20. dubna 2013

Jak měli klimateroristé plno práce s výrobou deště

Pár postřehů k páteční (19. 4.) činnosti klimateroristů, kteří po celý den pilně inženýrovali "dešťovou frontu". Člověk si ani neumí představit, jaké úsilí za tím stojí (:-)))

Umělá "fronta" v pátek 19. 4. tradičně opět postupovala nikoli jako fronta čili řada, jak bývalo zvykem za starých časů, ale jako zástup. Povšimněte si chemtrailsové struktury oblačnosti a protichůdného proudění (od severu ženou spodem studený vzduch, od JZ ženou vrchem teplý vzduch, zahuštěný chemtrailsovou oblačností.)

http://youtu.be/HFTthKT_b8Y



Pár satelitních a radarových snímků z 19. 4. , na nichž jsou patrné umělé zásahy.


Chemtrailsové čáry nad Německem i nad ČR:


Kolik vidíte kružnic/částí kružnic od německých radarů, které zasahují na naše území? Já nejmíň 4. Tolik německých haarpů (maskovaných za radary) pohánělo dnešní "frontu" k severu. (Odpoledne.)


(Večer.) Nejmíň tři německé radary dělají menší kruhy - intenzifikace srážek?  (To je poprvé, co je přistihuji při těchto menších kruzích. Spíše dělávají velké haarpové kruhy, nebo dokonce čtverce.)




Radar Skalky taky dělá malé kroužky za účelem intenzifikace srážek.


Celý den udržovali klimateroristé síť chemtrails nad mořem u Portugalska. I ta má jistě souvislost s celoevropským/globálním řízením počasí.

Chemtrails na nočním snímku. Viz též "zlatý třesk" - žlutá barva na červené (vysoké, husté) oblačnosti), která prozrazuje aktivaci oblačnosti radiací za  účelem trvalých srážek.


Jak je vidět, zinscenovat dešťovou frontu je velmi pracné, takovou makačku jim nezávidím.

Avšak díky, klimateroristé, za tu dnešní trochu deště, která mi svlažila vyprahlou půdu na zahrádce, takže to dneska šlo ukopnout, a díky vám mám konečně zasazené brambory  (:-))))

9 komentářů:

  1. Tak to byly zase ty notoricky známé radary v Drážďanech/Dresden(do provozu uveden r.2000) a Elsenbergu/Eisenbergu? (do provozu uveden r.1998). Jejich řadu dole na JZ doplnil radar v Türkheimu u Stuttgartu (do provozu uveden r.1999).

    Horní SZ pás nad Německem tvořily radary v Neuhellenbachu(do provozu uveden r.1998), Essenu (do provozu uveden r.1991) a v námořním přístavu - městě Emdenu (do provozu uveden r.1995).

    Zde uvádím celou škálu těchto německých radarů a rok jejich zprovoznění :

    Feldberg(1997), München-Fürholzen(1992), Türkheim/Stuttgart(1999), Elsberg/Eisberg? (1998), Neuhaus(1995), Frankfurt a.d. Mohann(1991), Neuhellenbach(1998), Dresden(2000), Berlin-Tempelhof(1991), Ummendorf(1996), Hannover(1995), Flechtdorf(1997), Essen(1991), přístav Emden(1995), přístav Hamburg(1991), přístav Röemöe/Rämö(1999), přístav Rostock-Warnemünde(1995).

    Pak jsou s některými německými radary při hranicích spřahovány i radary holandské (přístav Den Helder), belgické (město Zaventem),francouzské (Nancy-dep.Lotrinsko), švýcarské (Albis, oblast Zürich), rakosuké (Pätschertofel, Feldkirchen) a české (Brdy-Praha).Polské a slovenské jsem zatím nezkoumal.

