12. dubna 2013

Pěkná formace UFO v Irsku

Steve Beckow z webu Golden Age of Gaia, který každý týden kanáluje s Archandělem Michaelem, z něj neustále dyndá data a důkazy transformace a kdy už se vesmířané odhalí, atd., až už to je jako když malé dítě se pořád ptá maminky "Už to bude?" "Kdy už tam budeme?" "Proč tam ještě nejsme?", až mi to přijde legrační (:-))).
Při kontaktu minulý týden si vymohl od Michaela slib, že vesmířané předvedou nepopiratelnou UFO show, aby byl konečně pořádný důkaz o jejich existenci.

A další den (10. 4. 2013) byla nafilmována následující formace UFO v Irsku (Cork), tak snad to Stevovi stačí jako důkaz, po kterém tak prahne ...  mně už by to asi stačilo, ale stačí to i nevěřícím? ...

http://youtu.be/6dKxzThIOQs

19 komentářů:

  1. Dle mého jsou cca 3 tipy lidí:

    1.) ti co (ví) věří,nepotřebují už důkazy, nemaj na ně čas, páč makaj na sobě :)

    2.) ti co oscilují (nerozhodnutí)jsou ale otevření

    3.)A Grygarovci :)Pánbůh jim pomáhej :)

    Pro tu prostřední skupinu stojí za to psát dokola to samé a vysvětlovat s trpělivostí a láskou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pozor v případě tohoto výroku ...psát dokola to samé... na syndrom jehovismu nebo brainwashingu. Obojího si tu v ČR užíváme nad míru vrchovatou !

      Vymazat
  2. Úžasné predstavenie Svetelných bytostí...ktovie...Plejáďania, Siíriania, či Arkturiáni...? Je to jedno, hlavne že prídu v mieri a s Láskou.

    OdpovědětVymazat
  3. azazel (dante) je zpět http://www.youtube.com/user/1SANTORI

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to sice jo, ale krom videa kde si udajne dloube z ruky cosi, zadna cela verze mimozemskych ras natoz ta posledni stranka..

      Vymazat
  4. Další dementní záběry 1,8 Mpx foťákem z mobilu, které vůbec nic neříkají, akorát, že ten co to točil měl tak 2 promile v krvi a neudržel rovnováhu.

    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravim, keby si mal trosku pozitivnejsiu naladu :) a sem-tam by si sa i usmial na oblohu, cakal v malom ocakavani ... aj Tebe sa ukazu.
      Ku mne svetelne bytosti niekedy hovoria telepaticky. Nieco ma vzdy zobudi, priblizne medzi 2.00 a 3.00 hodinou rano. Stava sa mi to... tak raz za mesiac, niekedy je to len 1x za 2 mesiace. Proste nemozem spat, citim akoby mi niekto alebo nieco odcerpavalo myslienky. Vacsinou idem von podivat sa na hviezdy. A vtedy sa mi jasne ukazu na oblohe, svetelne bytosti. Uz to ani nevolam "ufo", protoze viem, ze su to zive bytosti. Casto som s nimi prepojeny. Opisat sa to da tazko, velmi tazko. Je to ten nazvlastnejsi pocit pre cloveka(aky si dokaze tazko co i len predstavit). Ale je velmi krasny a nadherny.
      Napr. casto sa hned pozriem alebo otocim tym smerom, ktorym prave letia. Ta situacia sa tiez neda popisat, doslova to posobi na mna ako magnet spolocne s intuiciou dokopy. Tie nocne pozorovania uz robim priblizne 4 roky(od 2008). Mozem len povedat za seba ze mam za tu dobu par nevsednych krasnych zazitkov a skusenosti s nimi. Niektore zazitky su skoro az mysticke, ale tie samozrejme suvisia s duchovnou premenou.
      Su urcite organicky a zivy(myslim svetelne bytosti), nechcem nikoho o tom presviedcat. Casto sa mi totiz stava taka vec, ze ked sa na nich usmejem tak sa doslova roziaria, funguje to skoro sucasne(ja to chapem ako signal) a potom sa vacsinou rychlo stratia(cik-cakovym smerom alebo zvysuju rychlost). Casto letia aj v skupinach a pravidelne sa od seba rozostupuju.
      Telepatia s nimi funguje na principe "prenosu myslienok" - zazitky a skusenosti v citovej oblasti. Najma nase city, pocity -to ich najviac zaujima. Ako perlicku napoviem... pri takom nam tazkom predstavitelnom osobnom"odpusteni" niekomu dokazu Vam pripravit nezabudnutelny zazitok, ktory sa tym padom meni na velku osobnu skusenot.
      Aspon pre mna ...vzdy po takejto osobnej skusenosti sa sprvidla dostavi "pocit blazenosti".
      Kamerovat a fotit sa moc nechcu. Aj to som vyskusal ale neskor som vypozoroval a zistil, ze im ide skor o osobny kontakt. Aspon ja pod osobnym kontaktom chapem "No public".
      Toto moje male svedectvo, je len taky maly navod pre vacsinu z Vas, ktory maju zaujem s nimi komunikovat.
      Ludska bytost, my vsetci nie sme len obycajne bytosti. Vsetci sme bozske bytosti(individuality s vlastnou dusou) s neobmedzenymi moznostami. Treba na sebe len popracovat, naucit sa pocuvat nase srdiecko a intuiciu. Den co den, krok za krokom(vcitane - mierneho upravenia nasej zivotospravy) a vysledok sa raz dostavi :).
      S pozdravom
      sibi

      Vymazat
    2. "Ako perlicku napoviem... pri takom nam tazkom predstavitelnom osobnom"odpusteni" niekomu dokazu Vam pripravit nezabudnutelny zazitok, ktory sa tym padom meni na velku osobnu skusenot."

