19. dubna 2013

FBI ignoruje muže s batohy na scéně bostonského výbuchu

FBI ignoruje muže s batohy na scéně bostonského výbuchu 

Paul Josef Watson,
18. 4. 2013
http://www.prisonplanet.com/fbi-ignores-men-with-backpacks-at-scene-of-boston-bombings.html
Překlad: OrgoNet

FBI se pokouší dát na černou listinu fotografie, ukazující muže pracující pro soukromou vojenskou organizaci. Všichni mají těžké batohy a vypadá to, že se v době maratonu účastní nějakého cvičení. FBI  se místo toho soustředila na dva jiné jednotlivce, a prohlásila, že „ostatní fotografie nejsou pokládány za důvěryhodné“.

Jak zdokumentoval web Inforwars v posledních dvou dnech, fotografie ze scény výbuchu zachycují četné jednotlivce ve stejném oblečení (světlé kalhoty „kapsáče“, černá bunda a černá kšiltovka s obrázkem lebky - oblíbené logo vojenských organizací, jako SEALs, CRAFT ...), mající na zádech těžký černý batoh, hovořící do mobilů a v jednom případě pokládající jeden z batohů na zem. Jejich batohy velice připomínají roztrhaný batoh, v němž byla dle policie umístěna bomba (tlakový hrnec).

Reportér Infowars Dan Bidondi byl na tiskové konferenci FBI a pokusil se zeptat na cvičení, o nichž říkají očití svědkové, že se konalo ráno před maratonem. Byl však ignorován a následně po konferenci konfrontován dvěma muži.

FBI nejen ignoruje, ale agresívně se pokouší diskreditovat fotografie ukazující muže, kteří jsou pravděpodobně dle loga zaměstnanci soukromé bezpečnostní firmy Craft International v místě výbuchu, a právě jsou zapojeni do nějakého cvičení. FBI tím naznačuje, že nadále hodlá tajit, co se skutečně událo.

Podívejte se na fotografie, o nichž FBI říká, že „nejsou důvěryhodné“, a odmítá se k nim vyjádřit. (Kliknutím zvětšíte.)








Klíčová slova: maraton výbuch exploze Boston FBI Craft 

P. S. Orgonet: 
Čím dál více se to zamotává, že už se v tom nikdo asi nevyzná, já teda rozhodně ne. Jasné je, že je to falešná vlajka jako hrom. 

Koho to ještě neznechutilo, a čtete anglicky, přečtěte si, jaké souvislosti v tom vidí Sorcha Fall (že prý to má na svědomí MOSSAD, a práskli to na něj Saudíci http://www.whatdoesitmean.com/index1676.htm)

Archanděl Michael tomu věnoval zvláštní channeling, a že prý to provedlo extrémní křídlo rebelující americké pravice, http://goldenageofgaia.com/2013/04/archangel-michael-on-who-was-behind-the-boston-bombings-it-was-an-extreme-right-wing-group-of-disaffected-americans/ , a brzy se prý dovíme, kdo to byl.

Nicméně, obětní beránky už našli, svedli to na islám a Čečnu, oba kluky islámské zabijou, a vyřízeno. A mají jistotu, že 99% veřejnosti jim to spolkne ...

36 komentářů:

  1. No, skoro bych řekla, že se to dalo čekat. A jestliže tyhlety tajné složky tak snadno obětují vlastní obyvatele svým zájmům, jak by to asi bylo v případě obyvatel jiných států...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedělejte si žádné iluze, dopadlo by to úplně stejně !!!

      Vymazat
  2. takže je to jasné : zase vládou a elitami připravená "teroristická" akce, a nyní se hledají "viníci" z řad nepřátelských etnik, nejlépe asiat, muslim apod.! Kdo jim ta svinstva na nic netušících obyvatelích konečně zarazí ?! Opravdu je třeba poslat je do pekel a ne na druhou stranu !

    OdpovědětVymazat
  3. A zase JIM ta konspirace nevyšla, zase se postupně vrší důkazy o pravdě kolem toho výbuchu. Možná to může být i naopak, že to dělají jakoby schválně tu možnost následného "odhalení", aby dali lidem na srozuměnou, že si mohou dělat, co chtějí, a že jim v tom nikdo nezabrání ! Prostě vyvolávat strach na vícero úrovních !

