9. dubna 2013

Divné mraky

Několik z vás mi poslalo odkaz na článek o "divných mracích", viz např. http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1933-zvlastni-civky-mraku-zachycene-satelitem-sledujici-zemi

Zvláštní "cívky" mraků viděné satelitem
2. 4. 2012

Tohle jsou jedny z nejzvláštněji vypadajících mraků, které kdy autorka článku ze satelitů sledujících Zemi viděla.

Tyto cívce podobné nebo obloukovitými vlnami tvarované mraky byly vytvořeny mračny přecházejícími přes Ostrovy prince Edwarda na jihu Indického oceánu.



Zachytil je 26. března 2013 satelit Terra přístrojem MODIS (Moderate Resolution Imaging Spectroradiometer).

Aktualizace: Vitalij Jegorov z ruské webové stránky allmars.net poslal animaci těchto cívek mraků, jak je viděl ruský satelit Elektro-L:



Více se dovíte na Jegorově webovce.

NASA říká, že MODIS hraje životně důležitou roli při vývoji a validaci globálních interaktivních modelovacích systémů Země schopných dostatečně přesně předvídat globální změnu, aby mohli pomoci tvůrcům politik se správnými rozhodnutími týkajícími se ochrany našeho prostředí.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: universetoday.com

Orgonet k tomu dodává:
Tento jev můžete nalézt na meteorologických stránkách pod pojmem "gravity wave" - tížová vlna, anebo "wave cloud", je to i na wikipedii. 

I zde na blogu bylo o tomto jevu psáno v souvislosti s podivnými vlnami mraků. Meteorologové se tenkrát hádali, že ty vlny způsobuje ostrov, nad pevninou zase že se jedná o tzv. orografické vlnění ... To asi těžko, to by pak orografickou vlnu musela způsobovat každá psí bouda ... Viz k tomu příspěvek meteorologa Snowmana: http://orgo-net.blogspot.cz/2011/10/vlneni-orograficke-nebo-haarpove.html

Takže, myslím, že ve všech případech těchto zvláštních mraků se jedná o "upšouknutí" nějaké klimatické zbraně způsobující potřebnou frekvenci vlnění.

Další obrázky z internetu, více jich najdete pod gravity wave nebo wave cloud, jsou též z Pacifiku.





A konečně gravity wave nad Mexickým zálivem, 15. 3. 2010



14 komentářů:

  1. Kdyby aspoň naši televizní rosničkáři byli schopní uvést podobnou předpověď počasí jako tahle německá televize...
    Kondensstreifen im ZDF Wetterbericht 24.07.2012 Chemtrails
    http://www.youtube.com/watch?v=FadTBcVczZk&feature=endscreen
    A co tohle: Chemtrails - Pilot warnt Menschen (= Pilot varuje lidi) - New York http://www.youtube.com/watch?v=FadTBcVczZk&feature=endscreen
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  2. http://matthewcesky.blogspot.cz/

    http://www.amezdas.cz/aktualne.html

    OdpovědětVymazat
  3. Koukněte - http://www.auria.sk/blog/altostratus-undulatus

    OdpovědětVymazat
  4. Jestli to není ta energetická síť illuminátů co má bránit prostupování energie z vesmíru a tím i vzestupu vědomí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.novoucestou.cz/?p=29658#more-29658

      Vymazat
    2. No jasně, za vším hledej Ilumináty.

      Vymazat
    3. Já myslel že Lamináti jsou ti praví

      Vymazat
  5. V sobotu 6.4 zemětřesení v indonésii - 7,2 stupně a dnes 9.4. v íránu-6,2 st.

    OdpovědětVymazat
  6. Tož dneska konecně prokuklo slunko nad Hutiskem (šude kolem temno). Nechtělo se mi zastavovat pro foto, ale bylo pěkně vidět, jak se nad spodní vrstvou mraků (která má patrně zakrývat ty nahoře?) táhnou pásy chuchvalců v řadě za sebou v přesných rozestupech, jak to bylo proškublé a těžce podobné obrázkům viz. výše. Nad chalupou to bylo vidět taky, ale už hůře, bo užší horizont a poškubané. Věčí orgonit v potoce už začíná být akční a pomáhá ostatnímu arzenálu desítek TB

    OdpovědětVymazat
  7. Co mě napadlo při prvním, a posléze na dalších obrázcích? Formování mraků, uměle, to je jen vedlejší efekt horšího zvěrstva. Oni prorážení ionosféru Země ! Dělají kanál ze Země...do vesmíru...ale KAM? Pro co a koho? A mění ochranný obal Země...samo, že né v náš prospěch...sakra, co blbnou?!!!
    "NASA říká, že MODIS hraje životně důležitou roli při vývoji a validaci globálních interaktivních modelovacích systémů Země schopných dostatečně přesně předvídat globální změnu, aby mohli pomoci tvůrcům politik se správnými rozhodnutími týkajícími se ochrany našeho prostředí." LŽOU!! Zahrávají si s planetou a velmi triskně. Pokud se něco nestane dřív, než jí zničí, Bůh s námi. Nechápu hloupost a nadutost těchto lidí, novodobí černí mágové.Kdyby poslouchali pohádky, muselo by jim dojít, že nakonec oni sami budou jako první zničeni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Propichujou vrchní obaly Země, aby nechali unikat teplo při povrchu Země do kosmu. Takto atmosféru vymražujou, protože očekávají od slunce pořádně horkou depku.

      Vymazat
  8. Asi jim to je jedno,jestli budou zničeni,je vědecky dokázáno,že politici a "ti nahoře" jsou ve většině procenta psychopati a narušené osobnosti,tak jim to mozek nebere,ale co my,chudáci,normální lidi...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni říkají, že dobytek (normální lidi) nemají proti nim co bučet, že mají právo jen platit daně, držet hubu a krok

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.