25. dubna 2013

Jsou na Ukrajině chemtrails? Jistě.


Dobrý den,
jsem pravidelný čtenář, ne vždy se vším souhlasím, ale to je normální.
O rozprašování hodně přemýšlím.
Pořád se mi nechce věřit, že by někdo byl schopen takového svinstva.
Nicméně, posílám vám tři  fotografie.Jedna je z dnešního rána ( 24. 4. 2013  6 hodin 14 minut) a je na ní přehrada v Jablonci nad Nisou.
(pokud si vedete databázi)
Druhé dvě  jsou z roku 2011 Z Ukrajiny z okolí Koločavy.
Pořád jsem přemýšlel, proč se mi tam líbilo.
Asi už vím.
Modrá byla Modrá a mraky byly Mraky.
Ukrajina není v Nato, že ? Veselý obličej
Zdravím, Petr Šolc , Jablonec nad Nisou.
Fotografie použijte jak myslíte.

(Kliknutím zvětšíte.)





Orgonet:
Díky za příspěvek! Zdá se, že k "uvěření" máte už jen krůček (:-))))

Nezáleží na tom, kdo je či není v NATO. Sprejuje se úplně všude, v Rusku, na Ukrajině, v Africe, Asii ... Je to za účelem globálního řízení počasí, nikoliv proto, jak si "věřící" lidé převážně myslí, že na nás sypou chemikálie, choroboplodné zárodky, atd, za účelem vyhlazení lidstva. To sice taky mohou, ale myslím, že to dělají jen výjimečně jako místní experimenty (je několik příkladů z USA, ale teď to nebudu vypisovat).

Pro illustraci jeden satelitní snímeček ukazující dnešní chemooblačnost a chemočáry (na východě) nad Ukrajinou.


A náhodně nalezená internetová fotka olympijského stadiónu v Kyjevě s chemtrails:


Anténa na řízení počasí na druhém snímku od Koločavy, maskovaná za mobilní vysílač, svědčí rovněž, že Ukrajina má řízené počasí stejně jako celý svět (viz výše, fotka od čtenáře.)

Příroda v okolí Koločavy je určitě mnohem zachovalejší než třeba u nás, ale na modrou oblohu je i tam asi třeba mít štěstí. Možná že pří satelitním pohledu by se ty pěkné nadýchané přírodně vypadající mráčky jevily jako uměle vytvořené řady. Něco jako na dnešním snímku ...






13 komentářů:

  1. http://cs.wikipedia.org/wiki/Chemie
    "Je to za účelem globálního řízení počasí.." - ano, ale v aerosolích vypouštěných z letadel jsou obsaženy prvky, které jsou pro živé organismy nepříjemné,někdy jedovaté, mohou a dělají alergie a jinak poškozují organismus. A v konečném důsledku tohoto projektu, který stojí miliardy, není pro lidi a přírodu nic pěkného.
    Jen nechápu, proč státy na to přistoupily a co jim bylo za to slíbeno.
    Zase je to o lidech....bohužel....žádní ufouni zvenku, ale v lidech...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakým způsobem zjišťujete, které prvky jsou v těch aerosolech obsaženy? Používáte nějaký spektroskop? Nebo sebrané vzorky zkoumáte polarografem? Nebo máte jinou metodu? Jakou?

      Vymazat
    2. Pokud se v tom vyznáte, proč tu hrajete na hloupého, raději přispějte svými znalostmi a možnostmni k odhalování toho, co chemtrailsy obsahují, a jak je to pro lidi, faunu a floru nebezpečné ! Tímto způsobem, jakým jste se zde v komentáři projevil,mi "silně nevoníte"!

      Vymazat
    3. Důkazní břemeno by mělo spočívat na tom, kdo přináší překvapivé tvrzení.
      Zde se jedná tvrzení o obsahu nějakých prvků. Ptám se proto, abych si to tvrzení mohl nezávisle ověřit.

