26. dubna 2013

Snaha o blokování odkazů z OrgoNetu na FB?

Ahoj Orgonete, dnes (25. 4. 2013) mi facebook hlásil tvoji stránku jako "potenciálně nebezpečnou". Asi se někdo snaží o blokování odkazů z orgonetu na fb. U žádné jiné stránky se mi to ještě nestalo. (Kliknutím zvětšíte.




Orgonet: Toto uznání ze strany bachařů internetu mě u příležitosti 10 mega, které zřejmě dnes padnou (právě teď 9 999 172) velice těší. (:-)))

P. S. 13.45: 
Už jsme přes 10!!! 
 Sorry, že dnes více nepíšu, ale mám takový aktivní den, že se nedostanu k počítači. (:-))) Snad večer.




25 komentářů:

  1. no to se mě stává často,

    ale podle mě to může dělat i antivir. či jinej protect

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle se mi stalo onehdy i s zive.cz...

    OdpovědětVymazat
  3. Cenzúra fičí na plné obrátky.
    Mňa vyblokovali na Atlas.sk sofistikovane - na mojom PC bol môj diskusný príspevok normálne zaradený, ale na iných počítačoch sa vôbec nezobrazoval.
    Nevadí im, keď ľudia nadávajú, aspoň majú zmapované nálady. Problém je, keď uvádzame aj zdroje informácií, ktoré nie sú v súlade s propagandou.

    http://www.slobodnyvysielac.sk/

    www.zemavek.sk

    IvH

    OdpovědětVymazat
  4. Taky se mi to včera stalo, ale nejen u Orgonetu. Ještě u jednoho odkazu z FB do webu... Hlásilo to, že je to potenciální spam, stačilo zakliknout "není spam" a byl klid...
    Hezký den,
    Patricie

    OdpovědětVymazat
  5. Podle mne to není žádná cenzura, ale normální konkurenční boj.

    Čtenáři Orgonetu konzumují reklamy od Google, čtenáři Facebooku přinášejí reklamní peníze zase jeho majitelům (lidé tam nechávají spoustu komerčně cenných osobních informací).

    Takováhle hláška může některé lidi odradit od přechodu ke konkurenci.

    OdpovědětVymazat
  6. To jen potvrzuje, že lidé jsou rozdělení. Jedni všemožným způsobem brání destruktivní, manipulativní a lživý systém - 3D. Druzí jsou si vědomi smyslu pravdy, lásky, spravedlnosti, přírody, intuice, osvobozování mysli i pochopení fyzické a duševní podstaty spolu s energiemi. Jsme jedno, přesto se někteří s mnohými skutečnostmi nedovedou smířit.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvědomte si laskavě úplně všichni, ať se vám to líbí nebo ne, že žijeme v období, kdy začalo mezi lidmi biblické oddělování zrna od plev. Podobně je to s biblickým znamením šelmy na PRAVÉ RUCE a ČELE. Přečtěte si, co se objevilo na jednom odkazu pražských zednářů :

      Čipy první generace, které si pražští zednáři nechali asi před 3mi týdny aplikovat do levé ruky, budou v nejbližších dnech pro jejich negativní vedlejší účinky v tichosti vyjmuty a staženy, a pozastavuje se tím dočipování pražské zednářské obce. Protože v tuto sobotu jejich Nejvyšší z Nejvyšších (Evelyn Rothschild) jim přiveze novou generaci čipů. Jsou mnohem menší, pevnější, mají lepší napojení na neuronální síť, tudíž nemusejí být v levé ruce, aby snímaly impulzy srdce, kde jsou silnější.

      Nové čipy se budou umisťovat na HŘBET PRAVÉ RUKY. V rámci rozsáhlé datové schránky v čipu je možné s nimi vykonávat následující činnosti:

      1. Ovládat náladu

      2. Léčit nebo způsobit nemoc

      3. Na dálku vypnout člověka při nevhodném nebo kriminálním chování

      4. Platit a přijímat platby u stále používanějších bezkontaktních pokladen v obchodech

      5. Mít zde umístěnou elektronickou kopii občanky, řidičáku a dalších dokladů

      6. Telefonovat (zkušební provoz v síti 407 MHz)

      6 krát 6 krát 6 (viz číslo šelmy,ďábla a člověka - 666)je hodnota paměti, kterou se podařilo konečně technologicky dosáhnout. V rámci pretestů si tento nový čip z předvýrobní série nechal již úspěšně implantovat zastupující šéf pražské zednářské obce. Tento člověk, který sedí ve vysokých správních a politických funkcích dále odhaluje, co mají zednáři u nás (ale nejonom u nás !) v blízké blízké budoucnosti za lubem :

