21. dubna 2013

Světélkování vzduchu a Mléčná dráha


Ahoj Orgo,
to je hodně zajímavé, vyvěs to prosím pro všechny ostatní.
Děkuji Paja


Orgonet: Děkuji, opravdu zajímavé. Vhledem k časové tísni aspoň obrázek pro ilustraci (lze zvětšit), podrobnosti se dočtete na odkazu.
(Opět chemočáry?)




29 komentářů:

  1. Mozno je to polarna ziara. Jeeeej. Aka pekna.

    OdpovědětVymazat
  2. Nedávno byšla zpráva, že se americkým soudruhům pomocí HAARPu či čeho podařilo vytvořit snad plazmatickou čočku, ale spíše oblak plazmatu k odrážení různých energií daleko za obzor zemského glóbu.
    Tohle může být jednak důsledek toho pokusu nebo úplně nový stejného ražení.
    Jsou to válečné technologie. Bojovat prostřednictvím tiskáren dolarů v držení semitských klanů (FED) už asi nestačí udržet ovečky globálně v klidu.
    Spíš než pokusy to vypadá na provozní zkoušky. Vyšlu megavat na ionosférickou čočku a na cílové území dopadne gigawat energie.
    Ionosféra funguje jako zesilovač. Cvrnkneš do ní prstem a dá ti pěstí.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Henry Kissinger nedávno v jednom interview řekl jednu pozoruhodnou větu : Byly donedávna doby, kdy bylo snadné ovládat miliony lidí, a téžké zabít byť jeden milion, dnes je snadné zabít milion lidí, ale velmi nesnadné ovládat miliony. Ta věta má strategický význam v plánech globalistů jakým způsobem nastolit nwo ve světě. Je to tak absurdní, cynické a ohavné, že běžný člověk tomu stěží uvěří, že by to někdo myslel vážně ! Vždyť jsou to samí psychopati a devianti, tak od nich nečekejme nic smysluplného a humánního pro lidi !

      Vymazat
    2. Popsáno před 50 lety v tomto scifi:
      http://www.legie.info/kniha/2539

      Vymazat
    3. K tomu jen dodám, že vědci již nějaký čas alarmují, že slunce přešlo na neznámý cyklus, kdy začalo produkovat více tepelné energie a silnější rentgenové a UV emise. Proto se údajně objevují aurory borealis (polární záře) až nad Francií, a kvůli zvýšenému tepelnému toku tají ledy na obou pólech, ale třeba také v Grónsku. A nahou kůži slunce nehřeje, ale doslova pálí a štípe ještě dříve, než se stačil člověk dosud běžným způsobem "opálit" do hněda. Uvidíte a pocítíte, jak nám slunce zatopí v létě, i když to bude jen občas !

      Vymazat
  3. Zdravím všechny! Před pár dny jsem připojoval (asi dost nevhodně umístěný) komentář pod článek "Míková z počasí na TV totálně blbne" o polární záři nad New Yorkem a jinými lokalitami v USA s tím, že mi to připadá krajně nepřirozené. Zdá se, že to opravdu polární záře nebyla.. Dle mé teorie se může jednat o jiné složení chemtrails, které může např. obsahovat prvky známé jako luminofor,který se používá pro převod UV záření na viditelné světlo v zářivkách všeho druhu (úsporné žárovky, zářivky, obrazovky,crt monitory atd).Pro velmi obecnou informaci o luminoforu:http://cs.wikipedia.org/wiki/Luminofor
    Jak je možné se dozvědět látky tvořící luminofor nejsou zrovna nezávadné..
    Jen dodávám, jedná se pouze o můj osobní názor, takže připouštím, že to může být úplný nesmysl a původ těchto jevů je zcela přirozeného původu. Jen chci upozornit na určité shody s používanými prvky a jevy které se začínají vyskytovat..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Polární záře to ani dle mě nebyla, nýbrž určité složení chemtrails, jak píšeš. Na tohle téma se chystám. Ostatně, v New Yorku nic neviděli, všechna videa a fotky, co jsou na netu, jsou jen ilustrační odjinud ...

      Vymazat
    2. Zelená by měla odpovídat atomárnímu kyslíku
      (http://www.windows2universe.org/earth/Magnetosphere/aurora/images/atom_oxygen_emit_spect_aurora_1.jpg)

      Koneckonců: zkoušel někdo z hledačů chemtrails vtáhnout spektroskop a změřit, co v těch čárách září? Stačí takovýhle jednoduchý z CD :

      http://fyzmatik.pise.cz/668-vyrob-si-spektroskop.html
      http://www.astronom.cz/procyon/spectroscopy/easyspectra.html