      To je důvod, proč jsem se autora toho tvrzení zeptal, jakou konkrétní metodou zjistil obsah těch prvků. Zajímalo by mne též, které konkrétní prvky to jsou, jakou konkrétní koncentraci naměřil, a jak přišel na to, že se jedná pouze o prvky a nikoliv třeba o sloučeniny. Rád bych si jeho měření zopakoval. Ale to bez znalosti konkrétní metody nemůžu udělat.

      Vymazat
  2. Musím ale uznat, že na fotografiích z Ukrajiny mi přijde obloha úplně jinak modrá než když se např. teď podívám z okna.taková, jako tu dříve také bývala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď je tu alespoň na jihu Čech takové bílo stříbrné halo, a modř jen tak lehce na pozadí za tím.

      Vymazat
  3. Jen takový postřeh. Dnes jsem viděl západ slunce na Pardubicku a přišel mi zvláštní, takový obrovský oranžový kotouč se vznášel nad zemí jako někde v Africe. Úplně fascinovaně jsem na něj zíral. Akorát teď nevím, jestli to bylo opravdu nějaké jiné nebo si člověk jen odvykl "díky" té chemické dece od pohledu na obyčejný západ slunce. Nemáte někdo podobný zážitek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Před několika dny jsem měl možnost pozorovat Slunce chvíli po východu a Měsíc chvíli před západem za SV obzor. Musím říci, že oba objekty mi připadaly min.o polovinu větší, než před časem bývaly. Všiml jsem toho už ve 2.pol.prosince po 21.12.2012, ale tehdy jsem tomu nepřikládal takový význam, jako nyní s odstupem 4ř měsíců ! Takže se naskýtá otázka : přiblížil se Měsíc k zemi ? přiblížila se Země ke Slunci ? zvětšilo, nafouklo se Slunce ? byla snad provedena záměna sluncí (větší slunce 5.věku za to staré menší 4.věku ?)? proč dochází k poruchám oběhu Měsíce kolem Země ? co je to za druhý objekt podobný Měsíci, kroužící kolem Země ? co jsou to za objekty,které ve dne nebo v noci svítí na obloze s intenzitou slunce,ale nejsou daleko od Země ? jakou roli v tom může sehrávat fenomén chemtrails, haarp, BlueBeam atd. ?

      Vymazat
    2. Zkuste si obojí změřit. Slunce i Měsíc by na obloze měly zabírat přibližně půl obloukového stupně. Pokud si do ruky vezmete pravítko, ruku co nejvíc natáhnete před sebe, a podíváte se skrz to pravítko na Měsíc, měl by mít šířku asi 6-7 mm. Se Sluncem to zkoušejte jen s hodně tmavými brýlemi.

      Při západu a východu to může být o trochu víc - atmosféra je zakřivená a funguje trochu jako zvětšovací sklo.

      Vymazat
  4. Ano máš pravdu,tuto oblohu si také pamatuji.Už několik let,proti chemtrails bojuji a vždy se moc radujeme,když jim to svinstvo zničím.Někdy vytvořím páru i z 10 litrů octa třeba za hodinu a pak máme azuro.Používám i chembustr,i koherentní vlnu,ta velice dobře rozbije mraky.Bohu žel,je nás málo. J.S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tam per co to dá, a oblohu pořádně do modra znovu a znovu vyper

      Vymazat
  5. http://www.trefy.cz/eter/hologram/index.htm

    OdpovědětVymazat
  6. ahoj Peťo, už se těším na takovou "ukrajinskou" oblohu. jak víš, u nás nad jabloncem to taková sláva obvykle nebývá, krom chemizace nám i přisvicují - pokusím se poslat Orgoneťákovi pár "důkazů" z nebe nad naší krásnou přehradou a oblíbenou hospůdkou. pozdravuj Árnýho :-)
    petr z jbc

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.