úroveň je na daleko vyšším stupni.
      Vezměte to,prosím,na vědomí.
      Vlasta

      Vymazat
    2. Provokatérů se prostě nezbavíš, i kdyby lokomotiva pískala uhlákem !

      Vymazat
  5. Srdečne zdravím :o(

    Srdcom sa zamysli človek nad sebou a poľutuj sa, lebo kde budeš o pár rokov, keď toto vytváraš ?!!! ...


    OdpovědětVymazat
  6. Plánované stárnutí zboží
    http://energieupramene.blogspot.cz/2013/03/planovane-starnuti-zbozi.html

    Stojí za shlédnutí. Pokud se něco nezmění, tak na ten zločinný systém nedoplatí jen ti ptáci, ale celý svět.
    Vždyť stejně jak systém ničí životní prostředí těm ptákům, tak stejně ho ničí lidem např. v Ghaně.
    Někde uprostřed najdete případ iPodů firmy Apple a jejich batérií s nízkou životností. Zajímavá informace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím také souvisí rozšíření plastů jako náhrada za železné a barevné kovy. Deklarují se na obalech nebo v návodech jejich "naprosto srovnatelné" parametry, jaké mají kovy (především pevnost, nárazuvzdornost, odolnost, střih, tah, tlak apod.). A jak to funguje v praxi, víme. Jeden aby se bál o plast jen otřít !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.