      Vymazat
    3. Díky za odpověď. Trochu jsem doufal, že se toho tady někdo chytne a trošku se o tomto novém fenoménu rozvine diskuze. To, že jsou záběry pouze ilustrativní mne vůbec nepřekvapuje. Je to jako by se někdo kryl předem vytvořeným tématem, aby masy obyvatelstva po náhodném pozorování nového jevu zůstali v klidu - dokázali si to podvědomně vysvětlit a zůstalo to jen jako prázdné žvásty o počasí u piva. Lidi by měli trošku otevírat oči dokud je ještě čas. Je velice zvláští jak reagují ostatní na mé upozornění na chemtrails které se jim zrovna předpisově rozprostírají nad hlavama.. Nikdo nebyl schopen připustit fakt, že to co vidí není normální!
      V případě, že se toto vyskytne i u nás, asi bude hodně zajímavé zjistit, jak se změnilo chemické složení toho, co padá k zemi.
      Zdá se, že to dokáže docela zásadně ovlivňovat psychiku a to nejen odepřením slunečního svitu (studie prokazují, že nedostatek slunce působí deprese), ale i zvláštním chemickým složením spadu. Ono ani frekvence HAARPu určitě nemá vliv jen na atmosféru..

      Vymazat
    4. někde na netu jsem zachytil videjko, kde k tomu možná byly nějaké informace. jednalo se o jakási "tekutá zrcadla" umístěná na vysoké oběžné dráze Země. jejich průměr má být 1000 - 1500 km v průměru a musejí být čímsi neustále doplňována aby ty struktury držely pohromadě. výš než jsou je neiděthhhní prý možné "usadit" poněvadž by je přestala chránit před účinky slunce pozemská magnetosféra. proto je možné občas před sluncem vidět ten ohromný čirý průhledný kotouč na jehož okrajích se "barví duha" lomem slunečních paprsků.(jako např.zde http://www.youtube.com/watch?v=A87IB0li3YA)

      Vymazat
    5. Nad Zemí existují dvě mnohatisícikilometrová přírodní magnetická zrcadla. Tvoří je přirozené zahuštění magnetického pole Země kolem pólů. Odrážejí nabité částice zpět nad rovník. Proto jsou radioaktivní pásy nad rovníkem.
      Magnetické pole v nich doplňuje zemské dynamo. Nabité částice doplňuje Slunce.
      Pokud z nějakého důvodu ta zrcadla neodrazí všechny částice, objeví se polární záře.

      Vymazat
    6. To chápu, ale v tom videjku šlo vysloveně o uměle vytvořené objekty na odrážení jistých vlnových délek, které měly dopadnout až na zem (tedy jako kvůli živému tvorstvu na Zemi). A tomu se údajně temnáři snaží zabránit, poněvadž by to vedlo k transformaci tohoto tvorstva včetně lidí, a tzv.probuzení, což by byl důsledek začátku konce "starých dualitních časů" a moci temnářů na Zemi !

      Vymazat
    7. Nemůže to být některý z halových jevů? Nemám teď k dispozici zvuk, takže nevím, jestli všechny halové jevy (je jich známo celkem hodně) ve videu diskutovali a nějak přesvědčivě vyvrátili. Na halo totiž odkazuje to, že oblouk na fotce ve videu má střed křivosti zhruba ve Slunci.

      Vymazat
  4. me se zda ze slunce po zapadu nejak dlouho osvetluje oranzove zapad, mohou byt 3 rano a svit je stale intenzivni. zda se mi to protoze pozoruji oblohu od nedavna, a je to v tomhle rocnim obdobi normalni, nebo si toho vsiml jeste nekdo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. staci se podivat na mesic ktery temer kazdy den vychazi jinak a temer vzdy to nejsou jen minuty ale spíš desítky až několik hodin. nejspis proto ze se jim nejak ta titanova "hvezda smrti" rozbila a nebo proto že do roku 2015 má spadnout 3D hologram. navíc ta uprava atmosfery mozna slouzi k přetváření poměru kyslíku a jinych latek proto aby tady mohli zit neskrytě jiné rasy než člověk. navic podle psychiatru stoupa počet duševních "nemocí" proto se opet mluvi o reforme psychiatrické péče. vše souvisí se vším neoddělujte od sebe dobré a špatné protože obě tyto věci jsou součástí celku...

      Vymazat
    2. Může to mít souvislost s Měsícem. Všichni astronauti, co byli na Měsíci, po příchodu na Zem začali mít také psychiatrické a všelijaké schizofrenní problémy, a těžko je z toho doktoři dostávali zpět do normálu. O tom, jako možná hlavní příčinu, proč se přestalo lítat na Měsíc, se "taktně" před veřejností víc jak půl století mlčí ! Navíc jeden badatel fotografií z Měsíce začal ty snímky nedávno chromaticky rastrovat, a užasl nad tím, jak hustě je povrch měsíce poset množstvím různých larev, oblud, démonických bytostí apod. Proto se ani těm astronautům nedivím, pokud se tam setkali s něčím podobným.(viz např.zde : http://www.youtube.com/watch?v=vH9aP-MNwbg ). Museli prožít otřesný šok z něčeho takového !

      Vymazat
    3. Nemůže to souviset s tím, že prvních několik výprav bylo po příletu zavřeno na více než dva týdny na samotku do karantény?

