7. dubna 2013

Aolian: Velikonoční příspěvek po velikonocích

Omlouvám se Aolianovi a všem ostatním za zpoždění v publikacích, nevím, jestli to kdy doženu. 

Během mého cestování do Itálie jsme dali babičku na 5 dní do pečovatelské služby (za 550,-/den), odkud si přitáhla virózu. Jistě jste slyšeli něco o virózách z kolektivních zařízení, protřelých všemi dezinfekcemi a antibiotiky. Postupně jsme to chytli všichni, takže místo velikonočních návštěv jsme leželi a těšili se, že se někdo chvilkami zmátoří a uvaří aspoň čaj nebo dojde pro chleba... Pořád ještě tomu není konec, ale aspoň já už funguju, i když čučení do počítače mi dobře nedělá.


Těší mě, že Aolian souhlasí s mým postřehem ohledně umělé blokace tlakové výše nad Grónskem, což způsobuje výmrazy ....

Aolian: Střední Evropa v ledničce

1. Mimořádný zážitkový balíček na měsíc březen

„Klimoušové, pusťte už konečně to jaro, ať rázně vypálím do terénu a budete mít ode mě pokoj!“

Nebýt pilného rozkladného úsilí klimoušů, naše západní Pošumaví (stejně tak jako ostatní středoevropské kraje) by bylo zcela ochuzeno o mimořádný zážitkový balíček „Střední Evropa v ledničce aneb UŽIJTE SI TO I VY!“. A aby při tom nikdo nepřišel zkrátka, byl tento mrazicí program velepečlivě kultivován a udržován až do posledních březnových dní a vypadá to, že celá akce bude velkoryse prodloužena minimálně do poloviny dubna (:-))))))

Díky tomuto ledničkovému programu se naše zahrádka změnila v dokonalý „snow room“ bez barvy, chuti i zápachu. Pouze před svítáním bývá vymražený vzduch prosycen ozónem – že by pozdravení od HAARPů blahosklonně vyrážejících nové vychlazující díry do atmosféry?


Díky klimoušům lámou rekordy nejen teploty v našem kraji, ale i první jarní květiny na naší zahrádce, co se doby jejich kvetení týče. Ještě nikdy se nestalo, že by u nás sněženky, bledule a talovíny kvetly po celý měsíc!

Do zasněžené krajiny se postupně stěhují různí čulibrkové a usilovně se pídí po nějaké schopné potravě. Dřív jsem během zimy a studeného předjaří ptáčky spíš nekrmil než krmil. Jsem totiž příznivcem přírodní selekce druhů a tak jsem si říkal, že příroda potřebuje pro udržení kvalitního genofondu přežití nejsilnějších jedinců a naopak odchod všech slabších článků u jednotlivých ptačích populací. Nyní, když denně sleduju, kterak neumětelští klimoušové fušují moudré přírodě do jejího řemesla, pořádám pravidelné výpravy do naší střediskové obce pro slunečnicová semínka. Kombinuju je s jádry vlašských ořechů a ptáčkové se po tom můžou utlouct (:-)

Jen doufám, že ta slunečnicová semínka, která jsou u nás k dostání, nevlastní certifikát genetického paskviloidu přímo od světoznámé pat-mat firmy Monsanto. Jak sám název napovídá, tato firma si ve své samolibosti nejspíš hraje „na jediného svatého“ (mono = jedno, jediný; santo = svaté). A jak napovídá dokumentární film z roku 2008, v budoucnosti se můžeme těšit na dokonale umělou krajinu pokrytou GMO (geneticky modifikované otraviny). Jak to chce ambiciózní Monsanto dokázat, nevím, nejspíš hodlá poslat do důchodu celou pracovní partu Strážkyně Univerzální předlohy přírody. Kdo ví, zda ty březnové výmrazy tady nemáme proto, že se Evropa zatím dostatečně nepoklonila absolutistickým manýrům svatého Monsanta (:-)))))))))) Každopádně automobilky si namastí svoje kapsy se vší úctou a ropná lobby nasbírá z podprůměrných teplot tolik vytoužené údaje o tom, že používání pohonných hmot rozhodně nepodporuje „globální oteplování“.