    OdpovědětVymazat
  4. Mam taky pocit, ze amici a spol.(ten kvazi shadow government) chcu silou mocou vyvolat nejaky konflikt. Najprv im to nevyslo s byvalim elvisakom v Severnej korei a teraz skusaju najprv Boston a teraz aj Texas. Je to uplne prehliadnutelne a kazdy kto nie je iba ovca to musi jasne vidiet. Samozrejme ako sme si uz zvykli zapredanci z mainstream medii s radostou posuvaju vsemozne spekulacie a co najdrsnejsie informacie, a len cakam, kedy obvinia nejakeho araba al.severokorejcana ci rusa (aktualne sa uz stalo-ako citam ! )aby to mohli cele zvalit na nich a rozputat nejaky ten false flag konflikt ako to bezne robia.
    V konecnom dosledku sa musim na tom smiat, pretoze viem, ze to ma zase iba zmiast masy aby svoju ziv.energiu venovali sledovaniu a komentovaniu tychto veci- to oni potrebuju - no ten kto ich prekukne a vie o tomto prazamere im to na to neskoci :)
    Zelam krasne a pokojne dni. a pamatajte , aj ked budu hromy blesky ci cele traktory z neba padat, nikto nemoze siahnut na vas - na vasu dusu a jej rovnovahu. Milujme tento svet a berme ho ako dar. Uzivajme si kazdu skusenost - ci zlu ci dobru, ved zlo a dobro je len uhol pohladu, existuju iba v nasich hlavach - v skutocnosti su jedno a to iste a jeden bez druheho nemozu existovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v Korei nic nezkoušeli, ..soudruhu

      Vymazat
    2. No Dagestán přece taky býval svazovou republikou nebo oblastí bývalého Sovětského svazu. Myslím si, že arabové jsou už pro tyto účely dost před veřejností profláknutí, tak planetární teroristé sáhli do jiných "dosud málo známých vod", když Rusové znají Dagestánce stějně dobře jako např.Čečence.

      Vymazat
  5. To su oni obete naprogramovaní od tienovej vlady

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani to se vyloučit nedá. Programy dálkového ovládání Phoenix II. a PSI jsou stále v kurzu !

      Vymazat
  6. Ani mně nepřekvapilo, že jeden z "útočníků" je již po smrti a druhého prý hledají dům od domu. Lidi měli nařízeno zůstat doma a sledovat TV, asi aby neviděli něco jiného než to, co jim mainstream přináší. Je velmi podivné, že aniž by měli možnost s útočníky promluvit, tak již mají jisto, že jsou to oni. No a když vidím ty batůžkáře na snímcích nahoře, tak již není pochyb, že se jedná o false flag. Neschvaluje kongres nebo senát USA něco zásadního, opět proti lidem? Nemáte někdo takové info. Bůh ochraňuj obecný lid v USA. S láskou JanaR.

    OdpovědětVymazat
  7. nádraží Praha Braník 1965,,policie a stb monitoruje kamerovým systémeme mladé kluky s batohy s napisy US..pokrok je pokrok..policie NEMONITORUJE..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale monitoruje, monitoruje, a jak ! Třeba prostřednictvím kamer v digitálních ukazatelích snížené rychlosti, v semaforech na křižovatkách, na chráněných železničních přejezdech, na mýtných branách nebo třeba v tělesech pouličních lamp. Vůbec netušíte, kolik veřejného prostoru je už u nás 24 hod. sledováno a vyhodnocováno pro různé stupně bezpečnosti - no ne nás, ale panstva co nám ďábelsky vládne !

      Vymazat
  8. Anonymní 19. dubna 2013 20:49:
    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/515-smirovaci-cispa-byla-schvalena

    OdpovědětVymazat
  9. Omlouvám se, nepatří to sem, ale hodně zajímavý článek http://zeruhmyz.blog.cz/1304/precistenie-temnych-energii-aby-sa-uvolnila-cesta-pre-oslavu

    OdpovědětVymazat
  10. S dolarem je to nahnuté, je třeba Američanům ukázat, co je čeká v případě finančního zhroucení, kdyby se začali bouřit. Musí mít strach a pocit bezmocnosti. Prodej zbraní občanům se vládě zatím omezit nepodařilo...

