29. dubna 2013

Chemtrails z družice NOAA, 29. 4. 2013


Dnes jsou nad ČR a Slovenskem zřetelně vidět letecké stopy chemikálií, z nichž klimateroristé  vytvářejí oblačnost, takže toho využívám k osvětě (:-)))
Umělá souvislá oblačnost má obvykle dvě vrstvy. Spodní je "žlutá deka", vytvořená vypařováním zemského povrchu pomocí umělé radiace. Slouží jako "poklička" proti slunečním paprskům.
Horní bílá vrstva slouží k vytváření srážek a vzniká z chemtrailsových pruhů, které se propojí dle potřeb do souvislé oblačnosti.




23 komentářů:

  1. http://zpravy.idnes.cz/predpoved-pocasi-0eg-/domaci.aspx?c=A130429_080111_domaci_klm

    OdpovědětVymazat
  2. Co se týče žlutooranžové barvy: není to jen odraz červánků? Podle údaje na snímku je to foceno 20 minut před východem Slunce. To je zespodu obloha celkem přirozeně oranžová (Sluneční světlo se musí prodírat hustou vrstvou atmosféry a světlo je rozloženo - dolů dopadá červenožlutá složka, nahoru méně zalomená modrofialová).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. neni, takovou barvu ma nizsi oblacnost cely den

      Vymazat
    2. Jenže ráno kolem východu Slunce má obloha tuhle barvu skoro vždycky. A odjakživa se tomu říká "červánky".

      Možná by pomohlo pro porovnání uvést družicovou fotku, kde je Slunce už vysoko nad obzorem, a ne těsně pod ním, jako na výše uvedeném obrázku. Ideální by byl čas mezi 9:00-15:00, kdy je Slunce celkem vysoko.

      Vymazat
  3. Ještě tady bych rád upozornil na video, které jsem udělal. Není tam nic zaujatého, jen objektivní fakta. Mrkněte se
    https://www.youtube.com/watch?v=f6od62TEjbM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic zaujatého říkáš? Se směju..... Kolik ti za to dali?

      Guess

      Vymazat
  4. Orgo, běhá mi až mráz po zádech, když jsem dnes četl o tom výbuchu v Praze. Že by někdo provedl teror.útok v domění, že Praha je hlavním městem Čečenska - viz teror.útok v Bostnu a např.vyjádření kanadské političky o srovnání Prahy se zemí jako odvetu za Boston. Uvidíme, co se provaří ven na net z pražské kausy ! Mám takový pocit, že ty teror.útoky budou směrovány na země, kde má dojít k prvním vyhlašováním nwo a UNIVERZÁLNÍ SVĚTOVÉ CÍRKVE, ČR je mezi nimi !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

      Vymazat
    2. On vás smích přejde, až si půjdete povinně pro čip k doktorovi. To se zase velkohubě bude smát vám někdo jiný :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

      Vymazat
  5. Orgonet doufám promine.
    Dovoluji si pozvat místní čtenáře k nakouknutí na jen pár dní starý blog se zaměřením na netradiční náhled na realitu.
    Budu rád za jakékoliv podnětné i konstruktivně kritické komentáře.
    Za zveřejnění děkuji a přeji autorovi radost ze zdejší práce.
    MichalB

    http://myslenkyocemkoli.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ano, dnes v pondělí brzy ráno bylo chemtrails přímo ukázkové. Stačilo se podívat na oblohu.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím všechny souvěrce...
    Někdo tu nedávno připomínal Coriollisovu sílu, tak dnes byl ten den ,kdy se to všechno točilo naopak, po směru hodinových ručiček. Ale bylo to silou, velkou silou, zalomilo se to do pravého úhlu: http://www.metoffice.gov.uk/satpics/latest_IR.html

    Také mě zaráží, jak je možné, že nad Saharou se vypařuje tolik vody, kde se bere?
    Celé fronty letí z Afriky přes Středozemní moře. A navíc tam, kde se oblačnost točila správně, to je proti směru hodinových ručiček, ve Španělsku, tam dnes sněžilo.
    Vypadá to jakoby tam nahoře byly sněžný děla,u nás padaly kroupy, ve Španělsku sníh, bylo by dobré zjistit jaké je opravdu počasí po celé Evropě,nejen ty manipulované předpovědi.
    Pěkný večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ještě stále se tu neřešily možné zásahy ze satelitů a kosmických plošin-Kosmosfér. tam by sněhová děla klidně mohla být pohodlně instalována.stačí pak zadat souřadnice a sněžit a sněžit nebo krupobít apod.

      Vymazat
    2. Propána, najdi si k tomu mapu tlakového pole, vše se točí jak má. Kolem oblasti nízkého tlaku proti směru, kolem vyššího tlaku po směru. Nehledej problém tam, kde není.

      Vymazat
    3. pod Saharou a nejen pod ní jsou obrovské zásobníky vody

      Vymazat
    4. A zrovna v místě, kde jsou mraky na probírané fotce, jsou i velká jezera.

      Vymazat
    5. To zjistil už na poč.80.let 2O.stol. geologický a hydrologický průzkum v Libyi, financovaný plukovníkem Kaddáfím. On chtěl celou libyjskou poušť proměnit v obrovskou síť soběstačných oáz, a vybudovat několik podzemních řek, které by vedly pitnou vodu do velkých přístavních měst u Středozemního moře. Proto si myslím, že američani tam nebudou čerpat jenom ropu, ale i kvalitní pitnou vodu, a prodávat ji po celém světě. Vrátí tak úder s pitnou vodou v USA evropské firmě Nestlé !

      Vymazat
    6. Notoričtí popírači se budou šprajcovat, i kdyby bylo možné je těmi chemtraily flákat po hlavě :-)))

      Vymazat
  8. Opravdu včerejší den byl na chemtrails ukázkový, snad si "díky" tomu začne těch podivností v počasí všímat více a více lidí....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem výše uvedl, i kdyby mnozí dostali pumelici na palici, nebude to nic platné, chemodeky ani chemtraily s nimi nehnou ani o píď !

      Vymazat
    2. A právě proto, že je tyhle věci nijak neovlivňují, tak na ně nevěří.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.