2. Dělají užitečné idioty

Již dříve jsem psal o tom, že náš vesmír byl postižen invazní nákazou, která způsobila – v kombinaci s technikou - nadměrnou expanzi hmoty a vznik četných časoprostorových trhlin. A právě v těchto trhlinách přežívají různé temnářské kastičky s cílem ovládat řád života nebo alespoň některé z jeho částí. Ještě jsem ale nepsal o tom, že naproti našemu vesmíru leží jeden odumírají vesmír. Příčinou jeho hroucení a postupného odumírání je absolutní přetechnizování jeho klíčových životních systémů. Při astrálních prohlídkách jsem nevěřil svým očím, jak je to tam brutálně zdevastované a vybydlené. Po určité době mi bylo ukázáno, že celé rozsáhlé skupiny duší přešly sem, do našeho vesmíru a snaží se tady všelijakými možnými způsoby zakotvit. Jsou to duše, které mají cíl pracovat na svém vlastním vývoji. Jsou to však také zbytky zdegenerovaných přetechnizovaných civilizací, které mají v plánu se tady ozdravit a postupně ovládnout zdejší svět skrze utlačení druhové pestrosti a nastolení robotické globalizace. Možná si položíte otázku, jak se sem vůbec mohli dostat, když mají tak nekalé záměry a na první pohled je vidět, že jsou to mutanti kovaně zralí na hloubkovou proměnu skrze Univerzální Rozklad. Je to jednoduché: kvůli invazní nákaze došlo i k poškození důležitých filtračních soustav u vstupních vesmírných bran. Strážci těchto bran, vysoce vyvinuté vědoucí bytosti na pracovní platformě VIZIO, byli násilně oslepeni temnářskými entitami. Toto zločinné oslepení bylo uskutečněno s použitím bojových laserových zbraní. (Naštěstí tu dnes operují dobře proškolené bytosti z Centrálního Slunce schopné dematerializovat podobné i jinak destruktivní bojové zbraně. Občas ale nevycházím z úžasu, kdo všechno se za tyto skromně a nenápadně pracující bytosti vydává. Krom účelově vytvářených počítačových hologramů k ovládání mysli jsou to i některé samolibé astrální partičky s náboženským podtextem lákající do svých osidel důvěřivé dušičky nás, pozemšťanů).

Zbytky zmutovaných přetechnizovaných civilizací, které se napakovaly do našeho vesmíru za účelem postupného převzetí moci nad naší planetou, si samozřejmě podrobně obhlédly situaci, jak na to. A zjistily, že budou mít zlatý důl, když začnou spolupracovat s řídícími elitami naší společnosti. Energeticky i emocionálně se na ně naimplantovali a naslibovali jim hory doly, jak skvěle si povedou, když s nimi budou spolupracovat. Ve skutečnosti si z nich tito zkrachovalí mutanti udělali „užitečné idioty“, takovou praktickou přestupní stanici před plánovaným uchvácením moci do svých vlastních spárů. Zatím si v tom vedou docela úspěšně a oněm pozemským „užitečným idiotům“ utíká jejich osobní vývoj a začínají výrazně zaostávat v tom, co je důležité pro jejich vlastní podstaty.

3. Kdo je tady vlastně domácí?

V předchozích letech jsem přečetl celou řadu článků o domácích obyvatelích naší planety a tzv. vetřelcích. Myslím, že v tom letos začínám mít jasno. Na otázku, kdo je tady vlastně domácí, si troufám bez výčitek svědomí odpovědět, že NIKDO (:-)))))))))))))))))))))

Při svých astrálních výpravách do minulosti mám čím dál větší pocit, že planeta Země byla speciálně stvořena řídícími skupinami Života nejen k záměrům přírodní evoluce, ale i k dobře promyšleným výzkumným projektům. Energetická poloha planety i další podmínky umožňují, aby se zde přirozeně setkávaly bytosti všech možných druhů a každý jedinec je určitým způsobem motivován k tomu, aby ukázal vše, co umí. Tedy ideální stav pro globální řízený výzkum s pečlivým sběrem dat, který se zaměřuje na projevy invazní nákazy v hmotných i astrálních úrovních naší planety a potažmo i celé naší sluneční soustavy. Potkávám totiž čím dál víc osob, v jejichž duších je vetkán projevený zájem účastnit se na tomto výzkumném projektu. U jiných osob je ovšem patrné, že sem byly převedeny záměrně, aby vytahovaly na světlo všechny žhavé průšvihy. Vyhodnocení rozsáhlého souboru sesbíraných dat má jasný cíl: najít účinné protiléky na invazní nákazu a nastavit neméně účinná opatření, aby se v budoucnosti něco podobného v řádu Života již nikdy neopakovalo. Ono je totiž nakažené i samotné prajádro Života, takže se bude muset začít pěkně od plínek. Což není pro Život jako takový žádný problém, ale nevkusně se do toho plete rozumovo-náboženské ego se svým chorobným lpěním na kdejakých jalových nicotnostech a nepraktických přežitcích (:-)))))))))))))))))))

Po dokončení tohoto megaprojektu nejspíš projde planeta Země kompletní revitalizací a rád si sem potom udělám ze své Domácí úrovně pěkný výlet (:-)

4. Nehudrujte, vždyť jste to sem schválně přišli omrknout

Také se mi již poštěstilo potkat několik osob, které hudrují na dnešní společnost, na všechny ty „nepřístojnosti“ a zmary... Pozorně je vyslechnu, shovívavě pokývám hlavou a v myšlenkách podaruji ty jejich dušičky „mučednické“ následujícím vzkazíkem:

„Nehudrujte, vy troubové a radši si vzpomeňte, že vy už jste si udělali ve věcech jasno mnohem dřív než my a jen z pouhé zvědavosti jste se osobně přišli podívat na zkázu celé téhle prohnilé iluze. Sedíte sice na soudku se střelným prachem, ale může vám to být šuma fuk, protože tady už jste vlastně jen na návštěvě v Minulosti.“


P.S. A na závěr trocha černého humoru z naší domácí grafické dílny:



Update 6. 4. 2013

Ahojky, zdravím ze spícího Pošumaví a ve chvilce času se probírám novými články a komentáři na Tvém webu.

