22. dubna 2013

Astrální cestování


Ahoj Orgonete, posílám odkaz na svoje videjko s kamarádem o astrálním cestování, pokud se zalíbí, budu rád za zveřejnění na tvém skvělém blogu.. :)

Díky s respektem Froldas

Frodos Gate

http://www.youtube.com/watch?v=aWWFqpiBXuY


Zveřejněno 20. 04. 2013
Podivuhodné povídání v čajovně dvou mladých lidí - Froldase a Toma. Co někdo složitě studuje nebo zpochybňuje, jiný už prakticky žije.



Orgonet: Hezky, kluci! Díky za povedené videjko (:-)))!! !
Zrovna nedávno si tu lidi přáli, aby se tu objevilo něco o astrálním cestování (mluvila o tom Teal Scott, že se to máme naučit), a už se nám plní přání, a jak kvalitně!

15 komentářů:

  1. Perfektné video ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavé, když může být během sekundy kdekoli na planetě, tak by nám mohl objasnit nějaké konspirační teorie, prozkompat haarp, přáškovací letadla, udajné mimozemské základny v USA, vylíčit nám, co se děje na setkání bilbenbergu atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když dokážeš cestovat astrálně tak se hovadinami nezaobíráš !! :-)

      Vymazat
    2. To už je vyšší práce AC, šmírovat v reálu po sejfech a setkání :-)
      Je dobrý, na to, že je poměrně mladý, má jakýsi přehled o tom, co lidi tady omezuje a naopak. Rozkoukává se a pokud vydží....;-)
      Znám už hodně lidí, co už se rozkoukávájí a umí astrálně i když mnohdy ani neví, že to už umí:-)
      To je dobře, že se lidé probouzejí. Naučit se pracovat se svým Vědomím a rozšiřovat radius jeho pole.
      PS: jednu poznámečku pro začínající AC, opatrnosti je vždy třeba, až tak bezpečné a jednoduché to vždy není.Měli by dodržovat určité zásady při AC i vzhledem ke svým vibračním možnostem a vnitřním uspořádáním bytosti. Taky je o tom tam řeč, ve videu. Poprvé by měl každý zkusit AC pod odborným vedením někoho, kdo zná. Jak tam mluvil Tom,někdy se zpět do těla vůbec nechce :-)) a nemusel by stihnout. Vím o čem mluvím.

      Vymazat
    3. Prečo si to nepozrieš sám dostať sa do ac dá veľmi ľahko pozri dokument phase ktory je na fipalife2 kanále a v popise máš aj príručku ako na to.

      Vymazat
    4. Skvělý nápad! Jen má-li orgo na toho mládence kontakt...

      Vymazat
  3. Skvělý rozhovor. Spousta toho, co se Tomáš při svých cestách naučil jsem se dočetla různě po internetu a líbí se mi, že by to takto fungovalo. Bohužel jsem z těch, co všechno stále prověřují a zvažují a než něčemu začnou věřit, je to dlouhá cesta :-) Ale Tomáš mi dal další důvod věřit, že je to tak. Díky Froldasi, žes nám to téma takto přiblížil. A samozřejmě díky Tome, že ses o své zážitky s námi podělil.

    OdpovědětVymazat
  4. Perfektní, díky moc..akorat ta kvalita- není příliš kvalitní :-) a tak hodne lidí asi nevydrží do konce? I.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné video... Máme-li takhle moudrou mládež, nemám o tenhle svět vůbec strach.

    OdpovědětVymazat
  6. Astrální cestování popisuje například tahle kniha:
    http://www.keltnerpublishing.cz/E-shopDetail.aspx?id=2

    OdpovědětVymazat
  7. Jo jo, to by mě právě taktéž zajímalo...vy co astrálně cestujete, můžete nám prozradit takovéto, ale i jiné věci?? :-)
    Jinak výborný web, chodím jsem asi rok a spousta informací mě opravdu obohatila.

    OdpovědětVymazat
  8. No nevím. Lucidní snění probíhá taky v astrálu, ale všeobecně se o něm mluví jako o lucidním snění, nemluví se o něm jako o astrálním cestování.
    O astrálním cestování se mluví jako, že když člověk vystoupí z těla, vidí sám sebe, atd.

    Tvoje první zkušenost... Kdy jsi na jakési cizí planetě, kde je banda ochránců.
    Opravdu jsi si jist, že šlo o AC? Zažíváš vědomé opouštění těla??? Nepřepnul jsi se jenom do lucidního snění, kde se formují tvoje myšlenky a přání?

