24. dubna 2013

Chemtrails Pardubice

Srdečně zdravím, Orgonete,
jsem si vědom, že možná nesu dříví do lesa, ale snad pro přesvědčení nevěřících je každý podnět dobrý. Posílám fotky z Pardubic z 21.dubna navečer. To sídliště je pardubické Nábřeží Závodu míru.
Nedělám si nárok na uveřejnění na blogu (záleží to na Tobě, jak se to bude hodit), ale chci svým způsobem přispět i k anketě o chemtrails. Jen podotýkám, že na snímcích je mírnější verze chemtrails nad Pardubicemi. Vyskytují se i hustší.
Srdečně zdravím a fandím Ti za Tvé úsilí.
Karel.

Orgonet: S radostí zveřejním, neboť někteří lidé jsou sice celkem ochotni věřit na chemtrails, ale s tím, že to mají jenom v Americe a Česka se to netýká. Takže, i když už mě ty fotky nebeských čáranic osobně za ta léta už přestaly bavit, znovu si uvědomuji, že pro osvěcování veřejnosti jsou podobné fotoseriály nanejvýš potřebné.
A můžeme si být jisti, že ty čáry nejsou jen tak náhodné, nýbrž že každá z nich, každé jejich překřížení a tvar má přesný účel pro vytváření počasí. Zabývá se tím Scott Stevens, moje prvotní inspirace pro tento blog, a slibuju, že se vynasnažím něco z jeho poznatků zprostředkovat v češtině.














6 komentářů:

  1. U nás v M.B. toho dnes ráno bylo zase také dost. Velice podobné tomu co jsem nafotil před týdnem. Ve mě se to ovšem pere. Mam to fotit a tedy věnovat tomu pozornost, nebo to ignorovat a nevšímat si toho, jelikož to nechci svým zájmem podporovat. Toť otázka v které nemam zatim tak docela jasno. o:)
    McCali

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím si také nevím rady... Každodenní výhled tady v H.K. je čím dál síťovatější..:-( Ani se mi nechce kolikrát brát malého ven..M.A.

      Vymazat
  2. hurááá,konečně nějaký krajan,který není slepý a bez citu :-). Já bydlím cca 15km od Pardubic a mám pocit, že poslední dobou lítají opravdu jak o závod a neskutečně mě štvou. Nicméně,když se zeptám nebo jen naznačím lidem ze svého okolí, buď vůbec netuší o čem mluvím, nebo si klepou na čelo :-(. Tak nevím, jestli jsem blázen já???Pozitivní je, že už v anketě je nás přes tisíc, to znamená...nejsem sama.P.S. mám jeden dotaz, možná že bych tady na něj někde odpověď našla,ale zatím jsem nedohledala: Je možné vlivem chemtrails cítit zvláštní chuť v puse???Díky moc za odpověď a krásný den všem, P.

    OdpovědětVymazat
  3. jako nedodělaná svastika...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tý svastiky jsem si v chemtrails už také všiml.zřejmě ji používají jako tvarový zářič.

      Vymazat
  4. Zdravím, zde nad Zlínem totéž. :(

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.