Jak píšeš o ledovém chladu na severní polokouli a máš k tomu obrázky, jak to klimoušové dělají, tak jsem něco podobného viděl před týdnem v astrálu. To znamená, že jim to programujou spřízněné astrální bandičky a pomáhají jim to potom převádět do hmoty. Ty brďo, to je ale dobrá nápověda s tím Tvým článkem, zkusím tu bandičku najít a okouknout, zda by se dala zlikvidovat.

Taky mě zaujal odkaz od jednoho čtenáře na webovou stránku
https://www.facebook.com/climateviewer?ref=stream

Největší radost mi udělala zpráva o plánovaném organizovaném protestu proti té diktátorské firmě Monsanto, který by se měl uskutečnit ke konci května. Až se časem prokoušeš k mému mejlíku z velikonočního pondělí, kde Ti posílám svůj další příspěvek, moc by se mi lííííbilo přidat té pasáži, kde snažím zparodovat "bohulibé" aktivity Monsanta, propagační plakátek na ten květnový protest. Posílám Ti ho v příloze. Určitě na ten protest pošlu podpůrnou energii. Při svých propucech temnářských platforem se nakonec dobírám k podobným závěrům, o kterých píše čtenář Ivo Malachiasz. Klimouši letos výrazně přitvrdili, co se vymražujících ataků na střední i západní Evropu týče. Narostly jim rohy po 21.12.2012, kdy se prakticky nic viditelného nestalo. Ti černí mágové, o kterých píše pan Malachiasz, mají velkou moc a sílu, protože jsou to převážně zkorumpované řídící bytosti z vesmírných i nadvesmírných úrovní včetně správců Sluneční fontány nebo dokonce "filtrační soustavy nadvesmírného Horizontu událostí". Přirozenou součástí jejich podstaty je dokonalá znalost vesmírných i mimovesmírných zákonů a také mají přístup k různým kódům života, které jim umožňují zhmotňovat na naší planetě předem naplánovaný průběh počasí apod. Je docela problém se na ně dostat, protože dokáží působit z různých časoprostorů současně. Také mají zde na Zemi inkarnované své paralelní duše. Je to docela šok, jak se tyhle původně krásné a láskyplné bytosti změnily po andělských válkách v démonické mágy, nyní velmi protřelé a záludné. Vím, jak jim pomoci, ale je to na delší trať. Napřed se musí vyhledat jejich původní pracovní časoprostory, odkud působily, když ještě byly ok. Pak je potřeba požádat speciálně proškolené astrální pomocníky o spuštění procesu tzv. "zpětné metamorfózy". Tento proces způsobí, že ze zkorumpovaných bytostí života začnou postupně opadávat všechny druhotné nástavby, tedy i obaly démonických mágů. Souběžně s tím dojde k postupnému uzavírání všech druhotných časoprostorů, z nichž se snaží škodilsky působit ve svých falešných úkolech. Proces zpětné metamorfózy je vlastně taková řetězová reakce, při níž dochází k očistě poškozených bytostí a jejich postupnému návratu do původních pracovních časoprostorů. V průběhu zpětné metamorfózy je dobře viditelné, jakým konkrétním vývojem prošla bytost podrobená tomuto procesu. Jako kdybychom pustili pozpátku film zachycující život té které bytosti a s napětím sledujeme, jak se z černého mága mění na egyptského faraona, pak na sumerského stavitele, pak na druhohorního veleještěra, pak na drobného měkkýše žijícího v prvotních oceánech... a najednou přijde záblesk, chvilka překvapení a na bytosti se zjeví její pravá identita. V ten okamžik je důležité energeticky zabrat a nekompromisně uzavřít bytost do jejího pravého časoprostoru, čili tam, kam patří. Jakmile je tento akt proveden, musí se radikálně promazat paměti vztahující se k celé éře falešné působnosti léčené bytosti. Cíl je jasný: provést radikální dovýpuc všech nežádoucích paměťových vrstev, aby postupně nezačaly znovu prosakovat na povrch. Tím lze vyeliminovat riziko, že se aktualizací starých paměťových vrstev znovu otevřou vadné časoprostory a v nich se vyléčená bytost znovu zhmotní ve svých falešných úkolech, třeba zrovna v podobě onoho černého mága... Jo, jo, a to jsme teprve ve fázi cvičiště před hlavním Velkým bojem (:-))))))))

Zdraví

A.

46 komentářů:

  1. asi se ptam mimo misu, ale posledni dobou jsem na yt nasel spoustu kanalu kde lide trvaji na tom, ze praskujici letadla jsou vimany z jine dimenze a ze na kameru zachytili jejich zhmotneni a meneni tvaru, z hromady videi byla zajimava tak dve, tak jsem usoudil ze je to cele paranoidni, ted ctu tenhle clanek a vzpomnel jsem si na ne, je to tedy podle vas vubec mozne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je pěkná dezinformace pro ty, kteří se, tak říkajíc zajímají jen málo a taky, aby měli navíc averzi vůči tvorům z jiných světů. Ti jak známo, nemohou takto přímo zasahovat, jen kdyby jsme ohrožovali Vesmír. Pokud vím, tak oteplování naší Země není pro Vesmír nic nenormálního, je to vývoj... Takže Ilum...ti si našli pěknou zástěrku pro svou zlotřilou činnost, jó vimany, cha cha. Opět se vracím k tomu, co jsem zmínila pod jiným článkem. Jde fakt o potraviny. Promrzlá země bude mít co dělat, aby ozimy včas vzešly, jestli nepomrzly. A to ještě nevíme, jestli nám následně nenaordinují vlnu suchého vedra, aby to završili. Mají to promyšlené a doslova rozehrané na vše strany, aby pak nebyl nikdo, kdo by mohl vypomoci ze svých zásob. Já taky něco pamatuji. To, že se říkalo březen za kamna vlezem, duben ještě tam budem, znamenalo, že třeba pršelo či sněžilo den dva, pak se vyjasnilo. Toto se pak střídalo se slunečnými dny, říkalo se tomu střídavému počasí aprílové. Dnes jsme po dlouhé době viděli slunce, bohužel opět přiletěly "vimany".... Nestraším, spojuji události a přemýšlím. S láskou, JanaR.