      Jj, to je přesné. Letos jsem je konečně poprvé taky viděla a měla jsem neodbytný pocit, že to byla odměna za to, že jsem pár minut před tím překonala svůj hněv vůči někomu, kdo se nehezky choval a odpustila jsem mu to.

      Vymazat
    3. Dakujem za pekny prispevok, je to naozaj o opravdivej Laske a Odpusteni "od srdca". To je to prave, ked sa k tomu ludska bytost dokaze dopracovat. Je to urcity medznik, medzistupen, ktory nas posuva dalej a otvara nam dalsie nepoznane dvere(nielen smerom k sebe samemu ale i k univerzu).
      Po tychto "osobnych zazitkoch a skusenosti" je zivot lahsi a radostnejsi. A ovela lahsie sa dokazeme riadit nasim Srdieckom a Intuiciou v tejto neprehladnej dobe. :)
      sibi

      Vymazat
    4. sibi, dej si pozor na "bosoráctvo", nikdy nevíš z jaké strany na člověka udeří.

      Vymazat
  5. Osobne prispejem kazdemu kto bude chciet nabuduce natacat mimozemstanov na nakup techniky 21 storocia - nech uz sa pred nimi nemusime hanbit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co cakas to video je tocene mobilom + este z digitalnym zoomom chcem vidiet teba ako by si to to natocil. Samozrejme ze keby som nieco videl na oblohe tak by som z vrecka vytiahol mobil a zacal to tocit aby som aspon daco natocil inak by zo zaberov nemuselo byt nic keby som isiel po zrkadlovku.

      Vymazat
  6. Tohle je taky dost dobré video - možná lepší, než to z Irska:

    http://www.youtube.com/watch?v=5HJf4mrc75Y

    OdpovědětVymazat
  7. vzhľadom na to, že to trvalo dosť dlho a vcelku v rozumnom čase, keď je ešte dosť ľudí pri vedomí, očakával by som záplavu videí z rôznych uhlov.

    OdpovědětVymazat
  8. a ešte k tomu príspevku s dosť dobrým videom. to vyzerá tak neprirodzene, ako keby to zrežírovali sam Blake Cousins z Thirdphaseofmoon

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Videa od Thirdphaseofmoon ani neotvírám, to je samý fake... Ale tohle video od něj není.

      Vymazat
  9. Zaujímavé : nedokonalé zábery - je to nedôveryhodné.
    Dobré zábery - je to zrežírované.
    Fakt škoda hádzať perly sviniam ...

    OdpovědětVymazat
  10. pro Tonka ad1:
    Jerusalem 2011
    http://www.youtube.com/watch?v=mHSqRKmhQcs

    Přeji už konečně krásné jaro.
    delta

    OdpovědětVymazat
  11. Srdečne zdravím :o)
    Pre "Anonymní z 12.dubna 2013, 22:33" - Viem o čom píšeš a čo zažívaš... :o) Konečne je nádherne jasná, hviezdnatá nočná obloha nad nami a zase vidieť rýchlo alebo pomaly sa pohybujúce svetlá lodí... Každý môže mať podobné zážitky. Chce to láskyplnú vieru v existenciu Života aj mimo našu Matičku Zem, a tiež mimo túto fyzickú realitu... Lebo veľa inteligentných, láskyplných životných energií existuje vo Vyšších realitách, ktoré komunikujú s nami, no nedokážeme ich vnímať našimi fyzickými zmyslami, pokiaľ nie sme tomu vo svojom srdci otvorení. ...Máš pravdu o tej malej úprave stravy = doporučujem hlavne nepojedať zvieracie mŕtvolky. Obsahujú nízke vibrácie strachu, pretože zvieratko, keď sa mu ubližuje, je agresívne - bráni sa, lebo chce žiť a pritom pociťuje bolesť aj strach. Tak ako aj človek... Vo zvieratku je tá istá Energia Života ako v človeku!... ... Život, Láska, Svetlo, Vedomie = STVORITEĽ (Boh). Zvieratko je teda takým našim malým bratom, alebo sestrou. Indiáni toto vedia, preto prosia o odpustenie Stvoriteľa, aj to zviera, ktoré musia z nutnosti uloviť. ...Ľudia sa posunú na Vyššiu úroveň bytia v tom momente, keď si toto uvedomia. Potom prestanú pociťovať strach a agtresivitu - emócie, ktoré vlastne prijímali do svojho tela v tom mäse zo zvieratka, ktorému násilne odobrali život... Prestanú vyvolávať odpor - vojny, lebo nebudú viac potrebovať emóciu agresivity a strachu...
    Prajem všetkým lásku a mier :o) Majte sa pekne :o)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.