    OdpovědětVymazat
  11. Ve zpravach ve 21:00( radio), bylo uvedeno,ze jeden z "moznych" pachatelu byl zneskodnen a jeho byt byl zlikvidovan rizenym vybuchem z duvodu ulozeni vetsiho mnozstvi vybusnin, tak co k tomu dodat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta americká stará Blažková (jako média) toho vždycky namele, že sama kolikrát neví, která bije :-)))

      Vymazat
    2. Jo viz to nedávné fópá s Českem a Čečenskem. Nějaká kanadská politička dokonce na nějaké TV hřměla, že je třeba vypálit Prahu jako odpověď na Bostonskou událost. Jak vidíte, schízu nemají jenom naši politici !

      Vymazat
  12. http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1997-urady-pred-bostonskymi-explozemi-ohlasovaly-cviceni

    OdpovědětVymazat
  13. Co si myslíte o těch manévrech v Bostonu? Mně to přijde jako takové podivné divadlo...
    http://aktualne.centrum.cz/zahranici/amerika/clanek.phtml?id=777417

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano je to divadlo. Je vůbec otázka, kolik z těch zraněných jsou komparsisti s namazaným kečupem, a zda ti mrtví nebyli náhodou umrtveni úmyslně dodatečně až po tom výbuchu střelami s dutou špičkou jako náhodně vybrané nic netušící oběti ! V těch videích z Bostonu je víc otázek než odpovědí !

      Vymazat
  14. Az na to, ze ta Cecna je podle nich v Cesku...tedy, abych byl presny, podle NewYork Post je Cecna soucasti Ceskoslovenska, ktere podle nich stale existuje. Takze se mozna na vlastni kuzi dozijeme humanitarniho bombardovani....vinika je treba najit a exemplarne potrestat.

    OdpovědětVymazat
  15. http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/299675-hodili-to-na-ne-mysli-si-rodice-mladiku-podezrelych-z-bostonskeho-masakru.html
    taky zajímavé k tomu....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A myslí správně ! Ti rodiče znají pravdu, ale nesmí s ní pod hrozbou smrti na veřejnost ! Taková už je praxe federální vlády USA a jejích tajných služeb !

      Vymazat
  16. Jako všechno je to dost síla. Nejdříve fotky oběti, třeba ten pán s utrženýma nohama, kde mu koukají kosti atd. Nevím nejsem zdravotník, ale vždycky jsem si myslela, že člověk při takovém zranění, má šok protože ztratí naráz hodně krve ( pokud na něj zrovna neumře, během pár minut) a upadne do bezvědomí /samotná ochrana těla při velké bolesti), protože bolest při tomhle musí být hrozná. Omyl existují koukám i jedinci, co si ještě zraněnou nohu nenohu přidržují, to, že přišli o hodně krve s nimi nehne a bolest jim nic neříká, natož aby upadli do bezvědomí, že by železný muž? Jinak si to nedovedu vysvětlit.Pak jsou na snímcích baťužkáři, kteří vyčnívají stejnokroji nějaké skupiny, nejspíš tajné vojenské. Mají sluchátka, baťohy stejné jako ty s bombou, jsou naprosto v klidu po výbuchu a pak opustí území. Ale nikoho to nezajímá, zajímají je jiní dva, kteří mi zase až tak nápadní nepříjdou. Ti to podle vyšetřovatelů udělali, ihned v tom mají jasno, že to byli oni. Tito dva jsou zodpuštěním tak pitomí, že celé tři dny co probíhá vyšetřování, se nestáhnou s Bostnu. Čekají , pohybující se po městě, místo aby už byli tou dobou dávno pryč. Pak se zavelí zákaz vycházení, začne hon, lov, nikdo neví co se děje, všichni musí být zalezlí, takže se hází bombičky, střílí, kdo a na koho by mě zajímalo.Namluvit se může všechno, že. Od začátku jsem tipovala, že je zabijí, no jeden už je , druhý umře v nemocnici? Vlk se nažral, koza zůstala celá. Lidé slaví, tleskají, jak jsou rychlí ti hoši z FBI.Proč mám ,ale hnusný pocit, že ta tragedie nemá oběti 3,ale 5. Že tihle to opravdu nebyli a ti skuteční pachatelé, jsou už dávno kryti pryč. Proč mám pocit, že tito byli jen obětováni ,aby se lidem zacpala huba. A oni na to skočili. Ještě s pro mě nepochopitelným fanatizmem ukazující jak jinak na někoho jiné národnosti, přece jak by mohl být atentátníkem, jejich rodilý občan. To , že si pletou Čechy a Čečensko a pak úplně fanaticky hned začnou plivat na Čechy, aniž by pobrali rozdíl (jo já vím jejich stát je ten hlavní a proč by je mělo zajímat okolí)mě utvrzuje jen ve fanatičnosti a stádnosti lidí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správný a přesný pohled na Bostonskou událost. Bohužel, velká část američanů je už tak vymyta (z-brainwashig-ovaní), že jejich myšlení lze bez nadsázky označit jako naprostou vypatlanost. Věří jak malé děti všemu, co jim vláda nabulíkuje, byť by to bylo sebeabsurdnější. Když jsem viděl, jak žerou celou svou bytostí prezidenta Obamu, bylo mi jich líto, jak je Matrix zpracoval a uvrhl do otrockých bludů. Americký federální heretismus je 100x horší než tolikrát opovrhovaný marxismus-leninismus. V něm byly čtenářům předloženy skryté pravdy o lidské společnosti i o tom, jak a proč funguje nebo nefunguje. Americká současná federální hereze jen mlží, zatajuje, lže nebo mlčí. A to je vskutku ďábelské !