      Vymazat
    2. radši nepřemýšlej, dopadá to pak tragicky , a jako většina zde píšete..ptákoviny

      Vymazat
    3. diky za odpoved take jsem na ne koukal :)

      Vymazat
    4. Vimány skutečně existují. Min.v afghánských horách, kde v rámci invazí po jedné ukradli Rusové a pak také amíci.Vypadají něco jako rotační kužel nebo pyramida, ovšem špicí dolů. Na výšku mají cca 12-15 m.

      A s těmi proměnami "letadel" je to také pravda. Ne všechno, co na obloze vypadá jako chemoplán je skutečné letadlo ! Nemusí jít zrovna o UFO, ale pozemské stroje z utajených projektů se také nedají vyloučit.

      Vymazat
    5. Att.9.dubna 2013 12:10:: když jsou tu ptákoviny, tak to nečti, je to dobrovolné:-))). Je vidět, že ty moc nepřemýšlíš. Ono to dost bolí, co?? S láskou JanaR.

      Vymazat
    6. Co máte pořád s tou láskou ? Máte jí málo nebo co ?

      Vymazat
  2. Co má být tedy ten velký boj, který je uveden na konci? Mohli by se připojit i další lidičky a pomoct těmto mágům se oddémonizovat? Už je to tu celkem fakt dost vyhrocený..Děkuju

    OdpovědětVymazat
  3. Nejsme v tom srabu sami. Když jsme se v Egyptě dívali na ruské zprávy, neustále den co den v nich bylo zdůrazňováno:Весна не пришла! Takže nejen u nás, ale i v Rusku mají na jaře zimu jak v Rusku. K tomu když připočteme Ameriku, že tam rovněž spring did not come, tak když sečteme obyvatele Evropy, Ruska a Ameriky- tak to dělá miliardu lidí, která trpí tím, že se klimateroristi baví modifikací počasí. Na YouTube jsem našla tohle:
    http://www.youtube.com/watch?v=ykUYxQ4B_X0
    http://www.youtube.com/watch?v=nk2dkJRZksU
    https://www.youtube.com/watch?v=nEi7gat110Y
    Jak je na tom Čína nevím, asi tam mají teplo, nic jsem tam o zimním jarním počasí nenašla.

    Co se týče ptáčků, taky je dodnes krmím. Kosák zbožňuje půlky jablek, do večera je všechny sní. Dneska mi přišly poděkovat dvě kosice (obě na zahradě skákaly směrem ke mně), že toho „pána tvorstva“ hezky krmím, takže on jim za to blahosklonně dovolí udělat si hnízda na jeho území.:)

    Co se týče zločinného Monsanta, tak oni nemodifikují pouze potraviny, ale ve svých tajných laboratořích již dávno modifikují i lidi. Potřebují vytvořit lidi, kteří by byli nejen odolní na ty jejich „otraviny“, ale aby měli křídla a uměli létat a měli ploutve (ale zároveň i ruce) a uměli plavat do hlubin. Delfíni se totiž v úkolech neosvědčili, jsou příliš veselí a svobodomyslní a inteligentní chobotnice, které mají žádoucí chapadla, žijí příliš krátce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někde jsem četl, že Nový světový řád (nwo) bude vysoce sofistikovaná industriální robotická společnost. A že lidé budou toho součástí, tedy spojení člověk-stroj !

      Vymazat
  4. Cau
    sorry ze trochu odveci komentar ale citala som si clanok:
    http://orgo-net.blogspot.sk/2013/03/chemtrails-zakryvaji-dvoji-zapad-slunce.html#more

    a spomenula som si, ze pred par rokmi na TV NOVA v hlavnom spravodajstve hovorili, ze vedci vedia o nejakej hviezde, ktora by v najblizsich rokoch mala vzniknut a ze zrejme budeme mat dve slnka... Mozno si niekto na to pamatate.
    No, zda sa, ze o novej hviezde sa uz nikde nerozprava ... na vsetko sa akosi ZABUDLO. Zvlastne, kedze vtedy to bolo v hlavnych spravach.
    Ale vyzera to, ze dve slnka naozaj mame, dokonca mi tu vznika iste spojenectvo s filmom Melancholia, kde sa nova planeta vyruti spoza slnka .)
    Mimochodom, v poslednej dobe mi nad barakom stale lietaju vrtulniky a lietadla. to tu nebolo nikdy zvykom. Zvlastne...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj naprosto souhlasim, donedavna jsem mel za to, ze ten druhy objekt u slunce je verejne znama vec prave proto jak se to drive medializovalo. Nahodou jsme na toto tema narazili se sestrou, ta me mela za toho nejschizofrenejsiho konspiratora na svete :) Vrtulniky mi taky nedaji moc spat. Treba prave dnes od rana, nebo mi prijde ze je to intenzivnejsi ve dnech kdy je zpocatku slunecno a praskuje se, fakt ze je to ramus jak tu litaj nizko..