      Vymazat
    4. Pro Anonymní 24.4.2013, 17:07

      No to je právě o tom, že je našli v přistálém modulu v šíleném (jako schizoidním vyděšeném stavu, jakoby právě prožili nepředstavitelnou hrůzu a děs)stavu. Museli je zpacifikovat a převézt do té karantény. Tam imaginárně bojovali (jako i fyzicky s něčím, nekým neviditelným) s něčím, co označovali ve chvílích klidu a duchapřítomnosti jako démony, příšery z Měsíce !

      Vymazat
    5. Podívejte se, co se podařilo jednomu badateli zjistit, co existuje na Měsíci. Chromaticky zpracoval a zrastroval fotografie, díky čemuž "vylezly" neuvěřitelné věci. Však se podívejte na obě videa, a posoudíte sami, proč se zřejmě pozemští astronauti téměř zbláznili, když vystoupili na Měsíc nebo létali na nízké orbitě Měsíce, a v iděli zřejmě to samé, ale v reálu :

      THE MOON IS YOUR WORST NIGHTMARE
      http://www.youtube.com/watch?v=vH9aP-MNwbg

      MOON YOUR WORST NIGHTMARE 3
      http://www.youtube.com/watch?v=ZWweciIp8jk

      Vymazat
    6. pro Anonymní 25. dubna 2013 18:41
      Podle fotek moc vyděšeně nevypadali (fotka s prezidentem je několik desítek minut po přistání, přenášela to tenkrát i televize):
      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/af/Apollo_11_crew_in_quarantine.jpg

      Navíc ta karanténa byla plánována už před dávno letem (celkem tři týdny od výstupu na povrch Měsíce - pro případ napadení neznámou chorobou)

      Pozdější výpravy (nevím od kterého čísla) od karantény upustily.

      Vymazat
    7. A jak jste si jist/a, že před kamerami byli ti praví postižení astronauté ?! Zřejmě vám stále nedochází, že v USA je fenomén utajování tak běžný, jako u nás utajování výše platů a majetků politických činitelů !

      Vymazat
    8. Jistota samozřejmě není nikdy. Nemůžeme přece vědět, jestli naši planetu před nedávnem nevyrobili znovu na zakázku Myší Magratheanští inženýři - včetně naší falešné paměti.

      Zrovna program Apollo mi ale připadá v souladu s technickou realitou tehdejší doby (a to včetně porovnání s tehdejšími utajovanými programy, o kterých se dneska dá už celkem dost zjistit).

      Výměna astronautů za dubly mi připadá dost nepravděpodobná - podle mne svědčí více věcí proti této eventualitě než pro ni.

      Američané samozřejmě rutinně používají bílou, šedou i černou propagandu (podle britského značení). Program Apollo je podle mne (dost důkladně jsem si to přezkoumal) ta bílá.

      Vymazat
  5. Neměl by zítra spatřit světlo světa ten dlouho očekávaný film Sirius?
    Moc se těším, nevíte, kde je k mání?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.sirius.neverendinglight.com/

      Vymazat
  6. Ano, už jsem to tady někdy psal, jakoby za tou tmou bylo schované světlo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. těch světel je tam víc než jedno !

      Vymazat
  7. Spad:
    včera v kopcích v lese - potok s bílou pěnou u břehů. Klacky obalené hustou bílo-máslovou pěnou (hustou jako je mléčná pěna na kapučínu), mechy a kameny pod hladinou obalené rezavým šlemem. Smutný pohled.
    A.

    OdpovědětVymazat
  8. Už to tu svítí na obloze jak u ET´s ! Nedělaj oni náhodou na Zemi terraforming pro sebe ?!

    OdpovědětVymazat
  9. Jestli máte zájem o skutečnou příčinu a pravdu:

    Popis: Jak daleko jen mohlo oko dohlédnout, tak na observatoři Las Campanas na jihu pouště Atacama v Chile, byla tmavá noc. Ovšem tato mozaika 3 minuty dlouhých expozic poblíž místní půlnoci 11. dubna ukázala zelené a neobvykle intenzivní světélkování atmosférického vzduchu, které se prostíralo přes řídké mraky. Na rozdíl od polárních září, které jsou vyvolávány srážkami energetických nabitých částic a jsou vidět ve vysokých šířkách, světélkování vzduchu je způsobováno chemiluminiscencí, kdy světlo vzniká při chemické reakci a vyskytuje se na celé zeměkouli. Chemickou energii poskytuje Slunce prostřednictvím extrémního ultrafialového záření. Podobně jako polární záře, tak i zelenavá barva světélkujícího vzduchu pochází z výšek kolem 100 kilometrů, které dominuje emise excitovaného kyslíku. Protisvit, sluneční světlo odrážené prachem v rovině ekliptiky Sluneční soustavy, bylo tu noc také vidět jako slabý namodralý obláček vpravo od středu obrázku. Zcela vpravo se zdá, jakoby Mléčná dráha vycházela z vrcholku hory, kde se usadily Magellanovy dalekohledy. Vlevo je projekt OGLE a kopule dalekohledů du Pont.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.