    OdpovědětVymazat
  2. No vidíš Orgo,nakonec jim budem ještě děkovat.Já když vidím počmáranou oblohu,tak napřed zhluboka dýchám, a potom už jen vypouštím lásku.Ať se nám to daří všem.T

    OdpovědětVymazat
  3. Já nevím jak vy, ale já jsem docela rád že pátek propršel. Jednak nebylo takové dusno a vedro, jako ve čtvrtek, jednak je jaro a ono se většinou od jara očekává, že bude pršet a jednak země a rostliny právě teď nejvíc potřebují aby vydatně zapršelo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to je v pořádku, že taky prší. Ale co není v pořádku je to, že s deštěm se do půdy a vod dostávají i ty chemické rpzpraše či postřiky, obsahující především HLINÍK (důvod raketového nárůstu rakovin všeho druhu, a také autismu, Allzheimera a Parkinsona !!!), BARYUM (všechny rozpustné sloučeniny barya jsou jedovaté. Krystalický chloristan barnatý Ba(ClO4)2·3H2O se vyznačuje extrémně dobrou rozpustností ve vodě, ve 100 g vody se při teplotě 100°C rozpustí 6785 g této soli !!!). Dále jsou různé nanočástice, plísně, spóry s různými zvířecími nákazami a řada těžkých kovů (povětšinou též pro lidské tělo jedovaté, a z těla obtížně odstranitelné !!!). Některé postřiky sledují komerční cíle, jiné vojenský, ale jsou i postřiky klimateroristické a genocidní(chemtrails). O těch dvou posledních se samozřejmě prakticky nikde nemluví, ani nepíše ! Takto zamořené půdy, rostliny a vodu jíme a pijeme nejenom my, ale i např.hospodážská zvířata, jejichž takto kontaminované maso často jíme. Nakonec bude zřejmě jedinou možností si vše pěstovat izolovaně pod střechou, ve skleníku apod.!

      Vymazat
    2. Hospodářská zvířata (krávy - píce, prasata - brambory atp.) nenakrmíte tím, co vypěstujete ve skleníku. Pokud ano, bylo by maso tak drahé, že už by si ho mohl dovolit jen málokdo....

      Vymazat
    3. No k tomu to záměrně směřuje - vyvolat megahladomor, jaký ještě lidstvo nezažilo ! Každý se může přece rozhodnout, co bude jíst. Zda to, co si vypěstuje sám, nebo většinou to, co si koupí v krámu. To domácí může být ve vysoké míře nezávadné, zatímco to kupované je už nyní v mnoha případech"otrávené a závadné". Podobně je tomu s pitnou vodou. Je celkem jasné, že ten, kdo jí "otrávená" jídla a pije "otrávenou" vodu, musí nutně počítat do bližšího i vzdálenějšího budoucna s propuknutím závažných onemocnění možná až smrti. Přidejte ještě plodiny GMO, a máte smrtící koktejl jídelníčku jistý ! GMO plodiny totiž odmítají dobrovolně zvířata žrát, donutí je až hlad, když nic jiného nedostanou !

      Vymazat
  4. http://www.cestyksobe.cz/gaia-hovori-o-skutocnom-prechode-ab2362/

    OdpovědětVymazat
  5. reknete prosim nekdo, co si mam vyslet trojuhelnikovych "srazkach" ktere vecne vychazeji z brd na zapad, jihozapad, a severovychod? Vsiml jsem si ze mn ozstvi srazek co zobrazuje radar tyto trojuhelniky nijak neovlivnuje, nemusi byt na cele mape jedina srazka a tyto trojuhelniky stridave ukazuji ruzne intenzity srazek ale nikdy se neukazi v jinem smeru, kazdy den je to stejne., obcas kdyz jsou az do oranzova, brdy prestanou byt zobrazovany online. obcas ten sami trojuhelnik udela skalka, nebo ten radar v polsku ale nikdy ne s takovou intenzitou a takovou sirkou. Muze to byt tedy tak, ze v brdech maji nejake anteny namirene vzdy jen temito smery???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Brdy (tedy na "vojensko-meteorologické" zařízení na nejvyšší brdské hoře Praha) se mělo celkem nedávno montovat nové zařízení typu XB - viz např.zde : http://www.natoaktual.cz/Foto.aspx?r=na_analyzy&foto1=M003e48fb_sbxin_2.jpg - což, jak se ukázalo může docela dobře fungovat i jako menší Haarpík. To mimo jiné znamená, že má také schopnost likvidovat na dálku fyzické letící objekty, a určitě umí také klimoušovat počasí !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.