      Vymazat
    2. Jednalo se o hvězdu Betelgeuse v souhvězdí Orion. A říkali, že je na pokraji výbuchu. A pak by byla viditelná i ve dne, ale to může být klidně zítra, ale i za 1000 let...

      Vymazat
    3. Něco se na obloze fakt děje. Při bezchemodečných (nebo alespoň téměř) dnech, jako je např. ten dnešní, pozoruji východy a západy slunce. Od doby po 21.12.2012 vídám na obloze "JINÉ" slunce.
      V bezoblačné dny vychází "slunce" dvojnásobné velikosti toho našeho "starého", září poněkud měkkce, a dá se do něj dívat přímo očima (to u starého nebylo možné !). Pokud to uděláte, uvidíte obrovský červenooranžový kotouč. V jeho těsné blízkosti je vidět něco jako průhledná bezbarvá aureola,na kterou těsně navazují vyzařované paprsky. Zdá se tak, jakoby toto "slunce" mělo jakýsi vnější obal, z kterého až to záření vychází, a ne přímo z toho kotouče, jako se to dělo u našeho původního slunce. Navíc jsem měl silný dojem při pohledu do něj, že to druhé "slunce" je k nám podstatně blíž, než to staré předchozí. Je tedy možné, že ten druhý objekt je o mnoho menší než naše původní slunce, že je podstatně blíž k Zemi, a že je možná i umělého původu !

      Vzniká tu proto několik otázek :

      - co se stalo s naším původním sluncem ? Existuje ještě ve své původní poloze, velikosti, svítivosti a vzdálenosti vůči Zemi ? Pokud už tam není, kam zmizelo ? !(někdo tady někde v komentářích tvrdil, že naše staré slunce vybuchlo !)

      - nebo se naše staré původní slunce nafouklo na dvojnásobnou velikost, poněkud zrudlo, má měkčí světelnou záři, ale zvýšenou záři tepelnou ? (fázuje snad do stavu rudého obra ?)

      - nebo nahrazuje snad současné druhé "zdánlivě větší slunce" to naše staré původní ? Je na místě toho starého, nebo blíže k Zemi (nebo naopak Země je blíže k tomu objektu či slunci?) ?

      - nebo druhé "zdánlivě větší slunce" je jen umělý objekt ? Je podstatně blíže k Zemi a obíhá ji nezávisle na vazby k původnímu slunci (pokud tam tedy ještě je) a solárnímu systému ? Co by to pak bylo za zvláštní solární systém ? Jistě takový nikdo z astronomů nezná !

      - nebo toto druhé "zdánlivě větší slunce" je záměrně jako umělý objekt polohováno před naším starým sluncem vůči Zemi tak, že si té změny nikdo při běžném pohledu nevšimne ? Jaký by byl potom účel tak nákladného a složitého podniku, ať už v režii tajné pozemské vlády, mimozemšťanů, nebo ve spolupráci obojích entit ?

      - nebo dvojí svítání a západ slunce vyvolávají světelné efekty "obou sluncí" "řazených za sebou", s dopadem paprsků obou objektů na horní vrstvy atmosféry ve vztahu k jejich nepatrnému úhlovému rozptylu dopadu na ni (tvrdší záření prvního svítání starého slunce, měkké záření druhého svítání "většího slunce"?) ?

      - nebo druhé "zdánlivě větší slunce" je zcela umělý mimozemský (nebo mimozemsko-pozemský ?) objekt, který je záměrně polohován před původním sluncem vůči Zemi ? Má toto "zdánlivě druhé slunce" funkci jakéhosi umělého odstínění starého původního slunce s veledůležitými transformačními účinky na Zemi ?

      Když bude mít to druhé "slunce"polohu přesně před naším původním sluncem, nikdo ze Země si té změny nevšimne, že na obloze svítí jiný objekt než naše původní slunce. V takovém případě oběh a polohování toho druhého "slunce" někdo musí dokonale řídit a znát vesmír a jeho zákonitosti (vč.např.optiky, fyziky apod.)v řádech o mnoho dokonaleji a více, než to ovládáme dosud my pozemšťané !

      Vymazat
    4. U nás na Hané bylo včera celý den slunečno, konečně po mnoha dnech. Vydrželo to až do večera, skoro žádné chemočáry na nebi nebyly. Jinak si taky všímám chemtrails a věřím tomu, neboť to vidím, jak se to chová, ale důvod neznám. Ale co se týče slunce, tak mám pocit, že je pořád stejné. Jak velikostně, tak svítivostí, nejsem schopna se do něj podívat ani se slunečními brýlemi. Ani jsem nikdy neviděla dvě. Jedinou věc, kterou jsem nikdy dřív neviděla, byl v zimě okolo slunce opar a větší kruh ohraničený duhou. Asi důsledek chemických látek v ovzduší.
      Zdravím všechny, přeji další slunečné dny a Orgonetovi uzdravení
      Vlaďka

      Vymazat
    5. Zrovna včera kolem 7.hodiny ranní jsem se do slunce krátce po jeho východu díval přímo a bez brýlí, a nic se mi nestalo. Je tam opravdu vidět obrovský pomerančově načervenalý žhnoucí kotouč, ale paprsky od něj začínají jaksi kousek dál, jakoby nevycházely přímo z toho kotouče, ale z nějakého "obalu" kolem něho. Prostě mezi tím kotoučem a paprsky je zřetelná "mezera"!