    Doporucuji knihu. Robert BRuce, astrální cestování. VOlně stažená z netu.

    OdpovědětVymazat
  9. Hlavně se po tom cestování zase vraťte do těla. Znám jednoho chlápka, který cestoval, až se z toho pak zbláznil a do reality se už nedokázal zcela vrátit.

    OdpovědětVymazat
  10. Video je pekne. Z vlastni zkusenosti muzu rici, ze AC je neco, co stoji za to prozit. Cilene pres den se mi to jeste zatim nepovedlo zato v noci nepravidelne a spontane mezi 2-4 hod. uz 6 mesicu vyplouvam ven z tela. Vystup, kteremu u me predchazi brneni tela a modra mlha, temer vzdy registruji (slysim zvuk odtrhnuti a zhoupnuti) zato navrat vubec nevnimam a je vetsinou rychly a necekany. Zatim to moc neovladam, ale stacila jsem uz videt spoustu zajimavych veci :-) .... byla zapojena na deje v minulosti .... stoji za to si projit zdi a ohmatat ji ... podivat se sam na sebe .... nebo si privolat sve pruvodce. Zatim jsem se vzdy vratila, i kdyz jednou mi v tom branila jedna rohata bytost, ale neni se ceho bat, vse se da zvladnout, je dobre ale predem o tom neco vedet, aby clovek pak nebyl prilis z neceho iritovan a vedel, jak reagovat. Kdo umi nemecky tomu doporucuji na youtube videa od BHARATI. Je to mlada zena napul nemka/indka .... zabyva se astralnim cestovanim a terapii tmou ... ma velmi prinosna a jasne srozumitelna videa.

    OdpovědětVymazat
  11. Rok 1980 prisinec 23 jel jsem autem skamarádem a říka zastav a podívej se ven koukni co to je, jednalo se o ufo velké 200 m vprúměru,přistavalo do atmosféry celé dole žhavé,kamarád řekl ted už mužu zemří,říkám co blbneš, jehověk 75 let a mě 38 let.Za dva měsíce zemřel, já si tajně přál naváza sufem spojení,to se stalo,podruhé ten obr stál nad polem výška 15m vedle vozovky,jeho okraj sahl přes vozovku přejel jsem podním zastavím,,jel jem ve 2hod na pohotovost zubaři šíleně mě bolel zub,povídá at mě ten zub tak nebolí něco stím udělejte,přijedu do CHrástu uPlzně zub už nebolel,říkám manželce já to otočím ona nechtěla vPlzni na pohotovosti zubař namě co tam dělám že už to mám ošetřený.To ufo ten kolos stál a slabě bzuče,ještě tři setkání posledni kydž jsem řešil kmitočty kde oni komunikují,zas to samé ufo 2km odemne stál jsem a pozorova jsem ho,paprsek kterej poslo ufo změnil moje plány a tak jsem začal telepatii,moje schpnosti 30% a moje zařízení 50%=80 % to už šlo a tak jsem dosáhnul aš na 150 světů,po 6 měsících mě vláda vesmíru zakázala činost, jedině když mi někdo od nich zavolá to trvá pořád,tlorují mi spojení osobou boží pod kterou jsem přiřaze,chrání mě před ničitele,ifartem,atd.V roce 1985 jsem neunes jejich srandičky a nastala lečba a moje astrálni cestování začalo po druhé Květen-Listopad sedaval jsem jižní polokoule koukal jsem na jižní kříž na obloze,doma jsem se kochal barákem a často vložnici se díval nasvé tělo na postel, poprvně jsem cestoval1974 a to do univezum kde jsem hledal závady v televizorech,schemata na kterém svetélkovala vadná současka a všema spojema protekal proud jak má a ke končí,,já dělaval vopravně televizní a potom soukromě jako samouk,předtím řidič autobusu,kleklo mě zdraví a tak jem přešel na televizory a magnetofony.Ktěm ufám já jsem tejden fpatnej stěch rozměr těch strojů,točil jsem je kamerou přes noční snimání, kolikrát dvě nalétávli,nebo koule ,začnu točit kamerou ona tam dá spatečku letí přímo namě výš 15m ale uvšech strojů,co dělají nervy,dnes leti ufo navážu spojení on semnou kecá a ufo letí v automatu.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.