      Injekčně implantovaný čip (údajně něco lepšího než jdou RFID čipy !) vzhledem k jeho dokonalosti je nutno opatřit anténou, protože tato nová generace čipů bude díky anténě dosažitelná například i v metru nebo v tunelech (bez problému prý do 50 m pod zemí !). Anténu je třeba umístit na vitelné místo, ale vznikl tím jistý problém, protože jako nejvhodnější se jeví ČELO. Lidé ale zatím nejsou zvyklí nosit šperky na čele. Je možné tedy provést vbodnutí čipu do čela větší jehlou a místo poté okamžitě ošetřit, aby nezůstala jizva, a ted to hlavní:

      Spojení mezi anténou na ČELE a čipem na PRAVÉ RUCE se navazuje automaticky a není vedeno rádiově, ale po NERVOVÝCH UZLECH člověka!

      Nový Světový Řád právě začíná! A čipovat se bude plošně. Denně umějí naše továrny v Číně vyrobit asi milion nových čipů a je třeba překontrolovat jejich kvalitu, což trvá i automatizovaně dlouho, takže ve skutečnosti rychlosti je asi 350 000 nových čipovaných lidí denně. Máme před sebou 7 miliard kusů populace. A jak onen ptozatimní šéf pražských zednářů říká : Honem, at to stihneme.

      V čipu je prý také integrována funkce duchovního rušení spojení s Bohem. Něco jako rušení signálů Světla z vesmíru a od věřících k Němu. Modlitebníci, zvláště křesťané, tak prý nebudou mít komunikaci s Bohem, ale pouze s ďábelskými našeptávači,kteří mají Boha, Světlo nahradit, suplovat. Podobně již nebudou mít možnost oslovit a varovat další lidi před důsledky tohoto čipování. Prvním, komu bude nový čip před zraky pražské zednářské obce implantován bude bratr Adventius. Starý čip mu bude vyjmut ráno a nový během mše již v tuto sobotu v zednářském templu v Praze.

      Na závěr uvádím, že mnozí z vás vůbec netušíte, že nastolení nwo právě tajně probíhá v Římě a v Praze jako vůbec v prvních lokalitách na světě ! Jak jsem již dříve varoval, mám důvodné podezření, že vyhlášení nwo vyjde odsud a ne z Ameriky! Proto kdo můžete, spaste sebe a své blízké dříve, než na to bude příliš pozdě ! Především ti dobrovolně očipovaní již nemají šanci !

      Vymazat
    2. na pravé ruce a čele , neznamená čip, ..ale znamení duchovní, běžně neviditelné a nehmotné

      Vymazat
    3. Pro anonymní 21:59. Díky za aktuální komentář. Honza.

      Vymazat
    4. jo a bez toho duchovního znamení nebudou moct prodávat ani nakupovat...

      Vymazat
    5. Abyste tomu rozuměli jednoznačně a přímo - to čipování je skutečné a pravé - pod kůži na pravou ruku a na čelo do míst, kde jsou nervové uzliny, na něž se ten čip a anténka samy pomocí nanotechnologie napojí. To uvádím zvláště pro ty, kteří neustále operují s duchovnem ve vztahu k tomu! To je tak reálná a faktická věc, jako to, že píši tyto řádky sem do komentáře ! Kdo se nechá očipovat, je pro věčnost ztracen !!! Přitom nevím, jaké důsledky to bude mít pro ty, kteří budou očipováni oklamáním nebo násilím. Oboje se totiž chystá plošně pro celou populaci, pokud neuposlechnou výzvy svých loutkových vlád k dobrovolnému "humánnímu"(chce se tím říct,je to pro vaše dobro) očipování !

      Vymazat
    6. pro Anonyma 21:24

      Jo je to přesně tak - kdo nebude mít čip, nic nekoupí, nic neprodá, ani neobdrží mzdu apod. !

      Vymazat
    7. Přesně tak. Ty čipy si nesmíme za žádnou cenu nechat dát pod kůži. I kdyby nás to mělo stát kejhák.