      Vymazat
    6. Pokud chcete důkaz, že slunce se zvětšilo, koukněte na toto video (http://www.youtube.com/watch?v=kXzvLoXtBSY ), kde je vyznačen černý kotouček, zastiňující jako slunce (bílý kroužek) včetně jeho korony, a přitom zcela zřetelně masa slunce ten kotouček na všech stranách o mnoho přesahuje. Je to vidět na vícero záznamech v různých spektrech kamer. Tak hledejte na netu, a naleznete další podivné indicie o proměnách našeho (?) slunce

      Vymazat
  5. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=byzLVeLwUPU#!

    OdpovědětVymazat
  6. Jediný velký boj, který znám, je raketa země-vzduch :-)
    Včera večer v pořadu Turbulecne televizní klimateroristka Tatjána Míková slibovala na dnešek, tedy pondělí, slunečný den.
    Jak to dopadlo vidím. Ráno v půl osmý tady ve středních Čechách modro, jen malá šmouha na severovýchodě. V 11 dopoledne už jen bílá složka slunečního světla, co prošla snaživě nastříkaným aerosolovým filtrem.
    I na Marsu je Slunce cv přirozenějších barvách.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, tu televizní klimateroristku taky znám, ještě je tam jedna, co ráda lítá na větroních a má výrazný předkus.

      Vymazat
  7. pro Anonymní 7. dubna 2013 21:40
    tak to vám tedy doporučuji knihu A.C. Clarka 2010 Druhá Vesmírná odysea nebo raději stejnojmenný film. V něm jsou astronauti svědky zažehnutí Jupitera, který se stal druhým, menším sluncem. Svých měsíců má dost, neboli, může být samostatným solárním systémem. Jupiter je plynný obr a k planetě má dost daleko. Poslední dobou se na něm odehrávají dosti dramatické změny a vůbec bych se nedivil, kdyby A. C. Clark věděl něco co se dlouho tají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. z našeho pohledu je to plynný obr ale , přesto tam žijí lidé

      Vymazat
    2. To není zcela jisté, že Jupiter, Saturn, Uran a Neptun jsou ryze plynné planety ! Průniky či pády nebeských těles do nich ukazují na kamerách výzkumných sond něco jiného !

      Vymazat
    3. Pan Bergrun astronom.dalekohledy zjistil, že uvnitř Saturna existuje nějaká civilizace s gigantickými loděmi až 25.000 km dlouhými (některé se zdají být dokonce ještě delší,větší). Vplouvají a vyplouvají z něho prostřednictvím černých skvrn, které zřejmě uměle vytvářejí jako bránu mezi vnitřkem Saturna a okolního solárního prostoru. Dr.Bergrun je nazval Ringmakers - něco jako Tvůrce kruhů (min.vnějších prstenců okolo Saturna). Proto není vylučeno, že někdo může být také v Jupiteru, Neptunu a Uranu !

      Sondy vyslané na Venuši tam na povrchu také zaznamenaly pohyb jakýchsi bytostí, které se podobaly obrovským členovcům a štírům. Zachytily také jakési podivné stavby nebo jejich ruiny, a také obrovské vstupy do skal, hor, tedy do podzemí. Jen je mi záhadou, co to je za tvory, když vydrží tak obrovský barometrický tlak a teplotu kolem 400°C !

      Vymazat
    4. Vypadá to tedy na to, že planeta, která má atmosféru, má taky na sobě či v sobě nějakou formu života !

      Vymazat
  8. Nejsme v tom tak samy ! Je těch krásných zázraků kolem nás už plno.
    http://www.youtube.com/watch?v=kXzvLoXtBSY
    http://www.youtube.com/watch?v=fPi0wi7gRgg

    ..a bude jich víc a víc.Velmi tomu věřím

    dan.

    OdpovědětVymazat
  9. přeji vám všem brzké uzdravení ..

    OdpovědětVymazat
  10. orgonete moc toho tu poslední dobou není......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hledat máš ve vnitř sebe a ne venku

      Vymazat
    2. když měl orgo dvakrát pauzu za sebou, tak se tomu nediv. Koukám, že chceš taky "za malo peněz hodně muziky".Příškrabkové budou mít vždycky kecy, nic jim není "recht"

      Vymazat
  11. Včera od rána začalo na jičínsku svítit sluničko, jasná obloha, zcela bez mráčků. Myslel jsem si konečně krásný slunný den. Ale kolem deváté hodiny dopoledne začala oblohu křižovat letadla a opět "práškovala" ovzduší.Bylo po slunci. Kdy už další lidé pochopí, že nejde o nic normálního. Je to zrůdnost a genocida, která je tímto páchaná. Přesto silně věřím ve Zlatý věk Země.Věk bez válek, násilí, chamtivosti a dalších neřestí, které se některým lidem zdají být normální. Vydržme, bojujme, jak jen to jde. Hodně se nyní aktivuji pro potraviny a snažím se šířit, aby si lidé uvědomili, co všechno kupují a hlavně jedí.Postupně se vše zlomí do dobra, ale ještě to nějaký čas potrvá. Všem pěkné dny a hlavně ve zdraví................ :-)