      Vymazat
  17. Kdysi jsem viděla film Ve jménu otce. Bylo to podle skutečné události. Mladí Irové zatčení v souvislosti s výbuchem jen proto, že byli Irové, náhodou se pohybovali kolem a předpokládalo se, že atentát spáchala IRA. Veškeré důkazy v jejich prospěch byly zameteny pod koberec a dva z nich (otec a syn) byli odsouzeni k mnohaletému vězení. Policie měla své viníky a jejich osudy nikoho nezajímaly. Až o mnoho let později se někdo o ty důkazy začal zajímat a podařilo se obnovit proces. Syn se po mnoha letech dostal na svobodu, pro otce už bylo pozdě...
    Tak nevím, není to podobný scénář?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pamatujte, že praví sionističtí vládní teroristé nebudou NIKDY odhaleni, ale na jejich místo půjdou k odsouzení nevinní lidé - obětní beránci ! Pro lidi se proto musí zinscenovat velkolepé divadlo, plné obav a strachu. Jedině tak to dokonale funguje !

      Vymazat
    2. Správně - Mossad a sionisté - to se dalo celkem čekat. Jsou už celí nesví z toho ,jak USA s NATO otálejí v otázce invaze do Íránu. Tak jim chtějí pomoct se rozhoupat, jako to udělali kdysi v případě NY9/11, aby USA zatáhli do války s Irákem !

      Vymazat
  18. Docela by mne zajimalo, kde jsou komentare z 20.dubna, ze by nebyl zajem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento blog má pouze jediného správce a autora, který nemůže držet službu u počítače nepřetržitě a okamžitě vyvěšovat, co kdo napsal. Tím spíš o víkendu.

      Vymazat
    2. Přesto Orgo popátrej, zda se Ti někdo nehrabe z blogu zvenčí !

      Vymazat
  19. Vážení, čtěte,,,, -nepotřebuje ode mě další komentář.Za pár dní se dozvíme více.
    http://www.jimstonefreelance.com/

    Tuareg.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je tedy síla ! Poslali tam tajnou vejenskou polici (agenti kontrarozvědky ?) 2-3 lidi, aby tam nastražili ty batohy s bombama, nechali je vybuchnout, a pak iniciovali hon na teroristy. Jsou snad řadoví američani už takyví tupci, že jim to nepřijde nápadné, že to byla zase jen hra ne/mocných proti nim ? Těm úchylům už vadí i to, že lidi z toho přetlaku streamu, krizí apod. měli alespoň na chvíli radost ze sdílené sportovní činnosti, a tak jim to rudý globalista musel zku.vit, aby z toho zase nic neměli, jen bolest, pláč a naříkání a znovu všeobecný strach z neexistujícího terorismu, protože ho vláda dělá sama proti svému obyvatelstvu !

      Vymazat
    2. ...Takže další analýza....
      http://21stcenturywire.com/2013/04/19/michael-savage-rips-obama-and-federal-cover-up-of-boston-bombing-and-release-of-saudi-national/

      http://21stcenturywire.com/2013/04/19/boston-shootout-boston-police-and-fbi-release-two-different-sets-of-names/

      Tuareg.

      Vymazat
  20. http://www.youtube.com/watch?v=Bs0Y_o1kOTA

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.