      Vymazat
    8. Jojo kejhat budou mnozí až je budou nedobrovolně čipovat. Pak jedině si to vyřezat, a zbavit se toho. Četl jsem někde, že kdo si to bude chtít odstranit sám, tak že ten čip vypustí do těla nějaký jed, než se stihne vyndat. Pro odstranění se prý musí napřed deaktivovat jeho funkce nějakým skenerem,co budou mít doktoři v ordinacích, a pak se to prý dá bezpečně vyndat. Takže to vynětí čipu bude taky podléhat kontrolovaným certifikovaným registracím. Ti, co se kategoricky, z přesvědčení odmítnou čipovat, nebo se jim podaří se čipů opakovaně bez újmy zbavit, mají být deportováni do sběrných táborů (něco jako FEMA campy v USA), a tam že budou tak dlouho, dokud nepřijmou dobrovolně nový čip. Má to nwo pěkně vychystané, což ?

      Vymazat
  7. Aj mne sa stalo nieco podobne,pisalo mi to,ze stranka OrgoNet je zrusena...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. začíná finále před vyhlášením nwo - nového světového řádu, tak sionisti začínají nenápadně uklízet opozici a investigavce !

      Vymazat
  8. Nám příspěvky mizí na FB jen po zmínkách, že není třeba vždy mléko pasterizovat. (záleží na podmínkách atd.) Mám na to takovou teorii:-) Kdo nepasterizuje je rebel. Rebel je potencionálně nebezpečný! Na kurzech se setkávám se spoustou "rebelů". A to děláme jen kurzy na výrobu sýrů atd. Nechci sem vkládat reklamu, ale jsem k nalezení přes Petr Rys sýry.

    OdpovědětVymazat
  9. Na Orgo chodím moc rád,ale vždy tady mám pocit,jako kdybych jel v autě se zataženou ruční brzdou.Něco,nebo někdo tady brzdí :o(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ..pro Stepe - asi jsi citlivý jedinec, to nic, samo je to tu občas energeticky pošpiněné od "takylidí", za to Orgo nemůže, to se vykytuje na všech webech s podobnou tématikou, duchovní...je to nějaký magnet na ty "takylidi" :-))))) Nějak jim to tu i říkají....trefně :-))) Při čtení si dej "sklo".

      Vymazat
    2. Pro Stepe 26.4.13, 22:10

      Na Orgo chodím moc rád,ale vždy tady mám pocit,jako kdybych jel v autě se zataženou ruční brzdou.Něco,nebo někdo tady brzdí
      ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Můžeš nám to blíže vysvětlit, co je tím myšleno, tím brzděním ?

      Vymazat
  10. Nám mizí na F.B. komentáře jen kvůli zmínce "Né vždy je nutné mléko pasterizovat." Mám na to svou teorii - kdo nepasterizuje je rebel. Rebel je potencionálně nebezpečný -:)Děláme kurzy na výrobu sýrů (nejenom). Na kurzech mluvím o chemtrail, MMS, samoléčitelství atd. Některá slova jsou prostě cenzurovaná, ale né od všech. Toto je má zkušenost na FB.
    Petr Rys sýry

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Weby mají naaplikovány roboty, kteří mají v softwaru nastavena slova, různá slovní a větná spojení v různých jazycích, která jsou pro elity, globalisty apod. nežádoucí. Podobně jsou cenzurována témata, o kterých nemáme mluvit a diskutovat o nich. A už vůbec ne odhalovat fakta a jejich svinstva, kterých se den co den dopouštějí na lidech, na fauně, floře a na životě na Zemi vůbec. Oni se sami za sebe vyvolili za bohy, a rozhodli se, že vše na Zemi bude jejich vlastnictví, a že s ním budou nakládat, jak se jim zlíbí.


















































      Vymazat
  11. Mimo misu! Takhle nebezbecny muze byt ono "z lasky",kdyz se nekriticky cpe jako bezvyhradna lidem. http://www.ahaonline.cz/clanek/musite-vedet/86061/matka-vrazedkyne-dceru-podrizla-z-lasky.html ,......proud

    OdpovědětVymazat
  12. Orgo posílám Ti velkou gratulaci k těm 10 Mega..Jupííí ♥♥♥ seš facht dobréé :-) Irena

    OdpovědětVymazat
  13. Přepnutí na facebook Orgnet funguje.Mám Google Chrome

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.