    OdpovědětVymazat
  12. moje fota z 8.4.2013 ze strednich cech

    https://www.youtube.com/watch?v=LcTH5QyPosk

    satelitni snimek ve stejnou dobu

    http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/17735_440200149398106_1679865597_n.jpg

    OdpovědětVymazat
  13. Včera to je 8.4 ráno Praha krásný východ slunce. Energie, že jsem mohl nabíjet baterky rukama. V 11 hodin, jsem se oblekl a šel ven. Vzal jsem si kšiltovku a za chvíli se podíval na oblohu. Větší šok jsem nezažil. To bylo něco jaké válka, jako chemický útok. To sprejování bylo vidět očima. To nebyla nějaká vodní pára. Kdo se díval, ví o čem píšu. Ranilo mne to víc, než jsem čekal. Myslím, že jsme v hajzlu i s celou svobodou člověka. Dnes mi slzí oči a od odpoledne škrábe v krku. Padlaz toho na mne taková deprese, že se ji nemohu zbavit. Kdo mi chce ještě namluvit, že vše jde k lepšímu? Kde? Já vidím pouze se neustále zhoršující nebe a horšící se život kolem sebe. Nejsem naivní mlaďoch, který nemá zkušenosti a pamatováka. Kde je ten lepší svět o kterém neustále někteří básní? Kde jsou ty pozitivní změny? Kde jsou ty hodnější lidé? Ty zdravější potraviny? Nikde. Vedou proti nám válku a smějí se nám ze správ o počasí. Půl roku nesvítí slunce. Půl roku je venku ocelová obloha. To, že občas vykoukne, než ho zasračkují neberu, jako svítící slunce. Můžeme si nalhávat co chceme, ale chcípneme dřív, než s tím můžeme něco udělat. Také kdo? Všichni pouze pracují pro systém, nebo aby měli víc zbytečností. Kde je odpor? Nikde. Včera jsem naschvál stál uprostřed silnice a provokačně koukal nahoru. Tak, aby to každému bylo divné co tam vidím. Nikdo nekoukl na oblohu. Nikdo. Každý čučí do země. Lidé, já Vám nevím, ale myslím, že v takovém světě už být nechci. Unavuje a zmáhá mne to. I sem pořád píšou lidé plní optimizmu, jak už, už bude lépe. Bohužel jim už nevěřím. Nebude. Nic tomu nenasvědčuje. Tak se omlouvám, ale opravdu tomu už nelze věřit. A prosím ať mne nikdo nepíše, že tomu nemám dávat pozornost a energií. Odpovím, že je to jako kdyby mne hořel barák a já šel na procházku ze psem v domění, že když to nebudu brát v potaz, tak se to uhasí samo. To je moje odpověť. Mějte se. Leonardo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leonardo vezmi si příklad ze svého středověkého pří-jmenovce Leonarda da Vinci-ho. Měl velmi těžký život, samé náboženské a imperiální války kolem sebe, a přesto dosáhl mimořádných schopností, poznání a vědění, které se vymykalo jeho době, v níž žil. Proto nemudruj o negativních hloupostech, a raději se zmobilizuj pro hledání lidí, komunit, které se již od Matrixu(globalismu,nwo) odpoutávají a vytvářejí novou občanskou společnost bez starého odumírajícího banko-korporátního otrokářského systému ! Kdo hledá, najde, jen slaboši a zbabělci umírají zbytečně předčasně !

      Vymazat
    2. a co si udělal pro to aby bylo lépe ?? nic..tak nebreč


      http://inner-light.ning.com/forum/topics/proc-je-nyni-velice-dulezite-soustredit-se-na-to-co-si-prejete-se

      Vymazat
    3. Leonardo ja ťa chápem, tiež zažívam podobné stavy ako ty. Včera ráno som sa prebudila do krásneho slnečného rána s čistou modrou oblohou, napriek tomu že deň predtým predpovedali oblačno. Veľmi ma to potešilo a najradšej by som išla na prechádzku a užívala si tie vzácne slnečné lúče, ale bohužiaľ som musela ísť do práce. Keď som išla na obed, tak sa začali objavovať prvé čiary a na oblohe pribúdali lietadlá. Večer už pokrývala oblohu súvislá sivá deka. Dnes bolo od rána zamračené a veľmi chladno, v severnejších polohách dokonca nasnežilo. Kolegovia v práci a priatelia boli celí otrávení a sťažovali sa na takéto náhle zmeny, tak som im hovorila, že tieto výkyvy počasia sú výsledkom manipulácie. Viacerí tomu začínajú veriť a rozprávali sme sa o tom, čo s tým môžeme urobiť. Napadli nám len dve riešenia. Najskôr je potrebné, aby sa tom dozvedelo čo najviac ľudí a potom môžeme petíciami upozorňovať našu vládu, že vieme čo sa deje na oblohe a nesúhlasíme s tým, alebo môžeme vytvárať veľké skupiny a spoločnými meditáciami posilňovať svetlo, aby postupne silnelo, predstavovať si Zem s čistou oblohou a šťastnými ľuďmi. Pravdepodobne by bolo dobré spojiť obidve možnosti a tak pôsobiť navonok aj vo vnútri. Stačí aby bola prekročená určitá kritická hranica pozitívne mysliacich ľudí a miska váh sa preklopí na stranu dobra. Iná možnosť nám nenapadla. Proste musíme niečo robiť a nie sa len nečinne prizerať. Máme v sbe veľkú silu a moc, len si to treba uvedomiť a spojiť sa s ostatnými podobne zmýšľajúcimi ľuďmi. Hnev ani zúfalstvo nič nevyriešia. Verím, že to určite spoločne dokážeme. Prajem nám všetkým, aby chemtrails čo najskôr zostalo pre nás len zlou spomienkou. Jana

      Vymazat
    4. Máte pravdu ve svém pozorování Anonymní9. dubna 2013 14:27
      Aby bylo dobře, líp, nejdříve musí být hůře. Bohužel, létají celou noc, dosud, slyším hukot letadel v tom tichu a to nejsem v žádném letovém koridoru. Slýchávám je často. To co padá pak z šedi oblohy je infikováno. padá to do údolních nádrží pitné vody..padá to na vše a všude.... Lidé to pijí, dýchají..Je to hnus. Mění to lidi v humanoidy, přesně jak popisujete...netečné bioroboty. Podívejte na zvyšující se křivku sebevražd, vražd, loupení- bez důvodu- zkratem..To není masáž medií...to je fakt. Společnost se rozpadá. To je SYSTÉM. Semílá to lidi ze všech stran, v reálu i astrálu. Nikdy nebylo tolik bloudících přírodních bytostí prostorem, lepící se zoufale i na lidi....sami zmatení...zeptejte se stromů...Ale jsou mezi námi lidé, kteří jsou světlem, mají duši a pomahají. Jsou mezi námi lidé, probouzející se a nabírající sílu. Je tu boj o energie, jak píše Aolian. Je tu třetí celo-světová válka. Přesto já věřím, že se jim nepodaří zvrátit Svět do negativní dimenze. Nejsme v tom sami, je nám pomáháno, ale taky MY něco pro to musíme udělat.. Pád temných poznáte, až se zhroutí celosvětová ekonomika papírkové energie(peníze), energie a okovy této éry. V tom zmatku, chaosu svitne naděje na lepší. Nebude to zadarmo. Snažte se být více pozorovatelem, nenasávejte zkázu,ale posilujte víru v lepší, pozitivní, srdcem. Tím vyrušíte negaci. Strachem, beznadějí, krmíte to, co nás chce změnit, tj, zničit.O to jim jde. Zasít do lidí Strach a beznaděj, udělat z nás všech humanoidy.. Pamatujte, že žádný strom neroste do nebe, "oni" už neporostou.:-) To co předvádí je snaha o zmar, jejich zběsilost....ale marná ;-)
      Zachovejme si slunce v duši ☼

      Vymazat
    5. Ahoj, také včera nezabralo: stát uprostřed náměstí a koukat vzhůru. Nikoho ve městě to nezajímá. A.

      Vymazat
    6. Společné meditace, modlitby, prosby apod. třeba jen na dálku prostřednictvím domluveného termínu, hodiny a účelu, mohou velmi podstatně změnit průběh plánů a realizací nwo ! Všechny tyto fenomény totiž podléhají zákonu "sté opice" (tzn. v našem případě kritické min.množství "probuzených" a praktikujících lidí), který pak skokově, kvantově přechází na další lidi, kteří vytvoří další komunity, až se dojde ke kritickému bodu, kdy všichni lidé na světě budou mít vědomí probuzených a praktikujících, což povede k pádu a zkáze globalismu, jejich loutek a loutkářů ! Zaměřme se na to plnou silou, plnou vůlí, celou vírou ve Světlo, Mír a Lásku, a budete svědky skutečných zázraků. Chce to jen se rozhodnout a konečně začít provádět změny !

      Vymazat
  14. Aoliane, Díky;-) Super informace, zaklapává to.

    OdpovědětVymazat
  15. sluníčko sluníčko popojdi maličko

    OdpovědětVymazat
  16. :-D musím se smát nad paradoxem tohoto "světa". Zatímco s chemkou lítají 24 hodin denně plně naložení, znečišťují rozsáhlé území,vypouští navíc jedy..tak naši parlamentní vořeši dávají povinnost civilním letounům kupovat si emisní povolenky:-D http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clanek.phtml?id=668531
    No, nekupte to! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To známe, když baron prášil :-)))

      Vymazat
  17. Všera jsem po té dlouhé zimě koukala na stromy a docela jsem zděšená - spousta z nich je polámaných, jakoby uschlých a zároveň ztrouchnivělých. Kůru dole mají sloupanou, nahnilou bílou a rezavou plísní zároveň - co to je?
    Asi ty chemikálie a nedostatek slunce, jsem zvědavá, až vše vypučí, kolik toho tu dlouho zimu přežilo.

    OdpovědětVymazat
  18. dneska je krásný den a nesprejují

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.